Gloriaa Kaksneuvosesta

7411hgfd

Eikö se taivas auennutkaa Kauhavalla.Nyt tullaan paskaaviskaten takasi Alajärvisten syliin,mikä oli muutamavuos sitte ihan mahoton vaihtoehto? Ps. eikö muuten kunnanjohtja vois vaatia tekijäoikeuspalkkiota keksimästään hienosta puukko nimestä .joka nyt ikävä kyllä lyötiin Evijärveläisten ja Lappajärveläisten selekään

37

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuusLappaj

      Ei tulla Alajarvisten syliin.

    • Sitäsaamitäkylvää

      Kunnanjohtaja taisi sanoa muutama vuosi sitten Ilkka lehden sivuilla, että ei edes neuvottele alajärveläisten kanssa samassa pöydässä. Kauhava pyyhkii nyt lappajärveläisillä ja evijärveläisillä paikkaa johon aurinko ei paista. Kauhava ei tarvitse meitä ja Evijärveä yhtään mihinkään. Voi miettiä myös mihin Alajärvi tarvitsee näitä kahta riitaista ja kituvaa kylää? Vastaus on, että ei yhtään mihinkään. Kunnanjohtajan lausuntojen jälkeen voi olla hyvinkin vaikea aloittaa yhteistyöneuvottelut. Kauhava oli väärä suunta, kunnanjohdon paha virhevalinta ja nyt saamme maksaa siitä kovaa hintaa. Samalla on poltettu sillat Alajärveen.

      • Asko751t

        " Voi miettiä myös mihin Alajärvi tarvitsee näitä kahta riitaista ja kituvaa kylää? Vastaus on, että ei yhtään mihinkään. "

        Alajärvi saa koko järven, jonka nimi on Lappajärvi. Ainakin sen se saa ja tarvitsee.


      • ylip

        se oli siloin nyt alajärviset uskoo paremmin


    • Kukaaneihalua

      Semmoinen pieni mutka matkassa että mikään kunta Alajärven ympärillä ei taida olla kovin halukas yhteistyöhön sen kanssa joten hankalaa se on Lappajärvenki yli asioida

    • kauhavanhallinto

      no kauhavalla hallitaan kuin neuvostoliitossa konsanaan asioista ei edes neuvotella , muutama henkilö kunnan johdossa aikanaan sinne johdatti , että sitä nyt saa mitä tilaa.
      A ivan älytön hallinto kaksineuvoisessa kauhavalta 8 edustajaa ja Lappajärveltä ja Evijärveltä kummastakin kaksi, joten lopputulokset voi arvata. ei yhteistyö ole helppoa mihinkään suuntaan , mutta kyllä nyt pahin mahdollinen valittiin , nyt on vain käytävä asialliset neuvottelut Alajärven suuntaan turha uho ja mollaaminen on syytä unohtaa .

      • eivarsinaisestaasiasta

        Siinä on vain kaksi uskonlahkoa vastakkain alajärven kanssa, siitä se erimielisyys kumpuaa.


    • minnemenemme

      Toivottavasti Lappajärven päättäjillä on nyt järkeä, ei Alajärvenkanssa. Muutkin sieltä lähtee, soini meni jo!

    • nyteioojärveäeikäpeltoa

      Se on ihan turha inistä kun on saanut justiin sitä mitä on tilannut,eikä tämä tähän lopu,Lappajärvi on ikuinen häviäjä Kauhavan kanssa.

    • tiedättekös

      Alajärvelle mennään kuolemaan- ei parantumaan.

      • Kärnäiitti

        Mitä tämä pelleily on?Ensin alettiin touhuamaan attendon kanssa,sitten tehtiin sattumalta Evijärven kanssa samana iltana valtuusto aloite kaksneuvosesta eroamisesta.Yritetään kiristämällä ja painostamalla saada Kauhava taipumaan.
        Eikö tuollainen toiminta ole jo mennyttä aikaa?


      • milloinkaan
        Kärnäiitti kirjoitti:

        Mitä tämä pelleily on?Ensin alettiin touhuamaan attendon kanssa,sitten tehtiin sattumalta Evijärven kanssa samana iltana valtuusto aloite kaksneuvosesta eroamisesta.Yritetään kiristämällä ja painostamalla saada Kauhava taipumaan.
        Eikö tuollainen toiminta ole jo mennyttä aikaa?

        Kaksineuvoinen kuopataan muutenkin soten myötä, parempi myöhään kuin ei laisinkaan.


      • sivistyksentaso

        Joo ei jäädä kyllä kaipaamaan Kauhavaa.
        Kyllä niin törkeitä kirjoituksia Kauhavan suunnalta kirjoitetaan nyt somessa lappa- ja evijärveläisistä, että ihmetyttää, miten kehtaavatkaan.


      • Odottavalla_kannalla
        sivistyksentaso kirjoitti:

        Joo ei jäädä kyllä kaipaamaan Kauhavaa.
        Kyllä niin törkeitä kirjoituksia Kauhavan suunnalta kirjoitetaan nyt somessa lappa- ja evijärveläisistä, että ihmetyttää, miten kehtaavatkaan.

        'Törkeä' on valitettavasti oikea sana näin kauhavalaisenkin näkökulmasta.

        Sote-sota saattaa monet ikävään asemaan, kansanedustajankin. Jotakin pitäisi sanoa, mutta kun niihin maakuntavaaleihin on vain vajaa vuosi, mitä?


    • Nytveivaussaajoloppua

      Vedetään kuntarajat uusiksi ,menkööt nissiset ja kärnäset sitä historiallista yhteyttä pitkin sinne Kauhavaan kun alunperin meidät sinne veivät ja me muut mennään Alajärveen . On ainakin suoremmat tiet Alajärvelle .

    • Kauhavaeldorado

      Soini teki tyhmän päätöksen lähtemällä Pihlajalinnaan. Osa katuu jo. Vimpelissä kiitetään luojaa, jotteivat lähteneet Kaksneuvoiseen eivätkä Pihlajalinnaan. Vimpelissä palvelut pelaa parhaiten näistä pienistä kunnista ja hyvässä yhteistyössä Alajärven kanssa. Luulisi laittavan jo miettimään Lappajärvellä ja Evijärvelläkin, että onko Kauhava paratiisi. Saa nähdä onko yhteistyö menetetty jo Alajärven suuntaan?

    • järkikäteen

      aina on mahdollisuuksia yhteistyöhön , kun vaan lähdetään oikealla asenteella , Lappajärven kostoretki alajärveä kohtaa taitaa saada paskasen lopun ,näillä päätöksillä saatiin paljon riitaa kunnan sisälläkin , joka ei varmasti vienyt mitään eteenpäin.Nyt vaan asialliset neuvottelut alajärven kanssa eikä mitään kymmenien vuosien takaisia kaunoja olemattomista asioista.

    • jaanatavaks

      Lehtiniemi vaan vejättää kauhavalaisija,nyt on milijoonan euron paikka,Alajävi taitaa tarvita apuva,kohtuullista korvausta vastaan voi Lappajärvi auttaakkin

      • potilaidenoikeudet

        Alajärvi on peruskorjannut terveyskeskuksen miltei 5 miljoonalla. Odotettavissa on, että Alajärvi tulee saamaan laajan Sotekeskuksen. On järkevää neuvotella Alajärven kanssa.
        Turha enää Evijärven ja Lappajärven kuntayhtymältä armopaloja pyytää.
        Selvityksiä kuntalaskutuksiin kannattaisi kyllä pyytää. Ei ole oikein, että potilas ajaa Kauhavalle saadakseen asiantuntijan hoitoa ja sitten vastaanotolla "asiantuntijahoitaja" sanoo ettei kyllä tiedä asiasta mitään. Potilas joutuu kääntymään puhelimitse Seinäjoen keskussairaalan asiantuntijahoitajan puoleen. Tuliko tästä "en tiedä vastaanotosta" kunnalle lasku. Kyllä tuli, kun tilastoidaan käyntinä. Kuinka paljon näitä "en tiedä käyntejä"= en viitsi ottaa selvää, todellisuudessa on?
        Jos vaikeasti kroonisesti psyykkisesti sairas potilas käy päivätoimintakeskuksessa. Siellä ei ole "valmiuksia tai halua" auttaa potilasta henkilökohtaisen hygienian hoitoon liittyvissä asioissa (potilas ei itse kykene), niin potilas joutuu turvautumaan toistamiseen terveyskeskuksen terveydenhoitajan vastaanottoon, missä hänen hoidon tarpeisiinsa vastataan asianmukaisesti. Lasku tulee kunnalle potilaan käyttämästä päivätoimintakäynnistä sekä samalta päivältä terveydenhoitajan vastaanotolla käynnistä.
        Kuntayhtymän hoitopuolen johtajat siunaavat tällaisen toiminnan! Miksi? Lappajärveltä ja Evijärveltä lypsetään kuntalaskutuksella rahaa. Hoitopuolen johtamisessa on erittäin suuria puutteita ja osaamattomuutta, mutta väittäisin myös, onko kyseessä myös tietoisesti valittua vilpillistä toimintaa.

        Kantakauhavalla on vain homeisia rakennuksia. Nyt ollaan siirtämässä Lappajärveltä vuodeosastoa yhden homeisen rakennuksen yläkertaan, täysin terveyskeskuksen akuuttivuodeosastolle sopimattomiin tiloihin. Heti, kun saavat kalliilla hinnalla siirrettyä laitteet ja potilaat sinne, teen valituksen epäasianmukaisista hoitotiloista valvoville viranomaisille.


      • Lillander

        Voi mitä sössötystä. . . . Het niiku muka tietäs jostain, mutta ei niin mistään!


    • sowwot

      Ei Lappajärvi halua Alajärven kanssa yhteistyöhön. Nähtiinhän tuo miten Lehtimäen kävi.

    • mihissitten

      no miten sen lehtimäen sitten kävi, Kyllä kyyti Kauhavan suunnalta on paljon kylmempää

      • tilanetta-seurannut

        Lehtimäki pääsi veloistaan ja mittavista alijäämistään . Työpaikkoja tuli enemmän kuin on työntekijöitä, eli näin lehtimäen kävi.


    • kaikmen

      Minua ihmetyttää kunnanjohtajan sekä luottamusmiesjohdon tapa hoitaa asioita.Tuossa ylenpänä ketjussa joku sanoi totuuden asioittenhoidosta.Ei ole mitään järkeä kiristää yhteistyö kumppania,sen on kuntamme johto tehnyt useamman kerran Kaksineuvoisen suuntaan.Tuo sekoilu yksityisen terveysyhtiön kanssa oli typerää,sopimuksessa oli kirjaus yhtiön hoitavan lääkäripalvelut Lappajärvellä jos sitä ei muut tee.Mistä johtuu ettei näin ole tapahtunut,vaan juostaan vuoroin kiristämässä Kauhavaa tai neuvottelemassa Alajärven kanssa,joka sekin kuuluu kunnanjohdon kiristystaktiikkaan.Oliko tuo yksityisen toimijan hankkiminen pelkkää vedätystä,onko edes minkäänlaista sopimusta allekirjoitettu.
      Sopimuksen mukaan pitäisi Attendon lääkärin toimia jo vuoden 2018 alusta meidän terveyskeskuksessa.
      Alkaa tulla entisiä päättäjiä ikävä.

      • YksityisetAlajärvellä

        Torstai-lehti kertoi että päivystys on yksityisellä Alajärvelläkin ja virka-ajan ulkopuolella Seinäjoella, joten mitä järkeä meidän olisi silloin rahoittaa Alajärven terveyskeskusta kun se yksityinen lääkäri voi päivystää myös Lappajärvellä tai vaikka vuoroviikoin Evijärvellä ja Lappajärvellä.


      • ssmiehet

        niin sitähän lappajärveltä yritettiin , että attendon lääkäri olisi lappajärvellä ja melkoinen summa olisi maksettu lisää, vaan kun ei se sovi kauhavalle , että mistään kiristämisestä ei tarvitse enää puhua , kyllä aivan turhaa on kauhavaa nyt puolustella .


    • eilääkäriä

      no sekään asia ei sovi kauhavalaisille , johan sitä yritettiin.

    • lkmsvt

      Kokonaan irti kuntayhtymästä! Alajärven kanssa sopimus sosiaali- ja terveyspalveluista. Jatkossahan se näin Soten myötä tulee kuitenkin menemään. Ne, jotka ihannoivat Kauhavaa voivat stten soten ja valinnan vapauden myötä käyttää Lapuan laajaa sotekeskusta. Kauhava ei tule sitä saamaan. Ei saa riittävästi lääkäreitä kantakauhavalle. Joutuvat nielemään aikanaan omaa myrkkyään!
      Ja onhan se valinnan vapaus nytkin. Voi valita vapaasti terveyskeskuksen vuodeksi eteenpäin. Soten myötä valinta 1/2 vuodeksi kerrallaan.
      Härmämedi Ylihärmässä tulee tarjoamaan hoidon härmäläisille, näinhän se on suunniteltu. Kantakauhava kaatuu Lapuan niskaan.

      • elistä

        Onkohan alajärviset tietoisia mitä heistä täällä lappajärven palstoilla kirjoitellaan. Täällä on jo riidansiemen valmiiksi kylvetty.


    • NahkurinOrsilla

      Pakko on kyllä ihailla tätä meirän kunnanjohtajaa ja luottamushenkilöitä. Ensin ajetaan tilanne umpikujaan Kauhavan kanssa ja sitten aletaan neuvotella Alajärven kanssa.. On kyllä varmaan mahtavat neuvotteluasetelmat kun pakkoraossa koitetaan liittyä Järvipohjanmaahan.. En sinänsä yhtään epäile etteikö liitosta saataisikin aikaan, mutta varma oon kyllä myös siitä että Alajärvi muistaa menneet kaunat ja pistää hinnan kohdalleen liittymiselle.. 2019 kun liittyminen tapahtuu on tasan vuosiaikaa siihen että SOTE starttaa ja sen jälkeen käyttäjät päättää mitä käyttää.. Ei Alajärvenkään kannata tässä tilanteessa hunajaa alkaa kusemaan. Ja aivan 100% varmaa on se, ettei Alajärvikään rupea meillä lääkäreitä maksamaan vuodeksi.. Kyllä meidän nyt otti olkileipä poijat..

    • kaikmäni

      oliskohan tämä ihan itse aiheutettua , nyt ei varmasti tarvitse Alajärveä syyttää tästä tilanteeesta , kuten on täällä ollut tapana , sinänsä ihme että alajärvi edes neuvottelee , sen verta on ollut käytös Lappajärven osalta huonoa , mutta niin miksi ihmeessä lähdettiin kauhavan kelkkaan aikanaan , kun toinen vaihtoehtokin oli.

    • raateri

      Nyt stoppi! Sote menee täysin uusiksi!

      • sou-what

        se ei vaikuta tähän tilanteeseen taas mitenkään , kauhava kahmii kaiken itselleen


      • miksifaktatsalataan

        Tämän päiväisessä Ilkka lehdessä oli oikein yleisönosastokirjoitus kuntayhtymä kaksineuvoisen virkamiesjohdolta. Ei voi muuta sanoa kuin "se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa"! Naurettava kirjoitus ja ei vieläkään sanottu Kauhavalle keskittämisen syytä eli Kauhavalla on huutava pula lääkäreistä ja suuri pelko etteivät saa sen vuoksi sotekeskusta!!!


      • hermanninpelle

        taitaa se kasineuvoisen virkamiesjohto joutua puhumaan niin kuin kauhavan johtoporras käskee , kauhavahan on kaikessa yhteistyössä haalinut palvelut omaan kuntaan , sitä vaan ei täällä ole huomattu ennemmin


    • TosissakinOlisTekemistä

      Oilisko tässä nyt enemmän pelaamisen ja luottamus- ja virkamiesjohdon itsensä esille tuomisen makua kun oikeaa asian hoitamista.
      On sinisilmäistä luulla että lääkäripalveu olisi Lappajärven tk:lla vielä kun sote tulee.
      Onhan siinä tietenkin puuhastelua monelle pikkupomolle näiksi välivuosiksi kun aletaan Alajärvelle yhteistyötä rakentamaan. Lääkäripalvelu on vaan yksi pieni osuus kokonaisuudessa. Lappajärvi saa takaisin omalle vastuulleen melkoisen määrän hoitohenkilökuntaa ja muuta työntekijäjoukkoa. Onnea tähänkin turhaan työhön.

    • Tiedon

      Paikkakunta ajetaan tuhoon! On se hyvä, että on paikkakunnalla hankittu maapala näköispatsasta varten joka ajoi tämän paikkakunnan tuhoon!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe