Juoni paljastuksia!

Kärnäiitti

(Varoitus!Sisältää juonipaljastuksia)!
Olemme saaneet seurata kesästä lähtien huikeaa teatteri esitystä kunnan ja kuntayhtymän välillä,juonen käänteet ovat olleet huikaisevan herkullisia,näyttelijä ja ohjaustyö aivan huippuammattilais tasolla vaikka kysymyksessä on harrastaja näyttelijät!
Nyt kuitenkin 18.12. on päätösjakso jossa todetaan että Alajärven suunnan neuvottelut käytiin erittäin hyvässä ja rakentavassa hengessä ja Alajärvi ymmärtää Lappajärven tilanteen mutta näin lyhyessä aikataulussa Järvipohjanmaa ei pysty toimittamaan lääkäripalveluita Lappajärvelle.Toiseksi,Paraslain jatkaminen vuoden 2019 loppuun ei mahdollista Lappajärven eroamista kaksineuvoisesta ja kolmanneksi Lappajärven kunnavaltuuston kokouksen 9.10.2017 Attendo sopimuksen kohtaan 6. oli tullut väärät vuosiluvut(painovirhe) jota ei kukaan huomannut,eli ,Attendo ei toimita lääkäreitä vuosina 2018-2019 vaan vuoden 2020 alusta.
Joten summasummarum,Lappajärvi ei eroa kuntayhtymä kaksineuvoisesta!
Haluan kuitenkin kiittää kunnanjohtajaa erinomaisesta ohjauksesta ja näyttelijä valinnoista,varsinkin aatesisar Lapualta toi näytelmään aivan uutta ulottuvuutta!

29

1062

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksineuvoinen

      SE olisi karmean harmillista, jos tunon romaanin käsikirjoitus osuisi kohdalleen.

      • Däpäduu

        Kyllä tämä teatteri jo käynnisty maaliskuussa! Kunnanjohtaja ei vaan kaikkea kerro!


    • seonsiinäsitten

      sitten jää jäljelle se valinnavapaus

    • kärnää

      Mielenkiintoinen näytelmä,samoinkun osula,montakohan työtöntä tulee lisää,harvoin yksitysellä toimijalla on samat edut työntekijöille,kuin kunnallisella,yleensä huonompaan suuntaan menee.
      samoin osula,kpo pyörittää aika pienellä henkilökunnalla markettejaan,pari kolme ihmistä kerrallaan töissä.

    • juonikasjuttu

      Odotamme tätä huikeaa näytelmää myös Halkosaaren lavalle.Tästä kauden menestys,taattu klassikko.
      Näytelmän roolitus on helppo,jokainen esittää vain itseään,kunnanjohtajallanon kaksoisrooli itsensä esittäminen ja ohjaus,se teettää hieman enemmän onneksi kapasiteettia riittää,sen me jo tiedämme.
      Kuulaassa kesäillassa on maakunnan väen ilo seurata juonin käänteitä,nyt meidän ontäytynyt tyytyä Ilkan toimittajineen meille antamaan tilannekuvaan missä mennään.
      Mutta livenä saamme seurata toimittajnkin tumaa lisäarvoa tapahtumien kulkuun,saamme ehkä ripauksillisen tietoa mikä on se juttu joka liimaa maakuntalehden tähän näytelmään.

    • Lähtiä

      Kunnassa viranhaltiat luulevat, ettei paikkakuntalaiset tiedä asioitten todellista laitaa! Kyllä kansa tietää!

      • Tretvå

        No niinhän se oli Kivitipun alasajokin,kunnanjohtajan siunaama!


    • Asko751t

      ""Juoni paljastuksia! ""

      Ketä komennat paljastuksia juonimaan?

    • vaimo.ja.lapset

      Osallistuuko painija ja ukkomies ?

      • Tupsulanmuori

        Näytelmä etenee kässärin mukaan,ens maanataina 18.12.17. valtuusto päättää asian viestiketjun aloittajan ennusteen mukaan!


    • dantennäytelmä

      Nyt ei osaa vielä sanoa onko näytelmä komedia vai traakisempi versio.Itse kallistuisin versioon,aluksi ollaan komedian puolella,viimeinen näytös on sitten jo itkua ja tuskaa.
      En tiedä onko käsikirjoittaja tarkoittanutkin näin käyvän.

      • k2draamaa

        Tämän päiväistä Järviseutua lukiessa tuli vahvasti tunne, että Lappajärvi joutunee luovuttamaan koko jännitysdraamansa Evijärvelle. Lappajärvi saaneen asiansa kuntoon Alajärven kanssa neuvotellessa yhteistyössä. Evijärvi sen sijaan haluaa jatkaa kuntayhtymä kaksineuvoisen kuppauksen kohteena olemista.

        Ensi kesänä olisi oiva tilaisuus tämän draama näytelmän esitykseen Väinön talolla. Puitteet olisivat hyvät. Aito Etelä-Pohjalainen miljöö. Helppo sinne olisi kauhavalaisia lavasteita tuoda ja esiintyjät tietenkin osin myös kauhavalaisia puukon kanssa tappelijoita. Ajat vain hieman muuttunut. Naisia olisivat. Repisivat toisiaankin draaman aikana hiuksista.

        Päähenkilön roolista käydään kuumaa keskustelua jo tässä vaiheessa, vaikka ei ole tietoa luovuttaako Lappajärvi hyvän kesäteatteri ideansa Evijärvelle.
        Pää kuumana mietitään, onko pääroolissa punainen nuttu nurinpäin Perkkalainen vai kunnanjohtaja Kejonen vai kunnanvaltuuston puheenjohtaja Alkio. Kaikki oivallisia takinkääntäjiä mennen tullen. Kejonen kyllä selvästi viisain porukasta.

        Jos kauhavalaiset tuovat draamaan mukaan puukkoot niin Evijärveltä löytyy sitten vanhoja kattiloita, jotka draaman aikana kalisevat sitten sitkeästi ja kovaa, vaikka ruosteessa ovat jo vuosia olleet. Kattiloilla on yritetty keittää, jos mitäkin juonen lientä, mutta aina on pohjaan palaneet. Katkeraa käryä vain tuhnunnut.

        tässä osa ensi kesän kesäteatteri esityksen käsikirjoitusehdotelmaa Evijärveltä käsin kirjoitteluna


    • menestysvarma

      Eiköhän ole oikeus ja kohtuus viedä tämä monisyinen,yllättäviä ja ennalta -arvattavia juonikäänteitä sisältävä näytelmä Halkosaareen,koska tuossa joissain avauksessa kerrotaan kunnan tukevan kesäteatteria avokätisesti.
      Vastinetta edes näille rahoille.

      • avitarkkailee

        Käsikirjoitukseen tulee lisätä, että ruumita tulee .. oli esitys Lappajärven kesäteatterissa tai Evijärven Väinöntalon museolla!
        Niin ala-arvoiseksi on mennyt kaksneuvoisen hoito!
        Nyt tarkkailee aluehallintovirasto ja sairaanhoitopiiri!


      • lopunalkua

        Kyllä Lappajärven kunnanjohtoa onki syytä pistää tarkkailuun


    • uusi__alku

      kauhavalaisia ahistaa

    • kurkkukulta

      kuntaliitos alajärveen neuvottelut alkaneet

    • tavisnä

      Minkä takia paljastuksia pitäs juonia?

      • OriJallila

        HÄH!Ei ymmärrä!


    • päättäjäEVP

      Hei haloo!Nythän nämä juonen käänteet siirtyy aivan uusille sfääreille!Näilläkin palstoilla ihmettelyä herättänyt Attendo sopimus laitetaan jäihin ja valtuuston sinetöimä päätös mitätöidään.
      Nyt aletaan käymäänkin neuvotteluja järvipohjanmaan lisäksi myös Pihlajalinnan kanssa koska sieltä se lääkäri nyt sitten saadaankin.Voi hyvää päivää tätä sekoilun ja venkoilun määrää!Mitä tästä ajatellaan järvipohjanmaan suunnassa ,ensin mennään lakki kourassa sinne hakemaan Balsamia haavoihin ja kun vähän päästään jaloilleen niin sitten vedetään matto jalkojen alta!
      Salkkarien ja kauniiden ja rohkeiden juonen käänteet ovat alokkaan tasolla kun oikein tosi miehet rupeaa punomaan juoniverkkoa!!

      • neuvottelujatuleejamenee

        Tämä on ihan normaalia toimintaa nykypäivää perustason sosiaali- ja terveydenhuollossa. Neuvotellaan eri tahojen kanssa. Perusterveydenhuolto tulee olemaan tulevaisuudessa yksityisten toimijoiden. Haluttiin me sitä tai ei.
        Arvauskeskukset joutuvat sulkemaan ovensa. Neuvottelemattomuus kaatuu kuntayhtymä kaksineuvoisen omaan nilkkaan!


    • Kjhffhh

      Oot aivan ulalla siitä mitä on menossa.

      Kaksineuvoinen korvautuu Järvipohjanmaalla. Alajärvi pääpaikka.

      Kunta myy omat sotekiinteistöt joko Attendolle tai mahdolliselle kilpailijalle. Kun kilpailija ilmestyy sekaan, on luonnollista selvittää kumpi tarjoaa enemmän.

      Onko monimutkaista?

    • Kärnäiitti

      Taitaapa olla "päättäjäEVP" asian ytimessä!Nyt aletaan keksimään naurettavia selityksiä että meidän terveyskeskus kiinteistöstä ei Attendo maksaisikaan tarpeeksi.6miljoonaa euroa lupaus lääkärin toimittamisesta 2018-2019 vuosille on asiaa vähänkin ymmärtävälle niin hyvä tarjous että sen pitää kätellä heti paikalla!Se on suorastaan lotto voitto kunnalle!Ja valtuusto on sen 9.10.2017 hyväksynyt . Mutta,mutta,onko tämä alkuunkaan totta?Kylällä puhutaan että tämä kaikki olisikin vain sumutusta ja vedätystä 2N:nää ja Kauhavan kaupunkia kohtaan ja kun se naula ei nyt sitten vetänytkään niin otettin käyttöön uudet kujeet.23.1 klo11.30 alue uutisissa radiossa kerrottiin todellakin uuden vaihtoehdon käyttöön otosta.

      • uusiajuonipaljastuksia

        K2 taitaa kuivua kokoon. Odotellaan nyt ihan rauhallisin mielin, mitä tuleman pitää.


    • odotamme

      Jokos se uusi toimija on tepastellut kunnantuvan käytävillä.

      • lmnst

        Huono asia Alajärven haaveilemalla julkisen puolen Sotekeskukselle, jos Pihlajalinna tulisi Lappajärvelle. Pihlajalinna on jo Soinissa, Ähtärissä, onko jo Alavudellakin.
        Evijärvellehän on Attendo tulossa.
        Kilpailu on kovaa. Nyt on myyjän markkinat. Kannattaa neuvotella paras mahdollinen sopimus.


      • yksikuntavain
        lmnst kirjoitti:

        Huono asia Alajärven haaveilemalla julkisen puolen Sotekeskukselle, jos Pihlajalinna tulisi Lappajärvelle. Pihlajalinna on jo Soinissa, Ähtärissä, onko jo Alavudellakin.
        Evijärvellehän on Attendo tulossa.
        Kilpailu on kovaa. Nyt on myyjän markkinat. Kannattaa neuvotella paras mahdollinen sopimus.

        Yksityisillä toimijoilla on muitakin kuntia kuin Lappajärvi eivät kauan hierrä yhden
        kunnan kanssa.


      • Voihanvitalis
        lmnst kirjoitti:

        Huono asia Alajärven haaveilemalla julkisen puolen Sotekeskukselle, jos Pihlajalinna tulisi Lappajärvelle. Pihlajalinna on jo Soinissa, Ähtärissä, onko jo Alavudellakin.
        Evijärvellehän on Attendo tulossa.
        Kilpailu on kovaa. Nyt on myyjän markkinat. Kannattaa neuvotella paras mahdollinen sopimus.

        Aivan uusi asia tuo Attendon tulo Evijärvelle,eikös sille näytetty ovea Lappajärvellä jos jutut pitää paikkansa,kuinkas se nyt sitten naapuriin menisi ja mitävarten?
        Evijärvihän jatkaa Kaksneuvoisessa,toisin kuin me Lappajärviset mehän menemme väliin Attendoon,toisinaan Alajärvelle,nyt on löytynyt jälleen uusi kumppani joka on vielä salaisuuden verhon takana muutaman kunnanjohdossa olevan tiedossa,luulisin.Ellei ole samanlainen kupla Attendo sopimuksen tapaan.Saas nähä.
        Lehestä luin jonkun rakentajan tulevan pistämään asuintalon vanhemmalle väestölle pystyyn keskustaa,kunnanjohtaja oli lehtijutussa asiasta innoissaa,20 asuntoako tulisi,kuntakin voisi joitain ostaa.
        Mitä me niille nykyisille vanhushuollon tiloille tehdään jotka tuon Attendo jutun kuivumisen vuoksi jäi käsiin,ylimääräistä kapasiteettia taitaa olla tuon eroamisen tullessa voimaan,kuntoutettavat vähenee.
        Nuo pörssissä olevat yhtiöt rakentavat sairaalansa ensisijassa maakuntakeskuksiin,olisi yllättävä linjanmuutos, jos nyt esimerkiksi joku ostaisi oikealla rahalla korjausikään tulevia sotekiinteistöjä reuna-alueilta.


    • viiikunapau

      miksi paljastuksia pitäisi juonia?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe