Lohjantiellä ongelma.

vttuuntunutkulkija

Käsittämätöntä, miten Lohjantie voi olla aamusta iltaan tukossa parkkeeratuista autoista ja veneistä. Samat autot ja veneet kuukausitolkulla, samassa paikassa, ei vaikutusta liikennemerkin lisäkilvellä jossa aikamäärä 60 min.

23

890

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kullinnuppi666

      Totta on. Törkeää käytöstä.

    • Vastaus-

      Kun omistajat ei siirrä niitä. Siinä selitys.

    • Käärikää.hihat

      Samoja ongelmia usein eri kohteissa. Ainoa ratkaisu on ilmoittaa poliisille tai pysäköinnin valvojille. Toistuvia ilmoituksia mahdollisimman monelta henkilöltä kunnes ongelma poistuu. Voi mennä pitkänkin aikaa, mutta toistoja.', toistoja vaan. Toinen ratkaisu on saada Aapo paikalle. Tosin toimittajat eivät nykyään usein liikahda lämpimistä sisätiloista.

    • Romutpoiss

      Autot kyllä tukkivat kadun tehokkaasti. Ei kahta juurikaan mahdu ohi kohdatessaan. - on melkein kuin Uudenmaankatu.
      Katu on vieläpä merkitty hälyytysajoreitti Hys:iin Helletorpankadulta ja eikös siinä linjurikin kulje?

      Ärsyttää muutenkin tuommoinen kadunvarsipysäköinti. Eikö niitä pihoja voi tehdä niin ettei tartte romujansa seisottaa siipeilijöinä ilmaisella paikalla ja vielä tientukkeena? Mun mielestä saisi kieltää koko kadunvarsipysäköinnin muualla, kuin merkityillä ruuduilla. Moni muu kaupunki on tehnytkin niin ja aluepysäköintikielto on voimassa. Kadut on liikkumista, eikä pellin säilyttämistä varten.

    • Huittinen

      Voi että onpas nyt mielensäpahoittajat innostuneet. Kuka helvetti käski ostaa tai mennä vuokralle kaikista halvimpaan kaupunginosaan? Meillä on leveät kadut ja pysäköintitilaa löytyy ja veneillemme on lämpöiset hallitilat.

    • Mixupix

      Hämeenkadulta ( ennen lentokentän risteystä ) löytyy rekka parkista ja siihen meinaa moni osua pimeässä. Katuvalot ja maalaisjärki puuttuu tästä osasta kaupunkia😉

      • Sumu_Huononäkö_Uurna

        Kyllä Tanen työpeli laillisesti siinä on, mutta olen minä itsekkin sitä tuhoa, kun rattijuoppo siihen posauttaa vielä pahempi on vanhankirkon lähistöllä se hinausauto, se lava leikkaa päät irti ja osuma on varma ennenpitkään.parjon jäi vielä sanomatta.todellisivaadessa varmoja tappajia.


    • Ihmehomma

      Sama ongelma keskustassakin Urheilukadulla. Siinä Pääterveysaseman kohdalla autot tukkii koko toisen kaistan. Terkkarilta tultaessa ei näe vasemmalle eikä oikealle, että melkein umpimähkään joutuu kääntymään. Kuka puupää tuohon on sallinut pysäköidä ja onko miettinyt mitään?

      Sitten on Hämeenkadulla semmoinen ihme parkkiruutu Taidemuseon kohdalla, joka on maalattu keskelle katua. Ihmiset jotka on ajamassa suoraan joutuvat koukkaamaan siitä vasemman kautta ja sitten oikealle kaistalle, jos ruudussa on joku. Ite en ainakaan uskaltaisi autoani siihen laittaa jyrättäväksi. Saman pölvästin keksintöä varmaan tuokin...

      • Qari

        Jos ja kun ahdistaa, niin poistu rasseinesi pysäköintialueen toisesta päästä, mihin vinoparkitkin loogisesti ohjaavat lähtemään. Sitten et olisi enää tientukkona parkkiin pyrkiville. Homma käy, kun sen osaa.


    • vittuuntunutkulkija

      Jippikajei, motherfucker!!! Olin 3 kuukautta Thaikkulassa ja sillä aikaa se vitun vene on kadonnut. Autoja siinä vielä jumittaa monena päivänä putkeen samassa kohdassa, mutta se saatanan vene joka siinä roikkui edelliset 3kk putkeen on hävinnyt.

    • Toimeksianto.heti

      Liikennesuunnittelu ehtii töpeksimään toimivissa kohteissa, mutta tuota todellista ongelmakohtaa ei saada hoidettua. Ambulanssitkin siinä joutuvat odottelemaan tie vapautumista ajoittain. Eikö kukaan uskalla puuttua noiden byrokraattien tekemättä jättämisiin?

    • kullinnuppi666

      vene on taas palannut tientukkeeksi

    • matupitseria

      Tällä viikolla oli Aamupostin tekstaripalstallakin tästä veneestä. Sama touhu näkyy jatkuvan. Sama vene ja samat autot 24/7 tukkimassa Lohjantietä. Ei paljon pysäköinninvalvojaa kiinnosta, mutta Martinkadulla ja Salonkadulla kyllä p-valvojan mersu pyörii jatkuvasti. Mitä vittua??

      • Korruptiovapaata

        Kun jossain auton pyörä on muutaman sentin verran nurmikolla niin sakkolappu on ikkunassa, mutta tuo venekuorma on ja pysyy. Lienee jonkun kauppakamarijepen vene ja siksi nauttii erikoissuojelua.


    • Anonyymi

      Siellä se vitun vene on taas, ei näytä pysäköinninvalvojaa kiinnostavan, menee kaikki aika martinkadulla kytätessä.

    • Anonyymi

      Se venemies noudattaa ilmeisesti pysäköintimääräyksiä. Tunnin pysäköintirajoitus on Lohjantiellä vain sille neljänkymmenen metrin pätkälle, ja taitaa olla niin, etteivät nillittäjät ole seuranneet myöskään kyseisen veneen pysäköintiaikoja. Taitaa veneettömiä vituttaa. Suomi on oikeusvaltio, ja venetraileria saa pysäköidä Hyvinkäälläkin normaaleiden liikenne- ja pysäköintisääntöjen mukaisesti. Vaikkakin Hyvinkään liikennesuunnittelijat ovat jälkeenjääneitä ja kykenemättömiä töihin, joista saavat liksaa.

      • Anonyymi

        siellä se on24/7 ja kilven jälkeisellä alueella. koko tie on tukossa muistakin autoista, pysäköinninvalvojaa ei kiinnosta, mutta martinkadulla ja toukolankadulla pyörivät joka päivä.


      • Anonyymi

        Jos noin on, niin kadun liikennejärjestelyt on päin peetä.


    • Anonyymi

      matupitseria
      9.11.2018 0:00
      Tällä viikolla oli Aamupostin tekstaripalstallakin tästä veneestä. Sama touhu näkyy jatkuvan. Sama vene ja samat autot 24/7 tukkimassa Lohjantietä. Ei paljon pysäköinninvalvojaa kiinnosta, mutta Martinkadulla ja Salonkadulla kyllä p-valvojan mersu pyörii jatkuvasti. Mitä vittua??

      1.7.2019: ei näytä asiaan tulevan muutosta.

    • Anonyymi

      No niin näyttää, hittovie olevan! Lappulassea ei kuitenkaan voi asettaa syytteeseen virheestä, hänellä on aika vapaat kädet suunnitella laputusreittinsä ja aikataulunsa.
      Poliisiksi ei kai kukaan palstan kirjoittelijoista halua ryhtyä? Veikkarin peltotiet ovat kai ns. takamaita.

    • Anonyymi

      Veneestä oli taas viime viikolla Aapon textaripalstalla valitus.

    • Anonyymi

      Ei ole venettä enää näkynyt.

      • Anonyymi

        Ai hitto! Pitääpä roudata se siihen taas. Alkaa veneettömiä ottaa jästipäähän. Kaikkihan tietävät, että se vetäistään kesäperjantaina järven rantaan, sillä ajellaan ja uistellaan. Parkkeerataan sopivaan paikkaan ja leiriydytään rannalle jokamiehenoikeuksin. Paistellaan saaliiksi saatuja kuhia paistinpannulla. Kaasukeitintä saa käyttää ilman rannanomistajan lupaa.
        Sunnuntai-iltana se tuodaan taas "paikalleen" luvalliseti pysäköitynä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4849
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1732
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1468
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1337
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1218
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      859
    Aihe