Varisverkostot ulos IPUsta

kansankulkueelle_rauha

IPU.n tulisi jo nyt selkeästi osoittaa olevansa koko kansan pelkästään EU:sta irtautumista ajava puolue, eikä mikään vasemmiston väkivaltaa ja anarkiaa kansalaisia kohtaan tukeva hörökerho jos IPU todellakin aikoo joskus saavuttaa jotain merkittävää ja saavuttaa tuon EU irtautumisen tavoitteensa.

Ovatko Naiset Rauhan Puolesta järjestön johtohahmot irtisanottu Itsenäisyyspuolueesta ja heidän kaksinaismoralistinen väkivaltaan kannustava häiriköintikulttuurinsa ja vasemmistoterrorismia tukeva osallistumisensa erilaisiin kansalaiskulkueita vastaan väkivaltaa käyttävien tapahtumien tukijana tuomittu julkisesti?

Autojen polttaminen, pommien heittely ja toisten ihmisten verille hakkaaminen ei ole rauhan työtä, eikä tue kansalaisten yhteenkuuluvuutta eikä sillä saavuteta sellaista yhteishenkeä jota poliittisten tavoitteiden demokraattinen saavuttaminen edellyttää. Pikemminkin se on sitä vallankumouksellista diktatuuria jota Stalin ja Lenin harjoittivat ja jota koko maailma nyt kiroaa ja tuomitaan.

Jos Itsenäisyyspuolue ei irtisanoudu näistä henkilöistä ja tee selkeää pesäeroa vasemmistoanarkiaan ja yksityisomaisuuden turmelijoihin ja fyysisen koskemattomuuden ylenkatseelle, täytynee tulkita jatkossa tilanteita siten, että jokainen IPU:lainen on potentiaalinen päälle hyökkääjä, väkivaltainen ja arvaamaton huligaani ja toimia oman turvallisuuden ja omaisuuden suojaamiseksi tilanteen edellyttämällä tavalla.

30

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • WikipediaIPU

      Katso Wikipediassa, niin IPU ei ole enää EU-vastainen, vain natovastainen.

      • IPU-papi

        Nato -tai ihmisvastainen, varsinkin suomalaisvastainen, olitpa ugri, koltta tai saamelainen se ei IPU:n pirtaan sovi, rantaruotsalainen, venäläinen, arabi tai afrikasta tuleva taas on omiaan rikastuttamaan IPU:laisten mieltä.


      • meidän-asia

        Kyllähän kannattajat tämän ovat huomanneet.SN ei tähän voi puuttua eikä tarvitse.EU-jäsenyyden lopetus on IPUn päätehtävä.


      • Anonyymi
        IPU-papi kirjoitti:

        Nato -tai ihmisvastainen, varsinkin suomalaisvastainen, olitpa ugri, koltta tai saamelainen se ei IPU:n pirtaan sovi, rantaruotsalainen, venäläinen, arabi tai afrikasta tuleva taas on omiaan rikastuttamaan IPU:laisten mieltä.

        Varikset rääkkyvät ja IPU jatkaa.Uskokaa jo kaikki varikset ettei politiikkka ole teitä varten. Kansa on jo tarpeeksi kärsinyt teidän valeistanne ja huutelusta. Teikäläiset ovat tuhonneet Suomen jonka IPU yritti pelastaa keinottelun kynsistä. Tiesimme vastareaktionne joka ei yllättänyt. IPUn sanoma jatkuu ja voi hyvin teikäläisten hölmöilyn takia.Kansa on maksanut kalliisti keinottelun seuraukset.Työpaikat ja kansdantalous on tuhottu tahallaan. Siitä ei hyvä seuraa ja sen näette .EU osoittautui juuri siksi kuin IPU tiesi. Tieto on valtaa vaikka sen hetkeksi hävititte.EU hurmoksenne on ohi.


    • ryssättejä.ovat

      Kuten saamme huomata, IPU ei ole irtisanoutunut sen paremmin täällä kuin kotisivuillaankaan vasemmistolaisesta 612 soihtukulkueen häirintään ja terrorisointiin keskittyneestä toiminnasta mitenkään. Jokainen kyseiseen Helsinki Ilman Natseja tapahtumaan osallistuva, ja sen tuomitsemisesta kieltäytyvä ja vaikeneva taho on terroristi ja kansan vihollinen tai vähintäänkin erittäin lieventävien asianhaarojen vallitessa sanottuna kyseiselle toiminnalle hyödyllinen idiootti.

      IPU on puolensa valinnut ja jokainen IPU:lainen saa kantaa itse vastuun ja seuraukset siitä.

      • Kulkueista

        Kansallismielinen 612-soihtukulkue on poliittisesti sitoutumaton ja kunnioittaa menneiden sukupolvien työtä.
        Helsinki ilman natseja on kommunistien.
        Kohti vapautta on natsien.
        Lähde: Vantaan Sanomat


      • säälittävää
        Kulkueista kirjoitti:

        Kansallismielinen 612-soihtukulkue on poliittisesti sitoutumaton ja kunnioittaa menneiden sukupolvien työtä.
        Helsinki ilman natseja on kommunistien.
        Kohti vapautta on natsien.
        Lähde: Vantaan Sanomat

        Valemedia voimissaan. Tuskin kuitenkaan kukaan muu kuin Tikkurilan SN uskoo näitä satuja.alemediahan on käynyt mm Väyrysen kimppuun törkypuheillaan liikemiestensä rahoittamana ennen vaaleja ja esiintyy puolueettomana !!!! Enne olivat olevinaan kokoomuslaisia mutta sipilän tukiaiset käänsivät mersun nokan päinvastaiseen suuntaan.


    • me-tiedämme

      Sinullehan IPUn asiat ei kuulu. Tyydy vain hörhöämään Helsingissä hengenheimolaisten kylässä.Harjoittamasi toiminta on demokratian häpeäpilkku. Meitä ei ketään kiinnosta tuollainen valehtelu ja ihmisviha jota pyörität EUn laskuun. Kaikki suomalaiset tietää että tuo valemedia on säälittävää ja on tuhonnut suomalaisten elämän perusteellisesti. IPU ei teikäläisille jaa mitään tukiaisia verokassastamme eikä hyväksy suomalaisten nujertamista laeilla joilla rokotetaan kansaa turhanpäiväisillä ja laittomilla keinoin vuodesta toiseen. Me pidämme joka vuosi itsenäisyyden muistopäivää siksi että teikäläiset hävittivät itsenäisyyden 1994 kansaa petkuttaen.Olemme suomalaisia toisinkuin takkinsa kääntäneet muut puolueet. Nyt seuraukset nähdään ja tunnemme todella olleemme oikeassa joka suhteen.Sössötä Donnerin kanssa sontaa jota olemme kuulleet jo 22 vuotta turhaan.

      • olette.pettymys

        IPU ei ole itrtisanoutunut Naiset Rauhan Puolesta järjestön aktiivisesta pankosesta kommunistiseen anarkia ja terroritoimintaan Itsdenäisyyspäiväksi. IPU:n hallituksessa on kuitenkin käytännössä koko sen historian ajan jo Hakalehdon pj kaudelta saakka ollut Naiset Rauhan puolesta johtajistoa omassa hallituksessaan. IPU:lle itsenäisyys on pelkkä keppihevonen vuoden 1917 sisällissodan jatkamiseksi ja luokkataistelun ylläpitoon. Ilmeisesti jopa sen jäsenmaksu varoilla on tuettu tuota toimintaa. Sana rauha naiset rauhan puolesta järjestössä on todellisuuden vastakohta, HÄVETKÄÄ HULIGAANIT, NÄIN MAA EI PARANE, EIKÄ MITÄÄN RAKENTAVAA TULLA SAAVUTTAMAAN KOSKAAN!

        Toivottavasti IPU tullaan kieltämään jo pian kokonaan, tällaisia kansallisen rauhan ja kansalaisten turvallisuuden vaarantavia yhdistyksiä eikä puolueteelmiä ei Suomeen kaivata.


    • käärmeitä.piippuun

      Otetaan hieman rauhallisemmin sama:

      IPU ei ole irtisanoutunut tai tuominnut Naiset Rauhan Puolesta järjestön aktiivista panosta kommunistiseen anarkia- ja terroritoimintaan Itsenäisyyspäiväksi. IPU:n hallituksessa on käytännössä kuitenkin koko sen historian ajan jo Hakalehdon pj kaudelta saakka ollut Naiset Rauhan Puolesta johtajistoa omassa hallituksessaan. IPU:lle itsenäisyys on pelkkä keppihevonen vuoden 1917 sisällissodan jatkamiseksi ja luokkataistelun ylläpitoon.

      • soopaa

        IPUssa on sananvapaus . Kaikille ihmisille se sallitaan. Etkö huomaa että itsekin voit siksi puhua täällä kaikkea omituista. IPUlla ei ole poliisin valtuuksia eikä se voi lopettaa muita järjestöjä toiminnastaan. Tämä on yksilönvapautta joka on kaikilla kansalaisilla.On vain niin että vain IPU tottelee tätä kohtaa kun sensijaan muut puolueet kehittävät keinoja sananvapauden rajoittamiseen ja urkinnan lisäämiseen.Ipulaisista on hyvä että voi olla eri mieltä asioista eikä tarvitse pelätä jatkuvasti puheitaan "ruuanlaitosta". Tämä on demokratian perusta jota sipilä ja sn ei kunnioita. Kuulut siis itse Venäjälle puheidesi takia.


    • uhriutuvat2al_ulpukkaa

      Akat ei sitten uskaltaneet toteuttaa katalia suunnitelmiaan kunnolla, koko mellakointi jäi etukäteen poltettuihin autoihin, huuteluun ja kanamunien viskelyyn. Vaikka poliisi salli ilmeisesti ahkeran pesänjaon tyydyttämänä näille vasukeille toimintavapauksia aivan eri malliin kun kansallismielisille, joista kerättiin talteen kadulla kävelystä ja puhetta paikalla seisten kuunnellessa.

      Noh tällaiset pirristä vedettävät konstaapelit joutuvat varmassti tällä kertaa aika kipeästi vastaamaan teoistaan, laki se on heilläkin.

    • brei.vjiiik

      jälleen yksi naula ryssäkkien arkkuun
      bellingcat.com/news/uk-and-europe/2017/12/08/russian-colonel-general-delfin/
      ipuistit elävät murhamässillä

    • siat.kommarien.kätyrit

      Nämnäkin kainuun asukkaat olivat selitystenne mukaan varmaankin fasisteja ja natseja, jotka ansaitsivat kohtalonsa:
      Eli tästä ipulaisille ja rauhannaisille hieman sunnuntaierotiikkaa..
      youtube.com/watch?v=JAXpBDynM3s

      Olette --

    • natouttaja2

      Ilman Naton yhtä merkittävintä suuvaltaa ja sen kansainvälistä vakoilujärjestelmää olisivat terroristien pommit taas kylväneet tuhoaan IPU:laisten ja kommarien taivasmaassa.
      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005493833.html
      Voisi tietysti ajatella, että tuollaisesta varoittelu maalle joka terrorisoi pienempiä naapureitaan ei varoituksia kaipaa vaan saisi kärsiä nahoissaan. Noh terrorismin kitkeminen on koko maailman asia ja uhka jokaiselle maalle.

      Meillä tosin on tällaisia pikkupopuloita kuten IPU ja ryssäkkipuolueita (VIHR, VASEMMISTO jne) jotka haluavat majoittaa koteihinsa ja entisiin homekouluihin ja kasarmeihin näitä nukkuvia soluja hampaitaan viilaamaan.

      Merkittävä muistutus tämä kuitenkin oli siitä, ettei Putinin Venäjä todellakaan ole terrorismista vapaa valtio, kuten jotkut ylistävät piirit haluavat sitä virheellisesti kuvata. Viimeksi huhtikuussa Pietarin metroon tehdyssä iskussa kuoli 15 ja haavoittui yli 50 ihmistä. Terrorismi ei myöskään ole uusi ongelma vaan juontaa Lähi-idässä juurensa paljon natoja ja Jenkkien siellä vaikuttamista kauemmaksi, ei unohdeta myöskään Afganistania, jossa järjestystä joutui hatarasti ylläpitämään suuri kolonaan Neuvostoliiton panssarivaunuja ja sotilaita vuosikymmenien ajan. Kunnes Neuvostoliitto romahti ja kaatui omaan mahdottomuuteensa.

    • finnille_vain_nyrkkiä

      " IPU:n hallituksessa on käytännössä kuitenkin koko sen historian ajan jo Hakalehdon pj kaudelta saakka ollut Naiset Rauhan Puolesta johtajistoa omassa hallituksessaan. IPU:lle itsenäisyys on pelkkä keppihevonen vuoden 1917 sisällissodan jatkamiseksi ja luokkataistelun ylläpitoon. "

      Ja sitten tämä patologinen valehteleva narsisti ja ryssäkkä kommentoi mm näin: " aivottomalle
      17.12.2018 17:51
      IPUlla ei ole mitään tekemistä Venäjän kanssa toisinkuin Keskustalla ja Kokoomuksella saati vasemmistolla. Ei edes kaupankäynnin suhteen. "
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14447960/vasemmisto-vihaa-itsenaisyytta#comment-95942536

      IPU on pelkkä venäjän asiaa ja venäjän kauppaa ja järjettömiä diilejä ajava rysswän hyyryläisporukka, Natoviha, länsiviha, jopa ipun nettisivut oli ostettu venäläisryhmittymältä jasivuen toimivuudessahan tuon näki. Edelleenkin IPU:lle on ylivoimaista tukea rehellsistä suomalaista työtä ja asioida suomalaisten kanssa, niin kaksimielinen ja sairas on ipulainen maailma.

    • vähät-eväät

      Jospa sitten häivyt kuvioista itse ja näytät muille mallia .Suomen tilannetta teikäläisten toiminta ei paranna muuta kuin häipymällä maisemista sinne minne kuulutte.

    • ettäs_kehtaa

      Jos perustuslakimme mukaista kuusi seitsemästä eduskuntamme kannatusta ei EU liittymiseen ollut, onko Suopmi silti sinun mielestäsi laillisesti liittynyt EU:hun vai onko EU jäsenyytemme pelkästään laiton harhautus, siis sopimus joka ei voi virallisesti olla voimassa.

      Sauli Niinistö jonka juristin paperit hmmm tulkitsi asian niin, että sopimus oon voimassa mutta ihan oikeasti väitätkö jäösenyyttämme riidattomaksi ja viralliseksi ihqan alusta alkaen?

      Kansanäänestyshän oli neuvoa antava ja tulos siinä hatara myönteisyys saavutettiin nippa nappa EU: myönteinen, ja tavat joilla tuo hatara kannatus saavutettiin, ei kaikilta osiltaan päivän valoa kestä.

      Kysyn tätä siksi, että liirumlaarumisi tuossa on ohi aiheen ja antaa kuvaa kuin koko alussa irtautunut siipi olisi kantoineen ollut jotenki vitsi koko käsityksesi kanssa ja tarkoituksenasi pelkästään tehdä EU mynteinen kirja jolle haet ostajia.

      IPU/VSL:n mädätti yksi sen merkittävimmistä jäsenistä, sen PJ Ilkka Hakalehto jonka historiatulkinta, sisäinen peli ja mm Pesosen ujuttaminen puheenjohtajaksi ja näiden kahden täysellinen yksinvaltius mädättivät puoleen kuvotukseksi jonka ainoita pyrkimyksiä loppujen lopuksi olivat mielistellä Venäjää ja dissata länttä. Paljon puhutusta ja kirjoitetusta puolueettomuuspolitiikasta tuossa ryssähtelyssä ei olut jälkeäkään jäljellä. Pesosen tapa valita myös pyuolueen uudet jäsenet yksin ja tuoda hallituksen kokouksiin vain itselleen mieluisat jäsenhakemukset piti huolen siitä, että kaikki kansallismielinen, oikea ja avon ja puolueettomuuspolittinen EU vastainen puolue ravistui totaalisesti.

      Myös talous ja raha puolueessa oli vallan välineitä, joilla tuo mädätyslinja lukittiin pysyvästi IPU raunioon eikä IPU:sta voi tulla mitään vanhinta uudistusliikettä, eikä sen valtaa tällä hetkellä pitäville voi alun jaloudesta tai suomen vanhimman uudistusliikkeen kunniaa edes vertauskuvallisesti pienessä mielen lipsautuksessakaan ojentaa.

    • romuttamolle_vaan

      VSL:n ja IPU:n tarkoitus tai pyrkimys ei kuuna päivänä, ole ollut uudistaa yhtään mitään. Päämäärä on ollut jähmettää maa 60 luvulle ja pönkittää Venäläisten valta, tulipa se millä nimellä tahansa.
      IPU:tröllikällä on monet kasvot, Tämä Kimmoffi edustaa yksiä niistä.

      EU oli vallanpiutäjiltämme yksi ratkaisu Neuvostoliiton romahdettua varmistaa, ettemme ole jo silloin odottavissa olevan Venäjän uuden nousun myötä sen pakkoavioliitossa jota saimme avoliittolaisesti maistaa koko Neukkulan olemassa olon ajan. Suora Natoliitos tuohon aikaan olisi kenties ollut järkevintä, mutta liian provosoivaa ja räikeästi aiemmian puolueettomuusliturgiamme julistusta vastaan.

      Ehkä nyt olisi aika sillekin.

      Ipuvesseli taas oli osaamatonta kyläpolitikointia narsismin ja henkilökohtaisten etujen kalastelua, kuten edelleen tänäkin päivänä. Puolueen nimet ja linjat ovat olleet todellisuudessa palvelemassa EU liitoksen häiriötöntä toimintaa ja pahimpien vastustajien energian suuntaamista ipun kautta kaikille vaarattomaan suuntaan.

      Nyt IPU:ja ei enää tarvita, eikä sille ole enää tilausta, joten kysymys kuuluukin, kuka sammuttaa valot lähtiessään. Eikä siitä, millaisen muistopatsan ja kunniamerkin se ansaitsisi, koska sille ei ole tuon touhun merkeissä koskaan ollut aihetta. Ehkä muutamia pahiten huijattuja voisi hyvittää jonkinlainen julkinen tuomio ja keulakuvien toimien tuomitseminen.

      • yksityisyrittäjälle

        Kaiva esiin vanha puhelinluettelo.Niistä löydat miljoonien ihmisten nimet jotka ovat suomalaisia. Touhusi on yhtä perseestä kuin KMSn vaalit.Kailla ihmisillä on oikeus rehelliseen toimintaan politiikassa ja työelämässä. Valtion tehtävä on estää tällaisten idioottien päsmäys ja häirintä.


    • VSLVeteran

      Niinpä kai, niinpä kai. Ipu on pepusta niin kuin kaikkia foorumeja ylläpitävät liberaalieliitin idiootit. Eivät kestä vähääkään kansalaiskeskustelun tason nousua.

      https://youtu.be/ItITebTjiBw

    • rikos-ja-rangaistus

      Irvokasta suomalaisten solvaamista koko sivu täynnä. Kaippa tämä maa on jo kokonaan miehitetty kun ei saa olla enää itsenäinen vaan pitäisi kumartaa Junkkarin edessä polvillaan.
      Toki IPUssa on outoa porukkaa kun Pesosen aikana ei saatu edes omaa ohjelmaa aikaiseksi. Siksi IPUun ujuttautuivat henkilöt jotka edustavat kannattajien vastaisia mielipiteitä. Kysymys on puolueesta ja sananvapaudesta eikä suinkaan pakkovallasta kuten muilla puolueilla. Päämäärähän on saavuttaa koko kansan hyvinvointia edistävä itsenäisyys joka estää demokratian keinoin rosvojen säälimättömän kuppauksen josta sipilän hallitus on malliesimerkki. Hallituksen taustalla on KMS-sopimus josta olivat muutamat sijaiskärsijät käräjillä mutta päärosvot jäi tuomiotta.

    • tuhoon_tuomittu

      Nyt on jo myöhäistä, ipussa ei ole muuta kuin variksia, rottia, ja muuta loissakkaa jäljellä. Tosin viimein rotat jättävät uppoavan paatin ja kaarneet jäävät palaamatta kunhan jostain risukasan löytävät mistä raakkua.

    • raja_adres

      Aika vaikea on varisverkostoja häätää jos ydinporukka on täynnä tuota sakia.

      • Anonyymi

        Luuletko vieläkin olevasi ydinporukkaa? Variksenpelätinkään ei sinua täältä häädä.


    • inhoja_maantäyttäjiä
      • Anonyymi

        Sananvapaus kuuluu kaikille suomalaisille. Puolueessakaan sitä ei voi estää. Jos yrittää niin käy kuten Keskustan. Menee äänestäjien luottamus. SNn varisverkot ovat tuulesta temmattuja kuten koko mieskin.IPUn ohjelmaan ei kuulu kommunismi eikä sosialismi koska puolue edustaa arvoja jotka perustuvat pienomistamiseen eikä rosvoamiseen joka olisi rikollista lakien mukaan .


      • Anonyymi

        Eiköhän jokainen halua ystävänsä voivan jäädä Suomeen sen sijaan, että joutuu elämään täydellisessä epätietoisuudessa siitä, mihin tämä on joutunut ja mitä on tapahtunut?
        Naiset Rauhan puolesta yhdistyksen johtoa ipun johdossa ei ole ollut aikoihin - ikävä kyllä.
        Ettette vain sekoita Naiset Itsenäisyyden Puolesta -järjestöön?


    • Anonyymi

      Aloittaja kertokoon nyt edes yhden esimerkin IPUssa toimivasta Varisverkoston (sori, en kunnolla tiedä, mikä semmoinen onkaan) edustajasta ja perustelkoon faktoilla, mikä tämän liittää VV:oon.

      • Anonyymi

        SN johtaa itse varisverkostoaan.Siitä on tullut ikävä sivun pilaaja ja Suomen itsenäisyyden pilaaja.Tällaista suomalaisten puolueiden toiminta on ja tätä on katkunut IPUn perustamisesta alkaen. Kova halu joillakin piireillä on tuhota Suomi ja sen alkuasukkaat.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe