Kari Wahlroosin potkut Onecoinista

4.12 päivätyn tiedotteen mukaan hra Wahlroos on saanut potkut OneCoinista huonon käytöksen johdosta. Mutta kerkeäväinen mies on paraikaa Manilassa luomassa uudelle firmalle verkostoa.Happy Monday kaikille 😎
Ilmianna
Jaa

11 Vastausta


Kellään linkkiä videoon jossa Kari juoksee lavalle takki hulmuten ja lopuksi kutsuu kaikki lavalle "näyttämään että Suomi is back"?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Petterin blogissa linkki. http://pjarvinen.blogspot.fi/2016/06/haluatko-miljonaariksi-by-onecoin-ja.html
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jo on aikoihoin eletty! Ponzistakin voi saada "potkut"

Jopas nyt pyramidiviritys kiillottaa kilpeään, aloittaisi mielummin siitä, että antaisi itselleen potkut ja lopettaisi katteettomien lupausten viljelyn. Miten kaikki onkaan voinut mennä niin väärin:

Kauppapaikat
Käytettävyys
Master Card - konvertoiva
2,1 miljardia kolikkoa vain
+ lukuisia muita omituisuuksia, jotka tunkit ostavat totena.

Mars mars peilin ääreen kysymään itseltä, miten meni? Ei sitten kovin häävisti tiemmä?
Ilmianna
Jaa
Onecoinin tiedonanto:

"Effective today, December 4, 2017, Mr. Kari Wahlroos, will no longer serve the role of OneLife Network European Ambassador.

This news follows a series of reports issued on his activities as an independent marketing associate.

Due to consistent miscommunication and misrepresentation of the OneLife Network operations and strategy, the management team of OneLife has taken the unfortunate decision to demote Mr. Wahlroos from all his activities and responsibilities for the Network.

The company has experienced serious legal consequences, following Mr. Wahlroos’ behavior on and off stage, indirectly damaging its credibility and reputation."

Viimeinen lause on mielenkiintoinen , siitä voi päätellä silmukka ponzin ympärillä kiristyy . Olisiko tilannne se että pyramidin huippu tietää vakavien rikosyytteiden olevan väistämättömiä, kyse on vaan kuka laitetaan /joutuu vastuuseen.
Wallu olisi sopiva syntipukki koska on promonnut onecoinia näkyvästi lupaillen siottajille kuuta taivaalta, yrittääkö pyramidin huippu päästä vastuusta sillä että väittää wallun vastoin "virallista linjaa". Tuollainen julkinen toruminen kun on muutoin todellä poikkeusellista.

Ehkäpä "lähetti" eli wallu on päätetty uhrata "kyrptokuningattaren" suojaamiseksi.
Ilmianna
Jaa
Potkut ja potkut, uskokoon ken haluaa... Massit kainaloon ja menoksi. Olisihan sekin voinut hankkia Rujan tapaan kohdun ulkopuolisen raskauden ;-) Vallulle tuollainen häipyminen on se yksinkertaisin tapa. Ei tarvitse jäädä selittelemään tunkeille rahojen katoamista. Ihmeen pitkään ne on saaneetkin pyramidin pidettyä pystyssä kaikista petetyistä lupauksista huolimatta. Nyt on loppu lähellä, kun European Ambassodööri liittyy toisten kööriin ja vetäytyy markkinoilta.
Ilmianna
Jaa
KARTSA! KARTSA! KARTSA!

Tule pitämään meille taas SIOITUSLUENTOJA!! Voin maksaa pääsylipustakin! Jos onecoinit käy niin maksan mitä tahansa!!

Voisitko ottaa SAUNASEPON mukaan? Jos otat, maksan pääsylipusta vielä enemmän, sillä SAUNASEPPOA parempaa KOO-MIKKOA ei tällä planeetalla olekaan!! MUAHAHAMUAHAHAA

Poijjaat!! Taasen!
Ilmianna
Jaa
Kartsa on vahinkos niistäny liikaa valkeita pölyjä. Hyi hyi
Ilmianna
Jaa
Vitivalkohammas-Kartsa kun luulee olevansa Jeesus (Jumalan poika). Mutta ammattilaisten mielestä hän on vain mies jolla on narsistinen personallisuus häiriö ja vääristynyt minäkuva. Kadun mieskin ymmätää tuon mutta lisää vielä patologisen huijarin. OneCoin on alusta saakka ollut tragikoominen viritelmä epämäärisine tunkkeineen. Ylätaso laittoi rahat taskuun. Tollot jäi nuolemaan näppejä. Taloudellinen riippumattomuus on sen salaisuus.....vai vielä mastercardit ja kaikki. Naurattaa hyvä komedia....
Ilmianna
Jaa
Mikä siinä on kun ne on aina samat tyypit jotka häviää ja saa turpaansa niin että tukka lähtee? Koskaan ei tule onnistumisia. Kaikki mihin on ryhtynyt katoaa kuin tuhka tuuleen. Tuskin menee kovin kauan kun Kartsa on - taas - sossun luukulla.
Ilmianna
Jaa
Onkos ParruSetä matkassa enää?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Parrrulla on parrun varressa niin paljon bonus rinkylöitä, ettei "röitä" tarttee enää tehä. TS. Parru on taloudellisesti riippumaton ! Ja Tommi tämän ennusti. Tosin Tommin riippuvuuksista en tiedä ..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kari Wahlroosin potkut Onecoinista

4.12 päivätyn tiedotteen mukaan hra Wahlroos on saanut potkut OneCoinista huonon käytöksen johdosta. Mutta kerkeäväinen mies on paraikaa Manilassa luomassa uudelle firmalle verkostoa.Happy Monday kaikille 😎

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta