The Walking Dead

KatsookoJokuVielä

Pidin sarjasta valtavasti kun se alkoi mutta nyt on tökkinyt pahasti, minne tarina etenee ei mihinkään ja jaksot nykyisin toinen toistaan tylsempiä...väkisin vedättelyä.

Mistä heillä riittää sähkö, ruoka, vaatteet jne. Kukaan ei näytä viljelevän mitään eikä hoitavan karjaa, bensiiniäkin riittää vaikka "maailman lopusta" on jo vuosia. Bensiini vanhenee, jättäkää mopoon tai moottoripyörään bensiini tankkiin talveksi, eipä käynnisty keväällä. Ydinreaktoreita USA:ssa on yli sata siihen vielä muu maailma, ydinsäteily olisi melkoinen kun reaktorit ovat sulaneet hoitamattomina, padot ovat hoitamattomia jne. Mutta mitään ongelmia ei näytä olevan, joskus menivät syrjäiseen taloomn ja naps valot syttyivät... kukahan niitä sähköverkkoja ja voimaloita oikein hoitaa. Lääkkeet ovat jo vanhentuneet eikä kukaan tee uusia, kaikkien ammattien taitaminen katoaa, tiede olisi romahtanut. Näiden pitäisi elää jo hyvin alkeellista keräilijä elämää jos enää olisivat edes hengissa, sivistys on hauras. Mutta bensiiniä, ammuksia ja sähkö tuntuu riittävän eikä huolta ruokatuotannosta.

En jaksa enää seurata ja on alkanut ärysttämään kaikki nuo lapsellisuudet, aivan paskka sarja. Olisivat keksineet kolmannella kaudella jonkin päätöksen niin olisi ihan kulttikamaa kuin jokin Twin Peaks.. nyt vain väkisin vedätettyä paskaa.

5

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rty657

      No ei nyt aivan. Ottaen huomioon, viruksen leviämisestä sarjan aikana on vain muutama vuosi. Tämä kahdeksas kausi taitaa sijoittua noin 600 päivään viruksen leviämisestä. Ja kyllä he viljelevät, mutta sitä ei aina sarjassa näytetä. Esim. Rick viljeli ja kasvatti sikoja silloin kun olivat majoittuneet vankilaan. Myös Alexandriassa ylläpidetään viljelyksiä ja muuta. Samoin nähty myös Hilltopissa ja Kingdomissa. Hylätyistä autoista ja bensa-asemalta saa edelleen pitkään polttoainetta, ei se heti lopu ja sitä oikein kerättynä riittäisi kymmeniksi vuosiksi. Sarja sijoittu pohjoisamerikkaan ja alueelle jossa ei luonnollisesti ole ankaria talvia, tai talvia kuten meillä Suomessa. Generaattorit pyörittävät sähköä, joten ei tarvitse mitään ydinvoimaloita tai vastaavia. Tuolla alueella ei ehkä ole ydinvoimaloita ja mistä sitä tietää että niitä ylläpitää eloonjääneet. Eikä ne lääkkeetkään heti viikossa vanhaksi mene. Ihmisen ammattitaito tuskin murenee ja katoaa muutamassa vuodessa. Sarjassa ei ole kerrottu, onko epidemia maailmanlaajuinen. Sivistys nyt tuskin katoaisi parissa vuodessa.

      • jkkll

        Kuitenkin sarja on fiktiota. Mutta pitää sisällään paljon epäloogisuuksia jotka tavallaan häiritsevät sarjan seuraamista.


    • kellonaika

      Hieman tyhmä kysymys mutta mihin aikaa tuo Walkin Dead tuli yleensä maanantaisin foxilta? Tarkka kellonaika?

      • DVD

        Sillä oli aina sama vakioaika maanantaina klo 22-23 välisenä aikana, ja yleensä sama jakso vielä uusittiin saman viikon aikana. Kauden 8 ensimmäistä jaksoa esitettiin loka-joulukuun aikana ja kauden 8 viimeistä jaksoa helmi-huhtikuun aikana. Kauden 8. jakso oli ns. midseason finale ja kauden 16. jakso ns. season finale. Sarjan käsikirjottajat noudattivat joskus turhankin orjallisesti tuota "finaaliajattelu" pyrkien keksimään jonkun dramaattisen käännekohdan niiden kohdalle.

        Noita aiempia kausia 1-7 pitäisi löytyä suhteellisen edullisesti DVD:nä joko paikallisesta Prismasta tai sitten CDON:ista tilattuna.
        http://cdon.fi/search?q=the walking dead


    • hgjytu

      Mielenkiintoista että sarjan eri kaudet käsittelevät eri pituisia ajanjaksoja. Esim. alkukausien tapahtumat olivat kuukausia, yhden kauden välissä oli pitkä ajanjakso kun taas viimeisin 8.kausi käsitti vain muutaman päivän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1545
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1233
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      977
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      900
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      67
      819
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      42
      797
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      754
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe