Miten laihtua uudestaan?

Läski155

Elikkäs oon 15v, 162cm ja 50.5kg.. nyt tosin nesteiden takia 51.5-52..... Olin tämän vuoden alussa vielä 46kg.. Aloin syömään enemmän ja sain lihasta joten suurin osa mun painosta on lihasta mut läskiäkin löytyy. Ahmin joka päivä ja syön 1500-2000kcal ellen enemmänkin.... Jos en saa tätä ahmimista kuriin niin enntiedä mitä teen.. vitun noloa mennä jonnekki terveystarkastukseen ja sit ne on sillee jaa oot 3kg lihonnu:))) olin siis vuoden alussa 47kg terveystarkastuksessa ja 159,3cm pitkä. En voi syyä proteiinia paljoa koska lihakset kasvaa.. mun lihakset kasvaa siis tosi helposti ja oon jättäny juoksun pois ja alkanu kävellä ni se on auttanu. Tai siis jalat vähän pienentynyt ja maha. Huomenna paastoan, tiistaina on kotitaloutta ja loppuviikosta en tiedä. Yritän rajottaa kalorit 400-500 pv, mun perusaineenvaihdunta on 1450kcal ja kulutan päivässä liikunnalla 100-300 kcal riippuu vähän. Vuoden alussa mä paastosin ja söin tosi vähän en tiiä miks aloin ahmia. Mutta olisin tosi kiitollinen jos auttaisitte. En kaipaa kommentteja ”oot normipainoinen”, ”hae apua” tms.

5

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nautintoeilaske

      Sinä olet oikein hyvissä mitoissa ja ikäisesi nuori nainen saa syödä päivittäin yli 2000 kaloria. Kohtuulliset lihakset näyttävät terveiltä ja edistävät terveyttä ja hyvinvointia kuten liikunta ylipäätään.
      Keskity elämiseen. Sinun ei tarvitse laskea suupaloja. Liikuntaa joka päivä välillä hengästyen ja lihaksia väsyttäen on hyväksi.

    • Kaikki.on.ok

      Sanoisin että sinä olet "äärimmäisen NORMAALI". Eli ei mitään hätää. Olet nuori ja voit vielä kasvaa pituuttakin, joten syö vaan rauhassa. Mut älä syö hesee, mäkkii, pullaa yms usein. Laihtua EI tarvitse todellakaan. Ja kevyttä liikuntaa, ulkoilua, Ei mitään rääkkiä. Ja ei urheilua todellakaan joka päivä. Eli olet täysin OK. Sinä et ole läski, Minä olen.. mut mä oonkin 42v ukkeli :0)

    • Läski155taas

      Nyt oon 50.2kg, jotain edistystä

    • oipoii

      Älä laihduta. Olet ihannepainossa!
      Liiku paljon mutta älä liikaakaan ja vältä turhaa sokeria. Sillä ohjeella pärjää jokainen.

    • ensihalloweenaave

      Lihakset kasvavat hyvin nuorena, oikea havainto. Oman energiankulutuksensa verran "ahmiminen" ei ole ahmimista, vaan oman kehon tarpeiden kunnioitusta. Voin lohduttaa, että jos ruokapelleilystäsi huolimatta elät keski-ikään, niin siinä vaiheessa lihaksesi eivät enää kasva, vaan rappeutuvat, samoin muut kudokset. Terveestä ja toimivasta kehosta kannattaisi nauttia, nuoruus on nopeasti ohi. Laihduttamalla (ja ehkä pakkohoidossa) kulutettu nuoruus on hukkaan heitettyä aikaa, jota ei ikinä saa takaisin.

      Nälkiinnyttäminen heikentää luita ja syö myös sydäntä. Rasvakudos on elin (siinä kuin vaikka aivot tai maksakin), se tuottaa hormoneja, jotka vaikuttavat elimistön toimintaan. Liian vähäinen rasvaprosentti on keholle yhtä tuhoisaa kuin liian korkea. Kummassakin tapauksessa kehittyy sydän- ja verisuonisairauksia. Langanlaiha anorektikko voi siis kuolla sydänkohtaukseen, ja usein kyseessä onkin sydänkuolema.

      Olet itsemurhakandidaatti. On vähemmänkin tuskallisia tapoja kuolla kuin nälkä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      58
      880
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe