Sauli Niinistö pettänyt kaikki vaalilupauksensa

Penna-Tervo

1) työväenpresidentti?
2) vastakkainasettelun aika on ohi?
3) koko kansan presidentti?
4) puolueettomuus?

Tosiasiassa Niinistö on eliitin presidentti joka on vain lisännyt vastakkainasettelua ja tehnyt kauttakulkusopimuksen Natsi-Saks... siis USA:n kanssa. Lisäksi Niinistö munasi itsensä asettumalla Syyrian sodassa Al Qaedan ja ISIS:n puolelle Assadin laillista hallintoa vastaan. Niinistö USA:nsa kanssa muuten hävisi sen sodan.

13

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • v....v....v....v....v

      Niinistö on globalistien ehdokas ja täysin sidoksissa siihen miten USA/EU:lle käy jatkossa. Kun länsi marginalisoituu muuttuu Niinistö täysin yhdentekeväksi tyypiksi ja presidenttiemme joukossa siihen heikkotasoisempaan kastiin yhdessä Relanderin ja Ahtisaaren kanssa.

    • OikaisuaJossainMäärin

      Suomi ei koskaan ole ollut puolueeton tai ei ainakaan sotien jälkeen. Neuvostoliiton vaikutusvallasta siirryimme länsivallaksi ihan omalla päätöksellä. Emme ole Naton jäsen muta EU:ssa kuitenkin ja sillä on merkitystä.

      On turha kuvitella että pärjäisimme yksin Venäjää vastaan jos sota tulisi. Omat sotajoukot ja riittävä kaluston saanti estävät Putinin hyölkkäyssuunnitelmat. Tärkeintä on riittävä puolustustahto jota monessa maassa ei tunnu olevan riiittävästi kun ei ole yleistä asevelvollisuutta. Vielä kun saamme riittävästi ohjuksia niin ilmatorjuntaan, panssarien torjuntaan jsekä risteilykäyttöön niin olemme ainakin jonkinlaisessa turvassa.

      Amerikan kanssa tehty puolustussopimus korvaa hyvin Naton ja se riittänee tässä vaiheessa. Kiitos presidentti Trumpille hänen antamastaan lupauksesta auttaa Suomea hädän hetkellä.

      • Trump_rauha

        Jos ja jos.

        Syyria ja Irak on rauniona USAn jäljiltä, samoin Libya.


      • Mörkö-hyökkää

        Minne Venäjä hyökkäisi ja miksi.

        Muista nyt sitten taas illalla pelätä kovasti.


    • vbncbncvb

      Suomi on Venäjälle lähinnä vain puskurivaltio. Itsenäisenä maana se itseasiassa palvelisi Venäjän etuja. Juuri siksi Suomen ei halutakaan de facto olla itsenäisen vaan läntisen vasallivaltion.

    • AhkeraKerääjä

      Lilliputti Suomi täysihoitaa partalapset ja ISIS soturit.Samaan aikaan vanhukset makaa märissä vaipoissa nälissään.Hyvä suomi 100!

      • Ilmari9v

        Joo, ja meidänki koulus on et saadaanko tänään se 2 kalapuikkoa vai syödäänkö kynsiä ja kiristerään vyötä.


    • SoitaHuPekka

      Kysymys oli siitä halutaanko me kuulua sellaiseen Eurooppaan mistä ollaan tekemässä sotilasliitto. Haavisto vetosi terrorismin vastaiseen sotaan. Nythän on Isis voitettu. Terrorismia ei enää ole. Puhui Pariisin iskuista. Niitä pidetään ihan jo yleisesti falskpieruina (False flag terrorism) ja jos et usko niin katso tämä video, jossa valtamedia levitti valhetta, että poliisia ammuttiin päähän ja tämä video sensuroitiin tai siitä ei näytetty tuota ohiampumista. https://www.youtube.com/watch?v=ZYd_GQh-eRw ja kuuntele myös kuinka mies (ampuja) puhuu ihan selvää Ameriikan englantia sanoessaan "ipossible shit" > "mahdotonta paskaa" jos irrotetaan lause asiayhteydestä. Hienommin sanottuna "ei vittu oo" kun toinen sanoo että se on jo kuollut. Ei vittu oo "impossible shit" ja ampuu miestä leikisti tai oikeesti, mutta ohi ja tahallaan, kun on kriisinäyttelijä. Tänkö takia meidän pitää liittyä Eu armeijaan. Ukrainan kriisi alkoi Maidenista joka oli samaa yritystä miten Romaniassa kommunismi kukistettiin. Nythän siellä on Saakashvili kovaa huutoa. Vastustaa Poroshenkoa.

    • Paavalinpaavali

      Ahkera ainakin on ollut myös kai Haavisto joka alkaa kirjailijaksi jollei tule valituksi presidentiksi. Hän on kai jo kirjoittanutkin jotain. En tiedä onko muilla väitöskirjaa kuin Väyrysellä. Minun kirjoitukseni poistetaan tuolta ylläjomkaksi kertaa ja hyvin nopeaan. Alle puolituntia. Kopioi se sillä se on kuumaa kamaa. Kertoo Paavalin isistä. Ei Isiksestä vaan isistä monikossa.

      Ahkeraainakin

      14.12.2017 23:50

      Uusi
      Onko kellään muulla ehdokkaista kirjallista tuotantoa kuin Väyrysellä? Tuli vaan mieleen kun hän niitä siinä esitteli. Hyvä veto sinänsä.

    • ValeNtiinoff

      "Onko kellään muulla ehdokkaista kirjallista tuotantoa kuin Väyrysellä? Tuli vaan mieleen kun hän niitä siinä esitteli. Hyvä veto sinänsä. "
      Onhan täällä ollut juttua että Niinistö olisi vale juristi.

    • seuraava_vale

      "olen työväenpresidentti", hah hah ha haaa

    • kysynpähänvain

      Sinulla on virhe lipsahtanut tuonne kirjoitukseesi. Ruotsin prinssi Philip on metsäsuomalainen. His family has Forest Finnish ancestry. Pitää tietenkin olla Daniel. Ei se tarkoita että hän olisi jotenkin metsäläinen vaan se on sellainen sanonta. Forrest Finnish on muuttaneet Ruotsiin jo aikoja sitten.

      Tuolla jossitellaan. Jos sota tulisi niin emme pärjää yksin. Emme kyllä taida pärjätä kaksinkaan Ruotsin kanssa. Kirjoittaja puhuu Putinin hyökkäyssuunnitelmista. En tiedä noista puolustustahdoista. Sodassa kuolee ihmisiä niin miksi pitää aloittaa sota niin kuin Suo,mi aloitti viimeksi. Paljonko siellä kuoli ja mitä se tuli maksamaan Suomelle sotakorvauksina.
      Jos hyökkäyssuunnitelmiaei ole niin miksi hommata kalliita aseita ja antaa esimerkiksi nyt vaikka eläkeläisten kitua, kun rahaa ei ole kunnolla mihinkään. Rahan arvo on laskenut halusimme myöntää sitä tai emme. Paljonko saa enää eurolla siihen verrattuna, mitä sillä sai kymmenen vuotta sitten. Okay. Autojen hinnat ovat kai pudonneet, mutta kun eläkeläisiltä viedään nykyään ajokortitkin pienemmästäkin viasta. Mitä niillä autoilla sitten tekee, kun ei ole korttia. Autojen korvaushan se kallista on ja varusteet. Miksi ihmiset vanhenee Suomessa ulkonäöiltään verrattuna muihin maihin. Köyhyys näkyy päältä eli päälle päin. Vaateiden kunnossa, ryhdissä ja ehkä lääkityksessä kun vituttaa niin täytyy ottaa lääkettä ja se on kallista. Nyt sairaanhoito yksityistetään. Mikäs siinä mutta köyhille se olisi kompensoitava suoraan eikä sosiaaliluukun kautta. Ehkä täälläkin halutaan mennä omaehtoisiin vakuutuksiin niin kuin eläimillä on jo monella vakuutus sairauden varalle. Ikuinen sota tämä sote uudistus. Mutta tuon tuossa alla kirjoittanut trolli ei ainakaan minua pysty kusettamaan että uskoisin häntä. Joku sotahullu joka itse ei menisi sotaan mutta syöttäisi muut sinne tykin ruoaksi. Mitä puolustustahtoa tässä enää kenelläkään voi olla kun Suomi on myyty ulkomaalaisille. Kenen rahoja me puolustaisimme.

      On turha kuvitella että pärjäisimme yksin Venäjää vastaan jos sota tulisi. Omat sotajoukot ja riittävä kaluston saanti estävät Putinin hyölkkäyssuunnitelmat. Tärkeintä on riittävä puolustustahto jota monessa maassa ei tunnu olevan riiittävästi kun ei ole yleistä asevelvollisuutta.

    • remulaineinen

      Suomi sai lahjaksi itsenäisyyden ja miten se osaa olla siitä kiitollinen itänaapurille. Ensin heimosotia käyden ja sitten kyydittämällä ihmisiä itärajalle 30-luvulla. Näitä fasisteja on aina vaan vähemmän, mutta kyllä niitä vielä on. Nämä katutason siittoimet ovat pikkutekijöitä eivätkä he herätä muuta kuin hilpeyttä pukeutumisillaan ja tunnuksillaan. Saavat juuri sellaista vastustusta toisilta hyväkkäiltä, jotka ovat toista ääripäätä eli anarkisteilta, jotka tekevät hallaa työväenliikkeelle.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe