Onko Aamuposti ikärasistinen?

Kantaikäihmiset

Ilmeni viikonlopun aikana että ikäihmiset pakoitetaan paperiversion yhteydessä tilaamaan nettiversio ja ainakin maksamaan siitä. Pelkkää paperiversiotilausmahdollisuutta ei ole. Hinta tietysti suurenpi aikaisempaan verrattuna. Sillä ei ole merkitystä ettei asiakkaalla edes olen mitään sähköisiä yhteyksiä. Kertoisiko joku mikä on se viranomaistaho jolle asiasta voisi valittaa. Tuossahan on kytkykauppaan pakottaminen yhtenä mahdollisuutena. Näin Suomessa kohdellallaan ikäihmisiä Suomi 100 juhlavuotena.

13

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanhatuutiset

      Totta. Paperiversioon tulee uutiset 3 tai 4 päivän vanhoina., jos silloinkaan. Nettiversiossa uutiset tulevat heti tuoreena. Kyllä sapettaa niin vietävästi. Minä haluan lukea lehteni paperiversiona ja uutiset tuoreena. Miksi ne pitää molemmat ostaa, niin nettiversio kuin paperi, mitä järkeä.

      • faktaa_peliin

        Laitatko esimerkkejä Aamupostin uutisista mitkä on julkaistu 3-4 päivää nettiversiossa ennenkui ne on julkaistu paperiversiossa. Keskity vastauksessasi paikallisuutisii eikä Keskisuomalaisen "yhteisiin uutisiin"


      • siinäsinulle
        faktaa_peliin kirjoitti:

        Laitatko esimerkkejä Aamupostin uutisista mitkä on julkaistu 3-4 päivää nettiversiossa ennenkui ne on julkaistu paperiversiossa. Keskity vastauksessasi paikallisuutisii eikä Keskisuomalaisen "yhteisiin uutisiin"

        Perjantaina tapahtui vakava liikenneonnettomuus Sahanmäenalueella, Aamupostissa ei mitään tietoa. vielä tähän päivään mennessä. Varmaan oli nettiversiossa, en tiedä. Lauantain Korttionmäen omakotitalon tulipalo kyllä mainittiin, mutta , kun ne Riihimäen uutiset ei niin paljon kiinnosta. Murheellinen liikenneonnettomuus Veikkarin alueella, jossa pyöräilijä kuoli. Paperiversiossa ei mitään tietoa, paitsi muutaman päivän päästä kerrottiin, että yliajaja on saatu kiinni. Mutta, se huomattiin kertoa samassa AP,ssa, että viikon luetuin uutinen nettiversiossa oli kyseinen onnettomuus. Oli kerrottu oikein klikkatujen määrät.


    • Pikku.vertaus

      Ompas röyhkeää toimintaa. Jos monopoliasemassa oleva ruokakauppa pakottaisi maitotölkin ostajan ottamaan myös piimätölkin ostoskoriin. Jos asiakas ilmoittaisi ettei piimää tarvitse, kauppias ottaisi tölkin pois, mutta hinta jätettäisiin pakolla laskuun. Nyt tarvittaisiin uusia paikallislehtiä jotta pakkosyötön monopolista päästäisiin eroon. Sellainen lehti joka kohtelisi myös vanhempia asiakkaita ihmisinä. Onneksi täällä on useampi ruokakauppa.

      • Anonyymi

        Samanlaista pakkokauppaa edelleen. Suomessa paljon rasismia nykyisin, kertoi yle taannoin aamu-uutisissaan.


    • Aapparintilaaja

      Aapparissa on monet merkittävätkin jutut kerrottu juuri viiveellä tai jätetty kokonaan kertomatta. Sitten jos jotain kerrotaan, niin jutun jatko jää tekemättä, kun asia on saatu päätökseen tai joskus kerrotaan vain päätös, kuten Veikkarin yliajossa. Ajattelevat varmaan, että lukijat on sen jo muualta lukeneet.

      Julkisiin infotauluihin tulee jatkuvalla syötteellä uutisia, tosin Ylen uutisia. Monessa muussa kaupungissa tauluihin tulee paikallisen median tuoreimmat uutiset, kuten vaikka ESS, Kaleva, ym. Ei kuitenkaan Hyvinkäällä, koska lehti ei kykene ilmeisesti tuottamaan oikeita paikallisuutisia, vaan kertoo asiat, jotka on joku heille kertonut.

      Toimitus ei juurikaan ota asioista itse selvää. Uutiset kertoo joku lehdelle ilman, että niitä lähdettäisiin itse selvittämään. Muutama katugallup ja pari kuvaa. Nukkuvatko toimittajat ja odottavat, että puhelin soi?

      Tämä Suokadun liikennevalojen sammuttaminen tapahtui maanantaina ja juttu tämän päivän lehdessä ja ei siinä mitään, mutta jutun olisi voinut tehdä jo ennen valojen sammutusta. Uutisen tehtävähän on informoida ihmisiä, eikä kertoa asiaa vasta kun ihmiset ovat sen itse jo ehtineen todeta. Näin olisi säästytty ko. risteykseen ajamiselta, eli uutisesta olisi ollut hyötyä. Jutussa oli myös useita virheitä, jotka toimittaja olisi paikanpäällä ollessaan nähnyt, jos olisi ollut silmät auki. Toimittaja tuskin kuitenkaan oli paikanpäällä, vaan taisi olla pelkkä puhelinhaastattelu ja teksti suoraan haastattelusta. Sama oli Koneenkadun sulkemisen yhteydessä. Kerrottiin vasta, kun oli jo suljettu. Ei kerrottu bussilinjojen poikkeusreittejä, aikataulumuutoksia tai muutakaan, mistä olisi ollut hyötyä.

      Juttu kaupungin jouluvaloista oli melko keskinkertainen. Aihe oli hyvä ja ajankohtainen, mutta sisältö melko mitäänsanomaton. Vain muutama rivi otsikon mukaista asiaa ja sitten alkoikin jo Riihimäen valojen ja joulukuusten luettelointi. Tätä oli karkeasti 2/3 jutusta. Miten se liittyy mihinkään ja ketä se kiinnostaa, varsinkin kun on samat vanhat valot, eikä uusia? Olisivat luetelleet vaikka Hausjärven tai jonkun muun pitäjän jouluvaloja. Olisi kiinnostanut yhtä paljon. Jutussa olisi voinut tehdä palstan täytettä mielummin vaikka kertomalla, montako valopistettä puussa on, kuinka pitkä ketju on, toimittaja ja vaikka se, milloin ensimmäiset jouluvalot saatiin kaupunkiin ja missä ne olivat. Lopuksi vielä todettiin, että valopuut voidaan kopioida myös Riihimäelle. - kuinkas muutenkaan. M. H. E. -S. R. P.

    • Kahleet.kolisevat

      Tasa-arvovaltuutetulle vain toimeksianto. Kun laittaa lehden syytteeseen niin oppivat. Kytkykauppa taas on jonkun toisen valvottavia.

    • NoJoooo

      Kyllä Aamupostin paperiversio on samanlainen kuin nettiversion näköislehti. Siis on se! Mulle tulee vain nettilehti, se on helppolukuinen, koska muija saa lukea sitä samanaikaisesti omalla läppärillään. Se tietenkin pitää paikkansa, että lehti on äärimmäisen surkea ja kaikki varsinaiset sen jutut on tulleet jo edellispäivänä luetuksi, kuulluksi tai nähdyksi, jos omistaa TV:n, radion, älykännykän ja/tai tietsikan. Valitettavasti sitä vain ikään kuin luulee, että siinä lehdessä olisi jotain luettavaa. No onhan siinä tosin B.Virtanen. Ja tekstiviestiosio jossa Oitin Eläkeläisen viisauksia.

    • Anonyymi

      Sama tilanne tänäänkin. Paperiversiota ei painettu, mutta aikaa oli riittänyt nettiversiolle. Moni haluaa lukea sitä oikeaa lehteä, eikä tihrustella pieneltä näytöltä. Kännykän tuijottelijat ovat asia erikseen, mutta riittäähän sitten niskasairauksien hoitajille tulevaisuudessa duunia.

    • Anonyymi

      Aamulla piti päivämäärä tarkistaa kun luulin Aapon juttua aprillipilaksi. Alko avaa vihdoinkin toisen liikkeen, mutta *****le Willaan !!!!!! Juuri sijainnin takia sitä toista kauppaa on toivottu. Täytyy vaan jatkaa turistireissuja Viroon pari kertaa vuodessa kun ei raha kelpaa paikkakunnalla.

      • Anonyymi

        Noin täällä toimitaan ja sitten ihmetellään kun väki kaupungissa vähenee. Ei yksin Alkon takia, mutta vastaavia yhden kohteen suosimista riittää. Vetovoimaisuus kaukana.


    • Anonyymi

      Aloitukseen vastaten, kyllä on. Myös Keusoten johtohenkilöstö on samanlaista porukkaa kun vain netin kautta tarjotaan palveluja. Lupasin kirjoittaa tästä kun netitön pyysi. Nyt sitten ihmettelevät kun joltain paloi pinna.

    • Anonyymi

      Aapon toimituksessa näyttää olevan vain yksi "mummo", jonka yksipuoliset jutut näyttää päätoimittajakin hyväksyvän. Kohta Hyvinkäästä tehdään naturareservaatti, eikä siihenkään kukaan misssään toimistossa puutu. Vuosia sitten hyvän toimittajan mitta oli tasapuolisuus eri asioiden kohdalla. Vuosia sitten mediassa yleensä oli esillä toimittajien jäsenyys eri puolueissa, mutta se kaatui toimittajien vastustukseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe