Keno 11 samaa numeroa

Illan sekä myöhäisillan arvonnassa 11 samaa numeroa tänään...ja olihan tuossa päivä ja ilta arvonnassakin 8 samaa...
1
Ilmoita

Juu niin oli ja ihan varmaan tulee, jos oikeasti arvotaan ilman, että mitään kommervenkkejä ei tehdä ja suurin piirtein samaa on jatkuvasti. Saman päivän aikana tai ainakin peräkkäiset 3 arvontaa 70:stä numerosta 20 arvotaan ja niihin osuu mukamas jatkuvasti n. 6-11 samaa numeroa vaikka 50 muuta olis mahdollista osua. Sitä se tekee kun arpoja on virallinen valvoja ja näin ollen valvoo itseään ja pelikuponki tulee voimaan vasta kun se on tallentunut sekä Veikkauksen että valvojan tiedostoihin ennen arvonnan alkua eli ennen kun peliaika päättyy.

Kaikki pelatut rivit on arpojan tiedostossa ennen arvonnan alkua ja tietokonehan on nopea - alta aikayksikön löytyy numerot ja rivi, jolla voittoja ei enemmälti heru.

Katotaan kolahtaako vai poistetaanko tämä .
2 VASTAUSTA:
Kun arvotaan kaksikymmentä seitsemästäkymmenestä, saadaan 161884603662657900 erilaista riviä. Mieti sitä......
Se 2-3 samaa numeroa keskimäärin peräkkäisissä arvonnoissa ihan luonnollista, mutta 6-10 saman numeron
paikkeilla tuntuu jatkuvasti työntävän
+Lisää kommentti
Niin saadaan ja tuskin niihin osuu peräkkäisillä arvonnoilla justiinsa noin samanlaisia rivejä!!!!
Ilmoita
Keno pelaaminen on vapaaehtoista ei pakollista. Pelijärjestäjän ei tarvitse sumplia palloja, voiton todennäköisyys ja palatus -% pitävät siitä huolen - pelinpitäjä voittaa aina, jos ei joka kerta niin kuitenkin pitkässäjuoksussa aina. Ei näitä pelejä muuten pyöritettäisi.

Todennäköisyyden mukaan ne pallot jotka ovat tulleet kerran voivat tulla toisenkin kerran. Tilastollisesti pallot tulevat miten sattuu - koska jokainen arvonta on erillinen tapahtuma.

Eli on aivan yhtä todennäköistä, että tulee täysin sama rivi tai rivissä ei ole yhtään samaa lukua edelliseen verrattuna. Pallot eivät tiedä milloin on kenenkin vuoro tulla valituksi...
3 VASTAUSTA:
Muutama sama numero on pitkällä ajalla normaalia peräkkäisissä riveissä, mutta jos päivästä toiseen noin puolet 20 numerosta tulee peräkkäin 70 arvottavasta niin jotenkin vähän painotukselta tiettyihin numeroihin kallistuu
Niin on nähty
Gkugkijjk kirjoitti:
Muutama sama numero on pitkällä ajalla normaalia peräkkäisissä riveissä, mutta jos päivästä toiseen noin puolet 20 numerosta tulee peräkkäin 70 arvottavasta niin jotenkin vähän painotukselta tiettyihin numeroihin kallistuu
Ei sattumassa ole mitään normaalia......eikä epänormaalia:))

"... jos päivästä toiseen noin puolet 20 numerosta tulee peräkkäin...."
Näin on tapahtunut nyt, mitä tapahtuu tulevaisuudessa, saattaa tulla 25 samaa numeroa perättäisissä arvonnoissa. Tai mennä 4500 arvontaa ilman että olisi kahta samaa peräkkäisissä arvonnoissa. Tai jotain ihan muuta.....
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Onnenpeleissä ei ole mitään ennustettavuutta - jokaisella pallolla on samat mahdollisuudet, uskokoot ketkä haluavat. En näe mitään salaliittoa Veikkauksen toiminnassa.
Veikkaan, että tänään on joka arvonnassa numero 8, ja jos ei ole sitten ei ole.
1 VASTAUS:
Ei oo pallo
+Lisää kommentti
Keno "arvotaan" tietokoneella ! Jos pelatut rivit ovat arpojan tiedostoissa ennen "arvontaa" niin todennäköisyydellä ei ole mitään merkitystä. Saadaan justiinsa sellainen rivi jolla voittoja on mahdollisimman vähän. Alkuaikoina niitä tuli hyvin runsaasti mutta ei enää ja sen ovat varmaan suurin osa pelaajista huomanneet. Jos teet rivin, missä niitä samoja numeroita on käytetty niin että on vaarassa tulla isompi voitto niin ei taatusti tule ja käytät vielä niitä kaikkia numeroita ristiin rastiin.
1 VASTAUS:
Pelaa pienemmillä panoksilla porukoita niin ei kirpase noin pahasti nuo tappiot. Ps tuolla toisessa ketjussa oli vinkki miten pelata niin että aina voittaa...
+Lisää kommentti
Päivä arvonta rahalla vain kolme riviä huteja. (yksi oikein rivi) Kokeilin nyt vielä tässä omaa tekemä keno ohjelmaa joka arpoi ensimmäiseen riviin verraten 7 samaa seuraavaan riviin ja toisella yrityksellä verraten kolmanteen 3 samaa. Toisen arvonnan rivillä siihen kolmanteen 4 samää.

Miksi täällä turvaudutaan viralliseen valvojaan joka tekee arvontaan oikean sattuman. Minunkin arvonta onnistui oikein hyvin ilman virallista valvojaa ja sikisikö näyttää väärältä verraten Veikkauksen virallisen valvojan tekemään arvontaan.
3 VASTAUSTA:
Ohjelmasi on satunnainen. Noin 2 tai 3 samaa todennäkoisesti osuukin seuraavaan edellisen numeroista mutta ei 8-12 päivästä toiseen niinkuin veikkauksen arvonnalla
keskimäärin noin 3 numeroa on samoja pitkässä juoksussa todennäköistä kuin edellisessä arvonnassa
tuotasejotakuinkin kirjoitti:
Ohjelmasi on satunnainen. Noin 2 tai 3 samaa todennäkoisesti osuukin seuraavaan edellisen numeroista mutta ei 8-12 päivästä toiseen niinkuin veikkauksen arvonnalla
Peräti kolmen rivin otannalla:))))))))))))))))
+Lisää kommentti
Ilta arvonnan jätin pelaamatta se tai nuo 3 riviä löysi paikkansa Veikkauksella arvottujen kanssa paremmin, kaksi kolmesta rivistä olisi antanut lantin mut miten on myöhäis-ilta arvonnan kohdalla.

Kyllästyttää tämä rahapelien maailma kun ei nykyisin tämän nettipokeri kuumeen jälkeen löydy vuorottaista vaikutelmaa missään missä pelaisi. Lähinnä talletus puolta tarjolla siihen asti kunnes itse on omat voittonsa hävinnyt sitten "lainataan" pieni osa hävitystä voittoina. Veikkauksella mitä ei nettipokerin suosio heilauta mihinkään on tietysti eri asia kun hallitus suupielet vaahdossa mulkaa silmällä lisää rahaa. Suomen talous nousussa Kreikan talous nousussa... Kreikan talous laskussa kun Suomenkin talous laskussa kaikki nousut laskut ilman vuorottaista vaikutusta hyvin voinnin seurauksena pelaajiin päin vain imua tarjotaan muutamalla parin miljoonan voitolla.

Ihmettelen sitä kaveria joka oli hiljan tvssä joka huitaisi viimeisen tilinä bingoon ennen avun etsimistä. Eikö Veikkauksen kaltaiset paikat voisi vastuussa tästä jos sinne pelasi. Kuulosti aika hurjalle et voisi tarkoin määritellyin ehdoin hoitaa muodostuneen velan pois.
Ilmoita
myöhäisen jännitys on päättynyt pariin panokseen takasin. Oikeastaan aika mielenkiinnoton peli kokemus kun tavallaan tietää ettei mitään merkittävää saa. Tuohon mainitsemaani Bingoon en koske sen vuoksi ihmettelin tvn peliriippuvaisen peli valintaa.
Ilmoita
Päivä arvonta, kaikilla 6della rivillä 2 oikein :) pistää sanattomaksi :) mefisto ?
Ilmoita
ja ilta arvonta 2 oikein rivillä ei niin väliä mut kaksi per rivi
Ilmoita
myöhäisen jännitys on päättynyt jälleen pariin panokseen takasin. Pelattu 14 riviä ja lopuksi myöhäisen illan voitonjako.
Ilmoita
Tuliskohan myöhäisillassa yksi tai useampi uusi näistä kolmesta numerosta: 34, 43, 67
ja edellisen arvonnan numeroista: 29, 32, 33, 35, 39, 42, 44, 66, 68 ?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Keno 11 samaa numeroa

Illan sekä myöhäisillan arvonnassa 11 samaa numeroa tänään...ja olihan tuossa päivä ja ilta arvonnassakin 8 samaa...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta