Korruptio-Niinistö kusettaa Suomea Natoon.

Kun-MÄTÄ-on-vallassa

"Kansaa pitää kuulla Natokysymyksessä, mutta kansanäänestystä ei tule järjestää."

Uskovatko Niinistö ja Kokoomus vaheteatterinsa hämäävän kansaa loputtomiin? Natokysymys esitetään kuin kunnioitettaisiin kansan oikeutta vaikuttaa suuressa päätöksessä, mutta silti vaaditaan hyvin pienelle ryhmälle oikeutta päättää kansakunnan tulevaisuuden kannalta suurimmasta asiasta sitten toisen maailmansodan.

Puhutaan vain 20-30 poliitikon ja talousvaikuttajan ryhmästä, kun puhutaan niistä jotka päättävät Suomen asiat. He ovat jo kauan olleet globaalin yritys- ja sijoitusmaailman talutusnuorassa, lahjottuina tai osaomistajina. Eliitn veronkietoa suojelevien korruptiorikollisten valta näkyy valtion velkaantumisena ja eriarvoisuuden kasvuna. Viimeisin ios asia on Kokoomusen yritys huijata kansalta miljardeja maailman veroparatiisyhtiöille Soten avulla.

Kansanedustaja jonka puolueen johtoa kuuluu em. ryhmään, lentää ulos kuin leppäkeihäs jos ei noudata ryhmäkuria. juuri ryhmäkurin avulla kourallinen Kokoomus- ja Kepujohtoa hallitsee maata. RKP on aina tukenut Kokoomusta, mikä viimeisimpänä konstinaan osti yrityksiltä kerätyillä lahjusrahoilla Soinin puljun ajamaan Kokoomuspolitiikkaa, mikä on päinvastaista kuin PS:n äänestäjille annetut lupaukset ja puolueohjelma edellyttävät.

Natojäsennyys aiheuttaisi valtiolle miljardien lisäkulut vuosittain, ja iso osa rahasta päätyisi amerikkalaiselle aseteollisuudelle. Se taas on lahjonut päättäjiä ympäri maailmaa, ja tekee sitä aina kun bisnes vaatii. USA on ollut pitkään erityisen kiinnostunut Suomesta. Kokoomusjohtoa sekä Soini ovat vierailleet siellä jatkuvasti. Kun Trump paljasti Niinistön vierailun yhteydessä Suomen ostavan hävittäjät USA:sta, väänsi Niinistön mediahuijausteatteri asian Trumpin huumoriksi. ...Uskooko kansa tämänkin? Todellisuudessa Trump ei tiennyt, ettei Suomen kansan tiedä. Niinpä hän kertoi esimerkin siitä kuinka hyvät kauppasuhteet Suomella ja USA:lla juuri nyt on.

Venäjä on tehnyt selväksi että Natojäsennyys tekisi Suomesta suuren sotillaallisen uhkan, jota vastaan se joutuisi varustautumaan voimakkaasti. Miksi Suomen kansa ei saa päättää haluaako se julistautua Venäjän uhkaajaksi ja joutua ykköskohteeksi massiiviselle torjuntahyökkäykselle heti, mikäli USA yrittää Suomen avulla tehdä Venäjälle saman minkä teki brittien avulla Irakille? Tähän asti Venäjä ei ole mitenkään varautunut sotaan Suomen kanssa, koska emme uhkaa, eikä sillä ole mitään intressiä. Suomessa ei ole sille mitään ryöstettävää, toisn kuin sillä itsellään on valtavat luonnorikkaudet. Vaikka Suomi kieltäytyykin myöntämästä syytä USA:n hyökkäykselle Irakiin v. 2003, Venäjän johto muistaa ja ajatelee. Se tietää mitä ääretön ahneus saa USA:n tekemään. Jo Irakin tapahtumien vuoksi tulisi tarkoin miettiä haluammeko antaa muutaman korruptiopäättäjän luovuttaa kansan kohtalo maalle jonka päättäjät teurastuttivat yli puoli miljonaa lasta pelkän öljyröstön vuoksi.

”Sale” siunasi perustuslain vastaisen vallankaappauksen, kun siunasi PS:n hallituksesta pois potkimisen. Maahanmuuttokriittisen PS:lle antama mandaatti varastettii roskajoukolle joka toimii äänestäjilleen antamiensa lupausten ja PS:n puolueohjelman vastaisesti. Demokratian tärkein periaate raiskattiin mitä räikeimmin, ja koska rikolliset sen kuin porskuttavat, jatkuu Niinistön ja Kokoomuksen kansan halveksunta Natokiima kasvaessa päivä päivältä suuremmaksi.

...Ja kun puhutaan kymmenien miljardien asekaupoista, puhutaan valtavista lahjuksista ja korruptiorikollisuudesta, missä Kokoomus on parhaassa elementissään.

11

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • björnia

      Harvat muistaa sitä, että Sale oli touhuamassa aikanaan Björnille postipankkia valtion varoilla ja euroon liittymistä ohi kansan. Mutta kansa saa mitä äänestää, ei voi valittaa. Onneksi kukaan omaisuutta ei saa mukaansa lopun koittaessa.

      • valtaa.yli.rajojen

        HS: Kokoomus lupasi USA:lle vievänsä Suomen Natoon
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml
        "Seuraava kokoomusvetoinen hallitus vie Suomen Natoon, kokoomuksesta luvattiin.

        Helsingin Sanomat kertoo Wikileaks-asiakirjojen perusteella, että kokoomuksesta lupailtiin Yhdysvaltain lähetystön edustajalle, että seuraava kokoomusvetoinen hallitus vie Suomen sotilasliitto Natoon.

        Lähetystöraporttien mukaan ulkoministeri Alexander Stubbin (kok) erityisavustaja Jori Arvonen kertoi, että kokoomuksen johto näkee puolueensa nousevan seuraavaan hallituksen johtoon ja vievän Suomen Natoon.

        Lähetystöarvion mukaan suomalaiset olisivat voitettavissa Naton taakse, eikä jäsenyydestä tarvittaisi kansanäänestystä. Raportti on maaliskuulta 2009."

        STT-IL

        Pitää muistaa että yllättävästi tämän lupauksen jälkeen kokoomus oli seuraavissa eduskuntavaaleissa Suomen suurin puolue voittamalla vaalit ja Jyrki Kataisen tullessa pääministeriksi. Sattumaako?
        https://3.bp.blogspot.com/-DxgWo0wWtfE/V0of_mrWf5I/AAAAAAAABsk/fwmhdJ3q6NU_pE6W_YHIw3aUYavB9eicgCLcB/s1600/Sekoomus-USA.png


        Niinistö järjestäisi Natosta kansanäänestyksen – Lepomäki, Stubb ja Orpo HS:lle: Äänestys ei välttämätön
        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002903536.html
        "Kokoomuksen puheenjohtajaehdokkaat eivät edellytä kansanäänestystä Nato-jäsenyyden tueksi. Presidentti Sauli Niinistön mielestä jäsenyydestä pitää kysyä myös kansalta."

        Lepomäki, Stubb ja Orpo yrittävät sivuttaa Nato kansanäänestyksen
        https://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/05/lepomaki-stubb-ja-orpo-yrittavat.html


      • DeepStateSF

        "Puhutaan vain 20-30 poliitikon ja talousvaikuttajan ryhmästä, kun puhutaan niistä jotka päättävät Suomen asiat. He ovat jo kauan olleet globaalin yritys- ja sijoitusmaailman talutusnuorassa, lahjottuina tai osaomistajina. Eliitn veronkietoa suojelevien korruptiorikollisten valta näkyy valtion velkaantumisena ja eriarvoisuuden kasvuna. Viimeisin ios asia on Kokoomusen yritys huijata kansalta miljardeja maailman veroparatiisyhtiöille Soten avulla."

        Deep state eli syvä valtio. Anonymous paljasti miten tämä sama verkostoitunut porukka käy salaista infosotaa mm. Britannian oppositiota ja työläispuoluetta vastaan ja jopa J. Aro on mainittu Suomen osaston hybridivaikuttajana Vastavalkeassa ja MV-lehdessä olleissa jutuissa. Varjohallinto vie ja kansa vikisee kun sille syötetään p-skaa tuutin täydeltä. Nato, tiedustelulait, EU-liittovaltio, mamujen 70% palkkatuet jolla yritysten palkanmaksu sosialisoidaan veronmaksajille, terveysjättien bisnes-SoTe, kansallisomaisuuden yksityistäminen, tienkäyttömaksu-tadavero ym. ym. lista myyräntöistä on pitkä.


    • VerhojenTakana

      "Puhutaan vain 20-30 poliitikon ja talousvaikuttajan ryhmästä, kun puhutaan niistä jotka päättävät Suomen asiat. He ovat jo kauan olleet globaalin yritys- ja sijoitusmaailman talutusnuorassa, lahjottuina tai osaomistajina. Eliitin veronkiertoa suojelevien korruptiorikollisten valta näkyy valtion velkaantumisena ja eriarvoisuuden kasvuna. Viimeisin iso asia on Kokoomusen yritys huijata kansalta miljardeja maailman veroparatiisyhtiöille Soten avulla."

      Voidaan puhua myös varjohallinnosta syvä valtio 'deep state' joka todellisuudessa päättää kansanvallan ja edustuksellisen demokratian ohi päätöksenteosta, eduskunnan toimittaessa teatterin virkaa.

    • LopullinenKusetusPian

      Airisto operaatio ja gpshäirinnästä perusteettomasti venäjän syyttely osoittaa että kokoomus ja osa virkamiehistä ajaa tosissaan natoon liittymistä ennen vaaleja, että naton silmissä säilyttää kasvonsa. Ongelma on vain miten kiertää kansan enemmistön tahto olla liittämättä suomea natoon mutta voihan eduskunnassa teettää enemmistöpäätöksen kansan puolesta piakkoin.

      • jänkhäIIä

        Ei ollut mitään gps-häirintää, koko sen sotaharjoituksenkin ajan käytin lapissa gepsiä ilman pienintäkään häiriötä. Jos jotain sellaista olikin, on sen täytynyt olla todella paikallista...


      • OutoKuvio
        jänkhäIIä kirjoitti:

        Ei ollut mitään gps-häirintää, koko sen sotaharjoituksenkin ajan käytin lapissa gepsiä ilman pienintäkään häiriötä. Jos jotain sellaista olikin, on sen täytynyt olla todella paikallista...

        Kyllähän se on tiedossa ettei mitään gpshäirintää ollut mutta valtiojohdon virallinen päätös on että gpshäirintää oli


    • näkymätön.pressa

      Ninni on Hitler-Merkelin puudeli, hajuton, mauton, väritön ja mielipiteetön sätkynukke.

      Hyvin kyllä huomaa kuinka eu:n kansallisvaltioiden presidentit on täysin alistettu eu:n tossun alle.

    • SamaMenoJatkuu

      Joulukuussa eduskunnan enemmistö hyväksyi lain jolla irakin sotaan liittyvät suomen hallituksen ja presidentin laittomuudet mitätöitiin.

    • Anonyymi

      Niinistö kusetti ja hölmöläiset uskoivat.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1981
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      143
      1458
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe