bitcoin, ethereum ja litecoin

urbaanilegenda1

aika mielenkiintoista kun sijoitin bitcoineihin ja nuihin muihin valuuttoihin niin ne kasvoi arvoa ja myin ne kalliimmalla ja ostin sitten halvemmalla.
joka firman kohdalla provisio mitä ne veti välistä ostossa ja myynnissä oli noin 1 % mutta kun tein itse laskelmat matematiikalla ja todellakin tarkat, niin tarkat ettei tarkempia voi niin noiden provisioiden lisäksi hävisin osto ja myyn ti sekä myynti ja osto tapahtumissa yhteensä yli 10 % kokonaissummasta.
eli joka oston kohdalla menetin myyntiin nähden aina sen 5 % ja myynnin kohdalla ostoon menetin taasen sen 5 % kun laskee mitä sain.
eli ajatellaan että bitcoinin arvo on 1000 euroa ja myyn yhden bitcoinin tolla hinnalla josta provisiota menee prosentti eli 10 euroa. jää 990 euroa. sitten ostan bitcoineja samalla rahalla 990 euroa ja samalla arvolla 1000 euroa per bitcoini. ja menetän taasen sen 1 % välityspalkkiota provisiota ja saan bitcoineja noin 980 euron arvosta.
hauskaa tässä on se että ensin mulla oli yksi bitcoini niin sanotusti ja nyt myynnin ja oston jälkeen mulla onkin enään noin 0,9 bitcoinia..... eli 10% tappiota ja toistaiseksi arvo sanoo se mikä sen piti ollakkin eli 980 euroa.... odotin pari vuorokautta ja arvo nousi kokoneisuudessaan noin 10 % ja oma osuuteni euroissa bitcoinien arvoksi olikin pysynyt samana muuten mutta noussut 5 euroa...
aika jännää kuinka arvo nousee mutta omalla tilillä tulee vain tappiota omistukseen nähden siinä missä nousu % pitäisi olla.
ymmärrän kyllä että oman arvoni olisi pitänyt nousta eurojen määrässä mutta eipä ollutkaan.
prosentuaalinen kehitys ja bitcoinin arvo oli noussut huimasti mutta itse en ollut tienannut yli 10 % nousun aikana kuin 2 %....

sikäli hauskaa tässä bitcoinissa on myös se että sitä louhitaan.
kukaan ei tiedä kuka on perustanut bitcoinin mutta eräs mies on australissa miljardööriksi tullut ja epäillään että hän olisi bitcoinin keksijä.

hauskinta tässä on se että tämä herra ei niin sanotusti omista bitcoineja....
eli miksi louhitaan?

tähän järjellinen selitys on se että tämä herra joka omistaa "bitcoinin" saa niitä louhinnalla 50% bitcoineista ja arvon kehityksestä ilmaiseksi.
ja mniitä louhitaan vain sitä tahtia kun arvo kasvaa.
louhinta ei lisää arvoa.
eli lyhyt selitys tälle on se että bitcoinin perustaja saa joka louhitusta bitcoinista arvonsa itselleen eli 50 % kokonaisuudesta ja sitten ne nousee arvoa.
mutta tämä omistaja ei pidä niitä itsellään vaan kun ne on louhittu niin hän myy ne heti ja bitcoinia on 100 % myynnissä.

lyhyesti sdanottuna tämä tarkoittaa siis sitä että kun koko ajan 50 % menee perustajalle jota louhitaan niin kunnes 21 000 000 bitcoinia on louhittu ja louhinta loppuu ja bitcoinin perustaja ei saa ilmaiseksi maailman rahaa niin bitcoin menee heti 0 euron arvoon. siksi se myy ne heti.

kyse on siis siitä louhinnasta että sää louhit rahaa sen perustajalle.

ei siitä että louhit bitcoineja vaan siitä että louhit sen omistajan rahoja jotka sitten tekee kierron ja sää itse lopulta vain seuraat sen kurssin nousua.

ja onnellisena tietenkin.

pyramidi huijaus joka laskee vain sitä kuinka paljon omistajalla on.

voit esim lasketuttaa omat eurosikin samalla tavalla. lasketuta prosessorilla osto ja myynti kurssit suoraan ja vedä koko ajan välistä ja huolehdi että sun kassassa on aina se raha mikä sen arvo on laskentojenkin pohjalta mutta että aina on se pohja sulla.

eli 1000 euron bitcoin tarvitsee 1000 euron pohjan. vaikka arvo olisikin 1500 euroa niin pohjan on oltava 1000 euroa ja se on pohjitettava aina.

vasta sitten olet louhinut ja myynyt ja voit edelleenkin myydä.

eli on siis 100% varmaa että jos bitcoin menettää arvonsa niin olet menettänyt aina suoraan sen mitä sen arvo on tippunut.

tällä kivijalka pohjalla mikä tää valuutta on niin sitä ei voi haastaa oikeuteen koska se rauta maisesti seuraa itseään koko ajan ja se on ainma maksettu.

esim kun ostat 1000 eurolla bitcoineja niin joku on jo maksanut sen ennen sinua. voit hävitä koko rahan arvon ja olet sen silloin hävinnyt.

ei bitcoineja louhita että niitä nuin tulisi lisää. bitcoinit omistaa yksi ainut ihminen ja lopussa kun oikeuteen haastatte tappion tultua niin omistaja löytyessään voi pistää puhdasta mustaa valkoisella paperilla laki oikeuden edessä että hänen kohdallaan homma on näin ja niinhän se myös on.

tätä pyramidia kukaan ei ikinä voita. ainut kuka voittaa on sen perustaja.

oottakaapa tuota päivää kun se tulee ettei ole bitcoineja enään louhia ja perustaja lyö luukut kiinni että hänellä on jo taalat taskussa.

sama kuin pitäisit vladimir putinia omana jumalanasi.

ette ter louhi lisää bitcoineja louhinnassa. te louhitte sitä että perustajalla on se aina laillisesti pankissa rahana eikä bitcoineina.

te olette kaikki suoraan yhteydessä hakkerin pankkitiliin joka perusti tuon valuutan.

itte kuulun illuminatiin ja tää homma on nyt sitten selvitetty.

länsimaisen valuutan oikeudessa ette ikinä voita ja kaikki syytteet hylätään.

voi voi.

3

1540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voiivoivoi

      Voi voi poika kun kirjoitit hyvin. Nyt aikaisin nukkumaan niin jaksat huomenna herätä taas kirjoittelemaan syöpäistä paskaa suomi24-foorumeille.

    • Markku_88
    • joni_1969

      CEX.io on aika hyvä paikka aloittaa kokeilu. Itse käyttänyt nyt noin 3v. Kaikki saa kerran elämässä mahdollisuuden rikastua

      https://cex.io/r/0/pekameka/0/

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      92
      4320
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4225
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3996
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2837
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2531
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2108
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2094
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2013
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1659
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe