Suru-uutinen Espoosta

epätoivoailmassa

13 vuotias poika on löytynyt kuolleena Karakallion metsästä, poliisi selvittää syytä. Reppu löytyi ekana ja märkänä. Nämä ovat ainoat tiedon muruset. Onko kuollut toisen käden kautta vai miten?Liikkuuko nuoren ihmisen surmaaja keskuudessamme? Poliisin vaitonaisuus jäytää mieltä, ei tiedä, mitä on tapahtunut?

111

9436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KelaGold

      Joteskii tuo löytöpaikka reppu ihan muualla saa nyt kyllä epäilemään rikosta. Espoossahan on liikkunut kaikenlaisia ryöstelyporukoita ja tuntomerkit olleet aina luokkaa "mahdollisesti musta pipo jne". Ja ketään ei ole ilmeisesti saatu kiinni, vaikka ihmisiä on hakattukin.
      Maksetaanko nyt korkeinta hintaa todellisten ongelmien peittelystä?

      • TyypillinenToimittaja

        Älä jauha paskaa. Yrität vain luoda paniikkia, vaikka emme tiedä, mitä on tapahtunut. Oletko toimittaja? Heiltä voisi juurikin odottaa tällaista säälittävää pskaa.


    • Marlean

      Niin surullinen tapaus, perheelle, sukulaisille, ystäville ja koulukavereille) Voi voi. Toivottavasti pian selviää, mitä on tapahtunut. Voimia läheisille.

    • Yksikintapausliikaa

      Tää on pakko selvittää , ei 13 vuotias jätä reppuaan .
      Onko päässyt pakenemaan ryöstäjiä/pahoinpitelijöitä.
      Omaisille jaksamista.

    • surun.joulu

      voimia ja jaksamista omaisille. tekijät pitää löytyä. nyt ei saa enää selitellä tyhjää.

      • Jäljestäjä

        Uskon vahvasti että Helsingin ja Espoon metsissä on liikkunut karhu viime torstain ja viikonlopun aikana.
        Ei kyllä välttämättä liity tähän.


      • Nallepuh21

        Karhun tassut ovat valtavat ja itse karhu voi painaa tosi paljon. Riippuu tietenkin, onko uros vai pienempi naaras. Mutta jäljet näkyisivät varmasti. Se siitä karhunhyökkäyksestä.


    • eeemelii

      Kaikki arvaa mitä on tapahtunut kun poliisi vaikenee. Juttu lakaistaan maton alle hiljalleen sisäministeriön käskystä. Kuka taas käskee sisäministeriä...

    • järkyttävää

      Sen vaan sanon näin etukäteen, että JOS tämän kyseisen pojan kuolinsyyksi ilmoitetaan (luonnollinen) hukkuminen (esim. lehtijutun kuvassa näkyvään ojaan), eikä tapausta tutkita murhana, niin silloin nostaa kansa sellaisen haloon tästä asiasta, että huh, huh. Esim. Karoliina Kestin tapauksessa (muka) ei tapahtunut rikosta, vaikka jutussa on illan tapahtumien kulkuun liittyen paljon hämäriä aukkoja. Siis pimeää pelännyt tyttö juoksi öiseen pimeään metsään, ja hupsistakeikkaa , sattui nyt vain sitten hukkumaan. Just joo, uskoo ken tahtoo. Mutta eihän sitä vielä tiedä, mitä on tapahtunut. Mulla on kaksi arvausta, murha, tai sitten alkoholimyrkytys. Järkyttävä tapaus joka tapauksessa, oli syy mikä hyvänsä.

      • LOLMikäPelle

        Vau!

        Tiedät siis ,että kyseessä on rikos. Miten, jos saan kysyä? Kerro ihmeessä poliisille tietosi, kun olet noin paljon heitä älykkäämpi.


      • järkyttävää

        Hei, nimimerkki LOLMikäpelle...Minulla ei ole tietenkään mitään oikeaa tietoa, vaan kysymys on vain pelkästä uskomuksesta. Eli siis henkilökohtaisesta mielipiteestä, ja tämähän on mielipide palsta. Ja itse henkilökohtaisesti en usko, että Karoliina Kesti on joutunut veden varaan täysin vahingossa. Olen sitä mieltä, että hänet on joko tahallaan tönäisty sinne veteen tappamis tarkoituksessa, tai hän on henkensä edestä mennyt pakoon jotain, ja sen yhteydessä sitten kaatunut veteen. ... Tähän mielipiteeseen olen päätynyt niiden tietojen pohjalta, mitä olen aiheeseen liittyen lukenut. Ja juurikin tuo pimeän pelko on yksi suuri tekijä tässä jutussa. Pitäisi siis uskoa, että pimeää pelännyt nuori on mennyt yksin pimeään metsään. Siis ihan tuosta vain huvikseen, just joo. Mutta tämä siis vain mun mielipide. Ja toki monen muunkin, jotka ovat samaa mieltä mun kanssa. Kestin löytymispaikan lähellä on Seurahuone. Itse henkilökohtaisesti uskon myös, että Raisa Räisäselle on tapahtunut jotain matkalla tuonne Seurahuoneelle, ja että Räisäsen ruumis on samassa järvessä, mistä Kestikin löytyi. Kestikin löytyminen oli tuurilauppaa, ja meinasi jäädä löytymättä järvestä, missä vesi todella syvää, tummaa, ja paljon esim. oksia, mitkä voivat painaa ruumiin veden alle, eikä se pääse nousemaan pintaan. Mutta tämä vain minun mielipiteeni.


      • missäkamerakuvat

        Samaa mieltä. Reppu löytyi ihan toisaalta ihankuin poikaa olisi ajettu takaa !


    • sanatonta

      Toivottavasti ihmiset ei spekuloi enempää tätä murheellista tapahtumaa. Enitenhän tässä kärsivät omaiset, ja sen tietää ne, joilla itsellä on lapsia.
      Voimaa ja jaksamista omaisille, jotka nyt joutuvat kokemaan sellaista, mitä ei soisi kenellekkään.
      Itku tulee tässä muillekin.

    • Osanottoni

      Jokuhan siihenkin on syynä, että Murha.infosta keskustelu poistettiin, vaikka siellä keskustelu on asiallista.

      • Salapoliisi47

        Ei poistettu vaan siirrettiin osioon kadonneet/löydetyt.


    • Tuonenlehto

      Tuolla alueella liikaa sekakäyttäjiä joten oli ajan kysymys että jotain tälläistä tapahtuu. Kyyneleet tulivat. Surunvalitteluni omaisille.

    • surullistaaa

      Jokseenkin ihmetyttää, että snapchatin kautta poika on paikallistettu jo illalla juuri paikkaan, mistä hän sitten vasta seuraava päivänä löytyi. Miksi meni niin kauan löytää ? Tosi surullista ja ahdistavaa! :(

    • mitä_taas_salataan

      Tämä juttu haisee, jotakin oleellista jätetään nyt kertomatta.

      Pojan reppu löydettiin läpimärkänä Espoon Karakallion koulun läheltä.

      Sittemmin poika löytyi ojasta Lähderannantien linja-autopysäkin vierestä. Linja-autopysäkiltä ja löytöpaikalta on 200-300 metriä matkaa Karakallion koululle.

      Miten poika on voinut hukkua/tuupertua ojaan ja hänen ojassa läpimäräksi kastunut reppunsa löytyy 200-300 metrin päästä ruumiista??

      Ylilautaan oli joku piirtänyt kartan löytöpaikoista:
      https://i.ylilauta.org/c1/0900a88c.png

      • SaatAnteeksi

        Olet harhainen tai joku toimittaja. Odota rauhassa uutisia, niin ei tarvitse foliohattuilla täällä ja heitellä epämääräisiä vihjailuja, joille ei ole mitään todellisuuspohjaa..


      • odotanvastausta

        Mielenkiintoinen kommentti. Tiedätkö itse jotakin, ajoiko poikaa takaa joku jengi tai vokin hämärä sakki ?


    • voijaoi

      Jostain luin että poika laittanut viestiä kännykällään olinpaikasta, metsästä? Miksi ja minne?
      Kuultuani tämän uutisen ja pojan iän tuli heti mieleen että ei vain olisi juonut itseään hengiltä? Siis saanut alkoholimyrkytyksen ja siihen kuollut?
      Tuon ikäiset kun haluavat kokeilla kaikkea.
      Osannotto perheelle. Paha mieli tuli kun ajattelin miltä vanhemmilla tuntuu viettää Joulua :(

    • OnkoRyöstetty

      Miksi te levitätte näitä "juonut itsensä hengiltä" juttuja, joissa ei ole mitään perää?

      Johan tuossa yläpuolella kerrotaan, että pojan läpimärkä reppu löytyi koulun läheltä 200-300 metrin päästä ruumiin löytymispaikasta.

      Nämä tiedothan viittaavat siihen, että poika on voitu ryöstää Lähderannantien linja-autopysäkillä, joka sijaitsee keskellä metsää.

      • EspooHuumeKaupunki

        Eli on todennäköisempää että joku on tappanut 13v pojan ilman mitään merkkejä väkivallasta kuin se että poika olisi kännissä tai huumeissa unohtanut repun maahan ja sitten tippunut ojaan ja kuollu ylisnnostukseen tai hukkunut. Espoossa on enemmän huume ja alkoholi kokeiluja kuin koko muussa suomessa yhteensä joka tukisi tätä känni teoriaa


    • mitä_taas_salataan

      Lopettakaa ne sontapuheet ryyppäämisestä, huumeista yms. Tässä on nyt saattanut tapahtua jotakin muuta.

      Iltiksen sivulla olevasta videopätkästä löytyy kuva Lähderannantien vieressä kulkevasta ojasta, josta poika löytyi. Tuo oja on Lähderannantien bussipysäkin vieressä.

      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712170134203_u0.shtml

      Pojan läpimärkä reppu siis löytyi 200-300 metrin päästä Karakallion koulun läheltä.

      Miten ihmeessä se ojassa läpimäräksi kastunut reppu siirtyy itsekseen 200-300 metriä toiseen paikkaan? Onko itsestään liikkuvia reppuja olemassa?

    • 02620box

      Kyllä se valitettavasti niin on että tuossa iässä jo aloitetaan kännääminen. Se tapahtuu päiväsaikaan ja tietenkin vanhemmilta salassa. Minusta tässä tapahtumassa ei ole muuta ihmeellistä kuin tosi surullinen loppu.

      Minun lapsellani (14.v) oli onnea. Hän veti kavereiden kanssa koomakännit samalla alueella (300 m päässä tästä onnettomuuspaikasta). Ohikulkijat soittivat 112 numeroon ja veivät Jorviin. Minulle soitettiin Jorvista ja menin yöksi sairaalaan. Eipä olisi lapseni soitellut mihinkään siinä tilassa. Löytöhetkellä hän oli kavereiden seurassa, jotka olivat enemmän tai vähemmän kännissä.
      Nyt emme tiedä olisivatko kaverit huolehtineet kotiin saakka? Ja jos kaikki ovat pahassa kännissä, niin kuka vastuun ottaa...

      Lapsi on jo vanhempi, mutta ei ihan vielä täysi-ikäinen. Olemme sopineet kotiintuloajat ja että olen valmis hakemaan hänet (ja kaveritkin) aina jos soitto tulee. On tosi tärkeää, että nuorella on matala kynnys soittaa vaikka olisi jotain juonut. Salailu on kaikkein pahinta ja valitettavasti se liittyy ensikänneihin.

      Itse olen raitis ja tässä mielessä heti valmis starttaamaan autolla. Menen nukkumaan vasta kuin nuori on kotona. Ehkä jonkun mielestä raskasta vanhemmuutta, mutta isompi stressi tulee kun ei ole yhtään kartalla nuoren liikkeestä.

    • naintynain

      Rikokselta tämä juttu näiden tietojen valossa vaikuttaa. Espoossakin liikkuu kaikenmaailman jengejä. On vain ajankysymys, koska joku menettää henkensä.

      • MieliMaassa

        Uskon myös tähän, että joku on tehnyt pojalle jotakin. Suomen poliisi on vitsi, kuten koulujen reksit ym. Jos on mitä tahansa mikä liittyy ulkkistaustaisiin niin suut pysyy visusti kiinni. En tiedä millä muutos nykymenoon saadaan, onko vasta sitten, kun jonkun päättävän tahon omaan jälkikasvuun kohdistuu jotakin pahaa vai ovatko niin tunneköyhiä ettei sittenkään hetkauta. Kauhealle tuntuu, että aina saa pelätä omien lasten puolesta, aina pitää olla valmiudessa lähtemään apuun tai hakemaan jostakin. Aina sydän syrjällään jollei heti vastaa, kun yrittää tavoittaa. Sekä oman poikani kimppuun on käyty koulussa, että myös siskonpoikani kimppuun, molemmissa tapauksissa värikäs vastassa tai anteeksi kymmenkunta, kun heillä on tapana porukalla hyökätä ei suinkaan periaatteella yksi yhtä vastaan ja ilman syytä tai syy on kehitetty tyhjästä. Helvetin sairas maailma! Osanotto vanhempien ja läheisten suruun ja voimia taistella oikeutta vastaan. Jos saisi koottua porukan, jotka taistelee oikeuden puolesta, niin uskon kyllä, että ihmisiä olisi paljon koossa. Omaisilla ei vain ole aina voimia taisteluun kaiken paperisodan keskellä ja töissäkin pitäisi ehtiä käydä, jotta hakkaajaloiset saavat elellä mukavasti.


