ELÄMÄN TÄRKEIN YDINKYSYMYS, VAPAUS !!!

Kommari-on-rikollinen

Miksi komulit yrittävät riistää ensimmäiseksi vapauden pois ihmisiltä kaikin mahdollisin keinoin, jos ne saavat vallan jossakin yhteisössä.

23

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vapaa ihminen on vapaa eikä hallittavissa pääkonttorin tiskiltä kuten kommunismi edellyttää.

      Vapaa ihminen ajattelee vapaasti eikä voi hyväksyä kommunismin kahleita koska ne veisivät vapauden. Niinhän aina on käynyt kun kommunismia on kokeiltu.

      Komuyhteiskunta ei kestä vertailua kapitalistisen kanssa koska kapitalismi elättää leveämmin kuin mihin kommunismi pystyy ja siitä syntyy paineita muuttaa järjestelmää mikä taas pudottaisi kansan isän (komujohtajan) palliltaan.

      Siksi komu ei voi olla vapaa koska vapaa ei ala komuksi!

    • pekka.perussuomalainen

      Perkele. kommunistit eivät salli tyhmyyttä. Aina he vaativat opiskelua. Pitäisi tietää kaikki kaikesta. ha vaativat tieteiden perusteita, filsosofiaa, historian tuntemusta, työn ammattisalaisuuksia.
      Oikea ihminen ei välitä tiedosta mitään. Raamatussa on sanottu kaikki ja se riittäköön. Kommarit vihaavat tyhmyyttä ja haluavat estää tyhmyyden vapauden. Roistot.

      • Jos olet oikeassa ja kommarit vihaavat rtyhmyyttä niin miksi niiden talous ei toimi? Mitä ihmeen tieteitä tuo oppi sisältää kun näin sivusta kaikki vaikuttaa uskomusopilta!


      • "Perkele. kommunistit eivät salli tyhmyyttä. Aina he vaativat opiskelua. Pitäisi tietää kaikki kaikesta. ha vaativat tieteiden perusteita, filsosofiaa, historian tuntemusta, työn ammattisalaisuuksia."

        Valitettavasti tämä "korkea koulutus" ei päätynyt auttamaan ketään korkeamman koulutuksen alalla, vaan kommunistiset maat ovat olleet todella paljon jäljessä kehityksestä mm. elektroniikassa ja tieteissä.


      • Oudoksuva kirjoitti:

        "Perkele. kommunistit eivät salli tyhmyyttä. Aina he vaativat opiskelua. Pitäisi tietää kaikki kaikesta. ha vaativat tieteiden perusteita, filsosofiaa, historian tuntemusta, työn ammattisalaisuuksia."

        Valitettavasti tämä "korkea koulutus" ei päätynyt auttamaan ketään korkeamman koulutuksen alalla, vaan kommunistiset maat ovat olleet todella paljon jäljessä kehityksestä mm. elektroniikassa ja tieteissä.

        Korkea koulutus kommunistille tarkoittaa Marxin opuksia ulkoa etu- ja takaperin. Muuta ne eivät tarvitse talouden ja muunkin elämänsä romauttamiseen.


    • kepulaispappa

      Kommarit vaativat totuttaa omasta lähihistoriastamme. Meille riittää suojeluskuntakirjallisuus. Miksi emme saa vapaasti tyytyä siihen. Venäläinen on tuhat vuotta tehnyt kaikkensa meidän sortamiseksi. Ruotsin aseet yrittivät estää juutalaisvenäläisten ilkitöitä.
      Oikea vapaus on natsien johtamassa Saksassa. Komut yrittävät estää fasismin vapauden. Pöljät.
      Koulujen historiatietämys täytyy vapauttaa suojeluskuntakirjallisuuden tasolle ja silloin olemme vapaita.
      Rikolliset komut yrittävät estää fasismin vapautta.

      • Kommaritotuus on sitä mitä pravdaksi kutsutaan!


    • iines_uskovainen

      Kommunistit estäisivät homoseksuaalien haukkumisen hulluiksi. Raamattu tietää, että homot ovat hulluja ja heidän haukkumisensa vapaus tulee säilyttää.
      Asetoverimme saksalaiset natsit toteuttivat raamatun tahtoa vangitsemlla homot keskitysleireihin kaasutettavaksi hengiltä. Komut haluavat estää tämän vapauden.
      Viisaus on tässäkin raamatun sanassa mutta komut haluaisivat antaa homoseksuaalisten elää yhdenvertaisina muiden kanssa. Selvää vapauden riistoa.

    • elkku_sime_aksilainen

      Komut haluaisivat lakkauttaa sodat. Heidän mielestään sota on moraalitonta ja joissa turhaan tapetaan työläisväestöä.
      Ihmisillä tulee olla vapaus sotia silloin kuin se tahtoo. Mikä komuille on antanut vallan sotien lopettamiseksi. Sotimisen vapaus on oikea sanokoon komut mitä tykkäävät. Oikea ihminen kuolisi ja häneltä viedään sotimisen vapaus.

      • Sodat ovat moraalin puutetta mutta komuloiset niitä alkavat koska uskovat siten voittavansa lisää kannattajia. Nehän sen toisen sosialismin kanssa alkoivat II maailmansodan ja meidän osaltammekin talvisodan joka sitten pienen tauon jälkeen jatkui jatkosodan nimellä. Ne aloittivat myös sodan Afganistanissa kun sitä yritettiin saada kommunismin orjaksi ja siitä periytyvät kaikki nykyiset terrori ja kapinaliikkeet tuolla muslimimaailmassa.


    • hh-päivittää

      hulluustietojaan...

      pahalta näyttää voi ressukkaa...

    • hopo-hessu

      Komut kehottavat rahvasta opiskelemaan kansantaloustietoa.
      Rahvaalle riittää Aku Ankka. Se elää rikkaan setänsä lusmuna ja sillä sipuli. Siinä kaikki.
      Mikä oikeus komuilla on muuttaa Akun todellisuutta. Meillä täytyy olla vapaus olla yhtä tyhmä kuin Aku.

    • MIKSI----

      hluuaseria pitää elättää pakkoveroilla ????

      HYI SITÄ KAKKAA...

    • voi_eii

      Jos komut pääsis Israelissa valtaan he purkaisivat oitis vankilansa muurit rajoiltaan ja ojentaisivat veljen käden palestiinalaisille.
      Törkimykset estäisivät kansansa vapaan asumisen vankilassa. Täydellistä vapauden riistoa. On ihmisoikeus asua itse tekemässään vankilassa

      • Jos arabi/palestiinalainen joutuu vankilaan Israelissa hän on syyllistynyt johonkin mikä meilläkin olisi vankilatuomion arvoista. Pommit, puukotukset, ampumiset, pahoinpitelyt, jne. ne niitä sinne häkkiin vievät.

        Jos palestiinalainen elää kuten meistä suurin osa eli käy töissä ja huolehtii perheestään niin siitä ei vankilan ovet heilahda.

        Olen itse ollut muutaman viikon Israelissa -60 luvun alkupuoliskolla työni vuoksi ja ei se siitä ole kummennut joten arabipuolen kyky sopeutua on syvältä, he ovat kuin kommunistit ja vaativat vain olla pomoina mutta eivät pärjää oikein siinäkään jos joku pistää hanttiin.

        -60 luvun lopullahan arabit aloittivat sen 7 päivän sodan kukistaakseen Israelin jossa oli silloin noin 3 muljoonaa asukasta kun arabeja oli yli 30 miljoonaa (taisi olla 60:ntäkin). Kuitenkin arabit saivat selkäänsä muutamassa päivässä mutta eivät uskoneet rauhan olevan se johon kannattaa pyrkiä. Tyhmää kuin kommunismi!


    • ei_voi

      Komut haluaisivat yhdenvertaisten ihmisten maailman.
      Se on vapaudenriistoa eriarvoisuuteen pyrkiviltä.

    • kokkarikapo

      Jos komut pääsisivät valtaan, he laittaisivat verorahat kulttuuriin, urheiluun, koulutukseen ja vanhusten hoitoon.
      Älytöntä vapauden riistoa. Kapitalisteille kuuluvat varat menisivät mummojen mukavuuksiin. Hirvittävää vapauden riistoa. Mummot maatkoon vapaasti sotkuissaan.

      • Taas tulee komupravdaa, ette sitten vieläkään kykene tekemään tuota niin hiemosti jotta tällainen tarkkasilmäinen ei huomaisi?!

        Komujen rahat menevät aina johtajan paapomiseen, vrt. Kimittäjä! Kansa kärsii ja syö rottia ja heiniä kun Kimittäjä nauttii sammenmädistä ranskalaisen shampanjan myötä ja ottaa konjakkia jälkiruuaksi ennen kuin sen päivän neitsyt tuodaan tyydyttämään Kimittäjän tarpeita mitä ne sitten lienevätkään.

        Kyllä mummoja pitää pitää hyvässä hoidissa sillä mehän olemme heidän lapsiaan!


    • mokkari_kapo

      Valtaan päästessään komut haluaisivat tiedon vapautta. He kieltäisivät fasistisen propagandan aivan samoin kuin Poliisihallitus on vaatinut.
      Järjetöntä roskaa. AKS, IKL ja muut natsiliikkeet pitää laillistaa. Mikä komujen oikeus on vastustaa natsien vapaa mellastusta. Vapaus on sitä että natsien rotuopit tulee sallia ja kiistää natsien surmanneen yhtään juutalaista. Natsihenkisillä tulee saada olla vapaus valehdella ja levittää väärää tietoa tahtonsa mukaan.
      Komut haluavat aina rajoittaa vapautta. Jos joku haluaa hakata ulkomaalaisia se on vapauden periaatteellinen oikeus älköökä komut estäkö sitä.

    • heilse_meilkosola

      Komut arvostelevat suojeluskuntalaisten tappamisvimmaa. He arvostelevat myös sen ihannointia.
      Törkeää vapauden riistoa, sanon minä. Meillä SS-perinnekerhon jälkeläisillä tulee olla oikeus valistaa kansaa joukkomurhan autuaallisuudesta. Komut yrittävät riistää meiltä Jeesuksen veriopit. Komut ovat vapauden riistäjiä. Mitä se komuille kuuluu, mitä me natsien mukana Neuvostoliitossa tehtiin.

    • Hullu-hintti

      päivittää sairaustietojaan.

      Ei ole muuta tekemistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe