David ja Goljat ottavat yhteen Kallossa

VittumainenUkkoPorista

Kallon saaressa päämajaansa pitävä hienojen herrojen purjehdusseura BSF hyökkää pientä kahvilayrittäjää vastaa, kaikin keinoin mitä tälläisillä omahyväisillä mulkuilla yleensäkin mieleen tulee. Se on suututtanut monet porilaiset jotka eivät ymmärrä mikseivät he saisi nauttia mukavasta kahvituokiosta Porin kaupungin omistaman Kallon saaren rantamaisemassa, ei sen kahvihetken pidä olla jokusten harvojen herrojen ja rouvien etuoikeus sillä veroja ainakin kuulopuheiden Porissa maksavat muutkin kuin nämä purjehdusseuran jäsenet. Onhan se ilmeinen tosiasia että purjehdusseuralla on hallussa rakennuksia Kallossa mutta ei koko saaren aluetta. Minusta se olisi sovun sekä herrojen mielerauhan kannalta paras ja yksinkertaisin idea että purjehdusseura BSF peittäisi pressuilla Kallosta vuokraamansa (omistamansa?) rakennukset jos ei halua nähdä niitä kahvilayrittäjän tai kenenkään muunkaan valokuvissa. Ps. vanha sanonta pitää paikkansa että mulkku on aina mulkku vaikka se olisi housuissakin.

79

1427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rumat.veneet

      Rumat veneet ja ihmiset pitää peittää pressuilla että saamme rauhassa nauttia kahvia ja katsella merta, palle runkvistit voivat mennä muualle elvistelemään.

      • Näinsevaan

        Hahhah. Vai hieno purjehdusseura. Kipparihattuiset palleramstetit, jotka on perineet isältä ainoastaan nimen. Kaikki muu on tullut äiteeltä.


    • KöyhäEläkeläinen

      Kerrankin porilaiset ovat uhmaavat herranvaltaa ja keräävät adressia saadakseen nauttia meidän kaikkien porilaisten omistaman merellisen näköalapaikan Kallon rannassa halutessaan vaikka munkkikahvit tai pullon limua. Purjehdusseuran kunniakommorodit Hjördis Af Tötterman ja Bernhard von Analgård voivat myös tulla kauniina kesäiltoina Hakalan kahvilassa käyvien ihmisten joukkoon kertomaan tarinoita kunniakkaan ja vanhan seuransa historiasta.

      • tsekkaatsä

        ei hyö tuu rahvaan joukkoon


    • Nakkenakuttjat

      Nämä adressit ja paskanjauhaminen on niin säälittävää että sympatiat ovat kääntyneet pursiseuralle. Olen yllättynyt Hakalasta ja luulin häntä reiluksi mutta on näköjään täysi mulkku ns saarnaaja joka luo massahypnoosia valehtelemalla. Toivottavasti tämä lasipalatsi menee konkurssiin pian.

      • silkkipikkarit

        Pääseekö tuohon pursiseuraan ihan tavallinen suomenkielinen jäseneksi, vai onko se vain joillekin patsasteleville sukkahousurunkkareille?


      • sinnevaanpyrky
        silkkipikkarit kirjoitti:

        Pääseekö tuohon pursiseuraan ihan tavallinen suomenkielinen jäseneksi, vai onko se vain joillekin patsasteleville sukkahousurunkkareille?

        mitä sää sillä tiedolla teet
        jos sulla on paatti ja tekee mieli ko. pursiseuraan, niin miksi et mene ja kysy:
        päivää, onko sijaa pursiseurassa, jaak talar venska oksoo


      • joo-o-kuule
        sinnevaanpyrky kirjoitti:

        mitä sää sillä tiedolla teet
        jos sulla on paatti ja tekee mieli ko. pursiseuraan, niin miksi et mene ja kysy:
        päivää, onko sijaa pursiseurassa, jaak talar venska oksoo

        Kyllä mulla oli hieno vene eikä siinä hommassa kaivattu mitään runkkujen apuja, normaali mies osaa hoitaa veneensä ilman kusipäitä.


      • Nakkenakuttja
        silkkipikkarit kirjoitti:

        Pääseekö tuohon pursiseuraan ihan tavallinen suomenkielinen jäseneksi, vai onko se vain joillekin patsasteleville sukkahousurunkkareille?

        Hakala itsekö olet? Käytkö kusella majakan takana?


      • pitsipöksylle
        Nakkenakuttja kirjoitti:

        Hakala itsekö olet? Käytkö kusella majakan takana?

        Se majakka ei ole pursiseuran omaisuutta vaikka eräs pursiseuran jäsen kielsi olemasta majakan lähellä, kovin on noussut "saaren omistajuus" hattuun :D


      • Nakkenakuttjat

        Sinulle on valehdeltu ja harhaanjohdettu. siinä pursiseuran paperissa puhuttiin harhaanjohtavasta markkinoinnista. Hakala käy kusella naapurin tontilla ja laittanut visit porin mainokseen kahvilan kuvaksi pursiseuran majakan. Ilmeisesti häpeää lasihökötystään? Kukaan ei ole kieltänyt edes kuvaamasta majakkaa vaan käyttämästä harhaanjohtavaa markkinointia. Joko alkaa aueta vähän tyhmemmällekin kaverille että Hakala on vedättänyt sinua?


      • etsolanmerkki

        Niin, miksi Hakala ei ole käyttänyt mainonnassaan kuvaa siiitä lasipalatsista tai siitä kahvivaunusta? Miten liittyy Kallon majakka hänen toimintaansa? Ei mitenkään. Harhaanjohtavaa toimintaa käyttää sitä mainostamaan kahvipuljua, joka on todellisuudessa pelkkä kahvivaunu. Siinä on moni turisti mennyt halpaan, kun ei Loistosta kaffetta saanut. Eli ihan on BSF oikealla asialla tässä. Ja Hakala voi pitää mölyt mahassa. Vai onko nyt niin, että any publicity is good publicity? Ei kannattaisi hänenkään nyt niin uhriutua tässä asiassa.


    • määoon

      Käyny kesäsin pissimäs koppahattujen vuokramajakan takana.
      Koira samoin.
      Koira kakkinutkin muutaman kerran.

      Enskerran ko tullaan ni lupaan määkin paskantaa sokkelin juureen.

      Saa makeanveden kommodoorit nuuhkia myyräkoiran ja isännän kakkituoksuja.

      • Nakkenakuttjat

        Sen siitä saa kun kusee toisen aamumuroihin. Voin tulla kuselle sun tontilles katotaan mikä riemastus syntyy.


    • Hiiva-Liisa

      Nimimerkki Nakkenakuttjat, ei sääliä ja sympatiaa kaipaa kukaan muu kuin teini-ikäinen tyttäresi jonka riisumista iltaisin ovenraosta kyttäät.

      • Nakkenakuttja

        Mistä tuli mieleen teini ikäinen tytär? taitaa Hiiva Liisalla olla jotai komerossa?


    • Sven-BertilTååbe

      Oliko näillä BSF purjehdusseuran jäsenillä kellään laivavarustaja Riku Rantalan suunnittelemaa ja jonkun Irakilaisen vuohipaimenen veistelemää kaarnalaivaa vesillä?

    • Karveliapina

      Onko huhussa perää että Hakalan kohtelusta suuttuneet paikalliset Mäntyluodon kommunistit olisivat sutanneet rouva Dagmar Von Snappertuunan omistaman Galle-Kustav nimisen jollan pentterin ihmistervalla, tapaus olisi sattunut kun alus on ollut talvitelakalla.

      • Korvmetpröt

        Kyseesähän on siis tuo Helga von Eltöpselin pitkäsiimapuatti. Helga on vetässyt 22 Gintoniccia alahuuleen kiukuissaan ja potkaissut Mickeä munille. Micke suivaantui tästä kun kikuli turposi eikä enää sovi kaverin lesken majavanpersiisiin. Micken purjealus Optimystic on sittemmin myyty ja sillä seilaa nyt Nådendalilainen makkarakioskinpitäjä ilta-aurinkoon.


    • Voi.voi.sentääs

      Ei ole kallo enään entisensä, miksi kaikki paikat missä näkee alkuperäisen karun lunnon pitää turmella tuollaisilla hökötyksillä, jokainen ottakoot termarin mukaan ja nauttikoon luonnon voimasta ja kallosta. Toivotaan että myrskyt vie teelemykset mennessään.

      • Myrskyttäjä

        Minkälaiset myrskyvakuutukset mahtavat olla tuollaisella lasiprkilla kun kunnon talvipuhuri niittää? Onko joku valuutusyhtiö suostunut korvaamaan mahdollisen menetyksen?


    • TyyneKäppärästä

      Ei ainakaan sinun kallosi sisältö ole entisenlainen, laita siihen kraana että saat valutettua ylimääräiset nesteet pois.

    • menee.ohi.aiheen

      Mutta vuokraako pursiseura katamaraania, olisi kiva testata sellaista missä on se verkko jonka päällä heilutaan?

    • aswww

      Porin seudun hienoimpia kahviloita , hyvä idea, ei tuuli haittaa. Samaa ideaa voisi käyttä Porin torilla , Yyterin sannoilla ja Etelärannassa.

      • Tuulensuojaa

        Idea on hyvä nimenomaan Kallossa.
        Muut mainitsemasi paikat eivät tarvitse samanlaista kahvilaa.


      • Pasaseeriponkari
        Tuulensuojaa kirjoitti:

        Idea on hyvä nimenomaan Kallossa.
        Muut mainitsemasi paikat eivät tarvitse samanlaista kahvilaa.

        Juuei mutta lentoaseman lippuparlamenttiaukea tarttis. Nyt joutuu Nextjetin matkustajamääriä laskemaan tuulessa ja tuiskussa. Ja ilman lämmikkeitä.


      • justiinakallo

        Yyteri sannoilla olisi myös samanlainen peräkamaripaikka missä käy joutilaita vanhempia miehiä munkkikahvilla..


    • Viikiläinen

      Jaksamisia Kari, älä luovuta vaan pistä öykkäröiville hurreille hanttiin, me porilaiset tulemme tukemaan sinua jatkossakin. Rakkaassa kotikaupungissamme asustaa jokunen svekomaani mutta eiköhän me porukalla ne ruotuun laiteta.

      • nakuttajat

        Ei nyt niin kovin takki auki kannata olla. Voi tulla lunta pesään ja karin kannattaisi olla sovinnoissa ihmisten kanssa kun tai jos on yrittäjä. En ole koskaan kuullut yrittäjästä joka kuseskelee toisten nurkkiin.


    • AadolfGotler

      Me suomenkieliset Porilaiset olemme liian pitkään joustaneet teidän hurrien kanssa, kaikki öykkäröinti päättyy aikanaan ja nyt on tullut se aika. Me valloitamme äkkirynnäköllä Kallon loiston ja laitamme sen nuppiin suomenlipun osoittamaan etteivät svedupellet juhli tässä kaupungissa, teidän ruotsinlippunne revimme ja käytämme niitä palasia verkkolippuina.

      • Nakuttaja1

        Vaikuttaa siltä että ruotsinkieliset eivät ole tervetulleita kah.. vai mikä se laiton hökötys on. Kuulostaa Natsipaikalta. Voitte heilata siellä keskenänne ja puhua paskaa


    • Uffaffaaa

      Satakunnan Kansan saamien tietojen mukaan PPMS eli Porin Pesäpallomailaseura alkaa pitää harkkoja Kallon seudulla. Varoitus hinttipursiseuralaisille, jotka häiriintyvät suomenkielisten paljon konsonantteja sisältävistä iloisista huudahtuksista, Ulkosaaristossa olisi rauhallisia paikkoja, joissa Bosse ja Uffekin voisivat seurustella pikkusormipystyssä toistensa aukkoja hyväillen ilman että ulkopuoliset näkevät.
      Uffaffaa uffaaffaa.

      • svenssoni

        Viimeaikoina on tullut sellainen kuva suomalaisista miehistä että eivät enää pystyisi puolustamaan maataan, kovasti haalitaan maahanmuuttajamiehiä ja keskustelllaan sukupuolineutraaleista lapsista ja homoavioliitot ovat ykkösaihe. On vain ajan kysymys milloin kallon rantaankin marssii vieraan vallan alukset. Se vain on niin tosi että ryhti on kadonnut joten on ihan hyvä että on olemassa rantaruotsalaisia puolustamassa.


    • Anderssonni

      Heijjaa Kallen Luisto.. betre talande svenski folkke.

      T. Rantaruottalainen

    • NestoriLuodosta

      Pyllyn nakuttajat, voiko BSF liittyä pelkän lasikuituisen soutuveneen omistava suomenkielinen heteromies vai pitääkö olla vähintäänkin jolla ja vähän ....?

    • VarsinainenPerämies

      On ollut joukossa joskus joku heterokin, ja ainahan sitä voi kysyä että mahtuuko nykypäivänä hetero porukkaan.

      • justjust1

        Kaikkia meitä tarvitaan kun suomalaisia miehiä uhkaa sukupuutto, kun ei torttu maistu muuta kuin Hakalan pyhiinvaelluskioskilla hörpitään kahvia tukka hulmuten tuulessa ja kuseskellaan vastatuuleen. 90 vuotias ex juoppo toimittajakin liittynyt eturauhaskerhoon. Ei sitten parempaa tekemistä löytyisi?


      • HelvettiinBSF

        Katos katos! BSF näköjään herännyt kommentoimaan tännekin :-D
        Varmaan ottaa päähän kun BSF jäseniä alkanut eroamaan :-)


    • Kahville2018

      Tuo BSF on kuin joku moottoripyöräjengi. Erona vain että moottoripyörien tilalla veneet.
      Rikollisjärjestö tuo on eikä mikään purjehdusseura!

    • Pursiseuranpuolesta

      Olemme saaneet poistettua pursiseuran hallinnoimilta alueilta sekä lähiympäristöstä ulkopuoliset ja ei toivotut henkilöt jo usean vuosikymmenen ajan!
      Luuletteko että yksi kahvilanpitäjä tekee jonkin poikkeuksen?
      Tiedättekö yhtään miten vaikutusvaltaiset taustajoukot meillä on?
      Olemme laajentaneet omistustamme ja nykyisin esim. majakka on meidän.
      Emme salli kahvilan asiakkaiden tulla hallinnoimille alueille ja ryhdymme oikeudellisiin toimenpiteisiin jos kahvila ei saa pidettyä asiakkaitaan kurissa!

      • Kallonkeisari

        En kylläkään muista myyneeni sitä majakkaa kenellekään. Nyt suut suppuun tai tulen ja puhallan ja puhkun sen torppanne nurin.


      • Narsistisika

        Olisi pitänyt sun lopettaa se alkoholin ja kahvin ryyppääminen niin muistisi olisi kunnossa. Sanoihan se äitimuorisi siitä kun olit ensikertaa hoidattamassa teholla munuaisiasi että ensikerralla mennee aivosolut? kännisen höperöintiä että noilla keuhkoillasi pystyisi puhaltamaan edes ulospäin kun presupussia menee kolme pussia päivässä.


    • KuultuOn

      Ulle dulle doff kallon lahti kof koffe loisto kinkke loisto ulle dulle dof ....tämä hokema kaikuu majakan takaa kun miesten välisestä intiimistä lähimmäisrakkaudesta humaltuneet suomenruotsalaiset miehet pitävät siellä kesäiltaisin kalukinkereitä keskenään.

    • HyväKari

      Pursiseurasta löytyy aidoimmat porilaiset mullkut.
      Laajaa tämä "yrittäjäystävällisyys" kun demarivaravaltuutettukin vihapuhui isoon ääneen kauppahallissa Karista ja hänen kahvilastaan.
      Me kaikki populistit olemme Kari Hakalan puolella 101-0.
      Kallon kahvila saa hurrrrjasti lisää asiakkaita ja SYMPATIAA!

    • GHFHGFF
      • aubeergiiines

        Suomessa kun pyörii ns . pieni piiri , oli sitten kysymys näyttelijöistä , formuloista , solisteista, ym. tähdistä, niin sama loistaa BSF.n vaikuttajista ja jäsenistä. Näyttää olevan kansakoulutovereita 60-luvulta,, ja ilmeisesti kovia seeglaaman näin entisenä merimiehenä arvioituna. Voi hemmetti kun on klubi ahdas kaikelta kantilta katsottuna,, toivottavasti talkoot maistuvat monilukuisina keväällä auringon paistaessa samaan risukasaan yhteishenkeä puhallettaessa,,,,,,


      • aallonmurtaja2

        Tuolta voisivat lukutaitoiset (eli pieni vähemmistö täällä kirjoittavista) käydä katsomassa vähän faktoja. Ettei tarvitse puskista huudella, naapurin mummon kuulopuheiden perusteella.


    • nojaano

      mut eikö se ole mukavaa että on yhtehäinen ja yksimielinen joukko. joka kokoontuu yhteisten kysymysten äärtellle

    • Harrihate

      Antaskohan tuo sihteeri?

    • HintitHiiteen

      Säteri, Vaahtera, Vaahtera, Rantakartano, Säteri, Vaahtera, Lestadius, Vaahtera, Säteri, veronkierto, Säteri, Kultahammas, Nuuttinen, kumma kun ei Hannus ja Holmlund, sisällissota, pumpum.
      Näin röyhkeiksi menevät pikkukapitalistit, silmukka kiristyy ja kuolema lähestyy.

      • Kaiseri

        Nykyisin eläkkeellä olevana voin kertoa että olen taksissa ollessani kuljettanut sinne pippaloimaan niin isokenkäisiä-ja mahaisia kaupungin virkaihmisiä että tuo svenskatalandebätrefolkke voi tosiaan hankaloittaa kahvilanpitäjän elämää. Jos meitä ihmisiksi ajattelevia olisi tarpeeksi niin voitaisiin kerrankin jyrätä noiden hianopiarujen rivit sinne rantavaahtoon. Ei muuta kuin pikkurillit pystyyn ja kahville Kalloon.


      • taksvärkki

        Kommunistit ovat edelleen voimissaan kallioiden koloissa ja kallon puskissa..


    • Kirkko.kaatuu

      Kirkko on Goljat. Oikea seurakunta on Daavid.

      Jos eroat kirkosta ennen vuodenvaihdetta, niin sinun kirkollisverosi loppuu tämän vuoden lopussa.
      /
      http://www.eroakirkosta.fi

      • Naksimi

        Daavid kovasti haluaisi korvata jeesuksen kuvat omillaan ja repiä seiniltä. . Myös kallon kahvilamies parjaa pursiseuraa saadakseen oman kuvansa valheellisella tavalla lehteen. Kaipa tälläisestä ilkeydestä joutuu joskus henkiselle tuomiolle, ei siinä maallista varatuomaria tarvita.


    • Eiloukkaaminunoikeuksia

      Varsinainen asia ja aihe ei meikäläistä liikuta suuntaan eikä toiseen mutta: Mielenkiintoista on, että kahvilalle ylipäätään myönnettiin lupa aikanaan. Tämä outo "virhe" siinä valossa, kun peilaa porin suhteellisen pientä ja tunnettuakin silmäätekevien yhteisöä mikä kytkeytyy saumattomasti kylän päätöksentekoon ja päättäviin elimiin. Kuka tai ketkä halusivat näpäyttää keitä, ja miksi?

    • NestoriLuodosta

      Luulisi näiden eliitti "perämiesten" ja kahvilanpitäjä Hakalan mahtuvan samalle kaupungin omistamalle saarelle.

      • nukkekoju

        Mahtuu tottakai, mutta on se kyllä skeidaa kun toinen mainostaa vanerikojussa pursiseuran omistamaa rakennusta kahvilakseen. Jos joku laittaisi talosi eteen nakkikojun ja mainostaisi että talossasi on nakkikoju. Menisit varmaan kehoittamaan lopettamaan mainostuksen mutta jos ei lopeta niin varmaan rekisteröisit talosi.


    • ihme.runkkuja

      Yksikin egoaan pönkittävä pallinaama hankkiutunut seuraan pätemään, jätkä on umpisuomenkielisestä perheestä ja pitää leikkiä svenskataalandepumpanreikää.
      Tyyppi heiluu Iso-Karhussa välillä ja katselee vihan -sekä inhon sekaisella naamarillaan paikallisia "taviksia", välillä riepoo että tuollaiset saavat kulkea vapaasti avohoidossa perkele.

      Sähköä pitäisi antaa niin että sulaketaulu sulaa.

    • RepaRuosniemestä

      Kari, me porilaiset olemme sinun puolellasi, ruotsinkieliset ja mieliset hinttarit eivät meitä nöyryytä, meistä löytyy fyysistä ja henkistä voimaa taistella noita hinttareita vastaan.

      • Gambinaa

        Repa Ruosniementieltä poltti kännissä talonsa ja äänestää Gambinapullosta punaveli ahtaajaa..


    • GHFHGFF

      YÄK BSF!

    • RepaRuosniemestä

      Repa kutsuu solvaajansa nuorattuun, sinulle on kova paikka kun vastustajana ei ole reumasairas mummosi tai cp-vammainen pikkusiskosi. Lupaan lyödä sinua finniseen päärynääsi niin hiljaa kuin vain osaan!

      • Nimierkki21

        No niin. Säälittävää haastaa kehään näkemättä tai tietämättä vastustajaa. Noutaja tulee 10 sekunnissa. Jos olet vaparia harrastanut niin ehkä 15 sekuntia kestää pollasi. Juntti.


    • RepaRuosniemestä

      Narukäsi, vastaa haasteeseeni sitten kun pääsi on selvinnyt kiljusta ja bentsoista, silloin taitaa olla eri ääni kellossa. Tiedät itsekkin että olet salillakin kaikkien säälimä suurisuinen pelle joka pumppaa penkistä vaivoin 45 kiloa ja kyykkää 80 kiloa polvilumpiot paukkuen!

      • Nimierkki21

        Mene syömään hinttikahvilaasi munkkia ja kahvia, samaa jengiä siellä käy kuin Yyyterin nakurannalla, hyi hitto pthyi..


    • RepaRuosniemestä

      Käyt sinäkin Yyterissä, et uimassa vaan kiikaroimassa rannalla kirmailevia vähäasuisia pikkutyttöjä.

      • nähtyon

        No se on varmaan yhtä pervoa kuin sinun tapasi kiikaroida vähäasuisia pikkupoikia.


      • Nimierkki12
        nähtyon kirjoitti:

        No se on varmaan yhtä pervoa kuin sinun tapasi kiikaroida vähäasuisia pikkupoikia.

        Tämä viesti poistetaan sääntöjen vastaisena


    • GHFHGFF

      HYI BSF!

    • Blondaus

      Eipä ole sitä piisamin näköstä palle-runkvistia näkynyt Iso-Karhussa, älyää saatanan rottanaama sentään pysyä pois ihmistenilmoilta.

    • ArwidJortikka

      Vaimo ja lapset ostivat laivanvarustaja Riku Rantalan telakalla veistetyn jalan mittaisen kaarnalaivan minulle joululahjaksi. Saanko sen omistajana liittyä itseäni paremman väen joukkoon eli Kallon eliittipurjehtijoihin?

    • AmiraaliÅlleKikkelblaad

      Arvoisa herre, minua kiinnostaisi lähinnä käytätkö purjehtiessasi aina naisten pikkuhousujen lisäksi stetsonia ja purkkareita sekä mikä on omistamasi aluksen deplasementti. Käsitykseni on näin näkemättä alushousujasi että tuon kokoluokan täystakiloidun käsinveistetyn kaarna-aluksen voi töijätä meidän möljällemme ilman ongelmia.

    • Iporilainen

      Nyt vois kallon soutajat lunastaa itselleen kioskin...

      • KallisOnLaatikko

        €159 000,- pyynti.

        €120 000 liikaa.

        25 vuotta kun pitäisi, saattaisi saada omansa pois.


      • Oikeusmyöslaajentaa
        KallisOnLaatikko kirjoitti:

        €159 000,- pyynti.

        €120 000 liikaa.

        25 vuotta kun pitäisi, saattaisi saada omansa pois.

        Sinun ei sitten kannata ostaa, kun olet noin huono kahvilanpitäjä.


      • EsitäLaskelma
        Oikeusmyöslaajentaa kirjoitti:

        Sinun ei sitten kannata ostaa, kun olet noin huono kahvilanpitäjä.

        Laita faktaa myynnistä, veloista ja vuokrasta.


    • ToisessaPolvessa

      Olsiko samantapainen ratkaisu kuin jokirannassa

      Suomalainen Klubi / Svenska Klubben

      KALLIO ON ROCK

      nuorisolle joka osaa englantia paremmin !

    • Anonyymi

      Osallistuuko tuo purjehdusseura pakolaisten ruokkimiseen, sellaista huhua on ainakin liikkeellä että olisi ruokintaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      76
      3496
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      565
      3287
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      3004
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2092
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1911
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1888
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      143
      1506
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1282
    Aihe