      • JärjenKäyttöOnSallitua
        MieliMaassa kirjoitti:

        Uskon myös tähän, että joku on tehnyt pojalle jotakin. Suomen poliisi on vitsi, kuten koulujen reksit ym. Jos on mitä tahansa mikä liittyy ulkkistaustaisiin niin suut pysyy visusti kiinni. En tiedä millä muutos nykymenoon saadaan, onko vasta sitten, kun jonkun päättävän tahon omaan jälkikasvuun kohdistuu jotakin pahaa vai ovatko niin tunneköyhiä ettei sittenkään hetkauta. Kauhealle tuntuu, että aina saa pelätä omien lasten puolesta, aina pitää olla valmiudessa lähtemään apuun tai hakemaan jostakin. Aina sydän syrjällään jollei heti vastaa, kun yrittää tavoittaa. Sekä oman poikani kimppuun on käyty koulussa, että myös siskonpoikani kimppuun, molemmissa tapauksissa värikäs vastassa tai anteeksi kymmenkunta, kun heillä on tapana porukalla hyökätä ei suinkaan periaatteella yksi yhtä vastaan ja ilman syytä tai syy on kehitetty tyhjästä. Helvetin sairas maailma! Osanotto vanhempien ja läheisten suruun ja voimia taistella oikeutta vastaan. Jos saisi koottua porukan, jotka taistelee oikeuden puolesta, niin uskon kyllä, että ihmisiä olisi paljon koossa. Omaisilla ei vain ole aina voimia taisteluun kaiken paperisodan keskellä ja töissäkin pitäisi ehtiä käydä, jotta hakkaajaloiset saavat elellä mukavasti.

        Suomen poliisit ovat ehkä ainoat poliisit maailmassa jotka saavat jotain aikaan olman että tappavat jokaisen vastaan tulevan mustan ihmisen kuten amerikassa. Ja mitä vitun kohtaa ihmiset eivöt ymmärrä sanassa ei rikosta? Suomi on maailman turvallisin maa juuri poliisien ansiosta. Se että on niin tyhmä ettei sitä tajua niin ei ole poliisien vika eikö kenenkään muunkaan. Tämä poika on lähes 100% varmuudella vetänyt kännit ja sammunut ojaan tai vastaavasti ottanut jotain kamaa ja ottanut yliannostuksen. Espoossa on enemmän huume ja alkoholi kokeiluja nuorilla kuin koko muussa suomessa yhteensä. Joten kumpi on todennäköisempää se että joku on tappanut noin nuoren pojan ilman mitään väkivallan merkkejä vai se että poika kokeili huumeita tai alkoholia ja kuoli


    • niinniinsurullista

      Kuinka niin raskasta vanhemmuutta? Lapsistaan on pidettävä huolta, kun heidät on tähän maailmaan saattanut.

      Olen sanomattoman pahoillani tämän kuolleen pojan vuoksi ja toivon vanhemmille jaksamista suuressa surussa.
      Suomessa saa suruun apua, kun ja jos vain jaksaa hakea.
      Harmittaa kun poliisi/media heittää juttuja ja sitten vaietaan. Tämähän lisää omaisten tuskaa kun kaikki huhut lähtevät kiirimään.
      Olkaa tyystin hiljaa, tai kertokaa totuus. Nythän oli toki hyvä uutisoida kun lapsi katosi ja toivottiin kai yleisön apua.
      Anteeksi, olisi pitänyt pitää suu kiinni mutta kun tuli niin suuri suru minullekin vaikka en tunne asiaa..

    • diefjh

      Oöen samaa mieltä, että sen nuoren tytön kuolemaa ei tutkittu. Kaverit olivat jotenkin osallisia, kiusasivat tyttöä tai muuta sellaista. Vaikenivat, ja salasivat tietoa, tapahtumaketjusta, mikä johti tytön kuolemaan.

      Johan sen Raija Juutikkalan tapaus on esimerkki, miten heikkoa suomalainen poliisitutkimus on. Voiko enääilmeisempää rikosta olla, ja syyllinen ei joutunut edes epäilyksen alaiseksi. Jutun tutkiminen käynnistettiin uudelleen Juutikkalan lasten vaatimuksesta. Aivan käsittämätöntä sössimistä ja piittaamattomuutta poliisilta.

      Lapsen kuolemaan johtavissa tapahtumissa on lähes aina jotain tekemistä vanhemmilla/kodilla ja etenkin kaveripiirillä. Kaverit vaikenevat ja poliisi jättää kuulustelun.

    • SuuriSuru

      Reppu oli löydetty jo la iltana koulun läheltä märkänä. Kuulopuheet kertoo että löytynyt alusvaatteisillaan joka viittaa hypotermiaan, ehkä kaatunut ojaan ja riisunut vaatteitansa sitten. Eniten hämää paikka mistä löytyi, en usko että siinä ollut koko la-su yötä ja pitkälle päivään ennekuin löytyi. Siitä kulkee kävelytie vierestä ja esim. yöbusseilla helsingin suunnasta tulevat jatkavat monet kävellen lähderannan suuntaan. Itse asun tässä lähellä ja kävin aamulla kiertämässä alueen metsiä kun pelkkä katoaminen oli tullut julki. Koulun takana maasto on todella hankalaa, metsää, kallioita ja puroja. Jos siellä pimeässä hortoilet ja mahdollisesti humalassa vielä niin ei pääty hyvin. Voimia omaisille.

    • hyvänenaikasentääntaas

      En oikein nyt ymmärrä, eikö lasta alettu heti kaikin voimin etsimään, kun poliisille tehtiin ilmoitus. Eikö näissä tilanteissa poliisikoira olisi paikallaan, eikö kaverir, suku ja yleisö alkanut lasta hakemaan. Kännykkäpaikannus? Tänä päivänä ihmisen liikkumista ja askeleita seurataan sadoin kameroin, ja lapsi katoaa Espoossa?

