Aihe

Missä Kauhavan uusi sotekeskus?

missäuudisrakennus

Paikallislehdestä luin, että Kantakauhavalla sijaitsee Kauhavan sotekeskus.
Onko kenelläkään tietoa, missä päin Kauhavaa tämä keskus sijaitsee?
Hämmästyi suuresti, kun olen seurannut Etelä-Pohjanmaan sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluja ja en ole huomannut, että missään päin Etelä-Pohjanmaata olisi vielä valmiina tällaista laajaa sosiaali-ja terveydenhuollon yksikköä, mistä saisi saman katon alta mm. sosiaali- kuin terveydenhuollon palveluja ja neuvontaa.

Miksi näin tärkeästä asiasta ei ole tiedotettu ja uutisoitu laajemmin?
Kaksineuvoinenhan on sitten Etelä-Pohjanmaalla edellä kävijä, kun näin yllättäen sai suuren hankkeen toteutettua.
Ihmettelen vaan, miksi Etelä-Pohjanmaan sote- ja maakuntauudistuksen johdolta ole tullut tästä minkäänlaista tiedotetta.

5

274

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • suurtaihmettelyä

   Piti oikein ottaa Järviseudun Sanomat esille ja katsoa, onko siellä tuo Kauhavan Sotekeskus ilmoitus. Olihan se siellä.
   Tuli mieleen, että Kaksineuvoisen johdon taholta laitettu ihan "kiusalla" lähinnä Lappajärveläisille. Eihän Kauhavalla mitään sote keskusta ole!

   Jo on ala-arvoista johtamista! Kun lukee Lappajärven kunnanhallituksen ja valtuuston kokousten pöytäkirjoja, niin ei voi enää edes ihmetellä kaksineuvoisen johdon käyttäytymistä. Täytynee kyllä pohtia, onko se jo virkavelvollisuuksien rikkomista, jos jätetään neuvottelut kesken, eikä suostuta kuin sähköpostilla kommunikoimaan ja lopulta ei mitenkään. Kaupunginjohtaja Lumio näyttää pöytäkirjojen mukaan joutunen Kauhavan taholta neuvottelijaksi Lappajärven kanssa, kun kuntayhtymän johto alkanut tuppisuuksi.

   Yksi organisaatioiden muutosjohtamisen keskeisiä asioista on johtajien ja esimiesten kyky toimia rakentavasti muutostilanteissa.

   • seinäjoellevuodeosastot

    Ei Kauhavalle mitään sotekeskusta rakenneta. Seinäjoelle matkaa noin 40 kilometria. Aika järjen vastaista olisi rakentaa uudisrakennus vuodeosastoineen Kantakauhavalle (10-20 miljoonaa), kun ei ole käyttäjistä tietokaan.
    Vaasa ja Kokkola rakentavat suuret sotekeskukset keskussairaaloiden yhteyteen. Niihin tulee vuodeosastot. Tämä on ainoa oikea ratkaisu Seinäjoellakin. Sairaalan mäelle rakennettava tarpeeksi suuret perusterveydenhuollon vuodeosastot, jossa ympärivuorokauden saatavissa laboratorio, lääkäri ja rtg palvelut ja osaava henkilöstö.
    Vuodeosastoilta sitten potilaat voidaan kotiuttaa nk. kuntoutusosastoille pikkukaupunkiin tai kuntiin. Niihin, joissa ne rakennukset tällä hetkellä ovat toimintakunnossa.


  • entlntsm

   Entisellä ilmasotakoululla on kauhavan sotekeskus ja hoito on tosihyvää,vieläpä maksavat pienen päivärahan asiakkkaille.

   • KaikkiPuukottavatToisiaa

    Kauhavalla tappelevat nyt joka asiasta.
    Pian hurripomo liittää Kauhana Vaasan sotekeskukseen.
    E-P:n Soteporukka aivan kuutamolla Kauhavn tilanteesta, ja lapualainen Soteylijohtaja on hiljaa kuin juoksuhaudassa, ettei loukkaisi ketään.
    Ja Sankelo sekoilee joka suuntaan ääniä jo vaaleihin kalastellessa.
    Hauska nähdä kuinka pelurit Kaitsu ja Vesku hänet nyt kamppaavat.


  • kmnvstyd

   Kauhava on katkaissut suhteitaan joka puolelle riitelemällä ja isottelemalla. Nyt sitten käännyttäisiin Vaasan puoleen ja "neuvoteltaisiin" Sote ratkaisuista siihen suuntaan? Ei Vaasa ala Kauhavan riitoja ratkomaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   221
   14665
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   237
   3947
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   2410