Vokki-Pekalle jäi Musta-Pekka käteen!

Sivustaseurailija

Soini, Terho ja Elo oli luvannut Vokki-Pekalle puoluesihteerin paikan, jos tämä vain suostuu loikkaamaan Sinisiin. Ja me kaikki kyllä tiedämme, että Soinin tahto on lähes luonnon laki, joten miten Torvinen saattoi kaapata puoluesihteerin aseman? Olisiko Torvisen tappio aiheuttanut niin repivän riidan, että tuo vallanahne sovinisti oli pakko valita Vokki-Pekan sijasta?

Varmaa on nyt ainakin se, että Vokki-Pekan suuret tulevaisuuden suunnitelmat ottivat tilapäisesti takapakkia, kun johtaja tipahti yhden prosentin kannatuksella seilaavan aavelaivan rivimieheksi.

20 kommenttia

Vastaukset

 • Niin, kannattikos yleensä loikata jos ajattelee poliittista tulevaisuutta?

  • Kannatti kun ihmisillä on ihmisarvo ja arvot.
   Persut tulee kutistumaan, niinkun kävi Tanskassa.
   Hallituspuolueet hoitaa maahanmuutto asiat kuntoon.
   Persuilta katoaa syy. Miks niitä sitten enää äänestää kukaan.


  • Aargh. Sinisiä ei ainakaan äänestänyt kukaan. Hmm. Persut 20 pinnaa ja suunta ylös. Huraa!


  • Sinisiä ei ole koskaan äänestetty kansanedustajiksi. Ootellaan Soinin ulostuloja siitä, minkälaiset olivat neuvottelut kepun ja kokoomuksen kanssa vuonna 2017. Ei ole vielä puhuttu mitään. Loikka ja jäänti hallitukseen onnistui hyvin, kun pelimiehet Soini, Sipilä ja Orpo sen hoitivat S Niinistön avustamana. Homma hoidettiin niin, että Soini ja muutama sininen saivat ministerin salkut ja vastineeksi kepu ja kokoomus hyvän apupuolueen. Molemmat osapuolet hyötyivät. Jo silloin oli myös se vaihtoehto, että uuvatit siirtyvät suoraan kepuun. Sitä ei Soini hyväksynyt. Kun tempuntekijät olivat hoitaneet homman edukseen niin uuvetit jätettiin oman onnensa nojaan. He lepäilivät kesän ja syksyn 2017.Olettivat, että puolueorganisaatio tulee perässä siitä syystä, että loikkarit ovat niin hyviä. Kuuleman eivät olleet rasisteja. Aikaa kulunut 2 vuotta ja nyt on paljastunut, että siniset ovat vasemman siiven rasisteja. He harjoittavat vihapuhetta tavallisia kantasuomalaisia kohtaan. Ihan viime aikoina on kuultu puhetta syrjäkylien juopoista, luku-ja kirjoitustaidottomista, rasisteista ja natseista. Siniset huutavat samassa kuorossa vihervasemmiston kanssa.
   Pidin kuviota niin törkeänä, että päätin kesän 2017 jälkeen äänestää perussuomalaisia ensimmäistä kertaa elämässäni. Ei maahanmuuton vaan Soinin porukan törkeyden vuoksi.


 • Pekka Sinisalo on Helsingin ja Uudenmaan Sinisten puheenjohtaja, joten kyllä miehelläkin on vastuuta ihan riittämiin.

  • Vokki-Pekka oli aiemmin vähän isomman puolueen piirijohtaja...

   Mahtaa nyt suurta johtajaa kismittää, kun poliittinen ura ei lähde lentoon, vaikka kuinka rimpuilisi tai kieroilisi :P


 • Vokki-Pekka taisi joutua Soinin sanghaijauksen urhriksi: nyt Vokki-Pekka on sinisten uppoavassa laivassa, eikä pakoon pääse.

  Sanghaijaus (shanghaiing) on historiallinen termi, joka tarkoittaa sitä, että ihminen esim. juotetaan känniin satamabaarissa ja talutetaan yöllä laivaan. Aamulla laiva on lähtenyt satamasta, eikä kaapatulla ole muuta mahdollisuutta kuin totella kapteenia ja liittyä miehistöön. Vokki-Pekalle taisi käydä vastaavalla tavalla, ja nyt hän on Terhon kipparoiman aavelaivan perseeseen pantu messipoika.

  • Sinisten laivalla saa aina selkäpuukkoa


 • Sitä saa mitä tilaa ja varsinkin kun lähtee mukaan Tunnettujen Takinkääntäjien porukkaan!

 • Halla-aho itki julkisestikin siitä kuinka Sinisalo petti hänet vaikka hän oli nimenomaisesti pyytänyt mieheltä vastausta huhuihin jonka mukaan tämä olisi liittymässä Sinisiin.

  Eli ketään ei kaapattu väkisin mihinkään.

  • Ihan normihomma kertoa laajemmalla porukalla mitä keskusteluja oli käyty.
   Kaappaukset olivat ruutukaappauksia jotka kertoivat totuuden tämän mustan miehen/lampaan/Pekan ja Halla-ahon välisestä debatista liittyen huhuihin:

   Halla-aho hämmästelee Sinisalon mielenmuutosta. Hänen mukaansa piirijohtaja ei antanut merkkejä yhteensopivuusongelmista tai arvoeroista.

   Halla-aho on julkaissut väitteidensä tueksi ruutukaappauksia, jossa Sinisaloksi esitetty keskustelukumppani vastaa Halla-ahon uteluun mahdollisesta siniset-loikasta leimaamalla sen pelkäksi huhuksi. Halla-aho tekee vastauksessaan tulkinnan, että Sinisalon loikka on turha pelko, jota koskeville juoruille hän ei aio antaa enempää painoarvoa.


 • Vokki-Pekka nousee vielä. Nyt wappuna pääsee oikein pitään puhetta Helsingissä!

 • Valinta kertoo vain Torvisen suurehkosta kannatuksesta puolueen sisällä. Jatkoa on luvassa eikä sitä mikään vokki-pekka pääse sotkemaan.

  • Pekka Sinisalo on seuraava puoluesihteeri, nyt kun tehtävässään
   pahasti epäonnistuneen Torvisen ura on tullut tiensä päähän.
   Ainoa kannatuskin taitaa olla vain Narinkkatorin puliremmissä.


 • Ei tarvitse enää murehtia, sillä Vokki-Pekka loikkasi vihreisiin. Värikäs mies :)

  • Kiitos tiedosta, näyttää pitävän kohtuullisesti paikkansa:
   http://www.kirkkonummensanomat.fi/neo/?app=NeoDirect&com=6/159/48256/51f6224fe9
   Tuo kunnanvaltuustoryhmä Uusvihreät ei vaadi Vihreiden jäsenkirjaa.
   Kertoo kuitenkin, että kunnallispolitiikassakin on kylmä elää sininsenä.


  • Nyt kun paikka vapautui, niin onkohan sinisten vaalipäällikön paikalle paljonkin tunkua? :)


 • Näytti olevan ainoa sininen Kirkkonummella. Nyt on hyvä, kun Uusvihreitä ennestään 5 niin onhan siinä vähän seuraa ryhmältä. Ikävää olla yksin valtuustossa, jos ei ole taustalla jämerää aatemaailmaa. Loikkareita tulee lisää. Nythän se pitää loikata hyvissä ajoin ennen kuntavaaleja, jotta ehtii taata pääsyn tulevaan valtuustoon.Kiva tommonen uusvihreä puolue jos olis muuallakin, jonne siniset voisivat loikkia.

 • Tämä Sinisalo ollut myös Uudenmaan piirin puheenjohtaja. eli luopunee siitä hommasta. Kukapa sen tietää vaikka vois olla sekä sininen että uusvihreä. Kuten Jalonen yhtä aikaa kokoomuslainen ja sininen. Todellisia opportunisteja..

 • Vokki-Pekka on viettänyt viime ajat mediahiljaisuutta. Mitäköhän suunnittelee? Seuraavissa kunnallisvaaleissa taitaa käydä ohraisesti ja suuret poliittiset urahaaveet menevät lopullisesti perseelleen...

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.