Poliisi tutkii neljän kuorma-auton polttamista.

kylmääkiTuruusuruus

Tampereella poliisi tutkii neljän kuorma-auton polttamista Valion toimipisteen pihalla Nekalassa tiistain vastaisena yönä. Autot sytytettiin erikseen palamaan. Aineelliset vahingot nousevat satoihintuhansiin euroihin. Kyl määki Turuus,mut linja-autoja.

15

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuntuva-rangaistus

      Jos nulikat saadaan kiinni niin vedettäköön siitä sinne. (häveliäämpi ilmaisu sanonnalle munista hirteen).

    • SerlokkiHolmes

      Jotenkin tulee mieleen antifan vasemmistonatsit..

      • eikösniin

        Taitaa nämä eläinaktivistit kuulua samaan viiteryhmään.


    • tämäseon

      On ihan selvä kulttuurinrikastus-ei saa provosoitua-yksittäistapaus-ei liity mihinkään tapaus.
      Taas kerran..........

      • RasistihörhötPois

        Mene hoitoon rasistihörhö!


      • kerrolisää

        Millä tavoin Bite Back -hörhöjen sekoilu rikastuttaa kulttuuria, ja tarkkaan ottaen mitä kulttuuria se rikastuttaa?


    • OlleSarkasti

      Anarkistin mielestä maailma on taas parempi paikka elää, kun jonkun yrittäjän neljä jakeluautoa poltettiin.

    • vakuutuksetkunnossa

      Mikäpäs hätä tuossa nyt sitten on kun vakuutukset kunnossa niin ettei vaan sopimuspoltto.

    • HuonostPärjäävät

      Jos toi tempaus oli alaikäisten nulikoiden tekosia, niin vanhemmille lankeaa muhkea summa maksettavaksi. Jokatapauksessa velkapallo jalassa ollaan hautaan asti.
      Toiset ne elämässä menestyvät ja toiset ne eivät todellakaan elämässä menesty.

      • Oikeus.toteutuu

        Alaikäinen voidaan tuomita korvauksiin vaikka ei rangaista


    • globalisaatio-pellet

      Olikohan asialla globalisti George Soroksen rahoittamat antifalaiset?

    • Kapulakapula

      Pitää kylä aika psykoosi kavereita olla jos motiivi on tuo mitä on..

    • kylläpalokuntahuolehtii

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15053398/poliisi-tehostaa-sos-median-valvontaa-
      Muistakaa että poliisi valvoo tätäkin foorumia. Mutta eihän tänne suoraan kukaan noiden tekojen taustalla hääräävät tyypit kirjoita. Sitten kun poliisi oppii tulkitsemaan noita tekoja jonkinlaisena kommunikaatio menetelmänä tuollaista toimintaa harrastavien häiriköiden välillä.
      Media tulee mieleen ensimmäisenä. Ei pelkästään sen takia, että saisivat juttuja lehtiin vaan media toimii apujoukkona vielä heistäkin sairaampien porukoiden rikoskumppaneina. Noiden tekojen taustalla on tarkoitus saada aikaan tiedustelulakeja, joilla voidaan ilman oikeusistuimien päätöstä harrastaa laillisesti ihmisten salaseuraamista uudenaikaisten vakoilulaitteiden kanssa ja niillä saadaan määrätyille piireille hankittua jopa tai suoraan taloudellista etua. En erittele erikseen mitä etuja. Polttamiset tekevät bulvaanit joilleot Tyrväällä. Porvoossa ja Ylivieskassa. https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg

    • TampereenVaakunaVapen

      Sitten kun poliisi oppii tulkitsemaan noita tekoja jonkinlaisena kommunikaatio menetelmänä tuollaista toimintaa harrastavien "häiriköiden" välillä. Tämä lause jäi kesken eli se jatkuu. Niin sitten se voi päästä jyvälle, mitä nuo false flag-terroristit hääräävät täällä maailassa. Mistä nuo terroristit milloinkin keksivät aiheen seuraavaan tekoon (iskuun). Ei ne ole yksittäistapauksia. Ainoastaan ne voivat olla sattumia niin kuin tämä viimeinen Inarin meteoriitti tai sitten ei. Jos ei niin se on ollut http://www.businessinsider.com/air-force-rods-from-god-kinetic-weapon-hit-with-nuclear-weapon-force-2017-9?r=US&IR=T&IR=T
      Njet Molotov sanoi (Molot = vasara) Suomalaiset ovat jääräpäinen kansa. Sitä pitää lyödä vasaralla (mjölner = Thotin vasara) päähän. Inari on Suomi neidon pää. Nyt ei ollut kyse neuvostoliittolaisesta tai venäläisestä ohjuksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000857316.html
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14983666/isoveli-valvoi-ddrssa-kohta-myos-suomessa
      Onko Valion jakeluautot poltettu tällä aseella niin kuin moni roskakatoskin.

    • valavontaalisää

      Poliisi tutkii Tampereen Nekalassa syttyneen tulipalon syytä.

      Neljä jakelukuorma-autoa tuhoutui tulipalossa Valion jakelukeskuksen pihassa Tampereen Nekalassa tiistain vastaisena yönä. Pelastuslaitos sai hälytyksen Ahlmanintielle kello 1.40.

      Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Heikki Havukaisen mukaan ensitietojen mukaan paikalla paloi kaksi kuorma-autoa, mutta pelastuslaitoksen saapuessa paikalle palo oli levinnyt yhteensä neljään jakeluautoon.

      Havukainen kertoo, että sammutustöihin osallistui kaiken kaikkiaan kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä ja palo saatiin sammumaan noin kolmen aikaan yöllä.
      Palosta aiheutui runsaasti savua lähialueille.
      Pelastuslaitoksen mukaan poliisi tutkii palon syttymissyytä ja tiedottaa asiasta myöhemmin.

      Meille ei koskaan kerrota näiden sitkeiden palojen syitä. Miksi ne palavat niin voimakkaasti (yli tunnin). Käytetäänkö niissä jotain sellaista ainetta mitä on vaikea saada sammumaan (vertaa roskakatos palot).
      Luulisi valvontakameroissa olevan ja näkyvän se, jos miehet olisivat kantaneet joitain kanistereita mennessään palopaikalle. Tuo avauusase vertaus kuuluu scifi-osastoon, joten en ota siihen kantaa. Se että Lapissa taas Suomi neitoa moukaroidaan päähän kuuluu myös samaan osastoon, enkä ota myöskään siihen kantaa. Nuo tuollaiset tulipalot ovat saaneet olla rauhassa salaliittoteoreetikoilta, mutta ei mene kauaa kun niitä puidaan asianmukaisissa foorumeissa.

      Lapin taivaalla nähtiin torstaina alkuillasta valoilmiö, joka tallentui Johannes Karhulan mastokameraan Lohtajalla torstaina kello 18.40. Lohtajalta pohjoisen suuntaan kohdistettuun kameraan taltioitui valoilmiö, joka näkyy videolla muutaman sekunnin ajan.

      Avaruusfysiikan dosentti Jyrki Manninen Oulun yliopiston Sodankylän geofysiikan observatoriosta katsoi videon valoilmiöstä. Hän antaa valistuneen arvion siitä, mitä oikein Lapin taivaalla nähtiin.
      – Kyllä se meteori on – joku isohko kivenmurikka. Se, että mistä on tullut ja onko osattu ennustaa, niin vaikea sanoa, Manninen sanoo.
      – Toisaalta se voi olla myös jokin ihmisen tekemä laite, kuten vaikka satellliitin osanen, hän lisää.
      Manninen arvioi, että tulipallo näkyisi olevan videon perusteella noin 150-200 kilometrin korkeudella. Hän on myös lukenut havaintoja ilmiöstä Ursan Taivaanvahti palvelusta.
      Jotkut ovat kuulleet valoilmiön yhteydessä kovia ääniä pamauksia. Mannisen mukaan se voi johtua siitä, että meteori on liikkunut yliäänen nopeudella.
      – On myös mahdollista, että se murikka on räjähtänyt kappaleiksi. Kun tulee suurella nopeudella ilmakehään, siinä on hirvittävä ilmanvastus ja kitka. Kitkan vaikutuksesta alkaa hehkumaan ja palamaan ja lopulta voi räjähtää.
      Minkäänlaiseksi ohjukseksi hän ei ilmiötä arvele.
      – Hyvin epätodennäköistä sanoisin, ihan liikesuunnankin takia.
      Tähtitieteellinen yhdistys Ursa kertoo, että jos kappale pääsee maanpinnalle asti, sitä sanotaan meteoriitiksi
      – Eli kun käteen ei jää mitään otettavaa, niin se on meteori, Manninen selventää.
      Lapin taivaalla nähtiin torstaina alkuillasta suuri valoilmiö. Inarin pelastuslaitokselta kerrotaan, että Lapissa on tehty myös äänihavaintoja kovasta pamauksesta ainakin muutaman sadan kilometrin alueella.
      – Havaintojen mukaan valoilmiön häipymisen jälkeen oli kuulunut voimakasta ääntä ja talotkin olivat tärisseet, kertoo päivystävä palomestari Mauri Saniola Inarista.

      Havaintoja valoilmiöstä oli tullut muun muassa Pohjois-Norjasta, Nellimistä, Solojärveltä ja Ivalosta saakka jo ennen äänihavaintoja.
      Tapausta lähdettiin Saniolan mukaan aluksi selvittämään lento-onnettomuutena, mutta lentopelastuskeskukselta oli pian tullut tieto, että koneita ei ole kateissa.
      – Oletettavasti kyse on meteoriitista tai vastaavasta. Tarkasta sijaintipaikasta ei ole tietoa, ääni- ja valohavaintoja on saatu niin laajalta alueelta, ettei niiden perusteella sijaintia voida määrittää, Saniola sanoo.
      Kysymykseen voisiko kyseessä olla sittenkin ohjus, Saniola toteaa, ettei lähde semmoista kommentoimaan.
      – En ole itse edes nähnyt valoilmiötä tai myöskään kuullut sitä, joten en lähde arvailemaan asioita, Saniola sanoo.

      Minkäänlaiseksi ohjukseksi hän ei ilmiötä arvele. Suomella on siis vielä muistissa tai medialla on muistissa tuo yli kolmekymmentä vuotta sitten sattunut välikohtaus. Neuvostoliitto kokeli Suomea, että oliko se tarpeeksi suomettunut ja olihan se. Mitään sen kummempia kyselemättä ohjuksen jäännökset palautettiin Neuvostoliittoon.
      Hauskinta asiassa oli että Norjakin oli suomettunut sen verran ettei kommentoinut asiaa sen kummemmin vaan hyväksyi sen, että se oli vahinkolaukaus.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1405
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      957
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      857
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      79
      807
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe