Sensuroimalla ei tätä maata rakenneta

StnanPrklnVtu

Se, että aivan asiallisia mielipiteitä ei saisi esittää , ja pitäisi vaan hymistellä virallisen nomenklatuuran säestyksen mukaan , ei poista ongelmia eikä totuutta.

Mielipidesensurointi vain lisää vastakkainasettelua sekä aitoa vihaa koko systeemiä ja sen ylläpitäjiä kohtaan.

51

2725

3Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiMitäänOngelmaa

      Ongelmahan tässä on vain se, että vapaan kasvatuksen pikku Joni-Petterit, kuvittelee heidän sonnankirjoittelunsa kuuluvan sananvapauden piiriin. Tyyliin, kyllä Joni-Petterin kuuluu saada sanoa, mitä ikinä tahtoo, muutoin Joni-Petteri saa itku-potku-raivarin. Näkeehän sen jo Intissäkin, ei kestetä, kun kielletään ja mielenterveys pettää.

      • VaiEiOleMuka

        Niin kunnianloukkaukset, uhkaukset ja väkivaltaan kiihottaminen ovat tietysti tuomittavia. Mutta se että arvostelet päättäjiä, poliittisia näkemyksiä ja toimia, tai uskontoa, myös islamia - kuinka kärjekkäästi tahansa - kuuluu sananvapauteen.


      • f22

        Jos herr ProPetteri kaivaa verta nenästään, niin totta kai on vaara, että neste myös esiin tulee. Tämä viha, häirintä-metakointi yms. on nähtävissä pitkälti pelkkänä provokaationa, jolla pyritään saamaan aikaan tilanne, jolla kaikenlaista suitsintaa saataisiin lisää ja herrankekkuloille entistäkin lokoisammat oltavat.


      • Jasperinpas----koo
        VaiEiOleMuka kirjoitti:

        Niin kunnianloukkaukset, uhkaukset ja väkivaltaan kiihottaminen ovat tietysti tuomittavia. Mutta se että arvostelet päättäjiä, poliittisia näkemyksiä ja toimia, tai uskontoa, myös islamia - kuinka kärjekkäästi tahansa - kuuluu sananvapauteen.

        Tämähän on virkamiehiltä opittua, Uhkaileehan polliisi kin putkalla jos et kerro päivän vitsiä, Kunniaasi loukataan mennen tullen eri virastoissa, Väkivaltaan kiihottaminen alkaa jo armeijasta, Mikä teitä ihmiiset risoo? Sanokaa sanottavanne nöyristelemättä, Ei me kaikki sovita/mahruta kivensisään, Avoimmuus kunniaan!!!!


    • PelastukoonKenVoi

      Sensuroimalla toisinajattelijoiden mielipiteet , manipuloimalla kaikissa mahdollisissa tilanteissa ja suoranaisella valehtelulla , vääristelemällä uutiset totuudenvastaisiksi ja salaamalla rikostentekijöiden todellisen henkilöllisyyden niin valtaapitävät poliitikot kuin heidän juoksupoikansakin , valtamedia ja pikkuvirkamiehet tekevät karhunpalveluksen tälle maalle ja sen yhtenäisyydelle.

      Kansa ei tunne omakseen eikä hyväksy tuollaista alhaista toimintaa ja valehtelua sekä ikänsä raataneiden suomalaisten työn tulosten kylvämistä maailman tuuliin.

      Kansassa alkaa kytemään syvä vastenmielisyys ja inho koko tuota sensuurimanipulaatiota pyörittävää alhaista joukkoa kohtaan.

      Vaarana on , että tukahdutettu vastenmielisyys ja inho muuttuu jossain vaiheessa raivoksi.

      • TotuusSattuuQC

        Et ole sattunut huomaamaan että koskaa historiassa ei tavallisella ihmisellä ole ollut suurempaa mahdollisuutta saattaa omat ajatuksensa ison yleisön nähtäville kuin nykyisenä netin aikana. Moisesta näkyvyydestä eivät meidän isämme tai isoisämme olis aikoinaan osanneet edes unelmoida,
        Se että nykyään ei saa ihan minkälaisiä poskettomia väitteitä tai vihalietsontaa kuitenkaan netissä levittää, on vain edes jonkinlaisen vastuun säilyttämistä jokaiselle siitä mitä sanoo ja mitä se ehkä aiheuttaa. Mutta nythän ei kestetä enää edes sitä että joku kirjoittaa mielipiteeseesi vastauksen jossa ei ole samaa mieltä. Siitäkin jo kiljutaan että ei ole sananvapautta kun joku tulee netissä kertomaan että mielipiteesi on väärä.


    • StnanPrklnVtu

      Ongelmahan on juuri siinä , että Suomessa tällä hetkellä vain sen toisen ajattelutavan mielipiteitä pidetään nomenklatuuran määrittämänä ainoana oikeana mielipiteenä.

      Toisinajattelijoiden mielipiteitä pidetään väärinä : Niiden julkaiseminen on kielletty , netti - KGB on palkattu vahtimaan ettei mitään "väärinajattelua " vahingossakaan pääsisi nettipalstoille , ja jos pääsee , niin aivan naurettavista asioista uhataan rikostuomioilla .

      Nomenklattura on määritellyt mikä on rikos : Se on rikos vain "väärinajattelijan " sanomana , vastapuoli saa revitellä vapaasti ja solvata "väärinajattelijoita" halventavin ja herjaavin termein
      ilman että nomenklatuura näkee siinä mitään tuomittavaa.

      Tämä on jo johtanut itsesensuuriin: Edes yhteiskunnassa vaikutusvaltaisissa asemissa olevat eivät enää uskalla tuoda julki mielipiteitään ilman pelkoa "oikeinajattelijoiden" kostosta.

      Ja kyse on vain ja ainoastaan pelkän totuudenmukaisen asian tai mielipiteen ilmaisemisesta,
      joka toisinajattelijoilta on kielletty sensuroimalla ja vielä rangaistuksen uhalla.

      Tällainen toiminta rapauttaa luottamuksen poliittisiin toimijoihin, heidän käskyvallassan oleviin
      virkamiehiin , valheita ja manipulaatiota suoltavaan mediaan ja kaikkiin toimijoihin , jotka
      tuputtavat kansalle tuota "oikeinajattelua ."

    • Vaaveli

      Kaiken suvaitsevaiset vihervasurit syyllistyvät nettikiusaamiseen . Varsinkin Facebookissa he ilmiantavat kommentit, joissa vähänkin arvostellaan laittomasti maahan tulleita. He jatkavat samaa ilmiantopolitiikkaa, kuin aikoinaan heidän kommunistiystävät Neuvostoliitossa. He eivät halua, isänmaallisten tuovan esiin ongelmia, mitä haittamaahanmuutto aiheuttaa maallemme, eivätkä raukat tajua sitä, että joutuvat vielä itse kärsimään globalisaation mukanaan tuomasta sekasorrosta . Kunhan rahan tulo loppuu taikaseinästä, silloin tajuavat tehneensä virheen puolustaessaan maamme sekasortoon saattamista. Mielestäni sananvapaus kuulu kaikille, ei vain globalisaation ja monikulttuurisuuden kannattajille.

      • Nohjuu

        Siinähän sinä nytkin käytit sananvapauttasi, eikä kukaan tullut asettamaan syytteeseen. Sinun kaltaisesi tyypit eivät vain tajua että sananvapautta voi käyttää myös rikkomatta lakia tai käyttäytymättä muuten typerästi.

        Ei. Aina jos joku poistaa kommentin josaa on rankkaa asiatonta yleistämistä tai solvaamista, niin tulee päälle juuri tuollainen marttyyritilitys tyyliin "mitään ei saa sanoa, ei saa olla eri mieltä". Tietysti saa. Keskustelullekin olisi hyödyllisempää kun sen sanoisi järkevästi, eikä solvaten ja yleistäen kuin joku ääliö.

        Tältä palstalta muuten on turha mitään tasapuolisuutta edes vaatia. Yksityisen firman omistama, elo voivat vapaasti päättää mitä antavat kirjoitella.


    • pitäisiymmärtää

      Varsinainen sananvapaus ei vielä juurikaan vaikuta siihen mitä jollain saitilla kirjoitellaan. Se tosiaan sen omistajan tahto ja halu rajoittaa tai poistaa keskusteluja. Se pelkkää bisnestä, ei mitään muuta. Samoin kuin Facebook, niin jokaisen seinä on oma eikä sen hallinta liity sananvapauteen.

      Silloin kun ihminen perustaa itse saitin ja viranomaiset puuttuvat sen toimintaan, on kyse sananvapaudesta jos puututaan yksittäiseen mielipiteeseen ettei saa olla tätä mieltä. Muutoin tietenkin siellä pitää noudattaa sitä lakia, joka koskee kaikkia samalla tavalla.

      Hyvin lähellä sananvapautta liikutaan silloin jos kielletään jonkin lehden ilmestyminen siinä esitettyjen mielipiteiden takia. Ja jos vastapuolen mielipiteet sallittaisiin.

      Se että joku toinen urpo ei ole kanssasi samaa mieltä sekä puuttuu sanomisiisi rajustikin ei vielä ole sananvapauden rajoittamista. Oikeastaan päinvastoin. Se kertoo juuri siitä että sananvapautta on puolin ja toisin eikä kukaan pääse yksin tyhmillä mielipiteillään manipuloimaan. Mikä pienelle ihmiselle niin tavattoman suuri kiusaus.

      • f22

        Nythän esimerkiksi Googlen hakukone harjoittaa sensuuria, ilmeisesti valtioiden asettamien rangaistusten pelossa. Turha on mielipiteitään ainakaan netissä julki tuoda, kun kukaan ei niitä enää löydä.


      • RahavaltaOhjailee
        f22 kirjoitti:

        Nythän esimerkiksi Googlen hakukone harjoittaa sensuuria, ilmeisesti valtioiden asettamien rangaistusten pelossa. Turha on mielipiteitään ainakaan netissä julki tuoda, kun kukaan ei niitä enää löydä.

        Google, Facebook ym. ovat virallisen totuuden poliittisideologisen polpon ohjauksessa. Taustalla tietenkin uusliberalistiglobalistien rahaeliitin intressit.


    • FiksutKuunteleeRäppii

      haista vittu sensuuris kanssa. Seth Rogen on paskaa tikun nokassa.

    • JumalaAuttaaIhmistä

      Iltalehdellä on niin suuri sananvapaus, että se uutisoi syyttömän miehen olleen syyllinen sen Keravalla kuolleen tytön murhaan. Aika tylyä.

    • sanavapausmeni2010luvull

      Kaikki mielipide ulkomaalaisista paitsi positiivinen heilauttaa heti rasisti kortin. Eu.n kritisointi heilauttaa heti populismi kortin. Yms. Nykyään kaikki jotka sanovat esimerkiksi "olet populisti" pelkää jollaintavalla toista mielipidettä ja ei uskalla tarttua sen toisen mielipiteen faktoihin koska totuuden paljastuminen olisi tavallaan tämän toisen aatteen häviö. Siksi on äärimmäisen helppo vain heittää "olet populisti" ja sivuuttaa aihe eli sulkea silmät.
      Ja tämä rasistikortti. Kaikenlainen negatiivinen mielipide pyritään sivuuttamaan ihan yhtä helpolla keinolla sivuuttaa tämän toisinajattelijan mielipide. "Olet rasisti" Tämän jälkeen on helppo sulkea silmänsä ja korvansa tämän toisen mielipiteiltä ja ylimielisesti sivuuttaa aihe koska pelätään totuutta ja sen paljastumista. Ja mikä surullisinta nämä rasisti kortit heiluu aina vaikka suurinosa erilaisesta mielipiteestä on kaukana ulkomaalaisvihasta vaan henkilö kritisoi esim suomalaisen valtion suhtautumista maahan tulleisiin henkilöihin.
      Tavallaan jos sanot ääneen että "on oikein että suomi maksaa itsensä velkavankeuteen muille maille eu.n takia ja on ihan oikein että tänne tuodaan ulkomailta elintasoelättejä suomalaisten köyhien kustannuksella elämään" sä olet silloin ns hyvä ihminen. Jos kritisoit olet joko "rasisti tai populisti" ja suljetaan kuin pikkulapsi silmät ja korvat ja aletaan mölisemään että ei vain kuulla tämän toisen mielipiteen edustajaa.
      Tällainen tapa tuli suomeen vasta 2000 luvulla ja se meni sairaaksi 2010 luvulla. 1990 luvulla sanaa rasisti ei juuri ollut ja populismia ei tiedetty edes terminä.

      • TotuusSattuuQC

        " Ja mikä surullisinta nämä rasisti kortit heiluu aina vaikka suurinosa erilaisesta mielipiteestä on kaukana ulkomaalaisvihasta vaan henkilö kritisoi esim suomalaisen valtion suhtautumista maahan tulleisiin henkilöihin."

        Ehkä koska hyvin monet näistä mielipiteistä ovat rasistisia. Ei siis siksi että kritisoitaisiin valtiota vaan koska ajattelun takana on se ajatus että muualta tulevat ihmiset ovat lähtökohtaisesti vain kuluja valtiolle eikä heillä voi olla oikein mitään hätää.

        "Tavallaan jos sanot ääneen että "on oikein että suomi maksaa itsensä velkavankeuteen muille maille eu.n takia ja on ihan oikein että tänne tuodaan ulkomailta elintasoelättejä suomalaisten köyhien kustannuksella elämään" sä olet silloin ns hyvä ihminen. Jos kritisoit olet joko "rasisti tai populisti" ja suljetaan kuin pikkulapsi silmät ja korvat ja aletaan mölisemään että ei vain kuulla tämän toisen mielipiteen edustajaa."

        No juuri tuollainen populistinen asioiden kärjistäminen hyvä-paha akselille on se joka on hyvin tyypillistä rasistisille ajatuksille. Ei eroteta faktoja ja mielipiteitä toisistaan ja asetetaan vastakkain kaksi ryhmää kuten vaikka suomalaiset köyhät ja turvapaikanhakijat. Ikäänkuin olisi mahdollista auttaa vain toista tai olisi oikein auttaa vain toista.


    • only_in_finland

      Jopa Venäjällä on parempi sananvapaustilanne kuin täällä Suomessa! Täällä et voi sanoa mitään faktoja jotka koskevat maahanmuuttoa, tulematta leimatuksi rasistiksi. Säälittävintä tässä on se, että ne suvaitsevaiset jotka ovat muilta vaatimassa moniarvoisuutta, eivät kuitenkaan itse kunnioita toisia ihmisiä, jotka ovat heidän kanssa eri mieltä. Yleensä nämä mukasuvaitsevaiset hyödylliset idiootit löytyvät vihervasemmiston äärilaidalta.

      • aivanniinn

        Tätä olen aina ihmetellyt kun vihervasemmisto pitää itseään muka suvaitsevaisina niin todellisuudessa he ovat puolueita ajatellen yksi rasistisimmista ihmisistä nimenomaan siksi koska he eivät suvaitse eriäviä mielipiteitä ja yleensä myös vihaavat isänmaallista ajattelutapaa. Silti suurinosa suomalaisista arvostaa isänmaata ja kotimaisuutta eli nämä vihaavat jopa suurinta osaa suomalaisista.


      • TotuusSattuuQC

        "Jopa Venäjällä on parempi sananvapaustilanne kuin täällä Suomessa!"

        Tuon sanomalla vain todistat että et tiedä juuri mitään Venäjän tilanteesta.

        "Täällä et voi sanoa mitään faktoja jotka koskevat maahanmuuttoa, tulematta leimatuksi rasistiksi."

        Faktoja voit sanoa vaikka kuinka paljon eikä siitä kukaan välitä tai niitä sensuroi. Mutta kun teiltä menevät aina sekaisin faktat ja sitten niistä faktoista tehtävät johtopäätökset. Ne eivät ole sama asia.
        Jos kerrot vaikka tilastoihin perustuen että tietyllä maahanmuuttajaryhmällä on korkeampi rikosmäärä kuin kantaväestöllä niin se on tietysti fakta, Mutta jos teet siitä sen johtopäätöksen että tämän taikia kaikki tähän kansanryhmään kuuluvat pitäisi lähettää maasta pois riippumatta siitä joku oikeasti itse syyllistynyt johonkin, se ei ole enää mikään fakta vaan mielipide. Ja melko rasistinen mielipide onkin.

        "Säälittävintä tässä on se, että ne suvaitsevaiset jotka ovat muilta vaatimassa moniarvoisuutta, eivät kuitenkaan itse kunnioita toisia ihmisiä, jotka ovat heidän kanssa eri mieltä."

        Katsos kun sen suvaitsemisen rajat menevät lainsäädännössä. Jos vaadit asioita jotka ovat lainsäädäntömme vastaisia niin ei sitä tarvitse suvaita samalla tavalla kuin muita mielipiteitä.


    • Mies-melkein-62v

      AIka huonosti. Maa on muuttunut paljon aikaisemmista vuosikymmenistä. Joku yrittää oikeasti kaapata vallan, eikä pelkästään Suomessa. Pelkään oikeasti kantaväestön vaihdon ngr ja muihin, lähinnä hiekka-aavikkomussslimeihin olevan menossa. Saattaa olla salaliittokin kyseessä.
      Tutkiaa netistä haulla Kalergin kreivi pohjana olevaa ideologiaa. Tähän liittyy myös NWO, Uusi maailmanjärjestys.
      Kouluissa ja myös päiväkodeissa toteutetaan suvaitsevaisuuden aivopesua. Samoin tv-mainoksissa ja tv-ohjelmissakin. Aina sinne on ujutettu joku kiintiöngr.
      S24:ssa ei voi ilmaista itseään. Parasta tehdä isoja kirjoitusvirtheitä senssssuroittttaviin sanoihin, muuten viesti poistuu joko jonkun hölmön keinoälyohjelman avulla, tai sitten vapaaehtoisena moderrrrraatttoriina on joku vihhhervasssaari.

    • eliitti2018

      Itse vertaisin Suomen sananvapautta Pohjois-Koreaan, jossa kaikenlainen mielipidenvapaus on kiellettyä. Ja niin se on täällä Suomessakin. Haitta-maahanmuutosta ei voi puhua, eliittiä ei voi arvostella (eliitti = kokoomus ja elinkeinoelämän keskusliitto). Tästä esimerkiksi aktiivimalli ja sen vastaiset mielenosoitukset, joita esimerkiksi Kauppalehti näyttävästi vastusti omalla etusivulla. Eli oman mielipiteen ilmaiseminen on rikos, jos on eriävä eliitin kanssa.

      • TotuusSattuuQC

        "Tästä esimerkiksi aktiivimalli ja sen vastaiset mielenosoitukset, joita esimerkiksi Kauppalehti näyttävästi vastusti omalla etusivulla."

        Siis puolustat sananvapautta mutta olet sitä mieltä että joku lehti ei olisi saanut vastustaa aktiivimallin vastustamista?


      • somalian_sanomat

        Kannattaa lukea mitä se roskalehti-kauppalehti kirjoitti Aktiivimallin vastustamisesta. Aika ala-arvoista tekstiä. Mutta täysin painokelpoista, koska on eliitin etua ajava sanoma.


      • TotuusSattuuQC
        somalian_sanomat kirjoitti:

        Kannattaa lukea mitä se roskalehti-kauppalehti kirjoitti Aktiivimallin vastustamisesta. Aika ala-arvoista tekstiä. Mutta täysin painokelpoista, koska on eliitin etua ajava sanoma.

        Ihan sama oletko sinä samaa mieltä jonkun lehden kanssa. Kai nyt jokainen sallisi kirjoitukset jotka vastaavat omia mielipiteitä.
        Mutta edelleen on kummallista että ensin peräät sanavapautta mutta sitten kun joku on kanssasi eri mieltä niin sitten sellaista ei olisi saanut lehdessä julkaista.
        Ja kyllä aktiivimallin vastustajat saivat todella paljon palstatilaa niin lehdissä kuin uutisissa ja ajankohtaisohjelmissakin. Vaikka kuinka monta keskusteluohjelmaa oli jossa saivat ruotia aktiivimallin haittoja. Eikö siis vastakkainen mielipide olisi saanut näkyä missään?


      • Justiinanana
        TotuusSattuuQC kirjoitti:

        Ihan sama oletko sinä samaa mieltä jonkun lehden kanssa. Kai nyt jokainen sallisi kirjoitukset jotka vastaavat omia mielipiteitä.
        Mutta edelleen on kummallista että ensin peräät sanavapautta mutta sitten kun joku on kanssasi eri mieltä niin sitten sellaista ei olisi saanut lehdessä julkaista.
        Ja kyllä aktiivimallin vastustajat saivat todella paljon palstatilaa niin lehdissä kuin uutisissa ja ajankohtaisohjelmissakin. Vaikka kuinka monta keskusteluohjelmaa oli jossa saivat ruotia aktiivimallin haittoja. Eikö siis vastakkainen mielipide olisi saanut näkyä missään?

        Ei olisi saanut näkyä kun viat otettiin vain esille, vaikka esityksessä on todella paljon hyvää .
        Olisi ollut reilua puhua myös niistä positiivisista asioista aktiivimallista.
        Olen itse huomannut kun työlttömällä on jotain sosiaalista kontaktia, eithän tuo aktiivimallissakaan paljoa ole, mutta työtön lähtee edes sen verran pois kotoa Tuossa tullut vastaan että paljon kotona ollut työtön pelkaa jo kauppassakäyntiäkin. Ne työttämä't jotka nousevat barrikaadeille aktiivimallia vastaan, ova tjo aktiivisia työttömiä, kuuluvat varmaan työttömien yhdistykseenkin. Itse ajattelen sitä perustyötöntä, jolla ei ole aktiivisuutta lähteä mihinkään, tämä edes vähän vie pois sieltä kotiseinien sisältä,. Tämä on yksi positiivinen puoli, ja niitä on useita, enemmän kuin negatiivisia.


    • Lissutuubi

      Esim. Vauvalla on tällä hetkellä ennakkosensuuri, joka poistaa kaikki viestit joissa on mm. sana maahanmuuttaja. Aika hullua, koska sana on täysin neutraali. Sensuuri ei siis liity viestin sisältöön, vaan itse sanaan. Viime viikolla nousi kohu, kun Ylen toimittaja kirjoitti ihmisten muuttavan pois Kontulasta maahanmuuton takia. Sitä ei olisi saanut kirjoittaa, vaikka ihmiset itse olivat kyselyssä niin vastanneet. Nämä vain pieninä esimerkkeinä siitä, että sananvapaus on kaventunut.

    • kusihousujenmaa

      Ei Suomessa ole minkäänlaista SANAN ja/taI MUUTAKAAN VAPAUTTA. Suomessa on valitut mediat, poliittiset näkemykset, joiden ohjaaminaq täytyy koko yhteiskunnan 'pyöriä' käskettyä piiriä.
      Suomen tilanteessa ainoa ratkasu olisi todella vahva maanalainen armeija, joka aloittaiusi niittotyöt.

      • TotuusSattuuQC

        Kannatat muka vapautta mutta silti ihannoit jotain väkivaltaista kumousta ja väkivaltaa?


    • typerästi

      sananvapautta koko ajan kiristetty ja kaikki vain täysin tarpeettomien ongelmia tuovien mamujen takia. maan sananvapaus kulkee syvällä persiissä kantasuomalaisia kaikessa kieltäen.

      tämä kostautuu tulevassa ajassa,kuten muutkin päättäjien typeryydet ja ääliöpäätökset.
      kyllä päättäjien eu-kiima on todella suoraan per-ceestä, kosto elää,se varmaa.
      maailma kostaa suomi-idiooteille,se varmaa.

      kun asioista ei saa puhua niiden oikeilla " nimillä",on typeryys todella huipussaan.

    • yksittäistapaus2018

      Esimerkki suomalaisesta sananvapaudesta. 10-vuotiaan kantasuomalaisen lapsen raiskaustapauksesta ei yksikään eliitti-media (YLE, mtv3, nelonen) kirjoittanut sanaakaan, ennenkuin vastamedia teki tästä "yksittäistapauksesta" jutun. Vastamedialla tarkoitan esimerkiksi Nykysuomi.com uutissivustoa, joka on poliittisesti ja uskonnollisesti riippumaton media. Eli 10-vuotiaan suomalaisen lapsen raiskaus ei päässyt uutiskynnyksen yli. Tänään on jokaisessa suomalaismediassa (erityisesti YLE, Helsingin Sanomat ja mtv3) kerrottu pääuutisena eräästä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen irakilaismiehen kuolemasta Bagdadissa, joka joka ilmeisesti käveli itse bussin alle. Niin tässä suomalaisen median laatua.

      • TotuusSattuuQC

        "joka ilmeisesti käveli itse bussin alle"

        Juu ja ne luodit ruumiiseen tulivat ihan vain siinä samassa rytäkässä...


      • matuonapina
        TotuusSattuuQC kirjoitti:

        "joka ilmeisesti käveli itse bussin alle"

        Juu ja ne luodit ruumiiseen tulivat ihan vain siinä samassa rytäkässä...

        ...jenkkiserffi toteaisi...ompa erikoisin itsemurha,minkä olen nähnyt!!!


      • liikenneonnettomuus

        Minä en ole ainakaan yhtäkään paperia nähnyt siitä, että irakilaismies olisi ammuttu. Myöskään miehen ruumista ei ole näytetty. Julkisuuteen on tuotu vain kuolintodistus, jossa ei kerrota kuolinsyytä. Paikalliset silminnäkijät kertovat liikenneonnettomuudesta. Suomalaiset mediat kertovat ampumisesta. Kumpaa sinä uskot, paikalla olleita silminnäkijöitä vai suomalaista punavihreää kuplamediaa, jolla on nyt pakolaiskriisi taas päällä ja juttu tehdään vaikka kärpäsestä.

        Aikamoinen rimanalitus suomalaiselta medialta tämä viimeisin turvapaikanhakija/irakilaismiehen tapaus.


      • TotuusSattuuQC
        liikenneonnettomuus kirjoitti:

        Minä en ole ainakaan yhtäkään paperia nähnyt siitä, että irakilaismies olisi ammuttu. Myöskään miehen ruumista ei ole näytetty. Julkisuuteen on tuotu vain kuolintodistus, jossa ei kerrota kuolinsyytä. Paikalliset silminnäkijät kertovat liikenneonnettomuudesta. Suomalaiset mediat kertovat ampumisesta. Kumpaa sinä uskot, paikalla olleita silminnäkijöitä vai suomalaista punavihreää kuplamediaa, jolla on nyt pakolaiskriisi taas päällä ja juttu tehdään vaikka kärpäsestä.

        Aikamoinen rimanalitus suomalaiselta medialta tämä viimeisin turvapaikanhakija/irakilaismiehen tapaus.

        " Myöskään miehen ruumista ei ole näytetty."

        Ruumiita nyt ei ole tapana esitellä mediassa.

        "Julkisuuteen on tuotu vain kuolintodistus, jossa ei kerrota kuolinsyytä."

        Siinä kyllä luki kyllä nimenomaan että oli kuollut luoteihin.
        https://yle.fi/uutiset/3-10068103

        "Paikalliset silminnäkijät kertovat liikenneonnettomuudesta."

        Bagdadin poliisin antamien tietojen mukaan silminnäkijät puhuvat juurikin ampumisesta.

        "Aikamoinen rimanalitus suomalaiselta medialta tämä viimeisin turvapaikanhakija/irakilaismiehen tapaus."

        Ai jos uskovat virallista kuolintodistusta ja paikallista poliisia? Sen sijaan että uskoisivat MV-lehden "toimittajan" mielipidekirjoituksia?


      • cnnn

        Ihmisiä syntyy ja kuolee päivittäin. Näköjään sinäpäivänä oli köyhä uutispäivä, kun yhden irakilaisen liikenneonnettomuudesta johtuvasta kuolemasta tehtiin pääuutinen täällä Suomessa.


      • Liikenneturva
        TotuusSattuuQC kirjoitti:

        " Myöskään miehen ruumista ei ole näytetty."

        Ruumiita nyt ei ole tapana esitellä mediassa.

        "Julkisuuteen on tuotu vain kuolintodistus, jossa ei kerrota kuolinsyytä."

        Siinä kyllä luki kyllä nimenomaan että oli kuollut luoteihin.
        https://yle.fi/uutiset/3-10068103

        "Paikalliset silminnäkijät kertovat liikenneonnettomuudesta."

        Bagdadin poliisin antamien tietojen mukaan silminnäkijät puhuvat juurikin ampumisesta.

        "Aikamoinen rimanalitus suomalaiselta medialta tämä viimeisin turvapaikanhakija/irakilaismiehen tapaus."

        Ai jos uskovat virallista kuolintodistusta ja paikallista poliisia? Sen sijaan että uskoisivat MV-lehden "toimittajan" mielipidekirjoituksia?

        Kannattaa olla varovainen liikenteessä nyt kun sää lauhtuu ja tienpinnat muuttuu liukkaiksi, ettei pelti rytise. Jokainen liikenteessä kuollut on liikaa.


      • TotuusSattuuQC
        Liikenneturva kirjoitti:

        Kannattaa olla varovainen liikenteessä nyt kun sää lauhtuu ja tienpinnat muuttuu liukkaiksi, ettei pelti rytise. Jokainen liikenteessä kuollut on liikaa.

        Bagdadin kadut eivät liene kauhean liukkaita.


    • AmmutaanKaikkeaSuinPäin

      Facen kyttääjät eivät ole sinänsä kauheita. Ovat sekaisin kuin seinäkello, eikä järki ja kylmä harkinta toimi. Pidän näitä aikuisia ihmisiä lähinnä naurettavina. Itseltäni poistettiin kommentti hyökkäävänä. Se sisälti käsitykseni, että mulatit ovat aika fiksuja. Tarkoitin esim. Barack Obamaa. Siis, edes Obamaa ei saa sanoa fiksuksi, oppineeksi ja älylliseksi ihmiseksi. :D

    • 0uroboros

      Oma mielipide on että oma mielipide on oma mielipide, ja jos siitä joku loukkaantuu loukkaannun minä siitä että he loukkaantuvat.

    • mätävihreä

      Ei suomessa mitään sananvapautta ole. Täällä ei voi puhua maahanmuutosta kriittisesti. Heti leimataan rasistiksi. Katsokaa miten on käynyt Ruotissa, jossa on väkivaltaisia maahanmuuttajajengejä Götebergissa, Malmössa ja Tukholmassa. Ruotsalaisia naisia joukkoraiskataan viikottain, ja koskaan ei saada yhtään tekijää oikeuden eteen. Siinä #metoo aktivisteille oikeita ongelmia ratkaistaviksi.

      • TotuusSattuuQC

        "Ei suomessa mitään sananvapautta ole. Täällä ei voi puhua maahanmuutosta kriittisesti. Heti leimataan rasistiksi. "

        Vaikka joku sanoisikin sinua rasistiksi kirjoitustesi takia niin eihän se ole mitään sananvapauden rajoittamista. Se on vain nimittelyä. Tai voisi joku vain sanoa sitä kritiikiksi sinua kohtaan. Eikö sinua saa kritisoida?


      • punavihreäkakka

        Rasistiksi haukkuminen on yksi keino vaientaa keskustelua ja tukahduttaa sananvapauta. 1920-1940 luvulla natsit leimasivat juutalaisia ja nyt 2010-luvulla punavihreät natsit leimaavat tolkun ihmisiä. Molemmilla on sama päämäärä, tukahduttaa eriävät mielipiteet ja manipuloida suuria massoja omien aatteiden kannattajiksi. Maahanmuutto on rikkaus?


      • TotuusSattuuQC
        punavihreäkakka kirjoitti:

        Rasistiksi haukkuminen on yksi keino vaientaa keskustelua ja tukahduttaa sananvapauta. 1920-1940 luvulla natsit leimasivat juutalaisia ja nyt 2010-luvulla punavihreät natsit leimaavat tolkun ihmisiä. Molemmilla on sama päämäärä, tukahduttaa eriävät mielipiteet ja manipuloida suuria massoja omien aatteiden kannattajiksi. Maahanmuutto on rikkaus?

        "Rasistiksi haukkuminen on yksi keino vaientaa keskustelua ja tukahduttaa sananvapauta. "

        Jos joku puhuu ja käyttäytyy kuin rasisti niin eikä häntä saisi sanoa rasistiksi? Toki jos leimataan täysin aiheetta niin se on eri asia. Mutta ei voi olla niin että jokainen saa itse määritellä onko rasisti vai ei vaan kyllä siinä on muillakin jotain sanomista.
        Ja aivan samaa leimaamista ovat kaikki puheet "suvakeista", "mädättäjistä" jne. Pelkkää leimaamista nekin ovat.
        Niin kauan kuin saat sanoa sanottavasi ilman ennakkosensuuria niin meillä on sananvapaus vaikka kuinka muuta väittäisit.


    • kalmamedia

      Sananvapaus on ok mutta vapaus sanoa ei edellytä mölyapinan älykkyysosamäärää ja hyeenan käytöstapoja vaan sanottavansa voi sanoa vapaasti myös tyynesti, harkitusti ja asiallisesti. Sillä tavalla vapaasti sanoja ohittaa ennakkoluulot, jotka monin tavoin kohdistuvat karkeasti itseään ilmaiseviin ihmisiin, joiden sanoma jää epämiellyttävän esiintymisen varjoon.

    • SVVS
    • Justiinana

      On aikoja, Kekkosen aikan, kun venäjästa/neuvostoliitosta ei saanut sanoa sanaakaan ei ainakakaan negatiivista,
      On aikoja kun taistolaisset ja vasemmistolaiset jylläsi, yrittäjä oli kirosana ja riistoporvari.
      On aika nyt kun kaikki pajhoittavat mielensä, Alkaa olla niin jos sanoo mielipiteensä, sitä on kohta pyydettävä anteeksi, kun pahoitti jonkun mielen. Siis aikaisemmin oli yksi asia josta ei saanut sanoa, nyt niitä riittää, niin ihmisten suhteista, jopa työnimikkeisiin, kait tässä kohta on ettei ole edes aviomiestä tai aviovaimoa, vaan aviohenkilö joka voi olla mies tai nainen, auts eihän niitäkään saisi käyttää enää. Varmaan kohta pitää mennä naimisiinkin muovisäkissä, koska perinteisiä vaatteita ei voi käyttää, morsiuspukuja kun ei ole sellaisille henkilöille joitka ovat ei naisia. (siis miehiä) Lapset eivät saisi leikkiä perinteisiä leikkejä, joku täti taas suuttuu kun lastentarha järjestsää prinsessajuhlat tytöille ja leluautotapahtuman pojille, siis tuossa oli mielensäpahoittajien mukaan kaikki mahdollinen väärin, niin lapset, juhlat, auto, tytöt ja pojat.
      Niin ja tujo mee-too kanpanja, on kat tarkoitus ettei enää synny parisuhteita tai synny niitä pieniä äänteleviä ihmisiä. Jos kuulemma katsekkin on toiseen sukupuoleen on jo vahingollista katsottavalle, eikös sitten olisi paras systeemi vanha Kiinan systeemi kaikille sama harmaa vaatetus niin ne katseetkin loppuu,
      Mitä nykyisin voi enää sanoa tai tehdä, kysyn vain.

    • rättvis

      Suomessa ei saa puhua/ arvostella pakkoruotsista, eikä suomenruotsalaisten ylivallasta, siis 3% määrää mitä 92% tekee.
      Musulmaaneista ei saa olla eri mieltä kuin nämä suomalaisvastaiset käänteisrasistit ( svedut, de gröna, kommarit jne).
      Matuista 80% miehistä on rintamakarkureita, isänmaan pettureita jne, tulevat valmiisiin ilmaisiin pöytiin.
      Pakolaiset ovat aivan eri asia.

    • svedu666

      Onneksi on olemassa vaihtoehtomedioita, jotka kertovat asiat kuten ne ovat. Eilen maikkari nöytti uutisissa jutun Malmön tilanteesta, jossa kantaruotsalaiset naiset pelkäsivät tulla joukkoraiskatuiksi. Ei puuttu monikulttuurisuudesta mitään. Ilmeisesti kantaruotsalaiset pojat siellä raiskailee.

      • TotuusSattuuQC

        "Onneksi on olemassa vaihtoehtomedioita, jotka kertovat asiat kuten ne ovat."

        Aina kun joku sanoaa sanovansa asiat "kuten ne ovat" niin voi olla varma että silloin kyse on täysin varmasti vain tämän henkilön omasta ja hyvin kärjistetystä mielipiteestä.


    • tässätotuus

      Sauli Niinistön masinoima tolkun-mulkku on kaikki valheet ja löpinät uskova kritiikitön pölhö-stubbilainen matuttaja ja rikollisen kokoomuslaisen paskakehityksen ja totaaliryöstön edessä vaikeneva umpisokea idiootti. Sauli Niinistön tolkun-mulkussa ei ole mitään hyvää. Se on pelkästään tyhmänpulska paskanjauhaja ja matutksen ja rikollisten naivi ja yllytyshullu sinisilmäinen ymmärtäjä ja siksi pahuuden edessä kaikkinaisen toimettomuutensa vuoksi erittäin vaarallinen itselleen ja muille.

    • totuus.tulee

      tämäkin uutinen katoaa kuin pieru saharaan, kun ei ole mieluinen!

      Sanoma Median pomo Jan Träskelin tuomittiin lapsipornosta jo vuonna 2009 – 1800 kuvaa koneella!!!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe