Junes Lokka ja Tiina Wiik sananvapauden vihollisia

Mapolato

17

937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • janssonin.ns.kiusaukset

      Nimimerkkisi voisi kääntää muotoon LaPoMato , joka taas antaa mielikuvan jostakin vakavammasta. Asiasta perillä olevat hymyilevät virnuillen eivätkä klikkaile epämääräisiä linkkejä.

    • hjgrhjgrjhr

      Lokkasta ja Wiikistä on tehty rikosilmoitus törkeistä valheista jne. Oulun poliisille. Toivotaan, että oikeus toteutuu.

      • Jospa.se.toteutuisikin

        Mikähän lainkohta kieltää jotakuta valehtelemasta törkeästi? Jos tuollaisesta tuomitaan, on meillä pian ainakin 201 syytteessä törkeästä valehtelusta ja edessä ennenaikaiset vaalit.


    • rsgrgfrsgrsg

      Lokka soittelee yömyöhään sekavia häirikkösoittoja helsinkiläiselle kaupunginvaltuutetulle, joka on valmistautumassa isänsä hautajaisiin. Lopuksi Junes toivoo ko. valtuutetun kuolemaa. Sellainen "faktantarkistaja" meillä. Työtön ikisossupummi, joka häiriköi öisin läheistensä hautajaisiin valmistautuvia ihmisiä.
      https://i.ylilauta.org/d7/4bdcb4dc.mp4

      • hektiset.tumputuksenne

        Kovin markusta jurppii kun nikitkin gibberish-roskaa. Öisinhän se nuppi tutisee Bror-Erikilläkin.


    • jnkasdgjigdfjikfgjg

      Eipä olisi Lokkasta ja Wiikistä uskonut. Toisaalta, kun lähtevät Mäenpään mukaan, niin mitäpä muuta voisi olla odotettavissa?

      • silakkalaatikkoMj

        Lapomiestä ketuttaa.


    • adgdagaad
      • en.markusta.lue

        Läpinäkyvää markussedältä.


    • kajkgdjkdfgg

      Toivottavasti Lokka saa tuomion kunnianloukkauksista. Sakkojahan sillä ei ole varaa maksaa, joten joutuu istumaan. Loistavaa.

    • viimein.sen.huomasin

      Ovatkohan tämä Panimoliiton tyyppi Riikka Pakarinen (ex-Manner sekä euro-meppi) ja Junes Lokan vaimo Tiina Wiik mitään sukua? Näyttävät niin paljon toisiltaan joissain kuvissa

    • killipispanen

      onko jures lokalla muuten omia lapsia, kun hän haluaisi että valtuustoporukka vie lastensa nimet ja yhteystiedot mamuille. tällaista hän ehdotti 29.1.2019.

      Miksihän hän haluaa, että vanhemmat jakavat lastensa yksityisyyteen liittyviä asioita sivullisille? Tuskin hänellä voi olla lapsia itsellään, koska ei tuollainen ole vastuullista vanhemuutta. vanhempien tehtävähän on suojella omia lapsiaan, niin hänen ideansahan on pähkähullu. Onkohan hänellä jotain ongelmia todellisuuden käsittämisen kanssa tai alhainen äo?

      • VaikeaaMatematiikkaa

        Lokan ansiota on Oulun hyväksikäyttöjen ilmitulo. Jos hän ei olisi ottanut selvää ja rummuttanut asiasta niin kauan, että poliisin täytyi lopulta myöntää asia, olisivat nuokin asiat jääneet pimentoon.

        Miksi nuo kyseiset vanhemmat vaativat, että muiden pentujen täytyy osallistua kaksisuuntaiseen kotouttamiseen, mutteivät itse ole halukkaita omien pentujensa olevan osallisena siinä? Nythän tuntemattomia ulkomaalaisia viedään kouluihin ja päiväkoteihin lasten ulottuville, eikä siitä edes informoida vanhempia. Junes olisi itse tarjoutunut hoitamaan kaksisuuntaisen kotouttamisen kyseisten vanhempien pennuille, mutta häntä ruvettiin syyttämään uhkailusta. Tähän Lokka kysyikin, että pitävätkö he siis turvapaikanhakijoita uhkana, jos kotouttamisen tarjoaminen näiden pennuille on uhkailua?

        Junes on itse asiassa toiminut vastuullisesti tuodessaan Oulun tapaukset ilmi, sekä kyseenalaistanut edellämainittujen sekopäiden logiikkaa. Miksi et mieluummin kysyisi, että miksi halutaan viedä aikuisia ulkomaalaisia miehiä suomalaisten lasten lähelle? Sekö on mielestäsi vastuullista, eikä suinkaan pähkähullua? Miksi mielestäsi on pähkähullumpaa, että Junes olisi hoitanut ulkomaalaisia miehiä valtuuston pentujen luo, eli tehnyt sitä samaa, mitä valtuuston idiootit haluavat tehdä muiden pennuille?


    • Juueipäs

      Miksi nämä äänekkäimmät maahanmuuttokriitikot ovat itse maahantunkeutujia ( matu)?? Junes Lokka syntyi Marokossa ja muutti Suomeen 14 v siten. Marco de Wit tuli Hollannista. Ilja Janitskinin isä tuli Venäjältä...Kyllä syntyperäisenä suomalaisena harmittaa nämä hemmot. Meillä on yksinoikeus matujen arvosteluun kun ollaan 100 prosenttisesti suomalaisia eikä vaan sinne päin.

      • Totuuskomissio_

        Janitskin on kyllä syntynyt Suonessa, entinen Lieksan Hurttien juniorijoukkueen jääkiekkomaalivahti. Täyspöpi kylläkin, mutta ei hänestä(kään) pidä asiattomattomasti valehdella.


      • TotuusSattuuQC
        Totuuskomissio_ kirjoitti:

        Janitskin on kyllä syntynyt Suonessa, entinen Lieksan Hurttien juniorijoukkueen jääkiekkomaalivahti. Täyspöpi kylläkin, mutta ei hänestä(kään) pidä asiattomattomasti valehdella.

        Ei syntyminen Suomessa mitään ratkaise. Todella moni maahanmuuttajaksi "haukuttu" on itse asiassa syntynyt Suomessa, vain maahanmuuttajavanhemmista.


    • Anonyymi

      Huh huhh

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe