Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Loputtomasti naamiaisia ja roolileikkejä

Jälleen kerran, ilmeisesti paremman puutteessa. Näyttelijöistä ja sarjasta koetettiin repiä irti jotain enemmän. Tällä kertaa mauttomalla kykyjenesittelyteemalla. Taas kaivettiin esille naamiais ja esiintymisrekvisiittaa. Näyttelijöiden piti pukeutua älyttömiin asuihin ja hattuihin. Esittää jotain muuta, mitä ovat ja vetää läpi, lapsellinen kotitalent-show, esiitymisareenaksi lavastetussa kodissa.

Hah-hah! Dougin juurespilli, lintujen imitointi, oli aika korni esitys, puhumattakaan Bernicen kömpelöstä ohjelmanumerosta. Sandyvanhuskin näytti säälittävältä, siellä nojatuolin uumenissa, lelustetsonissaan ja cowboykostyymissaan. Arthurin torven töräyttelykin oli muka niin kauhean hauskaa. Tämän pakkohauskuuden ja hulabaloon tarkoitus, oli kaiketi piristää Laurelia ja lapsia. Mutta olikohan sen vuoksi, ihan pakko taas, nostaa esille, tämä ianikuinen naamiaisteema?

Jopa hoitokotiin mentiin tällä lapsellisella naamiaisteemalla. Aikuiset miehet istuivat siellä piristämässä Ashleyta, lasten leikkeihin tarkoitetut merirosvohatut päässä, silmälaput vaan puuttui. Emmerdalen naamiaishimo ei näköjään millään hellitä.
Joten, seuraavaa naamiaisteemaa ei varmasti kauan tarvitse odotella.
Sekoaakohan tässä kohta katsojakin. Eikä osaa enää katsella sarjaa, pukeutumatta vaikkapa kattikarvisen haalariin, tai vähintään joku älytön hatunreuhka päässään.

41

917

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onkomuutaelämää

      Huh huh!

    • pelkkäähöpönhöpöä

      Olen pannut merkille, että sarjassa järjestetään juhlat ihan ykskaks, jonkun päähänpistosta ja kuin taikaiskusta kaikki on koristeltu ja kaikki pääsevät tulemaan ja yleensä kaikilla on naamiaisasut ja maskit ja kaikki tämä yleensä tapahtuu ihan hetken varoitusajalla ja arkipäivänä. Sarja on täynnä kummallisuuksia. Nykyään ihmiset on tottuneet noihin saippuasarjoihin, joten monikaan ei osaa vaatia laatua. Ne jotka ovat seuranneet Emmerdalea vuosien ajan, ovat kyllä huomanneet sarjan muutoksen huonoon suuntaan.

    • SokeritontaSiirappia

      Sarjalla on lapsi katsojia ja siksi tehdään välillä hassuja juttuja kevennyksenä. David kauppa näytetään usein ja siellä asukkaat tapaavat toisiaan koska sarjan pää sponsori on pakaste yhtiö McCain jonka perunatuote kaappi on kassan takana. Oletteko huomanneet, että kortti maksamista ei enää näytetä.

    • ikäväksimennyt

      Eihän sarjalla voi olla lapsikatsojia koska siinä on nykyään joka ikisessä jaksossa
      - kielletty alle 7 vuotiailta, tai -kielletty alle 12 vuotiailta lätkä!

      Eihän Taavitin kaupassa mahdu kukaan kunnollisia ostoksia tekemään, kun se on niin täynnä kaikenlaista rojua, jota kukaan ei osta. Sitä olen hieman ihmetellyt miten ruokakaupassakin saa juoda viiniä. Ilmeisesti kuka tahansa saa Englannissa anniskeluluvat, vai eikö siellä sellaisia tarvitse olla.

      • pppppppppppppppppp

        Niin minä olen huomannut tämän myös, että sarjassa on aina vähintään 7 -merkki. Miten se voi olla mahdollista.


      • saivarteluaturhantakia

        Lapsi on alle 13v sitten teini ikäinen 18v. asti. Alle 7 v ei kykene hahmottamaan vielä kaikkea näkemäänsä muutenkaan.


    • Tämä ei liity naamiaisiin. Mutta kommentoin silti tässä ketjussa tähän.
      En ymmärrä kyllä, mitä kevennystä Davidin kaupalla olisi lapsikatsojille ollut.
      Viimeaikoina vain Tracyn seksiaiheisesta kirjasta keskustelua ja Davidin paljaasta takapuolesta vouhottamista.

      Mielestäni Davidin kauppa, on enemmänkin sellainen pieni elintarvikekioski.
      Sellainen minishop, joita meillä on huoltoasemien yhteydessä.
      Josta haetaan tarvittaessa, se marketista ostamatta unohtunut maito, tai leipä, tai keksipaketti, shampoopullo, tai virvoitusjuomia.

      • tätätätätätä

        Väärinymmärtäjille: Aluksi txt toteaa, että sarjassa esitetään hassutuksia välillä. Sitten kerrotaan toinen asia samassa txt. Ei kauppaa sanota kylän viihde keskukseksi.
        David kauppaa näytetään pää sponsori tuotteiden esillä olon takia.
        Sitten todettiin, että kahvilasta ja Willapakasta ei makseta kortilla,ei ole mainoksia koska sopimus loppunut.
        Bobin kahvilassa voi nähdä kesällä tiskillä tekstin " Sugarless syryp awailable" sokeritonta siirappia saatavilla suomeksi. 🤔
        Niin ja Willapakan pulloissa ei ole oikeata alkoholia..eikä punanenä Zakin mukissa ole olutta..


      • vainsokerionsokeria

        Omituinen käsite Sokeriton siirappi valmisteita on olemassa sisältäen lähes kalorittomia makuseoksia ja säilöntäaineita. Eihän ne mitään oikeita sokeri siirappeja ole vaan korvike jäljitelmiä. googlasin kun en ole aiemmin kuullut em tuotteista.


    • ex-pistemies

      Samaa ihmetellyt vaikka tulen varmaan jo 50 jaksoa perässä, en ole laskenut. Emmerdale muistuttaa nykyään enemmänkin jotain Big Brother tosi-tv sontasarjaa kuin pikkukylän tapahtumia kertova tv-sarja.

    • eanvöanvödkjnva

      Höpöhöpö. Dougin porkkanapilli oli suloinen. Se, miten innoissaan olikaan pillistään ja oli käynyt erilaisia juureksia läpi, mitkä soittimeksi taipuisi. :D Sellaista söpöily katseita oli ilmassa Dianaltakin, kun Doug pääsi porkkanansa kanssa vauhtiin.

    • ykskatsoja

      Taasko ollaan järjestämässä naamiaisia Aaronin ja sen syöpäsairaan lapsen kunniaksi? Ja, jos juonikuvio on sama kuin ennenkin Ashley kuolee kesken juhlan?

      • ihanhöttöä

        Näinhän se menee ja tämä Faith järjestää ja koristelee yksin hetkessä kaiken. Sitten tämä naikkonen, joka muhinoi Robertin kanssa(en edes nimeä muista) möläyttää Aaronille, että tuli vietettyä lemmenyö Robertin kanssa, siitäkös Aaron vetää herneet ja mottaa jotakuta ja kuinkaollakkaan taas ollaan vankilassa. Ja taas jotain juhlia järjestämään jne.


      • pullauunissa

        Rebecca ei kertonut Aaronille. Aaron sai paniikkikohtauksen kun Cain kyseli miten meni ja oletti että Aaronilla meni hyvin. Siksi Aaron juoksi ulos ja Robert luuli Rebeccan kertoneen. Raskaus asia tulee pian esille..


    • kässäriäuusiks

      Olikos tällä hetkellä ketään sairaalassa, jos ei ole niin jokuhan sinne on järkättävä, aina täytyy jonkun olla vankilassa ja jonkun sairaalassa.

      • batmani

        Taitaa nämä naamiaishuvit olla lellilapsi Aprilin syytä. Hänhän sarjaan tullessaan pukeutui mitä merkillisempiin rooliasuihin. Nykyään pukeutuu kyllä normaalisti, mutta ehkäpä se tarttui sarjan aikuisiin


    • Minulla jäänyt jotenkin mieleen, että Laurel tuli sarjaan, jossain pörriäiskostyymissä pölhöilemään jonkun järjestämiin juhliin pubissa. Sitä ennen en muista näin paljon emmerdalessa naamiaisteemaa nähneeni. Sen jälkeen kyllä.

      April pukeutui äitinsä eläessä ja äitinsä kuoltuakin erilaisiin lasten naamiaisasuihin.
      Astronautiksi ainakin, koska halusi sellaiseksi isona.
      En tiedä mitä tällä haluttiin viestittää katsojille. Vai oliko se vain pikkutytön roolin kevennystä. Ettei olisi alkanut liikaa maistumaan työltä.

    • ihmeporukkaa

      Miksi kaikkien piti pukeutua merirosvoiksi ja höslätä jotain merirosvoleikkiä, kun tulivat jättämään Ashleylle hyvästit. Minun äitini kuoli Alzheimerin tautiin hoitokodissa ja käytiin vuoronperään hyvästelemässä, mutta ei tullut mieleenkään järjestää naamiaisia.

      • hiiojohoijarommiapullo

        Etkö muista enää että, he rakensivat puisen merirosvolaivan ja sisustivat ja pukeutuivat teeman mukaisesti. Asley ja kylän lapset olivat myös mukana. Yhteisten hetkien muistoksi käyttivät niitä asuja. Ei ollut kysymys naamiaisista. Pitääkö kaikki olla synkkiä tilaisuuksia tekopyhine rituaaleineen virsiä veisaten. Paheksujat mittaavat ja arvostelevat toisten asioita oman kokemuksensa perusteella ymmärtämättä että muillakin tavoilla voi toimia.


      • kapteenikoukkuvai
        hiiojohoijarommiapullo kirjoitti:

        Etkö muista enää että, he rakensivat puisen merirosvolaivan ja sisustivat ja pukeutuivat teeman mukaisesti. Asley ja kylän lapset olivat myös mukana. Yhteisten hetkien muistoksi käyttivät niitä asuja. Ei ollut kysymys naamiaisista. Pitääkö kaikki olla synkkiä tilaisuuksia tekopyhine rituaaleineen virsiä veisaten. Paheksujat mittaavat ja arvostelevat toisten asioita oman kokemuksensa perusteella ymmärtämättä että muillakin tavoilla voi toimia.

        Kyllä tuommoinen olisi oikeassa elämässä täysin lapsellista ja teennäistä, sitäpaitsi ihan täysin turhaa. Ei Ashley sitä enää nähnyt, eikä tajunnut. Jonniinjoutavia naamiaisia kokoajan. Nimenomaan muullakin tavalla voi toimia, kunnioittaa kuolevaa, eikä siihen naamiaisia tarvita.


      • hohjoijaaaavalivalitaas

        Jos kuvitteelliset sarjat noin paljon häiritsee niin miksi katsoa ollenkaan mtään jos ei löydä kuin arvosteltavaa?


      • ppppppppppppppppppppp
        hiiojohoijarommiapullo kirjoitti:

        Etkö muista enää että, he rakensivat puisen merirosvolaivan ja sisustivat ja pukeutuivat teeman mukaisesti. Asley ja kylän lapset olivat myös mukana. Yhteisten hetkien muistoksi käyttivät niitä asuja. Ei ollut kysymys naamiaisista. Pitääkö kaikki olla synkkiä tilaisuuksia tekopyhine rituaaleineen virsiä veisaten. Paheksujat mittaavat ja arvostelevat toisten asioita oman kokemuksensa perusteella ymmärtämättä että muillakin tavoilla voi toimia.

        Miksi se olisi tekopyhää?


    • Ashleyhan päätti rakentaa alunperin merirosvolaivan Arthurin toiveesta Thomasin perheen pihalle lasten leikkejä varten. Leikkipaikka alkoi sitten kiinnostamaan aikuisiakin ja laivaa päätettiin käyttää sarjassa muuhunkin. Olisihan siellä voinut kuvata vain lasten välisiä leikkejä ja tapahtumia. Mutta kun sarjassa tapahtuu ajoittain aikuisten toimestakin aika lapsellisiakin juttuja. Niinpä keksivät järjestää leikkilaivaan merirosvoleikin ja muovikuulasodan, lapset vastaan aikuiset, mihin aikuisetkin saivat osallistua.

      Sen jälkeen kylän miehet vielä keksivät kokoontua laivaan merirosvohattuineen, pelaamaan pokeria ja tupruttelemaan sikaareita, eikä pöydästä alkoholiakaan puuttunut.
      Tämä merirosvoteema jäi sitten päälle pidemmäksi aikaa. Se oli tuotannon mielestä kai niin hauska, että se piti liittää myös Ashleyn viimeisiä hetkiä keventämään.
      Ashleyn rakentama merirosvolaiva kun on myös jäljellejäänyt muisto hänestä.

      Suomalaisten kulttuurissa, viimeisillä elonhetkillä moinen show olisikin harvinaista. Kuolevan luokse ei yleensä kokoonnu, lähiomaisten ja suvun lisäksi, kuolevan ystäviäkin jättämään hyvästejä. Jopa saattoväki hautajaisissa rajataan usein mahdollisimman pieneksi omaisten joukoksi. Hautajaiset ja hyvästit hoidetaan hyvin hiljaa ja hartaasti ja mahdollisimman huomaamattomasti.

      Muistelen, että ennen merirosvolaivaa on nähty vastaavia paikkoja, rakennelmia.
      Joskus oli jonkun takapihalla, se vanha junanvaunu, jossa se vanhempi miesasukas
      (nimeä en muista) valmisti kotiviiniä ja eläkeläiset kokoontuivat sinne, viiniä maistelemaan ja pelaamaan korttia.
      Tätä ennen ja sen jälkeen tapahtui kaikenlaista myös Sethin rakentamassa metsämajassa.
      Joka myöhemmin paloi maantasalle.

      • Jarvisin

        Se vanha junanvaunu oli Jarvis Skeltonin takapihalla.


      • ex-pistemies

        Niin oli Jarvis Skeleton :) Sekin jännä että noista vanhemmista hahmoista enää mukana Pearl.


      • Eläkeläiset.vähissä
        ex-pistemies kirjoitti:

        Niin oli Jarvis Skeleton :) Sekin jännä että noista vanhemmista hahmoista enää mukana Pearl.

        Onhan sentään Sandy Thomas Pearlin lisäksi toinen vanhus. Sitkeä Sandy on vielä mukana täyttä päätä. Ericistä, Rodneysta jaRishistä on tulossa vastaavia ja seuraavia kylän eläkepapparaisia.


    • Teemapukeutuminen

      Teemapukeutuminen olisi parempi ilmaisu. Näämioituminen tarkoittaa pukeutumista,meikkausta tunnistamattomaksi ja naamariin käyttöä kasvoilla ja/tai vartalonpeittävää kaapua. Tästähän ei ollut kyse kyläläisten merirosvo asujen käytösssä.

      • naamiaiset

        Niin, merirosvoasuthan kuuluu ihmisen normaaliin pukeutumiseen ja kaikilla on varmasti kaapissa merirosvoasu, jos vaikka työpaikalla pitäisi puketua merirosvoksi. Erilaiset teema-asuthan nyt kulkevat jokaisella jatkuvasti mukana, käsilaukussa.


      • hohhoijaataas

        Teemapukeutumisella ja teemajuhlilla,bileillä tarkoitetaan esim. 1970, 1980,1990 luvun disco pukeutumista sen ajan tyylisiin vaatteisiin ja meikin käyttöön.
        Jos ei ole kotona sopivan tyylisiä asuja ja koristeita niitä voi lainata pikuvuokraamosta. Teemajuhlia järjestäviä yrityksiä on olemassa synttäri, polttariporukoille yms.


      • glitterikimaltaa
        naamiaiset kirjoitti:

        Niin, merirosvoasuthan kuuluu ihmisen normaaliin pukeutumiseen ja kaikilla on varmasti kaapissa merirosvoasu, jos vaikka työpaikalla pitäisi puketua merirosvoksi. Erilaiset teema-asuthan nyt kulkevat jokaisella jatkuvasti mukana, käsilaukussa.

        Onko sinulle spiidot povitaskussa,repussa tai bikinit käsilaukussa mukana töissä?


      • ylläripyllärinaamiaiset
        glitterikimaltaa kirjoitti:

        Onko sinulle spiidot povitaskussa,repussa tai bikinit käsilaukussa mukana töissä?

        Ei minulla, mutta Emmerdalen porukoilla on,jos sattuu villapakassa olemaan yllärinaamiaiset.


      • Tee_maa

        "hohhoijaataas" Kyllä teemapukeutumisella muutakin tarkoitetaan, kuin vuosilukujen muodin mukaan pukeutumista. Ainakin tämän naamiaisasuja mainostavan firman mukaan.
        Julkkikset, sankarit, tv- ja sarkuvahahmot teemoihin kuuluvat tv:stä ja sarjakuvista tutut hahmot. Näitä ovat mm. Superman, Batman, Helinä Keiju, Prinsessa, Tuksu ja muut kaverit. Ole hyvä ja tutustu valikoimaan. Mikäli et löydä etsimääsi, voit aina kysyä - autamme parhaamme mukaan.


      • ppppppppppppppppppppppp
        Tee_maa kirjoitti:

        "hohhoijaataas" Kyllä teemapukeutumisella muutakin tarkoitetaan, kuin vuosilukujen muodin mukaan pukeutumista. Ainakin tämän naamiaisasuja mainostavan firman mukaan.
        Julkkikset, sankarit, tv- ja sarkuvahahmot teemoihin kuuluvat tv:stä ja sarjakuvista tutut hahmot. Näitä ovat mm. Superman, Batman, Helinä Keiju, Prinsessa, Tuksu ja muut kaverit. Ole hyvä ja tutustu valikoimaan. Mikäli et löydä etsimääsi, voit aina kysyä - autamme parhaamme mukaan.

        Tuksu? Varmaankin virhe?


      • pppppppppppppppppppppp
        glitterikimaltaa kirjoitti:

        Onko sinulle spiidot povitaskussa,repussa tai bikinit käsilaukussa mukana töissä?

        On : )


    • ppppppppppppppppppppppp

      Tiesittehän, että jos pyytää valita henkilöautoja, täytyy ottaa myös kaikki ne reunalla olevat kuvat, joissa on vähänkin auton reunaa tai rengasta : ) muuten toimit väärin : )

    • ykskatsoja

      En tiennyt ja siksi mulle tulee uusia kuvia n. 10 ennen kuin viestin voi lähettää. Kyllä vituttaa.

      • ettänäinkgssjjkintek

        Joskus CAPTCHA ei ilmesty ollenkaan näkyviin ja harmittaa kun usean lauseen teksti menee hukkaan. Katoaa tai ei voi lähettää. Jos kirjoittaa uudelleen tulee huonompi versio ja jättää kirjoittamatta. Media uutissivuilla tapahtuu em kuulemma usein varmaan robotti ei tykkää tietyistä sanoista,ilmaisuista,ennakko sensuuria...


      • Pienihelpotus
        ettänäinkgssjjkintek kirjoitti:

        Joskus CAPTCHA ei ilmesty ollenkaan näkyviin ja harmittaa kun usean lauseen teksti menee hukkaan. Katoaa tai ei voi lähettää. Jos kirjoittaa uudelleen tulee huonompi versio ja jättää kirjoittamatta. Media uutissivuilla tapahtuu em kuulemma usein varmaan robotti ei tykkää tietyistä sanoista,ilmaisuista,ennakko sensuuria...

        Kopioi teksti ennen lähettämistä! Jos katoaa, niin voi liittää takaisin


    • turhiaihmisiä

      Tuo vakioporukka riittäisi Emmerdalessa tällä hetkellä, tuo Jain hyysäämä huumehaahuilija on ihan joutava tyyppi, samoin Rebekka ja joku tyhmä Lydia, joka on tehtaalla siivoojana.

      • feikkihollynell

        Lydia on tekemisissä useiden kyläläisten kanssa ja häntä näemme jatkossakin. Rebeccan tarkoitusta saamme odottaa.. Samoin kuin Whitien lähtöä Kartanosta. Lucky on aika häiriintynyt ja pompottaa perhettään. Ajoi tahallaan saamansa auton aitaan. Ei Whiteista voi kukaan katsoja pitää.
        Mutta miksi Nell hakeutui Jain seuraan? Jotain samanlaista kuin Hollyssä.


    • ppppppppppppppppppppp

      Nell on Hollyn kopio, joka sekoittaa Jain päätä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe