Mikäs nyt on -Phj palsta hiljentynyt tylsäksi?

Ultima.Thule

Törkyterapia on näköjään onnistunut hiljentämään paikkakunnan sananvapauden kanavan, ajanut rehellisesti asioista kantaa ottavat kirjoittajat pois.

No joo, tämänkin avauksen tiedämme joutuvan kieroutuneen* nepotismiporukan hampaisiin alta puolen tunnin.(lue: harmaan savuverhon ylläpitäjät)

Tiedetään vuosien kokemuksesta, että valheilla vaientaminen on tahtotila, kriitikoiden suun ja kirjoitusten sulkeminen , oo ollut pidempään tavoitteena "valituilla ja vallittujensa vakuuttajilla".

Heitä on niin uusissa valituissa, kuin monennetta kertaa valituissa ja erityisagresiivisia ollaan siinä kahdeksan henkilön ryhmässä, joilla on edessään selontekotilinpäätös vanhoista kujeista.

Pyhäjärvellä ei päde alkeellisestikaan demokratian kunnian- ja omantunnonajatus;
Hänellä jolle on yhteisössä uskottu valtaa, hänen on kannettava avoimesti toimien vastuunsa ja valtaapitävillä on omantunnon velvollisuus tunnustaa omat henkilökohtaisin yllytimin tehdyt virheensä, niitä mitenkään selittelemättä esim. selityksellä kunnan ja kuntalaisten parhaaksi-teoiksi.

Demokratia on läpinäkyvää vain, jos ne jotka vallan antoivat , näkevät puolueettoman selvityksen pohjalta omaan näppäryyteensä kompastuneiden ottavan vastuun omilla pelimerkeillään.

22

585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MeniYliTunti

      Äidinkieltään taitamaton ressukka...

    • voi.itku

      Oletteko miettinyt mikä on ITKUn merkitys ihmiselle? Pienelle lapselle se on ainoa kommunikointikeino jolla ilmaista pahaa oloa. Aikuinen voi itkeä myös ilosta. Itku on ihan luonnollinen ilmiö. Kaikki aikuiset eivät itke, jotkut tuskin koskaan. Toisille itku on se ns. omin juttu ja tapa ilmaista tunteitaan! Itkua voi myös välittää sanallisesti, eli esim. kirjoittaa keskustelupalstoille!

    • sormi.nenässä

      Selkokielistä tekstiä, aloittajalta. Kommenttit ovat jotain aivan muuta. Minunkin.

    • prostataas

      Myö olemma tehnee valituksen kaikista ihmisistä.

    • makke..vaan

      Opettajan juoppopennut pätee.

    • lunastetaanko.lupaus

      Huomenna namosta seuraamme tulevan vuoden alijäämäiseksi romahtanutta talousarviota.

    • saastalle

      Pyhärvellä demokratia toimii. Se on kamalaa itkeville valittajille.

      • Rvaeläkk

        Demokratia? Tarkennatko hieman?


    • Paikkakunnan.musta.ydin

      Selitä mitä on P Y H Ä J Ä R V E N demokratia? Ja mitä on tapahtunut menneisyydessä sellaista yhteistä mokailua, lakaistu yhteistuumin maton alle ja jota on sittemmin pitänyt kiitollisuudenvelan merkeissä jatkaa aina eteenpäin niin , että kiero"demokratia" on tullut tavaksi toimia julkisessa tehtävässä?

    • rannankylältä

      Totta,ottaa pattiin se moka mikä tuli tehtyä.

    • kamalia.keinoja

      ..valtuustonmies jolla ei ollut kotipaikka kohillaan, joten eipä tapaus X aiheuttamista hankaluuksista kannata puhella, enempiä kun se oli niin askeettista..seuraamukset

    • kuusenmäkinen

      Hiljainen palsta kun vakiokirjoittajat oottavat tulevia käräjiä ens vuoden puolella. Ettei tulis lisää tuomiota.

      • Perse160cm

        Sanoo kaupugin rumimman tippuneen titteliä tavoitteleva.


    • roskasakki.maksattaa

      Älä enää edes viitsi ulkoisiin ja henkilkohtaisiin ominaisuuksiin nojautuen jatkaa lapsellista piikittelyäsi, kysyn miksi sinua riepoo muutoin kuin että "hän" on kyennyt osumaan sinussa arkaan paikkaan, syyllisyyteen.
      Mies jos olet, et todellakaan ole miesten kunniaksi sivistymättömyytesi takia.
      Jos olet nainen, olet valinnut väärän työhevosen, jonka lautasia hakkaat vauhdittaen omaa loppusuoraasi.

    • NUPPI.KAAKKOON

      Olen sormi syyhyten odottamassa Namon lähetyksen alkamista kaupunginvaltuuston kokouksesta. Nyt lähtyksen pitää alkaa, jos ovat nääs valtuutetut sanansa mittaisia.

      • Älä unta näe keskellä päivää!Jukka valtuuston puheenjohtajana ja nettilähetykset alkaisivat.Mahdoton yhtälö,tai paremmin saottuna mahdoton tehtävä valtuutolla!


    • v2018.rähjätään.taas

      Valtuuston juhlakokous jouduttiin keskeyttämään
      14.7.2016

      Pyhäjärven kaupunginvaltuusto kokoontui kirkonkylän Isossapappilassa torstaina, tasa 150 vuotta Pyhäjärven ensimmäisestä pitäjänkokouksesta. Juhlakokous sujui arvokkaissa merkeissä juhlaosuuden ja kahvin ajan, mutta seuraavan pykälän käsittelyn aikana syntyi epäjärjestystä ja puheenjohtaja Kimmo Sarkkinen keskeytti kokouksen.

      Keskeytykseen johtaneet tapahtumat tulivat esiin kohdassa, jossa käsiteltiin tili- ja vastuuvapauden myöntämistä Pyhäjärven kaupungin ja kaupunkikonserni tilinpäätöksestä vuodelta 2015. Kohta oli jo käsitelty loppuu aiemmassa valtuuston istunnossa, mutta äänes tysjärjestyksessä tehdyn virheen takia äänestys oli uusittava.

      Virhe koski edellisessä valtuuston istunnossa asian käsittelyssä tehtyjen esitysten äänestämistä. Jukka Tikanmäki teki hieman tarkastuslautakunnan pohjaesityksestä poikkeavan ehdotuksen ja Raija Leppäharju teki hylkäävän esityksen. Niiden välillä äänestettiin. Sen jälkeen äänestettiin tarkastuslautakunnan päätösehdotuksen ja äänestyksessä voittaneen Tikanmäen ehdotuksen välillä.

      Kokouksen jälkeen tuli ilmi, että valtuuston työjärjestyksen mukaan oikea äänestysjärjestys olisi ollut tarkastuslautakunnan pohjaesitys vastaan Tikanmäen esitys, ja niistä voittanut vastaan Leppäharjun hylkäävä esitys. Hylkäävän esityksen täytyy olla viimeisessä äänestyksessä.
      Asian käsittelyn yhteydessä Leppäharju sai puheenvuoron ja kaupunginjohtaja Veikko Tikkaselta vastauksen. Sen jälkeen Laila Malila ryhtyi ilman puheenvuoroa lukemaan tekstiä joka liittyi edellisessä valtuustossa loppuun käsiteltyyn tilinpäätösasiaan ja muun muassa kaupunginhallituksen läsnäolo-oikeudesta valtuuston kokouksessa, jossa käsitellään tili- ja vastuuvapautta.

      Puheenjohtaja Sarkkinen muistutti, että asiaa ei avata uudelleen vaan korjataan äänestyksen muotovirhe. Puheensorinan yltyessä puheenjohtaja keskeytti kokouksen. (KH)

      • kapelli.mestari

        Puheenjohtajan johdolla nämä äänestykset käydään. Jos äänestysjärjestys on väärä niin...


    • Sivujuonne.ohjastaa

      Kas kas, juhlatunnelmaa kohotetaan..jep. Sehän sopii! Kaupunginhallitus mallia 2017 joutunee palaamaan omille jäljilleen paljon aiempaa nöyrempänä, kuin mitä ovat käräjälausunnoissaan tähän mennessä ynisseet ylimielisenä.

      • Karjulla.hiki

        Vikisit allani mukavasti.


      • oksettavaa
        Karjulla.hiki kirjoitti:

        Vikisit allani mukavasti.

        Mikä kurja kirjoittelija Sinä olet.


    • ouluneteläinen

      alkaako p-p Chigako tulkitsemaan uutta A-lakia jossa luvataan pienimuotoista "tuotoksen sallimista, tietystii"soveltaen..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe