Tuksu linnan juhliin

JMT: Onko Linnanjuhlissa tana vuonna tarjolla Tapolan mustaa makkaraa‚Ķ..??? ūüėč Nama, en pysty odottamaan

Vau hieno juttu.
Ilmoita

Hienoa, vihdoinkin joku tajusi tuksun markkina arvon.
Ilmoita
Olis kyllä MAHTAVAA, jos Tuksu pääsis linnanjuhliin levittämään ilosanomaa ja.... hajua! Olis siinä pontevalla rinsessalla tilaa hyrrätä, kun juhlaväki pitäisi parin metrin hajuraon.

Isompia lautasia pöytään - Tunkki tuloo!!!!!1!
Ilmoita
Missä pappa-muratti oli? Omaishoitaja vetämässä shotteja ja paukkuja.
Papan luottokortti naukui ja eläketili ohentui kun tytär laittoi haisemaan.
Jåtte Bra.
Ilmoita
On kyllä outoja jutut jollain FB taas haukku uskovat..Haukkuu kaikki Suomalaiset sisäsiitoisiksi..paska maa ym!
Kaikki haukkuu, ylentää itsensä.tie sitten mihin?
Sairaita päivityksiä! Toivottavasti sairas pappa saa tarvitsemansa hoidon, lääkkeet, unta, ruokaa!
Edes talvikengät ja muita vaatteita mitä yleensä kaikilla on toivottavasti talvella!
Ettei tarvitse kävellä enään sandaaleilla niin kuin Tallinassa, hoitaja ihan turkki päällä siellä liihotteli uuden tukkajatkeen juuri ostaneensa sieltä..sulkeisissa!
Ilmoita
Kyllä se papan oikea osoite on se :Blåklockevägen. Ja tuksu painukoon sinne Loviisaan.Ilman katkeruutta,olisi kiitollinen että on joku paikka.
1 VASTAUS:
Eikö Tunkki joskus ole haukkunut maahanmuuttajatkin? Siellä Blåklockevägenillä on kolme sudeettisavolaista Tukiaista ja muista asukkaiden nimistä (Ahmet, Arad, Farshad, Nadezda) päätellen maahanmuuttajataustaisia. Nååå. onneksi ei esikoisdother muuta radanvarren taloon.
+Lisää kommentti
Kyllä oli törkeä pila, minkä Tuksulle tekivät. Lähettää nyt valekutsu linnan juhliin. Ei se Tuksu mikään maailman ihquin ihminen ole, mutta tuo on jo pohjanoteeraus!

Tuksu ei enään pitkiin aikoihin ole ajellut ns."täysillä valoilla"... On julmaa pilailla monella tapaa sairaan ja moniongelmaisen ihmisen kustannuksella. Tuli paha mieli Tuksun puolesta. Toivon tosiaan, että Sauli kutsuisi Tuksun juhliin. Tuksu on tarjonnut kansalle enemmän huumoria ja draamaa, kuin kaikki Suomen koomikot ja kulttuuripersoonat yhteensä. kyllä sinne juhliin vielä yksi Tuksu pappoineen mahtuu.

olisi kerrankin jotain seurattavaa, siellä eliittiväen turhakkeiden keskellä.
3 VASTAUSTA:
Tuksun puolesta ei todellakaan tule paha mieli juurikaan yhtään mistään. Se on niin härskejä temppuja tehnyt muille, ja ihan tahallaan pelkkää ilkeyttään että sietää saada takaisin päinkin välillä.

Jos lähdetään vaikka siitä, montaako ihmistä se on kusettanut rahallisesti? nykyisin kukaan ei edes luule saavansa siltä rahoja takaisin joten ei voi puhua muusta kun loisena olemisesta, pummimisesta. Jota harrastavat esimerkiksi veneitten alla asuvat "rantojen miehet".

Hajukin on sama, ja kaikki rahat menevät pään sekoittamiseen.

Ja montaako ihmistä tunkkero on huume - lääke ja viinapäissään hakannut, puukottanut, lyönyt pullolla tai lasilla, kuristanut jne

What a waste of money, Miamissa sanottaisiin. Mutta hyvä Tunksuttajalle että näitä päästään vinksallaan olevia mahdollistajia löytyy. Sairas on maailma, juu
No sittenhän Tuksu sopisi täydellisesti linnan juhliin! Siellä ne muutkin härskit, mitään häpeämättömät ketkut, kusettajat, valehtelijat ja kieroilijat ovat. Sieltä löytyy sellaista ketkua , jotka ovat kähmineet omiin taskuihin sinne kuulumatonta rahaa ja röyhkeästi kusettaneet tavallista kansaa niin että pientä tavista huimaa. Siellä juhlii monta sellaista nilkkiä, että tavan ihminen ei edes kehtaisi näytää enää naamaansa sillä maineella. . kaikenmaailman sipilöiden ja soinien keskellä tuksu olisi kuin kotonaan.
Tuksu ei kuulu Linnan juhliin. Sehän aina mollaa suomalaisia ja koko maata, pa*k*maaksi, mädäksi jne. Kaikki sen ongelmat johtuvat suomalaisista ja kotimaastaan, vaikka juurikin itse on ne itselleen aiheuttanut. Ei sillä myöskään ole mitään ansioita, joilla sinne päätyisi. Olisi tuohon paljon lisättävääkin, mutta antaapa olla.
+Lisää kommentti
No ihan ite se on kutsun värkänny kusettaakseen rahaa.
Ilmoita
Hah hah, ihan oikein Tunkioiseloiselle
Ilmoita
Vähän aikaa sitten haukkui pressan puolison facessa, juttu löytyy myhyn palstalta.
Miksi olisi saanut kutsun koska räikeesti otti kantaa puolison ulkonäöstä.
Kiittämätön ämmä ja jäljet johtaa tunkin omiin kusetuksiin.
Tekaistaan itse kutsu ja hankitaan vähän rahaa taas lehtijutuilla.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Tuksun ja Oktaavipellen kusetus. Yksikään Kadetti muovikäsineet kädessä ei hae väärennettyä kutsua kenenkään kotoa, toiseksi kirjekuoressa ei löydy Presidentinlinnan puhelin numeroa.
Poliisille ei ole tehty mitään ilmoitusta koska kuori ja sisältö olisi silloin poliisilla eikä kadetilla jolla on edelleen ne muovikäsineet kädessä. Valtionkonttorilta ei soiteta glämyyri tukiaiselle puhelimeen ja toivoteta hyvää itsenäisyyspäivää. Jos tuksu olisi saanut oikeasti kutsun linnaan, se olisi myynyt sen jutun heti sevenlehteen,hymyyn,hesariin,maaseudun tulevaisuuteen ja lestojen ilosanomiin ja samalla taas haukkunut Suomen rumat tavikset jotka pukeutuvat Jenni Haukion hamraaseen tavis tyyliin. Yrittää nyt kaikkensa saada jostain rahaa ja mainetta kun asunto lähtee alta maksamatomien vastikkeiden takia. Olisi nyt Turkin keikkailun jälkeen maksanut edes yhden vastikkeen mutta ei, en maksa koska en ole ennenkään maksanut vaan lokkeilen vanhaan tuttuun tyyliini. PS: Oli dokaamassa viikolla, jos olisi ollut linnan juhliin kutsu niin kapakka olisi kyllä kuullut siitä satavarmasti. Heikko kusetus taas matamilta.
Ilmoita
Kusetus Tuksulta ja kaverilta. Olen nähnyt aidon kutsun, eikä sitä oltu kieroon leikattu. Siinä oli kuoressa leijonavaakuna ja myös itse kutsussa, koholla. Kuori oli samppanjan värinen. Ja se tulee kuukausi ennen ko. tilaisuutta. Miksi Johanna teki tällaisen? Teki silloinkin, kun piti todistaa eläinlääkärin käynnin ja huijaus oli sekin. Sen paljasti tökerö kopiointi ell:n TILA-käynnistä, joka on nettikopio navettatarkastus käynnistä. Silloin puhutaan nimenomaan tila-käynnistä. Onko Johannan eurot niin vähissä, että lehteen vaikka millä juorulla?
Ilmoita
Ehkä hymy maksoi muutaman euron paxulle.
Ilmoita
Kuka muistaa Jollaksen murron? Oli yksityisetsivää ja poliisivoimat tutkimassa tapausta.
4000 euroa viety ja päälle koruja ja kultaa. Lopuksi asia vaiettiin kokonaan koska julia puhui ohi suunsa ja kertoi että tuksun idea oli koko murto. Käsialakin oli tuksun jota löytyi peilistä ja jostain ovesta. Yksikään poliisi ei ollut tutkimassa eikä yksityisetsivä ja tästä on helppo siirtyä tuksun omiin kirjeisiin ja kyse oli rottaposteista joista sai tuomion oikeudessa. Valehteli tuomarille päin naamaa vaikka liuta todistajia oli paikalla. Tämä linnankutsu menee gategoriaan lisää kuuluisuutta ja parilta lehdeltä hyvät rahat. Tuksu on nyt kuilun reunalla ja kerrankin tajuaa sen. Mamma ei auta,sisko ei auta ja pappa toimii nyt kilpenä ettei häätö onnistu mutta kun on ruotsissa kirjoilla ja jollaksen asunto papalla niin sekin meni reisille. Ei auta vaikka olisi kymmenen pappaa hoidettavana, nyt se asunto lähtee. Niin ja miksi ei mene tulevan miehensä luokse asumaan? Ei voi koska oma bisnes kärsii siitä. Velli ei tykkää kun miestä lappaa koko yön asunnossa jossa tehdään sitä tiliä joka siirretään sveitsin tilille missä on tuksun mukaan miljoonia pahan päivän varalle. Nyt on se paha päivä.
1 VASTAUS:
No, Julihan jossain fb kirjoitti, itse tein töherrykset seiniin ym. Yhessä tehtiin sidkon kanssa.
Netistä löytyy varmaan vieläkin tuokin tarina.
+Lisää kommentti
Tuhvero Ikuisessa Rahapulassaan tosiaan itse/idis-hepun kanssa väsännyt "kutsun" ja sitten lehdeltä saanut muutaman kympin.
Ilmoita
Täähän oli ihan mahtva juttu. Jos Duksu sen on itse tehnyt-plussaa hälle. Jos joku muu :D
Ilmoita
Taiteilija tunkiainen on itse tehnyt sen feikki kutsun linnaan ja väittää että se on joku ilkivaltainen hänelle lähettänyt. Oli muka soittanut valtioneuvoston kansliaan missä todettiin että ei ole häntä kutsuttunja siellä oli todettu että eihän tunkeroisen kutsumiselle olisi mitään estettä ollut.
Miten tuo voikin valehdella noin törkeesti, ilmeisesti kun haluaa että roskalehdet taas kirjoittaisi hänestä ja saisi julkisuutta.
Kuka pystyisi sen toimittamaan hoitoon. Patologinen valehtelija ja psykoosissa vähän väliä, sairas pitäisi päästä suljetulle osastolle ASAP.
Ilmoita
Tunkrahvi olis just sopiva linnan juhliin.
Julkkis kuin julkkis.
Tulisi vähän säpinääkin, kun Tunkki pistäisi kännissä oman shown pystyyn.
Ilmoita
Missä oli Maisa Torppa?
Ilmoita
Tuksun juoni alkaa paljastua

"Moikka¬° Ensimm√§ist√§ kertaa t√§√§ll√§, pakko tulla kertomaan tuosta kutsujutusta. Eli olin lauantaina kaverin kanssa k√§ym√§ss√§ postissa etsim√§ss√§ laturia (postin yhteydess√§ on kioski-myym√§l√§) kun Johanna p√∂l√§hti sinne. Olin siin√§ ulkomaalaisen kaverini kanssa ja vaikka h√§n ei Johannaa tied√§ niin ilmeisesti teki vaikutuksen, koska molemmat j√§√§tiin sit√§ seuraamaan. ūüėÄ Johanna meni tiskille kirjekuoren kanssa, en ihan tarkkaan kuullut mit√§ sanoi, mutta myyj√§ otti sen kirjeen nen√§liinalla."

Valkoiset muovihanskat kädessä oleva kadetti ei sitten hakenutkaan kutsua tuksulta.
Koko kaava menee samaa rataa kuin rottapostissa. Tuksu ja heliumpallo keksivät koko
keissin joka myydään lehdille ja samalla tehdään hippasen rahaa mutta saadaan ilmainen
iso mainos häädöstä ja samalla myötätuntoa julkisuuden kautta. Tunkki nyt jo muuttanut
kertomusta niin paljon että alkaa jollaksen murtokeissikin jäädä toiseksi. Tuksu itse lähetti
oktaavin tekemän lapun itselleen ja se siitä. Ei poliisilla ole aikaa taas tälläiseen pelleilyyn.
Ilmoita
Miksi tuksu ei suostu näyttämään kirjekuorta jossa kutsu tuli. Yksi syy on että tuttu koukero tyyli kirjoittaa paljastaa tuksun välittömästi. Nyt on huomannut että juttu meni kiville ja ollaan aivan hiljaa. Seuraavaa aivopierua tuksulta odottaen.
Ilmoita
Mutta missä koirat? Pommit, nallet?
Ilmoita
Koirista viis kun tuksulla hätä, ei ole koskaan välittänyt niistä. Leluja ovat ja vellin maksamina ei niitä tarvitse edes ruokkia. Papalla uusi asunto mamman ja jasminen kanssa, tuksun nimeä ei näy asunnon kirjoilla. Jollaksessa vuokralaisia, vuokra ilman kvittoa mamman tilille ja mamma maksaa sitten jollaksen vastikkeen. Näppärää.
Ilmoita
Maamme ainut Sekaisin oleva Kassi-Alma, en muista historiastamme vastaavaa super-pelleä.
Ilmoita
Teuvokin sai kutsun ja gadetti toi kirjeen henkkoht kumihanskoissa.

https://teuvolivejumala.blogspot.fi/2017/12/teuvo-myohastyi-suoraan-linnasta-ei.html
1 VASTAUS:
Tuksun alkuperäisessä kertomuksessa ne oli valkoiset muovikäsineet kadetin kädessä.
+Lisää kommentti
Tuksulla oli siellä linjoilla siniset käsineet ja liukuvoide ja talouspaperirulla. Oma pieni soppi jossa otti asiakkaita vastaan privasti. Sai sieltäkin potkut kun vahingossa asiakkaan luottokortti katosi ja löytyi kun tuksu dokasi sillä kapakassa,tuksun mukaan kaikki oli vaan erehdystä.
1 VASTAUS:
Olis kiva kuulla kuka on oikeesti ostanut tuksun palveluja, kehtaako kukaan mies tunnustaa? Mistäs esim sinä tiedät tuon asian noin tarkkaan? Uskon kyllä todeksi nää myyntihommat mutta täytyyhän jonkun osata kertoa asioista ihan kokemuksestakin.
+Lisää kommentti
Olishan se ollu hauskaa nähdä tuksu linnan juhlissa ja tanssittajat jonossa:
Ilkka Kanerva, Toimi Kankaanniemi yms.
Ilmoita
JMT: Hyva; muutan kohta ūüíü pois koko tasta paskamaasta joten puhukaa vaikka indokiinaa jos haluatte!

Näin sitä taas muutetaan kun linnan juhlatkin jäi väliin ja musta makkara. Facessa raivoaa taas
kunnolla. Raivoaa siitä että Ruotsia kehdataan puhua täällä ja ilman tunkin lupaa.

Tuksun duunista on ihan valokuvia missä esittelee omaa työhuonettaan,ikävä kyllä kuvassa näkyy serlan talouspaperirulla, kumikäsineet ja muovipullo liukastetta ja sänky. Eipä siitä jää paljoa mielikuvitukselle. Toimi shamppanja tyttönä siellä ja otti sitten priva asiakkaita. Sai potkut kun dokasi asiakkaiden juomia ja yhden asiakkaan luottokortti katosi ja löytyi sitten tunkilta. Löytyy netistä kun jaksaa kaivella.
1 VASTAUS:
Sekoitat kaksi eri juttua keskenään.
Samppanjatarjoilu ja luottokortin nyysiminen oli herrasmiehelle suunnatussa ravintolassa/klubissa.
Työhuone oli maagisessa eroottisessa vaatteidenvähennyspaikassa.
+Lisää kommentti
Tuota ja tuon edesottamuksia lukeneena on pakko todeta, että tuon ihmisen? sielu on sysimusta. Kuulin eräältä babtistilta, miten rumasti ja röyhkeästi on käyttäytynyt. Juopotellut, kiroillut ja huoritellut ja häntä auttaneita ihmisiä. Ei kuulemma kestä mitään arvostelua, eikä ojennusta. Huutaa ihmisille päin näköä: Vit*u hiljaa! Ja tämä tapahtunut aikana, jolloin omien sanojensa mukaan ollut uudestisyntynyt kristitty. Nämä uskovaiset ovat käsittäneet, että kyseessä on henkisesti sairas ihminen ja antaneet sen olla. Sitä kun ei voi auttaa, puree ns. ruokkivaa kättä. Voi voi...kunhan ei satuttaisi ketään sivullisia viattomia.
2 VASTAUSTA:
Tuksu on uudestisyntynyt aito Jezebell. Kun googlettaa tuon paholaisnaisen niin huomaa kuinka yksyhteen tuksun kanssa luonteenpiirteet menee.
No, kirjoituksuiaan FB lukenut. Jotain on pielessä ja pahasti. Eli, on jo varmaan joku diaknoosikin!
Ainoa mikä ihmetyttää, miten on alzhaimeria sairasravan isänsä kanssa ?
Outoa äidiltään ja muilta sisaruksilta, miten miksi näin on nyt?
+Lisää kommentti
Joku kirjoitti ylempänä että ketkä ovat ostelleet tuhveron "palveluja" escort sellaisia: ei kai kukaan niin tyhmä ole, että tunnustaisi jos tuon virheen on joskus tehnyt. Kauanko tuo emäkkö porskuttaa sillä juopotellut on jatkuvasti.
Ilmoita
Nyt kaikki ostamaan, hmm no kalenteria -18
Kuvat on, no kuvia on..Aivan tuntemattomasta naisesta..Kyllä on ihmeellinen tämä photosoppaajien maailma.
1 VASTAUS:
Onko se kalenteri mitä jätkät laittaa autotallin seinälle?
+Lisää kommentti
Olen kerran nähnyt tuksun kadulla ja se oli kyllä tyhjentävä ja pysäyttävä näky. Ei suotta sanota pygmiksi. Lyhyt on ja lihava. Mukanaan oli laukkuja ja muovikasseja, mitä ihmettä kantoi , noin niinkuin määränä mukanaan? Pakko sanoa, ei ole kaunis. Hän väittää että kaltaisensa kaunis ja näyttävä nainen saa miehiä. Onko saanut? Ei näy.
1 VASTAUS:
No, jokainen on näköisensä. Mutta ne huulet kyllä ihmetyttää
+Lisää kommentti
Tuksu myy kalenteria mutta ei suostu kertomaan paljonko se maksaa.
Hinnan saa selville kun lähettää sähköpostilla pyynnön ja rahat etukäteen.
Perseaukinen kun on ja vellikin on tyhmä kun ei rahoita kolmatta kertaa kalentereita
jotka jää käsiin ja roskiin. Miksi hinta on salainen? Verottajan takia ja ulosoton. Homma haisee yhtä pahalle kuin kalenterin myyjäkin.
Ilmoita
20 e paksuparbi pyysi viime vuonna. Kuka tai ketkä ostavat=Ei kukaan sillä johan sitä pelästyisi kuoliaaksi kun näkisi paxun kuvan.
1 VASTAUS:
"Uusi" kalenteri maksaakin sit jo 30e.
Kuka idari ostaa?
(Hinta julkaistu tunkion fb-sivulla, samoin kuin tilinumeronsakin).
+Lisää kommentti
S-ryhmän kaupoista saa ilmaisen kalenterin jossa on laskuille oma tasku. Eikä maksa mitään kun asioi kaupassa. Pidä tunkki kalenterisi, tässä minkä sain ei ole yhtään sun kuvaa.
Ilmoita
Mit√§ muistan, niin Johanna vaatimalla vaati p√§√§st√§ is√§ns√§ omaishoitajaksi ja vapauttamaan h√§net laitoshoidosta. √Ąiti taipui, pakon edess√§, sill√§ muistan lukeneeni, my√§s, ett√§ Johanna kirist√§√§ √§iti√§√§n kertomalla julkisuuteen jonkun asian, my√§s. On se pime√§ tyyppi tai sitten taustalla on jokin The big think. My√§s.
Ilmoita
Tunkki kiristää perheen sisäisellä jutulla mammaa ja pappaa. Tiedossa oli että pappa tykkäsi katsella kun tytöt alasti kirmailivat olohuoneessa ja pappa luki raamatusta lauseita
samalla. Kerran pappa oli pukeutunut poliisiksi ja oikea pamppu heilunut kädessä kun tiukka katse poliisihatun alla seurasi tyttöjen menoa. Ja poliisi keissi löytyy you tubesta. Joku krtoi että se pahin mahdollisuus olisi lapsena tapahtunut mutta ne on vaan oletuksia mutta Arton ja tunkin häissä pappa varmisti sängyn laidalta että hään suurin tarkoitus toteutuu eli oli samassa
s√§ngyss√§ ja varmisti ett√§ Arden mela ty√∂ntyy tunkkiin. Artsi itse varmisti asian. Kaikkea se Liiviits √Ė√∂rds uskonlahko teett√§√§..
1 VASTAUS:
Kyllä se pappa seisoi oven takana, ei ollut huoneessa.
+Lisää kommentti
Mielisairaala kamaa koko JMT ja se iän ikuinen p@skanen loppu.
4 VASTAUSTA:
Misäs Raili on? Entä ruuti? Tukiaiset ovat täyttä p@skaa!
Velliperse kirjoitti:
Misäs Raili on? Entä ruuti? Tukiaiset ovat täyttä p@skaa!
Joko tuli ikävä? No täällähän mie oon. En vaan aina ehdi leikkimään teidän kanssanne samalle hiekkikselle.

Aika mauton pila, jos joku oikeesti on mennyt tuollaisen källin tekemään sairaalle ihmiselle.
RailiSuominen kirjoitti:
Joko tuli ikävä? No täällähän mie oon. En vaan aina ehdi leikkimään teidän kanssanne samalle hiekkikselle.

Aika mauton pila, jos joku oikeesti on mennyt tuollaisen källin tekemään sairaalle ihmiselle.
Kummastuttaa tuo "sairaalle" ihmiselle. Terveelle olisi voinut tehdä??

Miksi sairaus on loputon tekosyy olla tekopyhä, ilkeä, tuomitseva, kiero jne.? Enemmän kuin sairas Tuksu on vain edellä mainittuja + bonuksena vielä laskelmoiva ja pahansuopa.

V√§h√§j√§rkinenkin tuntuu olevan. Miss√§ h‚ā¨lvetin ansioilla edes kuvitteli p√§√§sev√§ns√§ linnan juhliin??
meni.oikein kirjoitti:
Kummastuttaa tuo "sairaalle" ihmiselle. Terveelle olisi voinut tehdä??

Miksi sairaus on loputon tekosyy olla tekopyhä, ilkeä, tuomitseva, kiero jne.? Enemmän kuin sairas Tuksu on vain edellä mainittuja + bonuksena vielä laskelmoiva ja pahansuopa.

V√§h√§j√§rkinenkin tuntuu olevan. Miss√§ h‚ā¨lvetin ansioilla edes kuvitteli p√§√§sev√§ns√§ linnan juhliin??
Nimenomaan mieleltään sairaalle ei tuollaisia källejä pidä tehdä. Terveet ehkä hokaavat ja osaavat ottaa pilan pilana, mutta sairaalta sitä ymmärrystä ja tervettä järkeilyä ei voi odottaa.

Vrt. Johannahan on joissakin asioissa alle 10-vuotiaan tasolla, vaikka ik√§√§ onkin 40. Tekisitk√∂ itse t√∂rk√§n pilan lapselle/lapsen mieliselle? Min√§ en tekis¬ī.

Eli ihan turha puolustella tekijää, jos toi on totta.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Mitenk√§s, Tuksu, ne alv-maksujen tilityket? Tuleeko raha ihan omalle tilille vaan? Sis√§ltyyk√∂ tuohon 30 ‚ā¨:oon my√∂s posti- ja toimitusmaksut? Aijai, Tuksu ... taas taitaa tutkimusta pukata, kuten viiittasit jossain edellisess√§ fb-kirjoituksessasi "kun Tuksu keksii jotain erikoista". Lis√§ksi olisi tutkittavaa siin√§, miten olet rahastanut avioliittolupauksella lallukkaa ja taidat k√§yd√§ is√§nkin taskulla herkuttelemassa. H√§n lienee jo melko kykynem√§t√∂n itse asioistaan p√§√§tt√§m√§√§n.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tuksu linnan juhliin

JMT: Onko Linnanjuhlissa tana vuonna tarjolla Tapolan mustaa makkaraa‚Ķ..??? ūüėč Nama, en pysty odottamaan

Vau hieno juttu.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta