Jihadisti päiväkotiin!

damore

Lasten vanhemmat huomio.
https://mvlehti.net/2017/12/02/mantassa-paastetaan-muslimijihadistit-hoitamaan-pikkulapsia-paivakotiin/

40

1018

Vastaukset

 • Olen itse erittäin iloinen, että oma lapseni oppii jo pienestä pitäen että on muita kansallisuuksia. Pidän pelkästään hyvänä asiana, että ko mies tulee osallistumaan minun lapseni hoitoon.
  Mielestäni avaaja voi suksia suohon omien lastensa kanssa, sillä kaikesta paistaa vain rasismi.
  Olisiko niin, että hän ei ole saanut aikanaan riittävää huomiota ihailemiltaan tummilta adoniksilta ja nyt sitten purkaa kiukkunsa kaikkiin arabitaustaisiin miehiin.
  Kyllähän noita päiväkoteja on naapurikunnissa. Vieköön niihin jos kiukuttaa. Minä puolestani toivon että nyt aloittavassa päiväkodissa ei oma lapseni joudu alttiiksi rasismia kannattavalle ajattelutavalle, joka äkkiä peilautuu leikkikaverien käytäksestä, jos kotona tällainen rasistinen ajatusmaailma vallitsee.

  • Toivottavasti tuo ei vaan erehdy pyhiä tekstejä lukemaan, voi olla muuten lapsellasi kaula poikki. Turun puukottajakin oli "19v hädänalainen". Eihän 3kk harjoitteluun toki tarvitse taustoja tutkia, sehän olisi rasismia.


  • Ei sinulla, TervetuloaMamut, ole lapsia...


  • Etkö pelkää muslimpropagandaa jota nämä maahan tulleet poikkeuksetta harjoittavat? Sinisilmäinen olet, jos uskot, ettei heillä ole ketunhäntä kainalossa. Sama juttu kun moskeijoissa imaamit värväävät is is taistelijoiksi nuorukaisia, vaikka jyrkästi sen kiistävät.


 • Ottaisin lapseni välittömästi pois ko. Päiväkodista.

  • Terroristit tuovat mukavasti jännitystä.


 • Ihan sama onko Irakilainen, Ruotsalainen tai Suomalainen töissä päiväkodissa kunhan osaa työnsä.

 • Sirviö tilasi koneinsinöörejä oikein reilusti kunnan taloutta pelastamaan. Nyt on sitten hyvä ottaa ritolat, kun kaatuu käsiin. Onnea Mänttä. Varmaan taloutenne noilla avuilla kohenee, buaaaah-buaaaah.

 • Turhaa räksytystä rasistipelleiltä.
  Täällä somessa räksyttävät ja haukkuvat ulkomaalaistaustaisia ja sitten illalla hakevat kanarullan Elevenistä ja syövät hyvällä ruokahalulla.
  Eli sanovat yhtä, tekevät toista.
  Teille nauraa kaikki.

  • Teille hyväuskoisille nauraa jihadistit.


 • Miten mamu voisi hoitaa lapsia? Heidän aikansahan näkyy kuluvan kännykkään huutamiseen ja pikkutyttöjen mulkoiluun. Eikä varmaan tuo suomen kielen puhuminenkaan onnistu.

 • Sinähän se taidat joutilas yhteiskunnan riippakivi olla kun kuljeksit samoissa paikoissa kuin mamut.
  Muut tekevät töitä ja sinä kuljeskelet mamuja kyttäämässä.
  Vai onko niin, että kuljeskeletkin pikkutyttöjen perässä, ja mamut ovat sinut huomatessaan huolestuneina seuranneet tilannetta.
  Olet siis tullut huomatuksi, kesken kyseenalaisten puuhiesi.
  Lopeta se ryypiskely ja pikkutyttöjen perässä juoksentelu, niin voi sinullakin joskus olla varaa älypuhelimeen, jolla voit sitten katsoa ihan oikein aikuispornoa.

  • Oletko sokea? etkö käy paikallisissa kaupoissa, lähinnä sokkarilla, toista ruokakauppaahan nuo nähtävästi hiukan karttavat. Pärjäät siis pelkällä kiljun juonnilla? No, jos kävisit kaupassa näkisit nämä asiat henkilökohtaisesti mistä aiemmin tuolla kirjoitettiin. Hyvin tunnut kuitenkin tietävän mitä kännykästä voi katsella ..


  • Käyn S-Marketissa päivittäin ja olen pannut merkille, miten fiksusti mamut siellä käyttäytyvät. Samoin myös muissa kaupoissa, joita tosin käytän harvemmin.
   Olen jopa kysynyt aika ajoin kassoilta, onko heillä ollut ongelmia mamujen kanssa.
   Vastaus on ollut aina ja joka paikassa sama:
   Mamujen kanssa ei ole ongelmia, koska he käyttäytyvät hyvin ja ystävällisesti.
   Suurimmat ongelmat ovat olleet kantasuomalaisten juoppojen ja narkkareiden kanssa, sekä joskus on jouduttu poistamaan kaupasta kassajonossa rasistisia uhkauksia mamuille huudelleita paikallisia öykkäreitä.
   Itsekin näin tällaisen tapauksen kerran paikallisessa kaupassa. Mikä hienointa, muut kassajonossa asioineet suomalaiset osoittivat päinvastoin myötätuntoa tätä itkevää mamunaista kohtaan ja eräs nuorempi nainen jopa halasi häntä.
   Kyllä se vaan on niin, että tuollaiset puskistahuutelut jätetään nykyään sivistyneemmän ja aikaansa seuraavan väestön silmissä omaan alhaiseen arvoonsa.


  • Muuten oikeeseen osunu lista mut ite vielä vois lisätä pari muuta ryhmää noihi eli virolaiaet/baltialaiset keikkamiehet ja jotku romanit.Nii ja sit jotku koululaiaet yrittää välillä rullata jotain. Mut on höpöhöpöpuhetta että mamuista olis harmia.Ei niistä oo ainakaan meillä ollu enkä oo kuullu että olis muuallakaa ollu.


 • sinänsä yllätys että mänttilässä suhtaudutaan noinkin myötämielisesti mamuihin, vai olisiko sosialistit siirtyneet näihin vihervasureihin ja hehän ovat mamun ystäviä. Eipä ihme että kyseinen kyläpahanen on muuttotappiokunta, kuka sinne muuttaisi, kiitos siitä mamuille. Katsokaa mallia rajanaapureiltanne, keuruu loistaa kun mamut lähti, samoin ruovesi.

  • Enpä muuttaisi Keuruulle tai Ruovedellekään, jos siellä noin rasismi kukoistaa. Sinulle suosittelisin vaikkapa Venäjää asuinpaikaksi. Sinnehän ei arabimaista maahanmuuttajia tule.


  • Sinun täytyy sitten pärjäillä mamujen kanssa siellä kuolevassa kyläpahasessa. Koskahan muuten te vihervasuri/kukkahattutädit ymmärrätte että vaikka ei pidäkkään mamuista ja heidän kulttuuriteoistaan niin se ei ole rasismia. Oletko itse rasisti kun et pidä keuruulaisista tai ruovesiläisistä?


  • byebyekukkahattutädit kirjoitti:

   Sinun täytyy sitten pärjäillä mamujen kanssa siellä kuolevassa kyläpahasessa. Koskahan muuten te vihervasuri/kukkahattutädit ymmärrätte että vaikka ei pidäkkään mamuista ja heidän kulttuuriteoistaan niin se ei ole rasismia. Oletko itse rasisti kun et pidä keuruulaisista tai ruovesiläisistä?

   Hyvä, että kirjoitit tuon kommenttisi, sillä juuri tuollaisista lauseista huomaa, miten typeriä ja lyhytnäköisiä te rasistit olette.
   Onnittelut "omaan pesään kusemisesta", hehheh.


 • Kyllä Mänttässä on täysin aivojavailla olevia suvakkipopulaatioita.
  NO .Mitä taakseen jättää,sen eestään löytää.Se on vanha totuus.
  Suvakkien toljailuista joutuvat kärsimään valitettavasti sitten syyttömätkin,joten herätkää.

 • Vaikea on kehua turvapaikanhakijoita. Olen nyt katsellut heitä Mäntässä noin kuusi vuotta.
  He ovat vieneet minulta polkupyörän ja rollaattorin, todistettavasti. Imeläähän se käytös on noin kasvoista kasvoihin, totuus on kuitenkin toisenlainen.
  Pakolaiset on tietysti ihan toinen asia, mutta hehän eivät olekaan turvapaikanhakijoita.

 • Eikös se ole rasismia, että omia (oman maanlaisia, lähiyhteisöä) ei pidetä tasa-arvoisina.
  Tunnen isovanhempani, jotka lähtivät 13-14 vuotiaana ilman koulutusmahdollisuuksia metsätöihin justeerin kanssa. Ei heiltä kysytty miellyttääkö vai ei. Oli pakko.
  Toivoisin, että näistä turvapaikkaseikkailijoista seulottaisiin ensin ne, jotka ovat todellisessa hengenhädässä. Niitä myös isovanhempani olisivat auttaneet antamalla palan kovaa leipää ja suolakalaa.

 • Poikkesin vain katsomaan mitä Mäntän puupääpersuille kuuluu kun niillä otsikosta päätellen on tässä ketju.

 • Ruotsi on Maailman raiskaustilastoissa kakkonen.
  Ketä nämä lasten ja naisten raiskaajat oikein ovat!

  • Olisko jotain miehii!


 • On tunnettua, että Arabit tai Afrikkalaiset miehet eivät omissa kulttureissaan toimi koskaan lastenhoitajina. Se olisi heille suuri häpeän ja miehekkyyttä alentava asia.

  Miten siis Suomessa tietyt tahot palkkaavat ja haluavat näitä tummia ja mustia miehiä hoitamaan lapsiamme päiväkoteihimme?

  Tämä päiväkotitätinä oleminen ei vaan sovi näistä kulttureista tuleville, Vai onko vastaväitteitä?

  • Mikähän näille "kulttuureille" sitten sopii? Eivät uskalla sotia kotimaansa puolesta, pommeja ym "rohkeaa" ovat kyllä kantamassa muualla siviiliväestön joukkoon, eivät voi hoitaa lapsia, laittavat kyllä alulle lapsia, vaikka väkisin jos nainen ei muuten suostu jne jne.. Tälläisiä henkilöitä ei missään nimessä saa päästää lasten ja nuorten kanssa tekemisiin ei lastentarhoissa eikä kouluissa!!!


 • Päiväkodinhoitajalta edellytetään alan koulutus ja rikosrekisteriote ja suomenkielen taito. Vanhempien on vaadittava rikosrekisteriote lastensa turvallisuuden vuoksi, vaikka kuinka sanotaan ettei sitä tervitse alle 3kk harjoittelijoilta.

 • Päällekirjoitus Jihadisti päiväkotiin! Avasin MV-lehden linkistä. Paksuilla mustilla kirjaimilla otsikko: Mänttässä päästetään muslimijihadistit hoitamaan lapsia päiväkotiin.
  Sitten kun luin tekstin olikin päiväkodin työläinen 19 vuotias Irakista suomeen tullut turvapaikanhakija. Ei sanaakaan, että jotenkin olisi tullut ilmi, että hän olisi ollut Jihadisti. Ei kaikki Irakista tulevat ole äärimuslimeja Eli Jihadisteja. On niin tavallista että MV-lehti käyttää tälläisiä ala-arvoisia keinoja ja yleensä jopa valheita saadakseen jutuilleen suurempaa uutisarvoa. Tälläinen tietysti käy helposti maassa joka on luokiteltu EU:n rasistisimmaksi maaksi. MV-lehden kirjoitus olikin itse asiassa Mona Rädyn FB päivitys. Mona kehuu itseään erittäin suvaitsevaiseksi ja olevansa kotoutuksen kannalla. Mutta samman hengen vetoon jatkan, että ei pidä siitä että turvapaikanhakijoiden kielikurssit järjestetään siellä missä mm hänen lapsensa ovat päiväkodissa. Hänestä asia ei ollut ollenkaan ok ja hän vaati että asia käsitellään uudelleen. Tällaisista puheesta oikeen huokuu empatia ja suvaitsevaisuus. Timo Hakala teki Monalle hyvin oikeutetun ja asiallisen kysymyksen. Olisiko Monan närkästys asiasta ollut yhtä suuri, jos hakija olisi ollut 19v vain ruotsia puhuva nainen. Olisiko hän silloinkin ollut yhtä pahoillaan ettei alle 3 kuukauden harjoittajilta vaadita rikosrekisteriotetta. Tää Monan FB kirjoitus menee just niin et ”en ole rasisti mutta....”
  Mielestäni kaikilta niin suomalaisilta kuin ulkomaalaisilta jotka aloittavat työskentelyn lasten, nuorten tai vanhusten parissa, tulisi tarkistaa rikosrekisteri. Ulkomaalla asuneena voin kertoa, että lapset ovat hyviä ”vieraan kielen opettajia”. Kokemusta on. Niin että kyllä siellä Mänttässä Ihan oikein ajateltiin. Heidän olis pitänyt vain ennakoida tuleva tilanne ja tarkistaa sen Irakilaisen rikosrekisteriote.

 • Kuinkas meinasit, että tarkistetaan yhtään mitään rekisteriä, ihmisestä , joka on "hukannut" dokumenttinsa, sanoo "asylum" ja "olen 17v"?
  Ai niin...Päivi Nerg kuulemma tietää...

 • Ihmisten tyhmyyden määrä, se vaan jaksaa yllättää kerta toisensa jälkeen.
  "ennakoida tuleva tilanne ja tarkistaa sen Irakilaisen rikosrekisteriote."

  Sitten kun joku ns "ennakoi" tulevaa, niin on rasisti ja natsisika. :D

  • Niin sanos muuta. Voi,voi tästä ihmisten tyhmyyden määrää. Mä Siis sitä, että kun Suomi nyt on näin rasistinen maa, niin olis pitänyt pystyä ennakoimaan että juuri näin siinä tulee tapahtuun. Aina on joku joka suuressa suvaitsevaisuudessaan yritän estää kotoutumista hatarin perustein. Mut se on varmaan Ihan OK jos mäkin alan arvostelemaan kaikkia suomalaisia miehiä joidenkin suomalaismiesten rikosten Vedän ns kaikki sapan kamman läpi. Otan sellasen asenteen et, kaikki ne on samanlaisia psykopaatteja ja rasisteja. Kuinkahan moni suomalainen hyväksyis tälläsen toimintatavan.
   Ei se että Suomi on listattu EU:n rasistisimmaksi maaksi tyhjästä ole tullut.


 • Samanaikaisesti, pelottaa, hävettää ja säälittää ihminen, joka on suvaitsevaisuudessaan, niin sokea, että haluaa tarjota lastansa, ns. "lamb to a slaughter" tyyliin, tyrkylle.
  Se on pakko päätellä, että tähän tyhmyyteen, ainoa lääke on, että saa, mitä tilaa.
  Niin vaikea tie, kuin se onkin.

 • Mutta eihän siinä mitään.
  Meidän kaikkien "ajatukset" on vanhempien luona ja kaikki tuomitsee...

 • Joo, helposti.
  Jos sanomalla "musta pekka", tulee kiihotaminen kansanryhmää vastaan. niin edellisellä ei pitäisi olla edes epäselvyyttä, kunnianloukkauksesta.

  • Niin kuka on loukannut ja kenen kunniaa ja kuinka? Se jäi minulle epäselväksi.


 • En henkiökohtaisesti tunne Mona Rätyä, mutta hauskaa sinänsä, että tunnen hänen tuttujaan.
  Välitän viestisi, joista olen ottanut ruutukopiot, hänelle.
  Siitä sitten eteenpäin poliisille,

  • Minunkin mielestäni se, että MV-lehti julkaisi tämän kyseisen henkilön julkisen FB päivitys on vähän arveluttavaa. Et ei muuta kun eteenpäin vaan poliisille. Vaikka toisaalta sehän kyllä oli julkinen päivitys et en tiedä tulisko siitä kuitenkaan poliisijuttua.
   Ja sehän on selvää et jos tai kun juttu laitetaan tälle palstalle niin ihmiset ottaa kantaa, puolesta ja vastaan. Eikä siitäkään saa oikein minkäänlaista poliisijuttua.


 • Vihreä naisministeri kävi juuri sopimassa että suomi ottaa kaikki pakolaiset mitkä eurooppaan pyrkivät!! Panssarivaunuja tai siihen verrattavia ei saa tuoda mukanaan, pommit ym pikku posaukset tuovat vaan jännitystä heidän ja suomalaisten elämään.
  Sijoituspaikaksi on suunniteltu lappia,..

 • Lukekaa ihmiset Ruotsin tapahtumista! Paitsi, että valtalehdistö ei juuri niistä kerro. Ruotsalainen fb-ystäväni sen sijaan laittaa ihan päivittäin kuvia ja tekstejä kotiseudultaan (ruotsalainen lähiö) siitä, miten autoja poltetaan, on mellakoita ja joukkotappeluita, pommiuhkia, ryöstöjä, ambulanssihenkilöstön ahdistelua jne..
  Kristittyjä vainotaan, lapsia uhkaillaan jne.

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  159
  6575
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  168
  3105
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  64
  1710
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  122
  1067
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  547