Juonipaljastusketju 6

Emme2k18

Tässä ketjussa keskustellaan englannin jaksojen tahdissa. Loin uuden ketjun koska viime ketjussa oli jo paljon viestejä joten ajattelin että onkin aika uudelle ketjulle.

Vuoden 2018 alun merkittäviä tapahtumia:
- Adam poistuu sarjasta ihan Tammikuun alussa.
-11.1. kuulemma luvassa sarjan historian suurimpia stuntteja. Se on jonkinlainen suuri onnettomuus Whiteille. Onnettomuuden myötä poistuu ilmeisesti kaikki huhutut poistuvat Whitet.

145

17815

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ripwhitet

      Eräs henkilö kirjoitti twitteriin joka ennenkin kirjoittanut tosi/tapahtuvia asioita että:
      -Lawrence ja Chrissie kuolisivat
      - Rebecca joutuisi teholle
      -Lachlan selviäisi

    • Tietäjatietä

      Mistä näitä katastrofeja riittää pieneen kylään?

    • pppppppppppppppppp

      Ooh, kuulostaapa suurelta ja hienolta tämä tuleva kohtaus! : P

      On suuri sääli, että Whitet lähtevät, he olivat ehdottomasti paras perhe Kartanossa Taten perheen jälkeen. Todella harmi ja sääli, ja hieman erikoistakin, sillä he ovat olleet suurissa ja keskeisissä juonitarinoissa mukana erityisesti Robertin kautta, ja ovat osaltaan auttaneet Emmerdaleen huippumenestykseen, jossa he nyt ovat. Erikoinen ratkaisu sinänsä. Toisaalta, ovathan he olleet jo yli kolme vuotta, joten jossain vaiheessahan muutoksia täytynee kai tulla. Kuinka ollakaan, täysin floppina pidetty Tom Waterhouse ei ole sopiva uusi asukas Kartanoon. Kummallinen, epäkiinnostava.

      • Katsotaanennkutuomitaan

        "Kuinka ollakaan, täysin floppina pidetty Tom Waterhouse ei ole sopiva uusi asukas Kartanoon. Kummallinen, epäkiinnostava. "
        Emme vielä tiedä, onko kiinnostava vai epäkiinnostava! Ja onko floppi vai ei.


      • ppppppppppppppp
        Katsotaanennkutuomitaan kirjoitti:

        "Kuinka ollakaan, täysin floppina pidetty Tom Waterhouse ei ole sopiva uusi asukas Kartanoon. Kummallinen, epäkiinnostava. "
        Emme vielä tiedä, onko kiinnostava vai epäkiinnostava! Ja onko floppi vai ei.

        Miten niin "emme tiedä". Tiedämmehän. Eipä puhuta vastaan


    • Jawline

      Kylään palannut Rebecca White ei antanut Sebastianin syntymätodistukseenn isäksi merkityn Robertin tavata poikaansa joten Robert aloitti oikeustoimet. 28.12 jaksossa oli paljon Whiteista: Psykopaatti raivoon kiihtyneen, huom. L laajentuneet silmien pupillit, Lachlanin manipuloima Rebecca haluaa lähteä pakoon Australiaan jotta Rob ei saisi tavata koskaan poikaansa ja Lawrence sanoi, että he kaikki muuttavat jota Lachlanin ei halua. Ullakko oleskelu temput ja perheen vakoilu paljastui Gerryn ansiosta.
      Chrissie kertoo Bellelle että Lachlan on päästään vialla käskee Bellen pistää välit poikki.
      Robertin palkkaama etsivä saa selville että Whitet ovat salaa muuttamassa Australiaan ennenkuin oikeus kieltää Rebeccaa poistumasta maasta koska isällä on oikeus lapseensa tapaamiseen ja yhteishuoltajuuteen.
      11.1.2018 Robert sieppaa poikansa ja ajaa pakoon juuri kun Whitet ovat lähdössä pois. Koko perhe lähtee R perään Jeepillä, Chrissie ajaa Lucky istuu vieressä. Lucky menettää hermonsa ja riitelee kun saa tietää Crissien puhuneen Bellelle hänestä ja tarttuu ohjauspyörään ja kääntää auton kohti vastaantulevaa kuorma-autoa haluten kuolla.
      Netti huhujen mukaan Lawrence ja Chrissie kuolisivat heti, Rebecca joutuu hengityskoneeseen ja Lachlan loukkaantuisi. Toivottavasti Rebecca kertoo tai ehtii kertoa muille, poliiseille Luckyn aiheuttaneen onnettomuuden tahallaan ja joutuvan vankilaan ja L menettää myös näin oikeutensa perintöön. Sebastian saaneen ison perinnön.
      Whitet ovat olleet vaikea,hullu ja mätä perhe katsojalle. On ollut kamalaa kuulla jatkuvaa haukkumista Robertia kohtaan. Muiden syyttely heidän omista virheistään ja teoistaan alusta lähtien. Lawrence,Chrissie,Lucky heillä kaikilla on väkivaltaista rikoshistoriaa,tuomioita ja sen takia he eivät saisi edes oleskelulupaa Australiaan.
      Olen alusta lähtien pitänyt Sebastiania Robertin poikana enkä ole pitänyt sitä esteenä etteikö Aaron hyväksyisi poikaa. Aaron on sanonut, että haluaisi perheen kuten Robertkin.

    • TatenPaluuHyväjuttu

      Tämän illan jaksossa paljastui että, T. Waterhouse on Joseph Tate, Chris Taten ja toisen vaimon Rachel Hughesin poika ja Noahin velipuoli. Joseph sai nimensä Robertin sedän Joe Sugdenin mukaan joka oli naimissa Rachelin äidin kanssa. Chrisin 1. vaimo Kathy Merrick oli ensin naimissa Robertin veljen Jackien kanssa. Jack Sugdenilla oli suhde Rachelin kanssa. Toivottavasti Robert ei joudu sotketuksi Tate-Dingle kiistoihin yms. Whitien Kartano on jo myynnissä. J.Tate on seuraava omistaja.
      Joseph Tate on tullut kostamaan Dingle suvulle, Charitylle koska pitää häntä syyllisenä isänsä kuolemaan. " Millainen äiti sellainen myös tytär" horatsu. Debbielle lahjaksi auto,asunto,rahaa,lahjoja,työ ja se on liian hyvä ollakseen totta. Debbie syyttää aina muita nyt äitiään omista typeryyksistään. Debbie häädettiin asunnostaan,se tyhjennettiin.

      • pppppppppppppppp

        Aivan, ja hyvä juttu olikin, että saivat molemmat sutturat nenilleen, niin kuuluukin.

        Minusta taas, riippuen miten isoksi tämä Taten tarina tulee, odotan sitä, että Robert ja Sugdenit nimenomaan sekaantuvat siihen, ja tulisikin sekaantua. Ehkä liittolaiset jopa, jolloin Aaron saattaisi joutua miehensä ja sukunsa väliin. Parempi se, kuin että Charity ja Debbie alkavat olemaan enemmän esillä. He ovat olleet nyt paluidensa jälkeen sopivissa ja heille kuuluvissa sivuosissa, niin asian tulee myös jatkua. En halua, että heistä kumpikaan muuttaa Kartanoon, kuuluvat sikolättiin.


      • Jawline

        Toivon ettei Robert käytä rahojaan eikä aikaansa Dingeli tangelien hyväksi. Eikä enää henkeen kohdistuvia uhkia. Robert on jo ollut vähällä kuolla 2015 Andyn ja Rossin salajuonen seurauksena Rossin luotiin ja viimeksi jouluna kolariin, sydän defibriloitiin kahdesti ja sai vammoja. Enkä pidä siitä että Mylly talo, Mill on Aaronin nimissä vaikka Robert on sen rahoittanut kokonaan. R on maksanut Livin tilille talon ostohinnan viime kesänä ja Liv on käyttäytynyt ilkeän rumasti Robertia kohtaan. Viimeksi Chas,Charity,Paddy toivoivat Robertin kuolevan joulupäivänä.
        Victorian omistama talo, jossa Robertkin on asunut kuukausia, Keepers on remontoitu. Oh seinät maalattu vihreäksi, kk keltainen. Diane ja Victoria ovat käyttäytyneet taas kunnolla Robertia kohtaan.


    • ppppppppppppppppp

      Tänään nähdyssä jaksossa siis paljastui viimein se, mitä on odotettu, ja usealta suunnalta toivottukin, että tämä uusi 'Tom' onkin siis Joseph Tate. Hyvä ratkaisu, joskin muutamia huomioita: Tämän ei tule antaa nyt Charitylle, eikä ainakaan kaamealle Debbielle lisää juonitarinoita. Sarjan on ymmärrettävä, että Robron on se, missä rahat ovat. Ja olen hieman huolissani siitäkin, että nyt jos Lawrence ja Finn lähtee, niin kyllä heidän pitäisi vähintään bi-edustusta tilalle. Ehkäpä Graham?

      Ja ei kai nyt tämän lisäksi Charitylle mitään omaa poikaa tuoda sarjaan. Kai nyt tämä poikapuoli riittää, olisi jo hieman liioiteltua. Charitylla nyt alkaa olla muutenkin hieman liikaa tarinaa, kun Vanitykin (Vanessa Charity) kuitenkin jatkuu. Ikävä kyllä Josephin näyttelijä ei silti ole tarpeeksi vahva, heikko roolissaan ja liian tummapiirteinen. Jos Whitet joutuvat poistumaan, on kuitenkin parempi, että Tatet ovat Kartanossa kuin ketkään muut, varsinkaan tuntemattomat. Hyvä puoli asiassa on myös se, että tämä suorastaan kutsuu Zoe ja Kim Tatea palaamaan vierailulle. Toivoisin, että erityisesti Leah Beacknell ennen mahdollista poisnukkumistaan kävisi vierailemassa vielä kerran. Hän näyttää erittäin hyvältä, ja pystyisi siihen kyllä. Aiemminhan hän ei ole halunnut palata, mutta nyt hän on saattanut syöpädiagnoosin jälkeen nähdä maailman uudessa valossa asian osalta. Se on varmaa, että Emmerdale tekee hienon muistojakson ja tribuutin, jos hän nukkuu pois.

      Claire Kingillä olisi nyt myös hyvät mahdollisuudet palata, kun on lähtenyt Coronation Streetilta, jota muuten esittää sama televisiokanava. Lisäksi antamassaan haastattelussaan aivan hiukan aikaa sitten hän mainitsi Kimin olleen lempihahmonsa kaikista esittämistään hahmoista. Jos näin käy, uskonkin, ja toivon, että sarja pitää asian salassa viime hetkeen asti. Kimin paluu olisi eeppinen: Millään Charityilla ym. sutturoilla ei olisi mitään sanottavaa (eihän heillä nytkään kylläkään ole). King sanoi näkyvänsä jossain muodossa televisiossa seuraavan kerran helmikuussa. En tiedä tarkoittaako se '100 vuotta nuorempi' -sarjaa, vai jotain muuta.

      • hyvältänäyttää

        Kim Tate oli Frank Taten toinen vaimo,joka juonitteli, petti, aiheutti ja jätti Frankin kuolemaan joten tuskin Joseph haluaa häntä enää nähdä eikä katsojatkaan ainakaan pysyvästi.
        J.Taten tuominen takaisin sarjaan on hyvä päätös koska yhteyksiä on jo olemassa. Debbiesta en ole koskaan pitänyt enkä halua hapanta kopsukkaa Kartanoon. Charityllä on viihdyttäviä puolia,huumoria,komiikkaa vaikka ajoittain on ärsyttävä. Moiralla ei mene hyvin mm. pieksi Cainin naaman ruhjeille. Adamin poistuminen oli hyvin tehty.
        Sarjan tapahtumat ovat kiinnostavia ja hyvää tasoa viime viikkoina. Uusia kuvioita tulossa paljon monelle hahmolle. Jimmy on jo mukana golfkenttä hankkeessa ja vain äänetön kumppani Haulagessa. Whitien kolari on viikon päästä ja sen seurauksien jännittävin asia jääkö Sebastian säätiöineen Robertille ja saako Robert omat rahansa takaisin.


      • Ohjaajamäärää

        "Ikävä kyllä Josephin näyttelijä ei silti ole tarpeeksi vahva, heikko roolissaan ja liian tummapiirteinen"
        Jospa hänen rooliin kuuluu olla heikko ja tummapiirteinen...


    • kxft

      Emmerdalen nyt näytettävät jaksot Iso-Britanniassa ovat kyllä olleet hyvin tehtyjä ja jännittäviä. Kahden viikon sisällä nähdään Adamin poistuminen ja Emman tarinan päätös tähän asti, Whiten perheen kolari ja jälleen poistumisia, sekä Josephin paljastuminen. Aaron ja Robert tietysti vahvasti mukana menossa monilla saroilla, vielä tulevaisuudessa myös Kartanossakin varmasti. : )

      • ympyräsulkeutuu

        Adamin pako on esitetty jo tunnin jaksossa ti 2.1. Emma haudattiin joulukuussa.
        White perheen kolarista ohjaaja D. Foster on kertonut että se on kuvattu mitä kunkin henkilön matkustajan kohdalla tapahtuu törmäyksessä. Joseph Tate on jo paljastunut viime torstain jaksossa.


      • kxft
        ympyräsulkeutuu kirjoitti:

        Adamin pako on esitetty jo tunnin jaksossa ti 2.1. Emma haudattiin joulukuussa.
        White perheen kolarista ohjaaja D. Foster on kertonut että se on kuvattu mitä kunkin henkilön matkustajan kohdalla tapahtuu törmäyksessä. Joseph Tate on jo paljastunut viime torstain jaksossa.

        Puhe oli 'Kahden viikon sisällä'. Ei korjailla fiksumpien puheita.


    • ppppppppppppppppppppp

      Chrissie ja Lawrence White ovat nyt siis kuolleet. : G Harmittaa kyllä todella, Paras perhe Kartanossa alkuperäisen Taten perheen jälkeen. Vaikka tapahtuma oli tiedossakin, niin jotenkin tuntui liian nopealta paketilta kahden suuren hahmon poistumiseen.

      Lohduttavaa on onneksi se, että Louise Marwood halusi lähteä, ja siksi näin, halusi lähteä näyttävästi. John Bowe sen sijaan sai potkut, mikä oli sääli. Toisaalta en olisi välttämättä halunnut nähdä häntä ilman Kartanoakaan, uutena Eric Pollard -tyyppisenä hahmona.

      Rebecca on koomassa, ja ilmeisesti onkin siellä pitkän aikaa.

      Lachlan, joka aiheutti koko tapahtuman, selvisi siis muutamilla naarmuilla, ja jää kylään kuin ei mitään. Jotenkin tuntuu hassulta, että hän sitten jää. Varmaankin menee joko Bellen kanssa naimisiin tai alkaa terrorisoimaan tätä. Thomas Atkinson on sentään ihan hyvä näyttelijä onneksi.

      Tulee lisäksi mieleen, että sekä Rebecca että Lachlanhan perivät nyt aikamoiset rahat, jännittävä nähdä, mihin niitä kaikkia käytetään.

      Uusi Kartanon väki ei kiinnosta ollenkaan.

      • Whiteista

        John Bowe ei sopinut oikein Lawrencen rooliin, joka oli kirjoitettu liian pysähtyneeksi, jäykäksi ja ilkeäksi. Jo alussa ärsytti asetelma jossa Lawr yritti koko ajan tehdä kiusaa Robertille koska itse oli ihastunut mieheen. Samoja lauseita, toistoja ja syyttelyä koko ajan. Chrissie toimi hyvin Robertin kanssa koska näyttelijät ovat hyviä. Ja eronkin jälkeen välit oli ok mutta kun Andy laitettiin poikaystäväksi ja koko Whitien tarina meni tökeröksi. Tuottaja vaihdoskin vaikutti ja Rebeccan tulo oli hutiloitu ja näyttelijä valinta olisi pitänyt olla parempi. Lachlanin poistumisesta sarja ottaa kaiken irti. Rebeccan kohtalo? vk 4 on L ja C hautajaiset ja paljon Lachlanin asioita.
        Whitien Kolarin jälkeen oli hieno kohtaus kun Robert puhui lohduttavan hellästi ja kosketti kuolevan Chrissien kasvoja.
        Joe Tate näyttelijä on vähän kokemusta omaava poikanen. Esitellyt lihaksiaan Debbien kanssa sängyssä ja paha puoli jo nähty. Noahin isä on Chris Tate. Grahamista emme vielä tiedä mitään.


    • SilverRattle

      11.1.2018 tapahtuneen Kolarin jälkeen Rebecca White pidettiin lääkityssä koomassa aivovamman takia. Herättyään 5.2. hän muisti mitä Lachalan oli tehnyt ennen törmäystä mutta unohti asian pian kun L vielä valehteli ja manipuloi asioita mm. syyllisti Robertia. Rebecca ei ole vielä kunnossa,ei muista L osuutta ja on edelleen sairaalassa. R harmistui kun isä ja sisar oli jo tuhkattu.
      Perintö jakautuu 4 osaan ja eikä se ole kovin suuri. HF, L.W oli pahoin velkaantunut. Kukin saa 300.000£ ja Lachlan Chrissieltä 100.000£. Rahat L saa vasta 21vuotiaana.
      Sebastianin osuus on säätiöity ja Rebeccan hallinnassa. Robert on hoitanut Sebastiania koko ajan.
      12.2 jaksossa Romuttamon portcabinissa kiireinen stressaantunut Robert pyysi Aaronia ottamaan syliinsä itkevän pojan, joka sitten rauhoittui ja hymyili Aaronille. Aaron hoiti Sebiä kotonaan myös eilen. Jakso oli kuvattu 10.1 ja pieni vaalea vauvanäyttelijä, joka aloitti jo työt 19pv iässä oli jo 4kk ikäinen ja kasvanut,pyöristynyt poskistaan. Robertin ja Aaronin lähentyminen on alkanut tällä viikolla ja jatkuu ensi viikolla. Rebeccan kuntoutumista ja Lachlanin kiinni jääntiä saadaan vielä odotella.
      Joe Tate on muuttanut Kartanoon työntekijänsä Graham Fosterin kanssa ja riidoissa Dinglelien kanssa. Graham on hyvin perillä kylän asioista. Debbie päätti palkata kostajan Joelle ja tekijä luuli Ross Bartonia Joe Tateksi joten Ross joutui kivuliaan ja arpia kasvoihin ja käteen jättävän happoiskun kohteeksi.

    • kusetuskos

      Mutta palaako herkkuperse kim tate, siinä vasta seksikäs nainen kireissä housuissa, ah jos palaa ...

    • krfx

      ROBRON palasi yhteen!!! Vihdoinkin! : P *happy* : P

      Lisäksi Aaron saa uuden siskon tai veljen - Chas ja Paddy odottaa lasta! Jee : P Onpa paljon mukavia perheuutisia : )

      • Robronista

        Enpä usko, että noin tapahtuu enkä halua tapahtuvan. Paddy on ollut hedelmätön suhteissaan. Chas oli heti palattuaan Irlannista P kimpussa,olisiko P edes isä? Chas voi olla sairas, keskeytyy,abortti.
        Robertin Sebastian on myös Aaronin poika myson. Odotan milloin Aaron puhuu meidän pojasta, our son. Heillä on myös Liv ja Gerrykin tavallaan. Joten Chas foff.
        Nyt pitäisi talon toinen asunto osa saada valmiiksi ja liittää nykyiseen,tai tehdä lisää mh nykyiseen.


      • Epäselvää
        Robronista kirjoitti:

        Enpä usko, että noin tapahtuu enkä halua tapahtuvan. Paddy on ollut hedelmätön suhteissaan. Chas oli heti palattuaan Irlannista P kimpussa,olisiko P edes isä? Chas voi olla sairas, keskeytyy,abortti.
        Robertin Sebastian on myös Aaronin poika myson. Odotan milloin Aaron puhuu meidän pojasta, our son. Heillä on myös Liv ja Gerrykin tavallaan. Joten Chas foff.
        Nyt pitäisi talon toinen asunto osa saada valmiiksi ja liittää nykyiseen,tai tehdä lisää mh nykyiseen.

        Onko nimim:"Robronista" Suomen kieli hallussa? Erikoinen tapa kommentoida.


      • krfx
        Robronista kirjoitti:

        Enpä usko, että noin tapahtuu enkä halua tapahtuvan. Paddy on ollut hedelmätön suhteissaan. Chas oli heti palattuaan Irlannista P kimpussa,olisiko P edes isä? Chas voi olla sairas, keskeytyy,abortti.
        Robertin Sebastian on myös Aaronin poika myson. Odotan milloin Aaron puhuu meidän pojasta, our son. Heillä on myös Liv ja Gerrykin tavallaan. Joten Chas foff.
        Nyt pitäisi talon toinen asunto osa saada valmiiksi ja liittää nykyiseen,tai tehdä lisää mh nykyiseen.

        Niin voisi tehdä lisää makuuhuoneita ja ottaa koko talo käyttöön.


      • Jawline

        Nykyisen Mill talon käytössä olevan osan yläpuolella voi olla ainakin 3 mh, joista 2mh oli valmiina sänkyineen muuton aikaan toukokuussa. Tuotanto ei ollut silloin vielä päättänyt tai ei halunnut kertoa juonipaljastuksia jatkosta. Rahaakaan ei ollut silloin käytössä tarpeeksi koko talon remontointiin. Odotan, että talon remppa asiat otetaan taas esille kun R&A muuttavat vihdoin yhteen.
        Joe Taten ostama Jacobs Fold on tyhjä koska hän hääti Debbien. Paddy asuu kai Marlonin talossa ja Bartoneita on vain 2. Rhona ja Leo kaksistaan. Vanessa asuu poikansa kanssa kun Leyla lähti pois. Saa nähdä mitä asumisjärjestelyjä tulee kun tilaa on nyt paljon vapaana.
        Dinglen talon sisustusta ilmeisesti parannetaan, ainakin toivon niin kun korjaavat seiniä. Victorian asunto on jo remontoitu. Willapakan yläkerran kph nähtiin viime perjantain jaksossa.
        Kartanon uutta musta valkoista sisustusta nähtiin myös lisää. Joen kuntoilu laitteet ovat työtilan yhteydessä.


    • ttttttttttttt

      "Chrisin 1. vaimo Kathy Merrick oli ensin naimissa Robertin veljen Jackien kanssa." Tämä jäi vähän askarruttamaan....katselin sarjaa jo tuohon aikoihin mutta en muista tällaista...

      • WikiaCharacters

        Kathy Bates meni naimisiin ensin Robertin täysveljen, sama isä ja äiti, Jackien kanssa v1988 mutta Jackie kuoli jo -89 ja sen jälkeen Kathy meni naimisiin Chris Taten kanssa.


      • lisätäänvieläettä
        WikiaCharacters kirjoitti:

        Kathy Bates meni naimisiin ensin Robertin täysveljen, sama isä ja äiti, Jackien kanssa v1988 mutta Jackie kuoli jo -89 ja sen jälkeen Kathy meni naimisiin Chris Taten kanssa.

        Jack Sugden paljastui Jackie Merricin isäksi v.1982. Äiti Ruth=Patilla oli suhde Jackiin, joka lähti ulkomaille ja Pat oli jo raskaana kun tutustui Tom Merriciin ja meni naimisiin.
        Robertin äidillä oli myös poika Tommy Merric s.1969 ja jota ei nähty sarjassa syntymän jälkeen.
        Robertin sisarpuoli Sandie Merric s.1966 on ollut joskus sarjassa. Olisin toivonut Robertin saavan biologisia sukulaisia sarjaan.


    • DaleEmmer

      Emmerdale tekee tällä hetkellä hyviä erikoisjaksoja ja yksittäisiä hyvän käsikirjoittajan (lähinnä Paul Roundellin tai Maxine Aldertonin) kirjoittamia episodeja, mutta kokonaisuudessaan tarinankerronta ja eteenpäin kuljetus tökkii vähän liikaa omaan makuuni. Mutta nyt pieni avautuminen, kolme isointa ongelmaa mitä minulla on Emmerdalen kanssa juuri nyt.

      1)Moira Bartonin tuho. Muistan kuinka Moira oli aikoinaan rehellinen ja työteliäs maatilan emäntä. Onnellisesti naimisissa rehellisen farmarin kanssa ja hyvä äiti kaikille lapsilleen. Viimeisten kuukausien aikana Moira on itselleni tuhottu siihen pisteeseen ettei paluuta enää ole. Ensin hän murhasi kylmäverisesti selvästi mielenterveysongelmista kärsivän naisen. Ei osoittanut katumusta teolleen, vaan antoi vielä poikansa ottaa syyn niskoilleen (OK, tämä kohta ei häiritse niinkään, koska rehellisesti sanoen avasin kuplivan pullon sinä iltana kun idiootti AdamAdam pakattiin rikkinäiseen rahtikonttiin ja lähetettiin jäätävällä Pohjanmerelle seilaamaan). Viimeinen tikki oli kun kuuli Debbien järjestäneen happoiskun, jossa Moiran sukulaispoika sai suolahappoa kasvoilleen ja tulee kantamaan loppuelämänsä ajan arpia naamassaan. Emäntä kohautti vain olkiaan ja totesi että on Dingle nyt, tuollaiset pikkuasiat pidetään perheen sisällä eikä käydä niillä poliisia vaivaamaan, saati että kerrottaisiin Rossille totuus hänen kasvonsa ja itseluottamuksensa tuhonneesta iskusta. Syytän Moiran tuhosta lähinnä Cainia ja sitä että sarja haluaa pitää Coira-parituksen kasassa hinnalla millä hyvällä. Moira oli aikoinaan yksi saippuasarjojen vahvimpia ja parhaimpia naisahmoja ja nyt vain uusi jatke rikolliseen Dingle-klaaniin. Sääli.

      2)Happoisku. Kun luin että Emmerdale tekee happoiskun, että olin vähän että Lontooseen sijoittuvan saippuahan se kuuluisi tehdä. Suomessahan ei ilmeisesti happoiskuja (vielä) tehdä, mutta Briteissä, varsinkin Englannissa ne ovat tänä vuonna räjähtäneet käsiin, ihmisten kasvoille heitetään happoa noin kerran viikossa ja viranomaiset ovat täysin kädettömiä estämään iskuja saati saamaan tekijöitä vastuuseen. Happoisku on siis ajankohtainen aihe ja hyvin tehtynä se lisäisi tietämystä polttavasta aiheesta, että toisi parhaan näyttelijän palkinnon osallisille. Näin siis teoriassa, mutta Emmerdale, Emmerdale. Debbie siis kostonhimossaan tilasi Hollyn huumediilerin Simonin "sotkemaan ja pyyhkimään hymyn" Joe Taten kasvoilta, mikä nykyisessä Britanniassa valitettavasti tarkoittaa joko veitsi-iskua tai syövyttävää happoa. Simon sitten sekoitti Joen ja Rossin keskenään, koska Ross oli varastanut rikkaan miehen auton itselleen ja sai syövyttävää ainetta kasvoilleen. Itse iskujakso oli todella hyvä ja opettavainen siitä millaista ensiapua happoiskun uhrille pitää antaa ja miten sitä pitää antaa, ettei itse auttajakin joutuisi kärsimään. Vaan sitten alkoikin alamäki. Pelkäsin että miten maskeeraajat jaksavat tehdä maskin Rossin naamalle joka aamu. Ja eivät he jaksakaan, hän näyttää lähinnä siltä, että olisi sammunut baari-illan päätteeksi puoliksi syödyn pitsan päälle ja se olisi tarttunut hänen naamaansa. Rossin näyttelijä Mike Parr yrittää parhaansa, mutta tämän tarinan kanssa hän on todella näyttelijäntaitojensa äärirajoilla ja hetkittäin ruudulla näkee että mies haluaa epätoivoisesti voittaa parhaan näyttelijän palkinnon tällä tarinalla, koska aika selvästihän häntä ollaan kirjoittamassa ulos sarjasta ja Parr viimeisimmässä haastattelussaan sanoi suoraan, että ura jenkeissä kiinnostaa. Mieshän on äidin puolelta amerikkalainen ja Emmerdalen jälkeen yrittäneen onneaan Hollywoodissa. MUTTA pahin puoli tässä Ross happoiskun uhrina kuviossa on se ettei sen pääpaino ole edes Rossissa, vaan hän on joutunut täysin sivuraiteelle, sen sijaan että sarja tutkisi sitä miten komea kasvonsa menettänyt mies joutuu rakentamaan uuden elämän ja toipumaan sekä henkisesti että fyysisesti sarja on lähinnä keskittynyt maalaamaan Debbie Dinglestä pyhimystä. Depsukka on toistellut sata kertaa miten pahalta HÄNESTÄ tuntuu, mutta sitten kun tulee hetki että pitäisi tunnustaa poliisille mitä tuli tehtyä hän käy parkumaan että ei voi mennä vankilaan kun on lapset ja kaikkea. Lisäksi Joe Tate, joka oli alunperin uhri on rakastunut Debbieen ja maksoi iskun tehneen Simonin hiljaiseksi ja aloitti seksisuhteen uudelleen Debbien kanssa kärsivän Rossin nenän alla. Tarinan moraali: tee happoisku, alkuperäinen uhri maksaa sinulle 100.000 puntaa ja anna romanttisesti anteeksi iskun tilanneelle naishirviölle.

      3.Tappoivat sitten Gerryn pois. Hyvän luontevan näyttelijän esittämä aidosti hauska ja lämmin hahmo, josta olisi ollut potentiaalia ja tarinoita vuosiksi eteenpäin. Voisin helposti nimetä sarjasta 20 nimeä, joilla ei ole enää mitään annettavaa sarjalle, jotka olisi voinut (pitänyt!) poistaa, mutta Gerryn kuitenkin poistivat. Uskomaton päätös. Olen puolustellut McTuottajaa, mutta vedän puheeni pois, hänen on aika lähteä!

      Olipas pitkä valitus,,, Mutta on sarjassa tietty jotain hyvääkin.

      • DaleEmmer

        Niin ja se hyvä mikä saa minut katsomaan Emmerdalea. Emma Atkins on viime aikoina päässyt näyttämään näyttelijäntaitojaan, jos olisin vedonlyöntiä harrastava niin paras naisnäyttelijä tänä vuonna...?

        Noah, kiva kun Noah on Joe Tate kuvion myötä nostettu kunnolla esille. Pidän sekä hahmosta, että näyttelijästä mikä ei ole lainkaan sanottua kun kyseessä teini-ikäinen. Ainoa mikä on outoa, että hänen mielestään Joen ja Debbien suhde on täysin OK. Hänen näkökulmastahan nimittäin isoveli seurustelee isosiskon kanssa. Aika Dingleä...

        Joe ja Graham. Pidän miesten kummallisesta suhteesta. Varsinkin Graham on yksi parhaita hahmoja juuri nyt. Lisäksi erikoisjoukkojen koulutuksen saanut Graham on potentiaalisesti se suoraselkäinen mies, joka hakkaa Cainin teho-osastolle, enkä malta odottaa sitä päivää. Joekin olisi OK, minusta komea nuori mies ja asiansa osaava näyttelijä vaikka hahmo vähän erikoinen onkin. Yhtä erikoinen kuin hänen hiustyylinsä oikeastaan, mutta suhde happoiskun tilanneeseen Debbieen vetää miestä arvostusasteikossani kovasti alas.

        Lachlanista voi olla mitä mieltä tahansa, mutta hänen nuori näyttelijänsä on vain niin hyvä. Jos saa katsojan tuntemaan melkein sympatiaa nuorta raiskaajaa/kolmoismurhaajaa kohtaan niin on taitava näyttelijä.

        Lisäksi minua ei häiritse Bobin ja Laurelin suhde lainkaan. Päinvastoin minusta sopivat hyvin toisilleen, ehkä haluaisin vähän enemmän pohdintaa kuinka kauan aikaa papin lesken on sopivaa olla leskenä ennen uuden suhteen aloittamista edesmenneen hyvän ystävän kanssa. Haluasin nähdä Bobin tulevaisuudessa taas Villapakan baaritiskin takana, hahmona sopisi sinne täydellisesti.

        ----

        Kelvin Fletcher/ Andy palasi Yhdistyneissä Kuningaskunnissa taas televisioon, hän oli mukana maatilalle sijoittuvassa tosi-tv:ssä "Springtime On The Farm" jonka paikallinen vitonen Channel 5 näytti.

        En tiedä kommentoiko kukaan teistä koskaan englanniksi twitterissä Emmerdalea, mutta varoituksen sanana älkää mainitko Danin turhaa veljeä Dazia siellä. Viime aikoina on huomattu, että Dazin näyttelijä kommentoi käsittämättömän usein ja vähän erikoisella tavalla jos joku twitterissä hänen esittämänsä hahmon nimeltä mainitsee.


    • DaleEmmer

      Happoisku juonikuvio on tämän viikon aikana muuttunut lopullisesti vitsiksi. Eikä edes hyväksi vitsitsi vaan aika painajaismaiseksi, vähän sellainen lantakasaa muistuttavaksi. Ross, sen sijaan että keskittyisi paranemaan henkisesti ja fyysisesti Debbien tilaamaan happohyökkäyksen jälkeen ja olemaan hyvä isä Mosekselle niin hän on alkanut välittämään huumeita, viettämään aikaa prostituoitujen (Dawnin näyttelijä kyllä aika hyvä) seurassa ja tappelemaan glasgowilaisten pienten gangstereiden kanssa. Tänään hän sitten hankki laittoman käsiaseen ja suuntaa sen kanssa kohti kartanoa. Ase vielä vanha villinlännen revolverin mallinen, niin että vain stetson hattu ja bootsit puuttuivat, niiden kanssa Ross olisi ollut täydellinen westernien arpinaama kostaja.
      Yksi hyvä puoli tässä tarinassa tosin oli. Skotlantilainen gangsteri pamautti Debbietä eilen Emmerdalen pääkadulla turpaan oikein kunnolla. Ei mikään läpsäisy vaan nyrkillä suoraan naamaan. Väkivalta naisia kohtaan on tietty aina väärin, mutta olen valmis tekemään poikkeuksen Debsukka Dinglen kohdalla. Nauroin ääneen ja hetkeksi aikaa pikku gangsterista tuli suosikki sivuhahmoni.

      Muuten olen ollut vähän sanaton, en oikein tunnista suosikkisaippuaani tämän viikon jälkeen. Näin nopeasti hyvä sarja ja hyvät hahmot voidaan tuhota jos niin halutaan tehdä.

      Tämän liittyen Mike Parr (Ross Barton) ilmoitti lopettavansa Emmerdalessa tänään. Kuulemma kyllästyi hänelle kirjoitettuihin huonoihin juonikuvioihin eikä jaksanut sitä että työpäivän alkajaisiksi pitsa-maski laitettiin hänen naamallleen. Huomenna useat ITV:n aamuohjelmat mainostavat Emmerdalea näyttävästi ja haastattelevat useita näyttelijöitä, Ryan Hawley ja Andrew Scarborough ensin This Morningissa ja Ned Porteous myöhemmin Lorrainessa. En voinut olla huomaamattta että Mike Parr on tiputettu kokonaan poista näistä tärkeistä promoista soap awards gaalaa ajatellen, vaikka periaatteessa hän on pääosassa tämän hetken yhdessä tärkeimmässä (ja yhtäaikaa surkeimmassa) juonikuviossa. Mietityttää että millaisen ratkaisun Isabel Hodgins tekee jos ja kun oikean elämän poikaystävä muuttaa jenkkeihin?

    • plotplotandcheat

      Mike Parrin lähtö sarjasta 5 vuoden jälkeen ei ole mikään yllätys happohyökkäys juonen jälkeen. Ajankohtaa ei ole tarkemmin kerrottu, syksyllä viimeistään. Viimeinkin! Adamin lähdönkin arvasi kun tehtiin hedelmättömäksi. Toivon ettei uusi päätuottaja tuo jo pois lähteneitä Adamia ja Andy hahmoja takaisin. Olisi suuri virhe. Kuin koiran palaaminen oksennuksellen. En kestä katsella kumpaakaan. Bartonien lisäksi myös tylsät Spencerit saisivat lähteä. Daz näyttää lähinnä hölmöltä granny trannyltä. Perheettömäna irrallisen seikkailija hahmon Gerry lähtö tapa oli raaka mutta ymmärrettävä Lachlan juonen takia. Joe ja Debbie kuvio on kamalaa mössöä katseltavaa. Puista höpinää ja sutinaa. Debbie näyttelijä ei vain osaa näytellä kenenkään kanssa mitään. Joe ja Graham on jo alusta alkaen ollut tylsiä. Voisivat lähteä. Sarjassa on ollut myös liian pitkään typeriä hahmoja .Katsoja kaipaa mielenkiintoisempia tarinoita ja hahmoja.

    • pettynytemmerdaleen

      Onneksi emmerdalen tuottaja vaihtuu niin, on toivoa ettei tätä lachanin murhakuviota pitkitetä yhtä paljon kuin emman murhakuviota.

    • DaleEmmer

      Mennyt viikko olis hyvä esimerkki miten vaihteleva taso Emmerdalen jaksoissa juuri nyt on näyttelijöistä tai juonikuvioista riippuen. Alkuviikosta Rossin juonikuvio huipentui siten että hänelle vihdoin selvisi Debbie Dinglen olleen miehen henkisesti ja fyysisesti tuhonneen happoiskun takana. Mike Parr itse kirjoitti twitteriinsä kommenttina jakson aikana "YAWN" eli haukotus. Vähän tuntuu että mies on jo viimeiset kohtauksensa kuvannut ja hän poistuu sarjasta aivan lähiaikoina, Eikä hän jaksa oikein enää näytelläkään. Viime aikoina hän on lausunut Rossin roolisanoja omalla aksentillaan, häntä ei siis kiinnosta ylläpitää rooliaan sen vertaakaan. Ura jenkeissä on selvästi jo enemmän mielessä kuin tämänhetkisen keikan kunnialla loppuun saattaminen. Ei kovin ammattimaista näin katsojan näkökulmasta.

      Tiistaina oli sitten vuorossa flashback, takaumajakso Charity lapsiprostituutio menneisyyteen. Ehkä näitä erikoisjaksoja on ollut vähän liikaa, sillä itse en tästä jaksanut kauheasti innostua. Emma Atkins näytteli roolinsa todella hyvin, ihan palkinnon arvoisesti, nuori Charity oli loistava ulkonäkönsä, että taitojen puolesta ja siirtymät nykyhetkestä menneisyyteen olivat kuvatttu todella ovelasti, mutta muuten jakso oli vähän ennalta-arvattava ja sen kantavana teemana oli kauhea mies-viha mistä itse en pitänyt. Lisäksi en oikein lämpene Charity Vanessa parille. Molemmat mukavannäköisiä blondeja, siinä mitään, mutta Vanessa on itselle hahmona vähän yhdentekevä ja valitettavasti näyttelijöiden tasoero korostuu vähän liikaa joissain vaativissa kohtauksissa. Jakson lopussa selvisi, että Charityn lapsena synnyttämä toinenkin lapsi on yhä elossa. Kätilö adoptoi hänet kun Charity karkasi sairaalasta luulleessaan lapsensa kuolleen. Eli näinollen sarjaan tulee taas uusi Dingle... Voisivat vaihtaa sarjan nimen Emmerdalesta Dingledaleksi. Tosin täytyy antaa pisteet siitä millainen uusi hahmo Ryan Stocks oikein on, hänellä on nimittäin ataktinen CP-vamma ja miestä näyttelevä James Moore on myös oikeassa elämässään kehitysvammainen. Emmerdalen instagrammista löytyy Mooren kuva. Joidenkin katsojien kommentit hänestä ovat kyllä todella inhottavia. Monet "fanit" kun luulivat uuden tulokkaan olevan komean rikollinen Dingle könsikäs, mutta pettyivät kun hän ei ulkonäön puolesta vastaakaan näitä odotuksia. Kommentit koskien näyttelijän ulkonäköä kohtaan todella ilkeää luettavaa. Oikein hävettää heidän puolestaan.

      Muualla kylässä tylsät veljekset Dan ja Daz jatkavat tylsää tappeluaan siitä kumpi heistä on Amelian isä.

      Paddy on siittänyt Chasin tiineeksi, mutta Emmerdalen käsikirjoittajat ovat viime aikoina lukeneet lääkärikirjaa ja ultraääni paljasti sikiön kärsivän jostakin joka englanniksi on "bilater renal agenesis" sikiön munuaiset eivät siis kehity, eikä sillä ole toivoakaan selvitä hengissä. Chas tietää tämän, mutta ei osaa kertoa sitä innostuneelle Padsterille.

      Niin ja Midsomerin murhien vanhoista jaksoista tuttu rikosylikonstaapeli Gavin Troy esittää juuri nyt sivuroolissa edesmenneen Gerryn Terry-setää.

    • Emputar

      Kiitos DaleEmmer :) kiva että näkee päivityksiä.

    • SaapuvatLähtevät

      Saapuvat:
      Charityn lapsena synnyttymä poika, jonka luuli kuolleen synnytykseen palasi tällä viikolla sarjaan. CP-vammaista Ryan Stocksia näyttelee myös oikeassa elämässä kehitysvammainen James Moore. Charityn ja Ryanin ensikohtaaminen oli koskettava, hyvin käsikirjoitettu ja myös hauska kohtaus. Parasta Emmerdalea pitkiin aikoihin. Lisäksi se oli kuvattu upean Kirkstall Abbeyn luostarin raunioilla. Ryan on ensivaikutelman perusteella lupaava hahmo. Sattuneesta syystä hänen puheestaan oli vähän vaikea saada selvä, mutta tekstitys toki sitten auttaa. Ainoa miinus, että Dingle, joita sarjassa ihan liikaa. Sarjan joiden fanien inhottavan pinnallinen kommentointi näyttelijän ulkonäköä koskien myös harmittaa. Monet Dingle fanit kun odottivat komeaa uutta hunks-Dingleä ja ovat nyt pettyneitä kovaan ääneen. Itselle kuitenkin yksi pääsyy miksi pidän Emmerdalesta on se että niin monet näyttelijät ovat ns. normaalin ihmisen näköisiä ja kokoisia eivätkö pumpattuja kiiltokuvia. Siksi henkilökohtaisesti pidän Ryania ja hänen näyttelijäänsä hienona uutena lisänä sarjaan, ainakin näin kahden jakson perusteella.

      Irene Stocks, eläkkeelle jäänyt kätilö joka adoptoi Charityn sairaalaan hylkäämän pojan. Ryanin äiti siis. Häntä näyttelee Eithne Browne, joka aikaisemmin ollut useissakin saippusarjoissa, Tohtoreissa, Brooksidessa jne. Alun perusteella, vahva vanhempi nainene, lupaava hahmo hänkin.

      Saapuva, tai oikeastaan palaava on seuraavakin hahmo.
      Hannah Barton palaa takaisin kylään. Tosin hän Lontoon vuosinaan vaihtanut sukupuolta ja tunnetaan nykyään nimellä Matty Barton. Mattya esittää itsekin transsukupuolinen Ash Palmisciano. Hannah oli aikoinaan Bartonien lapsista se oma suosikkini, saapa nähdä onko näin myös jatkossa. Odotan myös innolla kyläläisten reaktiota. Ainakin Victorian ja Aaronin pitäisi kommentoida tilannetta jotenkin olivathan he kaikki lapsuudenystäviä. Se kuinka paljon Moira Hannah/Mattystä tietää ei ole vielä ihan tarkkaan tiedossa, ainakin hän tunnistaa hänet tämän palatessa maatilallle. Ja Cain Dingle joutuu aika kovaan suvaitsevuuskouluun uuden tilanteen kanssa. Voisin kuvitella että punaniska Cain ei palaavaa Bartonia hyväksy/ymmärrä. Myös varmaan aika monelle pitkän linjan katsojalle vähän sulattelua vaativa paluu.

      Lähtevät: Debbie Dingle tilaaman happoiskun uhriksi joutunut Ross. Joiden huhujen mukaan Mike Parr olisi jo lopettunut kuvaukset ja poistuisi kuvaruuduilta aivan pian, joiden mukaan taas vasta loppukesästä. Miten käy sitten Victoriaa näyttelevän Hodginsin kun Mike Parr muuttaa Amerikkaan. Muuttaako poikaystävänsä perässä sinne vai jääkö asumaan Englantiin ja näinollen myös sarjaan?

      Debbie. Voiko hän muka jäädä sarjaan ilman mitään rangaistusta noin kauhean teon ja sen peittelyn jälkeen? Onhan sarjassa toki ainakin 4 hahmoa, jotka aiheuttaneet toisen ihmisen kuoleman, mutta Debbien teon ilman rangaistusta jättäminen sotisi niin monen katsojan oikeudentajua vastaan, että en oikein näe hänelle mitään järkevää tulevaisuutta sarjassa. Vaikka sarjan käsikirjoittajat häntä pikku pyhimykseksi yrittävät kovasti kirjoittaa niin pitkän vankilajakson hänen tekonsa vaatii. Näyttelijär on puhunut haastatteluissa että yrittävät kolmatta(?) lasta miehensä kanssa, joten poiskirjoittaminen sen takia voi olla edessä?

      Lachlanillakin ilmeisesti jo seuraava murhauhri mielessä, mutta kuka, siitä ei vielä tietoa. Todennäköisesti Gerryn huijarisetä Terry.

      • lantakasaksikokosarja

        Hannah Bartonin muuttaminen mieheksi on kyllä aika omituista ja epäuskottavaa soopaa.
        Corriehen jo siirtynyt Tuottaja McIdiotin luoma oma vinksahtanut cuccuu maailma mm. hahmojen vääristely juonien takia ja vääntäminen kaikki parisuhteet rikkoen, toilet huumori,pintakiilto jatkuu nyt katsojien harmiksi tuomalla huomio hakuisesti friikki hahmo joka ei kiinnosta suurta yleisöä.
        Seuraaja päivittäistuottaja Brooks näyttää kuvailevan tulevaa hahmoa samalla tapaa ylisanoilla uskotellen kuin Rebeccaa.


    • eihuonompia

      Kun täällä kirjoitetaan Gerrystä niin tarkoittaako kirjoittaja sillä Kerryä?

      • GerryRoberts

        Ei tarkoita. Vaan puhutaan Gerry Robertsista, Lachlanin sellikaverista nuorisovankilasta, joka myöhemmin muutti kylään ja jonka pään Lachlan sitten lopulta kivenlohkareella murskasi. Hulvattoman hauska nuori mies, jonka sarjasta pois kirjoittaminen oli ISO virhe.

        Kerrykin vielä sarjassa mukana. Viimeksi taisi olla vähän näkyvimmin esillä siinä jaksossa kun Robert ja Aaron palasivat yhteen. Ja nyt taas tietysti kun Dan ja hänen veljensä Daz tappelevat siitä kuka on Amelian isä/onko Amelia karannut vai kaapattu juonikuviossa.


      • ppppppppppppppppppppp

        Gerry, Terry, Kerry : P


      • kentietäää
        GerryRoberts kirjoitti:

        Ei tarkoita. Vaan puhutaan Gerry Robertsista, Lachlanin sellikaverista nuorisovankilasta, joka myöhemmin muutti kylään ja jonka pään Lachlan sitten lopulta kivenlohkareella murskasi. Hulvattoman hauska nuori mies, jonka sarjasta pois kirjoittaminen oli ISO virhe.

        Kerrykin vielä sarjassa mukana. Viimeksi taisi olla vähän näkyvimmin esillä siinä jaksossa kun Robert ja Aaron palasivat yhteen. Ja nyt taas tietysti kun Dan ja hänen veljensä Daz tappelevat siitä kuka on Amelian isä/onko Amelia karannut vai kaapattu juonikuviossa.

        Siis minkä takia Lachlan jotuu nuorisovankilaan? Sen autokolariko?


      • DaleEmmer

        Nyt en yksityiskohtia enää muista kun siitä on jo aikaa, mutta nuorisovankila oli paljon ennen kuolinkolaria. Vankilatuomio taisi liittyä siihen että Lucky ampui isoisäänsä ja sitten sitä yriteltiin peitellä siitä tuomioistuin sen taisi linnaan tuomita. Ennen kolaria Lachlan myös lavastaa oman itsemurhansa ja asuu sitten Kartanon vintillä poraten pieniä kurkistusreikiä kattoon (tämä juonikuvio oli lainattu Shallow Grave-murhaleikki elokuvasta). Vähän perverssin tästä juonesta tekee se seikka, että yksi kurkistusreikä on hänen äitinsä makuuhuoneen kohdalla...

        Mutta sitten Lachlan rakastui Belleen ja Belle häneen ja yhdessä he perustivat muodikkaasti pienpanimon Dinglejen navettaan.

        Lachlan on hahmona varsinainen sekopää, mutta kun sen näyttelijä on vaan niin hyvä niin sitä on ilo seurata.


      • meneeliianvaikeaksi
        GerryRoberts kirjoitti:

        Ei tarkoita. Vaan puhutaan Gerry Robertsista, Lachlanin sellikaverista nuorisovankilasta, joka myöhemmin muutti kylään ja jonka pään Lachlan sitten lopulta kivenlohkareella murskasi. Hulvattoman hauska nuori mies, jonka sarjasta pois kirjoittaminen oli ISO virhe.

        Kerrykin vielä sarjassa mukana. Viimeksi taisi olla vähän näkyvimmin esillä siinä jaksossa kun Robert ja Aaron palasivat yhteen. Ja nyt taas tietysti kun Dan ja hänen veljensä Daz tappelevat siitä kuka on Amelian isä/onko Amelia karannut vai kaapattu juonikuviossa.

        Koska tää Lachlanin sellikaverin Gerryn pään murskaaminen kivellä näytetään Suomessa?
        Entä nää kurkistusreiät kartanon katoissa?
        Entäs millon nää on perustaa ton pienpanimon Dinglejen navettaan??
        MIkä tää Gerryn setäjuttu on?
        Menee niin monimutkaiseksi toi juonikuvio ettei näitä satunnainen katsoja tajuu. Sellikaveri oli kuvioissa mukana 20-30 jaksoa tai jotain, ei mitään merkitystä koko tyypillä, miks sitä juonikuviota jatkettais yhtään kun ei ko. tyypillä ole ollut mitään virkaa alunalkaenkaan. Onhan sarjasta hävinnyt monta iäkkäämpää, pitkään ollutta hahmoa tuosta noin vain ilman mitään selityksiä.

        Mikä happoisku?
        Ai seurustelevatko oikeassa elämässä Victoriaa ja Rossia näyttelevät näyttelijät, vai minkä takia Victorian pitäisi poistua jos Ross poistuu sarjasta?
        Vai alkaako noi kaksi seurustella jossain vaiheessa vain roolihenkilöinä?


      • hushuspoispoisaoyöäö
        meneeliianvaikeaksi kirjoitti:

        Koska tää Lachlanin sellikaverin Gerryn pään murskaaminen kivellä näytetään Suomessa?
        Entä nää kurkistusreiät kartanon katoissa?
        Entäs millon nää on perustaa ton pienpanimon Dinglejen navettaan??
        MIkä tää Gerryn setäjuttu on?
        Menee niin monimutkaiseksi toi juonikuvio ettei näitä satunnainen katsoja tajuu. Sellikaveri oli kuvioissa mukana 20-30 jaksoa tai jotain, ei mitään merkitystä koko tyypillä, miks sitä juonikuviota jatkettais yhtään kun ei ko. tyypillä ole ollut mitään virkaa alunalkaenkaan. Onhan sarjasta hävinnyt monta iäkkäämpää, pitkään ollutta hahmoa tuosta noin vain ilman mitään selityksiä.

        Mikä happoisku?
        Ai seurustelevatko oikeassa elämässä Victoriaa ja Rossia näyttelevät näyttelijät, vai minkä takia Victorian pitäisi poistua jos Ross poistuu sarjasta?
        Vai alkaako noi kaksi seurustella jossain vaiheessa vain roolihenkilöinä?

        Ei kannata vastata tuon kaltaisiin. Katso jaksot Suomen ajassa, trolli.


      • ppppppppppppppppppppp
        meneeliianvaikeaksi kirjoitti:

        Koska tää Lachlanin sellikaverin Gerryn pään murskaaminen kivellä näytetään Suomessa?
        Entä nää kurkistusreiät kartanon katoissa?
        Entäs millon nää on perustaa ton pienpanimon Dinglejen navettaan??
        MIkä tää Gerryn setäjuttu on?
        Menee niin monimutkaiseksi toi juonikuvio ettei näitä satunnainen katsoja tajuu. Sellikaveri oli kuvioissa mukana 20-30 jaksoa tai jotain, ei mitään merkitystä koko tyypillä, miks sitä juonikuviota jatkettais yhtään kun ei ko. tyypillä ole ollut mitään virkaa alunalkaenkaan. Onhan sarjasta hävinnyt monta iäkkäämpää, pitkään ollutta hahmoa tuosta noin vain ilman mitään selityksiä.

        Mikä happoisku?
        Ai seurustelevatko oikeassa elämässä Victoriaa ja Rossia näyttelevät näyttelijät, vai minkä takia Victorian pitäisi poistua jos Ross poistuu sarjasta?
        Vai alkaako noi kaksi seurustella jossain vaiheessa vain roolihenkilöinä?

        Gerry on ollut sarjassa jo pitkän aikaa, muutti ilman lupaa Aaronin taloon, ja on ystävystynyt Livin kanssa.

        Victorian ja Rossin esittäjät seurustelivat keskenään vain lyhyen aikaa aikoja sitten, eivät he ole aikoihin enää olleet yhdessä. : D Älkääkä puhuko epärelevanteista asioista.


    • jkughjyuikll

      No niin, Emmerdale on *vihdoin* siirtynyt nykyaikaan ja mainiosti tuo takaisin Hannah Bartonin miehenä! Samoin näyttelijä on myös ennen ollut nainen.

      Hehhee, Siinä onkin perussuomalaisille duunarikatsojille purtavaa!!! Oikein!!! Hahaha!!!

      • DaleEmmer

        Katsotaan nyt ensin perusenglantilaisten brexit-työväenluokan kommentit alta pois ennen niitä suomalaisia. Ja ihan rehellisesti en ole itsekään ihan varma miten tähän Hannah/Matty kuvioon pitäisi suhtautua. Katsellaan, katsellaan.


      • ex-pistemies

        Miehiksi ja naisiksi tänne synnytään monta kertaa, kaikki on käytävä läpi. Tuommoinen sukupuolen vaihtaminen ei jää karmalta huomaamatta, seuraavassa elämässä on taas sitä samaa edessä, koska kaikki on koettava sielun ja henkisen kehityksen kannalta. Pelkästään rusinoita pullasta ei voi nauttia. Katsokaa vaikka youtubesta Dolores Cannon, jo edesmenneen naisen tutkimukset hypnoosin kautta.


      • rappionmerkkejäpaljon

        Itsensä silpouttaneista suurin osa katuu myöhemmin tekoaan. Elämä ei olekaan niin onnellista kun huuma menee ohi. Terveydentila heikkenee leikkelyn ja hormonien käytön seurauksena. Tulee mielenterveysongelmia,alkoholismia,huumeita ja itsemurhia. Toivottavasti Mattyn tarina päättyy em asioihin koska silloin se kertoo todellisuudesta. Onko Matty miesten vai naisten kanssa?
        On ikävää että harhaisten ihmisten kuvitelmia syntymisestä väärään sukupuoleen on alettu toteuttaa ja ne maksetaan verovaroista. Rooman valtakunta tuhoutui elosteluun,nautintoihin.
        Nyt tietyt rappeuttajat piiri haluaa jo pikkulasten oikeutta 'valita" sukupuolensa.


    • Yhteydenpitohallussa

      Ja todennäköisesti muuttuminen tulee Moiralle yllätyksenä!

    • PoistuvatPoistuu

      "Onnettomuuden myötä poistuu ilmeisesti kaikki huhutut poistuvat Whitet."
      Piti pureskella tuota aloituksen viimeistä virkettä...

    • harmistunutkatsoja

      Sarjan katsomista häiritsee ja hämmentää kun aikaisemmin tapahtununeita asioita unohdetaan tai muutetaan. Juoni aloitetaan ja tuodaan uusia hahmoja ja sitten jokun ajan kuluttua asiat jää levälleen ja kesken.
      Esim. Lachlan 17v on juonut olutta jo kuukausia pubissa. Hän käyttää myös rahojaan ihan vapaasti vaikka testamnetissa sanottiin muuta.
      Asioiden liiallinen vatvominen esim. Bob/Brenda/Laurel ja Dougin tuntema syyllisyys Gerryn kuolemasta,jota hän ei aiheuttanut vaan Lachlan.
      Debbie hahmo on kuin paha haju josta katsoja ei pääse eroon. Rosskin taas auttamassa vaikka tietää Debbien olevan happoiskun takana. Joe ja Graham ?? Tökeröitä ja lapsellisia juonikuvioita on ollut tuottaja ex hollyoakisin aikana.

    • DaleEmmer

      Ex-Hollyoaksin kunnianhimoisena tavoitteena oli kaiketi ajaa läpi Emmerdalessa juonikuvioita isommalla rahalla ja isommalle yleisölle mitä ei pienemmässä Hollyoaks-sarjassa onnistunut tekemään syystä tai toisesta. Kahden miehen ja yhden naisen (Robron/Rebecca) yhteishuoltajuus on aika suora kopio yhdestä hänen Hollyoaksin aikaisesta tarinastaan (JP, Ste, Sinead), joka silloin aikoinaan kaatui siihen että naisnäyttelijä alkoi ilmestyä duuniin kännissä ja sai kenkää. Varmaan osaltaan siksi McLeod on ajanut Rebecca tarinaa niin vahvasti eteenpäin ja suojellut näyttelijärtä vaikkakin varmaan pieni, mutta ärsyttävän äänekäs osa ns.faneista sosiaalisessa media on siitä hänelle jatkuvasti raivoissaan/kriittinen.

      Välillä vähän tuntuu, että Hollyoaks ajan tapahtumat ja henkilökemiat heijastuvat muutenkin tämän hetken Emmerdaleen aika vahvasti siinä mielessä ketkä näyttelijät/hahmot ovat tuottajan suosiossa ja ketkä ajettu tarkoituksella sivuraiteelle tai suorastaan unohdettu. MUTTA nythän McLeodTuottaja on jo poissa, olkoonkin että hänen kynänjälkensä näkyy ainakin osin syksyyn asti ja Emmerdalea johtaa kolme naista. Toivottavasti heillä keskenään selkeä työnjako ilman kyräilyä tai sisäistä kilpailua, niin että sarjaan saataisiin taas vähän ryhtiä. Jaettu johtajuus kun pahimmassa tapauksessa joskus tuo vähän arvovalta ja vastuu epäselvyyksiä.

      Hannah/Matty ilmestyi sitten kylään ja olin niin väärässä hahmojen reaktioiden suhteen kuin olla ja voi. Moira on reaktioiltaan kunnon punaniska, mutta Cainista on tullut kunnon poliittisesti korrekti ymmärtäväinen maailmaparantaja joka osasi kutsua Mattyä heti alusta alkaen oikeilla henkilöpronomineillä ja nimillä mihin äiti-Moira ei kyennyt. Se että henkilöiden luonteenpiirteet kirjoitetaan muuttumaan aina sen tuuliviirin mukaan mitä juoni vaatii on niin ärsyttävää! Englanniksi siis on suurta merkitystä kutsutaanko Mattya "he" vai "she" pronominillä. Toinen vaihtoehto hyväksyttävä, toinen ilmeisesti suurin mahdollinen loukkaus. Onneksi suomi on niin tasa-arvoinen kieli, että meille riittää pelkkä vain "hän", paljon yksinkertaisempaa kaikille!
      Victorian ja Matty/Hannahin kohtaamiset ovat olleet herttaista katsottavaa, heillä mukava keskinäinen kemia ja olisihan saippuamainen käänne jos he aloittaisivat suhteen! Itse olisin tämän juonen ja parin kannalla. #victy. Niin ja uusi näyttelijä tekee ihan kelpo roolisuoritusta.

      Olen jo aikoja sitten toivonut että Tohtori Liam Cavanaughista tulisi vakiohahmo sarjaan, kun olen aina pitänyt häntä miellyttävä äänisenä, pitkänä ja komeana miehenä. Ja nyt hänet on "ylennetty" pysyväksi hahmoksi, mutta toiveiden kanssa täytyy näköjään olla aina varovainen, sillä tohtorin mukana tuli kaunis rouva Maya, jonka kanssa kauppias David jo aloitti salasuhteen (blaah.....) ja teinitytär Leanna, joka on kunnon juonitteleva kissa. Itseasiassa "pahis" Leanne on kyllä aika herkullinen hahmo ylemmän keskiluokan ylimielisyydessään.

      Sarah on taas sairas. Tällä kertaa tyttö tarvitsee sydänsiirron tai kuolee. Tämän juonikuvion yksi ja ainoa tarkoitus on saada katsojat tuntemaan sympatiaa Debbie Dingleä kohtaan hänen rikoksistaan huolimatta. Ei onnistua, Debbie on naishirviö ja kuuluu vankilaan. Sarja on käytännössä unohtanut että Sarah on Sugden. Tyttö on kuolemaisillaan, mutta hänen isäänsä ei ole mainittu edes yhden lauseen verran. Robert tai Victoria eivät ole nähneet tyttöä varmaan yli vuoteen ja Diane kävi sairasvuoteella punaisen sekunnin verran kääntymässä. Joe Tate on sen sijaan ottanut uudet isän tehtävä hoitaakseen. Joe hahmona lupasi alussa niin paljon, varsinkin se jakso missä hän paljastui Waterhousen sijasta Tateksi oli niin upeaa katsottavaa, mutta nykyään hahmo on kuin märkä rätti. Märkä, Debbieen sokeasti rakastunut, rätti.

      Amelia kidnapattiin, Daz ja Dan tappelivat kumpi heistä on isä. Amelia kehitti Tukholman syndrooman kaappaajaansa, jonka isän kuoleman Daz on aikaisemmassa elämässään(?) aiheuttanut(?) mutta ketään ei kiinnosta. Kerry-man on pari kertaa näyttänyt näyttelijäntaitojaan tässä kuviossa, mutta muuten sen voi katsoa pikakelauksella eteenpäin.

      Pete Barton (Pete pitää selvästi itseään vanhemmista naisista!) ja Rhonan suhde toimii yllättävän hyvin. Aluksi olin että mitä tästäkin tulee, yhdistelmänä tuntui niin kummalliselta, mutta heillä kemiat toimivat hyvin ja ovat aika kuumiakin yhdessä. Toivottavasti tästä tulisi pitkäkestoinen pariskunta.

      Juonipaljastukset ensi viikolle lupaavat hyvää ja jännittävää katsottavaa Lachlanin kuvioiden suhteen.

      • Glub

        hee, onpa hyvä ja osuva, olen samaa mieltä monesta asiasta. Hollyoaks-vertauksesta en, mutta onhan Hollyoaksissa kaikista nykyaikaisimmat juonikuviot, ja niin pitääkin olla. Hyvä vain, jos muut ottavat mallia heistä.

        Uskomatonta on kyllä se, kuinka tämä Sinead-sutturan esittäjä on tosiaan sekoilujensa jälkeen palkattu kuitenkin takaisin.

        Minusta oli virkistävää, että he tekivätkin Moirasta punaniskan ja Cainista ymmärtäväisen, koska kaikki odottivat juuri toisin päin. Ja se on osittain ymmärrettävääkin, sillä Hollyn kuoleman jälkeen nyt Moiralla ei ole enää yhtään tytärtä. Ja samaa mieltä, että Matty ja Victoria olisivat hyvä pari.

        Mietin vain, että eikö jokin perinteisen miehekäs nimi olisi ollut uskottavampi? 'Matty' on kuitenkin nimenä vielä melko feminiini, ja vaikea uskoa, että kukaan transitioituva haluaisi mitään muuta kuin kunnon miehekkään nimen. Miten olisi ollut helposti ja perinteisesti Harry? Sen nimistä henkilöäkään ei olisi vielä sarjassa ollut.

        Samaa mieltä Sarahista, eivätkö ne *todellakaan* keksi mitään muuta juonikuviota tälle kuin sairaudet? Roolihahmot olivat alvan täysin samassa pisteessä viisi vuotta sitten.

        Tom on täysi floppi, evvk.

        Graham on ok, ja kiinnostaa nyt miljoonakertaisesti enemmän, kun hänelle tulikin suhde lempinaishenkilöni Meganin kanssa. Toivottavasti tämä kolmiodraama pysyy etualalla ja kulminoituu esimerkiksi hulppeisiin häihin, jollaiset esimerkiksi Leyla / Pete / Priya olisi tullut olla.

        Spencerit, omg, maailman uskomattoman epäkiinnostavin juoni. Kamalia kaikki, ja Daz on niin uskomattoman ruma. Evvk x 1000.

        Lachlanin juonipaljastukset ja *erityisesti* Se, mitä siitä seuraa Aaronin ja Robertin kohdalla, on aivan Mainiota! #RobronWedding - Robronin Häiden Aikakausi alkaa siitä vähitellen! Vihdoin!!!


      • mihinmenetEmmerdale

        Sarjaan olisi voitu tuoda Moiran kuolleen miehen Johnin yllätys poikia tai tyttöjä eikä tehdä tytöstä 'miestä'. Matty näyttelijä,jonka ulkonäöstä jo huomaa ettei ole nuori vaan on jo 48v ja samanikäinen kuin (Cain) Jeff H. Pidän erittäin huonona ja vääränä ratkaisuna jos hetero Victoria muka kiinnostuisi munattomasta Mattystä, ts lesbo suhde Vitty, netissä vitsaili joku että mies synnyttää.. Enkä halua Adamia takaisin. Mattyn lisäksi Chasin raskaus ja elinten luovutus asiat vievät Ed sarjan harhapoluille ja karkottaa katsojat.
        Kiinnostavin ja tärkein asia minulle on kuitenkin Robert ja Sebastian,Aaron,Liv. Koko ajan on saanut pelätä että Seb viedään Robronilta ja katsojilta ja jotain pahaa tapahtuu. Heille kirjoitetaan vaikeita asioita koska näyttelijät ovat todella hyviä ilmaisemaan erilaisia tunteita.
        Lachlan riehuu ensi viikolla,saadaanko jo kiinni? L työkalut kivi, häkä ja jakoavain. Poislähtevä M.Parr tekee edellen kuvauksia ja Rosshan sai 40% Dinglen korjaamosta.


      • Glub
        mihinmenetEmmerdale kirjoitti:

        Sarjaan olisi voitu tuoda Moiran kuolleen miehen Johnin yllätys poikia tai tyttöjä eikä tehdä tytöstä 'miestä'. Matty näyttelijä,jonka ulkonäöstä jo huomaa ettei ole nuori vaan on jo 48v ja samanikäinen kuin (Cain) Jeff H. Pidän erittäin huonona ja vääränä ratkaisuna jos hetero Victoria muka kiinnostuisi munattomasta Mattystä, ts lesbo suhde Vitty, netissä vitsaili joku että mies synnyttää.. Enkä halua Adamia takaisin. Mattyn lisäksi Chasin raskaus ja elinten luovutus asiat vievät Ed sarjan harhapoluille ja karkottaa katsojat.
        Kiinnostavin ja tärkein asia minulle on kuitenkin Robert ja Sebastian,Aaron,Liv. Koko ajan on saanut pelätä että Seb viedään Robronilta ja katsojilta ja jotain pahaa tapahtuu. Heille kirjoitetaan vaikeita asioita koska näyttelijät ovat todella hyviä ilmaisemaan erilaisia tunteita.
        Lachlan riehuu ensi viikolla,saadaanko jo kiinni? L työkalut kivi, häkä ja jakoavain. Poislähtevä M.Parr tekee edellen kuvauksia ja Rosshan sai 40% Dinglen korjaamosta.

        2010-luvulla esitettävässä sarjassa on jo korkea aikakin, että esiintyy transihminen. Näyttelijä on oikein hyvä ja hahmo erittäin suuri. Ja hän on mies. Victoria tulee kiinnostumaan hänestä, ja heistä tulee pari. Myöhemmun Adam palaa, ja tulee kolmiodraama kahden veljeksen välillä. Aivan samalla tavalla kuin heteromiehetkin seurustelevat transnaisten kanssa.

        Robron on sarjan pääosassa, ei heiltä mitään viedä kuin korkeintaan väliaikaisesti.

        Chasin ja Paddyn kihlaus ja raskaus olivat mainioita uutisia, nyt jos kehtaavat Chasin lapsen kustannuksella propata Sarahia, joka olisi joutanut kuolla jo aikoja sitten, niin huh huh. Debbie joutaisi pois kokonaan.


      • heteromies

        "Aivan samalla tavalla kuin heteromiehetkin seurustelevat transnaisten kanssa."

        Eipä seurustele, ei ole hetero muuten.


      • DaleEmmer
        Glub kirjoitti:

        hee, onpa hyvä ja osuva, olen samaa mieltä monesta asiasta. Hollyoaks-vertauksesta en, mutta onhan Hollyoaksissa kaikista nykyaikaisimmat juonikuviot, ja niin pitääkin olla. Hyvä vain, jos muut ottavat mallia heistä.

        Uskomatonta on kyllä se, kuinka tämä Sinead-sutturan esittäjä on tosiaan sekoilujensa jälkeen palkattu kuitenkin takaisin.

        Minusta oli virkistävää, että he tekivätkin Moirasta punaniskan ja Cainista ymmärtäväisen, koska kaikki odottivat juuri toisin päin. Ja se on osittain ymmärrettävääkin, sillä Hollyn kuoleman jälkeen nyt Moiralla ei ole enää yhtään tytärtä. Ja samaa mieltä, että Matty ja Victoria olisivat hyvä pari.

        Mietin vain, että eikö jokin perinteisen miehekäs nimi olisi ollut uskottavampi? 'Matty' on kuitenkin nimenä vielä melko feminiini, ja vaikea uskoa, että kukaan transitioituva haluaisi mitään muuta kuin kunnon miehekkään nimen. Miten olisi ollut helposti ja perinteisesti Harry? Sen nimistä henkilöäkään ei olisi vielä sarjassa ollut.

        Samaa mieltä Sarahista, eivätkö ne *todellakaan* keksi mitään muuta juonikuviota tälle kuin sairaudet? Roolihahmot olivat alvan täysin samassa pisteessä viisi vuotta sitten.

        Tom on täysi floppi, evvk.

        Graham on ok, ja kiinnostaa nyt miljoonakertaisesti enemmän, kun hänelle tulikin suhde lempinaishenkilöni Meganin kanssa. Toivottavasti tämä kolmiodraama pysyy etualalla ja kulminoituu esimerkiksi hulppeisiin häihin, jollaiset esimerkiksi Leyla / Pete / Priya olisi tullut olla.

        Spencerit, omg, maailman uskomattoman epäkiinnostavin juoni. Kamalia kaikki, ja Daz on niin uskomattoman ruma. Evvk x 1000.

        Lachlanin juonipaljastukset ja *erityisesti* Se, mitä siitä seuraa Aaronin ja Robertin kohdalla, on aivan Mainiota! #RobronWedding - Robronin Häiden Aikakausi alkaa siitä vähitellen! Vihdoin!!!

        Minustakin Hollyoaks on todellisuudessa roskasarja mainettaan paljon parempi, tekee rohkeita tarinoita, mutta on myös rehellisen saippuamainen välillä. Hyvää viihdettä ja James Nightingale on mahtava hahmo. Mutta silti olen sitä mieltä, että Hollyoaksin varjo seurasi McLeodia, hyvässä ja pahassa, ehkä kuitenkin liikaa Emmerdalen puolelle.

        Nythän Moira jo pehmenikin Mattylle, mikä oli tietysti odotettavissakin alkujärkytyksen jälkeen. Mielenkiintoinen huomio tuosta Matty-nimestä, se tosiaan on vähän feminiininen, varsinkin kun kaveri itse eilen korosti maskuliinisuuttaan Cainin kanssa jutellessaan. Vai oliko se vain sellaista vitsailua.

        Uusista kartanon asukkaista Graham on osoittanut paljon mielenkiintoisemmaksi kuin itse kartanon isäntä. Onhan Ned Porteousta kiva katsella, mutta ainakin tällä hetkellä se jääkin sitten siihen. Hahmo voisi olla vielä pelastettavissa jos irrottaisivat hänet Dingleistä ja toisivat vahvan perheen kartanoon hänen ympärilleen. Pidän Grahamin hiljaisesta miehekkyydestä, että hänen vähän ilkeän terävästä huumoristaan myös. Hyvä vastapari vahvalla Meganille.

        Pikku Jack juniorhan aikoinaan käytännössä tehtailtiin varaosiksi (ja niin sarja, että Debbiekin häntä kohtelevat) Sarahille ja jos Dinglet aikovat nyt tehdä saman vielä toiseen kertaan Paddyn ja Chasin sikiöllä niin se tuntuu jotenkin todella likaiselta ja pitäisi herättää isoja eettisiä kysymyksiä. Muutenkin Emmerdalen aika räikeä abortin vastaisuus häiritsee. Vauvoja tehtaillaan ja ainoastaan sarjan "huonot" naiset tekevät abortin. Onkohan tämä sattumaa ja jokin sarjan virallinen linjaus? Olen siis sitä mieltä, että se ettei Chas tee aborttia on täyttä hulluutta. Lapsi tulee syntymään, kärsii pari tuntia ilman mitään toivoa selviytymisestä ja kuolee pois. Eikö raskaudenkeskeytys olisi kaikken turvallisin ja helpoin vaihtoehto, mutta sen sijaan käydään elättelemään turhaa toivoa ja romantisoimaan tilannetta. Otan harvoin saippuoiden juonikuviota muuten kuin viihteen kannalta, mutta tämä Dinglejen elinten tehtailu vauvoilla ilman kritiikkiä on jotenkin todella häiritsevää ja, no yksinkertaisesti, väärin.

        Minuakin huolestuttaa vähän Sebin kohtalo. Liian monet Joulujaksossa mainitut "enteet" ovat käyneet toteen. Enkä nyt tarkoita, että Seb välttämättä kuolisi tai sairastuisi mutta aina on olemassa se pieni vaara että Seb päätetäänkin kirjoittaa Rossin lapseksi tai että Rebecca vie hänet pois. Hirmuisen monet "fanithan" toivovat jatkuvasti kovaan ääneen, että näin kävisi niin että robron voisi sitten hankkia (ihan kuin korvikkeeksi?) oman lapsen surrogaatin tai adoption kautta. Seb on kuitenkin aito Sugden. Annien ja Jackin suora jälkeläinen ja siten hirmuisen tärkeä hahmo sarjan tulevaisuutta ja jatkumoa ajatellen.


      • vuosimennytmetsään
        mihinmenetEmmerdale kirjoitti:

        Sarjaan olisi voitu tuoda Moiran kuolleen miehen Johnin yllätys poikia tai tyttöjä eikä tehdä tytöstä 'miestä'. Matty näyttelijä,jonka ulkonäöstä jo huomaa ettei ole nuori vaan on jo 48v ja samanikäinen kuin (Cain) Jeff H. Pidän erittäin huonona ja vääränä ratkaisuna jos hetero Victoria muka kiinnostuisi munattomasta Mattystä, ts lesbo suhde Vitty, netissä vitsaili joku että mies synnyttää.. Enkä halua Adamia takaisin. Mattyn lisäksi Chasin raskaus ja elinten luovutus asiat vievät Ed sarjan harhapoluille ja karkottaa katsojat.
        Kiinnostavin ja tärkein asia minulle on kuitenkin Robert ja Sebastian,Aaron,Liv. Koko ajan on saanut pelätä että Seb viedään Robronilta ja katsojilta ja jotain pahaa tapahtuu. Heille kirjoitetaan vaikeita asioita koska näyttelijät ovat todella hyviä ilmaisemaan erilaisia tunteita.
        Lachlan riehuu ensi viikolla,saadaanko jo kiinni? L työkalut kivi, häkä ja jakoavain. Poislähtevä M.Parr tekee edellen kuvauksia ja Rosshan sai 40% Dinglen korjaamosta.

        Eilisessä jaksossa Hannah-Matty kertoi että käyttää testosteronia ja estrogeenin esto lääkityksiä, ts ei ole leikelty vielä. Kauhuskenaario..
        Chasin päätös synnyttää tietoisesti elinkelvoton lapsi on masokistinen ja sadistinen ratkaisu koska Chasin omakin terveys on vaarassa.
        Tuottajan IM keksimä pari Vanity on väkisin tehtyä. Ärsyttävä Vanessaa näyttelevä lesbo varmaan tykkää..evkk. Charity ja Jay olivat hyvä pari. Debbien olisi aika poistua Sarahin kanssa lopullisesti.
        Kartanoon pitäisi saada uusi perhe kokonaan. Joe,Graham Debbie kuvioineen ei toimi. Meganilla on viritystä Grahamin kanssa.


      • SilverRattle

        Paras asia mitä vuoden aikana on tapahtunut on Sebastian. Minusta on ollut tärkeätä ja luonnollista, että Robert Sugden on saanut oman biologisen pojan jota on voinut hoitaa ja huolehtia. Tämä on myös suurta yleisöä kiinnostava asia. Jotkut nuoret kypsymättömät eivät sitä tajua. Ei sijais synnytykset tai adoptiot ole kiinnostavia aiheita.
        Sebastianin pitää jäädä ja lisää lapsia voi tuoda perheeseen Robertille jo vanhempi lapsi josta hän ei ole tiennyt ja Aaronille surrogaatin avulla, joka ei ole kylästä. Munasolun lahjoittaja olisi eri henkilö ja tämä on paras tapa miespareille.


      • pppppppppppppppppppp
        heteromies kirjoitti:

        "Aivan samalla tavalla kuin heteromiehetkin seurustelevat transnaisten kanssa."

        Eipä seurustele, ei ole hetero muuten.

        no kyllä vähän niin kuin seurustelevat. ketkäs sitten? homot ovat kiinnostuneita miehistä, ei naisista.


      • Glub
        DaleEmmer kirjoitti:

        Minustakin Hollyoaks on todellisuudessa roskasarja mainettaan paljon parempi, tekee rohkeita tarinoita, mutta on myös rehellisen saippuamainen välillä. Hyvää viihdettä ja James Nightingale on mahtava hahmo. Mutta silti olen sitä mieltä, että Hollyoaksin varjo seurasi McLeodia, hyvässä ja pahassa, ehkä kuitenkin liikaa Emmerdalen puolelle.

        Nythän Moira jo pehmenikin Mattylle, mikä oli tietysti odotettavissakin alkujärkytyksen jälkeen. Mielenkiintoinen huomio tuosta Matty-nimestä, se tosiaan on vähän feminiininen, varsinkin kun kaveri itse eilen korosti maskuliinisuuttaan Cainin kanssa jutellessaan. Vai oliko se vain sellaista vitsailua.

        Uusista kartanon asukkaista Graham on osoittanut paljon mielenkiintoisemmaksi kuin itse kartanon isäntä. Onhan Ned Porteousta kiva katsella, mutta ainakin tällä hetkellä se jääkin sitten siihen. Hahmo voisi olla vielä pelastettavissa jos irrottaisivat hänet Dingleistä ja toisivat vahvan perheen kartanoon hänen ympärilleen. Pidän Grahamin hiljaisesta miehekkyydestä, että hänen vähän ilkeän terävästä huumoristaan myös. Hyvä vastapari vahvalla Meganille.

        Pikku Jack juniorhan aikoinaan käytännössä tehtailtiin varaosiksi (ja niin sarja, että Debbiekin häntä kohtelevat) Sarahille ja jos Dinglet aikovat nyt tehdä saman vielä toiseen kertaan Paddyn ja Chasin sikiöllä niin se tuntuu jotenkin todella likaiselta ja pitäisi herättää isoja eettisiä kysymyksiä. Muutenkin Emmerdalen aika räikeä abortin vastaisuus häiritsee. Vauvoja tehtaillaan ja ainoastaan sarjan "huonot" naiset tekevät abortin. Onkohan tämä sattumaa ja jokin sarjan virallinen linjaus? Olen siis sitä mieltä, että se ettei Chas tee aborttia on täyttä hulluutta. Lapsi tulee syntymään, kärsii pari tuntia ilman mitään toivoa selviytymisestä ja kuolee pois. Eikö raskaudenkeskeytys olisi kaikken turvallisin ja helpoin vaihtoehto, mutta sen sijaan käydään elättelemään turhaa toivoa ja romantisoimaan tilannetta. Otan harvoin saippuoiden juonikuviota muuten kuin viihteen kannalta, mutta tämä Dinglejen elinten tehtailu vauvoilla ilman kritiikkiä on jotenkin todella häiritsevää ja, no yksinkertaisesti, väärin.

        Minuakin huolestuttaa vähän Sebin kohtalo. Liian monet Joulujaksossa mainitut "enteet" ovat käyneet toteen. Enkä nyt tarkoita, että Seb välttämättä kuolisi tai sairastuisi mutta aina on olemassa se pieni vaara että Seb päätetäänkin kirjoittaa Rossin lapseksi tai että Rebecca vie hänet pois. Hirmuisen monet "fanithan" toivovat jatkuvasti kovaan ääneen, että näin kävisi niin että robron voisi sitten hankkia (ihan kuin korvikkeeksi?) oman lapsen surrogaatin tai adoption kautta. Seb on kuitenkin aito Sugden. Annien ja Jackin suora jälkeläinen ja siten hirmuisen tärkeä hahmo sarjan tulevaisuutta ja jatkumoa ajatellen.

        Vaikka en pidäkään Joesta ollenkaan, ja näyttelijä on täysin mitätön, tässä olisi todellakin hyvä tilaisuus kerrankin tuoda luontevasti takaisin useita Tateja.

        Erityisesti tietysti etunenässä Zoe Taten, joka paitsi on Joen täti, niin myös kasvatti tätä usean vuoden ajan Chrisin kuoleman jälkeen. Onkin uskomatonta, kuinka vähän Zoesta on puhuttu sarjassa Joen tultua mukaan, sillä kaiken järjen mukaan hänen pitäisi olla ainoa pidempiaikainen vanhempi, joka Joella on ollut. Joehan oli aivan nuori, kun Chris kuoli.

        Ja tietysti senkin takia kiireen vilkkaa, että nyt kun Leah Bracknell vielä jaksaisi tehdä esiintymisen. Hän ilmeisesti ainakin haluaisi näytellä vielä, sillä hän mainitsi ainakin haastattelussa vuosi sitten näin.

        Toinen luonteva henkilö olisi tietysti Kim, tästä olen hieman kahden vaiheilla. Hänen aikansa ja erityisesti lähtönsä oli niin ikoninen, että en tiedä, tulisiko sitä tahrata enää. Mitenkään mikään, mitä he kirjoittavat, ei voi ylittää aiempaa tai pitää Kimiä entisessä loistossaan. Joten ehkä olisikin parempi pitää muisto tallella menneistä ajoista.

        Helpoimpia takaisin tuotavia olisi tietysti Jean ja James. Jean erityisesti, sillä hänellähän olisi myös isoisä Bob ja serkut Elliott ja April kylässä. Tämä olisi täysi no-brainer.

        Ja entäpä, jos paljastettaisiinkin, että Liam Hammondilla olikin lapsi? Tämä lapsi olisi Jeanin ja Joen serkku. Samoin Frankilla olisi voinut olla sisaruksia, joista ei ole välttämättä kuultukaan? Tai Frankin edesmenneellä vaimolla salainen, adoptioon anettu lapsi?

        Mahdollisuuksia olisi loputtomasti. Joka tapauksessa, Kartano tulisi, ja olisi erittäin helppo, kansoittaa lisää.


      • Glub
        DaleEmmer kirjoitti:

        Minustakin Hollyoaks on todellisuudessa roskasarja mainettaan paljon parempi, tekee rohkeita tarinoita, mutta on myös rehellisen saippuamainen välillä. Hyvää viihdettä ja James Nightingale on mahtava hahmo. Mutta silti olen sitä mieltä, että Hollyoaksin varjo seurasi McLeodia, hyvässä ja pahassa, ehkä kuitenkin liikaa Emmerdalen puolelle.

        Nythän Moira jo pehmenikin Mattylle, mikä oli tietysti odotettavissakin alkujärkytyksen jälkeen. Mielenkiintoinen huomio tuosta Matty-nimestä, se tosiaan on vähän feminiininen, varsinkin kun kaveri itse eilen korosti maskuliinisuuttaan Cainin kanssa jutellessaan. Vai oliko se vain sellaista vitsailua.

        Uusista kartanon asukkaista Graham on osoittanut paljon mielenkiintoisemmaksi kuin itse kartanon isäntä. Onhan Ned Porteousta kiva katsella, mutta ainakin tällä hetkellä se jääkin sitten siihen. Hahmo voisi olla vielä pelastettavissa jos irrottaisivat hänet Dingleistä ja toisivat vahvan perheen kartanoon hänen ympärilleen. Pidän Grahamin hiljaisesta miehekkyydestä, että hänen vähän ilkeän terävästä huumoristaan myös. Hyvä vastapari vahvalla Meganille.

        Pikku Jack juniorhan aikoinaan käytännössä tehtailtiin varaosiksi (ja niin sarja, että Debbiekin häntä kohtelevat) Sarahille ja jos Dinglet aikovat nyt tehdä saman vielä toiseen kertaan Paddyn ja Chasin sikiöllä niin se tuntuu jotenkin todella likaiselta ja pitäisi herättää isoja eettisiä kysymyksiä. Muutenkin Emmerdalen aika räikeä abortin vastaisuus häiritsee. Vauvoja tehtaillaan ja ainoastaan sarjan "huonot" naiset tekevät abortin. Onkohan tämä sattumaa ja jokin sarjan virallinen linjaus? Olen siis sitä mieltä, että se ettei Chas tee aborttia on täyttä hulluutta. Lapsi tulee syntymään, kärsii pari tuntia ilman mitään toivoa selviytymisestä ja kuolee pois. Eikö raskaudenkeskeytys olisi kaikken turvallisin ja helpoin vaihtoehto, mutta sen sijaan käydään elättelemään turhaa toivoa ja romantisoimaan tilannetta. Otan harvoin saippuoiden juonikuviota muuten kuin viihteen kannalta, mutta tämä Dinglejen elinten tehtailu vauvoilla ilman kritiikkiä on jotenkin todella häiritsevää ja, no yksinkertaisesti, väärin.

        Minuakin huolestuttaa vähän Sebin kohtalo. Liian monet Joulujaksossa mainitut "enteet" ovat käyneet toteen. Enkä nyt tarkoita, että Seb välttämättä kuolisi tai sairastuisi mutta aina on olemassa se pieni vaara että Seb päätetäänkin kirjoittaa Rossin lapseksi tai että Rebecca vie hänet pois. Hirmuisen monet "fanithan" toivovat jatkuvasti kovaan ääneen, että näin kävisi niin että robron voisi sitten hankkia (ihan kuin korvikkeeksi?) oman lapsen surrogaatin tai adoption kautta. Seb on kuitenkin aito Sugden. Annien ja Jackin suora jälkeläinen ja siten hirmuisen tärkeä hahmo sarjan tulevaisuutta ja jatkumoa ajatellen.

        Sebastian toteutettiin nimenomaan antamaan Robertille ja Aaronille vauvan, ja Robertille biologisen lapsen. Ross-epäilyt olivat vain lisää dramatiikkaa tuova juonikuvio. Vauvaa tai isyyttä ei tulla ottamaan pois, en usko mitenkään.


    • Glub

      Yleisesti ottaen kolmen johtajan jaettu johtajuus on kyllä hyvin vaikea juttu, tästä on kokemuksia paljon myös esimerkiksi amerikkalaisista sarjoista. Saa nähdä, mitä tapahtuu. Mielestäni sekä Kate Oatesin että Iain MacLeodin kaudet ovat olleet mainioita sarjan kannalta. Oates uudisti sarjan nykyaikaiseksi, ja MacLeod jatkoi tämän hienoa esimerkkiä.

      • roblivroniaensiviikolla

        Toivottavasti uusi tuottaja pistää ulos Joen ja Grahamin ulos Kartanosta. Vuosi kulunut nyhjätessä ja Debbie penskoineen on rasittava ei pidetty hahmo. Ja on monia muitakin evvk. esim Spencerit. Tuottaja IM oli hällä väliä ylimielinen tyyppi. Oatesin aikana käsikirjoitukset olivat parempia.
        Näen Mattyn naisena joka yrittää esittää miestä. evvk.
        Tänään nähtiin Terryn perään lähteneen Lachlan puserossa veritahra. Ensi viikon trailerin alussa näkyy lapio ja Lachlan.


    • EmmerdalePilalla

      Emmerdale on niin tylsä nykyään. Ilmeisesti ajatellaan, ettei saippuasarja voi nykypäivänä olla mediaseksikäs, ellei siinä ole jatkuvasti jotain sarjamurhia, stuntteja ja päälleliimattuja lgbt-hahmoja. Ongelma on vaan siinä, että vähitellen mikään ei tunnu enää miltään, kun joka jaksossa tapahtuu jotain överiä.

      Oma suosikkituottajani oli vuosien 2008-2011 Gavin Blyth, mutta meni mokoma kuolemaan vain 41-vuotiaana.

    • DaleEmmer

      Hyviä uutisia Daz Spencer-vihaajille. Näyttelijä Mark Jordon on englantilaisten lehtien (daily mail, the sun) lööppien mukaan ollut eilen pubi-tappelussa ja mm. purrut eläkeläispariskuntaa. Mies pidätetty. Oliskohan riittävä syy välittömään irtisanomiseen? En jäisi kaipaamaan.

      Muutenkin viikonloppu on ollut huonosti käyttäytyviä saippuanäyttelijöitä täynnä. Markin lisäksi kaksi muutakin britti saippunäyttelijää ovat twittereissään haistatelleet, huoritelleet ja v****illeet lehdistön edustajille hyvinkin alatyyliseen ja lapselliseen tapaan. Häviäminen jalkapallon MM:ssä ottanut ehkä koville?

      • pppppppppppppppppppppppp

        Hahahahahaha. Hyvä juttu. Toivottavasti lentää pihalle.


    • DaleEmmer

      Samin poika Samson on kasvanut hurjalla vauhdilla. Näyttelijä on varmaan vähän vanhempi kuin itse roolihahmo. Vaikka äänenmurroksen aiheuttama mumina vähän tekee puheen seuraamisen aavistuksen vaikeaksi niin saanut lisää näkyvyyttä ja ihan kiva niin. Ja spoilereiden mukaan kuvioissa mukana näyttävästi jatkossakin.

      Rebecca ja Ross löysivät toisensa yhden jakson ajaksi ja heillä synkkäsi oikeasti hyvin. Yksi päivä Becksin kanssa palautti Rossin hahmona eloon ja kukoistukseen. Hirmuinen ero siihen millainen märkä rätti Ross oli Debbie Dinglen kuristusotteessa ja nyt kun hän on vapaa siitä. Mike Parr laittoi parastaan, Emily Head laittoi parastaan ja ainakin tämä katsoja oli vähän yllättäenkin tyytyväinen ja nautti näkemästään. Ja jakso loppui sitten siihen että Lachlan murhasi Rebeccan. Tai näin ainakin annettiin ymmärtää kun itse ruumista ei nähty. Hyvin kirjoitettu kuvio, koska itse ainakin olen tietämätön onko Nti.White vielä elossa vai ei?

      Lachlan myös sotki Myllyn kaasuboilerin ja vaihtoi häkävaroittimen paristot niin että Robert ja Liv olivat kuolla häkämyrkytykseen, mutta vesirokosta parantanut Aaron palasi juuri sopivasti Maltan lomaltaan takaisin kotiin soittamaan ambulanssia. Liv tietää/aavistelee että Lachlan on murhien/murhayritysten takana, mutta kukaan ei oikein usko häntä. Varsinkin Aaron on aika kylmästi ottanut Lachlanin puolen, keskustellen mm. luottamuksellista asiosta Livin selän takana murhaajan kanssa... se siitä suojelevasta isoveljestä. Mutta Aaron oli kyllä todella söpö syöttäessään pientä Sebastiania. Oikein herttainen kohtaus Robertin lapsen ja tulevan toisen isukin välillä. Robron kosintahan nimittäin aivan käsillä.

      David jatkaa sekoilujaan naisten kanssa. Välillä haikailee Tracyä takaisin. välillä taas vääntää tohtorin rouva Mayaa. Hyvin tyypillistä Davidia siis. Hauska kohtaus oli kun mies oli lääkärin vastaanotolla ja Dr.Cavanaugh lähestyi kauppiaan ainoaa pallia hyvin uhkaavasti kumihansikkaat kädessä. Siinä kohtauksessa oli jotakin hyvin uhkaavaa ja pahaenteistä. Lisäksi tohtorin näyttelijä on asiansa osaava!

      Mattyn ja Vickin välillä on herttaista pientä kemiaa. Kyllä heille vielä romanssi kirjoitetaan. Mattyn nimikin, jota aikaisemmin täällä pohdittiin selitettiin kun Victoria siitä kysyi.

      Itse välillä kaipaan joskus maaseutuelämää vähän enemmän Emmerdaleen ja nyt heillä olikin lyhyt siitossonni tarina, tosin siihenkin oli sotkettu huijausta mukaan.

      Ja tulossa taas yksi flashback/takauma jakso. Tällä kertaa Grahamin juoppous vuosista. Erikoisjaksot voivat olla todella hienoja, MUTTA menettävät tehoaan kun niitä tehdään liian usein ja nyt vähän tuntuu, että Emmerdale tekee juuri niin. Siitä huolimatta haluaisin kuitenkin nähdä Robertin "puuttuvat vuodet" takauman jossakin välissä. Mitä se mies oikein puuhasi isänsä hautajaisten ja Whitien kanssa paluun välisenä aikana?

      • Jawline

        Robertin menneisyydestä ainoa kiinnostavin juttu olisi että kouluikäinen vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen poika ilmestyisi huoltajansa kanssa tapaamaan isäänsä ja jne. Tai Robert saa perinnön joltain.
        Sebastiania esittävä onnellinen ja ilmeikäs lapsi on todella ollut onnistunut valinta.
        Isaackia esittää jo 3. tuttisuu tenava joka löi yllättäen Cainia leukaan eilen.


      • Jawline

        Olisi pitänyt kirjoittaa edelliseen että poika tai tyttö menneisyydestä koska on jo poika Sebastian. Perhettä voisi lisätä adoptoimalla myöhemmin noin Sebin ikäisen tytön..


      • DaleEmmer

        Hyvinkin samaa mieltä. Olen jo pitkään miettinyt, että jossakin vaiheessa Robertin lapsi "kadonnneiden vuosien" ajalta ilmestyy sarjaan. Lisäksi minua kiinnostaa miten ja millaisista yhteyksistä hän tutustui rattopoika Connoriin, jota Rob Mallard parin jakson ajan loistavasti esitti.


      • Glub

        Hyviä huomioita.

        Minusta oli selvää alusta asti, että tietenkään Rebecca ei kuole, koska liian keskeinen vielä, juuri kuolivat muut Whitet ja se olisi näytetty heti. Toisaalta yllättävää ja hieman typerää Lachlanilta ottaa tämä panttivangiksi. Ja sitten vielä kertoo kaiken.

        Aaron uskominen Lachlanin sanaan on kyllä epäuskottavaa.

        Jotenkin tämä Lachlan-juttu on vähän epäuskottava yleensäkin. Jos hän olikin näin murhanhimoinen, miksi hän ei tehnyt näitä jo aikoja sitten, kun oli kuitenkin selkeästi jo häiriintynyt silloinkin? Toki ensimmäiset olivat 'vahinko' tavallaan. Ja tulee liian nopeasti Emman jälkeen. Emma oli pitkään kestänyt ja psykologinen, toisella tavalla.

        Seb-vauva on *ihana*! Ilmeikäs ja hauska vauva. Ja Aaron tosiaan syöttäessään häntä oli niin suloinen.

        David ja tämä yhtäkkiä vain tyhjästä ilmestynyt Maya on aivan typerää. Tri Cavanagh on hyvä hahmo, mutta tämän vaimosta ei ole aiemmin ollut ikinä puhettakaan. Enemmän pohjustusta, kiitos.

        Totta, että liikaa flashback-jaksoja, tuntuvat olevan nyt muotia, ja siten menettävät tehoaan. Ja Graham ei ole tarpeeksi vakiintunut hahmo, jotta hän olisi moisen arvoinen.


    • DaleEmmer

      Emmerdale oli ainakin omaan makuun normaalia parempi menneellä viikolla.
      Tärkein tapahtuma oli tietysti heti alkuviikon jaksoissa kun Aaron ja Robert vihdoin kihlautuivat toistamiseen. Onneksi jakso ei ollut mitenkään yli-imelä vaan pienten komedia käänteiden jälkeen pojat päätyivät levennykselle/lepopaikalle josta kaikki 4 vuotta sitten alkoi. Istuivat sitten siinä Robertin Porschen (se on muuten komea auto!) konepellillä, joivat lämmintä kaljaa, muistelivat ja juttelivat. Kun kohtaus oli loppu olivatkin jo kosineet toinen toistaan. Hyvin roolihahmojensa näköinen tapahtuma. Ja ihan kuin pelkkä kihlaus ei riittäisi, niin bonuksena Robert vielä ehdotti vähän yllättäenkin että Aaronin pitäisi adoptoida Seb, johon Aaron tietysti heti suostui.

      Grahamin flashback/takaumajaksokaan ei ollut niin paha kuin pelkäsin. Hovimestari/henkivartija/yleinen fiksaaja (mikä sen oikea ammatti oikein on?) ratkesi 7 kuivan vuoden jälkeen juomaan ja näki kuolleen vaimonsa kummittelevan ympäri kylää. Aaveen olisi kyllä voinut jättää suosiolla pois, mutta muuten jakso oli aika hyvä, lähinnä koska Scarborough on niin hyvä näyttelijä ja loppupelissä flashback osuuksia oli hyvinkin vähän. Ja Graham on muuten pirun ilkeä juoppo. Pubissa haastoi riitaa kaikkien kanssa, varasti whiski-pullon ja niputti Frankin yhdellä liikkeellä maahan. Haastoi riitaa Cainin kanssa kertoen totuuksi hänen sutturatyttärestään ja kävi vielä raskaana olevan Chasin päällekin. Jakson lopuksi vielä mätki Joeta oikein kunnolla turpiin. Viinanpiru iski mieheen oiken kunnolla!

      Grahamin ja Joen suhdetta käytiin muutenkin tarkemmin läpi. Tiedän, että kartanon kaksikko jakaa mielipiteet, mutta pidän heidän kummallisesta, ongelmallisesta isä/poika suhteestaan. Joen näyttelijäkin herää heti eloon kun pääsee Debbie DInglen kuristusotteesta eroon. Kohtaus jossa aikuinen mies liki itkee kuin pettynyt pieni poika jonka isä on fyysisesti piessyt oli hienosti tehty. Zoekin mainittiin nimeltä pitkästä aikaa.

      Lachlan pitää Rebeccaa vangittuna hylätyssä mökissä metsän siimeksessä. Ainahan saippuat lainaavat ja kopiovat toisiltaan, mutta kun Coronation Street teki tämän saman juonikuvion jotain puoli vuotta sitten Kuningas Phelanin kanssa... Toistosta huolimatta varsinkin Lachlan on ollut mökkikohtauksissa hurjan vakuuttava liki psykopaatti.

      Sam ja Lydia. Pidän hurjasti tästä pariskunnasta. He osaavat kevyen hömppäkomedian hyvin, mutta kun heille sitten heitetään raskas tarina he hoitavat senkin katsojan iloksi. Lydialle ja Samsonille paljastui se että Sam aikoinaan auttoi rakkaan vaimonsa kuolemaan ja Lydialla on itselläänkin syöpäepäily päällä, mikä ei auta tilannetta lainkaan. Samin poika Samsonkin on näyttellyt osansa oikein hyvin tässä juonikuviossa.

      Ja ihan kuin Rossilla ei olisi mitään muuta tärkeämpää tekemistä niin mies on ilmeisesti käynyt vetämään kokaiinia että "saisi mojonsa takaisin". Hohhoijaa. Se että Rebecca häipyi ilmoittamatta otti miehen itsetunnolle koville.

      • plotplotplot

        30.7 jakson alussa sarjamurhaaja Lachlan laittoi 1/2 l vesipullon ison määrän valkoista jauhetta ja sai helposti Victorialta Sebin vahdittavaksi ja vei hänet metsä hökkeliin kahleissa olevan Rebeccan nähtäväksi, koskea ei saanut. R sai puhuttua ja ehdotti L lle että voi vaieta ja paeta Sebin kanssa muualle. Rebecca on ollut vankina 17.7 lähtien ja ensi viikon lopulla lapset löytää mökin ja on R pakoyritys ja L palaa lomaltaan. Tätäkin Lachlan Rebecca juonta voidaan venyttää vielä viikkoja.
        31.7 juhlittiin A ja R kihlajaisia Mill talossa ja Lachlan pääsi hiiviskelemään ja etsimään Sebin passia joka ei löytänyt.


      • plotplotplot

        To 9.8 kävi ilmi että Metsässä lapset menivät Zakin hökkelille jossa hänellä oli kulkukoira. Lachlan piti Rebeccaa vankina jossain toisessa isommassa mökissä.


    • saisjuonijoedetä

      Kyllä tuo kidnappaus on kyllä venähtäny turhan pitkään,kyllästyttää tuo ees taa jaakaaminen

    • DaleEmmer

      Jos edellinen Emmerdale viikko oli keskivertoa parempi, niin tämän kuluneen viikon sai puolestaan katsoa käytännössä kokonaan pikakelaus nappia käyttäen. Positiivisin puoli oli, että ulkona kuvattuja kohtauksia oli paljon. Itse pidän kun kuvaavat Yorkshiren kauniilla maaseudulla. Krikettikentällä telttailtiin ja Jimmy Nicola ja Laurel Bob kohtaukset olivat OK. Hauska että sarja muisti pitkästä aikaa Nicolan ja Laurelin olevan ystäviä. Kylän kaikkein nuorimmat lapsetkin saivat oman yhteisen juonikuvion kun he viisikko-tyyliin seikkailivat vähän pelottavassa metsässä.

      Matty/Hannahin näyttelijä virnistelee samalla tavalla joka ikisessä kohtauksessa ja se alkaa vähän ärsyttämään, vaikka Victoria Matty romanssia yhä kannatankin.

      Joe oli ruudussa sekä Priyan, että Debbien kanssa. Priyan kanssa mies oli elossa, flirtti ja hauskahko (tuleva romanssa?!?) mutta naishirviö Depsukan kanssa kuin märkä jalkarätti. Debbien näyttelijällä ei vain ole minkäänlaista kemiaa mies-kollegoidensa kanssa.

      Kuningas Lachlan piti Rebeccaa vankina mökissä metsässä. Kerran Rebecca pääsi pakemaan (näyttelijär teki muuten itse pienen kaatumis stunttinsa metsässä, pisteet siitä hänelle) mutta joutui uudelleen vangiksi. Tällä hetkellä olen 60% sitä mieltä että Lachlan tappoi Rebeccan, mutta varmuutta vaan ei ole. Eli vaikka juonikuviota vähän pitkitetty liikaa (Aikaisempi isompi kaappausjuonikuvio, eli Aaronin kidnappaushan kesti kokonaisuudessaan sen 15 minuuttia, tässä menossa jo kohta kolmas viikko) niin se on kirjoitettu siinä mielessä hyvin, koska katsoja ei oikeasti tiedä onko Nti.White enää elossa vai ei...

      Näitä mökkejähän on muuten metsässä pakko olla kaksin kappalein? Tarkoitan, että omasta mielestäni Rebeccaa pidetään yhdessä ja lapset ja sarjan uusi koira seikkailivat toisen mökin edustalla ja kahdella mökillä sekoitetaan katsojan mieltä? Ainakin itse tulin vähän sen suuntaiseen johtopäätelmään. Olisivatko niitä lomamökkejä, joita Declan aikoinaan kartanon metsään rakennutti?

      Netissä pyörii kuva ravintolaillalliselta jossa paljon Emmerdale näyttelijöitä. Yleensähän tällaiset kuvat viittaavat vähän läksiäisiin. Arvuuttelu käynnissä että onko kyseessä Rossin, Rebeccan vai Luckyn näyttelijän "viimeinen" illallinen työkavereidensa kanssa.

      • Jawline

        Luotiin katsojille jännitystä. Oli 2 eri mökkiä,välimatkaa joku sata metriä. Rebeccan kohtalo on vielä auki vaikka L&R kohtaus päättyi kuristusotteeseen. Lucky oli to/pe yön poissa ja perjantain jaksossa kohtasi Rebeccasta kyselevän Aaronin Sebin kanssa kahvilassa.
        Belle näyttelijän ottama kuva joten sopisi parhaiten Luckyn poistumiseen.
        Joe hahmo saisi poistua myös. Ainoa IM aikana onnistunut näyttelijä valinta on ollut Lydia ja Seb vauva.


      • Jawline

        Enkä todellakaan pidä 24v Hannahin muuttamista ärsyttäväksi Mattyksi jota yritää esittää huomionkipeä 48v mukamies lesbo maneereineen ja omine kikseineen. Juoni on niin absurdi että toivon todella että matty sopimus jää lyhyeksi. En voi hyväksyä, että Victoria hahmoa kohdellaan kaltoin epäuskottavasti, ns occ. En halua Roblivronin olevan missään tekemisissä Mattyn kanssa.


      • Jawline

        Dazin tulo ja typerä juoni pilasi Spencerit, M.J on Kerry näyttelijän poikaystävä. Em. saisivat jo lähteä sarjasta.
        Hyvä asia on että, Sam Dingle on päässyt esille viime aikoina enemmän ja saanut näytellä kunnon tarinaa sillä Hooton on näyttelijänä parempi kuin mitä jo pari poistunutta Adam,Kelvin.
        Debbie ja Sarah ovat rasittavia. Samat jutut toistuvat. Joe pilaantui jo Debbien kanssa.
        Graham riehui ja lähti pois Kartanosta. Tuleeko takaisin saa nähdä ja pystyykö uudet tuottajat muuttaamaan Kartanon asioita. Joe palkkasi Prian HF töihin ja Pria onkin mukana Lachlanin liittyvässä juonessa. Uudet tuottajat eivät ole paljastaneet vielä tulevia linjauksiaan.


    • DaleEmmer

      Piti oikein miettiä, että mitä menneellä viikolla Emmerdalessa tapahtui. Niin tylsä ja tapahtumaköyhä viikko. Huonoin juonikuvio ehkä vuosikymmeneen sai kuitenkin toivottavasti vihdoin loppunsa, tarkoitan siis Beth/Amelia Tukholman syndrooma kuviota. Spencereistä ei vaan vieläkään pääse eroon, kun heille seuraavaksi kirjoitetaan vararikko/rahat loppu tarinaa.
      Kotibile jakso oli ehkä viikon parasta antia. Ensin Rossilla oli mahtava kohtaus Moseksen kanssa leikkipaikalla (Mosesta näyttelevä poika alkaa saada jo puheroolejakin ja hän on oikea pieni tähti!) mutta sitten itsesäälissä rypevä Barton jatkoi huumeiden vetämistä ja biletti kotonaan täysillä kokkelipäissään. Pete ja Rhona ovat pariskuntana yllättävän toimiva yhdistelmä, vaikka paperilla oudolta parilta kuulostavatkin. Dinglen autokorjaamo möi Frankille vanhan MG-urheiluauton, jonka jarrut pettivät heti ensimmäisellä ajelulla. Frank ja Megan selvisivät tilanteesta kuitenkin säikähdyksellä. Ja kun Frank yritti mennä vähän tomerammin hakemaan korvausta Cainilta. sisäsiittoinen Dingle laittoi pitkästä aikaa psykopaatti vaihteen pitkästä aikaa päälle ja uhkasi tulla yöllä Frankin kotiin ja tappaa tämän jos toinen vielä uskaltaa joskus puhua niin epäkunioittavaan sävyyn (hohhoijaa...) Frank vaikutti tilanteessa aikamoiselta pelkurilta, toivon että se oli vain esitystä ja Robin Hood vielä kostaa jotenkin Cainille samaansa kohtelun.

      Lopputeksteihin ilmestyi uusi tuottajan nimi, Kate Brooks on nyt sitten tästä eteenpäin virallisesti vastuussa ohjelmasta. Oikeassa elämässä Kate Brooks ymmärtääkseni seurustelee eläinlääkäri Vanessaa näyttelevän näyttelijättären kanssa, joten mielenkiinnolla seuraan näkyykö tämä mitenkään tulevissa juonikuvioissa ja siinä kuka hahmo pääsee enemmän esille ja kuka ei.

      Viikon parasta antia oli kuitenkin ehdottamasti se että Emmerdale julkaisi mainostrailerin tulevista syyskuun alun viikoista. Ja. Se. Näytti. Todella. Hyvältä. Lachlanin tarina saanee vihdoin huipennuksensa ja trailerin perusteella näytti olevan jännittäviä hetkiä edessä. Pitkään aikaan en ole ollut yhtä innoissani siitä mitä sarjassa on oikein tulossa kuin mitä olin sen mainoksen nähtyäni.

    • DaleEmmer

      Nyt esitettävät jaksot on kuvattu kesän kuumempien helteiden aikana ja se näkyy. Kylän nurmikko on paikoin pahasti palanut. Kartonon ulkokohtauksia kuvattiin uudella terassilla (tai ainakaan en itse muista nähneeni sitä ennen) Nuori kartanonherra oli jättänyt strategisesti pari kauluspaidan ylintä nappiakin auki helteiden kunniaksi, eivätkä Priyan kesäiset minihameet jätä juurikaan mitään arvailujen varaan... Lammaslaumakin juoksi kylän halki, ollen rehellisesti yhden vähän tylsemmän jakson hauska kohokohta.

      Vanessan hahmo ärsyttää koska hän Tracy-siskonsa kanssa sekaantuu kaikkien asioihin ja kuvittelee että Pete pettää Rhonaa toisen naisen kanssa. Varsinkin Tracyn suuhun on kirjoitettu miesvihaa tihkuvia vuorosanoja. Tämä äskettäin Emmerdalessa ilmennyt uusi piirre, eli avoin miesviha ilman mitään kritiikkiä tai vastalauseita Tracyn ja lesboparin suunnalta on käynyt vähän häiritsemään. Pete ei kuitenkaan ollut pettämismielessä (tällä kertaa) liikkeellä vaan hänen seurassaan ollut nainen oli viittomakielen opettaja. Mies halusi opetella viittomisen alkeet, että pystyisi kommunikoimaan Leon kanssa kun oli muuttamassa Rhonan kanssa yhteen ennen Vanessan ja Tracyn sabotaasia.

      Lähtevät: Rodneyn hippi-seksiterapeutti(?) tyttöystävä Misty Allbright (näyt.Hedydd Dylan) lähti Thaimaaseen ja hyvästeli Roddyn Skypen kautta. Lievän kohtauksenkin saanutta Rodneytä kävi melkein vähän sääliksikin.

      Saapuvat: Jessien poika Ellis saapuu kylään ensi viikolla. Häntä näyttelee Asan N'Jie ja alkajaisiksi nuori mies ilmeisesti vetää Mattya turpiin. Eli lisää väkivaltaa seksuaalivähemmistöjä kohtaan.

      Mitä olen viime aikoina harmitellut ja miettinyt on se että kuvaustavan ja varsinkin näin kesäaikana näyttelijöiden juoksevien kesälomien takia tuntuu että vaikka Emmerdalen asukkaat asuvat pienessä maalaiskylässä heistä monetkaan eivät juuri tapaa toisiaan vaan aina on samat naamat samoissa kohtauksissa samojen tyyppien kanssa. Siksi olikin virkistävää kun esim. Robert ja Priya, jotka normaalista eivät noteraa toisiaan, puivat Lachlanin yhä uhkaavammaksi muuttuvaa käytöstä kylän kahvilan terassilla. Kohtauksessa muuten kameramies (sekä Robert, sekä katsojat) oikein zoomasivat Priyan hameen reunaan...

      Mutta samaan aikaan Aaron ei ole vielä tavannut uutta serkkuaan, vaikka Dinglejen pitäisi olla niin läheisiä, eikä noteerannut Mattya mitenkään vaikka tunsi tämän jo teininä ja onhan Matty sentään Aaron parhaan ystävän sisarus ja kovaa vauhtia seurustelemassa Aaronin aviomiehen siskon kanssa. Pienessä kylässä tälläinen toiminta tuntuu jotenkin kummalliselta, epäuskottavalta. Syö sellaista pienen kylän ilmapiiriä, joka kuitenkin yksi Emmerdalen valttikortteja. Toisaalta eipä ole Sarah tai kukaan muukaan maininnut sanallakaan Andyä vaan sen sijaan on jo todettu ääneen että Joe Tate "on Sarahille ja Jackille kaikkein läheisin asia mitä isään tulee". Victoria ei myöskään vieläkään tiedä että hänen miehensä ei ole murhaaja, vaan täysin syytön, mutta ei sitä tulla varmaan koskaan hänelle paljastamaankaan, ainakaan jos se Cainista tai Moirasta riippuu.

      Tänään Aaron lähetettiin taas Livin kanssa lomalle, sopivasti ennen isojen tapahtumien alkua. Tällä kertaa Irlantiin Olivian Sandra-äitiä tapaamaan. Kritiikkiä sai varsinkin hyvästelykohtaus, jossa Robert ja Aaron vain taputtelivat toisiaan selkään, katsojat olivat halunneet vähän enemmän lämpöä, kuitenkin kyse toisiaan hyvästelevästä kihlaparista, ei kämppäkavereista...

      • Jawline

        Sugdenin miesten biologinen sukulinja on Jacob, Jack, Robert ja Sebastian. Victoria on Robertin sisarpuoli.
        On ollut aikoinaan aika härskiä ja tyhmää antaa kahelin rikollisen ottopojan lapsille nimet Jack, Sarah jonka sydän, syöpä kuolemaa ja typerän JoeDebbie farssin loppua odotaan kovasti kuten Debbien poistumista sarjasta kokonaan kuten pelle Davidin. Samoin Vanessa,Tracy,Frank typeryksiä. Vanity evvk. Tuottaja Brooks on lesbo Hardwickin petikaveri?
        Ärsyttävästä fantasia Matty hahmosta jota yrittää esittää 50v miesmäinen lesbo,josta ei pidä kuin typerät teinit,pikku yhteisö joille voi uskotella mitä vaan. Ei Vic/Mattyä.
        Enkä ymmärrä Andy haikailijoita, jotka ei tajua psykologista puolta. On ollut vaikea katsoa sarjaa jo 1.5vuotta kun IM tekee hollyoaksia,pettämiset,paidaton Joe yms.
        Robron,Seb, on itselleni kiinnostavin asia ja erityisesti Robert. Jos jotain järjetöntä tapahtuu em. lopetan sarjan seuraamisen.


    • Jelou

      Nyt alkaa pikkasen mennä usko lachalanin toimiin, ei nyt jokaista tarviii olla tappamassa.

    • uolej

      Ja Lachan ei muutenkaan ole kauhean uskottava sarjamurhaaja. Hädin tuskin vielä aikuinenkaan. Varsinkin, jos vertaa Cameroniin.

    • DaleEmmer

      Kulunut viikko jonka aikana Laclanin tarina oli pääosassa oli mielestäni parasta Emmerdalea pariin vuoteen. Jännitys tuntui pysyvän yllä koko viikon. Jaksot loppuivat aina juuri niin sopivaan kohtaan ettei oikein edes malttanut odottaa seuraavaa iltaa ja näyttelijät antoivat parastaan. Ja ennenkaikea tarina kulki eteenpäin. Lachlanin psykopaattisuus ja murhannhimo selvisi vihdoin kaikille. Kolkkasi Samin pahannäköisesti, paini Robertin kanssa haulikko kädessä ja kaappasi Bellen autioon taloon. Sama mökki on muuten vilahtanut aikaisemminkin sarjassa: Cain ja Sadie viettivät siellä aikaa 2006 ja Declan yritti murhata Charityn samassa paikassa oliko se nyt 2014. Lopulta Belle karkasi ja Robert Ross kyydissään ajoi tämän yli näyttävässä kolarissa. Robertilla ja Rossilla ollut tämän juonen yhteyssä parikin yhteistä kohtausta, onhan molemmilla jonkinlainen mielenkiinto ja yhteys yhä kadoksissa olevaan Rebeccaan. Robert on selvästi unohtanut että Ross aikoinaan yritti murhata hänet koska miehet itseasiassa muodostavat yllättävän viihdyttävän ja hyvin sanailevan tiimin työskennellessään yhdessä ensin Bellen pelastamiseksi ja myöhemmin Rebeccan kohtalon selvittämiseksi. Niin Belle selvisi säikähdyksellä ja kolarin ansiosta poliisi vihdoin tavoitti ja pidätti Lachlanin. Ja Rebeccakin on elossa. Ilkeä sairaanhoitajar pitää häntä lääkittynä ja sänkyyn sidottuna jossakin paikassa.

      Nämä ovat yhä niitä kesähelteillä kuvattuja jaksoja ja Priyan asuvalintoihin kiinnittää pakostakin huomiota. Hameet vain lyhenevät ja lyhenevät. Ja Victoria. Victoria ei ole koskaan sarjan aikana ollut yhtä kauniisti laitettuna kuin näissä jaksoissa. Todellinen kaunotar!

      Entä kenelle Grahan soitti kun harmistuneena kuuli että Joe kosi (MIKSI IHMEESSÄ???!) häntä vastaan happoiskun tilannutta Deborahia. Puhelimessa vain salaperäisesti ilmoitti että "et tule pitämään tästä uutisesta..." Heti heräsi kysymys, että soittiko hän Zoelle, Kimille tai jollekin muulle Tatelle. Vihjattiinko tässä vähän, että lisää Tateja olisi tulossa sarjaan?

      Ja tosiaan sosiaalisen median perusteella Vanessan näyttelijä tosiaan seurustelee uuden tuottajanaisen Kate Brooksin kanssa. Jatkossa pitää siis vähän yrittää seurailla että vaikuttaako tämä seikka tuleviin tarinakuvioihin.

    • DaleEmmer

      Kim Tate (Claire King) palaa takaisin Emmerdaleen! Huhuja ja toiveita paluusta on ollut jo jonkin aikaa, mutta nyt näyttäisi että monien katsojien toiveet käyvät vihdoin toteen.
      Innolla odotan tulevaa!

      • naamiaistanssit

        Kim Tate saapuu hyväteläisyys juhliin,tanssiaisiin jotka Joe on järjestänyt. Emmerdalen julkaisemassa lokakuun trailerissa,löytyy Yt,Tw, on 14 henkilöä,osa pareja, joilla on juoni menossa ja jotka eivät kaikki liity Kim Tateen tai sitten joutuvat nyt tapahtumiin mukaan ja joillekin voi käydä huonosti. Videolla kaikki kaatuvat.
        Vaikutelma on että, Kim tulee, tekee, kostaa ja lähtee pois eikä jää vakituiseksi hahmoksi. Näyttelijä tekisi vain lyhyen vierailun,cameon sarjassa lokakuun ssw viikolla.


      • ex-pistemies

        Hmm... Kim Taten poislähdöstä helikopterin kyydissä on niin pitkä aika, että lienekkö kukaan kyläläisistä häntä enää tunnistaa? Ehkä osa Dingleläisistä, mutta oliko ne edes missää väleissä Kim Taten kanssa, en muista.


      • joitainhahmojaeijaksa

        Kim Tate tulee sarjan jaksoihin vain viikoksi ja näin vierailusta saadaan täysi huomio ja teho irti ja hän ilmeisesti vaikuttaa ainakin Kartanon Joe, Graham ja Dinglelien asioihin. Ensi viikon alussa on Chasin ja Paddyn surun hetki ja loppuviikolla pe 5.10 on Robronin vihkitilaisuus, joka tapahtuu kylätalon edessä pagodin alla,jatkot Willapakassa. Sebastianilla on sinisävyinen nätti asu.
        Tuottaja vaihdos tapahtuu täysin nyt lokakuun alussa.


      • DaleEmmer

        Helikopterilla Kim aikoinaan poistui, mutta takaisin hän palaa Aston Martinin kyydissä. Sen verran paljastui kun 'Lorraine' tänään aamupäiväteleviossa Claire Kingiä haastatteli. Ainahan näihin legendaaristen hahmojen paluuseen sisältyy pieni riski. Toimiiko taika enää yhtä hyvin kuin liki 20 vuotta sitten ja kuka hänet enää muistaa jne. Ehkäpä tämä viikko on eräänlainen koeaika, että jos katsojat tykkäävät ja haluavat lisää niin näyteltyään joulun ajan kevyen viihtellisen pantomiiminsä näyttelijär palaisi pysyvästi Emmerdaleen?

        Ainakin valtaosa vanhoista Dingleistä muistaisi Kimin. Samoin Paddy ja silloiset Sugdenin lapset eli Victoria ja Robert. Joe Tate tietysti myös. Eric Pollard kanssa.

        Emmerdalehan julkaisi sliipatun komean naamiaistanssiaiset aiheisen mainostrailerin, jossa esiintyvät hahmot tulevat todennäköisesti olemaan kaikkein eniten Kim Taten tulilinjalla. Joen ja Debbien avioliiton hän varmaan (toivottavasti!) yrittää estää, enkä ihmettelisi vaikka Grahamilla ja Kimillä olisi jotain visipilänkauppaa keskenään.

        James Tatesta ei ole ollut mitään puhetta, mutta toivoa sopii että hänkin sarjaan äitiään seuraten jossakin vaiheessa palaisi.

        Uusien mainoskuvien perusteella voi muuten sanoa, että Kim Tate on vieläkin vaikuttavan komea nainen. Niinkuin sanoin, innolla odotan millaista kaaosta hän kylässä ja kartanossa tulee aiheuttamaan.


      • Glub
        joitainhahmojaeijaksa kirjoitti:

        Kim Tate tulee sarjan jaksoihin vain viikoksi ja näin vierailusta saadaan täysi huomio ja teho irti ja hän ilmeisesti vaikuttaa ainakin Kartanon Joe, Graham ja Dinglelien asioihin. Ensi viikon alussa on Chasin ja Paddyn surun hetki ja loppuviikolla pe 5.10 on Robronin vihkitilaisuus, joka tapahtuu kylätalon edessä pagodin alla,jatkot Willapakassa. Sebastianilla on sinisävyinen nätti asu.
        Tuottaja vaihdos tapahtuu täysin nyt lokakuun alussa.

        Minusta on kummallista, että Robronin yli VUODEN ajan odotetut häät ovat YHTENÄ PÄIVÄNÄ, ja vieläpä perjantaina, eli ei edes torstaina, jolloin on tuplajakso ja jolloin aina kaikki suuret tapahtumat tapahtuvat. Näitä häitä pitäisi tehdä kuukauden, ja itse hääpäivä kestää vähintään viikon, ja näin luvattiinkin vähän aikaa sitten, että olisi tulossa hääviikko. Tämä on kuitenkin vuoden tärkein, suurin ja merkittävin tapahtuma. Kimit ym. ovat sivuhömppää tähän verratuna.


      • Glub
        DaleEmmer kirjoitti:

        Helikopterilla Kim aikoinaan poistui, mutta takaisin hän palaa Aston Martinin kyydissä. Sen verran paljastui kun 'Lorraine' tänään aamupäiväteleviossa Claire Kingiä haastatteli. Ainahan näihin legendaaristen hahmojen paluuseen sisältyy pieni riski. Toimiiko taika enää yhtä hyvin kuin liki 20 vuotta sitten ja kuka hänet enää muistaa jne. Ehkäpä tämä viikko on eräänlainen koeaika, että jos katsojat tykkäävät ja haluavat lisää niin näyteltyään joulun ajan kevyen viihtellisen pantomiiminsä näyttelijär palaisi pysyvästi Emmerdaleen?

        Ainakin valtaosa vanhoista Dingleistä muistaisi Kimin. Samoin Paddy ja silloiset Sugdenin lapset eli Victoria ja Robert. Joe Tate tietysti myös. Eric Pollard kanssa.

        Emmerdalehan julkaisi sliipatun komean naamiaistanssiaiset aiheisen mainostrailerin, jossa esiintyvät hahmot tulevat todennäköisesti olemaan kaikkein eniten Kim Taten tulilinjalla. Joen ja Debbien avioliiton hän varmaan (toivottavasti!) yrittää estää, enkä ihmettelisi vaikka Grahamilla ja Kimillä olisi jotain visipilänkauppaa keskenään.

        James Tatesta ei ole ollut mitään puhetta, mutta toivoa sopii että hänkin sarjaan äitiään seuraten jossakin vaiheessa palaisi.

        Uusien mainoskuvien perusteella voi muuten sanoa, että Kim Tate on vieläkin vaikuttavan komea nainen. Niinkuin sanoin, innolla odotan millaista kaaosta hän kylässä ja kartanossa tulee aiheuttamaan.

        Kaikista tärkein Taten lapsi, jonka tulisi palata, olisi Jean Tate.


    • Emmerdale1918

      ITV:llä pyörii para'aikaa Emmerdale 1918 niminen puolidokumentaalinen sarja, jossa Emmerdalen näyttelijät kokeilevat mitä heidän roolihahmonsa olisivat tehneet ensimmäisen maailmansodan aikana. Ensimmäisessä osassa Marlon tutustuu rintamakokin työskentelyyn, myöhemmissä osissa Ashley sotilaspappina, Moira maatalon emäntänä kun miehet rintamalla, Rhona eläinlääkärinä sotaolosuhteissa jne. Doug sarjan rauhallisena selostusäänenä.

      Ensimmäinen osa löytyy youtubesta jos jota kuta kiinnostaa katsoa.

    • pukuhuonepäivitys

      M.Parr ( Ross) on lopettanut kuvaukset ja tilaa on vapautunut Lachalanin Dannyn ja Ryanin pukuhuoneesta johon on päässeet nyt teini hahmot Noah 17v ja Jacob 16v näyttlijät sekä Ellis, Jessien poika.
      Kim Tate viikko alkaa 8.10.

      • sanajäipois

        Siis piti olla myös Lachanin poistuttua sarjasta tilaa on vapautunut..


      • katsojienaliarviontia

        Joe Tate näyttelijän Ned P. nimeä.ei ollut enää ko. pukuhuoneessa joten hän on poistunut toivottavasti tai muutettu toiseen huoneeseen.
        Joe ja Graham on ollut pettymys sekä typerä juoni että esittäjät. Kartanon omistajat ja väki vaihtoon. Debbie on todella ärsyttävä hahmo kaikessa. Sarjasta olisi pitånyt karsia pois jo useita puunaamoja mutta kun ei osata. Ex hollyoaks IM aikana asiat menivät huonosti ja se jatkuu vielä.
        Simonia esittävä näyttelijä Lian A on hyvä. Rossin viha happoiskusta pitäisi kohdistua Debbiehen joka palkkasi Simonin kostamaan Joelle ja Joe maksoi vielä Simonille 100th puntaa vaitiolosta ettei Debbie paljastuisi! Mitä moskaa IM aikana kun roistot palkitaan esim. Roisto Joe ryösti Robertilta Haulagen panttivanki kiristys juonella ja järjesti Liville huonon asianajajan jne..
        Ei Joen ja Graham kaltaisista nuhruisista gansteri hahmoista voi pitää.


    • Glub

      Uskomatonta kyllä, Claire King on kuin onkin siis palannut sarjaan, tosin vain viikon mittaiselle vierailulle, ja legendaarinen Kim Tate siis palaa 20 vuoden poissaolon jälkeen.

      Muutama epäkohta vain:

      1. Miten ihmeessä tätä ei pidetty salassa. Siis jos jokin asia joskus olisi kannattanut tehdä vasta sarjassa, olisi se varmaankin ollut tämä. Ei ole kyse niin kuin Emmerdalella olisi huonot katsojaluvutkaan, ja pitäisi tällä yrittää saada ihmisiä etukäteen ruutujen ääreen. Miten typerää.

      2. Traileri oli sinänsä hieno, mutta jälleen kerran, miksi hänet paljastettiin siinä. Olisi ollut paljon hienompaa, että katsojat olisivat saaneet arvella, että onkohan hän nyt siinä vai onko se hämäystä, tms. Olisi esimerkiksi ollut hienoa sekin, että olisi hämätty Kimillä, mutta saapuja olisikin ollut esim. Zoe, jonka monikaan ei varmaan uskoisi näyttelijän syövän takia enää palaavan.

      3. Trailerista: Herranen aika, mikä lähikuva lopussa. Um, Kim ei ole enää ihan 35-vuotias, olisiko kannattanut pikkuisen valaista ja ottaa kauempaa kuva kuitenkin. Näky oli todella pelottava. Nainen on 60-vuotias, ei siinä enää ihan silmäpusseilta vältytä.

      Ylipäätään näin 'iso' paluu on hyvin riskaabeli: Täytyy tehdä todella ihmeitä, jotta ihmiset olisivat tyytyväisiä, koska odotukset ovat todella suuret. Suurin syy, miksi suurin osa ja näyttelijä itse ei koskaan ollut palaamassa, oli se, että alkuperäinen kerta meni niin nappiin, ettei sitä kannattanut tahrata tai ottaa riskejä, nyt kuitenkin niin tehdään. Voiko tämä kerta todella mitenkään vetää verrat edelliselle kerralle?

      Ja nyt on tullut jo aivan liikaa juonipaljastuksia. Jos Kim on paikalla vain viikon, jo puolet hänen tarinastaan on näytetty ja kerrottu. En tiedä, miten loppu aiotaan muka puljata.

      Vaikuttaa jotenkin antikliimaksiselta, että Kim vain ajaa paikalle, joskin ajaakin hienolla autolla. Kyllä mielestäni hänen olisi jotenkin pitänyt taivaalta laskeutua, vaikkapa sitten yksityiskoneella (sellaista ei mielestäni ole vielä nähtykään).

      Ja vankila, mitä. Miksi ihmeessä hän siellä olisi ollut? Nimenomaan pointtihan oli aina siinä, että Kim oli sen verran fiksu, ettei joutuisi ikinä sinne.

      Oletan, että tämä viikko loppuu vähintään yhden Kimin järjestämän hahmon kuolemaan. Parempi olisi, että hahmo olisi suuri. Graham ei riitä.

      • Glub

        Joe Taten kuolema olisi runollista - kuten isoisä, niin pojanpoikakin, mutta hänkään ei ole tarpeeksi iso ja tarpeeksi kauan sarjassa ollut hahmo, jotta sopisi kuvioon. Charitysta nykyisin pidän hänen alettuaan olemaan Vanessan kanssa, joten ei hänkään. Cain voisi olla sopiva.


      • plotplot

        Kim Tate tulee Home Farm Kartanolle juhliin ja paljastaa,että on kartanon todellinen omistaja.
        Joku ei pidä tästä ja Kim työnnetään yläkerrasta kaiteen yli alas sampanaja lasi pöydän päälle lattialle ja hän loukkantui tai kuolee. Kim jos jää eloon niin ei tule lähiaikoina sarjaan. Jotain muuta ratkaisuja tulossa Kartanoa koskien.
        Graham on pitänyt yhteyttä Kimiin mutta kuka on Joe Tatena esiintyvä mies? Kim käskee Grahamin maksaa Joelle ja käskeä häipymään. Jos joku kuolee,katoaa niin toivottavasti se on Joe koska hahmo,näyttelijäkin on inhottava ja juoni tylsä. En haluasi katsella DebbieJoeta,Sarahia yhtään enempää. Ärsyttävää oli myös viime kevään idiootti juonet jonka seurauksena Robertilta riistettiin Haulage omistus,Liv vankilaan ja muuta älytöntä roskaa kuten roistoja palkitaan IM tyyliin esim happoisku.
        Kartanoon saatava uusi suunta,uusi suku tai Tate käänne.


      • plotplot

        Kim näyttelijä kertoi haastattelussa ettei Kim tiedä missä hänen ja Frank Taten James 22v poika on. Kimillä ja Grahamilla on ollut romant suhde ja Graham on Kimin työntekijä. Kartanon omistus kuvio on hämärä. Joe Tate on ilmeisesti oikea Joe T. mutta on esiintynyt vain varakkaana liikemiehenä ja HF omistajana josta Kim haluaa päästä nyt eroon kuten moni katsojakin.


    • DaleEmmer

      Se trailerin loppuosan lähikuva Kimista tosiaan oli aika karu, mutta onneksi mainoskuvat ja videopätkät hänestä paljon miellyttävämpää katsottavaa. Ja olen samaa mieltä, juonipaljastuksia tulevasta Kimin paluu viikosta ollut aivan liikaa, tuntuu että suurin osa yllätyksistä kerrottu jo etukäteen. Ellei sarjalla ole sitten vielä jotain todella isoa hihansuussa. Parhaimmaissa tapauksessa Kimin vanavedessä tulee muitakin Tateja, ehkä jopa uusia hahmoja, ja kartano vihdoin saisi vahvan, ison perheen.

      Charity on viime aikoina nostettu sarjan johtavaksi naiseksi: voittoisa oikeudenkäynti, Dinglet jotka eivät ymmärrä, tyttöystävä joka ymmärtää, uudenlaiset suhteet lapsiin ja nyt viimeisenä Charityn isän esittely. Zakin serkkua Obadiah Dingleä esitti Paul Copley, joka myös esitti Downton Abbeyssä usean vuoden ajan maanviljelijää. Jotenkin jäi sellainen olo, että Charityn äidin paluuta pohjustettiin isän ja tyttären välisissä keskusteluissa. Itse en ollenkaan lämpene Vanessa Charity parille. Tuntuu, että Charityn luonne on muutettu suhteen takia kokonaan viimeisten kuukausien aikana, nainen toistelee koko ajan "babe, babe, babe" lausettaan ärsyttävyyteen asti. Hänet on myös uudelleenkirjoitettu maailman parhaaksi äidiksi (mitä hän ei todellakaan ole). Ja "vanityn" tarina on 99% kopioitu, vuorosanoja myöten, robronista ja alkuperäinenhän on aina parempi. Eikä asiaa auta, että parin englannikieliset fanit ovat ilkeimpiä ja epäkohteliaimpia mitä olen saippuasarjojen fanikunnissa koskaan nähnyt. Voisi melkein sanoa, että pelottavaa porukkaa fanaattisuudessaan. Niin ja kaksi vaaleaa kaunista keski-ikäistä naista, tämä on niin sarjaa vaimojensa kanssa katsoville miehille, tai heteromiehelle muuten vain suunniteltu pari. Ai niin tätä viimeistäkään ei olisi varmaan saanut sanoa ääneen.

      Victoria on ollut taas todella kaunis ja suhteellisen paljon esillä viime jaksoissa. Adamin kohtalo ja totuus Emman murhasta vihdon selvisi hänelle. Ja ennenkaikkea, että ketkä kaikki tiesivät totuuden siitä ennen miehen vaimoa, eli häntä.

      Toivottavasti Dr.Cavanaugh ja Bernice päätyvät yhteen. Olisi vihdoin vähän snobille Bernicelle sopivan tasokas mies ja uskon, että heistä tulisi aika hauska pari.

      Upea Leyla (näyttelijätärhän oli äitiyslomalla) palaa vihdoin takaisin Emmerdaleen. Olen jopa vähän kaivannut häntä kylässä. Toivottavasti ei palaa takaisin vauvan kanssa. Se olisi niin klisee ja vauvoja Emmerdalessa on juuri nyt aika paljon.

      Rebeccan kasvava pakkomielle Sebastiania kohtaan vähän pelottavaa. Robert teki selväksi, ettei nainen ole nykytilassaan sopiva hoitamaan vauvaa ja on ottanut, aivan oikein, lapsen kasvatuksen vastuun itselleen (olkoonkin, että Aaron hoitaa Sebia paljon, paljon enemmän kuin isä numero 1)
      siihen saakka kunnes nainen saa elämänsä järjestykseen. Siitä huolimatta Becks roikkuu Myllyn etuportilla tasaiseen tahtiin.

      Vaikka olinkin sitä mieltä että Charityn olisi pitänyt tehdä abortti ja takuuvarmasti kuolevan vauvan synnyttäminen oli järjetöntä niin myönnän, että itse jakso oli vaikuttavaa katsottavaa
      näyttelijäsuoritusten puolesta. Jännä pieni yksityiskohta, että jakso kulki "oikeassa ajassa". Englannissa Emmerdale alkaa klo 19.00 ja aina kun jaksossa näytettiin kelloa niin se näytti juuri samaa aikaa mitä kello katsojien kotonakin näytti. Lopun uni ja haaveilujaksosta en oikein pitänyt, mutta alkupuoli oli aika koskettavaa katsottavaa. Elintenluovutukseenhan kuollut Dingle-vauva menee, sitä ei ole vielä katsojille kerrottu, ettäkö Sarahille vai jollekin muulle.

      Ja lisää erikoisjaksoja tulossa. Kansainvälisenä Naistenpäivänä esitetään jakso, joka naisten käsikirjoittama, tuottama, ohjaama ja jossa esiintyy vain naisia... Onko tämä nyt sitten tasa-arvoa kysyn vaan? Niinkuin olen aikaisemminkin sanonut Emmedalessa on Charityn ja Vanessan suuhun kirjoitettu viime aikoina omaan makuuni aivan liian paljon miesvihamielisiä vuorosanoja, että kai tämä menee siihen samaan sarjaan.

    • DaleEmmer

      Kim Taten paluuviikko puolessa välissä, eikä ainakaan minulla ole paljoakaan hyvää sanottavaa. Jaksot ovat suurimmalta osin olleet äärimmäisen sekavia ja tylsiä. Aikamoinen pettymys. Varmaan tarkoituksena on ollut hidasta aloittelua, "tyyntä myrskyn edellä" mutta tämä on ollut vain tylsää. Tiistain tunnin jakso oli kaikkein kummin, tuntui ettei juonissa ollut mitään järkeä, aivan kuin tarina olisi käsikirjoitettu 24 kertaa uudelleen ja uudelleen ja nyt juonikuviossa on enemmän reikiä kuin Emmertal-juustossa.

      Hyvää: Claire King Kim Tatena tekee hurjan hyvää työtä. Ilo nähdä yhden kaikkien aikojen parhaista"saippua nartuista" olevan yhä kovassa vedossa. Ja upean näköinen on nainen vieläkin.
      Bernice Tohtori Cavanaugh pari on mahtavaa katsottavaa. He ovat niin hauskoja ja niin rakastuneitä yhdessä. Ja tohtori tekemässä alapään tarkistusta Bernicelle kartanon metsässä oli ehdottomasti viikon parasta antia.

      Ross kiduttamassa Simonia Moiran katsellessa vierestä taas oli äärimmäisen vastenmielistä. Yksi pahimpia kohtauksia mitä olen Emmerdalessa nähnyt. Olen aika varma, että MTV3 leikkaa sen pois Suomi-versiosta, luulen että jalan katkaisu ja sitten katkenneesta jalasta roikuttaminen on kello 18.00 liikaa. Miksi se täytyi tehdä ja näyttää? Olen niin kyllästynyt Rossiin ja häntä ympäröivään väkilvaltaan ja huumeisiin. En malta odottaa että Bartonin roisto poistuu sarjasta.

      Ja Debola Joe hääfarssia en edes jaksa kommentoida, muuta kuin että Debbien hääpuku oli juuri hänelle sopiva, se kamaluus päällään narttu näytti juuri siltä mitä hän on: halvalta hutsulta.

    • EnJaksaEnää

      Aikamoiselta farssilta on Kimin paluu tosiaan tuntunut. Ja tällaisten erikoisviikkojen, joissa aikaa veivaillaan edes takaisin, teho on jo ajat sitten kulutettu loppuun. Kaipaan sitä lineaarisesti etenevää Emmerdalea, jossa pystyi kuvittelemaan roolihahmojen elelevän elämäänsä samaan tahtiin omani kanssa.

      Lisäksi: Wikipedian lista kuolleista hahmoista alkaa olla jo aika masentavaa ja yksipuolista katsottavaa, kun suurin osa viimeaikaisista kuolemista on tapahtunut jonkun toisen hahmon toimesta. Näistä sarjatappajakuvioistakin on teho hävinnyt jo ajat sitten, eikä Cameronin tapausta ole mahdollista mitenkään ylittää.

      Että voikin hyvä sarja olla tuuliajolla.

    • DaleEmmer

      Mikä pettymys tämä viikko olikaan. Harvinaisen huonosti kirjoitettua ja tuotettua kuraa. Muutamassa kartanossa kuvatussa kohtauksessa näkyi jopa kuvaustiimiä konttaamassa pitkin lattiaa näyttelijöiden takana. Kuinka amatöörimaiseksi voi TV-sarjan teko mennä? Ei kolmen eri tuottajan mallia oikein näytä toimivan.

      Edellisessä kommentissa valitin Rossin vastenmielistä Simonin kiduttamista. Mutta nyt pitää ottaa vähän sanoja takaisin. Yhdessä jaksossa omaan silmään näytti että Ross olisi koko painollaan polkaissut Simonin sääriluun poikki ja sitten retuuttanut tuskaista miestä vielä samasta jalasta vetämälllä, mutta seuraavana hetkenä Simppa jo hyppäsikin vauhdilla juoksuun - aikamoinen ihmeparantuminen. Mutta niinkuin sanottu tämä viikko oli niin kummallinen ja sisälsi niin isoja reikiä logiikan ja terveen järjen suhteen, että ei siitä sen enempää.

      Ettei mene nyt kokonaan valittamiseksi niin ne viikon hyvät puolet. Kim Tate oli mahtava. Ja hän palaa takaisin pysyväksi hahmoksi ensi vuoden alusta. Näyttelijä vetää ensin rahakkaat joulun ajan panto-teatteriesitykset alta pois ja jatkaa sitten taas Emmerdalessa. Ennen uudelleen pidätystään antoi vielä Grahamille määräyksen etsiä James. Ja jos Jameksella sattuisi olemaan perhe, niin Kartano saattaisi vihdoin saada kunnon asukkaat.

      Bernice ja Tohtori ovat tämän hetken paras pari. Vaikkeivät he tietenkään vielä virallinen pari olekaan.

      Torstain 1.jakso päättyi hienoon tripla-cliffhangeriin. Kim Tate työnnettiin alas parvekkeelta. Rossia pamautettiin kivellä päähän ja Joe löi päänsä kiveen. Ja katsojan piti odottaa puoli tuntia mitä seuraavaksi tapahtuu.

      Simonia näyttelevä kaveri on sen verran mielenkiintoisen oloinen näyttelijä ja hahmo sekä selvästi työnsä osaava mies, niin että tässä tilanteessa olisin valmis pitämään hänet sarjassa pitempäänkin. Onhan liki puolet kylän asukkaista murhaajia, joten kai yksi haponheittäjäkin mahtuisi joukkoon?

      Joe Tate tapettiin. Vai tapettiinko? Sarjasta näyttelijä kuitenkin poistui. Haastattelussa näyttelijä kertoi että esittämä hahmo on kuollut, mutta kun ruumista ei kukaan nähnyt niin herää aina kysymyksiä. Joe Taten viime vaiheet ovat olleet niin kummallisia, että mietin onko sarjan kulisesseissa ollut jotain draamaa. Saiko Porteous potkut vai irtisanoituiko kunnianhimoinen nuori näyttelijä itse? Hollywood miehellä selvästi tähtäimessä ja on jo käynyt itseään Amerikan puolella esittelemässä.

      Kim Tate siis määräsi Grahamin joka onkin yllättäen Kimin rakastaja jo lukuisten vuosien ajalta (älkää kysykö miksi, siinä uudellenkirjoitetussa juonessa ei ollut päätä eikä häntää) tappamaan Joen. Kun Graham oli matkalla tekemään sitä Cain ilmestyy paikalle ja pamauttaa Joea nyrkillä koska nuori mies häpäissyt Debbien kunnian (HAH!) ja Joe lyö päänsä kiveen kaatuessaan maahan. Cain kuvittelee että on tappanut Joen, mutta myöhemmin selviää että nuori kartanonherra olikin vielä siinä vaiheessa elossa. Sitten on epämääräinen kohtaus kivisillan/viaduktin kupeessa jossa Graham palaa takaisin autolleen ja itkee siinä hetken aikaa. Tappoiko hän todella Joen ja hävitti tämän ruumiin vai auttoiko hän toisen pakoon ja antaa vaan kaikkien ymmärtää että Joe olisi kuollut tämän suojelemiseksi Kimiltä? Tämä kaikki jäi ainakin tälle katsojalle HYVIN epäselväksi. Mielenkiintoista tässä oli kuitenkin Cainin reaktio. Dingle leikkii aina niin isoa gansteria, mutta nyt kun oli "tappanut" jonkun niin alahuuli väpisten istui keittiössä ja joi kaljaa kädet täristen niin että puolet maltaisesta roiskui lattialle. Naamiot tippuivat kunnolla... Mielenkiintoista myös että isä nyt on "tappanut" lempityttärensä sulhasen. Ja tätä seikkaa hän ei tietenkään kertonut Debbielle. Saapa nähdä kauan tämä salaisuus säilyy salaisuutena ja miten vaikuttaa isän ja tyttären suhteeseen.

      Joen poistuminen johtaakin kysymykseen Home Jameksen suhteen. Saako Robert kuljetusfirmansa takaisin? Miten tämä kaikki vaikuttaa sen toimintaan?

      Viikko loppui kuitenkin onnellisesti. Debbie pidätettiin ja laitettiin koppiin. Nyt kun vielä heittäisivät sellin avaimen pois niin olisin tyytyväinen (mutta eihän niin käy, koska eihän Dingleille käy koskaan mitään pahaa).

      • plotplotplot

        Simon näyttelijå Liam A. on sen tyyppinen että saa hyvin rooleja urallaan. En pitänyt kokematonta Porteusta sen tyyppisenä näyttelijänä, joka jäisi vuosiksi sarjaan. Eikä Joe hahmokaan ollut onnistunut. Sama tunne Grahamista,tunkkainen tupakoitsija. Voi olla, että parittavat Kimin ja roisto Frank Claytonin ja niin pääsee tytär Brooksin nassunessa Kartanoon. Hollyoksista on otettu script editoriksi marymies, lukee hänen tw.
        Kimin poika on 22v. toivottavasti on hetero hahmo.


      • EiEmmerdalessaSimoa
        plotplotplot kirjoitti:

        Simon näyttelijå Liam A. on sen tyyppinen että saa hyvin rooleja urallaan. En pitänyt kokematonta Porteusta sen tyyppisenä näyttelijänä, joka jäisi vuosiksi sarjaan. Eikä Joe hahmokaan ollut onnistunut. Sama tunne Grahamista,tunkkainen tupakoitsija. Voi olla, että parittavat Kimin ja roisto Frank Claytonin ja niin pääsee tytär Brooksin nassunessa Kartanoon. Hollyoksista on otettu script editoriksi marymies, lukee hänen tw.
        Kimin poika on 22v. toivottavasti on hetero hahmo.

        "Simon näyttelijå Liam A...."
        Liam A. näytteli Simoa?


    • Lähtevät-Saapuvat

      Saapuvat:
      Tom Chambers (tuttu englantilaisista sairaala-sarjoista) on palkattu Emmerdaleen. Näyttelee Leylan Clive sulhasta. Odotan innolla miten hyvä näyttelijä sarjaan sopeutuu, toivottavasti hyvin!
      Heartbeat-sarjasta tuttu David Lonsdale puolestaan näyttelee Victorian palkaamaa yksityisetsivää jonka pitäisi löytää Adam. Luulen että on sarjassa vain muutaman jakson ajan vierailevana tähtenä.

      Lähtevät:
      Ross ja Rebecca. Lähtevätkö yhdessä vai erikseen, sitä ei Eastieoaks kertonut. Molemmat kuitenkin poistunevat sarjasta kahden viikon sisällä.

      • epävarmuuudenaikaa

        Ongelma ja jännityksen aihe katsojalle kun Ross haluasi ottaa Moseksen mukaansa ja Rebecca Sebastianin. Se ei käy Charitylle ei tietenkään Robertille eikä Aaronille.
        Ross on rikos, väkivalta ja huumetaustainen eikä aivovammaisesta Rebeccasta,joka on myös rötöstellyt ja vaarantanut Sebin hengen ole huolehtimaan pojasta. Australiaan lähtö yritys salaa Sebin isältä Robertilta oli rikos. Kelvottomia lapsen huoltajia kumpikin.Entäpä jos yrittävät viedä väkisin lapset? Katsojat eivät hyväksyisi lapsien lähtöä. Se olisi törkeä teko tuotannolta.


      • ViivaPerään
        epävarmuuudenaikaa kirjoitti:

        Ongelma ja jännityksen aihe katsojalle kun Ross haluasi ottaa Moseksen mukaansa ja Rebecca Sebastianin. Se ei käy Charitylle ei tietenkään Robertille eikä Aaronille.
        Ross on rikos, väkivalta ja huumetaustainen eikä aivovammaisesta Rebeccasta,joka on myös rötöstellyt ja vaarantanut Sebin hengen ole huolehtimaan pojasta. Australiaan lähtö yritys salaa Sebin isältä Robertilta oli rikos. Kelvottomia lapsen huoltajia kumpikin.Entäpä jos yrittävät viedä väkisin lapset? Katsojat eivät hyväksyisi lapsien lähtöä. Se olisi törkeä teko tuotannolta.

        "Ross on rikos"
        Hyvin kerrottu.


      • ROBRONIDIOT
        epävarmuuudenaikaa kirjoitti:

        Ongelma ja jännityksen aihe katsojalle kun Ross haluasi ottaa Moseksen mukaansa ja Rebecca Sebastianin. Se ei käy Charitylle ei tietenkään Robertille eikä Aaronille.
        Ross on rikos, väkivalta ja huumetaustainen eikä aivovammaisesta Rebeccasta,joka on myös rötöstellyt ja vaarantanut Sebin hengen ole huolehtimaan pojasta. Australiaan lähtö yritys salaa Sebin isältä Robertilta oli rikos. Kelvottomia lapsen huoltajia kumpikin.Entäpä jos yrittävät viedä väkisin lapset? Katsojat eivät hyväksyisi lapsien lähtöä. Se olisi törkeä teko tuotannolta.

        Ihan yhtä rikostaustainen, tämä Robertkin on. hän on vain erityyppinen rikollinen, kuin Ross. Robert on huijari joka piiloutuu tämän liikemies imagonsa taakse. Samoin myös Aaronilla rikostaustaa hänhän oli hiljattain linnassakin. Ross kumminkin, vaikka pahoja rikoksia tekee, niin rakastaa Mosesia ja muuta perhettään, toisinkuin tämä Robert ei rakasta muutakuin itseään ja rahaa.


      • DaleEmmer
        ROBRONIDIOT kirjoitti:

        Ihan yhtä rikostaustainen, tämä Robertkin on. hän on vain erityyppinen rikollinen, kuin Ross. Robert on huijari joka piiloutuu tämän liikemies imagonsa taakse. Samoin myös Aaronilla rikostaustaa hänhän oli hiljattain linnassakin. Ross kumminkin, vaikka pahoja rikoksia tekee, niin rakastaa Mosesia ja muuta perhettään, toisinkuin tämä Robert ei rakasta muutakuin itseään ja rahaa.

        Jos kerran Ross rakastaa perhettään niin miksi hän on niin väkivaltainen ja käyttää huumeita? Eikä vain käytä vaan jättää kamaa lojumaan ympäri taloa niin että Moses saattaa vahingossa maistaa itsekin palan kokkelia tai hepoa. Niin ja se yliannostus-infarkti kun Rossin piti katsoa lapsensa perään.. En mitenkään jaksa ymmärtää että joku on sitä mieltä, että Sebin olisi parempi olla muistihäiriöisen äitinsä ja tämän väkivaltaisen narkkari poikaystävänsä kanssa kun toisena vaihtoehtona on kaksi rakastavaa isää Robertin ja Aaronin muodossa. Kyllä Sebin paikka on Sugden isänsä luona Emmerdalen kylässä eikä niiden kahden hörhön kanssa jossakin bile-Ibizalla.


      • nastalautaanaaronhautaan

        No aaron nyt ei ainakaan ole tarpeeksi tasapainoinen huolehtimaan lapsesta, kun hädin tuskin pystyy itsestään huolehtimaan. Aaron on aina pienenkin vastoinkäymisen jälkeen viiltelemässä tai yrittämässä itsemurhaa. Ehkä olisi Chasille parempi, että Aaron oikeasti tappaisi itsensä ettei tarvitse koko ajan murehtia pojan itsetuhoisuutta. Robertinkin hahmo toimii paljon paremmin ilman tätä itkupilli draamakuningatarta.


      • DaleEmmer
        nastalautaanaaronhautaan kirjoitti:

        No aaron nyt ei ainakaan ole tarpeeksi tasapainoinen huolehtimaan lapsesta, kun hädin tuskin pystyy itsestään huolehtimaan. Aaron on aina pienenkin vastoinkäymisen jälkeen viiltelemässä tai yrittämässä itsemurhaa. Ehkä olisi Chasille parempi, että Aaron oikeasti tappaisi itsensä ettei tarvitse koko ajan murehtia pojan itsetuhoisuutta. Robertinkin hahmo toimii paljon paremmin ilman tätä itkupilli draamakuningatarta.

        No joo, tähän nyt en oikein voi väittää vastaan kun olen aika pitkälti samaa mieltä. Robert on paljon tasapainoisempi ja kiinnostavampi hahmo kuin Aaron, jonka tarinakuviot tuppaavat olemaan lähinnä kärsimyspornoa ja itkeskelyä. Sebastianin kohtalo ratkennee kahden viikon sisällä. Ross ja Rebecca poistuvat sarjasta, mutta vievätkö Sebin ja Moseksen mukanaan vai eivät ei ole vielä tiedossa. Spoilerit ja juonipaljastukset (viralliset ja epäviralliset) ovat asian tiimoilta harvinaisen epäselviä. Pitänee ilmeisesti vain odottaa ja katsoa...


      • RobronKiinnostavin

        Eastieoaks darrenin tekstit aiheuttivat eilen aikamoista angstia palstoilla. Viime viikolla Victoria sai tietää että Moira murhasi Emman ei Adam ja sitten Vic möläytti kotonaan Rebeccan kuullen, että Aaron auttoi Adamin pakoon. Käyttääkö Bex sitä kiristyksenä jotta saa Sebin pääasiallisen huoltajuuden? Hämmentäviä aikoja ollut jo liian pitkään.


      • DaleEmmer
        RobronKiinnostavin kirjoitti:

        Eastieoaks darrenin tekstit aiheuttivat eilen aikamoista angstia palstoilla. Viime viikolla Victoria sai tietää että Moira murhasi Emman ei Adam ja sitten Vic möläytti kotonaan Rebeccan kuullen, että Aaron auttoi Adamin pakoon. Käyttääkö Bex sitä kiristyksenä jotta saa Sebin pääasiallisen huoltajuuden? Hämmentäviä aikoja ollut jo liian pitkään.

        En oikein ymmärrä miksi Eastioaks saa aina haukkuja ja p*skaa niiskaansa kun tekee juonipaljastuksia, niinkuin eilen taas kävi. Eihän se viestintuojan vika ole... Mutta Darren tuntui itsekin olevan vähän hämmentynyt siitä mitä tuleman pitää. Jos Becks tosiaan kiristäisi Sebin itselleen Aaronin hölmöilyjen ja Vicin möläytysten takia niin aikamoinen painolasti siitä syntyisi robronin välille. Painolasti, joka taatusti söisi Robertia sisältä ja jossakin välissä mies varmaan heittäisi sen aika ikävästi takaisin Aaronin naamalle. En myöskään tajua sitä juonipaljastusta, että he menettävät Sebin, mutta käyvät samantien puhumaan sijaissynnyttäjän käytöstä uuden vauvan hankintaan. Eihän yhtä lasta voi korvata toisella! Jotenkin tuntuu, että juonipaljastuksista puuttuu ISO pala, joten ehkä paras olla miettimättä niitä liikaa ja katsoa mitä tuleman pitää. Tai sitten uusi tuottaja on tosiaan päättänyt tuhota robronin lopullisesti niin että hänen tyttöystävänsä olisi osa Emmerdalen ainoaa LGBT shippiä ja saisi näin enemmän huomiota ja tarinakuvioita kuin nykyhetkellä.


      • SilverRulette

        Kun Kate Brooks avasi hiljattain Twitter tilin niin ensimmäisten seurattavien joukossa oli Labour johtaja, vasemmiston Guardian lehti ja Ash eli Matty. Sidos- ja kiinnostus,painostus ryhmät näkyy selvästi. Omaa gay porukkaa otetaan töihin. Kuinka paljon jo IM aikana Brooks ym vaikutti sarjan valintoihin? Matty hahmo on huono. Vanessan Johnny pojalle on tehty ulos oma leikkimökki ja huvimaja asunnon takaosaan.
        En ole koskaan pitänyt Vanessa hahmosta ja Charity on nyt työjuhtana jotta lesbo Brooksin naisystävä saa julkisuutta. Vanity, on Robron kopioitua puppua ja häilyville nuorille tytöille varmaan jännää katsottavaa,aikuista vanhempaa ihmistä ei kiinnosta heidän tekemiset.
        4v sitten uusi Robert saapui ja muutti sarjaa paljon Aaronin kanssa. Enkä ymmärrä sellaisten ihmisten ajatus maailmaa jossa miespari ei saisi kasvattaa omaa biologista lasta jonka äiti tiedetään. Netissä,somessa on hyvin paljon myrkyllisiä vaikuttajia ja vihaajia.


      • Odotellaanpariviikkoa

        Surrogaatin eli sijaissynnyttäjän käyttö Englannissa ei ole laillista mutta sitä tapahtuu siten että vain kuluista maksetaan ja ongelma on, että synnyttäjä katsotaan laillisesti lapsen äidiksi vaikka munasolu olisi jonkun toisen naisen luovuttama m/m pareille. Esim. Californiassa laki sallii mm parin maksaa kunnolla surrogaatille eikä hänellä ei ole mitään oikeuksia lapseen.
        ED ja Robron englantil fani palstojen ikävä puoli on että asioista vouhotetaan vihamielisesti liikaa väärin tiedoin ja vähätellen oman biologisen lapsen merkitystä ihmiselle.


      • odotteluaon

        Selvennys vielä edelliseen txt. Englannissa lain mukaan surrogaatti nainen merkitään heti lapsen syntymän jälkeen äidiksi,joka voi hankaloittaa prosessia ja kestää jonkun aikaa kun lapsi on siirretty oikeille vanhemmilleen virallisesti.
        ED seuraajana minua on ärsyttänyt jatkuva hullu vänkäys onko Robert Sebin isä ja lapsekas toive että paha Rebecca vie Sebin pois. Lilly vauva on nyt näytellyt Sebastiania vuoden ja vaihto toiseen lapseen on edessä viimeistään keväällä.


    • Jawline

      Maxine A. on kirjoittanut ma 5.11 ja 6.11 jaksot, P.Copeland ohjannut. On Robertia, Aaronia ja Sebastiania koskevaa. Viettävät Sebin aikaisia syntymäpäiviä. ?? Mitä sitä ennen seuraavan viikon aikana tapahtuu? Ross tekee tänään Rebeccalle ehdotuksen muuttaa pois jne. Ross itse on ainakin lähtee pois pe 2.11. Katsojalle epävarmuus Sebastiania jatkosta on vaikea koska häntä on näytetty hyvin paljon ja olemme seuranneet tiiviisti vauvan kehitystä. Tiedämme myös että lapsen esittäjä tulee vaihtumaan.

    • Onnistuuko.avioliitto

      Kun spoilausketjussa ollaan. Niin tietääkö kukaan, meneekö Debbie ja Tom (Joe Tate) naimisiin? Koska paljastuskuvissa näkyy Debs Sarahin kanssa, jossain kirkon kappelissa hääpuvussaan. Vai kuoleeko Joe oikeasti, Cainin toimesta?

      • DaleEmmer

        Eivät mene. Debbie on halvan hutsun näköinen häämekko yllään jo sairaalan kappelissa sairaalapapin kanssa odottamassa kovasti että hänestä tulisi kartanonrouva ja saisi Taten luottokortin omaan käyttöönsä, mutta Joe ei koskaan ilmesty paikalle.

        Se kuoleeko Joe oikeasti vai ei, ei 100% varmuudella selvinnyt katsojille ts. ruumista ei koskaan nähty. Näyttelijä kuitenkin poistunut sarjasta eli joko Joe kuoli tai pääsi pakoon. Kuolema kuulostaa silti paremmalta vaihtoehdolta kuin elinikäinen tuomio kivinaama Deborahin kanssa.

        Nähtäväksi myös jää milloin (jos milloinkaan) Cain kertoo tyttärelleen että tappoi tämän sulhasen. Vaikkei Cain häntä oikeasti tappanutkaan, Dingle vain luulee tehneensä niin.


      • Sebastianiaeisaaviedä

        Debbie näyttelijä saisi jo lähteä sarjasta ulos tekemään sitä kolmatta kersaa tai vankilaan 5v/paeta ulkomaille Sarahin kanssa tai Sarah voisi kuolla. En koskaan pitänyt Andystä ja harmi, että tekivät vielä Jack pojan joka on jäänyt syrjään. Jos pikku Jackin isäksi paljastuisi, siis juonen uudelleenkirjoitus, Cameron niin söpö punertava liehu tukkainen poika sopisi hyvin Robronin kasvatiksi. Tämä ajatus tuli eilestä jaksosta. Luulen,pidän todennäköisimpänä että Seb palaa kylään melko pian jos edes lähtee Bexin mukaan. Vauvan hoito on nyt nähty ja juonet pitäisi suunnata nyt Robertin uusiin bisnesasioihin,Haulagen palautus yms.
        Debbien lisäksi vastenmielisyyteni Cainia ja Moiraa,Mattyä kohtaan on lisääntynyt entisestään.


      • DaleEmmer
        Sebastianiaeisaaviedä kirjoitti:

        Debbie näyttelijä saisi jo lähteä sarjasta ulos tekemään sitä kolmatta kersaa tai vankilaan 5v/paeta ulkomaille Sarahin kanssa tai Sarah voisi kuolla. En koskaan pitänyt Andystä ja harmi, että tekivät vielä Jack pojan joka on jäänyt syrjään. Jos pikku Jackin isäksi paljastuisi, siis juonen uudelleenkirjoitus, Cameron niin söpö punertava liehu tukkainen poika sopisi hyvin Robronin kasvatiksi. Tämä ajatus tuli eilestä jaksosta. Luulen,pidän todennäköisimpänä että Seb palaa kylään melko pian jos edes lähtee Bexin mukaan. Vauvan hoito on nyt nähty ja juonet pitäisi suunnata nyt Robertin uusiin bisnesasioihin,Haulagen palautus yms.
        Debbien lisäksi vastenmielisyyteni Cainia ja Moiraa,Mattyä kohtaan on lisääntynyt entisestään.

        Samaa mieltä Moirasta ja Cainista. Ja eritoten Debbiestä. (Matty ei ole vielä itselle vastenmielinen, ainostaan ärsyttävä). Tämän viikkoinen keskustelu lähinnä Cainin suulla siitä että toisten ihmisten murhaaminen ja tappaminen ja vahingoittaminen on ihan OK oli uskomattoman moraalitonta toimintaa sarjan käsikirjoittajilta. Varsinkin se kun hän kehtasi syyttää Rossia ja Joe'a happohyökköyksestä ja unohti oman tyttärensä osuuden kokonaan. Jotenkin vastenmielistä miten sarja kirjoittaa uhreista syyllisiä ja kaikin keinoin yrittää tehdä Dingle prinsessasta oikeaa pikku pyhimystä. Jack tehtiin varaosiksi ja niin sarja ja pojan äiti häntä kohtelevatkin. Sääli tosiaan että hänelle annettiin aikoinaan niin legendaarinen nimi.

        Vaikka olen kyllästynyt pettämiseen ja salasuhteisiin niin toivon että Graham ja Moira päätyvät sänkyyn. Näyttelijöillä oli tämän viikon kohtauksissa aikamoista kemiaa mielestäni. Saisi Cainkin kunnolla nokilleen kun kerrankin joku veisi hänen partnerinsa. Moirakin voisi saada vähän eloaan takaisin ja skottiemäntä vastaan Kim ensi vuoden alussa Grahamin katsellessa vierestä voisi olla aika mahtavaa saippuaa.


    • näinon

      Lainaus alkupään kirjoitukseista:
      "Ikävä kyllä Josephin näyttelijä ei silti ole tarpeeksi vahva, heikko roolissaan ja liian tummapiirteinen."

      Joseph-näyttelijä on valittu loistavasti. Hän on isoisänsä Frankin tapaan tumma, muistuttaa tätä muutenkin kovasti. Täti Zoe oli todella tumma ja eksoottinen., lieneekö peruja äidiltä, Frank Taten ensimmäiseltä vaimolta. Hullunkatse periytyy isä Crisiltä. Ainoastaan äitiään nykerönenäistä Rachelia poika ei muistuta.
      Olen katsonut Emmerdalea vuodesta 1997.

      • joeoliilkeäpahahahmo

        Joe Tate hahmo kuoli 11.10.2018 joten ei ole naamalla enää merkitystä. Cain Dingle löi Joeta joka kaatui ja pää osui pihatie kivetykseen ja paikalla ollut Graham vei tajuttoman tai jo kuolleen Joen pois autossaan. Cain luulee tappaneensa Joen ja on epäselvää hoitiko Graham homman loppuun.
        Kartanon omistaja on ollut koko ajan Kim Tate, joka on nyt vankilassa josta pääsee keväällä. Graham Foster on hänen työntekijänsä ja heillä on ollut suhde. Joe oli vain ilkeä petollinen työntekijä joka törsäsi rahoja ja teki kiusaa kyläläisille ja hurahti Debbiehutsuun. Näyttelijä Claire King aloittaa kuvaukset vuoden alussa. Näin on kerrottu. Kimin poika James tulee sarjaan myös.


    • Hgtgt

      Googlatkaa Emmerdale official ja löydätte sarjan viralliset sivut.

      • somanywaystofollowEd

        Heh, Kyllä Täällä kirjoittelevat ovat jo kauan sitten löytäneet kaikki hyödyllisimmät sivustot ja useat myös tavat seurata sarjaa Britti ajassa.


    • DaleEmmer

      Bob palkattiin takaisin baarimikoksi Villapakkaan. Omasta mielestäni Bob hahmona on parhaimmillaan juuri villapakan tiskin takana joten mielestäni tämä oli viikon kohokohta ja paras tapahtuma. Tosin muuten herra Hopella menee vähän heikosti. Uudet tuottajat kun päättivät ettei Laurel rakastakaan Bobia ja tämä jätti miehen hyvinkin kevyin perustein. Koditonkin mies on...

      Rishi, Bob, Jimmy ja Pete strippasivat vierailevalle eläkeläiskerholle pubissa. Siis sellaisella Village People meiningillä. Ajatuksena aika kauhea juonikuvio ja luulin että myötähäpeä olisi aikamoista, mutta loppujen lopuksi jakso oli aika hauska. Ei varmaan yllätä ketään, että Petellä oli tästä porukasta se paras kroppa. Mietin vain että millainen "someraivo" ja huuto olisi syntynyt jos miesten sijaan esim. Laurel, Moira, Victoria ja Pearl olisivat stripanneet tai vaikka tehneet burleskiesityksen samassa paikassa yhtä vähin vaattein...

      Guy Fawkesin kokkoiltaa vietettiin perinteisin menoin ja Lachlanin tappaman Gerryn muistoksi avattiin Dougin rakentama muistopuutarha. Tämäkin oli mukavaa katsottavaa, lähinnä koska siinä oli aitoa pienen kylän tunnelmaa.

      Marraskuun alussa myös monien kyläläisten rintapieleen ilmestyivät punaiset paperiset unikkokukat 1.maailmansodan loppumisen juhlapäivän kunniaksi.

      Muistini mukaan Robertkin piti kukkaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Robert ja Aaron olivat muutenkin aika paljon esillä. Charity kiristi (tietää että Ross on narkkari) Rossin jättämään Moseksen kylään, mutta Sebastian annettiin äitinsä ja tämän uuden narkkaripoikaystävän matkaan kun Rebecca ja Ross muuttivat Liverpooliin. Jakso jossa tämä kaikki tapahtui oli aikamoinen pohjanoteeraus ja vahvisti mielipidettäni siitä Emmerdalen uusien tuottajien mukana sarjaan on tullut aimoannos miesvihaa. Jakso ratsasti ainakin omasta mielestäni aika pitkälti ajatuksella, että isillä ei ole mitään oikeuksia lapsiinsa ja että lasten paikka on aina äitinsä luona jne. Tuntuu nimittäin niin oudolta että Ross luopuisi ainoasta ihmisestä josta hän välittää, eli Moseksesta noin vain. Ja toisaalta on yhtä kummallista, että Robert joka rakastaa poikaansa antaisi tämän muistihäiriöisen naisen ja väkivaltaisen miehen, miehen joka yritti murhata Robertin, kasvatettavaksi. Aaron otti Sebastianin lähdön ehkä vielä Robertiakin kovemmin ja jopa kaappasi lapsen hetkeksi itselleen. Kaappaus tietysti johti vielä pahempaan tilanteeseen. Eikä asiaa helpottanut, että Aaron vielä ehdotti että hankkisivat toisen lapsen menetetyn Sebastian tilalle sijaissynnyttäjän avulla. Vaikka Aaronilla kauhea vauvakuume onkin, niin ei yhtä lasta voi korvata toisella, ei maailma niin toimi!

      Niinkuin sanoin Rossin ja Rebeccan lähtö / Sebastian kuvio on ollut aikamoista kuraa ja sekavaa katsottavaa. En oikein tiedä mitä ajatella. Paras skenaario on Sebastinia näytellyt lapsi vaihdetaan toiseen, kun alkoi olla aika selvää että kyseessä on tyttö ja tämä kuvio on tehty vain teknisessä mielessä niin että kun hän tulee takaisin niin tulee toisen "näyttelijän" esittämänä. Pahin tulevaisuudennäkymä on taas se että uudet tuottajat haluavat pyyhkiä kaikki edellisen tuottajan kuviot ja hahmot pois niin että saavat omille jutuilleen enemmän tilaa ja Sebastianin olemassaolo käytännössä unohdetaan. Englanninkielisessa fanikunnassa Sebastianin olemassaolo jakaa mielipiteitä hirmuisesti ja asioista eri mieltä olevat kommentoivat toista leiriä tai itse vauvaa välillä hyvinkin inhottavaankin sävyyn. Lähinnä suurimmat Aaron fanit haluaisivat että vauva yksinkertaisesti kuolisi pois ja Robertia enemmän ymmärtävät taas näkevät Sebin Sugdenien seuraavan sukupolven edustajana ja näin ollen hyvinkin tärkeänä hahmona sarjan jatkumoa ja tulevaisuutta ajatellen.

    • jotaintuleviaasioita

      Ensi viikolla Robert ja Nicola juonivat yrittäen saada Joen kidnappaus kiristys keinoin varastaman Robertin osuuden takaisin Home Jamesista. Aaron on yksin Liverpoolissa katsomassa Sebiä ja Robert hoitaa Nicolan sairaita lapsia.. mielenkiintoista.
      Ed vahvistanut: Uutena vuonna Paddyn ex-vaimo Mandy Dingle saapuu ja vierailee kylässä jonkun aikaa. Ehkä Paddylle tulossa teini yllätys lapsi? Screentesteistä tihkunut tietoja myös Kerryn Amyn tyttären recastista koska Halfpenny on vaki roolissa Casyalty sarjassa. Kim Tate on ehkä vain ensi vuoden sarjassa.

      • DaleEmmer

        Ja taas yksi Dingle lisää. Pahimmassa tapauksessa 2 jos pennun kera saapuu. Ihan kuin niitä Dinglejä ei olisi jo sarjassa muutenkin liikaa!

        Robertin ja Nicolan yhteisiä juonitteluja odotan innolla.


    • DaleEmmer

      Emmerdalessa oli uusi tunnusmusiikki eilisessä jaksossa. Tunnus soitettiin pelkällä pianolla. Vähän vanhahtavaan tyyliin, mutta ei se mitenkään pahalta kuulostanut. Syy tunnusmusiikin vaihtamiseen oli mainoskampanjan aloitus. Joulumainokset (John Lewis-tavaratalo kaikkein näyttävimmin) tulevat näillä hetkillä televisioihin Briteissä ja ITV mainoskanavana juhlisti sitä siten että kaikki heidän tv-tunnuksensa soitettiin yhden päivän aikana pelkästään pianolla. Joulunalun mainokset ja niihin liittyvä hehkutus ovat hyvin erikoinen brittiläinen perinne...

      Debbie ilkeine kielineen ajoi Grahamin tarttumaan pulloon. Oli jopa yksi kohtaus, jossa naispaholainen löi viinapullon keittiönpöytään jonka ääressä Graham istui ja totesi että juopa tuosta vähän lisää. Ja alkoholisti-Grahamhan tietenkin joi. Viinanpiru ei vaan sovi Grahamille, hänestä kun tulee aina pirun ilkeä juoppo. Cain isä tietysti oli heti puolustelemassa tytärtään. "Debbie on se kaikkein suurin uhri tässä kaikessa" oli se mieleenjäänyt lausahdus häneltä. Niin ei siis Ross joka sai happoa naamalleen Debbien takia tai Joe joka menetti henkensä Debbien takia? Ei, vaan Debbie itse on se uhri. Dinglet osaavat uhriutumisen ja marttyyrina olemisen niin hyvin!

      Matty on ärsyttävä! Ja lyhyt! Kun hän on baaritiskin takana villapakassa, niin hyvä kun on pää hädin tuskin näkyvissä. Olen aika varma, että hän seisoo kaljalaatikon päällä tiskin takana yltääkseen tarjoilemaan asiakkaille. Kaljalaatikoista puheenollen opin eilisestä jaksosta uuden sanan: "drayman". Englanissa on näköjään oma ammattinimekkeensä henkilölle joka tuo pubiin oluttynnereitä ja lisää juotavaa. Sitä toisteltiin useampaan kertaankun Victoria heilasteli vähän aikaa villapakkaan lisää kaljaa kantavan "draymanin" kanssa. Mietin, että miten tämäkin aikonaan sitten Suomen jaksoihin käännetään kun kyseistä ammattinimikettä ei suomen kielessä tietääkseni ole. Villlapakan tavarantoimittaja (näyttelijä tuttu Hollyoaksista) oli kuitenkin aika limanuljaska, mutta onneksi isoveli Robert ehti pelastamaan Victorian isommasta pulasta.

    • Toljottava.Graham

      Hyvä, että Graham otti lopputilin, ilkeän nilkin Joen hommista. Lähinnä siksi, koska Joen, herra iso herranleikkiminen ja mustan auton takapenkillä istuskelu, oli niin naurettavaa snobbailua. Graham jopa aukaisi hänelle autonovenkin.
      Miksi Joe tarvitsi tuollaisen autonkuljettaja/hovimestarin?
      Kun hän ei ole edes mikään isompi herra.
      Miksi Joen palveluksessa oli kaikenlisäksi, tälläinen robottimainen tyyppi, kuten Graham.
      Ihan kuin jossain Bondleffassa. Ihme ettei miehellä silmät kuivu päähän, kun aina puhuessaan, tuijottaa ilmeettömänä ja silmät auki, räpyttämättä niitä kertaakaan. Yrittää puhuakkin huuliaan liikuttamatta. Kummallinen tyyppi.

    • testamentattunako

      Periikö Noah Dingle Joe Taten?

      • sarjatykkäätehdäköyhäksi

        Joe Tate ei omistanut mitään joten ei ole jaettavaa. Ruumista ei ole vielä löydetty. Hän oli Kim Taten palkkaama työntekijä joka tuhlasi rahaa ja kiusasi kyläläisiä. Kim Tate on vankilassa hän vieraili lyhyesti lokakuussa. Näyttelijällä on muita töitä vielä kesken aloittaa ED kuvaukset joskus tammikuussa ja ruudussa lienee helmi maaliskuussa.
        Viime viikolla Nicola King on päässyt töihin Home farmille ja tavoite on hyötyä Kimin bisneksestä, Robert on mukana juonessa ja haluaa ainakin Home James omistuksensa takaisin. Graham on hieman tuuliajolla ryyppää ja rähjää. Joe Tate oli kimpassa ja Syd Fairlanen kanssa,joka kidnappasi huhtikuussa Aaronin vaatien 100k rahaa ja Robertin täytyi luovuttaa osuutensa HJ Joelle saadakseen rahat. Typerä kiristys ja gansterien roisto juoni. Robertin kuuluu saada omansa takaisin.


    • DaleEmmer

      Ihanan Bernicen ja komean tohtori C:n suhde sai ensimmäisen kolauksen kun molemmat heidät tyttärensä päättivät juonia yhdessä ja tuhota suhteen. Varsinkin tohtori C:n tytär on todella kiero kissa juonissaan! Ja isä tietenkin täydellisen sokea kieron tyttärensä suhteen. Samaan aikaan kylän toisella puolen tohtorin ex-vaimo Maya aloittelee suhdettaan(?) nuoren (liian nuoren?) Jacobin kanssa. Tästä jotenkin huomaa, että maailma on muuttunut kun Nicola aikoinaan vanhempana naisena vei 16-vuotiaan Robertin neitsyyden se oli vain hauska juonikuvio, mutta nyt vuonna 2018 samanlainen Mayan ja Jacobin suhde on kirjoitettu paljon kierommaksi, jopa vähän epämääräisen epämukavaksi katsojalle.

      Tällä viikolla tein myös sellaisen huomion että Emmerdale ei oikein toimi jos koko juonikuvio tapahtuu kylän ulkopuolella, eikä oikeastaan liity Emmerdalen mitenkään. Tarkoitan siis Cliven ja Frankin ja vähän Leylankin taideväärennös juonta. Eivät modernin taiteen galleriat ja rikkaat taiteenkerääjät vain kuulu emmerdalen maailmaan ja näinollen naurettava juonikuvio jätti vähän kylmäksi. Lähtikö huijari-Clive nyt sitten lopullisesti? Onko Frankin ja Meghanin ero nyt sitten lopullinen? Osaako ihana Leyla tehdä muuta rakastua väärin miehiin ja sitten itkeä katkerasti? Katsojalle heräsi paljon kysymyksiä, mutta sai vähän vastauksia.

      Dawn palasi takaisin kylään. Enkä oikein tajunnut miksi. Sarja kun ei mielestäni kaipaa huoraavaa ja varastelevaa narkkaria, mutta takaisin hän kuitenkin palasi. Aiheutti heti jännitystä Peten ja Rhonan välille, kun Pete varsin järkevästi ja suorasanaisesti ilmoitti ettei halua suonensisäisiä huumeita käyttävää narkkari huoraa kylään, mutta Rhona sai siitä tietenkin aiheen pitkään moraalisaarnaan jossa lopulta todettiin Peten olevan suvaitsematon punaniskainen juntti. Tämä on taas yksi esimerkki siitä minua kovin häiritsevästä miesvihasta mitä uusi tuottaja rakastaa hahmojen suuhun kirjoittaa. Mietin oikeasti miksi Dawn (näyttelijär kuitenkin ihan kelpo) palasi ja paras ratkaisu olisi jos hän sattuisi kertomaan Robertille tai Aaronille Rossin olevan myös narkkari (Charityhän tämän myös tietää ja sai siksi pitää Moseksen itsellään, mutta ei ole vaivautunut kertomaan asiasta mitään sukulaiselleen, että se siitä Dinglejen läheisyydestä taas...) ja pojat saisivat näinollen Sebastianin takaisin, mutta tänään luin sitten juonipaljastuksia että naisen paluu liittyy jotenkin pappi Harrietiin, tuntevat ilmeisesti toisensa jotenkin entuudestaan.

      Lachlan palaa myös (joskin vain vierailevana tähtenä) takaisin sarjaan. Jes!

      Viikon kohokohta oli kuitenkin se kun pahassa juoppoputkessa oleva Graham kaatoi aamiaismuroihinsa tölkillisen kaljaa ja lopsi sen sitten tyytyväisenä suihinsa. Aika äijä kyllä tuo Graham! Ja hassua kyllä juoppona hän näyttää enemmän ihmiseltä ja oikeastaan jopa paremmannäköiseltä kuin selvänä ollessaan, jolloin hän lähinnä muistuttaa robottia.

    • Emmerdalemaista

      Todentotta, känni tekee Grahamista inhimillisemmän. Selvää näytellessään, äijä on aina niin kivikasvoinen tönkkö. Etenkin silloin, kun oli Joe Taten hommissa.

      Ankeailmeinen tuittuileva Jacob siis rakastuu, hienoa!
      Josko se viimeinkin poistaisi nuo pojan synkät vakioilmeet.
      Pete Bartonin ehdoton ja fanaattinen narkkarihuorien ja huumeiden vastustaminen, johtunee menneisyydestä. Eikös hän aikoinaan diilannut huumeita/pillereitä ja sitten serkkutyttö Hollykin kuoli huumeiden yliannostukseen. Joskaan ei Peten välittämiin huumeisiin.

      Leyla on Pearlin lisäksi, yksi turhista roolihahmoista. Ei hänen ikideittailustaan ja vääristä miesvalinnoistaan löydy mitään mielenkiintoista. Ei olisi uskonut, että aikoinaan Ericin pajalle ompelijaksi tullut naikkonen, jäisi sarjaan tälläisen turhamaisen hölmöilijän rooliin.

      Dawn on minulle ihan uusi tapaus. Bobilta on kuollut samanniminen tytär. Muutaman kerran sarjaan on tullut samannimisiä. Esim. Daz. Daz oli Andyn veli ja nyt Daz on Danin velikin.
      Myös Ross niminen on ollut kahdesti. Ross Barton ja Paddyn serkku Ross Kirk poliisimies, johon Donna rakastui.

      Röyhkeää porukkaa nuo Dinglet, kun käsittääkseni tunkeuituvat luvatta majailemaan naapurinsa Ericin taloon. Muu majoitus ei heille kelpaa, pitää saada pyöriä puoliksi hajoneen
      mörskänsä nurkilla ja kuitenkin käyttää naapurin taloa hyväkseen.
      Minkähänlaisen hepulin Pollard saa palatessaan matkoilta, nähtyään Dinglen sotkut kodissaan.

    • Joe.Tatesta

      "Joe Tate ei omistanut mitään joten ei ole jaettavaa. Ruumista ei ole vielä löydetty. Hän oli Kim Taten palkkaama työntekijä joka tuhlasi rahaa ja kiusasi kyläläisiä"

      Huijasi tämä Joe Tate kyläläisten lisäksi katsojiakin. Puhuihan hän niin vakuuttavasti kartanolle muuttaessaan, kuinka olikaan kaivannut sinne. Missään kohtaa ei ole tullut ilmi mitään sellaista, että hän olisi vain palkattu huijari. Ilmeisesti hän huijasi myös Grahamia, jolle puhui Chris Tatesta isänään ja kuinka kostaisi isänsäkin puolesta Charityn temput Dingeille.
      Koska ja miten tämä "valejoe" paljastuu? Missä on sitten aito, oikea Joseph Tate?
      Ilmestyykö Noahin oikea velipuoli koskaan sarjaan?

      • TatevuodenKärsimys

        Oikea Joe Tate oli kyseessä mutta hänen tarinaansa,taustaa on muutettu siitä mitä alussa meille kerrottiin. Näyttelijä ei halunnut jatkaa? Claire Kingin paluusta Kimin rooliin ED oli sovittu jo vuosi sitten. Kim on ilmeisesti vain ensi vuoden. Kimin James pojan pitäisi tulla myös.
        Juonena Joe,Debbie,Graham on ollut tylsä ja hidas samaa typerää jauhamista.Vain yksi I.M aikainen epäonnistunut juoni viritelmä taas tiimiltä jota osattu tehdä. Graham on yhtä inho joten saa häipyä myös. Kartanon sisustuskin on ollut karsea.


    • robroninjouluEiTietoa

      D.Foster ohjaa ensi viikolla ti- useita jaksoja.? Tietoa on,että teinit ajaa autolla ja Daz ajaa humalassa Grahamin päälle ja aikoo häipyä kylästä. Lachlan nähdään myös mutta miksi? Robert ja Belle ei ole cast listalla. Maya/Jacob draamaa johon Livkin sotketaan.
      Viime viikon naamiais fiksaatio heteromies häpäisy oli: tri Cavanaugh puettiin Bernicen mekkoon.
      Joulun häät Marlon/Jessie. Vanessa muuttaa Charityn luo Willapakkaan poikansa kanssa,huh pelkäsin että lesbo tuottaja antaa sutturalleen Mill asunnon ja friikki Matty on jo työssä Willapakassa..on siinä katsojalla kestämistä. Viime viiko oli tylsä.

      • teinientemppuviikko

        Foster ja droonit. Teinit Lianna Cavanagh,Amelie ja Noah ajelivat Dazin työautolla pitkin maaseudun teitä ja auto suistui pellolle kirkkaassa päivänvalossa ja lähtivät kävellen kylään. Taksista ulospistetty känninnen Daz löysi auton ja ajoi takaisin kylään ja olikin jo pimeä ilta! ja Daz törmäsi humalaiseen Grahamiin ja pakeni. Yrmy Graham sai vain kolhuja ja poliisi sai jo eilen pe tietää teinien keppostelun mutta ei sitä kuka törmäsi Grahamiin. Lachlanista ei ollut mitään. Dawn hahmoa nähdään enemmän jatkossa,tuntee Harrietin.
        Spoilerin poikasia,epätarkkoja on jo kk eteenpäin tammikuulle.


      • DaleEmmer
        teinientemppuviikko kirjoitti:

        Foster ja droonit. Teinit Lianna Cavanagh,Amelie ja Noah ajelivat Dazin työautolla pitkin maaseudun teitä ja auto suistui pellolle kirkkaassa päivänvalossa ja lähtivät kävellen kylään. Taksista ulospistetty känninnen Daz löysi auton ja ajoi takaisin kylään ja olikin jo pimeä ilta! ja Daz törmäsi humalaiseen Grahamiin ja pakeni. Yrmy Graham sai vain kolhuja ja poliisi sai jo eilen pe tietää teinien keppostelun mutta ei sitä kuka törmäsi Grahamiin. Lachlanista ei ollut mitään. Dawn hahmoa nähdään enemmän jatkossa,tuntee Harrietin.
        Spoilerin poikasia,epätarkkoja on jo kk eteenpäin tammikuulle.

        Heh, ohjaaja-Foster tosiaan tykkää kuvata ilmasta käsin autolla-ajo kohtauksia. Eikä siinä mitään suhteellisen komeaa katsottavaahan ne ovat. Päivä tosiaan näkyy muuttuvan Yorkshiressä pimeäksi illaksi vieläkin nopeammin mitä lumettomassa Suomessa tähän aikaan vuodessa! Daz tosiaan ajoi kännissä myös kännissä olleen Grahamin kumoon ja mikä parasta antoi teini-ikäisen tyttärensä ottaa vastuun itselleen, eikä avannut suutaan edes sillä hetkellä kun poliisi pidätti tytön. Voi raukempaa kaveria kuin Daz edes olla olemassa? Onko positiivista ajattelua, mutta voisiko tämä vihdoin olla se hetki jolloin tuo turhake kirjoitettaisiin lopullisesti sarjasta ulos?

        Olisko Dawn Harrietin kauan kadoksissa ollut tytär? Näyttelijätär on tähän saakka on ollut ihan OK, ei siinä mitään, mutta hahmona hän toistaa samaa kaavaa: kaunis mutta huonoon elämään retkahtanut nainen, tosin sanoen toisinto Hollystä ja vale-Hollystä. Sori vaan, mutta henkilökohtaisesti en vaan todellakaan kaipaa yhtään uutta narkkaria Emmerdaleen joten omaperäisyys pisteitä uudelle tuottajalle tästä hahmosta tasan nolla.

        Noah oli kerrankin suoraselkäinen nuori mies ja tunnusti tekonsa poliisille Charityn toisen pojan Ryanin avustuksella, josta Dingle nainen tietenkin veti maissipaprika raivarit lapsilleen. Noahin komensi yläkertaan vaihtamaan vaatteet "koska haisi kyttäasemalta" ja Ryanille raivosi siitä että etteivät he ole mitään vasikoita vaan hoitavat asiat sisäisesti. Täysin tekopyhä ja naurettava Dingle-koodi iski jälleen kerran.


    • DaleEmmer

      Suomessa vast'ikään alkanut happohyökkäys tarina sai lopullisen(?) loppunsa eilisessä Englannin jaksossa. Prinsessa Deborah Dingle vapautettiin kaikista syytteistä ja hän palasi takaisin kotiin muiden Dinglejen hurratessa ympärillä. Eikä se riittänyt vaan syyllisestä tehtiin vielä enemmän uhria kun usean hahmon voimin toisteltiin että oikeastaan happohyökkäysen syypäitä olivat Joe ja Graham itse. Ja juuri uuden sydämen saanut Sarah ja isoäiti Dingle kävivät vielä sotkemassa kartanon sisätilat kananmunilla ja ruuantähteillä....
      KUINKA VASTUUTTOMAKSI EMMERDALE OIKEIN ON MENNYTKÄÄN? Happoiskut ovat valitettavaa arkipäivää Briteissä joten millaisen mielikuvan sarja lähettää siitä että tekee iskun tilanneesta henkilöstä ei pelkästään syyttömän, vaan vieläpä uhrin? Mietin, että miltäköhän oikean elämän happoiskun uhreista tai heidän omaisistaan oikein tuntui katsoa eilistä jaksoa? Jos sarja voi lähettää vääränlaisen yhteiskunnallisen viestin niin tässäpä oli oppikirjaesimerkki. Vaan olisihan tuo lopputulos pitänyt arvata, sillä eihän nykyEmmerdalessa Dingle roistoja koskaan laiteta vastuuseen.

      Netin Vimeo-videopalvelussa pyörii Emmerdalen koekuvausnauhoja ja niiden perusteella James Tate on palaamassa takaisin sarjaan. Siitä kuka näyttelijä roolihahmon esitettäväkseen saa ei ainakaan minulla ole vielä tietoa.

      Jessien poikaa ja Elliksen velipuolta, tällä hetkellä vankilassa olevaa Billy Fletcheriä sen sijaan tulee esittämään Jay Kontzle. Mielenkiintoinen (no mielenkiintoinen ja mielenkiintoinen...) yksityiskohta on että kaverilla ei käytännössä ole lainkaan näyttelijäkokemusta enkä ole varma koulutuksestakaan mutta koska hän pelaa futista erään Emmerdalen näyttelijän kanssa samassa joukkueessa niin on saanut työpaikan ilmeisesti sen kautta. Ei pidä tietysti tuomita ennakolta ennenkuin on nähnyt miten homma toimii ruudussa, mutta jotenkin katsojana toivoisi, että hahmoja esittämään valittaisiin se paras *näyttelijä*, eikä sitä parasta kaverin kaveria.
      Olen valittanut jo aikaisemminkin suosimisesta sarjan sisällä kun tuottaja nostaa tyttöystäväänsä kovaa vauhtia sarjan päähahmoksi ja se sama meno näköjään jatkuu muutenkin.

      Suosiminen, häiritsevästi lisääntyvä miesviha ja eilinen jakso olivat se kuuluisa viimeinen oljenkorsi joka katkaisi kamelinselän: tuottaja Iain MacLeod, kaikki (paitsi Gerryn tappaminen, grr...) on annettu anteeksi! Tule takaisin, näillä nykyisillä kolmella sopanhämmentäjällä ei ole aavistustakaan mitä he ovat tekemässä, muuta kuin tuhoamassa hyvän sarjan.

      • UUSIKETJUtarvitaanJo

        DaleEmmer, Aloita uusi ketju koska tämä on jo liian pitkä, hidas ja evästepakon takia hankala
        uusillakin laitteilla mobiilikäytössä ja IE 11 selain ei toimi kunnolla enää,pitkä komentosarja.
        Vuosikin vaihtuu sopivasti.


      • AloitaUusiKeskustelu
        UUSIKETJUtarvitaanJo kirjoitti:

        DaleEmmer, Aloita uusi ketju koska tämä on jo liian pitkä, hidas ja evästepakon takia hankala
        uusillakin laitteilla mobiilikäytössä ja IE 11 selain ei toimi kunnolla enää,pitkä komentosarja.
        Vuosikin vaihtuu sopivasti.

        Miksi et itse aloita uutta ketjua? Sehän on helppoa kuin...
        Mut on niin kiva siirtää vastuu muille tekemättä itse mitään.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe