Huumoria Ruovesi

Lehdentilaaja

Kiireettömän lääkärinhoidon jono on pidentynyt hiukan kesän jälkeen. Heinäkuussa jono oli 6 vuorokautta,syyskuussa odotusaika oli keskimäärin 11,7, lokakuussa 18,5, ja marraskuun alussa 21,5 päivää.
Hammashoitolassa kiiretöntä aikaa piti jonottaa syyskuussa keskimäärin 46, ja marraskuun alussa 55 vuorokautta, Pysymme hyvin tavoitteissa, kommentoi Keiturin Soten toimitusjohtaja Pirkko Mäenpää.

12

2463

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikähänsiinämättää

      Lääkäriin pääsyn jonon mitta on juuri se mitä ruoveden ja virtain välimatka on.. Kun nyt jostain löytyisi se yksi ruovesiläinen jolla ei kottaraiset olisi lähtenyt pöntöstä ja saisi muutkin valtuutetut kääntymään keituria vastaan.

    • Tsiikki

      Kuinka paljon toimitusjohtaja Mäenpää kertoi faktaa Keiturin soten toiminnasta valtuustolle? Katsokaa video ja päätelkää itse. Ainala ja Honkala eivät ole Keiturin soten alaisuudessa. Päinvastoin. Yhteistyösopimuksia irtisanotaan koko ajan. Kotisairaala, terveysbussit ja hyvän mielen talot ovat visioita. Peruspalveluista ja henkilöstöstä, joka palvelut käytännössä hoitaa, tarvitaan faktaa. Ja myös siiitä, mihin rahat ovat menneet, Virtolaiset pitävät kiinni palveluistaan. Kts. Virtain vuodeosaston paikkojen säilyttäminen valtuustossa (Suomenselän sanomat). Taas Ruoveden kuntapäättäjiä höynäytetään höpöhöpöjutuilla vrt. Mänttä - Vilppula yhteistyö ja kadonneet isot rahasummat. Silloinkin kuunneltiin vakuuttavia puheita. Tässä tj:n puheessa ei ollut mitään vakuuttavaa. Eikö kukaan muu kuin pj huomannut.

    • ymmyrrkäinen

      miksi ei päivystystä iltasin ruoveellä.vaan virroilla.sairas lähtee virroille.tään on kyllä suunniteltu juttu.saadaan sit näyttöö virtain käynteihin.mä ainakin luulen et meitin terkkaria ajetaan tarkotuksellä alas.joku sano joskus et kelataksit kulkee virroille.

    • Kreissukka

      Jos Ruovesi nyt ostaa osan Keiturin sotesta, ei voida vedota lakiin, että palvelut pitäisi olla oman kunnan puolella.Ruoveden vuodeosastosta ei puhuta talousarviossa mitään? Miksei? Kuka siellä valtuustossa haluaa lopettaa Ruoveden palvelut ja miksi. Että saadaan maatalouteen ja yrittäjille rahaa, vai.

    • kuusessa

      niin ketkä ovat vetämässä ruovettä virroille.ja haluavat täältä lääkärit pois .neste ainakin.

      • kukaossaa

        liian lyhyt aika aatoksen palaverissa.samojen lappujen näyttöjä.jonkun unelmaa lekuri kuuntelee keuhkoja netin kautta.palvelubusseja syrjäkylille.läpi kuultaa puheet meitin päättäjät on sokeita tän soten alla.ei tarvi paljon tietoo.keiturin sote yhessä virtain kanssa on ajanut ruoveen tk palvelu alas.toimintaa kehittävät virtain suuntaan.jo se että ruoveelle ei ole vaadittu päivystystä kertoo paljon.tk kirjoittaa kelataksi lappua päivä aikaan virtain päivystykseen.vapaa valinta no läheppä ruoveeltä hesaan lääkäriin.kyllä tän kunnan valot sammuu.


      • No.onko

        Jeps, olet oivaltanut asian ytimen, paitsi ettei kunnantalon valot sammu. Ensin sammuu kaikki yksityiset palvelut, sitten osa julkisista palveluista(mukluk terveyskeskus) ja viimeisenä kunnantalo ja aatos. Hallinto pidetään pystyssä viimeiseen veroeuroon asti. Terveyspalvelut siirtyvät Virroille, terveyskeskus ajetaan alas ja tilalle tulee vanhainkoti. Vuodeosaston remppa oli sitä ennakoivaa. Toinen yksityinen vanhainkoti nousee yläkylälle(tervetuloa terve kilpailu!) Varsinaiset julkiset terveyspalvelut löytyvät jatkossa Virroilta. Onko tämä nyt jokaiselle selvää?


      • j7uu

        näin se menee asiaa ei vaan suoraan sanota.kuntalaisille.


    • Heartas

      Näin se menee. Ruoveden päättäjien pää on helppo sekoittaa. Eivät ymmärrä että näiden hupisuunnitelmien lisäksi tai sijasta tarvitaan ammattitaitoista työntekoa ja kovaa duunia sekä järjellä että sydämellä. Ruovesiläisten hyvinvoinnin säilyttämiseksi, kuten tähänkin asti ovat jotkut tehneet. Hyvää itsenäisyyspäivää, Ruovesi!

    • uskomatontavalhetta

      Pirkko Mäenpää puhuu täyttä soopaa

      • niintaas

        Mäenpää laittanu vielä sanat suuhun noille alamaisilleenkin. Kyllä nyt pitäs muittenkin kun Moision aatella miten meidän käy. Hän oli ainoo joka kysy mutta eipä hälle kuitenkaan kunnolla vastattu,koska oli niin kiire lopettaa kokous. Ettei vaan kysellä enempää kun vastaus olisi ollu kuitenkin valhetta


    • Tsiiddi

      Halooo. Katsotaan kuka viimeksi nauraa. Ruovesi jää taas itkemään näiden sotekauppojen takia. Bye bye Ruoveden palvelut. Keiturin sote on yhtiö, jonka toiminnasta ei ole näyttöä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe