Venäjällä matuja odottamassa suomeen pääsyä.

vihersuvakki

30000-50000 matua haluaa suomeen taas venäjältä. Rajavartijat kädettöminä, koska yksi sana tulijoiden suusta, suomeksi" turvapaikanhakija" ja rajavartia on voimaton. Toivottavasti Putin lähettäisi 1 miljoonan kansalaisiaan samoin sanan voimalla, niin oppisivat suomen päättäjät mikä EU on.

22

337

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Linkit_ja_lenkit_ielessä

      Voisit laittaa aiheesta linkin tänne keskusteluun niin tiedämme mistä puhut.

      • ToistuukoAiempi

      • raha.tulee.seinästä

        Parhaat palat:

        Tilanteen ollessa vaikeimmillaan Suomi käynnisti sosiaalisessa mediassa afgaaneille kohdistetun informaatiokampanjan, jolla pyrittiin kartoittamaan kiinnostuneiden lähtöhaluja. Ghulam ei kampanjoiden tehoon usko.

        - Miten ihmeessä tällainen propaganda voisi toimia jos Suomeen päässeet afgaanit levittävät ystävilleen puhelimessa sanaa: olen täällä ja meille jaetaan rahaa? hän ihmettelee.


        Katugallup vahvistaa, että lähtijöitä löytyisi myös IVY-maiden asukkaista. Uzbekki Ulugbek innostuu kuultuaan Suomessa meneillään olevasta perustulokokeilusta:

        - Yli 560 euroa kuukaudessa ja töitä tekemättä! Meillä Moskovassa minimipalkka on 130 euroa kuukaudessa. Lähden Suomeen heti, kun se on mahdollista, hän hihkuu.


    • SmurffiSaunoo

      Suomi on täysin Venäjän vallanpitäjien armoilla näissä maahanmuuttoasioissa.

      Kannattaisi jo tämän istuvan hallituksen varautua tulevaan kiireellisesti sekä muuttamalla lainsäädäntöä että näitä käytäntöjä, niin että puomit voidaan laskea suoraan äärettömän tulijajoukon nenän edestä , sitten kun se aika eteen tulee , sillä sehän päivä koittaa . Ehkä nopeammin kuin nyt pystymme kuvittelemaankaan.

      Suomen nykyinen hallitus on täysin hampaaton , mikäli venäläiset vain yksinkertaisesti toteavat tosiasian ääneen ja toimivat sen mukaan myös , että he eivät voi estää ihmisiä hakeutumasta hakemaan turvapaikkaa Suomesta.

      ...mitäpä tekee suomitsuhna tuossa tilanteessa? Eipä voi tehdä tällä nykytiedolla muuta kuin ottaa vastaan tulijoita miljoonatolkulla ,koska tulijoita riittää sanan kiiriessä valonnopeudella oikeissa piireissä ,että " nyt sinne pääsee , missä rahaa saa ilmaiseksi ".

      Suomalainen ottaa velkaa lisää ja samalla tulee hoidettua kuntoon se väestönkasvukin , kun yhtäkkiä meitä onkin reilut kahdeksan miljoonaa täällä ja työvoimapulasta ei enää tietoakaan...ja tulijoita piisaa jonoksi asti. Loputtomiin.

    • wqwqww

      Niin, kyllä Venäjällä tunnetaan nykyäänkin taikasana asylum, turvapaikka. Somalit saapuivat kyseisen taikasanan turvin silloisesta Neuvostoliitosta Suomeen jo 1990 luvulla. Ei siihen viisumeja ja passeja tarvittu.

    • SmurffiSaunoo

      Onneksemme meillä on hallitus joka on varautunut senkin mahdollisuuden varalta , että itäraja aukeaa asyylinhakijoille.

      Niin mites Johtaja Sipilän hallitus on varautunut? Painattanut valmiiksi vekselilomakkeita aina 40 000 000 000 euroon asti? Se nimittäin maksaa tuon reilut 40 MRD euroa , että majoitetaan,syötetään,juotetaan ja leikitetään parisen miljoonaa tulijaa tämän meidän käytäntöjemme mukaan. Pari miljoonaahan nyt ei ole vielä määrä eikä mikään , kun alamme kantamaan vastuuta maailman pakolaisongelmasta. Pintaraapaisu vasta.

      Vai olisikohan sisäministeriöstä tulossa hetikohta esitys lakimuutoksesta , jossa kunnat pakotetaan ottamaan vastaan tulijoita sitä mukaa kun heitä järjestelmään kirjautuu? Tämänlainen esitys oli tapetilla jo syksyllä 2015, mutta eivät lähteneet sitä viemään eteenpäin.

      Kylläpä haluaisin nähdä suomalaisten huru-ukko-ja naispoliitikkojen ilmeet ja etenkin kuulla minkälainen ääni olisi kellossa , kun kerrankin saisi kantaa vastuuta oikein roppakaupalla , kun hädällä ei olisi edelleenkään hintaa ,, vaikka valtiovarainministeri joutuisi ottamaan lainaa ulkomaalaisilta sijoittajilta valtion vuosibudjetin verran.

      ...sitä ihanuutta odotellessa otetaan vastaan vain viitisentuhatta hädänalaista kulkijaa tälle vuodelle Ruotsista...

      • Pelkkiätuhnapieruja

        Niin siis mitään hallitusta meillä ei ole, on vain ryhmä poliittisia tolloja jotka nimittelevät toisiaan ministereiksi. Liekö jossain afrikan uumenissa yhtä saatanan seinähullua väkeä puikoissa.


      • SmurffiSaunoo
        Pelkkiätuhnapieruja kirjoitti:

        Niin siis mitään hallitusta meillä ei ole, on vain ryhmä poliittisia tolloja jotka nimittelevät toisiaan ministereiksi. Liekö jossain afrikan uumenissa yhtä saatanan seinähullua väkeä puikoissa.

        No ainakin se on tullut selväksi ,että meillä on siis nyt hallitus joka on todellisuudessa varautunut mahdolliseen itärajan aukeamiseen asyylisirkukselle vain ja ainoastaan pitämällä sormia ristissä ja toivomalla parasta.

        Ihan hirvittäisi , jos ei vitut...si niin pajon.


      • SmurffiSaunoo
        SmurffiSaunoo kirjoitti:

        No ainakin se on tullut selväksi ,että meillä on siis nyt hallitus joka on todellisuudessa varautunut mahdolliseen itärajan aukeamiseen asyylisirkukselle vain ja ainoastaan pitämällä sormia ristissä ja toivomalla parasta.

        Ihan hirvittäisi , jos ei vitut...si niin pajon.

        Niin unohtui vielä yksi asia.

        Onhan tosiaankin Sipilän hallitus varautunut ainakin yhdellä tavalla itärajan mahdolliseen repeämiseen kansainväliselle muuttoliikkeelle - Riisikkohan tiesi kertoa että Suomi tekee velvollisuutensa ja mieluiten vähän ylikin tässä taakanjaossa , niin voimme sitten luottaa EU-kumppaneidemme hyväntahtoisuuteen että hekin ottavat Suomesta vastaan tulijoita , mikäli itäraja tosiaankin repeäisi...

        ..ihan melkein unohtui tämä Riisikon ajatuskukkanen.


    • Halla-aho

      Minä nain jalkavaimoa ja sitten pakenen Brysseliin.

      • Hienoa.uros

        Oletkin miehinen mies.Toisin kuin vihervasemmistolaiset nahjukset.


    • iuiuuyt776t

      Eipä kannata paljoa venäjälle vit*uilla tai sieltä päästetään miljoona muslimia Suomeen.

      Ruotsi rahtasi tarkoituksella 40 000 muslimia Suomeen miksi niitä ei lähetetä takaisin Ruotisiin???

      • Jhrobovok

        Niin miksi?

        Kaikki kuuluu palauttaa Ruotsiin!


    • Ilkka Remeksellä on visio tuosta miksi Venäjä lähettää tänne " pakolaisia ". Sen hän kertoo romaanissaan "Vapauden risti". Tässä siitä hieman esittelyä.

      " Sadan vuoden itsenäisyys veitsenterällä

      Syksyinen Suomi kiehuu kriisien keskellä. Venäjä on lähettänyt itärajan yli kymmeniä tuhansia "turvapaikanhakijoita" murtaakseen USA:n sotilasapuun turvautuneen naapurinsa.

      Kansallinen yhtenäisyys romahtaa. Talvisodan hengestä ei some-Suomessa ole häivääkään. Sipilän hallitus kaatuu ja edessä ovat ennenaikaiset vaalit.

      Hetki, jota Venäjä on odottanut. Suomi on yksin – sisäisesti eripuraisena, lamaantuneena ja laumasta erillään.

      Moskova turvautuu pimeimpiin ja röyhkeimpiin keinoihinsa palauttaakseen Suomen etupiiriinsä, kunnes ryhmä suomalaisia iskee takaisin kaksin verroin ovelammin – tavalla, joka herättää Kremlissäkin kauhua.

      Suomen viimeinen vapaustaistelu alkaa. "

      Ilkka-lehden juttu kirjasta:
      https://www.aamulehti.fi/kulttuuri/ilkka-remes-saarnaa-nyt-poikkeuksellisella-paatoksella-terrori-isku-kauppatorilla-aloittaa-romaanin-200403025/

      Siinä sinulle lukemista. Toivottavasti nämä tapahtumat jäävät vain romaanin sivuille!

      Kaikkien janitskinien ihailijoiden pitäisi lukea tämä romaani, niin saattaisivat silmät aueta, että ovatko nämä valemediat sittenkään niin vaarattomia?

      • PAHUUSZ

        Vaihtoehtomedian joukosta voi löytyä monenlaista, mutta voihan helvetti sentään, jos ihminen alentaa itsensä maailman yksiäänisimmän vastuumedian ja samaa hyvisten laumaa nuolevien kirjailijoiden ohjailtavaksi!

        Että rajat auki vaan tai Putin hyökkää! Tai ”oltava samaa mieltä suvakkien kanssa tai Putin voittaa!” Voi vidjan kehari, menehän ostamaan aivot.


      • PAHUUSZ

        Jaa, otetaanpa Remeksen toruminen takaisin, suvakki olikin jättänyt olennaisen osan arviosta pois:

        ”Suurimmaksi syylliseksi romaani asettaa idealismiin taipuvaisen median, nimeää kansalaisjärjestöt rikollisiksi toimijoiksi, ja irvailee SDP:n turvallisuuspolitiikkaa ukkojen ja naisten naiiviudeksi.”


      • PAHUUSZ kirjoitti:

        Jaa, otetaanpa Remeksen toruminen takaisin, suvakki olikin jättänyt olennaisen osan arviosta pois:

        ”Suurimmaksi syylliseksi romaani asettaa idealismiin taipuvaisen median, nimeää kansalaisjärjestöt rikollisiksi toimijoiksi, ja irvailee SDP:n turvallisuuspolitiikkaa ukkojen ja naisten naiiviudeksi.”

        Mistä päättelit minut suvakiksi? Suvaitsen maahan vain hyvät venäläiset, joita täällä on parisataatuhatta. Tietänet missä?

        Kyse on vain romaanin esittelystä, mutta sinulla taitaa mennä fakta ja fiktio sekaisin alvariinsa, joten et voi käsittää missä oikeasti mennään.


    • Jotaintuttua

      400.000 matua halusi Ruotsiin Suomesta. Nimimerkillä vain vielä kovin pieniä lukuja oman maamme historiaan nähden. Suomen herrat lähettivät meitä 1960-70 -luvuilla lähes 400.000 Ruotsiin. Suomessa silloin suurtyöttömyys, kun sodan jälkeen synnytetyt pientilat eivät enää tarjonneet elinmahdollisuuksia. Mutta onneksemme Ruotsilla oli silloin tarjota suurimmalle osalle töitä.

      • idioottiJotainTuttua

        Terve.

        Koitahan nyt kåyttää edes vähän aivojasi. Vaikka se toki voi olla vaikeaa mutta yritä kuitenkin. Aloitahan aivojumppa hahmottelemalla sanoja humanitäärinen maahanmuutto ja työperäinen maahanmuutto.

        No hulluudelle ei voi mitään , mutta tyhmyydelle voi.


    • Aloittaja pitäisi taluttaa hetimiten saunan taakse! Tänne ei tarvita ainuttakaan ulkomaalaista jolla ei ole etukäteen hankittua työpaikkaa. Ei edes venäjän pieniä vihreitä palkkamurhaajia.

    • Suomi100vuotta

      Asuinalueellamme on vielä tyhjiä huoneita maahanmuuttajille.Niin että tänne kyllä mahtuu.En voi sanoa missä koska kaksi viestiäni asiasta poistettiin minulle ymmärtämättömistä syistä.Kerroin vain missä talot sijaitsevat ja kuka ne omistaa.Olikohan tämä se poistojen syy?
      Kerroin myös sen, että alueemme asukkaista on arviolta 70-90 % maahanmuuttajia.En ymmärrä mitä pahaa tässä on.Nämähän ovat faktoja.Mitään muuta en kirjoittanut.Molemmat, samat kommentit olivat ketjussa jossa puhuttiin Espoossa asuvien maahanmuuttajien prosenttiluvusta.Asun Helsingissä

    • SekösOikeuttaa

      Hallituksen visio on tuhota Suomen maamme100 vuoden ikäisenä, jokainen sen on varmasti huomannut. Suvakit jyllää joka kulmalla tehden lakeja ja ym. pahennusta melkein joka päivä. Kohtahan väestön kasvu taas lisääntyy räjähdysmäisesti, eikä kukaan tee mitään, paitsi sosiaalietuuksia kirjoitetaan tulijoille oikein innolla. Näin huonosti on asiat maassamme tämän hallituksen sekä Presidentti Niinistön aikana, sekös oikeuttaa, että hänet uudelleen valittaisiin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe