Jihadisti päiväkotiin!

Lasten vanhemmat huomio.
https://mvlehti.net/2017/12/02/mantassa-paastetaan-muslimijihadistit-hoitamaan-pikkulapsia-paivakotiin/
Ilmoita


39 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Olen itse erittäin iloinen, että oma lapseni oppii jo pienestä pitäen että on muita kansallisuuksia. Pidän pelkästään hyvänä asiana, että ko mies tulee osallistumaan minun lapseni hoitoon.
Mielestäni avaaja voi suksia suohon omien lastensa kanssa, sillä kaikesta paistaa vain rasismi.
Olisiko niin, että hän ei ole saanut aikanaan riittävää huomiota ihailemiltaan tummilta adoniksilta ja nyt sitten purkaa kiukkunsa kaikkiin arabitaustaisiin miehiin.
Kyllähän noita päiväkoteja on naapurikunnissa. Vieköön niihin jos kiukuttaa. Minä puolestani toivon että nyt aloittavassa päiväkodissa ei oma lapseni joudu alttiiksi rasismia kannattavalle ajattelutavalle, joka äkkiä peilautuu leikkikaverien käytäksestä, jos kotona tällainen rasistinen ajatusmaailma vallitsee.
2 VASTAUSTA:
Toivottavasti tuo ei vaan erehdy pyhiä tekstejä lukemaan, voi olla muuten lapsellasi kaula poikki. Turun puukottajakin oli "19v hädänalainen". Eihän 3kk harjoitteluun toki tarvitse taustoja tutkia, sehän olisi rasismia.
Ei sinulla, TervetuloaMamut, ole lapsia...
+Lisää kommentti
Ottaisin lapseni välittömästi pois ko. Päiväkodista.
1 VASTAUS:
Terroristit tuovat mukavasti jännitystä.
+Lisää kommentti
Ihan sama onko Irakilainen, Ruotsalainen tai Suomalainen töissä päiväkodissa kunhan osaa työnsä.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Sirviö tilasi koneinsinöörejä oikein reilusti kunnan taloutta pelastamaan. Nyt on sitten hyvä ottaa ritolat, kun kaatuu käsiin. Onnea Mänttä. Varmaan taloutenne noilla avuilla kohenee, buaaaah-buaaaah.
Ilmoita
Turhaa räksytystä rasistipelleiltä.
Täällä somessa räksyttävät ja haukkuvat ulkomaalaistaustaisia ja sitten illalla hakevat kanarullan Elevenistä ja syövät hyvällä ruokahalulla.
Eli sanovat yhtä, tekevät toista.
Teille nauraa kaikki.
1 VASTAUS:
Teille hyväuskoisille nauraa jihadistit.
+Lisää kommentti
Miten mamu voisi hoitaa lapsia? Heidän aikansahan näkyy kuluvan kännykkään huutamiseen ja pikkutyttöjen mulkoiluun. Eikä varmaan tuo suomen kielen puhuminenkaan onnistu.
Ilmoita
Sinähän se taidat joutilas yhteiskunnan riippakivi olla kun kuljeksit samoissa paikoissa kuin mamut.
Muut tekevät töitä ja sinä kuljeskelet mamuja kyttäämässä.
Vai onko niin, että kuljeskeletkin pikkutyttöjen perässä, ja mamut ovat sinut huomatessaan huolestuneina seuranneet tilannetta.
Olet siis tullut huomatuksi, kesken kyseenalaisten puuhiesi.
Lopeta se ryypiskely ja pikkutyttöjen perässä juoksentelu, niin voi sinullakin joskus olla varaa älypuhelimeen, jolla voit sitten katsoa ihan oikein aikuispornoa.
3 VASTAUSTA:
Oletko sokea? etkö käy paikallisissa kaupoissa, lähinnä sokkarilla, toista ruokakauppaahan nuo nähtävästi hiukan karttavat. Pärjäät siis pelkällä kiljun juonnilla? No, jos kävisit kaupassa näkisit nämä asiat henkilökohtaisesti mistä aiemmin tuolla kirjoitettiin. Hyvin tunnut kuitenkin tietävän mitä kännykästä voi katsella ..
Käyn S-Marketissa päivittäin ja olen pannut merkille, miten fiksusti mamut siellä käyttäytyvät. Samoin myös muissa kaupoissa, joita tosin käytän harvemmin.
Olen jopa kysynyt aika ajoin kassoilta, onko heillä ollut ongelmia mamujen kanssa.
Vastaus on ollut aina ja joka paikassa sama:
Mamujen kanssa ei ole ongelmia, koska he käyttäytyvät hyvin ja ystävällisesti.
Suurimmat ongelmat ovat olleet kantasuomalaisten juoppojen ja narkkareiden kanssa, sekä joskus on jouduttu poistamaan kaupasta kassajonossa rasistisia uhkauksia mamuille huudelleita paikallisia öykkäreitä.
Itsekin näin tällaisen tapauksen kerran paikallisessa kaupassa. Mikä hienointa, muut kassajonossa asioineet suomalaiset osoittivat päinvastoin myötätuntoa tätä itkevää mamunaista kohtaan ja eräs nuorempi nainen jopa halasi häntä.
Kyllä se vaan on niin, että tuollaiset puskistahuutelut jätetään nykyään sivistyneemmän ja aikaansa seuraavan väestön silmissä omaan alhaiseen arvoonsa.
Muuten oikeeseen osunu lista mut ite vielä vois lisätä pari muuta ryhmää noihi eli virolaiaet/baltialaiset keikkamiehet ja jotku romanit.Nii ja sit jotku koululaiaet yrittää välillä rullata jotain. Mut on höpöhöpöpuhetta että mamuista olis harmia.Ei niistä oo ainakaan meillä ollu enkä oo kuullu että olis muuallakaa ollu.
+Lisää kommentti
sinänsä yllätys että mänttilässä suhtaudutaan noinkin myötämielisesti mamuihin, vai olisiko sosialistit siirtyneet näihin vihervasureihin ja hehän ovat mamun ystäviä. Eipä ihme että kyseinen kyläpahanen on muuttotappiokunta, kuka sinne muuttaisi, kiitos siitä mamuille. Katsokaa mallia rajanaapureiltanne, keuruu loistaa kun mamut lähti, samoin ruovesi.
3 VASTAUSTA:
Enpä muuttaisi Keuruulle tai Ruovedellekään, jos siellä noin rasismi kukoistaa. Sinulle suosittelisin vaikkapa Venäjää asuinpaikaksi. Sinnehän ei arabimaista maahanmuuttajia tule.
Sinun täytyy sitten pärjäillä mamujen kanssa siellä kuolevassa kyläpahasessa. Koskahan muuten te vihervasuri/kukkahattutädit ymmärrätte että vaikka ei pidäkkään mamuista ja heidän kulttuuriteoistaan niin se ei ole rasismia. Oletko itse rasisti kun et pidä keuruulaisista tai ruovesiläisistä?
byebyekukkahattutädit kirjoitti:
Sinun täytyy sitten pärjäillä mamujen kanssa siellä kuolevassa kyläpahasessa. Koskahan muuten te vihervasuri/kukkahattutädit ymmärrätte että vaikka ei pidäkkään mamuista ja heidän kulttuuriteoistaan niin se ei ole rasismia. Oletko itse rasisti kun et pidä keuruulaisista tai ruovesiläisistä?
Hyvä, että kirjoitit tuon kommenttisi, sillä juuri tuollaisista lauseista huomaa, miten typeriä ja lyhytnäköisiä te rasistit olette.
Onnittelut "omaan pesään kusemisesta", hehheh.
+Lisää kommentti
Kyllä Mänttässä on täysin aivojavailla olevia suvakkipopulaatioita.
NO .Mitä taakseen jättää,sen eestään löytää.Se on vanha totuus.
Suvakkien toljailuista joutuvat kärsimään valitettavasti sitten syyttömätkin,joten herätkää.
Ilmoita
Vaikea on kehua turvapaikanhakijoita. Olen nyt katsellut heitä Mäntässä noin kuusi vuotta.
He ovat vieneet minulta polkupyörän ja rollaattorin, todistettavasti. Imeläähän se käytös on noin kasvoista kasvoihin, totuus on kuitenkin toisenlainen.
Pakolaiset on tietysti ihan toinen asia, mutta hehän eivät olekaan turvapaikanhakijoita.
Ilmoita
Eikös se ole rasismia, että omia (oman maanlaisia, lähiyhteisöä) ei pidetä tasa-arvoisina.
Tunnen isovanhempani, jotka lähtivät 13-14 vuotiaana ilman koulutusmahdollisuuksia metsätöihin justeerin kanssa. Ei heiltä kysytty miellyttääkö vai ei. Oli pakko.
Toivoisin, että näistä turvapaikkaseikkailijoista seulottaisiin ensin ne, jotka ovat todellisessa hengenhädässä. Niitä myös isovanhempani olisivat auttaneet antamalla palan kovaa leipää ja suolakalaa.
Ilmoita
Poikkesin vain katsomaan mitä Mäntän puupääpersuille kuuluu kun niillä otsikosta päätellen on tässä ketju.
Ilmoita
Ruotsi on Maailman raiskaustilastoissa kakkonen.
Ketä nämä lasten ja naisten raiskaajat oikein ovat!
1 VASTAUS:
Olisko jotain miehii!
+Lisää kommentti
On tunnettua, että Arabit tai Afrikkalaiset miehet eivät omissa kulttureissaan toimi koskaan lastenhoitajina. Se olisi heille suuri häpeän ja miehekkyyttä alentava asia.

Miten siis Suomessa tietyt tahot palkkaavat ja haluavat näitä tummia ja mustia miehiä hoitamaan lapsiamme päiväkoteihimme?

Tämä päiväkotitätinä oleminen ei vaan sovi näistä kulttureista tuleville, Vai onko vastaväitteitä?
1 VASTAUS:
Mikähän näille "kulttuureille" sitten sopii? Eivät uskalla sotia kotimaansa puolesta, pommeja ym "rohkeaa" ovat kyllä kantamassa muualla siviiliväestön joukkoon, eivät voi hoitaa lapsia, laittavat kyllä alulle lapsia, vaikka väkisin jos nainen ei muuten suostu jne jne.. Tälläisiä henkilöitä ei missään nimessä saa päästää lasten ja nuorten kanssa tekemisiin ei lastentarhoissa eikä kouluissa!!!
+Lisää kommentti
Päiväkodinhoitajalta edellytetään alan koulutus ja rikosrekisteriote ja suomenkielen taito. Vanhempien on vaadittava rikosrekisteriote lastensa turvallisuuden vuoksi, vaikka kuinka sanotaan ettei sitä tervitse alle 3kk harjoittelijoilta.
Ilmoita
Päällekirjoitus Jihadisti päiväkotiin! Avasin MV-lehden linkistä. Paksuilla mustilla kirjaimilla otsikko: Mänttässä päästetään muslimijihadistit hoitamaan lapsia päiväkotiin.
Sitten kun luin tekstin olikin päiväkodin työläinen 19 vuotias Irakista suomeen tullut turvapaikanhakija. Ei sanaakaan, että jotenkin olisi tullut ilmi, että hän olisi ollut Jihadisti. Ei kaikki Irakista tulevat ole äärimuslimeja Eli Jihadisteja. On niin tavallista että MV-lehti käyttää tälläisiä ala-arvoisia keinoja ja yleensä jopa valheita saadakseen jutuilleen suurempaa uutisarvoa. Tälläinen tietysti käy helposti maassa joka on luokiteltu EU:n rasistisimmaksi maaksi. MV-lehden kirjoitus olikin itse asiassa Mona Rädyn FB päivitys. Mona kehuu itseään erittäin suvaitsevaiseksi ja olevansa kotoutuksen kannalla. Mutta samman hengen vetoon jatkan, että ei pidä siitä että turvapaikanhakijoiden kielikurssit järjestetään siellä missä mm hänen lapsensa ovat päiväkodissa. Hänestä asia ei ollut ollenkaan ok ja hän vaati että asia käsitellään uudelleen. Tällaisista puheesta oikeen huokuu empatia ja suvaitsevaisuus. Timo Hakala teki Monalle hyvin oikeutetun ja asiallisen kysymyksen. Olisiko Monan närkästys asiasta ollut yhtä suuri, jos hakija olisi ollut 19v vain ruotsia puhuva nainen. Olisiko hän silloinkin ollut yhtä pahoillaan ettei alle 3 kuukauden harjoittajilta vaadita rikosrekisteriotetta. Tää Monan FB kirjoitus menee just niin et ”en ole rasisti mutta....”
Mielestäni kaikilta niin suomalaisilta kuin ulkomaalaisilta jotka aloittavat työskentelyn lasten, nuorten tai vanhusten parissa, tulisi tarkistaa rikosrekisteri. Ulkomaalla asuneena voin kertoa, että lapset ovat hyviä ”vieraan kielen opettajia”. Kokemusta on. Niin että kyllä siellä Mänttässä Ihan oikein ajateltiin. Heidän olis pitänyt vain ennakoida tuleva tilanne ja tarkistaa sen Irakilaisen rikosrekisteriote.
Ilmoita
Kuinkas meinasit, että tarkistetaan yhtään mitään rekisteriä, ihmisestä , joka on "hukannut" dokumenttinsa, sanoo "asylum" ja "olen 17v"?
Ai niin...Päivi Nerg kuulemma tietää...
Ilmoita
Ihmisten tyhmyyden määrä, se vaan jaksaa yllättää kerta toisensa jälkeen.
"ennakoida tuleva tilanne ja tarkistaa sen Irakilaisen rikosrekisteriote."

Sitten kun joku ns "ennakoi" tulevaa, niin on rasisti ja natsisika. :D
1 VASTAUS:
Niin sanos muuta. Voi,voi tästä ihmisten tyhmyyden määrää. Mä Siis sitä, että kun Suomi nyt on näin rasistinen maa, niin olis pitänyt pystyä ennakoimaan että juuri näin siinä tulee tapahtuun. Aina on joku joka suuressa suvaitsevaisuudessaan yritän estää kotoutumista hatarin perustein. Mut se on varmaan Ihan OK jos mäkin alan arvostelemaan kaikkia suomalaisia miehiä joidenkin suomalaismiesten rikosten Vedän ns kaikki sapan kamman läpi. Otan sellasen asenteen et, kaikki ne on samanlaisia psykopaatteja ja rasisteja. Kuinkahan moni suomalainen hyväksyis tälläsen toimintatavan.
Ei se että Suomi on listattu EU:n rasistisimmaksi maaksi tyhjästä ole tullut.
+Lisää kommentti
Samanaikaisesti, pelottaa, hävettää ja säälittää ihminen, joka on suvaitsevaisuudessaan, niin sokea, että haluaa tarjota lastansa, ns. "lamb to a slaughter" tyyliin, tyrkylle.
Se on pakko päätellä, että tähän tyhmyyteen, ainoa lääke on, että saa, mitä tilaa.
Niin vaikea tie, kuin se onkin.
Ilmoita
Mutta eihän siinä mitään.
Meidän kaikkien "ajatukset" on vanhempien luona ja kaikki tuomitsee...
Ilmoita
Joo, helposti.
Jos sanomalla "musta pekka", tulee kiihotaminen kansanryhmää vastaan. niin edellisellä ei pitäisi olla edes epäselvyyttä, kunnianloukkauksesta.
1 VASTAUS:
Niin kuka on loukannut ja kenen kunniaa ja kuinka? Se jäi minulle epäselväksi.
+Lisää kommentti
En henkiökohtaisesti tunne Mona Rätyä, mutta hauskaa sinänsä, että tunnen hänen tuttujaan.
Välitän viestisi, joista olen ottanut ruutukopiot, hänelle.
Siitä sitten eteenpäin poliisille,
1 VASTAUS:
Minunkin mielestäni se, että MV-lehti julkaisi tämän kyseisen henkilön julkisen FB päivitys on vähän arveluttavaa. Et ei muuta kun eteenpäin vaan poliisille. Vaikka toisaalta sehän kyllä oli julkinen päivitys et en tiedä tulisko siitä kuitenkaan poliisijuttua.
Ja sehän on selvää et jos tai kun juttu laitetaan tälle palstalle niin ihmiset ottaa kantaa, puolesta ja vastaan. Eikä siitäkään saa oikein minkäänlaista poliisijuttua.
+Lisää kommentti
Vihreä naisministeri kävi juuri sopimassa että suomi ottaa kaikki pakolaiset mitkä eurooppaan pyrkivät!! Panssarivaunuja tai siihen verrattavia ei saa tuoda mukanaan, pommit ym pikku posaukset tuovat vaan jännitystä heidän ja suomalaisten elämään.
Sijoituspaikaksi on suunniteltu lappia,..
Ilmoita
Lukekaa ihmiset Ruotsin tapahtumista! Paitsi, että valtalehdistö ei juuri niistä kerro. Ruotsalainen fb-ystäväni sen sijaan laittaa ihan päivittäin kuvia ja tekstejä kotiseudultaan (ruotsalainen lähiö) siitä, miten autoja poltetaan, on mellakoita ja joukkotappeluita, pommiuhkia, ryöstöjä, ambulanssihenkilöstön ahdistelua jne..
Kristittyjä vainotaan, lapsia uhkaillaan jne.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta