Syrjäytetty palkittiin

Kepun syrjäyttämä ja syrjäytynyt Lapuan kaupunginhallituksen entinen puheenjohtaja sai balsamia haavoihinsa kun palkitaan itsenäisyyspäivänä korkealla Suomen Leijonan ritarimerkillä.
Ritarimerkin saaja haki ensimmäisellä kierroksella Lapuan kaupunginjohtajaksi, mutta pelattiin ulos "pelin politiikalla" ja kunnallisura päättyi siihen tällä erää Lapualla. Olisi tullut ilmeisesti valittua, jos pää olisi kestänyt paineet.

Kukka rintaan ja nahka kovaan hintaan, sanotaan.
Ilmoita

Yllättävän kovaa on peli paikallistasollakin, ei saanut ollä älytöntä lukionsiirtoa vastaan. Itse asiahan oikesi, mutte Teppo meni pesuven mukana.
2 VASTAUSTA:
Itse asiassa Lapuan keskusta suoritti Stalinin-ajan puhdistuksen ennen kevään kuntavaaleja nykyisen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan toimesta. Lasse ja Teppo syrjäytettiin vilpillisin perustein. Lasse älysi loikata kokoomukseen ja on nyt Lapuan kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Ikävä että Tepolle kävi näin. Lasse osasi pelata korttinsa oikein , Teppo ei.
Joo Teppo on hyväkäytöksinen ja lämmin ihminen. Harmi että niin valovoimainen ihminen koki niin huonoa jopa ala-arvoista kohtelua omiensa puolelta ja takana oli vanha ihminen jonka joka tapauksessa on pian väistyttävä jo ikänsä puolesta. Lisäksi tämä iäkäs politiikko on tuhlannut lapuan rahoja hurjasti. Ei nykyisellä valtuuston puheenjohtajalla ole oikeasti valtaa kyllä tämä vanha jäärä nuorempaansa pyörittää, Pidän Esaa fiksuna ihmisenä mutta ei voi enemmistön huonolle käytökselle mitään kun valta on sillä joka sen ottaa ei sillä jolle se kuuluu. Surullista kepu, surullista.
+Lisää kommentti
Onnittelut Tepolle hän on pystyvä mies ja tunnustuksen ansainnut. Olen surullisena seurannut Lapualla kepun toimintaa ja toisaalta tunnustusta antaen Kauhavan kepun toimintaa. Lapualla löydettiin todellinen politiikan uusi kyky Teppo. Hän lähti kansanedustajavaaleihin, mutta ehkä kaikkien mieleen ei olisi ollut läpimeno omien joukoissa. Sitten häntä alettiin kampittaa - Teposta tuli uhka kepun vanhalle herralle Pekalle. Niinpä tämä henkilö aloitti kampanjansa ja vei läpi uuden ehdokkaan seuraavissa vaaleissa, floppi!
Sittemmin Tepon suurin virhe oli antaa Hellalle kaupunginhallituksen puheenjohtajuus 2 vuodeksi. Tänä aikana tämä pj kaivoi maata Tepon alta ja kiusaaminen sai valtavat puitteet Tepon siirryttyä omalle, äänestäjien hänelle antamalle pj paikalle. Lapuan kepu ei tarvinnut kyvykkäitä nuoria riviinsä vaan mentiin vanhan jäärän tahdittamana.
Mitä sitten tapahtui Kauhavalla. Siellä tuettiin kaikissa vaaleissa nuortaAntti Kurvista, eikä kateudella ollut sijaa. Nyt Kauhavalla on oma kansanedustaja ja se on paikkakunnalle valtava etu. Uskallan olla sitä mieltä että Teppo Ylitalo olisi kepun ja lapualalisten kansanedustaja mikäli häntä oma puolue olisi tukenut eikä kampittanut. Kiusaamiselle pitäisi olla NOLLAtoleranssi joka paikassa!!!!!!
3 VASTAUSTA:
Totta kirjoitat kuomaseni totta joka sana kiitos
Viime eduskuntavaaleissa oli sama ilmiö. Lapualaiset eriytyivät oman ehdokkaamme ulkopuolelle ollen useammankin ehdokkaan taakse. Kurvinen silti ainut läpimenijä vaikka lapualaisista hänellä oli vain muutama tuloja.
Tepon olisi tullut ollessaan kh:n puheenjohtaja tehdä ns. "isämurha" ja syrjättä KaasuHella. Nyt meni toisinpäin ja Hella ja Rintala syrjäyttivät Tepon.
+Lisää kommentti
Kuka toimi pääarkitehtinä Lepistön pois savustamisessa. ????
1 VASTAUS:
Hellanmaantie vanha miäs touhus sen kans ja käry kävi sen pituinen se
+Lisää kommentti
Voiko Lapualla pestä autoa itse jossain ti hallissa. On niin pirun kallista huoltoasemilla. Puhutaan asiaa eikä jauheta paskaa.
1 VASTAUS:
Mikään ei ole niin tärkeää, kun puhdas auto Lapualla. Kepu ei ole "puhdas" Lapualla, se pettää jopa omansa.
+Lisää kommentti
Kokoomukselainen politiikka on aiheuttanut ilmastonmuutoksen Lapualla. Tiet aina kuraiset. Auto likaantuu. Pitäis saada pestä 5 euroa per kerta. Onko sitä pesupaikkaa.
Ilmoita
Nyt kepun samat kaverit vetoavat valtuutettuihin Lapuan Sanomissa viisauksissaan Kittilän kunnanhallituksen sotkuihin. Nehän olivat juurikin työkiusaamista, syrjimistä, lahjus neuvooteluja ja virka-aseman väärinkäyttöä. Yrittävät nyt viisaasti rinnastaa khon viemäripäätökseen.
Olisivat nyt edes lukeneet jutun ennen lehteen kirjoittamista. Mutta toisaalta ei yllätä yhtään tuo jo vuosikymmeniä jatkunut läpinäkyvä holmöily, jolla kunta on saatu kriisiin.
Ilmoita
Teppo petti omansa ja kampesi kaupunginjohtajan epärehellisin konstein virasta. Sitten yritti valituttamaan itsensä tilalle ja hakeutui vielä kyseenalaisin konstein kj:n valitsijaryhmän puheenjohtajaksi. Pelasi tilalleen valitsijaryhmän puheenjohtajaksi silloisen valtuuston puheenjohtajan, joka pelasi Tepon kassa samaa peliä. No huonostihan siinä kävi ja molemmat joutuivat kansan silmissä huonoon valoon. Rehellisyys voitti!
Ilmoita
Kyllä asia on niin päin, ettäomat pettivät Tepon. Teppo ymmärti, että perhekoon kaupungissa koulujen on oltava asuinalueiden lähellä. Muut kepulaiset. paitsi Lasse, olivat omaksuneet kannan, että keskittämällä kaikki rakentaminen Alinkoon, saavutetaan neliöhinnoissa kymmenien prosenttien säästöjä ja käyttöpuolella vielä miljoona per vuosi. Näitä laskelmia ei kukaan kyennyt todentamaan koko aikana. Kaikinpuolin fiksua Teppoa kaipaa kovin, kun paskaäänillä ollaan nyt vallankahvassa kiinni.
Ilmoita
Lue uudelleen Yli-Karhun juttu paikallislehdestä. Siinä on kaikki ja jos vieläkin epäilet lue se loppu Alangon kouluhankkeen eduista uudelleen. Nyt kaupungissa olisi jo koulut valmiina ja vetovoimaisuutta tuomaan lapsiperheitä kaupunkiin ja koulujen käyttökuluissa tulisi rutkasti säästöjä. Nyt kouluja suunnitellaan vielä ainakin kaksi vuotta, eikä mitään näkyvää ole näköpiirissä, jos ei lasketa sitä vanhan rötiskön saneeraamistakin vetovoimaisuustekijäksi. Vasta kun seuraavat vaalit lähestyy, herää tämä satraappien jarrumiehet ja naiset rakennuspuuhasteluun ja heti vaalien jälkeen innostus katoaa tuhkana tuuleen. Tässä puuhastelussa Teppokin loi kannuksensa ja nyt jopa palkittiin kaupungin varoin.
4 VASTAUSTA:
Lapualla näyttää olevan tapana kitistä kuukausitolkulla tehdyistä päätöksistä, joista yksi viime aikojen viisaimmista on ollut se, ettei koulukeskusta rakenneta sinne liikenneympyröiden ja peltihallien sekaan.
Tässä aloituksessahan puhutaan Ylitalon saamasta ritarimerkistä eikä mistään kaupungin palkinnoista. Suomen Sukututkimusseuran hommaama eli esittämä ja nämähän ei montaa kymppiä maksa.
Kauhavan kepua kun niin kehutaan, ovat ajamassa kaupunkia kriisi kunniaksi järjettömälläyhden ainoan koulun rakentamisella. Haluavat kuihtuvaan Kauhavan kylään jättikoulun. Sillä on revitty pysyvä Railo Härmän suuntaan. Kurvinen pää Arkkitehti. Putoaa tulevissa vaaleissa.
Jos ymmärtää ja tuo esiin alueemme kasvukeskuksen, Sjoen, merkityksen ja läheisyyden, sinut arvotetaan tai muiluutetaan alimpaan kastiin.
Kuin Koreassa.
+Lisää kommentti
Asiantaustaa kirjoitti että Kauhava rakentaa yhtä isoa koulua, aivan niin. Mutta pitääkö Lapualla olla jokaisen asuntoaluueen keskellä koulu, varmaan hyvä olisi.Mutta ei sentään joka neljälle kilometrille. Katsotaan mihin rahkeet riittää näissä superhankkeissa, pian näemme tai sitten emme.
Ilmoita
Näillä kunniamerkeillä ei nyt varmaan ole sen kummempaa merkitystä kuin ennen Neuvostoliitossa niitähän saa vaikka olisi minkälainen ihminen kun on vain kavereitten kanssa samaa mieltä.
2 VASTAUSTA:
Hienoa kun on ihmisiä, joiden asenteet ovat positiiviset ja jotka kannustavat muita toimimaan yhteiseksi hyväksi. Olen itsekkin Suomen Sukututkimusseuran rivijäsen ja tiedän, että seuramme esittämä ritarimerkki on tullut ansioista oikealle henkilölle. Ei seura näitä edes kevyin perustein esitä, kun tietää, että ritarikunnassa seula on tiukka ja joka vuosi jää iso osa esityksistä toteutumatta.
Kukka rintaan ja nahka kovaan hintaan Lapualla.
+Lisää kommentti
Kylläpä oma kehu haisoo
1 VASTAUS:
Mulle, sulle, mulle ja loput kauppaan takaisin.
Hyvä veli kerho pyörii
+Lisää kommentti
Teppo Ylitalo on älykäs, sivistynyt, työteliäs, kuuntelee järkipuhetta. Parhaasta päästä meidän poliitikoista. Taklattiin rumasti korkealla mailalla. Ansiomerkki meni oikealle miehelle. Tulee menestymään näyttävästi - tohtori tulee.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Syrjäytetty palkittiin

Kepun syrjäyttämä ja syrjäytynyt Lapuan kaupunginhallituksen entinen puheenjohtaja sai balsamia haavoihinsa kun palkitaan itsenäisyyspäivänä korkealla Suomen Leijonan ritarimerkillä.
Ritarimerkin saaja haki ensimmäisellä kierroksella Lapuan kaupunginjohtajaksi, mutta pelattiin ulos "pelin politiikalla" ja kunnallisura päättyi siihen tällä erää Lapualla. Olisi tullut ilmeisesti valittua, jos pää olisi kestänyt paineet.

Kukka rintaan ja nahka kovaan hintaan, sanotaan.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta