Miten ah-stadionin alue riittää jatkossa kaikille?

Sarkajärkinen

Pakostakin minulle on noussut mieleen tuo otsikon mukainen kysymys kun olen lueskellut näitä Kontiolahdella käytäviä keskusteluja.

Ei sellaista aihetta ettei siinä Kontiolahtelaisen ongelman/rakennuskohteen ratkaisuksi jossakin vaiheessa ole esitetty siirtämistä/rakentamiseksi ah-stadionille. Edustaako tämä sitä Kontiolahtelaista luovuutta? Onko kyseessä kuitenkin yksittäisten, itseään jopa viisaina pitävien neropäiden joutavasta panettelusta?

Tahdokin esimerkinne innoittamana nostaa esille yhden uuden idean jonka toivon toteutuvan.
Jos mahdollista, pyydän että tämä vuosia valittanut ja räksyttänyt joukko avaisi oman ideapisteen, luonnollinen paikka tälläiselle nykyaikaiselle face to face- pisteelle olisi tietenkin ah-stadion.

Voin tukea ideapistettänne lahjoittamalla takapihalleni käyttämättömäksi jääneillä koiranhäkillä sekä lämmitettävällä koirankopilla. Häkki on kooltaan 6x6 m korkeus 2 m ja koppi sellainen että päivystysvuorossa oleva pystyy siinä vaivatta lepäämään. Yli 160 senttinen henkilö joutuu tosin työntämään päänsä läppäovesta ulkoilmaan, ratkaisuksi tähän käy sarjahukuttajalta käyttämättömäsi jäänyt karvalakki pään suojaamiseen.

7/24 päivystys tulisi mielestäni hoitaa ainakin viikonloppuisin sekä suurten tapahtumien aikana.

Kuinka on, laitetaanko isopyörä pyörimään face to face- ideapisteen pystyyn pykäämiseksi.

P.S Materiaali on valmiiksi kumipyörillä joten toimitus on mahdollista nopeallakin aikataululla.

15

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ankkuritiennappi

      Sarka- ja heinäntekojärjellä siunatut voitte edelleen kohdata toisenne ST1:llä aamukahvin ääressä. Stadikalle ei uusia toimintoja voi sijoittaa ilman "kaikkitietävän" hyväksyntää - tuskin onnistuu! Kannustan sinua ja muita fiksuja ponnistelemaan paremman tulevaisuuden eteen ja taakse. Joukossa tyhmyys tiivistyy mutta onnistuu se meiltä muiltakin. Kirjoitellaan...

    • ruuti-ukko

      Onhan Suomessa kuin muuallakin ollut Mugaben kaltaisia, vuosikymmeniä hallinneita, korvaamattomia yksinvaltiaita kuten vaikkapa Kekkonen.
      Aikaa ei voi kuitenkaan pysäyttää ja vahvimmankin itsevaltiaan on joskus luovutettava.
      Aikaa odotellessa...

      • Låågista

        Sinäpä sen sanoit/kirjoitit. Mausoleumin suunnittelu pitäisi ehdottomasti aloittaa. Paikaksi valikoituu mikäpäs muu kuin ampumahiihtokeskus. Luvatut aitamateriaalit voi hyödyntää ympärysaidan rakentamiseen ja koppi siihen keskelle. Kunnan varoin kun rakennetaan niin ei tule kustannuksia kenellekään.


      • ruuti-ukko

        Tuo mausoleumidean halpuus kunnan omana työnä varmaan viehättäisi kunnan päättäjiä.

        Onhan toki kuntalaisille ennestäänkin moninaisia ilmaispalveluita, kuten vaikkapa jäähdytetyn ladun käyttö.


      • Kyltyyriakehiin

        Patsashankkeet on saatava käynnistettyä. Leninin hahmoa mukaillen patsas tähyilee kunnanvirastolle luottavaisena käsi ojossa. Näköishahmon anovaan kädenojennukseen vastaa myöntyvästi symbolinen hahmo eli pieni korkkiruuvi. Hankkeen rahoituksen jätän tarkoituksellisesti auki, ettei pahansuovat tahot lyttää vaatimatonta ideaa lähtökuoppiinsa.


    • MoloRibbe

      Lehmon suunnalta on väläytelty kaavoituksen laajentamista ah-stadionin suuntaan. Tällainen Lehmolaisten ekspansiivinen politiikka on todellinen uhka ah:lle. Viestiketjun aloittajan huoli on siis perusteltu.
      Ah-stadionin aluetta on laajennettava kaikkien oleellisten toimintojen sijoittamiseksi. Mikä olisi toinen osapuoli sopimaan etupiirijaosta KontU:n kanssa? Latuyhtiö on käsittääkseni jäävi, joten sitä ei voine kelpuuttaa. Kuntalaisten tiedonsaannin estämiseksi ehdotan sopimuksen julistamista salaiseksi. Tietohan tunnetusti lisää tuskaa eikä minkään tahon intresseissä voine olla kuntalaisten mielenrauhan järkyttäminen.

    • Sarkajärkinen

      Voi hyvää päivää, taas se nähtiin !

      Keskustelun aloittajana vakavissani tarjosin teidän valittajien käyttöön meidän rekkuvainaalta käyttämättömäksi jäänyttä aitausta ja koppia. Ei kovin korkeatasoisia ollut teidän mielipiteenne.

      En ymmärrä mitä yhteistä esitykselläni on St-1:n tai teidän ihmeellisten patsasideoittenne kanssa. Kuvastaa hyvin tätä teidän irvailu ja panettelukulttuurianne, ei yllättänyt.

      Jos ymmärsin oikein teitä valittajia niin ilmainen materiaali ei kelpaa (luvat oli hankittu valmiiksi) ja pitemmille valittajille polttimon suojaksi hankkimani sarjahukuttaja mallinen karvahattu oli turha investointi. Mieluummin valitatte netissä.

      Koska olen sarkajärkinen annoin kopin aitauksineen naapurille, joten se siitä sitten, karvahatun säästin itselleni.

      • pökäle--

        Kunnan päättäjienkin taholta on esitetty koirapuiston paikaksi ah-stadionin aluetta. Eivät kyllä saa talkoilla sinnekään tehtyä.


      • hauhauhaukotuttaaa

        Sakkoringin sisälle voisi laittaa tuon koirapuiston. Lisäisi ja elävöittäisi tapahtumaa kun koirat haukuskelisivat ringin kiertäjiä. Vai olisiko sittenkin parempi laittaa nuo ihmisistä koostuvat ah.-stadionin haukkujat sinne aitaukseen? Saattaisi olla kovempi ääni.


      • Hyväpaikka

        Hieno idea.......ja koviten haukkuvalle se sarjahukuttajan karvahattu päähän!


      • ContionLoica

        Kunta voinee hankkia Jaamankankaan Kotimäen ja Sarkajärkinen asettuu sitten karvareuhka päässään sinne kertomaan tarinoita Rekkuvainaansa elämästä ja kuolemasta. Stadionilla vierailevat turistit saavat ikimuistettavan kokemuksen tutustuessaan Sarkajärkiseen Karvareuhkaan Rekkun historiaan.


    • mitenmahtuneevat

      Tungosta tulee jos monitoinihalli, koirapuisto ja suurmoskeija survotaan samalle kankaalle

    • EeröRömö

      "Sopu sijaa antaa" kertoo jo vanha kansanviisaus. Peltipoliisin (puhdistettuna!) Uuron alueelta voisi siirtää ah:lle sakkoringille.
      Sarkajärkisen ja kumppaneiden ladulla lipsuttelu tulisi siten dokumentoitua ja rikesakot suoraan KonU:n tilille.

    • soussu

      Miksi ELY- keskus siirtäisi hyvin tuottavaa peltipoliisia minnekään, saadaan sinunkin sossukulut hyvin hoidettua runsailla sakkotuloilla.

      • EeröRömö

        "Sossutoimisto" olisi hyvä sijoittaa ah:lle. "Soussu" voisit asioida avustuksia hakemassa samalla, kun nyhjäät kuitenkin niillä nurkilla. Muutaman vinkin voin vielä teille tosikoille (veitikoille?) antaa eli mitä toimintoja sinne Esan ihmemaahan saisi ympättyä. Jatkuu huomenna...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe