On se saatana tuon sadistisen kohtelun kanssa

HumanityIsUnderrated

On se käsittämätöntä miten törkeästi luonteeltaan sisäänpäinvetäytyneitä kohdellaan. Eräs mikä jaksaa aina vain ihmetyttää on se, kuinka ympäristö pitää töykeänä (!) käytöksenä sitä, että joku on hiljainen. Vaikka kaikki tietävät ja näkevät, että henkilö on kömpelö sosiaalisesti ja on ujo. Millä vitun järjellä ujo on töykeä - he itsehän ovat asenteineen enemmän kuin töykeitä! Vai arvostelevatko nämä idiootit pyörätuolissa istuviakin, kun eivät seiso ja kävele niin kuin kaikki muutkin?

Ihmisellä on synnynnäinen ominaisuus, mille hän itse ei voi mitään ja mistä kärsii. Ja sitten ihmiset vielä halveksuvat häntä tämän ominaisuuden tähden. Sairasrasta.

7

170

  Vastaukset

  • Näin on monesti. Itseäni on väitetty ylpeäksi, kun mieluummin olen hiljaa ja seuraan muiden keskustelua. Vastaan kyllä, jos minulta suoraan jotain kysytään, mutta en ole tyrkyttämässä mielipiteitäni koskaan.

   • Aivan, ylpeänä tuntuvat jotkut pitävän ujoa, mikä on sekin kyllä varsin outo käsitys. Yleensä kun ylpeät ovat niitä leuhkoja pälättijiä, jotka kulkevat nokka pystyssä, toisin kuin niskat kyyryssä luimisteleva tuppisuu.


   • Siinä on usein kyse ihan siitä miltä käytös vaikuttaa ulkopuolisen silmissä. Jos toista ei näytä kiinnostavan muiden jutut yhtään, niin se voi vaikuttaa siltä että hän on ylpeä ja häntä ei lainkaan kiinnosta muiden jutut, vaikka kyse olisikin siitä että toinen vain ujostelee, eikä oikein osaa osallistua keskusteluun.

    Naisien kohdalla se taitaa olla yleisempää, että hiljaista pidetään jotenkin ylimielisenä, vaikka olisikin vain ujo. Varsinkin silloin jos kyseessä on kaunis nainen. Se miltä joku aluksi vaikuttaa ei välttämättä ole totuus siitä millainen hän on ihmisenä.


   • NonNiihNo kirjoitti:

    Siinä on usein kyse ihan siitä miltä käytös vaikuttaa ulkopuolisen silmissä. Jos toista ei näytä kiinnostavan muiden jutut yhtään, niin se voi vaikuttaa siltä että hän on ylpeä ja häntä ei lainkaan kiinnosta muiden jutut, vaikka kyse olisikin siitä että toinen vain ujostelee, eikä oikein osaa osallistua keskusteluun.

    Naisien kohdalla se taitaa olla yleisempää, että hiljaista pidetään jotenkin ylimielisenä, vaikka olisikin vain ujo. Varsinkin silloin jos kyseessä on kaunis nainen. Se miltä joku aluksi vaikuttaa ei välttämättä ole totuus siitä millainen hän on ihmisenä.

    Millä perusteella naisten kohdalla yleisempää?

    Kuten hyvin tiedämme, nainen saa olla ujo ja heikko, ja etenkin kaunis nainen käyttäytyä miten huvittaa.


  • Tämän havainnon olen tehnyt itsekin, ujona koen olevani hyvin usein ihan outolintu ja luultavasti sisäänpäinkääntyneisyydelläni iheutan kummeksuntaa! Kärsin varsinkin ennen tästä piirteestä todella paljon, välillä vieläkin. Mutta samalla olen koittanut ajatella, että se on ominaispiirteeni ja jos en kelpaa muille sellaisena, sille ei mahda mitään. Voihan asiaa tietysti koittaa selittää ihmisille, se auttaa heitä ehkä ymmärtämään asiaa.

  • Horoskoopeil on myös vaikutusta ujouteen = härkä ja kalat tulee ekana mieleen.
   Itte oon aurinkohärkä.
   Tyypillinen uuno olen eli tyypillinen härkä , joka on vain kotona. Olla lössöttää kotona.
   Nyhjöttää. Ei kavereita.Ei sosiaalisuutta. Se on tyypillisen härän tuntomerkki.

   • Vaihda h**vetti vie horoskooppimerkkiäsi


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat - Ei v-ttu nyt!

   Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0701fdf9-a761-44ec-9579-40a
   Maailman menoa
   174
   7363
  2. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   147
   3316
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   75
   1893
  4. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   122
   1767
  5. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   120
   1626