      • VoiPojat

        Kyllä sitä alettiin etsimään melko nopeasti ja myös kaverit oli mukana etsimisessä. Ja pojan kännykän snapchat kartalla poika oli paikannettu kuolinpaikasta jo aikaisemmin, mutta ei oltu silti pimeydessä löydetty poikaa ojasta.


      • siishäh

        Pimeä ei paljon poliisikoiria haittaa. Miksi eivät koirat saaneet vainua, kun kerran on oltu jo etsimässä siinä ihan lähellä? Vesikö on estänyt hajun saamisen, vai mikä on ollut? Voisiko joku viisas kertoa mulle tähän syyn, kun mä en käsitä tätä ? Oliko siellä koirat mukana? Pakkohan siellä on ollut, kun on ollut lapsesta kyse. Outoa tuollainen, kun ei mitään löydy, ja sitten yhtäkkiä seuraavana päivänä löytyy. Pimeää kyllä on ollut, eikä ihminen pimeässä löydä, mutta ne koirat...


      • eiharmaintaaavistusta
        siishäh kirjoitti:

        Pimeä ei paljon poliisikoiria haittaa. Miksi eivät koirat saaneet vainua, kun kerran on oltu jo etsimässä siinä ihan lähellä? Vesikö on estänyt hajun saamisen, vai mikä on ollut? Voisiko joku viisas kertoa mulle tähän syyn, kun mä en käsitä tätä ? Oliko siellä koirat mukana? Pakkohan siellä on ollut, kun on ollut lapsesta kyse. Outoa tuollainen, kun ei mitään löydy, ja sitten yhtäkkiä seuraavana päivänä löytyy. Pimeää kyllä on ollut, eikä ihminen pimeässä löydä, mutta ne koirat...

        Entäs jos ne koirat etsivät elävää ihmistä,eivätkä haistaneet,koska oli jo menehtynyt? Voiko olla erikseen tavalliset poliisikoirat,ja ruumiskoirat? Ei kai ne vedestä voi haistaa? Eihän koirakaan ihmeisiin pysty.


    • hirvittävää

      Se mitä pojalle on ikinä tapahtunut, on luultavasti tapahtunut lauantaina keskellä päivää Lähderannantien linja-autopysäkillä tai sen lähimaastossa.

      1. Pojan puhelin on ollut päällä viimeisen kerran lauantaina klo 14:00 ja paikannettu 50 metrin säteelle ruumiin löytöpaikasta. Myöhemmin sunnuntaina poika löytyi kuolleena ojasta linja-autopysäkin vierestä.

      2. Pojan reppu löytyi lauantaina illalla läpimärkänä Karakallion koulun liepeiltä. Koululle on matkaa pojan löytöpaikasta ja puhelimen viimeisestä paikannuspaikasta 200-300 metriä.

    • raskasjoulu

      Reppu löytyy lauantaina koululta. Pojan puhelimesta ladataan la-iltana Snapchat (mikälie) videon nettiin josta käy ilmi sijaintitiedot? Poika löydetään vasta sunnuntaina iltapäivällä?

    • poliisisalaa

      Kaksi kuukautta sitten 10-vuotias jääkiekkojunnu ryöstettiin Laaksolahden linja-autopysäkillä klo 18:15. Neljä luultavasti mopoikäistä ryöstäjää. Poliisi antoi sellaiset tuntomerkit julkisuuteen, ettei tekijöitä varmastikaan saada kiinni...

      https://m.iltalehti.fi/kotimaa/201710112200452135_u0.shtml

      Nämä kaksi tapahtumapaikkaa sijaitsevat 1,5 kilometrin päässä toisistaan.

    • voimia.omaisille

      tulee mieleen 17v. lenkkeilijä tytön tapaus. tekijää suojeltiin pitkään. sitten selvisi mitä on tapahtunut. rikollinen ei saanu oleskelu lupaa. tytön olis pitäny mennä hänen kanssaan naimisiin ja tehdä muksu. tyttö poltettiin elävänä. tekijä väitti tytön menneen itse, tuleen kädet ja jalat sidottuina.

    • voiettänäinsemeenee

      Lapsen koulusta kerrotaan ip-lehdessä, että oli suloinen poika, mutta murrosiän juttuja, mitä vihjailuja...
      Että koulussa kerrotaan muille totuus? Hyvä niin.
      Ihmettelen mitä tuo suloisuus jutussa on, jokainen meistä on arvokas ja suloinen omalla tavallaan. Joku toki enemmän ja joku vähemmän suloinen.

      • Tuonenlehto

        Kyllä tämä lumettomuuskin laittaa sekaisin. Vihaan tätä lumetonta pimeyttä. Voimia perheelle.


    • Mahdollisestimustapipo

      Kuolinsyy lienee jo selvinnyt ja mikäli asiaan ei liity ulkopuolisia, voisi poliisi sen kertoa. Loppuisi mahdollisesti turhat spekulaatiot. Näitä ryöstelyitä ja yrityksiä on ollut siksi monta, että kansa on aiheesta huolissaan.

      • SäälinPoliiseja

        Poliisi kertoo kun on sen aika. Odota nyt vain kiltisti. Mikä jumala se kansakin on, että sitä pitää ruokkia uutisilla joka sekunti?


    • uhhuhhuh

      Henki ei lähde juomalla, ei sitten millään. Tottumaton nuori alkoholia juotuaan kyllä oksentaa alkoholimyrkytyksen saatuaan ja sammuu, mutta ei kuole. Ulkonakaan ei ole niin kylmä, että kuolisi hypotermiaan.
      Partiolainen sitä paitsi on fiksu ja selviää muita paremmin hankalistakin tilanteista.
      Kyllä taitaa olla ulkopuolisia tapahtuman takana. Ovatko vaatteet löytyneet?
      Jossain oli, että olisi juotettu humalaan, syötetty jotain pillereitä ja ryöstetty vaatteita myöten. Onko sellaisessa perää?
      Nimikin mainittu samassa yhteydessä.

      • Jeppisstä

        Känni -> kaatuminen/liukastuminen veteen -> partiolainen, ymmärtää hypotermian -> riisuu vaatteet -> ei kerkiä lämpöseen -> menettää tajunnan -> kaatuu ojaan -> menehtyy.


    • AllahinJoulupuuro

      Alueella liikkuu sekä hämäräporukkaa, että ”turvapaikanhakijoita”, on ns. slummialuetta väittäköön kuka tahansa mitä tahansa. Poika on joko sammunut, ja ohikulkija on napannut repun, ja jättänyt pojan makaamaan, jolloin kyseessä heitteillejättö. Tai sitten poika on pahoinpidelty ja/tai hukutettu ojaan, jolloin mennäänkin kuolemantuottamus/tappo/murha akselille. Alkoholilla voi olla tosin osuutta jälkimmäisessäkin tapauksessa.

    • hyvätkengätsentään

      Ahaa se viesti poistettiin jossa eilen kerrottiin vaatteista. Outoa. Tätä lasta ei voida enää pelastaa, mutta rehellisyys voisi pelastaa ihmisiä tulevaisuuessa. Missä. tämä maa oikein menee.

    • Apsuk

      Uutta tietoa Espoossa kuolleena löytyneen 13-vuotiaan pojan tapauksesta – Poliisi: Ei viitteitä rikoksesta

      Lauantaina kadonnut poika löytyi kuolleena sunnuntaina.

      POLIISI ei ainakaan tässä vaiheessa epäile, että Espoon Karakalliosta sunnuntaina kuolleena löytyneen 13-vuotiaan pojan kuolemaan liittyisi mitään rikosta.

      Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti tutkintansa edistymisestä maanantaina aamupäivällä.

      Poliisi ei avaa tarkemmin, mitkä asiat erityisesti viittaavat siihen, ettei kuolemaan liity rikosta. Asiasta ei tiedoteta tämän tarkemmin, koska kuolemansyyntutkinnan sisältö on salaista.

      • KukaMuuMukaKuMä

        Juuri näin. Täälläkin vedettiin jo mukaan vaikka ja ketä vaikka tämä vaihtoehto oli selvästi todennäköisin. Mikä teitä oikein vaivaa? Toivotteko te oikein, että ihmisiä murhataan?


    • Kummaa

      Hassua, kun kaikkialla kirjoitetaan, että tuolla alueella liikkuu paljon hämärää porukkaa jne. Olen asunut lähes 40 vuotta tällä samaisella postinumeroalueella, enkä ole ensimmäistäkään nistiä/ juoppoa/ turvapaikanhakijaa tms aiemmkn mainittuja täällä kohdannut.

      • SilmätKiiHyvinNäkyy

        Et taida paljoa ulkona liikkua ? Käyppä vaikka siinä Lidlissä joku päivä...


    • OldeeBoldee

      Helevetin urpot, lopettakaa spekulointi asialla, joka ei kuulu teille pätkän vertaa. Loukkaatte tolkuttomilla jutuillanne menehtynyttä poikaa ja hänen omaisiaan. Sietäisitte hävetä. Mutta ette osaa.

    • äitiminäkinolensuren

      Ei tarvitse alkaa solvaamaan ja kiroilemaan tippaakaan. Jokainen tunteva ihminen jää miettimään mitä saattui ja miksi, siitä turha ketään syyttää. Jopa koiran perään kysellään miksi ja mitä sattui.

      Kun lapsi katoaa kesken päivän, ja löytyy kuolleena metsästä, tottakai se surettaa ja herättää kysymyksiä, ja haluiaisi tietää, että ymmärtäisi. Ainahan ei kaikkea ymmärrä, eikä sitä miksi.

      On kuvottavaa välinpitämättömyyttä viitata kintaalla, että sattuuhan näitä eipä tämä minulle kuulu. Aina voi sattua, emme me kykene lapsiamme ja läheisiämme varjelemaan, vaikka kuinka tahtoisimme.

      Jos ja kun halutaan kaikki peittää, yhteiskunta on pian tuhon oma. Aika pitkällä tässä maassa jo muuten ollaan.
      Voimia omaisille, suruanne en edes kykene tajuamaan

    • äitiminäkinolensurentätä

      Toisaalta jo oli ikäisiään kavereita, ovat varmasti peloissaan ja onnettomia, syyttävät ehkä itseään. Jonkun pitäisi rohkaista, että pitää puhua asiasta, itsensä syyttäminen ei auta ja että elämässä nyt vaan sattuu.
      Lapsia ovat, voi mikä taakka heilläkin ja heidän läheisillään.

      Tulee pakosti mieleen Porvoossa tapahtunut lapsitrekedia. Oli koskettavaa kun äiti kiitti ihmisiä välittämisestä ja tuesta. Eivät kaikki ole pahantahtoisesti liikkeellä, jos tahtovat tietää ja toivovat voimia niille, ä joihin on pahasti sattunut.

      • tähtientakana

        Aivan niin, ja yleensä normaalit äidit ja isät, kanssaihmiset yleensä, ovat tällaisesta murheissaan toisen perheen puolesta ja haluaisivat auttaa kaikin keinoin.
        Ainoa apu on myötätunto ja surevan perheen puolesta rukoileminen.
        Lähemmät ystävät ja omaiset varmasti myötäelävät perheen mukana.
        Ei täällä kukaan halua rääpiä juttua, vaan keskustella toisten kanssa.
        Edelleen toivomme voimia ja kestämistä surussa.


    • Surullista2017

      Eli ei epäillä rikosta. Pulinat pois ja elämä jatkuu.

    • lumessajälkiä

      Oliko pojan kadotessa ja löydettäessä lunta? Kuvissa ojapenkereellä on muistokynttilöitä lumisessa maassa.

    • muhonen--

      Tänään oli koulussa yksi tyhjä pulpetti.Oppilas ei saapunut enää kouluun,
      Surullista on kun elämä päättyy jo 13.vuotiaana.

      • äitiminäkinolensurentätä

        Oliko pulpetilla kynttilä palamassa. Aikanaan kun koulukaverini hukkui, tyhjällä pulpetilla paloi kynttilä. Meidän piti laulaa ja opettaja huusi miksi ääntä ei kuulunut kunnolla. Meitä niin itketti.


      • MiikkaelRT

        Ei ollut kynttilää. Paloturvallisuusriski.


      • RakastanKaikkia

        kamalaa huuhkajat kamalaa.


    • voimia

      Tätä asiaa valitettavasti spekuloidaan tasan tarkkaan niin pitkään, kunnes poliisi ilmoittaa kuolinsyyn.

      • Facts_straight

        Ei poliisi tule ilmoittamaan tuota kuolin syytä, sillä se on salassa pidettävää tietoa. Mikäli ei epäillä rikosta, vaan kyseessä on joko itsemurha tai vahinko, niin silloin poliisi ei saa kertoa mitään. Näin on aina.


      • PoliisitOsaavatHommansa

        Spekuloi edes järkeviä eikä mitään murharaiskaus-poliisi ei tee mitään-pskaa. Saa käyttää aivoja.


    • outoksimeneetämä

      IL:n sivuilla poliisi pospottaa, ja kertoo että tapaus on herättänyt sosiaalisessa mediassa huomiota, että ihmisiä haastateltu, empäs kerro onko valvontakamerakuvaa. Herran pieksut sentään, en käsittänyt poliisin popotuksesta yhtään mitään, siis mitä poliisi yritti kertoa.

    • MiikkaelRT

      Oman käden kautta

    • faktajuttutilasto

      99 prosenttia ojaan hukkuvista on promilleissa

    • Ikävätapaus

      Aivan ojan vieressä on bussin 214 pysäkki, ja bussi 214 menee laaksolahteen eli sinne missä poika asuu. Veikkaisin että on nähnyt bussin tulevan, jolloin on lähtenyt oikaisemaan ojan pientareelta ehtiäkseen bussiin. On sitten liukastunut, ehkä ollut humalassa, ja lyönyt päänsä.

      • Eikuulostauskottavalta

        Mutta, miksi reppu ei ollut mukana! Reppua ei kotiin lähtiessä jätetä lojumaan jonnekin koulun lähistölle, vaan se olisi ollut selässä mukana.


    • toivonvoimiavanhemmille

      Lapset kai aloittavat kokeilut yhä nuorempina, 13-vuotias on lapsi. Oma lapseni aikanaan 16-vuotiaana kokeili erään kaverin luona kotiviiniä, voi pahoin ja yritti pyörällä kotiin. Loukkasi itsensä, mutta soitti kotiin.
      Tilasimme taksin ja taksi toi kotipihalle. Oli oksentanut taksiin, mutta taksimies sanoi kotipihalla että hoida lapsesi kotiin, ei hätää pyörä jäi sinne kavreille. Valvoin koko yön, koska emme tienneet millaista se viini oli, keskenkäynyt on vaarallista.
      Sitä yötä en unohda ja mietin kuinka ihminen venyy, minua ei vaan vuorokauteen nukuttanut.

    • koivutkinitkevätkyyneliä

      Totta kai se on rikos, jos 13-vuotiaalle antaa alkoholia ja sekoittaa pillereitä joukkoon. Alaikäiselle ei saa antaa lain mukaan alkoholia. Joku välittäjä on on ostanut kaupasta lapsille. Pillereitä ei saa käyttää huumeena = huumausainerikos. Jos jättää päihtyneen yksin kuolemaan, kyseessä on heitteilllejättö. Jos kaveriti eivät la kerro asioita vanhemille tai poliisille, on kyseessä henkeä vaarantavan tiedon salaaminen eli rikos.
      On rikosasia. Varoittava esimerkki. Mutta ennen kaikkea kauhea tragedia ja suru. Tuntemattomatkin itkevät.

      • voimikäsurullinen

        Nuoret kertokaa tietonne, älkää jääkö yksin.
        Älkää levitelkö sitä ja tätä, kaverin kaverin kertomaa. Sattunut mikä sattunut, ei sille enää mitään voi.
        Eduskunnan pikkujoulussa nuori mies sai alkoholimyrkytyksen, mutta lääkäri Päivi Räsänen oli onneksi paikalla ja nuori mies sai asianmukaista apua.
        Jotenkin hurjaa, juuri nyt että tämäkin sattui?
        Nuori mies on tietysti hurjan pahoillaan, mutta hyvä kun joi sisätiloissa, eikä missään kaduilla yön pimeydessä.


      • Mutsi02620

        Tuon ikäiset useimmiten ottavat sen ensikänni alkoholin perheiden baarikaapista. Se baarikaappi voi olla ihan omassa kodissa, isovanhemmilla tai kaverin vanhemmilla. Yleensä vanhemmat laittavat baarikaapin tarkkailuun vasta siinä vaiheessa kun oma lapsi on jäänyt kiinni alkoholinkäytöstä.

        Lukijoille: vaikkei sinun oma lapsesi ei juo, niin laita se baarikaappisi tarkkailuun, sillä alkoholisi voi päätyä alaikäisille.
        Ja sama kehotus pätee lääkekaapin sisältöön. Katso ettei perheen tai lapsesi lääkkeitä (esim. ADHD lääkkeitä) jaeta päänsekoitustarkoituksessa eteenpäin.


      • SyyJaSeurausSuhde
        Mutsi02620 kirjoitti:

        Tuon ikäiset useimmiten ottavat sen ensikänni alkoholin perheiden baarikaapista. Se baarikaappi voi olla ihan omassa kodissa, isovanhemmilla tai kaverin vanhemmilla. Yleensä vanhemmat laittavat baarikaapin tarkkailuun vasta siinä vaiheessa kun oma lapsi on jäänyt kiinni alkoholinkäytöstä.

        Lukijoille: vaikkei sinun oma lapsesi ei juo, niin laita se baarikaappisi tarkkailuun, sillä alkoholisi voi päätyä alaikäisille.
        Ja sama kehotus pätee lääkekaapin sisältöön. Katso ettei perheen tai lapsesi lääkkeitä (esim. ADHD lääkkeitä) jaeta päänsekoitustarkoituksessa eteenpäin.

        Se on kun ihmiset ovat sellaisia alkoholin orjia, että siellä kotona on ihan välttämättä oltava se baarikaappi täynnä viinaa, ja kotona on kokeiluhaluisia pentuja, niin se kohtalo voi olla aika jäätävä. Jos sitä viinaa ei ole kotona pisaraakaan, niin sieltä on aika paha välittää sitä ainetta eteenpäin. Mutta... elämät menevät niin kuin ne menevät.


    • IltalehtiHaluaaTietää

      Turhaan lietsot pelkoa. Mitä ilmeisimmin tämä on vain valitettava tragedia eikä ole mitään sarjamurhaajaa tms.

      • Kaikkitietävät

        Mistäs noin tarkkaan tiedät, ettei ole sarjamurhaajaa liikkeellä? Espoo on pimee paikka.


      • BatmanForever

        No kyllä pikkuisen todennäköisempää on onnettomuus kuin joku sarjamurhaaja jos käyttää aivojaan.


    • Assermon

      "Tuijottelin pojan Facen profiilikuvaa aika pitkään, en voi käsittää, että on kolmetoista.
      Näyttää kyllä kaikelle muulle kuin kiltille pojalle, sen näkönen, että sai joka tytön pöksyt pyörimään jalassa.

      Näyttää myös kuuluvan KÄNNIT -ryhmään, jonka esittelytekstissä lukee "Tänne kaikki joille ei riitä yökännit, aamukännit, päiväkännit eikä iltakännit. KÄNNIT kiteyttää kaiken kivan."

      Eli ehkä varovasti otan sanojani takas ja myönnän, että alkoholi on hyvinkin saattanut olla vaikuttavana tekijänä tässä jutussa."

      Siinä lainaus toisesta keskusteluryhmästä.

      • asiaaseurannut

        Eikö tämä ole aivan eri ihminen. Olet tainnut sekoittaa henkilöt.


    • Liukasta_oon

      Tuosta oiastaan koululta bussipysäkille. Nyt on liukasta. Poikani liukastui tuossa kouluaikoinaan ja vettä polvesta jouduttiin otattamaan

    • huhuilleloppu

      Niin, onhan tuo koko nimi näköjään ollut jo näkyvissä ylilaudan keskusteluissa, joten ei tarvitse enää kenenkään nimeä veikkailla.

    • taivasenkeli

      Onko totta, että poikkaa kiusattiin? Voiko olla, että poika on aiheuttanut kuolemansa tahallaan? Jotenkin poika on sen näköinen, jonka luulisi olevan suosittu ja somessa kavereita olisi vähintään 700. Tietty, poika saattaa olla hyvästä perheestä, jossa on opetettu somen nurjat puolet ja katoamisilmoituskin tuli niin nopeasti, ettei ainakaan ole ollut heitteillä.
      Kyllä näitä tällaisia tapahtumia miettii pään puhki, jos saisi jotain selitystä.

      • Järkyttäväää

        Juuri noin minäkin ajattelin, että ei ollut heitteillä. Jalkinemerkkikin kerrottiin, ja poliisi hyvin surullisin sanakääntein on asiasta kertonut.
        Jos näin, on aivan pöyrityttävää ettei totuutta kerrota, että vanhemmat voisivat varoa. Suojella!
        Sensijaan vaahdotaan Eduskunnan porukan mällästyksistä ja seksuaalisesta häirinnästä viikosta toiseen. Hullua, todella hullua nyt tämän maan touhu.


    • konstaapelikutku

      Joku sano ett siellä on vokkia lähellä. Viittaa vahvasti vokin suuntaan.

      • pelsepuuppi

        Samaa mieltä. Suomessa on nykyisin ihan liian turvatonta nimenomaan lapsille, naisille ja vanhuuksille ! Siitä pitää kyllä haittamaahanmuutto huolen. Eikä poliisi suojele .


    • itkuunaihetta

      Nuorten pitäisi paremmin pitää huolta toisistaan kaveria ei jätetä periaatteella. Yhdessä pörrrätään, yhdessä otetaan aikuisuuteen askeleita. Suomen turvallisuusuhka-arviota on nostettu ja kaikenlaista voi sattua. Jos kännätään yhdessä, niin yhdessä on myös pidettävä huoli siitä, että jokainen kaveri pääsee kotiin turvallisesti. Pitää vaikka soittaa juopuneen tai pilvestä pökkyrään menneen vanhemmille, että voisitteko hakea. Omin avuin ei saisi jättää ketää yksin "seikkailemaan" ja selviämään. Tämänkin nuoren tarina on sydäntä riipaiseva. Kysymyksiä lentelee miksi, miksi ja miksi hän yksin miksi?

      • Kkkkkkkkkkgggggg

        Meitä ihmisiä on moneen junaan.
        Rahalla ei voi mitata mitään elollista eikä kuollutta.
        Rahalla ei saa raiskausta tekemättömäksi.
        Rahalla ei ole mitään merkitystä.
        Aseilla ei ole mitään merkitystä.
        Mielipiteillä on merkitystä tulevaan.


    • kaaos-suomi

      Kyllähän tämä suomi on luisumassa kaaokseen, ja alkaa tuntua ettei ilamn ladattua parabellumia kannata liikuskella ainakaan illalla! Tuomiot ovat tappajille ja raiskaajille naurettavan pieniä, ja vankilat on kuin hotelleja! Kannattasi antaa venäläisiin vankiloihin noita rötöstelijöitä? Kyllä ne ottaisi samalla hinnalla sinnekkin "hoitoon" minkä vankien hyysäys maksaa suomessa,,ja ehkä vielä halvemmallakin!

      • minunsuomenimaa

        Muistaakseni poliisi antoi Turun tapauksen yhteydessä ohjeen, että meidän jokaisen tulee joka tilanteessa miettiä, mihin tässä voi piileouta, jos jotain kaameaa tapahtuu. Elämähän on kuin edesmenneellä isälläni rintamalla, ja mietinkin mitä ja ketä varten hän viisi vuotta taisteli. Kun tänne saa marssia ja oleilla, meidän piikkiin.
        Siis lisäohje oli soittaa apua jos kykenee, näinhän se menee. Me olemme omillamme, mutta jos lapsemmekin ovat omillaan, se on aika rankkaa. Sanoisin hel*vettiä.
        Nyt tämä rönsyilee liikaakin, sorry


    • Jäljestäjä

      Uskon vahvasti että Helsingin ja Espoon metsissä on liikkunut karhu viime torstain ja viikonlopun aikana.
      Ei kyllä välttämättä liity tähän.

    • Joopajoojanii

      Ei täälä porukka kristallipallosta nää sitä mitä sille on tapahtunu parempi jättää asia viranomaisille turha teidän on yrittääkkää ratkasta tota arvailemalla vaikka kuinka mieli tekisi.

    • jäljestäjä

      tekeehän ne 13 vuotiaatkin itsemurhia ei aina karhun vika

      • eioleihmeettäpelottaa

        Ei toi ole voinut mikään itsemurha olla. Itsemurhan tehnyt henkilö ei löydy muutamien kymmenien metrien päästä bussipysäkistä , ja 200-300 metrin päästä koulusta. Itsemurhaa suunnitteleva henkilö ei jätä reppuaan, ettei kukaan vaan alkaisi sen perusteella siltä suunnalta etsimään. Eikä itsemurhan suunnittelija jätä mitään videota, mistä voi paikantaa sijainnin. Jos olisi itsemurhan tehnyt, niin ei olisi varmaan vieläkään löytynyt, kun olisi tahallaan mennyt jonnekin huitsin nevadaan piiloon. Nyt selvästikin joku onneton tapahtuma sattunut, että on vahingossa jäänyt sinne metsään, eikä ole päässyt siihen bussipysäkille asti. Ei ole välttämättä tarvinnut ottaa viinaa pisaraakaan, eikä muitakaan päihteitä. On yksinkertaisesti vain voinut liukastua , ja vaikka lyödä päänsä, tai jotain. Minua kiinnostaa se, ovatko vaatteet löytyneet lähistöltä, vai ovatko ne kadonneet. Jos ovat löytyneet, kertoo se siitä, että on itse ne riisunut (hypotermia), mutta jos eivät ole löytyneet, niin on ryöstetty, ja ties mistä asti hoiperrellut alusvaatteisillaan. Mutta ei ole tietoa, arvailuksi menee. Espoo ei kyllä ole enää mikään turvallinen paikka, eikä muukaan Suomi. Ei ole ihme, että ihmiset ovat peloissaan.


      • meneeöveriksitämä

        Vaatteiden riisumisesta kirjoitellaan, taisi olla arvokkaat vaatteet ja muuta vermeet. Kai nyt poliisiolisi sen olisi uskastanut ketoa jos olisi kaatunut ja kyseessä tapaturma.
        Mutta syventykäämme siihen kuinka naisia kiusataan ja seksuaalisesti ahdistellaan jopa Eduskunnassa, päissään sielläkin toikkaroidaan, onneksi Pävi Räsäne auttoi etään pojan ambulansiin. Sanna Marin on ketonut ihan kauheita tapauksia. Ihan hirveää.


    • erw3fcrew3r45f345343

      Voiko kiteyttää, elämä on.

      Olisinko saanut elää vielä 60 vuotta?
      En.


      Ja.
      Yleisölle olisi helpompaa JOS asiasta ei tiedotettaisi näin paljon.
      Moni ikävä asia ei saa näin paljon julkisuutta vaikka niitä on liki jokainen päivä.
      Ei ole instanssia joka voisi kertoa mitä karu arki on, ihmisiä vaan kuolee joka päivä.
      Jota ei pidä väheksyä mutta pitää hyväksyä se.

      Lanka elämän ja kuoleman välillä on aika ohkainen, jos tästä voi joku ottaa jotain omaan elämään niin haluaa itse elää kauan niin arvostatko toimissasi, teoissasi, valinnoissasi sinä arjessa sitä että
      muutkin saa elää? Jos et näe sitä yhteiskunta ei ole mitään täydellisyys niin muiden virheet voi koitua heidän kohtaloiksia, sinun takia koska et huomaa sitä että joku voi tehdä väärän valinnan mutta et näe yhteiskunnan normien takaa että se voi olla mahdollista.

      Minkä eteen kiirehdit, minkä eteen stressaat, onko ne oikeasti niin tärkeitä saavutettavia asioita että niiden eteen voi uhrata mitä vaan, kuten älytön kiire vaikka ei ole ns oikeasti edes kiire mihinkään mutta joku loukkaantuu tai jopa kuolee sen "kiireen" takia.

      Kuitenkin:
      Tästä uutisesta jää se kuva, mitä tapahtui.
      Media mässäilee asialle ja lukijat sen myötä, mitä tapahtui.
      Poliisin toimenkuva tiedottaa asiassa on selkeä, ei tiedotettavaa kun ei ole tutkittavaa.
      Terveydenhoito taasen ei tiedota mistään mitään koska yksittäisen henkilön tilasta ei kukaan voi julkisesti julkaista mitään tietä, eikä siihen ei mitään velsollisuutta.

      Otetaan siis osaa, mitä muuta me voimme.. enää.

    • novoisentäännaa

      Yleisölle olisi siis parempi jos mitää ei uutisoitaisi, laitettaisiin vaan mediaan lällyä kaikki hyvin. Vaikka helvetti olisi irti kaikialla, niinkö?

    • Karakallios

      Ite oon huomannu kun karakalliossa asun että on poliisia aktiivisesti työllistävä alue ja varsinkin viime kuukausina on vähintään kerran päivässä poliisi menny pillit päällä karakallion koululle päin ja on poliisien käynnit siellä vähentyneet pojan löydön jälkeen.

      • Arvailuja

        Jos siellä pyörisi joku kiusaajaporukka, joka olisi mahdollisesti vaikuttanut kuolemaan, niin varmasti pitäisivätkin matalaa profiilia nyt. Nuoret osaa olla ovelia.


    • OnkoKiusattu

      Kuulostaa siltä että olis kiusattu, kun reppu ollut koulun pihassa ja poika muualla.

    • Lappeen

      Voimia omaisille, mutta nämä kaikki spekuloinnit (eli sammuiko poika kännissä ojaan jne) jatkuvat tasan tarkkaan niin kauan kunnes kerrotaan kuolinsyy, oli suloinen poika tarinat ovat nyt hieman erikoisia..

    • IdiootitSaatana

      Lopettakaa nyt spekulointi vitun idiootit. Kuinka tyhmä voi ihminen olla jos tälläinen kiinnostaa näin paljon?

    • ano12345

      Tunsin tuon pojan, lopettakaa tuollainen spekulointi. Poika oli juonut alkoholia kavereittensa kanssa kaverit lähti ei löytänyt kotiin sammui metsään. kuoli alkoholimyrkytykseen ja hypotermiaan

      • 14vuotiasespoosta

        Niinpä, itsekkin pojan kaveri ja toi on totta..


    • SilläSelvä

      Noni turha miettiä mitään suurta salaliittoa tai murhaa. Poika osti lääkkeitä itseään vähän vanhemmalta kaverilta, en tiedä oliko alkoholillakin osaa mutta ilmeisesti niistä meni sekaisin ja kaatui ojaan.

    • syväosanottoni

      Tämä järkyttävä ja sydäntä riipaiseva suru-uutinen Espoosta pysäyttää, tiputtaa maan pinnalle, ja muistuttaa siitä, miten hauras ihmiselämä lopulta on. Lähtö kun voi tulla kenelle tahansa meistä, ihan milloin tahansa, miksi tahansa ja missä tahansa. Vanhuksen kuoleman ymmärtää, mutta lapsen/nuoren kuolema on aina järkytys, niillekin jotka eivät kyseistä henkilöä edes tunteneet. Omaisten tuskaa en osaa edes kuvitella, ja heille toivon koko sydämestäni voimia.

    • Subu.abu

      vittu mä luin eka et subu uutinen espoosta xD

    • Anonyymi

      muutama vuos jälkikäteen pakko tulla sanomaan että poikaa ei ollut kukaan jahdannut vaan kaatunut bussipysäkiltä alas ja sammunut ja kuollut hypotermiaan ja tästä on ihan virallista tietoa koska olen tämän kuolleen pojan paraskaveri ja hänen vanhemmat ovat kertoneet mitä on käynyt

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe