RKP:n Torvalds on sekaisin!

HulluHuru-Ukko

Kuin seinäkello!Hän parjasi venäjää ja esitteli aivan harhaisia arvioita Venäjän taloudesta.Tosiasiassa Venäjä on nousu-uralla toisin kun vaikkapa Suomi.

19

224

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viimeseksijää

      Niin raakile tuossa sakissa kun olla voi. Ei edes osaa olla naisille kohtelias( Huhtasaari)

    • 67iu45

      Torvalds on oikeassa Venäjän suhteen. Yhden miehen diktatuuri joka elää raaka-aineiden viennillä ei ole vakaa järjestelmä.

      Öljyn hinnan heilahtelut voivat olla suuria ja mitä tulee Putinin jälkeen. Joku uusi diktaattori mutta minkälainen ja tapahtuuko vallanvaihto rauhanomaisesti.

      Venäjä kaipaisi demokratiaa ja talousuudistuksia ollaksen vakaa maa.

    • 75u4e5

      Diktatuurit usein näyttävät vakailta mutta se on harhaa. Opposition puuttuminen antaa kuvan että kansa on tyytyväinen.

      Romahdus tulee yllättäen ja rajuna.

    • 5u45

      Venäjällähän kaikki Putinia kritisoivat kuolee tai joutuu vankilaan tai maanpakoon.

    • Asia.on.varma

      Sehän onki kaappihomo.

      • gryhhdsa

        Oletko tarjonnut persettäsi kun olet tietävinäsi?


      • sua.se.oikeesti.pani

        olen eikä edes AIDS haitannut. Että semmosia ne rootsalaiset on

        Näithän nyt itsekin miten homomaiset sukatki oli jalkaan laittanu


    • AaltolanJatkoPässi

      Putin nauttii paljon suurempaa suosiota kuin vaikkapa Niinistö.Täällä gallupit tehtaillaan korruptioporukan kesken ja saadaan Niinistö näyttämään suositulta.Hän on elävä pelle!

    • Maasika-Tauno

      Hitler myös ennako vuonna 1941 että Venäjä romahtaa. Vajaat neljä vuotta myöhemmin Hitler teki bunkkerissaan itsemurhan. Sitten hänen ruumiinsa valeltiin bensiinillä ja tuikattiin tulee. Näin käy yleensä kaikille jotka vastoin parempaa tietoa ennakoivat Venäjän romahtamista.

    • Hfcvv

      Venäjällä on paljon muitakin luonnonrikkauksia kuten valtavat malmiesiintymät, joita ei ole lahjoitettu kansainvälisille yrityksille kuten Suomi-raukka on tyhmyyksissään tehnyt.

      • klklöklklklö

        Venäjä ei ole pelkän öljyn ja kaasun varassa, vaikka sen tulot perustuvatkin niihin. Venäjällä on paljon luonnonrikkauksia.

        Toisin on arabiöljyvaltioilla, jotka elävät pelkästä öljystä. Lisäksi ne ovat diktatuureja. Nykyiset omistajadiktaattorit ymmärtävät, mitä on tulossa. Uskoisin, että suuri öljytulojen piilotus veroparatiiseihin on menossa, jotta kuningasperheet voivat jatkaa makeaa elämäänsä.


      • ruplatpiiloon
        klklöklklklö kirjoitti:

        Venäjä ei ole pelkän öljyn ja kaasun varassa, vaikka sen tulot perustuvatkin niihin. Venäjällä on paljon luonnonrikkauksia.

        Toisin on arabiöljyvaltioilla, jotka elävät pelkästä öljystä. Lisäksi ne ovat diktatuureja. Nykyiset omistajadiktaattorit ymmärtävät, mitä on tulossa. Uskoisin, että suuri öljytulojen piilotus veroparatiiseihin on menossa, jotta kuningasperheet voivat jatkaa makeaa elämäänsä.

        Miksi Venäjällä ei sitten hyödynnetä muita luonnonrikkauksia? Öljyn ja kaasun tarpeen vähentyessä olisi syytä alkaa myydä kaikkea muuta arvokasta mitä maaperästä löytyy, se on huono juttu jos maa on täysin riippuvainen raaka-aineiden viennistä.

        Venäjäkin on käytännössä diktatuuri vaikka siellä lumevaaleja pidetäänkin. Myös Putin ja sen lähipiiri on kätkenyt miljardeja veroparatiiseihin, noillakin rahoilla voisi auttaa tavallisia nälkää näkeviä venäläisiä hurjan paljon.


    • Heinrichh

      Että Putin on työntänyt sinullekin nyrkin ahteriin, honotus sen mukaista. Valtavilla ponnisteluillaan maailman viekkain botoxnukke on tosiaan nostanut Venäjän talouden tuonne Italian kokoluokkaan, Venäjän fantastisia teollisuustuotteita jne. ylistetään kaikkialla maailmassa.

    • asdfgasdfgasdfgss

      Torvalds puhui ihan asiaa. Ryssään ei voi luottaa ikinä eikä missään asiassa. Hyvä että vaaleissa on eds yksi ehdokas, jonka mielipiteet eivät tule Kremlistä, kuten mm. Huhtasaarella.

    • aivan_sama_sille

      Aivan sama mitä se(kin) hyrri suustaan päästelee.
      Sama onko äänessä pää vai perse, idioottihan se on kuitenkin.
      Menkööt sinne emåmaahansa rååtsiin vinkumaan.

    • Penna-Tervo

      Nils Torvaldsin logiikka on muuten sellainen että Venäjä ei olisi muka voittanut Syyriassa koska "Syyria on tuhoutunut". Tämä on vähän samanlainen kuin jos väittäisi ettei Neuvostoliitto voittanut II maailmansotaa koska Natsi-Saksa oli keväällä 1945 tuhoutunut.

    • Görlitz

      Venäjän elintarvikevienti kohonnut jo yli 20 miljardiin euroon. Kaasunviennin arvo pelkästään Eurooppaan 60 miljardia euroa. Tosiasiassa Eurooppa kuten vaikkapa Saksa, Unkari, Itävalta ja Tanska eivät energian suhteen pärjäisi ellei kaasu tuotaisi näihin maihin. Mitä itse energiasektoriin tulee niin sen osuus Venäjän kansantaloudesta ei kuitenkaan ole enempää kuin 12-15% riippuen energian hintatasosta eri vuosina. Itseasiassa metsäteollisuus on merkittävämpi klusteri Suomelle kuin energiasektori Venäjän taloudelle.

    • AaltolanJatkoPässi

      Siinä vaalitentissä oli muutama turisti kuten Torvalds ja Haatainen.Ei mitään annettavaa.Väyrynen ja Huhtasaari sentään ajattelee suomalaisten parasta!

    • history_kick_back

      Minä henk. koht olen Venäjän puolella.
      Oikeastaan periaatteenkin ja alkuperäiskansojen säilymisen vuoksi. Hurrit ja rååtsalaiset (ja sakemannit tottakai) vihaavat ja inhoavat Venäjää ja voi sitä katkeruutta, mitä tuntevat, kun eivät ole koskaan onnistuneet tekemään Venäjästä itselleen orjavaltiota.
      Olisivat kiitollisia, ettei Venäjä tehnyt heistä orjiaan. Läheltä kyllä piti II maailmansodassa.
      Puoli Berliiniä olikin jo valloitettu ja liittoutuneet tekivät diilin maan jakamisesta.

      "germaanit" on perseestä. Toivottavasti elän niin kauan, että näen tämän terroristi porukan 100% orjuutettuina.
      Hyvältä näyttää jo nyt kyllä. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe