Miksei pakolaiset muuta Turkkiin, Saudi-Arabiaan..

NeoWorldOrder

Miksi juuri Eurooppaan? Onhan lähi-idässä muita maita jotka eivät sodi ja ovat rikkaita maita kuten Turkki, Saudi-Arabia, Israel....

Olen samaa mieltä että Suomi ja muut Euroopan maat tarvitsevat multikulttuuria mutta ei silleen että aloitetaan tämä prosessi pakolaisista lähi idästä ja Afrikasta... Mielummin tänne muuttaisi ihmisiä muista Euroopan maista kuten Kreikka, Italia, Britit jne. tai jopa Kiinasta, Japanista...

Tää Juutalaisten ja globalistien EU politiikka tuhoaa koko Euroopan.

31

866

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juupajuu_tällaista

      Googlaa: Suomen tuhoamis ohjelma (Magneettimedia) siinä selitys miksi tänne tulee porukkaa tuolta. Tubesta kun vaikka katsoo ja muutenkin niin esim. Irak on suurimmalta osaltaan rauhallinen maa jossa hyvinvointi ok. Erityisesti Irakin Erbilin kaupungissa on paljon hulppeita yökerhoja ja bailausluolia,, muualtakin löytyy. Irakin Baghdadissa on luxus kauppakeskuksia joidenka rinnalla joku Iso Omena jää vaisuksi, löytyy myös huvipuistoja kaikkea, leppoista rauhallista hyvinvointia ja ihmisillä on rahaa,ihan löytyy vaikka tubesta tähän näyttöjä ja muualtakin dokumenttia. Suomalaisia kustaan silmään 10-0 että olisi joku hätä siellä.

    • eimenekauan

      Siellä ei ole Kela Golden korttia ja taikaseinää jota tulee rahaa. Mutta meidän ns, eliitti vain rahastaa ja välittää paskat suomalaisesta perinnöstä, ajetaan suomi aivan ruotsin malliin polvilleen. Ihmeen kauan ne on pystyneet feikkaamaan, mutta sitten kun romahtaa niin se on näky.

    • Jeps-_

      Siinä teille rauhallista, leppoisaa ja hyvinvoivaa Irakia, ihmisillä ei mitään hätää, eikä kurjuutta, puutetta, kaikki on hyvin. Sodasta ja vainosta ei tietoakaan. Aluksi voitaisiin sukeltaa vaikkapa Irakin Baghdadin upeisiin ostoskeskuksiin

      https://youtu.be/wKQlx1M9t1s

      Sitten voidaan lähteä ryyppäämään ja bailaamaan Irakin Erbilin yöhön, siistit tyylikkäät trendi yökerhot kutsuvat.

      https://youtu.be/4gijWJ_PvYw

      Tuolta tullaan tänne matuina hakemaan vaikkapa 2 asunto täältä ja rahaa taskut täyteen. Jutut kun on hoideltu kuntoon Suomessa, niin aika-ajoin sitten lomaillaan Irakissa ja käydään siellä ostarilla ja yökerhossa jne. Arvatkaa kuka tämän lie maksaa?

      • Cuck_queen

        Vauraan oloista, no miksei olisi, Eurooppa ja Suomi kustantaa osaltaan tuon, eli me. Cuckoldlandian kansalaisen rooli on aika nöyryyttävää puuhaa. Yksi päivä kotikaupunkini ostarilla oli taas joku lipaskerääjämatu ja yksi suomalainen suvakki nainen oikein jo kaukaa juoksi lipaskerääjä matun luokse ja hengästyneenä lippaalla pudoitti sinne kolikoitaan helpottuneena. Saat*na jotta oli pimeennäköinen tapahtuma sarja toimitus tuokin cuck queen ja hänen roponsa.


    • Jeps-_

      Voi kun ymmärtäisittekään kuin teitä ihmiset sumutetaan todella rankalla kädellä.

      • jalatlevällään

        Kuten sanottu, täysin ilman aivoja ollaan. Refugees Welcome meillä on unelma!


    • Näinhän_nämä

      Edelliseen vielä, että älkää unohtako paikallisten Iraki miehien erinäisiä yläluokkaisia harrastuksia, esim. Iraq hipsters Mr. Erbil gentlemen's fashion Club.

      https://youtu.be/gUOMbhpc4Sw

      Hyvällä maulla laadusta tinkimättä ja vain kalleinta parasta kangasta.

      Tuolta muuten tulevat myös matuina Suomeenkin. Herätkää nyt hyvät ihmiset jo!

    • Rauhallista

      Suomihan voisi palauttaa kaikki sotaa paenneet irakilaiset pakolla kotiinsa, ja jos lahjoitettaisiin niile vielä sadeviitat suojaksi, niin ei niillä siellä sitten olisi mitään hätää.
      https://www.youtube.com/watch?v=TClUeyDCoOU

    • SiksiTänne

      Suomessa parhaat edut...

    • täälläasuu

      helpoiten höynäytettävät ja kaiken uskovat.

    • dgsdsdv

      Mekassa on ilmastoidut teltat kymmenilletuhansille ihmisille tyhjillään. Niitä käytetään vain muutamana päivänä uskonnollisen juhlan aikana.

      Saudi-Arabiassa on myös paikkoja tuhansittain, mutta pakolaiset eivät halua mennä sinne, koska siellä pitää noudattaa tiukkoja sääntöjä. Jostain syystä muutenkaan muslimimaat eivät houkuttele muslimeita lainkaan. Onkin perin omituista ja raivostuttavaa, että he haluavat tehdä myös Suomesta muslimimaan!

    • Voihan_nenä_

      Ketjussa olevat tube linkit rauhallisesta Irakista luxus ostareineen, öky yökerhoineen kera alkoholin ja mukava elintasoa huokuva ihmisyhteisö joilla rahaa, sokerina oikein vielä pohjalla tuo linkki Iraq hipsters Mr. Erbil gentlemen's fashion Club. Nyt ymmärrän mihin Eurooppaa ja Suomea tarvitaan tässä tuon rauhallisen Irakin matu, matuilu jutussa. Tätä lukeva voi kokea onnen ja onnistumisen tunteita kun on rahoittamassa kanssa osaltaan tuota elämän riemua tai sitten jos omistaa aivot saattaa tulla sellainen cuckold olo.

    • Mr_Erbil

      Iraqi Hipsters Mr. Erbil. Gentlemen's Fashion Club. Mr. Erbil, erittäin hyvällä maulla tarkkaan harkittu asukokonaisuus ja siihen sopiva herraskainen laatupartavesi hienostuneella yläluokkaisella vainulla ja kokonaisuuden kruunaa klassisella harkinnalla toteutettu upea tyylikäs kampaus.

      Kaivakaahan aisuri suvakoituneet tyhmät suomalaiset kiltisti kuvetta pojat vaativat laatua ja se perkeles maksaa.

    • ppaapp

      Yksinkertaiset suomalaiset päättäjät sen aiheuttavat.
      Islamistisissa maissa pakolaiset eivät saa samanlaista ylläpitoa, vapautta ja oikeutta elää haluamallaan tavalla kanta-asukkaista piittaamatta.
      Etuudet poistamalla saataisiin lähes kaikki laittomat pakolaiset poistumaan.

    • lprman

      On rasismia ja vihaputetta kysellä tuollaista.Tänne vaan kaikki halukkaat.

      • Sompanssi

        Aivan ei Islamilaisissa maissa ole kela-gold korttia, sossun rahaseinää ja olemattomia tuomioita henki, raikaus ja väkivalta rikoksista joita voi tehdä rajoituksetta suomalaisille. Ja täällä voi kolmekymppinenkin olla alaikäinen partalapsi helposti.........TURVAPAIKANHAKIJANA......


      • Dr.Doom

        En ole rasisti ja vaihtaisin sinunlaiset suomalaiset vaikka yhden kymmentä pakolaista vastaan. Tosin ne pakolaiset olisi 18-30 vuotiaita kauniita ja fiksuja naisia, eikä mitään karvaperse raiskareita ja terroristejä.


    • AUTS_

      Ketjun linkit jo todistaa ettei tänne tulleet ole mitään pakolaisia. Jos siellä Irakin ihmemaassa olisikin hätä jossain alueella, niin näettehän te jo noista ketjun linkeistä että heillä on hyvin rahaa hoitaa itse hätänsä. Meitä käytetään hyväksi ja hätä on valhetta.

    • Vai_niin

      Näyttäis olevan todella "kurjaa".

    • 53gwsfsd

      Saudi-Arabiassa ja muissa muslimimaissa ei voi perseillä niin kuin hellämielisissä länsimaissa ja rangaistukset ovat ankaria. Siksi.

    • fsdfdsfdssdfsdfds

      No kun sieltä saudeista ja turkista puuttuu se tärkein turve ...eli sosiaaliturva...

    • MiesPattayalta

      Sveitsissä on laki että jos pakolainen käy lomailemassa maassa josta on paennut "vainoa" ja "sortoa" niin häneltä perutaan turvapaikka Sveitsistä. Teillä Suomessa esimerkikiksi pakolaisstatuksen saanut somali voi lomailla kotimaassaan niin usein ja kauan kuin haluaa, se ei vaikuta mitenkään hänen pakolaisuuteensa tai Suomesta saatuihin sosiaali ja Kela etuuksiin. Tuntuuko teistä suomalaiset joskus että olette hyväuskoisia silmiinkustavia hölmöjä.

    • jjhkjhkjhkiu

      joku vuosi sitten saudi-arabia karkoitti kaikki somalit pois maasta kun ne alkoi elämään kuten suomessa.
      vastaanhangoittelijat ruoskittiin

      • Dr.Doom

        Heti nousi Saudien arvostus, nehän vaikuttaakin loppujen lopuksi ihan fiksulta porukalta. Eivät ole mitään silmään kustavia suomalaispellejä.


    • Kkkjhbbv

      Turkissa heitä onkin jo aika paljon. Muut arabi maat eivät ota pakolaisia, tai muuten eivät halua ottaa heitä vastaan. Niin yksinkertaista.

    • Pökälepylly

      UUSI
      "Turkissa heitä onkin jo aika paljon. Muut arabi maat eivät ota pakolaisia, tai muuten eivät halua ottaa heitä vastaan. Niin yksinkertaista."

      -mitä paskaa pökellät? Onhan näitä Libanonissa,Jordaniassa,Iranissa, Pakistanissa ja joka puolella. Ja paljon!

      ...se on vaan se rahan tulo ja elämisen laatu vähän toista noissa aissa kun vertaa vaikkapa tähän humanitääriseen suurvaltaan Suomeen.

    • Sellaista_peliä

      Ylempää ketjusta tähän alemmas vielä siirretty muutamia esimerkkivideoita uudestaan rauhallisesta elintasoa huokuvasta Irakista.

      Suomalaiset kauppakeskukset osa ainakin jää kakkoseksi tasossa ja kivassa kun vilkaisee rauhallisen Irakin Baghdadin ostareita.

      https://youtu.be/wKQlx1M9t1s

      Rauhallisen Irakin Erbilin tasokkaita yökerhoja ja bailausta, drinksuja, bailu kivaa, pariutumis leikkejä.

      https://youtu.be/4gijWJ_PvYw

      Mitä päälle tänään?, onko tukka hyvin?, kallista kangasta päälle hyvällä maulla.

      https://youtu.be/gUOMbhpc4Sw

      Ne matujen säälitarinat kamelinpaska majoista, sodasta ja kurjuudesta on suurimmaksi osaksi täyttä höpöhöpöä kuten vaikkapa nuo video otokset todistaa ja vastaavia löytyy paljon lisää etsivälle. Täältä tullaan matuina vaan hakemaan rahoitus tuohon kivaan mitä jo omassa elintasoa huokuvassa kotimaassa siellä on ja 2 tai 3 asunto täältä. Hommat kun on kusetettu ja kunnossa alkaa näillä pojille tiheät lomamatkat Irakiin ja sitten väliin taas tänne. Me maksamme tämän.

      • Adenoid_Hynkel

        Joku urpo löytää netistä videon bagdadilaisesta ostoskeskuksesta ja päättelee siitä, että kaikilla 37 miljoonalla irakilaisella on hitosti rahaa ja elämä yhtä juhlaa...

        Laitapa sinne Googleen hakusanaksi "Baghdad Sadr City", niin saat vähän toisenlaisia videoita.

        Sadr City on Bagdadin lähiö, jossa asuu kaksi miljoonaa ihmistä. Siellä ei shoppailla. Siellä yritetään pysyä hengissä.


      • Läpäläpäläpä

        Sieltä löytyy paljon myös suffelia ja elintasoa. Ei ole suomalaisten velvollisuus rakentaa ja viedä eteenpäin Irakia. Niin sitä on Suomessakin ollut joskus enempi kurjuutta ja itse me täällä hommat on rakennettu ja niin pois päin eikä lähdetty massoina muualle karkuun matuilemaan toisten sossu luukuille.


    • Uuninpankkaaja

      Turkilla on islamofopinen historia. Vastahan siellä jokunen vuosi sitten taidettiin sallia huivit yleisesti kouluissa, virastoissa jne. Lisäksi heillä on erilaiset kulttuurit ja meillä on unelma.

    • loppu.tälle

      Kaupungilla isoissa miesporukoissa notkuvat muotivaatteisiin pukeutuneet rokkikukot ei kyllä herätä niin minkäänlaisia auttamishaluja. Eikö todella ole ketään hädänalaisempia tänne otettavaksi, jos on kerta pakko mokuttaa? Ja tästä etuoikeudesta me maksetaan satoja miljoonia vuodessa..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe