seksuaalista häirintää

pelokas.häirikkö

Nykyisin minun on erittäin vaikea käydä esim ruokakaupassa. Tänään oli pakko rohkaistua ja pistäytyä hakemassa ruokaa, kun jääkaappi oli ollut tyhjä jo kolme päivää.
Kuljin kauppaan katsellen koko ajan varpaitani etten vain syyllistyisi seksuaaliseen häirintään. Oli vaikeaa varsinkin kaupassa sisällä, sillä siellä oli paljon niitä henkilöitä joilla ilmeisesti saattaisi olla oikeus syyttää minua häirinnästä. En voinut katsoa heidän jalkojaan tai keskivartaloa etten vain häiritsisi, puhumattakaan että olisin katsonut kasvoihin tai silmiin. Sitten sattui katastrofi, eräs hipaisi minun olkapäätäni hedelmiä valitessani, minä pudotin hedelmäni ja puikkelehdin nopeasti kauas hänestä ja piilouduin hyllyn taakse toivoen, että hän ei syyttäisi minua seksuaalisesta häirinnästä.
Tämä oli elämäni raskain kauppamatka. Onneksi selvisin kotiin saamatta häirintäsyytettä.
Jatkossa tilaan kaiken tarvitsemani kotiin kuljetettuna ja ulko-oven eteen jätettynä eristäytyneenä joka asiasta syyttävästä yhteiskunnasta.
Syytön ja pelokas

32

623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No en avaa ovia naisille enkä auta takkia naisten päälle. Että silleen.

      • Jes.jes

        Loistava uutinen!
        Yksi sillä verukkeella hinkkaava vähemmän😳.


    • Silmätpuhki

      Mutta entäs jos satut katsahtamaan eteenpäin ja katseesi osuukin vahingossa vaikka matuun ja hän tulkitsee että olet kiinnostunut hänestä seksuaalisesti ? Onko se silloin sinun oma vikasi kun tulet raiskatuksi ? En oikein vielä ymmärrä näitä Suomen uusia sääntöjä kun ennen meillä ei vaeltanut luolamiehiä kaduilla.

      • asianhaarat

        Älä selitä. Olet siis syyllistynyt rasistiseen seksuaaliseen ahdisteluun raskauttavien asianhaarojen vallitessa. Eli olet käyttänyt hyväksesi eriarvoistavalla tavalla alistetussa asemassa ja hädänalaisessa tilassa olevaa ja siitä syystä erityistä suojelua tarvitsevaa ihmistä.
        Ja jos on ollut niin että hän itsekin on ollut seksualisessa hätätilassa niin tilanteen eskaloituminen ennakoimattomaan monikulttuuriseen fyysiseen integroitumiseen on vain ja ainoastaan sinun itsesi ja länsimaisen arroganssisi aiheuttamaa luonnollista regointia.
        Eli sitä sait mitä tilasit. Tuomiosi langetetaan asteikon kovimman mahdollisuuden mukaan.


      • Silmätpuhki
        asianhaarat kirjoitti:

        Älä selitä. Olet siis syyllistynyt rasistiseen seksuaaliseen ahdisteluun raskauttavien asianhaarojen vallitessa. Eli olet käyttänyt hyväksesi eriarvoistavalla tavalla alistetussa asemassa ja hädänalaisessa tilassa olevaa ja siitä syystä erityistä suojelua tarvitsevaa ihmistä.
        Ja jos on ollut niin että hän itsekin on ollut seksualisessa hätätilassa niin tilanteen eskaloituminen ennakoimattomaan monikulttuuriseen fyysiseen integroitumiseen on vain ja ainoastaan sinun itsesi ja länsimaisen arroganssisi aiheuttamaa luonnollista regointia.
        Eli sitä sait mitä tilasit. Tuomiosi langetetaan asteikon kovimman mahdollisuuden mukaan.

        No voihan asiakkaan kuppaiset haarat sentään ! Pitää yrittää olla varovainen :-)


    • pelokas.häirikkö

      Ei Suomen lait koske matuja, ne saavat tehdä mitä tahansa ilman syytettä esim tappaa, raiskata ja pahoinpidellä. Ei pieni seksuaalinen häirintä niiden taholta ole naisista muuta kuin kivaa ja toivottavaa.

    • poroprovohäiriö

      Häirintä ... onkos sitten naisten minihameet ja tiukat puserot häirintää vai provosointia???

      Jos ei saa häiritä, niin ei saa myöskään provosoida.

      Ehkä muslimit ovatkin keksineet viisasten kiven: kaikille kaavut päälle ja sukupuolten välistä keskustelua ei ole muuta kuin neljän seinän sisällä makuuhuoneessa.

      Luonnossa häirintä on se mikä pitää lajien lisääntymisen käynnissä. Jos kaikki "häirintä" kielletään, kuolee laji sukupuuttoon.

      • Maapallon.syöpä

        Sukupuutto ratkaisee kaikki ongelmat.
        Ihmiskunta ansaitsee kuolla sukupuuttoon. Paska laji.


    • ns.toimittelijat.linnaan

      Isä puukottaa 3-vuotiaan tyttärensä, useita silminnäkijöitä. Ei voi laittaa nimeä lehteen, kun en ole tuomittu. Oikeuksia pitää kunnioittaa.
      Varavaltuutettu Seppo Huhta nimittelee naista kaunottareksi. Nimi, kuva ja julkinen tuomio lehdessä. Tutkinta ja tuomioistuimen ratkaisu tarpeettomia.
      Toimittajilta puuttuu ammattitaito ja moraali kokonaan.

    • Saaihmetelläjoo

      Joo, tuon aloituksen kaltaisia ajatuksia syntyy Metosta.
      Samalla ollaan hiljaa matujen raiskauksista.

      Ruotsissa joukko sellaisetkin joka kuukausi.

      Lesbot ja feministit tuon ovat aikaansaaneet. Lesboille on varmaan järkytys, jos mies hipaisee. Mitähän niiden päässäkin liikkuu oikein ?

      Minkälainen isä-suhde niilläkin on saatika, jos isäpuolta ovat joutuneet kärsimään ?

    • ppaapp

      Suomessa on vähemmistöjen valta. Kaikki huomio kiinnitetään vähemmistöjen oikeuksiin ja samalla poljetaan enemmistön oikeudet maahan.
      Suomesta on tullut mallimaa sellaiselle toiminalle, mikä tuhoaa itse itsensä.

    • nettikauppaanko

      Tuo on totta, tänään ajattelin kauhulla kaupan kassajonossa kun porukkaa tunki kassalle, että mitä jos takana oleva vahingossa työntää minut vasten edellä olevan naisen peffaa vasten? MIssä olet lähempänä aivan vierasta ihmistä kuin kaupan kassajonossa? En panis pahakseni vaikka työntäisikin, mutta riski joutua lynkatuksi on liian korkea tai vähintäänkin saada käsilaukusta päähän ja karmeaa kirkunaa päälle, "tuo kopeloi" tyyliin. Mites siinä väität vastaan, että tuolla takana työnnettiin.

    • Älä katso peiliin tai muuten seksuaalisesti häiritset itseäsi.

    • Hassinenk

      Varmaan eduskunta jossain vaiheessa esittää, että ihmisten pitää alkaa noudatta sukupuolineutraalia käyttäytymistä ja Suomesta tehdään sukupuoineutraali maa, missä kaikki merkit sukupuoleen poistetaan. Sitä ennen saa varmaan iskeä silmää ilmän että pallit kuohitaan. kun sen tekee flirttailematta ja vakavana.

      • Niinseme

        Tosikkoa flirttailua ilman viittausta seksuaalisuuten, hiiop!


      • Naama pitää olla kun petolinnun perseen näköisenä aina noita hulluja kohdatessa nyky Suomessa, ettei tule syytettä noilta hulluilta sukupuolikammoisilta telaketjufeministeiltä.
        Että silleen


    • hehjaheh

      Vitun akat ei tujoteta jatkuvasti minun haarojen väliin muna on siellä ja pysyy

    • korkein.totuus

      Koko vouhkan tarkoitus on vain "liudentaa" käsiin räjähtäneet raiskauustapaukset seurauksineen. Uhreista ei juuri puhuta. Uhrille raiskaus voi olla pahempi kuin kuolema. Koko loppuelämä pilalla ja yhtä kärsimystä.

      • rty34po

        Ruotsissahan tilanne on jo aivan toivoton, kuten uutisista voi päätellä.


      • Vuoristosta.suora.totuus

        Olet aivan oikeassa, enkä voi tuota kiistää.
        Mennään näillä


    • Toppahousutko

      Ja kaikki tää vielä sillä koomisuudella, niinkuin Suomi olisi suurikin seksihujastelun maa. Enmpi saa vikitellä miehiä et ne viittii telkun sijaan laittaa pitkäkseen. Ei tajuu, ei tajuu. Toppahousut kaikille valtion puolesta!

      • ukk-o

        Juuri. Ja meikit pannaan, samoin minihameet sun muut vermeet, joilla halutaan herättää urhojen huomiota.


      • reinoh
        ukk-o kirjoitti:

        Juuri. Ja meikit pannaan, samoin minihameet sun muut vermeet, joilla halutaan herättää urhojen huomiota.

        Severi toteaa eräässä laulussaan, että jos nainen käyttä villasukkia, niin hänelle ei koskaan tapahdu mitään.


    • HyvänenAikaSentäs

      Ikäänkuin käännetty nämä ulkomailta tulleitten käpälöinnit kantisten syyksi?

    • Ontosivaivautunut

      olo, kun junassa vastapäätä istuva nainen koko ajan tuijottaa vasenta lahjetta. Häirintääkö?

    • y54y3434t4

      Äärihäirintä kuuluu ääriuskontoon. Se on islamisaation hedelmä ja ydin. Maahanmuutto tuo islamisaation myös Suomeen, kuten kaikkialla muuallakin on tapahtunut. Emme ole poikkeus, ellemme toimi poikkauksellisen viisaasti ja pysäytä maahanmuuttoa kokonaan! Pakolaisten ongelmat on hoidettava siellä missä ne syntyvät, eikä niitä saa päästää leviämään Suomeen.

      • u.t

        Mutku ihmisoikeudet on jakamaton. Niinpä meidän on otettava huostaan kaikki tänne pyrkivät. Heidän elättämisekseen nostamme sitten veroja ja lisää lainaa ulkomailta.


    • Harmaavarpusia

      En ole meidän lähikaupassa koskaan kyllä törmännyt seksuaalisuus häirintään. Mutta eihän sitä koskaan voi silti tietää mitä tulee tapahtumaan.

    • ÖööööTuota

      Tervehtimään ei ketään missään nimessä pidä mennä ei ainakaan ketään vieraampaa. Kulkee vaan kuin zompie, siellä ihmisten parissa, niin ei tule jälkiseuraamuksia

    • Haaveetaavee

      Kauheesti nauratti, kun yksi mies sanoi kerran laittaneensa kätensä vieraan naisen polvelle, kun oli humalassa ja nyt muistavansa että tosiaan yhden ainoan kerran näin törkeästi pääsi käymään. On siinä poliitikoille tärkeää tehtävää, kun muutakaan ei taida olla. Suomalaisethan tunnetusti on koko ajan lääpimässä ja pussailemassa, kun silmä välttää. Eli seksuaalisesti häiritsemässä.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe