Yhdysvallat varoittaa kansalaisiaan

pelottavaa_ajatellakin

41

1066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kepsap

      Tottahan toki! Suomi kuuluu Eyyrööppäläiseen multikultti islamilais-valtioon.

      Puolassa ei tämmöistä pysty tapahtumaan, koska siellä on fiksu kansa! Periaatteessa käväisi jopa mielessä että voisikohan tuonne muuttaa?
      https://youtu.be/KlyPO1KtujE

      • JaroJorinaa

        Onko taas false flag suunnitteilla että ne tiedustelulait ja massavakoilut saadaan pikapikana hybridikeppostelijoiden käyttöön?


      • tmpsQQ

        ettäkö massatiedustelu, tiedonlouhinta, olisi vain ruotsalaisten ja venäläisten yksinoikeus?
        Kumpaa kansakuntaa edustat?


    • toteaja-

      milloin suomalaisia varoitetaan USAhan matkustamisesta. siellä riittää kepposia

    • herranenaikanähköö

      terroritekoja tehnyt pitää ajaa suomesta pois.mutta eee pittää päätä jos per.tutkia että onko tällä ees koppa kunnossa!herranenaika.

    • jeesboxholireips

      Meillä on tai oli terroristeja omastakin takaa. En tiedä moniko oikeistolainen nykyään olisi valmis alkaa tappamaan vasemman laitapuolen kulkijoita. Riippuuko se vasemmistolaisuuden asteesta vai mistä. Saatko olla Anderssonista vasemmalla, ettei sinua luokitella terroristiksi. Kohta tulee siviilitiedustelulaki kun Gladion jälkeläiset tekevät uuden lavastetun terrori-iskun Suomessa.
      https://mvlehti.net/2017/11/18/yhdysvallat-varoittaa-kansalaisiaan-suomessa-voi-tapahtua-muslimiterrori-isku-joulun-aikoihin/

      Jos nyky työtön vaikka heittäytyisi hankalaksi 'työn-kuin-työn' hyväksymisen kanssa niin oletteko valmiit tappamaan hänet nälkään erilaisilla karensseilla ja viivytyksillä korvauksien maksamisen kanssa; varsinkin nykyään, kun et pääse edes sosiaali-tantalle nokakkain kertomaan omaa näkemystäsi asiasta ja omaa tarinaasi, kun Kela hoitaa tietokoneilla kaiken. Your side of the story. Syrjäyttäminen alkaa hyvin helposti. Go on hang me if that's what you want. Hang me! Nämä oli Arthur Kennedyn kuuluisat sanat. Ei tosin viimeiset sellaiset.

      Hyväosaiset puhuvat syrjäytymisestä, vaikka nämä poloiset on syrjäytetty yhteiskunnasta ymmärtämättömyyden takia tai tuon kykenemättömyys hyväksyä nykyaikainen liian kiireinen ja valheellinen elämäntyyli. Älkää kysykö mistä johtuu itsemurhat. Sana syrjäytettykin on loukkaava termi, mutta se voi sytyttää jonkun taistoon yhteiskunnan epäkohtia vastaan, mikä nykyään on nuo lavastetut terroriteot. Salalittoteoreetikot paljastavat kohta natsien ja lahtarien katalat temput.

      Olisko valtiovallan ja kirkon aika pyytää anteeksi uhrien sukulaisilta näiden kirkon siunaamien murhamiesten työt.

      Jämsän suojeluskunnan esikunta ei juuri tuomaria tarvinnut murhakäskyjään jakaessaan. Juomareita sitäkin enemmän: siviilien murhathan suoritettiin Jämsässä monesti kovissa viinahuuruissa. Murhakäskyt tulivat siis suoraan isänniltä ja muilta paikkakunnan ökymiehiltä. Itse murhat suorittivat sitten muun muassa ihmisraunioiset palkkatappajat Veikko Sippola, Tyko Iso-Lukkari, luokkaluopio Johannes From ja talonisäntä Hjalmar Saari.

      Tämä viimeksi mainittu oli ainut isontalonisäntä joka kasteli kätensä konkreettisesti vereen. Sen hän teki sitten sitäkin suuremmin. Hänhän oli psykopaatti ja patologinen murhamies jota ei koskaan tuomittu, niin kuin ei muitakaan murhaajia ja murhakäskyjen antajia. Murhattujen siviilien määrät Jämsässä olivat samaa suuruusluokkaa kuin murhattujen antautuneiden punakaartilaisiksi luokiteltujen määrät Länkipohjassa. Lopuksi kirkkoherra Johan Hovilainen ja ampumista harrastanut apupappi Kaarlo Ristikankare antoivat Jämsänkin murhille sitten jumalan siunauksen. Hjalmar Saaren menehdyttyä tapaturmaisesti 1925 niin hänen hautajaisissaan pappi Kaarlo Ristikankare ylisti suurta vapaussotasankaria hänen suurista saavutuksistaan ja uhrautumisistaan vapauden ja isänmaan hyväksi. Todellisuudessahan hänen "sankaritekonsa" olivat pelkästään raakalaismaisia siviilien murhaamisia.

    • niinjanoin

      Ei ne terroristitkaan huvikseen paukuttele. Ovat varmaan pettyneet suomalaisiin jos kiukuttelevat. Ehkäpä tuo terroriuhka liittyy yhdysvaltalaisiin jotka ovat suomessa. Jenkithän ovat jo pitkään sortaneet lähi-idän ihmisiä.

      • jenkit.vittuun

        Suomessa ei kylläkään ole jenkkejä. Ei kukaan jenkki tänne tule edes lomalle, eihän täällä ole edes joka kulma täynnä asekauppoja. Ja hyvä näin, sillä jenkit ovat saastaa. Pysyköön poissa vain.


      • Matut..ittuu
        jenkit.vittuun kirjoitti:

        Suomessa ei kylläkään ole jenkkejä. Ei kukaan jenkki tänne tule edes lomalle, eihän täällä ole edes joka kulma täynnä asekauppoja. Ja hyvä näin, sillä jenkit ovat saastaa. Pysyköön poissa vain.

        No mitäs Turussa oli. Ei muslimihyökkäykseen tarvita jenkkejä. Olisiko nyt Helsingin vuoro? Pitää danoa muijalle, että pysyy poissa keskustan kaupoista ja Itäkeskuksesta. Pysyy kyllä, ei se mitään jouluksi osta, on niin nuuka.


      • org-mummeli
        jenkit.vittuun kirjoitti:

        Suomessa ei kylläkään ole jenkkejä. Ei kukaan jenkki tänne tule edes lomalle, eihän täällä ole edes joka kulma täynnä asekauppoja. Ja hyvä näin, sillä jenkit ovat saastaa. Pysyköön poissa vain.

        Onhan täällä, USA:n entinen suurlähetiläs. TV:stä näytettiin, kun hän oli ostamassa jotakin teolisuushallia joka oli tyhjillään. Kertoi sen olevan hyvä näyttelytiloiksi, jospa aikoi siihen sitä "guukelia" jota Hesaan yhteen aikaan väännettiin Katajanokalle.


    • jeesboxholireips

      Tuoko oli jo se terrori-isku mistä USA meitä varoitti jouluna tapahtuvaksi. Oli tuo tulipallo mikä tahansa niin se terrorisoi vanhemman polven suomalaisia ja tiedustelu viranomaisia, kun nuo eivät saa selville Inarin ohjuksen todellista luonnetta. Joulukuun 28. päivä 1984 Norjan Paatsjokilaakossa tehtiin erikoisia ääni- ja näköhavaintoja.. Useat ihmiset sen kuulivat, räjähdyksen Inarijärven yllä 28. joulukuuta 1984. Paikalliset kertoilivat tiedotusvälineissä jopa valoilmiöstä Lapin taivaalla.
      Meteorit eivät pauku. Kukaan ei ole koskaan kuullut meteorin paukkuvan eikä venyvän.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000857316.html
      https://yle.fi/uutiset/3-6056435
      Oliko se vahinko vai muistutus suomalaisille politiikoille ja tiedustelu väelle, etteivät syrji ja painosta erästä henkilöä, josta tuli sitten se kuuluisa Hitula, jolla oli se Lee Harvinainen Anderssonni seljässään kun maailmalta kotiansa saapui ja tuli näyttämään pelitaitoaan jonka maailmalla oli oppinut. http://marcpennartz.nl/maak-kennis-met-de-moordenaar-van-olof-palme/ tässä Anderssonni ja Hitula.
      Marja Kyllösen räppi päättyy niin, että hän toivoo ihmisen voivan olevan jotain muutakin kuin vain oleminen veneen peräpainona. Teveestä näin ja kuulin kun tuo räppäili. Hän voisi tehdä tästäkin räpin. https://www.youtube.com/watch?v=EFdGzGImEps Andersson = haitari. Venyy muttei pauku.

      • humurekka

        Nyt ymmärrätte miten vitsi on yhteydessä alitajuntaan. Teille tulee jokin asia mieleen, jota ei kehtaa sanoa tai edes ajatella ääneen ja se torjutaan ymmärtämällä se vitsinä. Vitsille voi kyllä nauraa mutta ei siten, että se poikkeasis muiden naurun sävystä. On naurettava samaan tahtiin muiden kanssa ja samalla tavalla. Öörefaffaa öörefaffaa, nauroivat ruotsalaiset papit. Nikita Hrutseff tseff tseff tseff, naurettiin taas idässä.

