Afrikkalaisnaisen orgasmi

HK_sinisen_kokASE

Perjantaina kävin erään tutun afrikkalaisen kotona ja sieltä jatkoimme kaupungille. Kaupungilta tarttui mukaan muodokas nigerialaisnainen.

Aamuyöstä homma meni panoksi kuten pitääkin. Nainen ei vain tuntunut saavan orgasmia millään, oli kyllä mukana ja melko lähelläkin, mutta ei niin ei. Vako oli hyvä ja hänellä lantiolihaksetkin kunnossa joten minä nautin kyllä ja päästelin aamu-ysiin asti.

Tämä nainen ei vain saanut orgasmia. Tuo satutti kunniaani sillä viimeisen 5 vuoden ajan olen kyllä pitänyt huolen että nainenkin saa osansa. Nainen sanoi että kaikki ok, tuntui hyvältä. Mutta orgasmia hän ei saanut. Oisko jollain selitystä/arvausta miksei?

7

2028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iso mikä iso mutta jos on tottunut isompaan?
      Ehkä naisella oli jokin esto päällä?

    • Ei_ollu_oma_itsensä

      Tervetuloaa nykyaikaan. Ihan vain tiedoksi todella moni käyttää nykyään SSRI-myrkkyjä (psyyke"lääke"). Ja ne aiheuttaa tuommosta orgasmivaikeutta tai pitkittyneisyyttä, joka johtuu kokonaan tai osittain lääkkeen aiheuttamasta seksuaalisesta tunnottomuudesta, niin emotionaalisesta kuin kehollisesta tunnotomuudesta, tai tunnon laimentumisesta.

    • perttiprkl

      Niinpä! Terveyskeskuslääkärit varsinkin kun niitä oikein tuputtavat lähes jokaiselle! Omasta kokemuksesta tiedän kun taannoin seurustelin erään naisen kanssa joka sai todella voimakkaita orgasmeja ja vielä erittäin nopeasti! Oli ns "erityisherkkä" HSP! No joo mutta sitten terveyskeskuslääkäri määräsi tälle k.o.naiselle juuri näitä kirottuja SSRI-lääkkeitä (sitalopraamia) ja eipä samainen nainen enää saanutkaan orgasmia...ei sitten vaikka mitä olisi tehnyt!

    • fucked

      eihän ne kemiat aina ihan kohtaa ...ehkä se oli vähän jännittynyt ni ei tullu ... ens kerralla voi jo tulla,,,?? uusiksi vain ...??

    • nainen_n

      En tiedä selitystä, mutta minua ainakin vituttaa, jos jään ilman orgasmia sängyssä. En sitä suoraan sano miehelle, koska olen hienotunteinen. Vain ne miehet pääsevät jatkoon rakastaja-kilvassa, joiden kanssa saan orgasmin. Onneksi olen onnistunut muutaman tällaisen valioyksilön löytämään.

    • KukkivaTölli

      Klitoris leikattu ?

    • virtasenposti

      Innostuin tuosta aloittajasta ja vietin loma viikon Kenialaisten kanssa. Kokemuksesta voin nyt sanoa että noilla ainakin orgasmin saaminen tarvitsi kyllä normaalia pitemmän hyöläämisen. Nautinnollista kyllä mutta aikaa se vei.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe