Raiskausfetissi

bepop1

Moro, mä olen "mies" ja mulla on raiskausfetissi, niinkuin että joku DOM tai mies tulee ja raiskaa mut.

Mites onko tää kuinka yleistä?

12

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvin-yleistä

      On hyvin yleistä

    • Orja-valtiaalle

      Olin tutustunut tekstiviesti-chatin välityksellä 42-vuotiaaseen Jukkaan. Itse olen 18-vuotias lähes karvaton hoikka posliinipoju. Jukka oli top ja häntä kiinnosti alistamiseni. Läheteltyämme toisillemme viestejä ja harrastettuamme puhelinseksiä muutaman kerran, sovimme tapaamisen Jukan luokse.
      Menin bussilla Helsinkiin ja hän tuli minua asemalle vastaan. Menimme kahville jossa sovimme että minä olisin bottom ja hänen orjansa seuraavan muutaman tunnin ajan. Sovimme myös että Jukka voisi kutsua yhden kaverinsa paikalle jos halusi. Lähdimme Jukan asunnolle ja saavuttuamme perille menimme heti autotalliin jossa koulutus tapahtuisi.

      Aluksi Jukka käski minun riisua itseni alasti. Otin vaatteet pois ja seisoin hänen edessään, sitten Jukka käski minua esittelemään itseäni. Venytin reikääni, puristelin pakaroitani, keikutin pyllyäni ja esittelin kassejani, kunnes hän käski lopettaa ja antoi minulle rintaliivit jotka puin päälleni. Sitten hän määräsi minut polvilleni eteensä ja käski imemään valtiaani munaa. Avasin hänen housunsa ja boxerinsa, ja löysin puolijäykkänä seisovan noin 18-senttisen kalun.

      Aloin nuolemaan kiveksiä, jonka ansiosta kalu paisui n. 20-senttiseksi. Yht’äkkiä Jukka tarttui niskastani kiinni ja työnsi kyrpänsä suuhuni. Se ei ollut erityisen paksu, mutta huomattavasti isompi kuin oma 16-senttiseni. Imin kalua ja nuolin terskaa samalla kun Jukka liikutteli kaluaan edestakaisin suussani. Hän kovensi tahtiaan ja alkoi ähkiä että kohta tulee. Otin hullun lailla masteriltani suihin ja sitten hän huusi:

      ”Nyt tulee, niele huora spermaa!”

      Jukalta tuli ja hänen spermansa ryöppysi suuhuni. Nielin osan ja loput hän ruiskutti kasvoilleni ja rinnuksilleni.

      Tämän jälkeen hän käski minun antaa jalkani ja käteni sidottavaksi. Jukka sitoi käteni ja nilkkani yhteen niin etten voinut juurikaan liikkua. Hän tönäisi minut polvilleni konttaus asentoon niin, että käteni olivat polvissani kiinni ja pääni maassa. Pyllistin siis Jukalle enkä voinut tehdä mitään. Jukka otti vyönsä ja alkoi piiskata minua pyllylle ja reisille. Iskuja tuli aluksi n. 20, sitten hän käski minua anelemaan armoa. Pyysin ja rukoilin häntä lopettamaan sillä kipu kasvoi jo melko suureksi. Sain molemmille pakaroilleni kipeät kovien iskujen sarjat ennen kuin Jukka lopetti.

      ”No niin, tulipunainen perseesi kaipaa jo varmaan kyrpää vai mitä?”, Jukka sanoi.

      Ennen kuin ehdin vastata mitään, tunsin kuinka Jukka otti kapeasta lantiostani tiukan otteen, levitti toisella kädellä aukkoani ja työnsi seisovan kalunsa kerralla sisään. Minulta pääsi huuto, sillä kalu sattui työntyessään tiukkaan perseeseeni. Jukka ei siitä välittänyt vaan alkoi panna minua hurjalla tahdilla. Pyysin häntä hiljentämään tai lopettamaan ja karjuin tuskasta sillä pakaranikin olivat aivan hellinä, mutta Jukka vastasi vain: ”Turpa kiinni huora, nyt saat kunnon parrua pikku pyllyysi. Ole kiitollinen!”.

      Hän puristi toisella kädellä lantiotani ja tarttui toisella kasseihini puristellen niitä. Penikseni oli alkanut hieman seisomaan ja sen huomattuaan Jukka sanoi:

      ”Poikahuorallahan seisoo! Taidat tykätä tästä vai?! Kiitä valtiastasi että saat kyrpää kiimaiseen huorareikääsi!”

      Hän rynkytti minua edelleen todella kovaa enkä pystynyt puhumaan kun yritin olla huutamatta. Silloin hän alkoi kiskoa kassejani niin lujaa taaksepäin että sattui

      ”Kiitä herraasi tai revin surkeat pallisi irti!”

      ”Kiitos herra kiitos. pane minua!”, sain soperrettua.

      Sitten hän päästi irti kasseistani. Jukka nussi persettäni varmaan 25 minuuttia ja aloin olla todella hellänä. Mutta sitten hän äkkiä lopetti, otti kalunsa ulos aukostani, tuli etupuolelleni, nosti pääni ylös ja runkkasi spermansa kasvoilleni.

      ”Nuole spermaa orja!”, hän käski ja minä tottelin.

      Kasvoni olivat yltä päältä spermassa mutta Jukka jätti minut vain lattialle polvilleni ja tuli hetken päästä takaisin.

      • Orja-valtiaalle

        ”No niin, Masa on nyt tulossa, saat tyydyttää hänetkin.”

        Olin kauhuissani sillä perseeni oli hellänä ja halusin jo pois. Ja mikä pahinta, munani seisoi edelleen. Kului n15 minuuttia kun Masa, n. kolmekymppinen raamikas ja vahvannäköinen mies saapui paikalle.

        ”Sullahan on täällä oikein kunnon posliinihuora, loistavaa!”, hän totesi ja riisui vaatteensa.

        Masan kalu oli samaa kokoluokkaa kuin Jukalla, ehkä hieman paksumpi. Ero oli siinä että Masalla oli vahva karvoitus, Jukka taas oli puoliposliini. Minut sidottiin konttausasentoon niin että käteni olivat yhdessä ja jalkani oli sidottu erilleen kiinni autotallissa olleisiin pöydänjalkoihin. Köysi kulki myös jalkojeni välissä joten en voinut liikuttaa raajojani ollenkaan. Aluksi Masa läiski minua pyllylle avokämmenellä hetken aikaa, ja todettuaan että olin valmis hän työntyi sisääni. Samalla Jukka tuli eteeni ja työnsi kalunsa suuhuni ja pakotti minut imemään sitä. He vaihtoivat vuorotellen paikkaa niin että sisälläni oli aina kaksi kyrpää.

        Tätä jatkui melkein tunnin ja olin todella nöyryytetyn oloinen sekä uupunut kun he yhtä aikaa laukesivat, Masa suuhuni ja Jukka pyllyyni. Sen jälkeen he käskivät minua vielä puhdistamaan kalunsa. Nuolin ne niin puhtaaksi kuin osasin ja sitten minut päästettiin irti. Kävin Jukalla suihkussa ja lähdin perse hellänä kotiin. Sovimme että seuraavaksi tapaisimme parin kuukauden päästä jolloin joutuisin olemaan kolmen miehen kimppahuorana. Kaluni seisoi sitä ajatellessa mutta en saanut runkata viikkoon, koska Jukka oli kieltänyt.


    • Nymfo-tv

      Olen alastomana edessänne, polvillani jalat auki. Ylläni kaulapanta, jossa lukee tyttönimeni Erica ja tappi joka saa peppuni sykkimään ihanasti.

      Klitastani valuu kiimaa lattialle. Olette kiusannut minua päivittäin jo viikon ajan, pitänyt minua jatkuvassa kiimassa pikku tehtävillä: Ottamalla teiltä suihin, pitämällä tappia pepussani, käskemään strippaamaan teille ja puhumalla tuhmia minulle.

      Olette jopa joskus antanut minulle luvan koskea pieniä rintojani ja klittaani, jos olen ollut kiltisti. Tietenkään en ole saanut tulla vaan olette käskenyt aina lopettamaan ennen kuin alkaa tuntua liian hyvältä. Te sen sijaan olette lauenneet joka päivä, montakin kertaa päivässä suuhuni, rinnoilleni tai kasvoilleni. Tietysti olen kilttinä tyttönä aina niellyt teidän lastinne ilman mitään vastalauseita.

      Olette jopa harkinnut siveysvyön hankkimista pikku klitalleni, mutta sitten totesitte että katselette mieluummin kun se heiluu vapaana kun te naitte minua peppuun. Lisäksi totesitte että osaan varmasti olla tulematta ilman vyötäkin, jos niin käskette. Tunsin poskieni punastuvan, samaan aikaan nolona ja ylpeänä teidän luottamuksestanne.

      • Nymfo-tv

        Olen polvillanne edessänne. Kokonainen viikko ilman masturbointia teidän kanssanne on tuntunut kuukaudelta. Huomaatte itsekin että olen jo todella pahassa kiimassa. Klitastani valuu tuskallisen hitaasti kiimaa lattialle.

        Katselette minua hymyillen. En tiedä mihin katsoa, joten katson nöyränä alas pitkin rintojani puolikovana roikkuvaan klittaani. Sitten näen teidän kätenne ja tunnen kuinka otatte sormenne päähän klitastani valuvan pisaran. Tartutte päähäni hellästi mutta päättäväisesti ja alatte nostaa sitä kunnes se on niin ylhäällä että joudun katsomaan teitä silmiin.

        Tuotte klittani kostuttaman sormen huulilleni. Avaan suuni ja alan nuolemaan sormeanne hitaasti puhtaaksi kiimanesteistäni, äänekkäästi posket lommolla. Huuliltani pääsee hidas, nautinnollinen huokaus kun vedätte märän sormenne ulos. Sen kuullessani poskeni punastuvat häpeästä ja painan jälleen pääni alas edessänne.

        - En tiennytkään että lutka on noin kovassa kiimassa, valtiaani sanoo.

        Saan hiljaisella äänellä sanottua:

        - Niin olen, valtias

        Se tuntuu kaikuvan hiljaisessa huoneessa ikuisuuksien ajan.

        Tykkään todella paljon masturboinnista ja ennen kuin tapasin valtiaani saatoin masturboida monta kertaa päivässä. Tämän jälkeen valtiaani päättä että koska olen tällainen nymfo etten pysty pitämään näppejä irti itsestäni niin minun täytyy oppia kärsivällisyyttä ja kurinalaisuutta. Päätitte että saisin tulla kolmen päivän välein, mikäli olin ollut tarpeeksi kiltti teitä kohtaan. Minun mielipiteelläni ei tietenkään ollut mitään väliä.

        Luulin jotenkin kestäväni kolmen päivän selibaattini, mutta valtiaani oli päättänyt hankaloittaa tätä pitämällä minut jatkuvasti kiimassa erilaisilla tehtävillä ja nöyryytyksillä saaden jokaisen päivän tuntumaan kiimaisessa klitassani viikolta. Sitten kun lopulta annoitte luvan tulla, klitastani sykki hirveä määrä spermaa jonka te halusitte minun kilttinä tyttönä tietenkin nielevän. En ole koskaan kyennyt kieltämään valtiaaltani mitään eikä olisi tullut mieleenikään kieltäytyä nytkään. Niinpä otin alistuneena koko lastini suuhuni ja valtiaani käskystä nielin sen.

        Itse en saa tietenkään koskaan runkata klittaani orgasmiin asti vaan te annatte orgasmin minulle. Itse saan korkeintaan hiukan koskea ja kiusata klittaani tai pikku rintojani valtiaani luvalla. Muuten minulla on ehdoton kielto koskea itseäni.

        Edellisen orgasmini jälkeen valtiaani päätti pidentää nautintoani kolmesta päivästä viikkoon. Nyt ensimmäinen viikko on lopussa ja on orgasmipäiväni tai karkkipäiväni niin kuin valtiaani sitä sanoo. Yleensä te istutatte minut jo aamulla teeveen tai tietokoneen ääreen katsomaan pornoa, jotta olisin illalla mahdollisimman kiihottuneessa tilassa. Karkkipäivänä valtiaani nai minua peppuun. Muina päivinä tyydytän teidät runkkaamalla tai nuolemalla.

        Karkkipäivää edeltävänä päivänä joudun aina pesemään peppuni valtiastani varten irrottamalla suihkunpään ja huuhtelemalla itseni puhtaaksi. Se tuntuu tosi nöyryyttävältä mutta teen sen koska tiedän miten paljon pidätte puhtaan peppuni naimisesta isolla kalullanne. Olen myös valtiastani miellyttääkseni ajanut klittani posliiniksi. Toinen syy miksi halusitte minun ajavan posliiniksi on että posliinina tulen nopeammin, mikä on valtiaastani tärkeää. Karkkipäivässäni ei ole valtiaani mukaan tarkoitus antaa pitkää ja tyydyttävää orgasmia vaan nopea ja välttämätön tyydytys. Yleensä kestänkin valtiaani hyväilyä alle kolmekymmentä sekuntia, jota seuraa ison lastini nöyryyttävä nieleminen valtiaani edessä.

        Joskus valtiaani nai minua vielä samaan aikaan peppuun ja silloin joudun putsaamaan lastini lakanoilta tai lattialta kielelläni samalla kun valtiaani nai minua. Lopulta tulette peppuuni ja tunnen kuinka suurin osa lastistanne lentää syvälle avonaiseen peppuuni tehden siitä tahmean, mutta myös samalla osa siitä alkaa valua nautinnollisen hitaasti ulos pepustani kutittaen herkkää klittaani jo hiukan jäähtyneenä saaden minut huokaamaan. Sitten käsket minua nielemään ulosvaluneen lastinne kaapimalla sen sormillani pehmeältä iholtani. Tämän jälkeen menemme nukkumaan, te isoon ja mukavaan sänkyynne johon mulla ei ole asiaa ja minä keittiöön maton päälle, huopa peittonani.


      • Nymfo-tv
        Nymfo-tv kirjoitti:

        Olen polvillanne edessänne. Kokonainen viikko ilman masturbointia teidän kanssanne on tuntunut kuukaudelta. Huomaatte itsekin että olen jo todella pahassa kiimassa. Klitastani valuu tuskallisen hitaasti kiimaa lattialle.

        Katselette minua hymyillen. En tiedä mihin katsoa, joten katson nöyränä alas pitkin rintojani puolikovana roikkuvaan klittaani. Sitten näen teidän kätenne ja tunnen kuinka otatte sormenne päähän klitastani valuvan pisaran. Tartutte päähäni hellästi mutta päättäväisesti ja alatte nostaa sitä kunnes se on niin ylhäällä että joudun katsomaan teitä silmiin.

        Tuotte klittani kostuttaman sormen huulilleni. Avaan suuni ja alan nuolemaan sormeanne hitaasti puhtaaksi kiimanesteistäni, äänekkäästi posket lommolla. Huuliltani pääsee hidas, nautinnollinen huokaus kun vedätte märän sormenne ulos. Sen kuullessani poskeni punastuvat häpeästä ja painan jälleen pääni alas edessänne.

        - En tiennytkään että lutka on noin kovassa kiimassa, valtiaani sanoo.

        Saan hiljaisella äänellä sanottua:

        - Niin olen, valtias

        Se tuntuu kaikuvan hiljaisessa huoneessa ikuisuuksien ajan.

        Tykkään todella paljon masturboinnista ja ennen kuin tapasin valtiaani saatoin masturboida monta kertaa päivässä. Tämän jälkeen valtiaani päättä että koska olen tällainen nymfo etten pysty pitämään näppejä irti itsestäni niin minun täytyy oppia kärsivällisyyttä ja kurinalaisuutta. Päätitte että saisin tulla kolmen päivän välein, mikäli olin ollut tarpeeksi kiltti teitä kohtaan. Minun mielipiteelläni ei tietenkään ollut mitään väliä.

        Luulin jotenkin kestäväni kolmen päivän selibaattini, mutta valtiaani oli päättänyt hankaloittaa tätä pitämällä minut jatkuvasti kiimassa erilaisilla tehtävillä ja nöyryytyksillä saaden jokaisen päivän tuntumaan kiimaisessa klitassani viikolta. Sitten kun lopulta annoitte luvan tulla, klitastani sykki hirveä määrä spermaa jonka te halusitte minun kilttinä tyttönä tietenkin nielevän. En ole koskaan kyennyt kieltämään valtiaaltani mitään eikä olisi tullut mieleenikään kieltäytyä nytkään. Niinpä otin alistuneena koko lastini suuhuni ja valtiaani käskystä nielin sen.

        Itse en saa tietenkään koskaan runkata klittaani orgasmiin asti vaan te annatte orgasmin minulle. Itse saan korkeintaan hiukan koskea ja kiusata klittaani tai pikku rintojani valtiaani luvalla. Muuten minulla on ehdoton kielto koskea itseäni.

        Edellisen orgasmini jälkeen valtiaani päätti pidentää nautintoani kolmesta päivästä viikkoon. Nyt ensimmäinen viikko on lopussa ja on orgasmipäiväni tai karkkipäiväni niin kuin valtiaani sitä sanoo. Yleensä te istutatte minut jo aamulla teeveen tai tietokoneen ääreen katsomaan pornoa, jotta olisin illalla mahdollisimman kiihottuneessa tilassa. Karkkipäivänä valtiaani nai minua peppuun. Muina päivinä tyydytän teidät runkkaamalla tai nuolemalla.

        Karkkipäivää edeltävänä päivänä joudun aina pesemään peppuni valtiastani varten irrottamalla suihkunpään ja huuhtelemalla itseni puhtaaksi. Se tuntuu tosi nöyryyttävältä mutta teen sen koska tiedän miten paljon pidätte puhtaan peppuni naimisesta isolla kalullanne. Olen myös valtiastani miellyttääkseni ajanut klittani posliiniksi. Toinen syy miksi halusitte minun ajavan posliiniksi on että posliinina tulen nopeammin, mikä on valtiaastani tärkeää. Karkkipäivässäni ei ole valtiaani mukaan tarkoitus antaa pitkää ja tyydyttävää orgasmia vaan nopea ja välttämätön tyydytys. Yleensä kestänkin valtiaani hyväilyä alle kolmekymmentä sekuntia, jota seuraa ison lastini nöyryyttävä nieleminen valtiaani edessä.

        Joskus valtiaani nai minua vielä samaan aikaan peppuun ja silloin joudun putsaamaan lastini lakanoilta tai lattialta kielelläni samalla kun valtiaani nai minua. Lopulta tulette peppuuni ja tunnen kuinka suurin osa lastistanne lentää syvälle avonaiseen peppuuni tehden siitä tahmean, mutta myös samalla osa siitä alkaa valua nautinnollisen hitaasti ulos pepustani kutittaen herkkää klittaani jo hiukan jäähtyneenä saaden minut huokaamaan. Sitten käsket minua nielemään ulosvaluneen lastinne kaapimalla sen sormillani pehmeältä iholtani. Tämän jälkeen menemme nukkumaan, te isoon ja mukavaan sänkyynne johon mulla ei ole asiaa ja minä keittiöön maton päälle, huopa peittonani.

        Aamuisin herään aina ennen teitä tekemään teille runsaan ja ravitsevan aamiaisen. Jos käy niin että heräätte ennen minua tai herätän teidät astioiden kolinalla ennen kuin aamiaisenne on valmis niin siitä rangaistuksena karkkipäiväni siirtyy päivällä. Kun aamiainen on katettu minun on määrä tulla herättämään teidät miellyttävällä suihinotolla, joka loppuu siihen että tulette suuhuni. Sen jälkeen asetutte aamiaispöytään, johon tarjoilen teille aamiaisen lämpimänä, alasti, päälläni vain alavartalon peittävä essu. Sen jälkeen alatte syömään ja lukemaan päivän lehteä, jonka olen tuonut valmiiksi pöytään teitä varten. Minun tehtäväni on olla polvistuneena lattialla jalkojenne juuressa, aivan ruokapöydän vieressä, katse lattiassa. Välillä saatatte antaa minun maistaa jotakin ja kiitettyäni teitä suuntaan katseeni jälleen maahan.

        Kun olette syöneet kylliksi on minun vuoroni syödä. Käytän tietysti samoja lautasia kuin te, valtiaani, jotta ei tulisi niin paljon tiskiä. Samoin syön aamiaiseni jäähtyneenä koska näin säästyy sähköä. Korjattuani aamiaisen tiskaan asiat vaikka teillä on myös astianpesukone. Se osoittaa teidän mukaanne minulle hyvin asemani. Korjattuani aamiaisen saan luvan pukea päivävaatteeni, jotka olette minulle valinneet. Itse en käy koskaan vaateostoksilla vaan valtiaani on niin kiltti että ostaa kaikki vaatteeni minulle. Näin olen aina pukeutunut niin että miellytän teitä.

        Päivisin pidän korkokenkiä, joissa on iso korko. Valtiaani mukaan koron on oltava niin iso siksi etten enää koskaan pysty kävelemään matalakorkoisilla miestenkengillä, koska ne sattuisivat jaloissani liikaa. Korkokenkien lisäksi puen sukkahousut, stringit, hameen, stay-upit ja korsetin.

        Puettuani siirryn kylpyhuoneeseen meikkaamaan. Haluatte että käytän vahvaa huoramaista meikkiä sekä peruukkia siihen asti kunnes ruskeat hiukseni ovat kasvaneet tarpeeksi pitkiksi. Pikku klittani sidon tahtonne mukaisesti niin että se on taivutettuna peppuani kohti. Siveysvyössäni klittani valuu hitaasti kiimaansa pikkuhousuihini ilman että voisin koskaan tulla. Erityisesti tykkäätte siitä miten klittani näyttää pikkuhousuissa ihan tyttöjen pillulta.


    • Fuckanaario

      Mä olen jo pitkään herkutellut ajatuksella että joku mies huomaisi että farkkujeni alla on sukkahousut ja rankaisisi perverssiä poikaa siitä panemalla peppuun :D

    • Alistettuna-raiskattuna

      Haaveeni:

      Kävelen kesällä metsätiellä. Vastaan tulee kolmen naisen ryhmä. Väistän sivuun, mutta kohdallani yksi naisista tarttuu minua takaa ja kietää kätensä ympärilleni ja toinen vetäisee housuni alas ja tarttuu muniini ja kysyy, että puristanko vai otatko paidan pois ja sitten nostelet jalkojasi ja minä otan housusi. Sitten he johdattavat minut alastomana läheiselle mökilleen, sitovat sängylle mahalleni ja alkavat läiskiä persustani. Koskee, kirvelee. Kysyvät, olenko kiltisti. Olenhan minä.

      Seuraavaksi minut sidotaan selälleni käsistä ja jaloista ja painavat suuhuni viagran ja perään kaatavat lasillisen vettä. Sitten yksi nuolettaa ja yksi ratsastaa ja kolmas odottelee aina vuoroaan. Kunnes viimein laittavat tyynyn takamukseni alle ja yksi painaa sträpillä persuksiini.

      Tai toinen haave:

      Nyt vastaantulijat ovat miehiä. Tilanne tapahtuu kuten edellä ja nyt mökillä he laittavat minut häpeäpaaluun eli niskapuuhuun. Sitten yksi tulee eteeni ja käskee ottamaan suihin. Kun en ota, alkaa läiskintä takamukselleni. Viimein lopettavat ja kysyvät, jokos maistuu. Jo maistuu. Sitten otan yhdeltä suihin ja toinen panee takaa. Voin vain olla heidänpanopuunaan.

      • Ei-vastustelua

        Noinhan se. Kenellä miehen kivekset kädessä, hänellä täysi valta mieheen.


      • Voi-ku-sattuis

        Vahinko, ettei moista voi tapahta todellisuudessa.
        Onneksi sentään voi herkutella mielikuvituksella.


      • Onko halukkaita toteuttamaan tuollainen raiskausfetissikuvaelma? Minä olisin halukas alistumaan. Ehdotelkaa postilla, Suomi24Meili nimimerkin mukainen.


    • piiskafetissi

      keltaisessa ruusussa helsingissä tai xxx paradise turussa onnistuis tuommonen. ainakin paradisessa on jo valmiina kahleet ja muut piiskaleikkivälineet. jos kiinnostaa sitominen ja rankaiseminen. kerrankin lainasivat vielä myymälän puolelta piiskaa, kun jäi oma kotiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1183
    Aihe