Kiroan Jumalat, YHTÄKÄÄN Oikeaa EI OLE!

SAATANOITAjokaJUMALA

Kiroan Jumalat ja Jeesukset, sillä He eivät ole mitään muuta kuin pahimmat valehtelija-petturit. Rikkovat Kymmentä Käskyä JOKAIKINEN jatkuvasti, ihan kaikelta osin. YHTÄKÄÄN Heissä EI ole Hyvää EIKÄ Oikeaa, VAIN pelkkiä VÄÄRIÄ, vasuri-kappaleita, jotka Raamatunkin varoitusten mukaan ovat tässä "Lopun Ajassa" täysin tottelemattomia, vastustavat kaikkea hyvää, pahansisuisia ja kykenemättömiä minkäänlaisiin sopimuksiin.

Herrat ovat vieneet minulta 12 vuoden aikana ENEMMÄN kuin Maaapallon edestä IHAN kaiken, ja AINA vaan uudestaan. Viimeisimpänä tempauksenaan ja viemisinään ovat vieneet n. 1,5 vuoden aikana, isolla työllä raatamani engl.kielisen teatteri-esityksen (jossa 4 kpl modern. biisejä, itse olisin säveltänytkin ne), vaikka siinä ylistin Sitä Oikeaa Jumalaa ja löin lyttyyn huonot. Teatteri-esitys on todellakin koskettava, kertoo ihmiskohtaloista, myös esim. kuolleesta veljestäni. Se on todella koskettava, ja se oli Elämäntyöni.

Herrat OTTIVAT sävellys-ideat ja sanoitukset biiseistä ja antoivat muille, vaiokka iotse olin ne keksinyt ja saanut vieläpä kauniisti rimmaamaan. Herrat OTTIVAT myös viittä vaille valmiiksi tulleen kirjani ideat, ja jakoivat muille. Näitä tempauksia ennen Herrat olivat jo VIENEET minulta KAIKKI rahani, työpaikkani (myös kaikki ne tulvat mahdolliset), ihmissuhteeni ja asuinalueeni, kotini kaikkialla. Annoin v. 12/2009 Kirkon UlkomaanAvulle 34 000€, kun pidin Jumalalle lupaukseni, että lahjoitan omaisuuteni hyväntekeväisyyteen. No, Jumalat eivätkä Jeesukset pitäneet MITÄÄN lupaustaan eivätkä sanojaan, sieltäkään asti, eivät ennenkään, VAAN uhrasivat minut olemaan mukamas Antikristus, she-male-friikki, hyväksikäyttäjä, Paholainen. Eikä sekään riittänyt, vaan Herrojen piti sitten tehdä aika lailla kaikki tuo sama myös rakkaalle miesystävälleni, jOKA kaiketi selvinnee niistä traumoista ja vaaroista. Minä EN, koska AION KOSTAA Jumalille ja Jeesuksille, VAIKKA mikä olisi!

Nuo teatteri-esitys, laulut ja kirjani olivat tavallaan AINOA varma tulonlähteeni, pienillä summilla muuten mennään. Nyt sitten, kuin Herrat ovat pilanneet, TUHONNEET kaikki nuokin Elämän mahdollisuuteni, viemällä IHAN kaikki työpaikkani VALEILLA (VALEIDEN esityksellä minusta ilmatilassa ja sen levittämisellä työnantajille ja JOKA paikkaan), minulla ei ole ENÄÄ YHTÄÄN mitään. VAIKKA kaikki suuret mahdollisuudet olivat minulla VAIN onnistua näissä projekteissa, niin Herrat TULIVAT ja TEKIVÄT mahdollisesta mahdottoman ja mahdottomasta mahdollisen. VALEENSA ja VÄÄRYYTENSÄ voittivat ja TOTUUS ja me rehelliset, syyttömät, ikuisesti asiattomasti kärsineet saimme pudota IKUISEEN Helvetin HORNAN kuoppaan. Eli vielä n. 20 vuotta minun pitäisi töitä pystyä tekemään, mutta ei ole mahdollista! Koska SITÄ MUKAA, kun haen töitä, Herrat tulevat ne pilaamaan ja viemään VALEILLA minusta!

21

579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaa, mutta et ole ainoa. Jeesus oli ehkä psyykkeeltään vähän niuho, kilpaileva ja pilkunnussija tyyppiä. Siksi hän tahtoi, että hänen kannattajansa eivät olisi heikommat kuin pakanat ja ne joilla on kurjaa ilman häntä. Ehkä hän tahtoi, että hänen kannattajansa ovat vähintään yhtä kärsineitä kuin pakanat ja yhtä kurjia kokeneet:

      1. Juutalaiset kokivat tosi kurjaa II maailmansodassa.
      2. Afganistan, Irak, Syyria omaavat miljoonia kuolleita ja invalidisoituneita paljon.
      3. Afrikasta lähtee meren yli pennittömänä tuhansia , joista satoja kuolee merimatkalla.
      4. Pakistanissa kuolee kymmeniä joka päivä autopommeissa.

      Maailmassa on murjottuja ehkä pari miljardia. Tsemppiä nyt sinulle ja muista, että kaikesta huolimatta Jumala on paras elättäjä sekä sinun pitäisi nyt uskoa ikuiseen elämään. Mutta ei maan päällä näin kurjaan elämään vaan johonkin parempaan. Maan päällä tarvitset rahaa, mutta Uudessa Jerusalemissa kadut ovat kultaa.

      On hienoa että puhut totta JUmalasta, joka on usein näyttänyt rankaisuvaltaa eism. Holocaustissa joka näyttää ulospäin liialliseselta. Jatka totuuden puhumista sillä vain totuudessa pääsee Uuteen Jerusalemiin. Ei tekopyhyydessä.

    • Kyllä mielestäni on jossakin kaukana tähtien takana Luoja. Ja hän lähettää pyhää henkeä jokus maan päälle.
      Mutta on totta, että kaikki ne, joita nykyisin pidetän Jumalina ja Herroina ovat materialisoituneita Jumalan poikia eli enkeleitä. Nämä tekevät omia juttujaan, jotka eivät ole aina mahdollisia toteutumaan ja he kieroilevat ja pettävät kannattajiaan.

      Lisäksi he murhauttavat viattomia, heikkoja ja turvattomia kansoja, kaupunkeja ja asukkaita.
      SANA sanoo KOKO MAAILMA ON PAHAN VALLASSA. Tämän meidän maailmamme jumalina toimii tylyjä ja ankaria enkeleitä.

      Mutta ihminen on luotu Luojan kuvaksi ja hän on hyvä. Vaan ei oikein aina pärjää luonnon oikullisuuden ja karuuden takia monissakaan olosuhteissa. Ihminen on voimiltaan sangen heikko.

    • pidäpuolesi

      Mutta kun ihminen on syntiä täynnä. Mutta taivaasta tulikin iloinen uutinen. Saat syntisi anteeksi ristillä eikä se maksa mitään sinulle . Sovinto Oman luojasi kanssa . Taivaassa on rakkautta . Runsaasti. Petrus ahonen silmät täydellisen rakkauden. Voit iloita.

    • Aina on ollut näitä vääriä työntekijöitä yms. Raamattu varoittaa heistä paljon ja tässä lnkissä muutama jae. Galatalaiskirje: 1:7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin. >> Jakeen lisätiedot

      Kolossalaiskirje:
      3:25 Sillä se, joka tekee väärin, on saava takaisin, mitä on väärin tehnyt; ja henkilöön ei katsota.

      2.Tessalonikalaiskirje:
      2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
      2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

      2.Timoteuksen kirje:
      2:19 Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee."

      • ValtiaatOvatVALETTA

        anteeksi vaan, mutta kuinka ihmeessä te voitte arvostella, että ihminen muka on se syntisäkki? Ettekö te ole Oikeasti muka nähneet, aistineet tai kokeneet Mitään Huonoa, Pahaa, haitallista, vaarallista jopa Tuolta Yläilmoista?

        Siis IHAN jokainen asia on Sieltä asti tänne säädetty maapallolle, ihmisten osaksi! Meiltä EI kysytty haluammeko sen osan tai Asian! Olemme täällä eläessämmekin jo enemmän tai vähemmän olosuhteiden Uhreja, niiden olosuhteiden, JOTKA säädetään, halutaan ja kaadetaan, asetetaan YLHÄÄLTÄ käsin. Tässä ovat mukana IHAN jokainen Jumala ja Jeesukset, Heistä KUKAAN ole ENÄÄ ainakaan Kunnollinen, EI Oikea, VAAN Kaikki ovat Antikristus- ja/tai Paholais-Valtiaita. He EIVÄT ole enkeleitäkään, JOTKA olisivat Jumalalta esim. VALLAN vienyt! Tässä KAIKEN takana ja EDESSÄ OVAT Jumalat, Jeesukset ja Heidän lapsensa!

        ÄLKÄÄ oikeasti upottako ENÄÄ noita uskon(non) VALEITA kanssaihmisiinne, minä joudun vain varoittamaan, selvänäkijät, meediot ja kirkon papitkin, muiden kansalaisten kanssaVOIVAT todistaa kaiken näkemämme, aistimamme Asian todeksi. Kaikki se IKÄVÄ asia, joka ILMOITUSTA Valtiaista, lapsistaan tai Taivaasta/henkimaailmasta, IKÄVÄ kyllä on TOTTA. Taivas/henkimaailma, VAltiaat ja lapsensa OVAT AIVAN täysin ÄÄRI-VÄÄRIÄ, VALEITA vaan täynnä, ERITTÄIN haitallisia, jopa VAARALLISIA. Ihmiset, AVATKAA silmänne, aistinne, JO eläessänne, ENNEN kuin on myöhäistä, ETTEI tarvitse joutua tonne tollaiseen Taivaaseen/henkimaailmaan. KAikki Heidän iolmoittamansa, ESITTÄMÄNSÄ asiat ihmisistä OVAT pelkkää VALETTA, VÄÄRÄÄ tietoa ja VÄÄRYYTTÄ, alhaista Heidän haluaan ja toimintaansa! OLKAA varovaisia! Olkoon ihmiset teidän kanssanne!


    • marjapussillaporvooseen

      Toivottavasti se kirous tuo helpotusta elämääsi. Siinäkin on sellainen kysymys että vasta kun hyväksyt mielessäsi että nyt helpottaa - ennemmin ei

    • Ole-varovaisempi

      1 Kun 14:24->"Israelin miehet olivat sinä päivänä ylen rasitetut,
      mutta Saul vannotti kansan ja sanoi:
      "Kirottu olkoon se mies,
      joka syö mitään ennen iltaa
      ja ennen kuin minä olen kostanut vihollisilleni."

      Ja koko kansa oli ruokaa maistamatta.
      Ja kun he kaikki tulivat metsään,
      oli maassa hunajata.
      Kun kansa tuli kennokakkujen ääreen,
      niin katso,
      niistä vuoti hunajata,
      mutta ei kukaan vienyt kättään suuhun,
      sillä kansa pelkäsi valaa.

      Mutta Joonatan ei ollut kuulemassa,
      kun hänen isänsä vannotti kansan;
      niin hän ojensi sauvan,
      joka oli hänen kädessään,
      pisti sen kärjen kenno kakkuun
      ja vei sitten kätensä suuhunsa,
      ja SILLOIN HÄNEN SILMÄNSÄ KIRKASTUIVAT.

      Mutta eräs mies väestä puhkesi puhumaan
      ja sanoi:
      "Sinun isäsi vannotti väen
      ja sanoi:
      'Kirottu olkoon se mies,
      joka tänä päivänä syö mitään'."
      Ja väki oli näännyksissä.

      Joonatan vastasi:
      "Isäni on syössyt maan onnettomuuteen.
      Katsokaa,
      kuinka minun silmäni kirkastuivat,
      kun vähän maistoin tätä hunajata.

      • Jumalan-kauhu

        1.Samuelin kirja:
        14:1-> Ja tapahtui eräänä päivänä,
        että Joonatan,
        Saulin poika,
        sanoi palvelijalle,
        joka kantoi hänen aseitansa:
        "Tule, menkäämme lähelle filistealaisten vartiostoa,
        joka on tuolla toisella puolella."

        Mutta hän ei ilmoittanut sitä isällensä.

        Saul istui silloin granaattiomenapuun juurella Migronissa Gibean rajalla,
        ja väkeä oli hänellä kanssansa noin kuusisataa miestä.
        Ja kasukankantajana oli Ahia,
        Ahitubin,
        Iikabodin veljen,
        poika,
        joka oli Piinehaan poika,
        joka Eelin poika,
        sen,
        joka oli ollut Herran pappina Siilossa.
        Mutta kansa ei tiennyt,
        että Joonatan oli lähtenyt.

        Mutta kummallakin puolen sola tietä,
        jota Joonatan koetti mennä lähelle filistealaisten vartiostoa,
        oli jyrkkä kallionkieleke;
        toisen nimi on Booses,
        toisen Sene.
        Toinen kallionkieleke on kuin pylväs,
        pohjoisen puolella,
        Mikmaaseen päin,
        toinen on etelän puolella,
        Gebaan päin.
        Ja Joonatan sanoi palvelijalle,
        joka kantoi hänen aseita:
        "Tule, menkäämme lähelle noiden ympärileikkaamattomain vartiostoa;
        ehkä Herra on tekevä jotakin meidän puolestamme,
        sillä ei mikään estä Herraa antamasta voittoa harvojen kautta yhtä hyvin kuin monien."
        Hänen aseenkantajansa vastasi hänelle:
        "Tee, mitä mielessäsi on.
        Lähde, minä seuraan sinua mielesi mukaan."
        Niin Joonatan sanoi:
        "Katso, me menemme tuonne,
        lähelle noita miehiä,
        ja näyttäydymme heille.
        Jos he sanovat meille näin:
        'Olkaa hiljaa,
        kunnes me tulemme teidän luoksenne',
        niin me seisomme alallamme emmekä lähde nousemaan heidän luoksensa.
        Mutta jos he sanovat näin:
        'Nouskaa tänne meidän luoksemme',
        niin me nousemme,
        sillä silloin Herra on antanut heidät meidän käsiimme;
        tämä olkoon meillä merkkinä."
        Kun he sitten molemmat tulivat filistealaisten vartioston näkyviin,
        sanoivat filistealaiset: "Katso,
        hebrealaiset tulevat esiin koloista,
        joihin ovat piiloutuneet."
        Ja vartioston miehet huusivat Joonatanille
        ja hänen aseenkantajalleen
        ja sanoivat:
        "Nouskaa tänne meidän luoksemme,
        niin me ilmoitamme teille jotakin."
        Silloin sanoi Joonatan aseenkantajalle:
        "Nouse minun perässäni,
        sillä Herra on antanut heidät Israelin käsiin."
        Ja Joonatan kiipesi käsin
        ja jaloin ylöspäin,
        ja aseenkantaja hänen perässään.
        Ja he kaatuivat Joonatanin edessä,
        ja aseenkantaja löi heidät kuoliaaksi hänen jäljessä.
        Tässä ensimmäisessä kahakassa surmasivat Joonatan
        ja hänen aseenkantajansa noin kaksikymmentä miestä,
        noin puolen auran alan suuruisella maa-alalla.
        Silloin syntyi kauhu leirissä
        ja sen ulkopuolella,
        koko sotaväessä;
        myös vartiosto
        ja ryöstö osasto joutuivat kauhun valtaan.
        Maakin järisi,
        ja niin syntyi Jumalan kauhu.

        1Sam. 14:27
        Mutta Joonatan ei ollut kuulemassa,
        kun hänen isänsä vannotti kansan;
        niin hän ojensi sauvan,
        joka oli hänen kädessään,
        pisti sen kärjen kenno kakkuun
        ja vei sitten kätensä suuhunsa,
        ja silloin hänen silmänsä kirkastuivat.

        Biblia (1776)
        1Sam. 14:27 Mutta Jonatan ei kuullut isänsä vannottaneeksi kansaa,
        hän ojensi sauvansa joka hänen kädessänsä oli,
        ja satutti pään hunaja läjään,
        ja pisti kätensä suuhunsa,
        niin hänen silmänsä valpauntuivat.


    • Ylistys-Jumalan-Pojalle-

      Jaakobin kirje: 5:7-> Niin olkaa kärsivällisiä, veljet,
      Herran tulemukseen asti.
      Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen,
      kunnes saa syksyisen sateen
      ja keväisen.
      Olkaa tekin kärsivällisiä,
      vahvistakaa sydämenne,
      sillä Herran tulemus on lähellä.

      Älkää huokailko,
      veljet,
      toisianne vastaan,
      ettei teitä tuomittaisi;
      katso,
      tuomari seisoo ovella.

      Ottakaa,
      veljet,
      vaivankestämisen
      ja kärsivällisyyden esikuvaksi profeetat,
      jotka ovat puhuneet Herran nimessä.

      Katso,
      me ylistämme autuaiksi niitä,
      jotka ovat kestäneet;
      Jobin kärsivällisyyden te olette kuulleet,
      ja lopun,
      jonka Herra antaa,
      te olette nähneet.
      Sillä Herra on laupias
      ja armahtavainen.
      Mutta ennen kaikkea,
      veljeni,
      älkää vannoko,
      älkää taivaan kautta älkääkä maan,
      älkää mitään muutakaan valaa;
      vaan "on" olkoon teillä "on",
      ja "ei" olkoon teillä "ei",
      ettette joutuisi tuomion alle.
      Jos joku teistä kärsii vaivaa,
      niin rukoilkoon;
      jos joku on hyvillä mielin,
      veisatkoon kiitosta.

      Jos joku teistä sairastaa,
      kutsukoon tykönsä seurakunnan vanhimmat,
      ja he rukoilkoot hänen edestään,
      voidellen häntä öljyllä Herran nimessä.
      Ja uskon rukous pelastaa sairaan,
      ja Herra antaa hänen nousta jälleen;
      ja jos hän on syntejä tehnyt,
      niin ne annetaan hänelle anteeksi.
      Tunnustakaa siis toisillenne syntinne
      ja rukoilkaa toistenne puolesta,
      että te parantuisitte;
      vanhurskaan rukous voi paljon,
      kun se on harras.
      Elias oli ihminen,
      yhtä vajavainen kuin mekin,
      ja hän rukoili rukoilemalla,
      ettei sataisi;
      eikä satanut maan päällä kolmeen vuoteen
      ja kuuteen kuukauteen.
      Ja hän rukoili uudestaan,
      ja taivas antoi sateen,
      ja maa kasvoi hedelmänsä.
      Veljeni,
      jos joku teistä eksyy totuudesta
      ja hänet joku palauttaa,
      niin tietäkää,
      että joka palauttaa syntisen hänen eksymyksensä tieltä,
      se pelastaa hänen sielunsa kuolemasta
      ja peittää syntien paljouden.

    • Jeesuksen-veren-voima

      Armon alainen kristitty tekee kaiken,
      (mitä lain alainen kristitty tekee)
      ja paljon enemmänkin sisäisestä vapaudesta,
      vailla mitään suoritus painetta.
      Rukous on hänelle,
      virvoittava hengitys!
      Raamatunluku,
      kuin raikas ateria
      ja uhraaminen pelkkää iloa.
      Hänen lähellään on helppo hengittää.
      He tietävät,
      että kaikki,
      mitä tarvitaan heidän autuudeksi,
      on jo valmista Jeesuksen ristin
      ja ylösnousemuksen kautta.
      He nauttivat Jeesuksen täytetyssä työstä
      ja kiittävät siitä Jumalaa.
      Näin kirjoitti Juhani Karvinen tässä taannoin Ristin Kansa lehdessä
      ja noin se myös on.
      Leo Tolstoi totesi,
      että uudestisyntyneen sydämestä pulppuaa aina kristillistä taidetta,
      vaikka Jeesuksesta ei sanoisi sanaakaan.
      - Miten sinä voit piilottaa Kristusta
      Ja millä oikeudella uskovat tappavat arvostelemalla sinun taiteesi?
      Ihmettelee Viktor Klimenko RV -lehdessä ja jatkaa,
      että Jeesuksesta laulaminen ei ole taidetta,
      eikä raamatun lukeminen kirjallisuutta.
      Ne ovat kaksi eri asiaa.
      Lue sanan väärentämätöntä maitoa,
      niin kasvat pelastuksessa vahvaksi.

      Muuten Jobin vaimo antoi Joille juuri tuollaisen neuvon: Job 2:7->":
      Niin saatana meni pois Herran edestä
      ja löi Jobiin pahoja paiseita,
      kantapäästä kiireeseen asti.
      Ja tämä otti saviastian sirun,
      sillä kaapi itseä,
      ja istui tuhka läjään.

      Niin hänen vaimonsa sanoi hänelle:
      "Vieläkö pysyt hurskaudessa?
      Kiroa Jumala
      ja kuole."
      Mutta hän vastasi hänelle:
      "Sinä puhut niin kuin mikäkin houkka-nainen.
      Otamme vastaan Jumalalta hyvää,
      emmekö ottaisi vastaan pahaakin?"
      Kaikessa tässä Job ei tehnyt syntiä huulillansa.

      (Muuten ilmeisesti hänen vaimonsa kuoli koska Jobin toist lapset olivat kuuluisia kauneudessaan.)

    • JeesusVoiAuttaa

      Jumala on antanut sinulle, minulle ja kaikille ihmisille vapaan tahdon.

      Ei Jeesus tai Jumala ole varastanut sinulta mitään vaan ihmiset.

      Myönnän että ei ole helppoa, jos on joutunut kohtaan isoja menetyksiä..

      Mut miks alat tappelee Jumalaa vastaan, vaikka nämä ihmiset ois olleet nimellisesti uskossa, niin ei se tarkoita et he on toiminu Jumalan tahdon mukaan. ..
      Vaikka olisivat jopa olleet uskossa, niin meissä ihmisissä jokaisessa se synti luonto joka houkuttaa syntyisin.

      Mitä jos nyt eroittaa sit nämä kaks todellisuutta, eli Jumalan ja Jeesuksen
      Ja nämä, älä ihmiset jotka on goimineet väärin voisit ehkä alkaa saada selvyyttä asioihin. Ja sen jälkeen sinuna veisin rukoukseen koko jutun, pyydä anteeksi että olet Syyttänyt Jumalaa ihmisten teoista.
      Kipeistä on se mitä olen itse vaikeuksien kans kamppailussa joutunut kohtaan on se jostain syystä Jla sallii asioita tapahtuvan vaikkei ne ole Hänen Tahtonsa ollut.
      Mutta kaiken keskellä vaikkei siihen aina ole helppo luottaa tai nähdä sitä tai uskoa
      Jumalalla on silti kaiken keskellä hyvä suunnitelma niin sinun kuin minunkin elämä n kohdalla.

      Nöyrtyminen tosiasioiden edessä on vaan joskus vaikeeta... luovuttaa ja luottaa
      Et Jumalalla silti on kaikki langat käsissään...

      Katso ensin ylös ja paina pääsi sitten alas ja puhu Jumalalle kaikki tämä tuska ja kipu
      Mitä tämä tilanne on tuonnut niinkuin Hyvälle Ystävälle. puhutaan...
      Voimia ja uskoa huomiseen

      • IlmatilassaEsitettyä

        Jumalat tms. EHKÄ ovat teoriassa ANTANEET meille ihmisille VAPAAN TAHDON, mutta se EI ole KÄYTÄNNÖSSÄ toiminut EIKÄ ollut NIIN! HE ovat Kaiken VÄKISIN KAATANEET, langettaneet ja ASETTANEET meillekin, minulle ja läheiselleni, vuosikausia ITSEPINTAISESTI, intensiivisesti JO yli 7 vuotta, ja NAKITTANEET VALEENSA ja VÄÄRYYTENSÄ meidän niskaan ja elämäämme.

        OLET siinäkin VÄRÄSSÄ, ETTEIKÖ JUmalat tai JEESUKSET olisi meille TEHNEET mitään VÄÄRIN, väität, ETTÄ ihmiset olisivat NÄIN olleet ja saaneet AIKAAN. MUTTA Tuokin on VALETTA, sillä ihmiset OVaT VAIN uskoneet JOSSAIN VAIHEESSA, ETTÄ nuo VALEET pitävät paikkansa esim. kohdallamme, KUN EIVÄT ole osanneet AVATA silmiään, aistejaan YMMÄRTÄÄKSEEN ja OPPIAKSEEN Oikein!

        JUMALAT ja JEESUKSET, VAltiaat lapsineen ja Henkimaailmoineen OVAT ITSE täällä AINOAT VALEITA ja VÄÄRYYTTÄ, KAiken VÄÄRIN TEKEVIÄ paskiais-OLENTOJA, JA AINOITA,JOTKA ALATI RIKKOVAT täällä muita vastaan! ÄLÄ usko ENÄÄ Uskon(non) VALEITA, eli kauniita Asioita, puheita Jumalista tai JEESUKSISTA! OLET(te) EKSYTETTY muuten silloin!


    • tv7

      Ei kande, Jeesus tuli sinua varten.
      Sinua varten: Kuinka olla onnellinen?

    • 123d1231d3123d

      kaikki johtuu vaan siitä että sua hyväksi käytettiin lapsena, sen takia näet maailman niin vihamielisenä paikkana. mitä se ei todellakaan kaikissa todellisuuksissa ja mahdollisuuksissa ole.

      korvaa aivoissasi oleva virhe siitä että olisit oma raiskaajasi sillä että sinä olet raiskauksen uhri.

      näin minullekki kävi ja otin syyn ite omasta raiskauksesta raiskaamalla itseni.

      ja peru se kirous

      • PoisHeidätUniversumista

        Kuule, minua EI ole hyväkskäyttänyt lapsena EIKÄ koskaan muuloinkaan YKSIKÄÄN ihminen, VAAN MUTTA Jumalat, VAltiaat kylläkin. Olen reilusti päälle 40-vuotias ja olen YKSI Jumalien ja VAltiaiden ja Heidän Henkimaailmansa Olentojen hyväkskäyttämä, erityisesti viimeiset yli 7 vuotta jatkuvalla syötöllä! Toi koko homma on ollut KUIN He nussisivat minua/meitä ihmisiä kaiken aikaa, He YRITTÄVÄT sillälailla saada kaadettua meidät, Totuuden ja Oikeuden ja Oikeat Asianlaidat ja He YRITTÄVÄT saada meidät LANKEAMAAN IHAN VAIKKA mihin, MITÄ LIE haluavat HORNAN ANTIKRISTUKSET. Sellaisia OVAT meidän kristittyjen Jumalat ja Valtiaat, ja YLTÄ PÄÄLTÄ meidän kimpussamme! HORNAN tulipaloon ELÄVÄLTÄ JOUTAVAT! EI tule IKÄVÄ!


    • 1Ihminen

      Ihmiset vei kun aika on tämä. Ihmisellä on myös oma vastuu, järki ja vapaus. Ja kun asiat ei suju niin vika on Jumalassa tottakai. Pallon päällä tallaa monta kateellista ihmistä, jotka keinoja kaihtamatta haluu menestyä. No valheet aina paljastuu. Ja virheistä joutuu maksamaan jopa yhteiskunnan sääntöjen mukaan. Siinä vaiheessa ei auta itkeä kun oman sopan on keittänyt. Rehellisyys siis joskus auttaa. Nykyään ihmiset haluu nopeen tien tähtiin. Eikä sillä ole mitään tekemistä järjen ja kovan työn kanssa. Suositaan huijaamista, jopa koulussa. Rahalla saa...

      • Jeesuksen-veren-voimasta

        Rom 5:8->"Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä,
        että Kristus,
        kun me vielä olimme syntisiä,
        kuoli meidän edestämme.
        Paljoa ennemmin me siis nyt,
        kun olemme vanhurskautetut hänen veressään,
        pelastumme hänen kauttansa vihasta.
        Sillä jos me silloin,
        kun vielä olimme Jumalan vihollisia,
        tulimme sovitetuiksi hänen kanssaan hänen Poikansa kuoleman kautta,
        paljoa ennemmin me pelastumme hänen elämänsä kautta nyt,
        kun olemme sovitetut;
        emmekä ainoastaan sovitetut,
        vaan vieläpä on Jumala meidän kerskauksemme meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,
        jonka kautta me nyt olemme sovituksen saaneet.
        Sen tähden,
        niin kuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan,
        ja synnin kautta kuolema,
        niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi,
        koska kaikki ovat syntiä tehneet -
        sillä jo ennen lakia oli synti maailmassa,
        mutta syntiä ei lueta,
        missä lakia ei ole;
        kuitenkin kuolema hallitsi Aadamista Moosekseen asti niitäkin,
        jotka eivät olleet syntiä tehneet samankaltaisella rikkomuksella kuin Aadam,
        joka on sen esikuva, joka oli tuleva.
        Mutta armolahjan laita ei ole sama kuin lankeemuksen;
        sillä joskin yhden lankeemuksesta monet ovat kuolleet,
        niin paljoa enemmän on Jumalan armo
        ja lahja yhden ihmisen,
        Jeesuksen Kristuksen,
        armon kautta ylenpalttisesti tullut monien osaksi.
        Eikä lahjan laita ole,
        niinkuin on sen,
        mikä tuli yhden synnintekijän kautta;
        sillä tuomio tuli yhdestä ihmisestä kadotukseksi,
        mutta armolahja tulee monesta rikkomuksesta vanhurskauttamiseksi.
        Ja jos yhden ihmisen lankeemuksen tähden kuolema on hallinnut yhden kautta,
        niin paljon enemmän ne,
        jotka saavat armon
        ja vanhurskauden lahjan runsauden,
        tulevat elämässä hallitsemaan yhden,
        Jeesuksen Kristuksen, kautta. -
        Niinpä siis,
        samoin kuin yhden ihmisen lankeemus on koitunut kaikille ihmisille kadotukseksi, niin myös yhden ihmisen vanhurskauden teko koituu kaikille ihmisille elämän vanhurskauttamiseksi;
        sillä niinkuin yhden ihmisen tottelemattomuuden kautta monet ovat joutuneet syntisiksi,
        niin myös yhden kuuliaisuuden kautta monet tulevat vanhurskaiksi.
        Mutta laki tuli väliin,
        että rikkomus suureksi tulisi;
        mutta missä synti on suureksi tullut,
        siinä armo on tullut ylenpalttiseksi,
        että niinkuin synti on hallinnut kuolemassa,
        samoin armokin hallitsee vanhurskauden kautta iankaikkiseksi elämäksi Jeesuksen Kristuksen,
        meidän Herramme, kautta.


      • AntikristuksiaKaikki

        Ikävä kyllä meidän JUmalamme yms. VAltiaat ovat hävyttömiä, härskejä hyväkskäyttäjiä, suorastaan pedofiileja. JA JOTKA muuta väittävät, EIVÄT tunne Herraa, Hänen/Heidän Tiensä EIVÄT ole tutkimattomia, VAAN TASAN TARKKAAN ja harkitusti TUTKITTU ja selväksi otettu!

        Ne myös, JOTKA KEHTAAVAT VÄITTÄÄ, ETTÄ ihminen on MUKA syypää, syyllinen tai syntinen tai EDES osallinen joihinkin rikoksiin esim., NIIN OVAT ÄÄRI-VÄÄRÄSSÄ! IHAN KAIKEN ovat asettaneet, KAATANEETja VOIMALLA VALUTTANEET Jumalat, Jeesukset ym. Valtiaat lapsineen, ja Henkimaailman Olentoja ovat pakottaneet mukaan tohon tollaiseen! He EIVÄT halua pahaa meille ihmisille, KOSKA tietävät, tajuavat, ETTÄ ihminen auttaa heitäkin!


    • 12____13

      Vaikuttaa siltä, ettet tunne Raamatun Jumalaa ja Jeesusta, vaan olet kohdannut jotain ikäviä ihmisiä. Raamatun Jumala ei ole rikkonut yhtään käskyä, tai valehdellut tai varastanut.

    • Käsityksesti Jumalasta saattaa olla väärä. Usein häntä pidetään ihmisenä ja vielä useimmin Juudan heimon leijonana, mutta jo usean sadan vuoden ajan hän onkin ollut sika. Länsimainen kulttuuri ei ota sitä huomioon teologiassaan, mutta Jumala on ihan mikä on.

      Kaikkialla näkyy merkit, että ahne ja irstas sika on kultuuriimme johtava voima. Jouluna palvomme sikaa laittamalla se uuniin. On vain niin että naurettavan heppoisella tasolla on jumalantuntemus länsimaissa.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Varaha

      Kiitos Jumalalla siitä, että hän jälleen pelasti maailman tulemalla siaksi. Poista meistä kaikki viisastelu ja anna lapsen uskoa, jotta emme enää pitäisi itseämme yhtään minään, vaan jotta rakastaisimme sinua sellaisena kuin olet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe