älkää uskoko galluppeja

metkut.tiedetään

sauli niinistön kannatus ei todellakaan ole mitään 64prosenttia ajatelkaa nyt vitsivie järjellä. Maksimissaan se saattaa olla 16,4prosenttia ja äänestäjät jotain pappakokoomuslaisia. Huhtasaari ja väykky pate pääsee ihan varmasti samaan eli peli ei ole pelattu. Media yrittää noilla gallupeilla muokata ihmisten mielipiteitä ja sitä että moni ajattelee että no niin turha ees äänestää.

34

835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomi 100 vuotta juhlien tylytys vaikuttaako noihin galluppein mitä luulette ? Että silleen.

      • PetoNiini

        Samoin Niinistön maan-ja valtiopetokset.


    • Gilipollas

      Menkää venäläiset välillä vaikka kaljalle. Tuo on niin epätoivoista.

    • sdlkföäaslkdföl

      Niinistö on vasemmistolaisten nuolija. Nyt tarvitsemme rehdin ja aikaansaavan pressan eikä mitään nuoleskelijaa. Trumppi on oiva esimerkki sellaisesta ja pitänyt kaikki vaalilupauksensa. Mitä Niinistö edes lupaa? Ei mitään. Puhuu vain ympäripyöreitä, ettei vahingossakaan loukkaa ketään eikä varsinkaan vasurit pahoita mieltään.

    • Tilasto

      Tekaistuja ovat. Joku sanoikin Uudessa Suomessa (Sanomalehti) osuvasti että Presidentti Niinistön kannatusluvut ovat "Pohjois-Koreamaisia lukuja. Ja niinhän ne ovatkin, kun ne eivät ole totta! Ei siellä päinkäön vaan aivan jotain muuta. Hänen laulujaan laulamaan pistetty ja lahjottu valtamedia ei ole myöskään enää milään tapaa luotettava.

    • seolivirhe

      Silloin kun Niinistö allekirjoitti homoliittopaperin, kannatus putosi välittömästi alle 10%:iin.

    • Rehtiraataja

      Tesin jo 2008, että niukka on petturi.

    • sdfgt

      minu gälyp ön Matti1 3% Pekka 55% Läyrä 2% muut 4%

    • NoHehTaas

      Millähän pätevyydellä, joku anonyymi tyhjäntoimittaja kuvittelee täällä antavansa asiantuntijalausuntoja ?

    • suosikki.pitää

      Ei auta vaikka kuin muutamat mättävät asiatonta p.....a suosikin päälle.
      Kääntyy itteään vastaan ja se nähdään 28.2.2018.

      • päiväys

        Vaalit on 28.1.2018. Korjataan näppäilyvirhe.


      • Totuuskomissio1

        Kuinka suuri osa noista edellä olevista pitäneekään kutinsa, mutta ei niin paljon satua, etteikö totta toinen puoli?

        Niinistön historia kansakunnan kaapin päällä ei ole mikään "hyvän miehen ylistyslaulu" kun muistaa hänen toimintansa ja kiihkeytensä valtionvarainministerinä melkein nokkia silmätkin huonommin toimeentulevien päästä.

        Ja hyvä on muistaa, että hänen vaalirahastoaan edellisissä presidentinvaaleissa junaili taustajoukoissa mm. eräs Arto Merisalo niminen tyyppi, joka oli sotkeentunut aiemminkin vaalirahaskandaaliin, mistä tuli jopa tuomioita.

        Niinistö kuten muutkin päivänpolitiikassa "ryvettyneet" on "pesty" Brysselin tekovirassa uuteen nousuun, on se vaan ihmeitä tekevä paikka tuo Euroopan investointipankin varapääjohtajankin tekaistu pesti.

        Brysselin "pesukoneesta" on puhtaana tullut Niinistö, Vapaavuori, Rehn Kepu), kohta Katainen, Stubb jne. jne. "kunnon kokoomuskoijarit, kuka mistäkin masinasta!

        Itse en äänestäisi Niinistöäkään mistään hinnasta tälläkään kerralla, missä kokoomus siellä petos ja vedätys ja kyllähän Niinistö on hautaan asti kokoomuslainen, vaikka väittikin presidentiksi päästyään jotta puolueen jäsenkirja on palautettu.

        Ikävä kyllä, tähän sinänsä "nykyisessä muodossaan" tarpeettomaan suojavirkaan ei ole tunkua kunnollisista tyypeistä, valinnan tekeminen on vaikeaa, ellei vallan mahdoton tehtävä?


    • näin-se-vaan-menee

      Ei niin 64% vaan todellisuudessa 80%

      Sauli voittaa suoraan ekalla kierroksella

      • MaunonPerillinen

        Ompa teillä konklaavi-Saulin kannattajilla pelko persiissä, että toiselle kierokselle mennään...

        Ja mennäänhän sitä.

        Itsekin aion ehdokkaista riippumatta äänestää konklaavi-Saulia vastaan kummallakin kierroksella.


    • sdfsdfdsfdss

      Niinistöllä EI OLE SELKÄRANKAA. ei jATKOOn!!!! halpamainen ja pikkumainen ja tekopyhä.

    • Nvxxcff

      Karua luettavaa, jos pitää paikkansa.

      • Sam.Cook

        Ikävä kyllä se on totta. Surullista sinällään että totuus presidentistämme on suorastaan likaisen törkyinen. Mutta se on hyvä että näitä tapauksia ja suoranaisia rikoksia tuodaan kansan tietouteen niin mätäaines osataan lajitella osastolle jolle se kuuluukin. Valtamediat kun ovat hyvinkin kattavasti maksetut vallanpitäjiemme taholta ja laulut sekä sadut ovat myös sitten sen mukaiset.


    • lumilapio1111

      Vaalipäivänä Niinistön kannatus on 84 % ja muilla 1-2% kullakin.

    • JooJooNiiNii

      Trollit painaa ihan ylitöinä.

    • äänestänHÄNTÄ

      Sauli on paras ja ylläolevat panettelujutut on hitonmoista valetta ja mustamaalaamista!!!!!!!!

    • Nvxvccbn

      Kilttiähän tämä on verrattuna Amerikan meininkiin, siellä nimittäin lyödään oikein kunnolla vastustajaa eikä turhia kaunistella. Miksi meillä hissitellaan vaikka muuten aina niin jenkkejä ihannoidaan, varsinkin kokoomus.

    • iidahassuli

      Sauli mahtava presidentti. Suomi on Niinistön kaudella saanut näkyvyyttä maailman medioissa. Hänen valttiiaan ovat rehellisyys, tasapuolisuus, oikeudenmukaisuus jne...

    • eläkeukko_kitee

      Saulin kannatus on oikeesti ainakin 75 prosenttia paras mies kymmeniin vuosiin

      • 54j

        Suomessa vaalien ääntenlaskutapa on niin erikoinen, että SN voi hyvinkin saada 75% tuloksen, vaikka jotain toista ehdokasta olisi äänestänyt 50%:a ihmisistä.


    • Alamäkijatkuu

      En ole uskonut galluppeja aikoihin koska olen mediakriittinen ja syytä on noin puoluelllisen ja manipuloivan median kanssa ollakin. Vaalit on kuitenkin vielä äänestystä vaille joten ei pitäisi median kenestäkään etukäteen varmaa voittajaa tehdä. Taitaa tulla iso putous Saulille.

      • turhatvaalit

        Kyllä saa ainakin puolet äänistä. Jopa yli puolet niin toinen kierros säästyy.
        Muutenkin täysin turhat vaalit, kun yksi on ylivoimainen. Olisi pitänyt kaikkien suopua Niinistön taakse, kuten aikoinaan menivät Kekkosta tukemaan.


    • AinaEiVoiVoittaa

      Sauli tuskin pääsee toisellekierrokselle.

      • ylivoimalla

        Voin lyödä vetoa, että pääsee. Mitä olen kuunnellut ihmisten mielipiteitä niin suurin osa on sitä mieltä, että turhat vaalit, kun Niinistö voittaa. Aikovat myös äänestää Niinistöä, niin nuoret kuin vanhat. Ei ole ongelma, kun suurin osa ihmisistä on nykyään puolueettomia, ei mitään sidoksia mihinkään puolueeseen ja vaaleissa valitaan mieluisin henkilö.


    • oimaammesuomi

      Sauli on ykkönen, rehellinen kansaansa ja Suomea rakastava presidentti. Uskon ekakierroksen tuovan ratkaisun 64-69% äänistä. Kun katsoo noita ehdokkaita, Sauli olisi edustava minkä muun maan tahansa presidentiksi. Oikea maanisä.

    • Totuus-kääpästä

      Suomen kansa erehdytettiin äänestämään presidentiksi Sauli Väinämö Niinistö, jolta puuttuu täydellisesti resurssit vaativan presidentin viran hoitamiseen. Nyt viisi vuotta presidenttinä oltuaan Niinistö itsekin todistaa soveltumattomuutensa presidentiksi, hän ei ole saanut mitään konkreettista hyvää Suomelle presidenttinä ollessaan. Hän on täysin nollatoleranssin miehiä, kaiken lisäksi hän on vanhus joka ei enää uudistu. Niinistö on politisoitunut,epävakaa ja impulsiivinen ihminen.
      Hänestä puuttuu presidentin tärkeimmät henkiset ominaisuudet, paineensietokyky,diplomaattisuus, älykkyys ja empatia. Juuri siksi hänessä ei ole myös auktoriteettia.
      Koko Niinistön poliittinen ura on perustunut hänen ilkivaltaansa Suomea kohtaan, Jo valtiovarainministerinä hän ajoi Suomen EU-petokseen, lue aiheesta raportti tästä.
      http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta
      Nyt presidenttinä hänen tyhjyytensä on vasta tullut esille. Hän on sokaistunut valtaan mutta niin käy tyhmille.
      Katsokaa ympärillenne. Suomalainen yhteiskunta ei ole enää turvallisuuden lintukoto. Suomen pahoinvointi on yksinteoin Sauli Väinämö Niinistön syytä.
      Ulkomaat pitää Niinistöä pilkkanaan, sadat tuhannet suomalaiset näkevät Niinistön kyvyttömyyden presidenttinä.
       
      Lehdissä ja televisiossa on kiihtynyt Niinistön väritetty mainos tyyliin yksi kaunis liioittelu Niinistöstä Ylellä yksitoista tekaistua Niinistön kehua lehdissä. Niinistön mainostoimisto on panikoitunut koska kansa osaa käyttää tänään internetiä ja näkeekin täältä kaiken Niinistön salatuista taustoista ja pimeästä puolesta.
       
      Ylen Taloustutkimukset,  gallupit ja lehtien äänestykset Niinistön “suuresta kansansuosiosta” on täyttä huijausta,  katso täältä esimerkiksi miten Taloustutkimukseksi naamioitu Niinistön “kannatusmittaus” kärähti samana päivänä kun tili eetteriin
      http://www.facebook.com/todellisuus
      Järki on alkanut kadota muiltakin, sosiaalidemokraatit nimittäin ovat ampumalla itseään pahasti nilkkaan höyryämällä Niinistöä presidenttiehdokkaaksi. Pesunkestävä roisto pinttynyt kokkare ja kaksinkertainen maanpetosmies sosiaalidemokraattien presidenttiehdokkaana kuuluu ainoastaan Sirkus Sariolan klovnien ohjelmanumeroksi.
       
      Suomalainen ole järkevä ja älä äänestä enää Sauli Niinistöä presidentiksi jos hän asettuu vielä ehdolle 2018. Katso tästä 10 konkreettista syytä olla äänestämättä häntä enää. Tyhmät sokeat ja kuurot äänestivät 2012 presidentiksi Niinistön, vanhuksen jolla ei ole harmainta aavistusta mitä presidentin status käsittää. Nämä asiat Niinistö salasi itsestään 2012:
      http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/12/10-syyta-olla-aanestamatta-sauli.html
      Sauli Niinistö on pelkkä B-luokan kyläjuristi joka vahingoittaa presidentin instituutiota. Ajatelkaa miten maailma ilkkuu tulevaisuudessa sille jos Niinistö asettuu vielä ehdolle että pienen Suomen presidenttinä on vähäjärkinen vanhus joka on niin paljon henkisesti rajoittunut että valevaimonkin virkaa täytyy hoitaa oma puolta nuorempi sukulaistyttö.
       
      Niinistön ainoat meriitit elämässä ja politiikassa ovat ainoastaan vahingoittaminen, insesti,aviorikokset,julmuus,talosrikokset ja maan petokset

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6669
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      533
      3786
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      193
      3697
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2866
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2559
    6. 301
      2391
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1633
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      118
      1548
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1459
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1240
    Aihe