Syrjäytetty palkittiin

KepuPettiOmansa

Kepun syrjäyttämä ja syrjäytynyt Lapuan kaupunginhallituksen entinen puheenjohtaja sai balsamia haavoihinsa kun palkitaan itsenäisyyspäivänä korkealla Suomen Leijonan ritarimerkillä.
Ritarimerkin saaja haki ensimmäisellä kierroksella Lapuan kaupunginjohtajaksi, mutta pelattiin ulos "pelin politiikalla" ja kunnallisura päättyi siihen tällä erää Lapualla. Olisi tullut ilmeisesti valittua, jos pää olisi kestänyt paineet.

Kukka rintaan ja nahka kovaan hintaan, sanotaan.

27

866

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pesuvesi

      Yllättävän kovaa on peli paikallistasollakin, ei saanut ollä älytöntä lukionsiirtoa vastaan. Itse asiahan oikesi, mutte Teppo meni pesuven mukana.

      • SisäPiiriläinen

        Itse asiassa Lapuan keskusta suoritti Stalinin-ajan puhdistuksen ennen kevään kuntavaaleja nykyisen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan toimesta. Lasse ja Teppo syrjäytettiin vilpillisin perustein. Lasse älysi loikata kokoomukseen ja on nyt Lapuan kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Ikävä että Tepolle kävi näin. Lasse osasi pelata korttinsa oikein , Teppo ei.


      • LapuanKepu

        Joo Teppo on hyväkäytöksinen ja lämmin ihminen. Harmi että niin valovoimainen ihminen koki niin huonoa jopa ala-arvoista kohtelua omiensa puolelta ja takana oli vanha ihminen jonka joka tapauksessa on pian väistyttävä jo ikänsä puolesta. Lisäksi tämä iäkäs politiikko on tuhlannut lapuan rahoja hurjasti. Ei nykyisellä valtuuston puheenjohtajalla ole oikeasti valtaa kyllä tämä vanha jäärä nuorempaansa pyörittää, Pidän Esaa fiksuna ihmisenä mutta ei voi enemmistön huonolle käytökselle mitään kun valta on sillä joka sen ottaa ei sillä jolle se kuuluu. Surullista kepu, surullista.


    • NuorissaonTulevaisuus

      Onnittelut Tepolle hän on pystyvä mies ja tunnustuksen ansainnut. Olen surullisena seurannut Lapualla kepun toimintaa ja toisaalta tunnustusta antaen Kauhavan kepun toimintaa. Lapualla löydettiin todellinen politiikan uusi kyky Teppo. Hän lähti kansanedustajavaaleihin, mutta ehkä kaikkien mieleen ei olisi ollut läpimeno omien joukoissa. Sitten häntä alettiin kampittaa - Teposta tuli uhka kepun vanhalle herralle Pekalle. Niinpä tämä henkilö aloitti kampanjansa ja vei läpi uuden ehdokkaan seuraavissa vaaleissa, floppi!
      Sittemmin Tepon suurin virhe oli antaa Hellalle kaupunginhallituksen puheenjohtajuus 2 vuodeksi. Tänä aikana tämä pj kaivoi maata Tepon alta ja kiusaaminen sai valtavat puitteet Tepon siirryttyä omalle, äänestäjien hänelle antamalle pj paikalle. Lapuan kepu ei tarvinnut kyvykkäitä nuoria riviinsä vaan mentiin vanhan jäärän tahdittamana.
      Mitä sitten tapahtui Kauhavalla. Siellä tuettiin kaikissa vaaleissa nuortaAntti Kurvista, eikä kateudella ollut sijaa. Nyt Kauhavalla on oma kansanedustaja ja se on paikkakunnalle valtava etu. Uskallan olla sitä mieltä että Teppo Ylitalo olisi kepun ja lapualalisten kansanedustaja mikäli häntä oma puolue olisi tukenut eikä kampittanut. Kiusaamiselle pitäisi olla NOLLAtoleranssi joka paikassa!!!!!!

      • TottaValitettavasti

        Totta kirjoitat kuomaseni totta joka sana kiitos


      • Entinentukija

        Viime eduskuntavaaleissa oli sama ilmiö. Lapualaiset eriytyivät oman ehdokkaamme ulkopuolelle ollen useammankin ehdokkaan taakse. Kurvinen silti ainut läpimenijä vaikka lapualaisista hänellä oli vain muutama tuloja.


      • KepuPettiOmansa

        Tepon olisi tullut ollessaan kh:n puheenjohtaja tehdä ns. "isämurha" ja syrjättä KaasuHella. Nyt meni toisinpäin ja Hella ja Rintala syrjäyttivät Tepon.


    • onko2017

      Kuka toimi pääarkitehtinä Lepistön pois savustamisessa. ????

      • SäKysyyt

        Hellanmaantie vanha miäs touhus sen kans ja käry kävi sen pituinen se


    • kesGustanmies

      Voiko Lapualla pestä autoa itse jossain ti hallissa. On niin pirun kallista huoltoasemilla. Puhutaan asiaa eikä jauheta paskaa.

      • OnneksiOlkoonVaan

        Mikään ei ole niin tärkeää, kun puhdas auto Lapualla. Kepu ei ole "puhdas" Lapualla, se pettää jopa omansa.


    • OutoTaalko

      Kokoomukselainen politiikka on aiheuttanut ilmastonmuutoksen Lapualla. Tiet aina kuraiset. Auto likaantuu. Pitäis saada pestä 5 euroa per kerta. Onko sitä pesupaikkaa.

    • BudjettiKuriin

      Nyt kepun samat kaverit vetoavat valtuutettuihin Lapuan Sanomissa viisauksissaan Kittilän kunnanhallituksen sotkuihin. Nehän olivat juurikin työkiusaamista, syrjimistä, lahjus neuvooteluja ja virka-aseman väärinkäyttöä. Yrittävät nyt viisaasti rinnastaa khon viemäripäätökseen.
      Olisivat nyt edes lukeneet jutun ennen lehteen kirjoittamista. Mutta toisaalta ei yllätä yhtään tuo jo vuosikymmeniä jatkunut läpinäkyvä holmöily, jolla kunta on saatu kriisiin.

    • suomi100vuotta

      Teppo petti omansa ja kampesi kaupunginjohtajan epärehellisin konstein virasta. Sitten yritti valituttamaan itsensä tilalle ja hakeutui vielä kyseenalaisin konstein kj:n valitsijaryhmän puheenjohtajaksi. Pelasi tilalleen valitsijaryhmän puheenjohtajaksi silloisen valtuuston puheenjohtajan, joka pelasi Tepon kassa samaa peliä. No huonostihan siinä kävi ja molemmat joutuivat kansan silmissä huonoon valoon. Rehellisyys voitti!

    • Kaipauksellamuistellen

      Kyllä asia on niin päin, ettäomat pettivät Tepon. Teppo ymmärti, että perhekoon kaupungissa koulujen on oltava asuinalueiden lähellä. Muut kepulaiset. paitsi Lasse, olivat omaksuneet kannan, että keskittämällä kaikki rakentaminen Alinkoon, saavutetaan neliöhinnoissa kymmenien prosenttien säästöjä ja käyttöpuolella vielä miljoona per vuosi. Näitä laskelmia ei kukaan kyennyt todentamaan koko aikana. Kaikinpuolin fiksua Teppoa kaipaa kovin, kun paskaäänillä ollaan nyt vallankahvassa kiinni.

    • etovoimaa

      Lue uudelleen Yli-Karhun juttu paikallislehdestä. Siinä on kaikki ja jos vieläkin epäilet lue se loppu Alangon kouluhankkeen eduista uudelleen. Nyt kaupungissa olisi jo koulut valmiina ja vetovoimaisuutta tuomaan lapsiperheitä kaupunkiin ja koulujen käyttökuluissa tulisi rutkasti säästöjä. Nyt kouluja suunnitellaan vielä ainakin kaksi vuotta, eikä mitään näkyvää ole näköpiirissä, jos ei lasketa sitä vanhan rötiskön saneeraamistakin vetovoimaisuustekijäksi. Vasta kun seuraavat vaalit lähestyy, herää tämä satraappien jarrumiehet ja naiset rakennuspuuhasteluun ja heti vaalien jälkeen innostus katoaa tuhkana tuuleen. Tässä puuhastelussa Teppokin loi kannuksensa ja nyt jopa palkittiin kaupungin varoin.

      • kakslapualainen

        Lapualla näyttää olevan tapana kitistä kuukausitolkulla tehdyistä päätöksistä, joista yksi viime aikojen viisaimmista on ollut se, ettei koulukeskusta rakenneta sinne liikenneympyröiden ja peltihallien sekaan.


      • Pientärajaa

        Tässä aloituksessahan puhutaan Ylitalon saamasta ritarimerkistä eikä mistään kaupungin palkinnoista. Suomen Sukututkimusseuran hommaama eli esittämä ja nämähän ei montaa kymppiä maksa.


      • Asiantaustaa

        Kauhavan kepua kun niin kehutaan, ovat ajamassa kaupunkia kriisi kunniaksi järjettömälläyhden ainoan koulun rakentamisella. Haluavat kuihtuvaan Kauhavan kylään jättikoulun. Sillä on revitty pysyvä Railo Härmän suuntaan. Kurvinen pää Arkkitehti. Putoaa tulevissa vaaleissa.


      • Pimeää..Porukkaa

        Jos ymmärtää ja tuo esiin alueemme kasvukeskuksen, Sjoen, merkityksen ja läheisyyden, sinut arvotetaan tai muiluutetaan alimpaan kastiin.
        Kuin Koreassa.


    • onko2017

      Asiantaustaa kirjoitti että Kauhava rakentaa yhtä isoa koulua, aivan niin. Mutta pitääkö Lapualla olla jokaisen asuntoaluueen keskellä koulu, varmaan hyvä olisi.Mutta ei sentään joka neljälle kilometrille. Katsotaan mihin rahkeet riittää näissä superhankkeissa, pian näemme tai sitten emme.

    • entinenlapualainen

      Näillä kunniamerkeillä ei nyt varmaan ole sen kummempaa merkitystä kuin ennen Neuvostoliitossa niitähän saa vaikka olisi minkälainen ihminen kun on vain kavereitten kanssa samaa mieltä.

      • Peräkylänpoika

        Hienoa kun on ihmisiä, joiden asenteet ovat positiiviset ja jotka kannustavat muita toimimaan yhteiseksi hyväksi. Olen itsekkin Suomen Sukututkimusseuran rivijäsen ja tiedän, että seuramme esittämä ritarimerkki on tullut ansioista oikealle henkilölle. Ei seura näitä edes kevyin perustein esitä, kun tietää, että ritarikunnassa seula on tiukka ja joka vuosi jää iso osa esityksistä toteutumatta.


      • NahkuriOrsilla

        Kukka rintaan ja nahka kovaan hintaan Lapualla.


    • poiloppi

      Kylläpä oma kehu haisoo

      • VuorotellenVispataan

        Mulle, sulle, mulle ja loput kauppaan takaisin.
        Hyvä veli kerho pyörii


    • oppiaarvostaen

      Teppo Ylitalo on älykäs, sivistynyt, työteliäs, kuuntelee järkipuhetta. Parhaasta päästä meidän poliitikoista. Taklattiin rumasti korkealla mailalla. Ansiomerkki meni oikealle miehelle. Tulee menestymään näyttävästi - tohtori tulee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe