Muistatteko vielä ne ajat jolloin vasemmistolla

Vasemmistoliittonainen

25

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pislaaki

      Joo joo mutku ei silloin ollu vielä natseja.

      • tajutkaaasiapässit

        jos suomessa todella olis natseja ,niin täällä ei olis ainuttakaa vasuria ei yhtäkään homoo ja lespoo.mut kun on?miksi siksi kun ei ole natseja


      • ennen.oli.paremmin

        joo.. silloinhan joka päivä aurinko paistoi ja linnut lauleli iloisesti .ihmisilläkin oli iloinen ja aurinkoinen mieli .. vahinko vain ahneet porvarien prkl sai ahneudellaan myös ilmasto muutoksen , leipäjonot yms aikaan,


    • NatsiFasistiSikaVasuri

      Vasuri-poloiset huutavat natseja, kun eivät muuta enää osaa.
      Työläisille noista natsi-huutelijoista on pelkkää haittaa ja harmia.

    • HuudetaanTaasNatsia

      Nyky-vasurit kilpailevat lähinnä sillä, kuka pystyy huutamaan eniten "Natsia" minuutissa.

      Sitten kun pitäisi puhua työnteosta, saamme täydellisen vaivaantuneen hiljaisuuden :)

      • 1111110110

        Persut puhuu töistä kun kukaan ei sitä osaa tehdä.


      • HuudetaanTaasNatsia
        1111110110 kirjoitti:

        Persut puhuu töistä kun kukaan ei sitä osaa tehdä.

        Juurihan mainitsimme, että vasureilla ei ole aikaa työntekoon, kun pitää huutaa NATSIA kadulla! Se on heidän työnsä.

        Sen sijaan me muut käymme töissä ja maksamme veroja joista annetaan näille vasurien NATSI-huutelijoille kuukausikorvaus.

        Koetapa vasuriNATSIhuutelija vähän edes ajatella...


    • Se.Vanha.Köppäukko

      "Muistatteko vielä ne ajat"

      Toki muistetaan aika jolloin vielä oli se SKDL ja SKPj Vähemmistö ja enemmistö. Puheen johtajista toinen oli jopa omilla käsillään sotkeutunut "kivitöihin". Toinen yritti kammeta toista ulos ja riiteli kuten nuo "toislinjalaiset". Ja toki muistetaan sekin jolloin Hertta ja Hella pistivät ringit helisemään O.W:n tahtiin.
      Ainahan tuo "valta" on ollut sellainen "Foliopipo" joka on saattanut "hurmostilasta rappioon".
      Jotenkin kuitenkin näyttää siltä , että nimivaihdoksetkaan ei pelasta sitä jonka perimmäiset arvot ovat "Taistontiellä". Joukkohan näyttää nyt olevan "Sinisillä saloilla", "Isistä aurinkoisimman opeissa" ja sitten tuo joukko, jonka tehtävä tuntuu jo suurimmasta osasta kansaa "tähtijärjestelmien valloittamiselta". Puheet ovat jo niin paksuja , että eduskunnassakin seinät natisevat ja patsaat kääntävät kankkunsa myötähäpeästä. Toki on mukava , että taipumuksia on mutta ne voisi säästää sinne omiin illatsuihin siellähän "poikkeavaa ohjelmaa tarvitaan" !!
      Puolue on kuin linja-auto jonka penkit on kuten vitsissä , jossa kaikkien mieliksi piti rakentaa kaikille etupenkki. 15m leveä ja 2m pitkä auto ei kuitenkaan ollut tiekelpoinen ??

    • Paavo72vee

      Totta on että vasureilta puuttuvat tavoitteet, heiluvat vain kuin heinä tuulessa eivätkä edes kehtaa sanoa olevansa kommunisteja.

      Tosi on että vasureiden tilaisuuksissa kukaan ei osaa edes puhetta pitää.
      Jengi paukuttaa rumpuja ja huutaa natseista.
      Onnetonta on tuota toimintaa seurata.

      • 111111011

        Persujen puoluekokouksessa osattiin seistä sentään toinen käsi suorana ja huutaa heil harhaahoa..hheh..


      • NatsiSikaFasistiVasuri
        111111011 kirjoitti:

        Persujen puoluekokouksessa osattiin seistä sentään toinen käsi suorana ja huutaa heil harhaahoa..hheh..

        Olet poloinen erehtynyt väärään kokoukseen, se oli vasemmistoliitto, hhehh eheheheheeee...
        Se jatkuva natsi-huutelu taisi hämätä sinua. Etkö yhtään ihmetellyt niitä alpakoita siellä.


      • 1111110101111

        Ei persujen kokouksen kolpakot ihmetytä, juoppoja persut hyvin usein on, hheh....


    • juokavikas

      Natsivastustusrummut paukkuvat se on suloista musiikkia.
      Silloin ei tarvitse keskustella.

      • SuomenPelastajat

        Aina voi vasuri-ääliö huutaa tahdissa: Natsi Fasisti Porvari Kuolema !!!!!!


    • Katri.Kesälapsi

      Niin jotta muistetaanko ?

      Toki muistetaan, muistetaan monta muutakin asiaa jotka ovat tapahtuneet 50-60 vuotta sitten ? Kesät olivat kauniita ja lämpimiä uitiin ja ... runsaasti. Osa noista asioista saattoi olla jopa totta osa sitten ei. Muistelmissahan tahtoo usein käydä niin. Nykynuoriso muistelee joskus 50 nen vuoden kuluttua niin josko ovat muistelemassa sehän on vanhenemiseen kuuluvaa.

      Senhän todistaa eräs laulukin :"Olen unessa useasti sinun poluilla koulutie ja enköhän hautaan asti myös koululainen lie ." Noin somasti se menee !!
      Mitä taas noihin järkeviin tavoitteisiin tulee niistä voidaan olla monta mieltä , järkeviä tai ei mutta realistisia ja toteuttamiskelpoisia niistä oli perin harvat.
      Mitä sitten muistetaan nykytavoitteista "sillisalaattia , 5 sukupuolta, huumevapaus, sukupuolineutraalit , suuret unelmat ja kansalaispalkka ."

      • NytköKahville

        Eikös kommunismin takia ole kuollut kymmeniä miljoonia ihmisiä?


    • bobgeldof

      Vasemmisto ikäänkuin "putosi" sellaiseen ideologittomaan tilanteeseen,kun Neuvostoliitto romahti,ei oikein ollut mitään mitä vastaan käydä "taistoon".Toista se on nykypäivänä,kun punikki-vasuri-anarkistillekkin on jonkunlainen sosiaalinen tilaisuus "Olla jotakin" jos ei muuten niin niillä tylsillä "Natsi - Rasisti huuteluilla ja jos nekään eivät enää anna riittävästi kiksejä,poltetaan sitten Suomenlippuja ja joiltakin autot..hakataan mielenosoituksessa hevosia jääkiekkomailoilla ja heitellään pommeja. Ei tuollaista vasemmistoa kohtaan ole eikä riitä enää ymmärrystä.

      • 1111110111111

        Taisi tampereella haastatellut riehujat olleet persuja...


      • ohhohohhuh
        1111110111111 kirjoitti:

        Taisi tampereella haastatellut riehujat olleet persuja...

        ei muuten ollut kaveri soitti ja kehu et olivat juosseet reppuselässä jossa kepin päässä aasi ja hän ei pystynyt oikein profiloimaan kumpi kuljetti jalkoja? etunmainen vai takinmainen kun olivat niin saman näkösiä


      • merjaaaaaa

        Toivotan Vasemmistoliitolle pierunhajuista presidenttikisaa.


    • VL_parasta_kansalle

      Solvaamalla ei Vasemmiston kannatusta ainakaan vähennetä, vaikka heikkopäiset oikeistokakarat niin luuleekin. Oikeaa tietoa Vasemmiston ohjelmasta voi lukea tästä:

      ----

      1. UUDISTAVA VASEMMISTO – MAAILMANLAAJUINEN LIIKE

      Vasemmiston tavoitteena on vapauttaa ihmiskunta sodasta, sorrosta, puutteesta ja eriarvoisuudesta.

      Vasemmisto tavoittelee yhteiskuntaa, jossa jokainen yksilö elää vapaana ja voi kehittää itseään rajoittamatta muiden vapautta. Kaikkien vapaus voi toteutua vain demokraattisessa ja tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.

      Kestävän kehityksen vaatimus asettaa ihmiskunnan suurten valintojen eteen. Kiihtyvän aineellisen tuotannon ja kulutuksen tie on kestämätön. Luonnonvarat ovat rajalliset. Ihmisen toiminnan aikaansaama ilmastomuutos ja ympäristön tuhoutuminen uhkaavat elämämme ehtoja. Ne ovat jo vakavasti heikentäneet luonnon monimuotoisuutta.

      Ihmiskunnan on valittava tietoinen kestävän kehityksen tie. Maailman ihmisten ja kansakuntien keskinäistä solidaarisuutta on vahvistettava. Se tarkoittaa yhteistyötä rauhan, ihmisoikeuksien, demokratian ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

      Vasemmistoliitto toimii suomalaisen yhteiskunnan uudistamiseksi tasa-arvon, vapauden ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Samoja perusarvoja edistämme kansainvälisessä toiminnassa, osana maailmanlaajuista vasemmistoliikettä.



      2. VASEMMISTOLIITON PERUSARVOT
      Tasa-arvo, vapaus ja kestävä kehitys

      Vasemmistoliiton perusarvot muodostavat kokonaisuuden, jonka kaikki osat ovat yhtä tärkeitä ja joka toteutuu vain demokraattisessa yhteiskunnassa.

      Tasa-arvo on kaiken vasemmistolaisen ajattelun ja toiminnan lähtökohta. Kaikilla ihmisillä on yhtäläinen arvo. Jokaisella on oltava oikeus hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Tasa-arvo on se järjen ja sydämen mitta, jonka avulla otamme kantaa niin koulutukseen, työelämään, sukupuolten ja ikäryhmien välisiin suhteisiin kuin toimeentuloon. Suuret tulo- ja varallisuuserot ja omistamiseen perustuva valta ovat ihmisten tasa-arvon toteutumisen pahimmat esteet.

      Vapaus on ihmisen oikeus ja mahdollisuus itsensä toteuttamiseen ja luovuuteen. Vapaus on jokaisen ihmisen yksilöllisyyden ja koskemattomuuden kunnioittamista. Vapaus on kautta historian ollut sorrettujen ja alistettujen unelma, joka on saanut ihmiset yhtymään toimintaan yhteiskunnan muuttamiseksi. Pahimmat vapauden esteet ja pakot tämän päivän ihmisille tuottaa omien lakiensa mukaan toimiva talous. Vasemmistolle vapauteen liittyy aina yhteisöllinen vastuu ja solidaarisuus. Vapaassa yhteiskunnassa jokaisen vapaus on kaikkien vapauden ehto.

      Kestävä kehitys on tulevien sukupolvien elinehto. Vasemmistoliitto edistää kohtuusperiaatetta, jonka mukaan jokaisella on oltava aineellista hyvää riittävästi, mutta kenellekään sitä ei kuulu ylettömästi. Kestävyyden vaatimus koskee kaikkea yhteiskunnan ja talouden toimintaa. Kestävä kehitys edellyttää, että demokratia ulottuu myös talouteen. Valtavat kehitys- ja tuloerot, ilmastomuutos, luonnonvarojen rajallisuus ja luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen ovat hälyttäviä tosiasioita, jotka edellyttävät valtiorajat ylittävän yhteistoiminnan lisäämistä ja syventämistä.

      Demokratiaa vahvistettava

      Vasemmistoliiton perusarvoja voidaan edistää vain demokratiassa, jossa jokainen ihminen on poliittiseen toimintaan oikeutettu kansalainen. Vasemmistoliitolle demokratia on sivistyneen kansalaisyhteiskunnan välttämätön toimintatapa, jonka tulee ulottua kaikkiin yhteisöihin myös taloudessa, työelämässä ja kansainvälisessä toiminnassa.

      Päätöksenteon on perustuttava tasa-arvoisiin osallistumismahdollisuuksiin ja vapaassa keskustelussa saavutettavaan laajaan yhteisymmärrykseen. Vasemmistoliitto edistää demokratiakulttuuria, jossa toteutuu kaikkien ihmisten osallisuus ja kaikista herruuden muodoista vapaa avoin keskustelu.

      Demokratia tekee julkisesta vallasta kansan liittolaisen. Demokratia muuttaa alamaiset kansalaisiksi. Vasemmistoliitto näkee demokraattisen hyvinvointivaltion ihmisarvon, kansalaisten tasa-arvon ja yhteisen hyvän edistämisen välineenä.

      Edustuksellinen demokratia jää muodolliseksi, ellei se perustu koko yhteiskuntaa läpäisevään demokratiakulttuuriin. Kansalaisaktiivisuuteen on kasvatettava ja sitä on tuettava ja rohkaistava. Hyvässä demokratiakulttuurissa otetaan aina huomioon myös vähemmistöjen ääni ja tarpeet.


      3. Globaalikapitalismi ja vasemmiston vaihtoehto

      Demokratian on oltava pääoman valtaa vahvempi

      Vasemmistoliitto tekee eron kapitalismin ja markkinatalouden välille. Vasemmistoliitto vastustaa kapitalismia, joka on pääoman omistajien taloudellisia etuja ja valtaoikeuksia yksipuolisesti suosivaa politiikkaa. Kapitalistisessa yhteiskunnassa pääoma on demokratiaa vahvempi ja pääoman omistukseen perustuva valta hallitsee taloudellista päätöksentekoa. Tahdomme korvata pääoman ylivaltaa suosivan vallankäytön kaikkien osallisten yhteistoiminnalla ja työn tulosten oikeudenmukaisella jaolla.

      • NatsiVäkivaltaVasuri

        Vasemmistoliiton periaateohjelmasta olisi ollut paljon enemmänkin kopioitavaa, miksi jätit kesken?

        Tuossahan ei muuten ollut mitään , mitä eivät muut puolueet jo tarjoaisi!
        Oletteko kopioineet vihreiden puolue-ohjelman? Demarit ja Keskustakin tarjoavat saman ja heillä on jopa valtaa toteuttaa nuo tavoitteet.

        Miten vasemmistoliitto parantaa Suomen huutamalla Natsia kadulla ja haukkumalla kaikki muut Natseiksi?


      • Vasuri_nuori_18v

        Minäkin haukuin kotona isin ja äidin Natseiksi. Ja nyt odottelen kun JouluNatsipukki saapuu ovelle....


      • Pikke.Kirpputorilainen

        Kuinka paljon jäi vielä seuraavaan kopiointiin ?
        Olihan myös Stalinilla asiaa jos oikein muistan sitä oli Osto ja myyntiliikkeessä 48 osaa Leniniä melkein yhtä paljon ja paksu pino "Kulttuurivihkoja". Nuo kaikki kun on kopioitu ja sitten keskusteltu niin ollaan jo seuraavalla vuosituhannella. Ainoa asia vain onko noissa mitään käyttökelpoista asiaa. Äänestäjien mielestä tuloksesta päätelleen perin vähän.
        Mutta kurioisiteettenä varmaankin ovat talletettavissa tulevaisuutta varten. Sama myös jos on keikkuva pöytä jalan alla jos paksuus on sopiva !!


    • ohiohiohi

      Näyttävät enempi loikoilevan istunnoissa kun oppositiopolitiikkaa harjoittavan , taitaa olla vaan omanapa lähinnä nykysin noillakin ja valtaa haetaan ja kun saadaan niin lyödään "lossiks" , olisi odottanut energisempää nuorisioa mutta ei ku ei !

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      13
      1327
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1257
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1225
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1136
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe