Jaetaan Suomi kahtia.

Masa_vaa

Suomesta on kansan yhtenäisyys täysin kadonnut. Osa vannoo EU:n ja haittamaahanmuuton nimiin ja niiden harmittomuuteen, ja toiset puolestaan kiroavat koko unionin, samoin kuin vapaan liikkuvuuden mahdollistaman epäasiallisen elintasopakolaisuuden ym. perusteettoman maahantulon.
Miksi siis ei jaeta Suomea jostakin kohtaa kahtia? Muodostetaan kaksi itsenäistä Suomea. Toiseen saavat jäädä kaikki suvaitsevaisuuden ylipapittaret ja toiseen oikeat perinteisen Suomi-hengen omaavat Suomalaiset. Voimakkaan mamumyönteinen Pääkaupunkiseutu, sekä muut pakolaisreservaateiksi halunneet monikulttuurikeitaat saisivat pitää ja vastata rikkauksiensa ihanuuksista, kuluista ja edesottamuksista, sekä aivan vapaasti kuulua unioniinsa ja antaa sen viedä tynkä-suomea, niin kuin pässiä narussa. Tervehenkisempi muu Suomi jäisi perinteiseksi suomalaiseksi Suomeksi. Mitä maakuntien kansalainen hyötyy siitä, että nykysuomessa kaikki tehdään päin prsttä helsinkijohtoisesti.

42

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mää_ja_se_muu_suomi

      Hetken mietittyäni avaajan kirjoitusta, haluan julkituoda alustavan kannatukseni hänen esittämälleen idealle. Suomen jako kahdeksi itsenäiseksi valtioksi ei välttämättä olisi ollenkaan huono idea. Sillä olisi jopa koko pohjolaa tervehdyttävä vaikutus. Aivan yksinkertainen prosessi tuo ei tulisi olemaan, mutta kuitenkin kaikin puolin mahdollinen ja vieläpä toteuttamiskelpoinenkin. Kannatetaan.

      • MoskovanKägöset

        Moskovassa kannatetaan, eipä yllätä.


      • itsenäinenhihhulittomuus

        Hienoa, en halua enää asua kristittyjen hihhuleitten ja rasistien kanssa samassa valtiossa.
        Kaikki tapaamani muslimit hyväksyvät minut paremmin kuin yksikään tuntemani kristitty hihhuli.


      • PAHUUSZ
        itsenäinenhihhulittomuus kirjoitti:

        Hienoa, en halua enää asua kristittyjen hihhuleitten ja rasistien kanssa samassa valtiossa.
        Kaikki tapaamani muslimit hyväksyvät minut paremmin kuin yksikään tuntemani kristitty hihhuli.

        Tunnut siis hyvin ymmärtävän, että eri uskontojen edustajat voidaan laittaa paremmuusjärjestykseen.. et silti ilmeisesti pidä itseäsi rasistina? Ilmeisesti sinun uskonto-rankingisi on siis oikeamielinen, toisin kuin rasisteilla!


    • PAHUUSZ

      Kyllä se tuohon varmaan menee, muuallakin länsimaissa.
      Suuremmat kaupungit kyllä päätyvät suvakeille, ja sen myötä suvakkialueet ovat todennäköisesti ainakin aluksi vauraampia, mutta henkisen hyvinvoinnin kasvu suvakkivapaassa kotimaassa olisi niin suuri ilo, että siitä hyvästä olen valmis vaikka puolittamaan materiaalisen hyvinvointini.

      Toisaalta ei minulla mitään EU:ta vastaan olisi, jos se ei olisi suvakkien vallassa ja jos Suomi siellä ajaisi etuaan terveen itsekkäästi. Liittovaltiokin minulle sopisi, jos se muodostuisi tervehenkisien valtioiden ja johtajien toimesta. Suomen itsenäisyys ei siis ole se juttu itselleni, vaan tärkeintä on tervehenkisyys ja älyllinen rehellisyys, joiden turvin voidaan ajaa kunkin osavaltion sekä koko liittovaltion etua. Turha haave vain näillä näkymin. Visengradien ja Baltian kanssa voisi moisen liiton muodostaa, mutta ne ovat Suomen kaupalle vähimerkityksisiä maita.

    • SuomenMaija

      Maahanmuuttajat on palautettava, EU:sta erottava, hoidettava suomalaisten omia asioita ja tehtävä muun maailman parannusta vain oman maamme ulkopuolella. Ei siinä sen kummempaa tarvita ja lopputuloskin on parempi kaikkien kannalta.

      En hyväksy kotimaani luovuttamista vieraille kansoille tai aatteille, kuten eivät varmaan useimmat muutkaan suomalaiset. Niinpä pitäkäämme Suomesta kiinni kynsin ja hampain, kuten esivanhempamme meille ovat esimerkkiä näyttäneet!

      • k9y8h

        "Nouskoon Sampo meren mudista." ...


    • järvisuomi

      Pääkaupunkiseudun taholta suoritettavaa jatkuvaa sanelupolitiikkaa ei valtaosa Suomalaisista enää hyväksy. Useammassakaan asiassa. Maahanmuutto, - jos eurooppaan jatkuvasti saapuvaa kyseenalaista pakolaisvirtaa siksi halutaan jostakin syystä kutsua, - ei ole enää aikoihin saanut kannatusta ja ymmärrystä missään muualla maassamme, kuin Eteläsuomen hallintokeskuksissa. Harmi sinänsä, ettei aloittaja selventänyt käytännön jakomallia tarkemmin, mutta töitä tulee teettämään, mikäli joskus kävisi niin onnellisesti, että kyseinen prosessi aloitettaisiin. Peukku minulta asialle.

    • Maija_täällä

      Loistava ajatus! Iloa tuottaa , että löytyy vielä älykkäitäkin ihmisiä täällä.Kyllä ne ratkaisut sitten löytyvät jos jotain kovasti halutaan.Eikä varmasti vaikeampaa kuin nykytilanteessa eläminen.

      • SaatanaPerkeleVittu

        Ei VTTUsaatana jaeta yhtään mitään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Maja_här

        Varför inte?


      • Molanders

        Nyt loppuu Suomen jakaminen peukun kanssa tai ilman!


      • pari_suomea

        Ei pidä hiiltyä kuomaseni. Asialliseltahan tämä vaikuttaisi. Tuo aloittajan idea ja muiden kannatukset perustunevat siihen, kuinka mahdollisella jakamisella saavutettaisiin kaksi ihanteellista, mutta samalla erillistä Suomea. Tämä ei ilmeisesti tarkoittane, sitä, ettei yhteistyötä voitaisi jatkossakin tehdä? Kahden Suomen malli tulisi ainakin tutkia erittäin perusteellisesti. Toteutuessaan se voisi eheyttää kansaa, mutta tekisi sen eriytetyissä valtioissa. Samalla saavutettaisiin kokemuksia kahden valtion mallista. Mielenkiintoinen ja ehdottomasti positiivinen uusi idea. Annan peukun niin aloittajalle, kuin muillekin avarakatseisille Suomalaisille.


    • hfdjjdfjfdjj

      Joka tapauksessa kantaväestön pako pääkaupungista tulee kiihtymään. Nyt jo ne alemman sosiaaliluokan asuinalueet ovat kokeneet rajun väestönvaihdoksen.

      Menköön samantein loputkin, mutta rajat Helsinkiin pitää saada umpeen, ettei heinäsirkkailmiö pääse levittäytymään.

    • miksiei2

      Luettuani aloituksen hätäisesti, vastaukseni oli ei. Tämän jälkeen aloin uudelleen miettimään asiaa tuhdin kahvimukillisen ja piipullisen verran, eikä ajatus oikeastaan vaikuta huonolta. Tässä voisi olla jotakin. Mikäli asia etenee vaikkapa jonkun määrätietoisen ja ennen kaikkea asiallisen kansanliikkeen toimesta kaikkia laillisia teitä myöten, kaksi Suomea voisi hyvin olla totta tulevaisuudessa. Henk.koht olen valmis katsomaan kaikki kortit tässä hyvin mielenkiintoisessa ratkaisumallissa. Toivottavasti uusi ehdotus saa tarpeeksi ilmaa siipiensä alle.

      • Gdhfuetr67

        Lopeta jo saman älyttömyyden hokeminen. Olemme saaneet maamme esi-isiemme taisteltua sen vapaaksi, eikä siitä ole mitään syytä luopua. Se olisi typeryyden huippu ja menneiden polvien häväistys.


      • SoseutetutPäättömyydet

        Putinin soseuttamat aivot tuottavat moista skeidaa.


    • Kärkihankkeena

      Suomen tarvitsee hankkia siirtomaa Afrikanmantereelta, siellä on laajoja asumattomia, asuinkelpoisia alueita jotka olisi ostettavaissa tai vuokrattavissa. Siirtomaahan sopisivat kaikki turvapikanhakijat suosijoineen. Aluksi "mamusuomeen" (keksikääparempinimi) rahdattaisiin mamutuksen ja turvapaikkabisneksen ydinjoukko valmistelemaan infraa ja kela ostareineen yms. Teolisuus ja maatalous lähtisi alkuun kierrätystavaralla. Alueella tulisi noudattaa yhdenlapsen politiikkaa ja siitä voitaisiin luopua siinä vaiheessa kun väkioppisi ihmisten tavoille.

      • sesiitä

        Ymmärrät varmaankin, kuinka jopa helvetti jäätyy ennemmin, kuin yksikään suomalainen poliitikko moiseen asiaan tarttuisi. Joten se siitä.


    • genious

      Tää ehdotus ei ole paha! Upea juttu, jos toteutuisi. Ihme, ettei kukaan ole vielä alkanut ajamaan asiaa oikein todella. Kannatan.

      • KarjalaSuomelle

        Kannatetaan Karjalan, Petsamon, Itä-Sallan ja Suomenlahden saarien palautus Suomelle!


    • suomen_hopeat_jakoon

      Suomen jakoa kahdeksi tasavallaksi puoltaa kyllä moni muukin seikka kuin järjetön haittamaahanmuutto. Täällä jo eräät mainitsivat mm. ongelmapesäke nimeltä EU:n. Saksan sosiaalidemokraattien johtaja Martin Schultz teki eilen erittäin selväksi, mitkä ovat Saksan kansalliset tavoitteet. EU Liittovaltio 2025 mennessä. Samaa olemme kuulleet myös Merkelin taholta, kuten myös Ranskasta. Tosin kai ilman vuosilukuja, mutta nyt nekin on sitten määritelty. Nämä kaksi aikovat kylmästi ottaa Euroopan tiukkaan komentoonsa, ja silloin meitä viedään. Mitä lie kaikessa kauheudessaan tulossa, mutta tuskin mitään erinomaisen hyvää lankeaa Suomen kohdalle. Johan se nähtiin mm. EU-puolustusyhteistyö kuvitelmiemme kohdalla. Suomi ei ole keskeisessä asemassa EU puolustuksessa. Kylmä suihku napsahti jälleen suomen poliitikkojen niskaan, vaikka meille kerskuttiin tyhjää maamme haluttavuudesta... ja oikeastaan ihan kaiken suhteen.
      Lisäpoittina kaikessa nykynegatiivisuudessa, hallitsematon maahantulo EU:n jatkuu yhä edelleen, ja mikäli WHO:n ennusteisiin on edes vähääkään uskominen, puhutaan miljoonista ja miljoonista tulijoista seuraavien muutamien vuosien aikana. Taakanjakoa riittää, mutta ainakaan minä Suomalaisena en tottavie haluaisi osallistua noihin Saksan masinoimiin pakotettuihin talkoisiin, sekä ennen kaikkea niiden rahalliseen ylläpitoon.

      • Trollitehdas

        Suomi on eurooppalainen maa, ei venäläinen.

        Venäjän papukaijatoimiston trollit voivat mennä kohentamaan Venäjän elinoloja.


    • kunnonsuomi

      Olisko jonkun oikeasti asiallisen aktiiviporukan mahdollista alkaa määrätietoisen pitkäjänteisesti ajaa kyseistä asiaa - ilman minkäänmuotoista poliittista kiihkoilua, fanaattisuutta, tai äärisekopäätaustaa. Tälle voisi olla tilaus.

      • MaanpettureillaViiraa

        Venäjä tekee sitä ihan koko ajan, määrätietoisesti. Teihin se on jo purrut, erinomaisen hyvin.


      • Tp3jsjf2

        Sama idiootti hokee aloittamaansa asiaa. Ei kannata kommentoida tänne enempää. Antaa yksinpuhujan mesoa yksinään.


      • VenäjänPölhöyttämä

        Venäjän pölhöyttämä trolli täällä vatkaa sekopäistä agendaansa.


    • Maija_täällä

      Kuka hiivatin yksinpuhuja? Luehan vähän tarkemmin kommentit!

      • MaatuskaTrolli

        Venäläinen maatuska-trolli tursuaa itseään monistaen.


    • heittää_vtun_vihaiseksi

      Ymmärrän aloittajan pointin. Keskiverto veronmaksajana minua jurppii aivan äärettömästi nykyinen EU, sekä sen hallitsematon maahanmuuttopolitiikka. Suomi on vielä oikein erityisen kunnostautunut kaikkien mahdollisten hyysättävien suhteen. Muka työvoimaa...? Ja Pah! Kaikki noista eivät osaa edes kirjoittaa nimeään, lukemisesta puhumattakaan. Jopa laittomasti maassamme oleville jaellaan täysimittaisia tukia, loputonta hyysäystä, ja rajatonta ymmärrystä. Suomalainen kansanedustuslaitos ja maan hallitus jatkavat törkeää ja ylimielistä äänestäjiensä ylikävelyä yhä edelleen. Kauhulla odotan, millainen sitoumus EUlle on menty antamaan muunmuassa taakanjaossa pakolaisten suhteen. Saksa ilmeisesti on vetämässä remmiä vieläkin tiukemmalle tulevaisuudessa. Jippii, taas saadaan miellyttää Eurooppaa ja lataista omiamme suoraan naamaan. Sitähän tämä on ollut viimeiset kaksi ja puoli vuotta. Ei paljoa hymyilytä.

      • heittää_vtun_vihaiseksi

        Tosin ainoa tulot tulevat Pietarista ja niistä en maksa veroa. Töitä en ole koskaan tehnyt enkä tee.


      • heittää_vtun_vihaiseksi

        Tuloni tulevat Suomesta ja kiitos kysymästä, normaalista palkkatyöstä. Syntynyt 1970-luvun lopussa Suomessa ja vanhempani, sekä isovanhempani ovat ja olivat myös originaali Suomalaisia. Miksi yrität tehdä minusta ryssää? Onko sinun mielestäsi EU - Suomi suhde niin mallikelpoisessa kunnossa, ettei sitä ja Suomalaisten poliitikkojen jatkuvaa maahanmuutto- & EU sekoilua saa arvostella?


      • MaanPetosTrolli

        Sitten kannattaa harrastaa vähemmän rikollisia puheita trolli.


    • RuSSoOnNatsiSika

      Russonatsit voisivat palata Venäjää jaeskelemaan.

      Siinä olisi hyvä työ koko ihmiskunnalle.

      • SuomiTakas

        On paljon helpompaa ja kaikkein oikeudenmukaisinta heittää epäisänmaalliset suomalaiset ja suomalaisuuden vihaajat ulos maasta.


      • KaaliMaanKakrut

        Kaikkein helpointa on, että kaikki Venäjän natsi-imperiumin vähämielistä agendaa ajavat ja Suur-Venäjän ortodoksis-fasistista propagandaa ulisevat trollit lähetetään takaisin savisten kaalipeltojen satonäkymiä kaivelemaan.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1782
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1449
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      121
      1226
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1140
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      74
      915
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      240
      891
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      105
      862
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      795
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe