Australiassa kuohuu.

UskonnotOvatSaatanasta

9

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghfgjhgfk

      Roomalaiskatolinen babylonian uskonto on tappanut kristittyjä inkvisitiollaan lukemattomia määriä vuosisatojen aikana. Lapsia on raiskattu ja ihmisiä kidutettu. Mutta kaikki tuo varmaan kalpenee sen rinnalla, mitä he tekevät viimeisenä seitsemänä vuotena, kun kristityt on nostettu taivaaseen ja pahuus saa rehottaa vapaasti. Nyt on meillä jokaisella vielä mahdollisuus pelastua vaivan vuosista ja ikuisesta tulijärvestä, jos käännymme Jeesuksen puoleen ja otamme vastaan anteeksiannon synneistämme.

      Kun katsoo Israelin tilannetta ja rehottavaa syntiä ympäri maailman, uskon, että Jeesus tulee pian. Katolisella kirkolla on varmaan jo selitys ylösotolle valmiina, ja se selitys uppoaa moniin, koska paavi saa heidät palvomaan itseään jumalana Jerusalemin temppelissä. Nyt, kun kristityt olemme vielä maan päällä, sellainen ei vielä tulisi kuuloonkaan.

      Katolinen kirkko myös perusti muhamettilaisuskonnon. Siinäpä kaksi uskontoa, jotka ovat tappaneet kristittyjä ja juutalaisia miljoonia ja miljoonia.

    • En_ole_robotti_1

      Ei yllätä. Ja siksi pitääkin kysyä, miksi asiasta väännetään uutisia jatkuvasti.

      Ihan niin kuin kaikki maailman pedofiilit olisivat katolisia pappeja...

      Se on totta, että katolisissa papeissa on enemmän lasten ahdistelijoita kuin miehissä keskimäärin. Mutta siinäkin lienee kyse "tilaisuus tekee rikollisen" ilmiöstä. Vaikea niitä lapsia on työssä ahdistella, jos olet vaikkapa veturinkuljettaja.

    • Jeesuksen.seuraaja

      Uskonnollisuus ei ole sama kuin Jeesuksen usko. Esim. katolinen kirkko ja ev.lut.kirkko opettavat uskonnollisuutta ja ulkopuolista uskoa, eivät Jeesuksen uskoa ja Jumalan Sanaa totuudessa. "Hedelmä" on nähtävissä, esim. nämä järkyttävät hyväksikäytöt yms. Katolinen kirkko ja monet muut yhdessä ovat porttokirkko. Katolinen kirkko johtaa porttokirkkoa. He eivät saarnaa Jeesusta ja Hänen Sanaansa vaan väärää evankeliumia ja nk. toista eli väärää "Jeesusta". Pyskää kaukana näistä eksyttävistä paikoista. Ottakaa Jeesus vastaan henkilökohtaisesti Herrananne ja Vapahtajananne ja seuratkaa Häntä totuudessa ja Pyhässä Hengessä, Jumalan Sanassa pysyen. Ei kukaan kuka Jeesusta seuraa tee pahaa muille millään tavalla. Kaikenlainen sotiminen, taistelu, tappaminen, hyväksikäyttö, viha, ylpeys, epävanhurskaus, jumalattomuus jne jne ovat valheiden isältä, jota monet ihmiset, monet "kristitytkin" seuraavat. Niin, moni joka väittää olevansa kristitty seuraa valheiden isää, ei Jeesusta, näin kulkien kadotuksen tietä.

    • Hapatuskorpus

      Lasten hyväksikäytön perinne nimenomaan katolisessa kirkossa perustuu siihen käsittämättömään ja järjettömään ihmiskäskyyn, että pappien on elettävä koko elämänsä luonnonvastaisesti ilman puolisoa ja perhe-elämää. He ovat kuitenkin ihmisiä hekin. On mahdotonta nähdä, mihin Raamatun kohtaan tuo käsky voisi perustua. Lieneekö peräti pimeyden ruhtinaalta tulevaa hapatusta. Raamatussahan viitataan siihen että Pietarikin oli naimisissa, ja monet muut apostolit.

      Ja päälle vielä Vatikaanin hämäräbisnekset ja kytkökset mafiaan.

      • RosalieRosalie

        Selvä! Tuolla logiikalla voinemme olettaa, että jos asut yksiksesi maaseudulla ja kasvatat lampaita, alat automaattisesti raiskaamaan lampaita.

        Jos ei pappi kestä selibaattia niin eikö hänen olisi vaan helpompi käydä huorissa, vaikka viereisessä kaupungissa? Kiinnijäämisen mahdollisuus sekä sanktiot _huomattavasti_ pienemmät.

        Katsos, kun pedofilia on seksuaalinen suuntaus/perversio, ei elinolosuhteiden aiheuttama.

        Syy siihen, että katolisissa papeissa on paljon pedofiileja on yksinkertaisesti siinä, että pedofiilit tietoisesti hakeutuvat papeiksi päästäkseen harjoittamaan rikollisuuttaan, tekeytyen vääriksi hengellisiksi miehiksi.


      • Realismiapeliin

        Jos pedofilia liitetään pappien selibaattiin, niin miksi sitä sitten ilmenee myös kirkon ulkopuolella. Media nostaa kirkuvin otsikoin näkyviin kirkon tapahtumat, mutta ketään ei kiinnosta ne ylilihavat miehet, jotka ympäri maailmaa tekevät seksimatkoja Aasiaan harrastamaan seksiä alaikäisten lasten kanssa. Toinen vaiettu tabu on suomessa miehet, jotka laahaavat itsellensä vaimon Aasiasta. Nämä puoliummikot sitten palvelevat miestä kotona. Onko kyseessä aito rakkaussuhde vai seksiorjan käyttäminen?


    • Uudestisyntynyt4

      Ihmise pitää olla uudestisyntynyt, että hän on todellisesti Jumalan lapsi. Hänen sydämmessään pitää olla Pyhä Henki ja se tulee uudestisyntymisessä. Tässä linkissä teologi kokee tämän asian. https://www.youtube.com/watch?v=3SGhaIqDufA

    • Micael73

      no, kaikki tarvitsevat itsetutkistelua ja parannusta, ihmisiä olemme kaikki.
      Kyllä mm Adventtikirkossa paljastui myös isoja pedofiliaongelmia, mutta media ei ollut ollenkaan yhtä kiinnostunut siitä. Katolinen kirkko on aina yksin syntipukki. Suurin osa pedofiileistä on
      naimisissa olevia heteromiehiä, ei homoja....

      • Jumalankunnioitus

        Kyllä katolisessa kirkossa pedofilia on paljon suurempi ongelma. Katoliset ovat Australiassakin syyllistyneet kymmenien tuhansien lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Joten puhutaan ihan massiivisesta kokoluokan erosta verrattuna yksittäisiin, satunnaisiin yhteisöihin.

        Se on kietoutunut kirkon rakenteisiin. Rippisalaisuus ei auta asiaa eikä pappien naimattomuus. Raamatussakin sanotaan ettäseurakunnan kaitsijan tulee olla naimisissa. Kyllä Jumala tietää nämä asiat. Mutta jos Jumalan kunnioitus puuttuu, ongelmia tulee, se on selvä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe