Abdulkarim nykyään ainoa pysyvä jälkiviisaissa

yle_mokuttaa

Muut vaihtuneet viikoittain paitsi Abdulkarim joka on jo kolmatta tai neljättä kertaa putkeen.

53

1777

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tfghhss

      Aiemmin ei ole suomeen tullut tarpeeksi viisasta ihmistä ulkomailta? Hyvä rusketus kuitenkin pukee. Nuo loputkin hapannaamat voisi korvata näillä värikkäämmillä ihmisillä juontajia myöten. Mielipiteet kun kuitenkin on samoja niin jäljelle jää silmän miellytys.

    • nollaohjelma

      Eipähän tuotakaan ohjelmaa tarvitse enää katsoa.

      • kiitosmulleriitti

        Ei niin.


      • wqwqww

        Minä olen lopettanut jo ajat sitten.


      • Kritisoij

        En minä enää katso kun ohjelma on menettänyt tason. Löyty hän kiinnostavia suomalaisia ohjelmaan.


      • fgfgfgff

        En ole katsonut enään pariin vuoteen ,kuten en muitakaan YLE:n mamutusohjelmia.
        Pelkkää paskaa koko laitos.


      • YrjöänYlelle
        fgfgfgff kirjoitti:

        En ole katsonut enään pariin vuoteen ,kuten en muitakaan YLE:n mamutusohjelmia.
        Pelkkää paskaa koko laitos.

        Lopetin moisen paska ohjelman katsomisen, kun syyttäjä Ritva Santavuori rehellisine, terveine mielipiteineen ei enää sopinut Ylen Annon agendaan.


    • YlenLikaistaSontaa

      1. Yle koettaa väkisin törkeää siedätyshoitoa, -tuputusta, somalien suhteen, yle tuputtaa väkisin, yle luulee että suomalaiset nielee sontaakin, kun muuta ei ole tarjolla.

      • Niin, siis miksi ulkomailta tullut "romani", ovat kuulemma Somaliassa kansanryhmänä romaneja. Mieluummin sitten suomalainen romani tai miksei saamelainen, eli meidän omia vähemmistöjä....voisi olla kyllä mielenkiintoisempaa, kuin tämän tyttösen kokemuksen pohjalta lausutut oppikoululaisen mielipiteet.


    • jälkijättöiset

      Eipä ollut tuolla Mogadishun missillä mitään sanottavaa tänäkään aamuna. Jospa joskus jälkiviisaat puisivat musliminaisten oikeuksia elää Suomessa vapautettuina maailman patriarkaalisimman taikauskon pukeutumiskahleista ja tasa-arvoisina kumppaneina muutenkin muslimimiesten kanssa.

      Eikös tuo huivipelle leiki olevansa joku feministikin?

      • Anonyymi

        Uskomatonta, mutta tekee juuri sitä. Yrittää leikkiä feministiä


    • eikö.ne.edes

      Feministi kaavussa, onko tämä joku vitsi?

      • Anonyymi

        Tottahan se on feministi PAKOTETTUNA kaavussa ja meidän pitäisi "uskoa" että kaikki on okeiiii...?


    • hesarin.hemmo

      Kun Haapanen on ruorissa, kaikki vähemmistöt saavat puheaikaa.

    • dfghjkiuyt

      Suomalaiset rasistiset hetoromiehet pakottaneet Som... pukeutumaan jätesäkkiin.

      • a-vot

        Siehä sälli tai tytsy vitsin mujasit.


      • Anonyymi
        a-vot kirjoitti:

        Siehä sälli tai tytsy vitsin mujasit.

        Ja vielä kirjoittaa sompun isolla.


      • Anonyymi
        a-vot kirjoitti:

        Siehä sälli tai tytsy vitsin mujasit.

        Murjasit...


    • rgrgergrgrg

      Ai se joka riehu itäkeskuksessa ja keksii tarinoita että hänet pahoinpideltiin? Sopii kyllä mitä manioimin yleen jos tosiaan on sama kusettaja.

      • dsgjkbsdfuhguis

        Ei ole sama.


    • ddddsssaaa

      Laitoin ohjelman boikottiin.

    • 978786765

      Kohta voi presidenttikin olla Suomessa ulkomaalaislähtöinen. Ensimmäistä somali presidenttiä siis odotellessa.

    • Piiloviestintää

      Suomen Kuvalehtikin toteuttaa siedätyshoitoa sarjakuvassaan Kramppeja ja nyrjähdyksiä. Eivät näytä meikäläisiltä, sarjakuvahahmot.

    • kanava_vaihtui_

      Nyt se on A-Studiossa. Yle vittuilee Suomalaisille oikein urakalla juhlavuotena!

      • meikkuvaan

        Hieno ja kaunis uussuomalainen nainen! Mahtaa rajakkeja vituttaa ja minä naatin! :-)))


      • Anonyymi

        Sanoppa muuta!


    • vaihdkanav

      A-studion vieraina homo ja somali, tosi kiinnostavaa keskustelua.

      • mikä_näistä

        Tuo somaliakka on niin monessa ohjelmassa mukana, että kyseessä täytyy olla varhain aloitettu eduskuntavaalikampanja. Saa havaita, onko tuo feminatsien, virheiden vaiko punikkien ehdokkaana?
        Mutta kaipa Suomi tarvitsee muslimeja eduskuntaan lisää?


      • stana_saa_taas_hävetä
        mikä_näistä kirjoitti:

        Tuo somaliakka on niin monessa ohjelmassa mukana, että kyseessä täytyy olla varhain aloitettu eduskuntavaalikampanja. Saa havaita, onko tuo feminatsien, virheiden vaiko punikkien ehdokkaana?
        Mutta kaipa Suomi tarvitsee muslimeja eduskuntaan lisää?

        Ei siitä haittaakaan olisi että Muslimeja olisi lisää eduskunnassa. Kyllä vähemmistöjen ääni pitää saada kuuluville ja ottaa huomioon myös heidän mielipiteensä. Suomi on kuitenkin monikulttuurillinen maa eikä mikään saablarin maalaisjunttila, vaikka rajakit yrittävät rakkaan isänmaamme sellaisena pitää.


    • Nvxxzzxzs

      Oli taas kerran Yleltä huima rimanalitus. Olisi kiva, jos edes joskus saisi kuulla enemmistön eli tavisten mielipiteitä Suomesta 100v, ehkä liikaa vaadittu. Sieltä vois nimittäin tulla toisenlaista näkökulmaa asioihin, mikä olisi virkistävää vaihtelua tuohon iänikuiseen tosiasioiden kaunisteluun verrattuna.

      • Anonyymi

        70- luvulla siedätettiin punikkilauluihin kansaa ja SMP nousi ja kokoomus


    • ilmapuntari

      Olipa taas melkoinen ilta ylessä näin itsenäisyyspäivän alla vain vähemmistöt edustettuina ja
      kaiken kruunaa Donner ohjelmallan jonka ainut tarkoitus on mollata tätä isänmaatamme
      ja oiva tilaisuus haukkua hallitus johon ei kelpuutettu rkp:tä vaikka 40 vioden jälkeen
      luuli senkin kuuluvan luontaisetuna.

    • yle_haisee

      Saisivatpa muutkin pienpuolueet samalla tavalla näkyvyyttä ja mahdollisuuksia kertoa omista tavoitteistaan ylellä kuin feministipuolue jolla 1 VALTUUTETTU KOKO MAASSA! Feministipuolueen Maryan Abdulkarim vakiojäsenenä ylen jälkiviisaissa ja puheenjohtaja Katju Aro jatkuvasti ylen haastateltavana ( jälleen tämän viikon perjantai ohjelmassa tv1 jossa aiheena feminismi. )

    • dtyiy

      On että joka paikkaan pyydetään Abdelkaderia täyttämään pakolaiskiintiötä keskusteluohjelmissa. Eikö ketään muuta pakolaista löydy, joka osaisi esittää mielipiteitään suomeksi. Vai onko Abdelkaderilla 'sopivimmat' mielipiteet? Siihen viittasi eilisessä A-studiossa, se, että Kun Maryan puhui niin miesvieras ja naistoimittaja, kun hevimuusikot, nyökyttelivät koko ajan niin että päänsä meinasi pudota.

      Varmasti menee Abdelkader läpi missä vaaleissa tahansa, kun tuollaista näkyvyyttä saa, jota ei olisi varaa rahalla ostaa juuri kenelläkään.

      Eilenkin taas oli Abdelkader kehumassa A-Studiossa miten ME olemme kehittäneet Suomea. Tähän mennessä en ole kuullut Abdelkaderilta hyvää sanaa Suomesta, hän on sanonut mm.. että Suomi on yksi maailman huonoimmista maista mitä naisten kohteluun ja tasa-arvoon tulee. Somaliassa, ja Suomen somalien keskuudessa asiat varmaankin paljon paremmin tällä saralla ja muutenkin?

      Eilen, kun laitoin avauksen, jossa ihmettelin miksi toimittajat eivät juuri koskaan pyydä ketään muuta kuin Maryanin lähetyksiin täyttämään pakolaiskiintiötä keskustelussa, niin S24 katsoi parhaimmaksi poistaa koko ketjun.

      On näitä muitakin . Esim. Veronmaksajat ry:n Teemu Lehtinen on vähän väliä mediassa asiantuntijana kommentoimassa veroasioita. On hän varmaan verotuksen asiantuntija, mutta onko hän puolueeton asiantuntija? Minusta ei. Oma agendansa on hänellä ja Veronmaksajilla. Minusta vähän hyvätuloisiin ja rikkaisiin kallellaan.

      Pankkien ekonomisteja myös kovasti haastatellaan. Asiantuntijoita varmaankin, mutta ovatko puolueettomia asiantuntijoita hekään? Toki jokaisella on omat mielipiteensä. Juuri siksi median olisi syytä pyytää kommentteja mahdollisimman useilta tahoilta, useilta ihmisiltä. asiantuntijoilta, eikä aina samoilta naamoilta. Jotta erilaiset näkemykset saisivat tasapuolisesti julkisuutta.

    • ylehaisee

      Taas se on jälkiviisaissa. 4 tai 5 kerta putkeen, VMP

      • typeryyys

        Ihmisiä joiden höpinät ei kansaa kiinnosta.


    • ösofghd

      Yhtä puuroa, kaikki puhuu yhtä aikaa ja niin nopeesti että menee snat sekasin.
      Jan Erolan mielestä suomi 100 krääsä kaupassa on patriotismia??
      Ja Trump taasmollattin maan rakoon koko joukolla, toimittajan säestyksellä.
      Kyllä on hellyttävän yksimielistä sakkia.
      Trump teki sen mikä kuuluukin tehdä, julistaa jo olemassa oleva asia ääneen. Mitä pelkuri presidentit eivät uskaltaneet enne häntä tehdä, Trump piti sen minkä lupasi.
      Pulinat pois.
      Erola vain murehti muslimien hengestä tämän julistuksen takia. Kuoleehan niitä ilman tätä julistustakin ja ihan oman käden kautta itsemurhaiskuissa.
      Typerää spekulointia taas jälkkäreissä, olisivatkohan nuo sitten iloisia jos israel tuhottaisiin niinkuin uhataan jatkuvasti ihan Yk,n luvalla ja Jerusalem annettaisiin arabeille kokonaan ja he julistaisivat Jerusalemin omaksi pääkaupungikseen? Siitähän riemu repeäisi Jälkiviisaissakin.
      Typerää pölinää kun historiaa ei tunneta.

    • peini.ehminen

      Feministit luo omaa todellisuutta puhumalla asioista, jotka on tavalliselle ihmiselle vieraita. Luondaan ongelma, jota ei ole olemassakaan, mutta dialogilla siitä luodaankin toinen todellisuus joka on totta. Sama juttu tällä maryamilla, se puhuu silkkaa paskaa, mutta kun se on sanottu ääneen jää asiat elämään, koska ne on sanottu, vaikka sitten siihen rinnakkaistodellisuuteen. Jokainen realisti tietää somaleiden panoksen suomalaiseen yhteiskuntaan, se ei ole maryamin todellisuus, vaan se todellisuus löytyy faktisesti tilastoista. YLEn pitäisi muistaa, ettei propaganda ja valehtelu kuulu heidän ohjelmiinsa.

    • Joutilaalla_aikaa

      Älkää valittako perke, tietys muut jäsenet osallisuu vain minä työkiireiltään kerkeävät ja almanakka antaa myöden. Abdulkarimilla ei ole esteitä osallistua ohjelman tekoon ja saa tästä sosiaalitukien päälle pienen esiintymiskorvauksen.

      Sitä en tiedä, miten tuo esiintymiskorvaus vaikuttaa sosiaalitukkiin, luultavasti niitä hieman leikkaa.

    • PalautettaPaljon

      Paljon palautetta suoraan yleen että poistavat rätttipään -t Suomen televisiosta.
      koska täällä ei kritiikkiä edes julkaista.....
      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.
      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    • 1235t

      Ylen toimittajatkin jo oksennuttavat, ketään aamu TV:n toimittajista en pysty enää katsomaan saatikka kuuntelemaan, asenteellista porukkaa.

      • Sama juttu, en katso yleensäkkään enää YLE:n uutisia....ja palautteen Jälkiviisaista olen lähettänyt ainakin 3 kertaa muutaman vuoden sisällä suoraan toimitukseen.....


    • suvaitkaakumartakaa

      Juuri tämän Kaapuakan vuoksi en voi Jälkiviisaita katsoa!
      Kaapuakka suurine sukuineen tullut aivan "valmiiseen pöytään" louskuttamaan leukojaan suvakkitar-kuoron säestyksellä.

    • Mbcxcvb

      Mryami puhuu aina niin ärsyttävästi, kuinka me olemme rakentaneet yhdessä Suomea jne. Hänen suvullaan ei tietääkseni ole ollut osaa ei arpaa maamme vuosisataisesta rakentamisesta. Tuollainen puhe, jolla omitaan katteetonta kunniaa, on tosi loukkaava meitä tavissuomalaisia kohtaa, joiden sukujen edustajat ovat sotineet, kaatuneet ja jälleen rakentaneet maatamme. Maryammi on tullut valmiiseen pöytään ja pitää kaikkea hyvää, mitä on saanut, itsestäänselvyytenä mutta sekään ei tälle daamille riitä vaan aina haukkuu ruokkivaa kättä.

    • Kaapuakat pois Suomen TV:stä. Maassa maan tavalla tai maasta pois. Että silleen.

    • Anonyymi

      Kaapuakka sukuineen elää veromaksajien rahoilla, eivät tee mitään tuottavaa.

    • Anonyymi

      Jätän usein katsomatta Jälkiviisaat jos tämä naisihminen on siellä. Se ei johdu hänen etnisestä taustastaan tai huivin käytöstään tai ihon väristään, vaan hänen mielipiteistään. Katson silloin mieluummin MTV3:n Pöllöraatia,

      • Anonyymi

        Kuin myös, kun rupeaa vituttamaan se kommunistien hymistely islampaskan hyödyllisyydestä….


    • Anonyymi

      Tuo Abdulkarim saisi joskus ottaa lähetykseen mukaan oman aviomiehensä. Tai siis niiden kolmen lapsensa isän, sen siittäjän.

      Maryam sanoo nykyään olevansa yksinhuoltaja. Kuten ovat 99% kaikista muistakin Suomessa asuvista somaliäideistä, he kaikki ovat yksinhuoltajia. Perheen isät ovat kirjoilla omissa kaksioissaan, joista sosiaalitoimi maksaa vuokrat, ja elatusrahat.

      Jälkiviisaissa jos joskus edes 5 minuutin ajan viisasteltaisiin yksinhuoltajien ongelmista. Maryam ja sen mies voisivat kertoa omista kokemuksiaan, maahanmuuttajataustaisen yksinhuoltajuuden vaikeuksista suomalaisessa byrokratiassa.-

      • Anonyymi

        Ja siitä miten vaikeaa on kun rahat ei riitä millään kotoutumiseen!


      • Anonyymi

        Somaloiset tulevat järkyttävän kalliiksi Suomelle. Vedättävät sossua mennen tullen.


    • Anonyymi

      Tämä Allaahin femismi on sitä että erotaan vääruskoisten ja uskonnottomien yhteiskunnan mukaisesti ja ollaan sharian mukaisesti naimisissa, kuten ennenkin.
      Kuten muutkin jalkavaimot tekee, tärkeintähän on holtiton lisääntyminen….

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe