Mehiläinen kaappaa Kouvolan terveydenhuollon?

Raharatkaisee

Kohta tulee sote ja terveydenhuollon yksityistäminen, ja varsinkin Kouvolassa taitaa yksityiset saada vankan otteen kun omat terveyskeskukset alkaa olla tiensä päässä ja ratamokeskus jäi rakentamatta. Tällä hetkellä näyttää siltä että Terveystalo ja Mehiläinen tulee korjaamaan potin täällä, ja siksi varmaan Mehiläinen vankistaa asemiaan ostamalla nyt Kouvolan Lääkäriaseman, suuret monikansalliset ketjut ostaa siis pienet paikalliset kilpailijat pois markkinoilta. Säästöä tuskin tulee veronmaksajille, mutta tietyt piirit kyllä rikastuu. Hienoa kokoomuslaista politiikkaa.

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/d9910dcc-31cf-4179-a247-0a0560d418a5

12

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomikonkkaan

      Tuo soten tuoma yksityistäminen tulee olemaan katastrofi Suomelle, muutama suuri ketju kaappaa bisneksen itselleen, eikä nämä kaupat tule olemaan mitään rehellisiä. Poliitikot voidellaan tekemään paskoja sopimuksia ja lopulta nuo palkitaan johtajan viroilla noista ketjuista. Verot nuo firmat maksaa ulkomaille, jos sinnekään. Lääkärit taas maksaa kovista tuloistaa kevyemmin verotettuna pääomatulona. Pelkkää kusetusta koko sote.

      • HyvinMeneeMuttaMenköön

        No kuitenkin me kaikki normaalit tavalliset ihmiset näköjään tuon kaiken hyväksymme. Kouvolan osalta voi sanoa että moni tiesi jo kuntaliitoksen aikaan että nyt lähtee uudessa Kouvolassa homma tiettyyn suuntaan kun saa tuo tietty ja tunnettu Kouvolan Kokoomus lisää maksajia toimilleen. Paikallisesti homma on "hallussa" ja siihen päälle nykyisen valtiovallan toiminta niin tavallisten normaalien ihmisten kannalta katastrofi on valmis. Ihmiset oikeasti suu auki ihmettelee paikallisen ministerin toimintaa ja mitä hän kannattaa, omien puheiden mukaan vielä jopa näin ajaa asiaa.

        Larikat ja Lindströmit kun saa jatkaa niin kohta katuvalotkin yli kolmen kilometrin päästä viedään yhteisen edun ja säästön nimissä Ahvenanmaalle. Oli muuten aika järkyttävää luettavaa nuo koululaisten kolumatkat ja niiden ajallinnen pituus vaikka omaa perhettä nuo ei koskekkaan. Turha vedota että miten Lapissa nyt ei asuta Lapissa.

        Uskallan väittää että vuoden parin sisään seudulle perustetaan 2-3 uutta hautaustoimintaan keskittyvää yritystä, kaikilla ei vai ole yksinkertaisesti varaa hakea apua yksityiseltä puolen vaikka julkisen palvelutkin on hinnoiltaan nostettu lähelle ykstyistäpuolta.


    • PaarmaHoitaa

      Tuon kaupan myötä meni jo mahdollisuus käydä Kouvolassa yksityisellä lääkäriasemalla joka on kotimaisessa omistuksessa. Jos sitten koko terveyshomma täällä siirtyisikin suurimmaksi osaksi ulkomaisiin käsiin niin ei hyvää päivää!

      Siinä vastaanotettaisiin sitten tilausta jonka keskiverto kansalainen on tehnyt äänestämällä useissa vaaleissa markkinaliberaaleja, ei sen kummempaa kuitenkaan.

    • kaduille

      Kaikki menee käsikirjoituksen mukaan joka on kirjoitettu aikakautena jolloin SDP oli vielä voimissaan. Silloin isot tekijät kokoontuivat ja keräsivät rahat kasaan ja ostivat parhaat toteuttajat tekemään suurta ruiskukkaista unelmavaltiota. Ei mikään ihme vaikka vähän jenkkilästäkin olisi virrannut rahaa "länsimaisen demokratian pelastamiseen". Ja mikäli laki on tullut esteeksi niin kas muutettiin lakia ja taas voidaan markkinat vapauttaa kilpailulle ja kansallinen omaisuus siirtää ihanien saari pankkien suojaan. Onko mitään enää tehtävissä? Kyllä on ! Käyt äänestämässä seuraavissa vaaleissa ja pidä kokoajan ääntä ja keskustelua yllä epäkohdista siitä syntyy vaikuttaminen. Ja hakeudu heidän seuraan toimimaan jotka ajattelevat kanssasi samalla tavalla.

      • Kuin.pitkään.katsotaan

        Siis Sdp on syyllinen kaikkeen. Sen mitä minä ole lukenut niin se oli vanhan entisen pikkuruisen Kouvolan Kokoomus joka ei halunnut että seudulle kuntaliitoksen jälkeen rakennetaan sairaala jossa apua tarvitsevia ja sairaita hoidetaan. Julkisesti on sanonut eräs eduskunnassakin käynyt ja odotetusti maitojunalla palannut jollain ihme touhulla (kokoomuksen sisällä) asiallisen asioista ymmärtäneen Kuosmasen pudottaneen suulla kuultu että Kouvolassa on liian kallista julkisellapuolen sairaita makuuttaa sairaalassa. Oli ja on ollut sitä mieltä että raha pitää siirtää niille jotka sen vie veroparatiiseihin. Sote kaatuu, se on selvä mutta miksi täällä edetään kun siitä olisi joku päätös. Kokoomus ja Kepu yleisen edun nimissä pitäisi kieltää ja kaikki heitä kannattavat laitaa oikeudelliseen vastuuseen vai edetäänkö edelleen että köyhät kyykyyn ja sairaat kuopaan. Jos joku noista yhteiskunnan tuhooja puolueiden edustajista on toista mieltä ja osaa sen perustella ettei kuulijat kuole nauruun tai sairauteensa niin nyt olisi mahdollisuus.


    • Bzzzzzzz

      Joo. 🐝

    • Lääkärit-rahastaa

      Julkisenkin palvelut kalliiden vuokralääkärifirmojen varassa kun omia ei saada paskoihin päivystyksiin töihin, Ratamo olisi voinut tässäkin pelastaa, nyt ei kukaan lääkäri halua Kouvolan palkkalistoille.

    • mikään.ei.täsmää

      Kunnallinen julkinenpuoli on siis liian kallista ja kaikki siirretään yksityisellepuolen joka tekee tästä kaikesta miljoona voitot ja vielä sopivasti kierrättäen ei maksa voitoistaan veroja Suomeen. Kouvola tietysti tuosta kaikesta hyvä esimerkki miten tuo hoidettiin valtuuston päätöksin ja Sipilän sote hoitaa loput. Mutta miten tämä kaikki on mahdollista kun etsitään säästöjä ja kuitenkin hoidetaan että tulee paljon kalliimmaksi että saadan tietyille tahoille ruhtinaalliset voitot.

    • Kokoomus.kokoomus.jne

      Ei voi puhu Mehiläisen kaappauksesta. Kaikki hoidettu ihan Kouvolan valtuuston päätöksin demokraattisesti.

    • SaasNähdäKuinkaKäy

      Ei pelkästään Kouvolassa vaan laajemminkin näkyy tässä asiassa olevan käynnissä taistelu kansalaisten ja rahan ahneiden porvarien välillä. Ikävä vaan että kyse terveydestä ja monen kohdalla hengissä pysymisestä.

    • Anonyymi

      Mehiläisten bisnes suunnitelmat koki vähän kolauksen kun edellisen hallituksen sote kaatui ja valinnanvapaus jäi toteutumatta. Nyt sellainen hallitus tuota tekemässä ettei kaikkea taideta antaa yksityisten mellastuskentäksi.

    • Anonyymi

      Kunnat ovat jo pitkään ulkoistaneet terveydenhoitoaan, myös vasemmistoenemmistöiset. Siihen on yksinkertainen syy, se tulee kunnille halvemmaksi. Veronmaksajana kannatan myös kunnilta tehokkuutta ja veroeurojen perään katsomista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    4. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe