Aihe

Millainen työpaikka TTS on

opettajana

Millainen työpaikka TTS on. Olen kuullut, että YT kierre ,mutta jatkuvasti kouluttajan paikkoja auki logistiikan puolella. Kannattaako hakea.

10

513

  Vastaukset

  • Todella suurin varauksin .Johto erkaanutunut realistisesta maailmasta,heillä ei mitään tietoa mitä kouluttajat tekevät. Töitä olisi mutta ei kohta tekijöitä sillä hallinto/myynti/ valmennus organisaatio syö kaikki tulot samoin ns suojatyöpaikat joita siellä vieläkin on.

  • Erittäin suurin varauksin. Johto ei osaa muuta kun tuoda negatiiviset asiat julki. Erkaantunut työnteosta täysin talon johto. Ja eikös Vanhanen ja Tiitinen ja Ojala poliitikkoina johda suomea päin persiaa vai mitä se oli?

  • Työntekijät ulos. Kalusto logistiikalta leasing.Sammatti kiinni, josta nyt hakeekin rahoittajat korvauksia kun tts än johto ei pitänytkään lupauksiaan. Minkä osaston kirjanpitoon ne laitetaan kun johto ryssii?Summat ei ole pieniä. Reppumiehillä ei firman imago nouse. Eikä vuokrakalustolla Kyllä nekin maksaa. Työntekijät hyviä johto ei ymmärrä asioista hevon pas.. Tuleeko Jalasjärvi rules kysyn en tiedä. Johdossa ainaskin hyvät mahdollisuudet.

  • Hei Ojalan laskuoppia aina kehutaan. mutta onko tää nyt sitten se väärä Ojala joka on ollut pulkkamäessä lakentotunnilla.

  • Huh hu mitä juttuja pois lähteneiltä.
   Jos johto ei pidä siitä ,että henkilöstöä lähtee pois niin kannattaisiko katsoa peiliin.
   Jos on huono ja toimimaton johto ei kannata odottaa ,että henkilöstö olisi lojaali.
   Talon tilanne paranee kun pistäisivät johdon kilometritehtaalle.
   Jatkuva haku esim Raskaspuolelle on ollut täyttä pas.... ja jatkuu samanlaisena kaikki lähtee uppoovasta laivasta pihalle.Reppumiehet kuitta kyllä palkkansa mutta mikä on opiskelijoiden oikeusturva asioissa . Kysympä vain jos vaikka tts än hallitus tai valtuuskunta ymmärtäis ,että tarttis tehä jotain.Mielenkiintoista olisi nähdä ely ,oph ja muut koulutuksen ostajat miten suhtautuu asioihin.
   Itse en ostaisi mitään esim johtamispalveluja ko firmalta koska jos firman johtaminen tuollaista niin ei sitä kannata muille opettaa. Hölmölän hommaa.

  • TTS:n arvot
   Asiakas on meille ykkönen
   Onnistumme yhdessä tekemällä
   Uudistumme rohkeasti
   Teemme mitä lupaamme

   Työntekijöille tts on.

   Työntekijä on pakollinen paha ja kulu.
   Vain johto onnistuu(jos onnistuu)
   Työntekijät uudistuu( annetaan potkut)
   Mitäs me lupasimme?

  • Oho . Valtuuskunnan ja hallituksen ja johdon nimet poistettu. Pelottaa varmaan pjäälliköitä.
   Kouluttajista suurinosa on sanonut mielipiteen jaloillaan siirtymällä muualle. KOSKA johto tajuaa saman EROTKAA. silläkeinon oppilaitos säilyy muutoin ei.Miten oppilaitos voi OPETTAA johtamista jos oma taso on ala arvoista,suorastaan surkeaa

  • Paikkakuntalaisena kuulin seuraavaa ja kysyisinkin suoraan kyseisen oppilaitoksen johtajilta onko oikein?
   Nyt avoinna olevan osaston edellinen johtaja ei sopinut virkaansa. Alaisilla pahoinvointia ko herran toiminnasta. Asiasta käyty tj:n puheilla mutta ei rektiota? Miksi?
   Työntekijät ottivat lopputilin ja veivät asiakkaita mukanaan.
   Kysynkin keiden pitäisi erota Tj: ja vara Tj:n VAIKO
   pätevien työntekijöiden?
   Miten todellakaan ko oppilaitos voi opettaa johtamista jos oma tyyli on ala-arvoista
   Hävetkää jos osaatte.

   • Yksi pahimmista pikkupomaista on ollut Pentti Parviainen joka on täysin osaamaton. Tapoihinsa kuuluu kirjoitella aiheettomia varoituksia.


  • Työtehoseuraan ei kannata mennä edes pätkätöihin edes palkan takia. Muutaman viikon päästä alkaa huono kohtelu, varoitukset ja sitä kautta oma jaksaminen lässähtää heti alkuunsa. Hyvä-veli-kerho pyörittää koko rulettia, eivätkä välitä yhtään mitään työnantamaineesta tai sen menettämisestä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   400
   25819
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16409
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15168
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   12964
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   45
   2530