        Jos vitsi on parempi tai vitsikkäämpi kuin Putte Possun puhe niin sille nauretaan ja todetaan että heillä kaikilla oli niin muuuukaaavaaa; Oi jospa oisin saanut olla muuuukaaaanaaaa. Nöf nöf neuf neuf VII = 7 tai 9 9 9 9 7=43 http://www.teosofia.net/e-kirjat/Salainen_oppi_3.pdf
        https://www.kuudesaisti.net/info/numeroiden-salattu-maailma
        http://www.teosofia.net/e-kirjat/Numeroiden_salainen_merkitys-aquarius.pdf
        Neuf lausutaan ranskaksi nöf ja on yhdeksän. Nöf nöf nöf nöf oui eli VII roomalaisittain 7. Oui lausutaan viiiii ja on taas kyllä suomeksi. Ui ui äläkä uikuta,

        A. Aimo, oikealta nimeltään Aimo Vilho Andersson (16. huhtikuuta 1911 Mäntsälä – 16. joulukuuta 1963 Kerava) oli 1930- ja 1940-luvuilla Suomen suosituimpia laulajia. Hän teki vuosina 1932–1963 yli 300 levytystä, ja monet laulut on sittemmin löydetty uudelleen uusien esittäjien kautta. Seljässä oli hällä Andersson. Aimo annos seljässä. Missä on Aimo Annos ostoskeskus?
        Tietokilpailu kysymys. Mikä oli A. Aimon etunimi? Ja entä sitten U Thantin ja kuka hän oli. Tuo juttu Jämpsän työväen yhdistyksestä poistettiin vaikkei siinä ole mitään sääntöjen vastaista. Muuta kuunnelkaamme tämä A. Aimon lulama kappale, jonka on tehnyt muuten virolainen sanoittaja. Nimeä en nyt muista.
        https://www.youtube.com/watch?v=Y0hlLr-Zy3w Omistetu Saaren Jallulle ja Rummin Jussille

        U Thant (burmaksi: ဦးသန္‌့; 22. tammikuuta 1909 – 25. marraskuuta 1974) oli burmalainen diplomaatti ja Yhdistyneiden kansakuntien kolmas pääsihteeri vuosina 1961–1971. Hänet valittiin virkaan pääsihteeri Dag Hammarskjöldin kuoltua lento-onnettomuudessa vuonna 1961.

        Hänen "etunimensä" U ei ole nimi, vaan tarkoittaa kunnioitettavaa. Thant oli hänen ainoa nimensä burmalaisen perinteen mukaisesti. Burmassa hänet tunnettiin nimellä Pantanaw U Thant, jossa näkyy hänen kotikaupunkinsa Pantanaw. U thant ja A. Aimo tekivät sinukaupat. Uuu, sanoi Thant ja Aaa, sanoi Anderssonin Aimo.


      • Ituttaako

        Tässä vähän piisiä:
        https://m.youtube.com/watch?v=Kgu8OdVH2ak
        Anderssonni ja Itula.

        Muistan U Thant nimen olleen lyhennys Sithu Thant nimestä. Sithu oli arvonimen tapainen ja U siitä lyhennys. Katsoin muistini varmistukseksi netistä Wikipediasta tarinaa. Hiukan oikaisit tai johdit harhaan.


    • Heh voi hyvinkin olla että joulumarkkinoille ilmestyy yllättävän mukava ja sympaattinen rekkamies tai veitsimies. Mitäs suvakki tähän?

    • Teiskolainen

      Tätähän tilattiin. Ei siinä mitään kummallista.

    • Kantaako_

      SPR vastuunsa asiasta ja montako spärrän johtohenkilöä näemme syytettyjen penkillä?

      • Itula

        Jos saisin päättää, niin syytettyinä olisi paljon väkeä, myös ns. hyödyllisiä idiootteja pitäisi rankaista.


    • Matti_kolkytkolme

      Käännyin tänään muslimiksi. Mielestäni on turvallisempaa olla heidän puolellaan kuin heitä vastaan. Olen ollut aina ateisti, joten kokeillaan nyt islamia, miten alkaa maistua.

      • hgjhjhggh

        Huvittaisi oikeastaan skenaario jossa kaikki suomalaiset miehet alkaisi muslimeiksi. Kuinka kauan suvakkiakat olisi yhtä fanaattisia kun eivät saisi muualla olla kuin keittiössä ja synnytyskoneena.


      • huumormieshehheheh

        Aiokko alkaa ajelee rekalla mummujen päälle? Onko sulla korttia muuten. Ai niin; eihän sitä kortilla ajeta.


      • Cortitonna
        huumormieshehheheh kirjoitti:

        Aiokko alkaa ajelee rekalla mummujen päälle? Onko sulla korttia muuten. Ai niin; eihän sitä kortilla ajeta.

        Kameli- tai aasinkuskin kortti riittävät ja luku- ja kirjoitustaito ihan turha riesa.
        Pääasia, että ajaa kovaa ja lujaa väkijoukkoihin.


    • jos-nyt-tarkkoja-ollaan_

      "Suomessa VOI tapahtua" -ehkä tai ehkä ei

      mutta FAKTAA on se että JOKA PÄIVÄ USA:ssa ammutaan ja murhataan ihmisiä
      ihan heidän itsensä toimesta.

      Jos jonnekin pitäisi välttää matkustamista, se olisi juuri Yhdysvallat

      • keleenkele

        Ja muualla maailmassa ei joka päivä ammuta? Mitä suurempi maa, ja paljon populaa, se enemmän rikoksia. Venäjän vastaavista ampumatapauksista en tiedä, aika harvoin siellä, mutta on ne sentään sivistyneempiä kuin amerikkalaiset. Mutta johrtuu luultavasti siitä kun kaikki on fsb.n kuristusotteessa. "OOTKO KUNNOLLA?!!! TAJUATKO?!! TIIÄTKÖ MIKÄ ON VENÄLÄINEN VANKILA??!! OTA VODKAA JA OO HILJAA!! ...K E L E!!!


      • faktat.haltuun
        keleenkele kirjoitti:

        Ja muualla maailmassa ei joka päivä ammuta? Mitä suurempi maa, ja paljon populaa, se enemmän rikoksia. Venäjän vastaavista ampumatapauksista en tiedä, aika harvoin siellä, mutta on ne sentään sivistyneempiä kuin amerikkalaiset. Mutta johrtuu luultavasti siitä kun kaikki on fsb.n kuristusotteessa. "OOTKO KUNNOLLA?!!! TAJUATKO?!! TIIÄTKÖ MIKÄ ON VENÄLÄINEN VANKILA??!! OTA VODKAA JA OO HILJAA!! ...K E L E!!!

        Jenkeissä suurimman osan rikoksista tekevät mustat, varsinkin murhat ja ryöstöt. Toiseksi eniten rikoksia jenkeissä tekevät mexicolaiset, kolmanneksi eniten aasialaiset ja kaikkein vähiten valkoiset. Tästä valtamedia toki vaikenee.


    • Moraska

      Mitä piskuinen Suomi jenkkien listalla?
      Meillä ei terroritekoja ole pientä puukkohippasta vain.

    • itsestäänselvyys

      No sitä muslimiterroria nyt riittää joka päivälle. Jos ei muuten niin ainakin maamme velkaantumisena ja sosiaalietuuksien kuppaamisena. Mutta ei pidä valittaa kun niitä on haluttu saada tänne Suomeen jo kolmisenkymmentä vuotta.

    • jotainOnmuuttunut

      Voihan Suomi olla tapetilla nyt juhlakauden lähestyessä. Vaikkapa uuteen metroon tuntuva isku. Sitten ei seuraavaan kahteen vuoteen halukkaita matkustajia paljon olisikaan. Korkeintaan nykyhallituksen menoon ja sen myötä elämäänsä kyllästyneet... ai niin paljon?
      Olisi aikaa viimeistellä metroa... siis jälleenrakennuksen jälkeen.

      Tietokilpailukysymys:

      Mitähän oleellista on muuttunut kun oheinen Ylen uutinen on päivitetty yli 5 vuotta myöhemmin?

      • jotainOnmuuttunut

      • jotainOnmuuttunut

    • kovaatekstiä
    • naurua.kolmannella

      Mv-öyhöttäjien kokoontumisajot täällä taas menossa. Harmi ettei Kummelit tee enää sketsejä, sillä näistä olisi saanut mitä mahtavimman Aziz combat fighter -tyylisen sketsihahmojen gallerian.

      • kummelifani

        Kahilainen olisi ollut hyvä janitskini.


    • näin-se-vaan-menee

      USA:ssa on kuollut enemmän ihmisiä heidän sisäissä omissa ampumatilanteissa
      kuin kaikissa sodissa yhteensä missä jenkit ovat sotineet!

      Se kertoo aika paljon siitä maasta ja kuka siellä murhaa ketä.

      Kuinkas monta joukkoampumista on tapahtunut ihan vaikka vain tänä vuonna??

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe