Naton kannatus on 98 prosenttia!!

NatoMarxilainen

Ettekö nyt tajuaa, että meidän on välittömästi päästävä sinne Naton rakenteisiin oikein kunnolla, kun ihan just tulee 100 vuotta kun meikäläiset yritti lahdata kaikki kapitalistit ja porvarit, sekä maanviljelijät ja sen tapaiset suurin piirtein ja ympäripyöreästi. Vaatetuksen perustella, päätettiin ammutaanko tai ei ja ammuttiin joskus ihan varmuuden vuoksi RAUHAN JA RAKKAUDEN PUOLESTA!!

MYÖS NATO ON RAUHAN JA RAKKAUDEN PUOLESTA. (erityisesti sen rakenteet)

Me mennemme Natoon, onhan siitä 100 vuotta kuin Me toverit taistelimme paremman huomisen puolesta, nyt menemme Natoon ja verkostoidumme kilpien ja miekkojen suojaamina ja käytettävissä on mitä massiivisin arsenaali, kun me olemme jo puoliksi lahottaneet koko pajan!!

Nyt on kiire kannatus on jo 98 prossaa, huomenna Natoon!!

Ikuisen Rauhan takaa vain ja yksin omaan NATO, puolustusliitto!!

Sosialismissa vielä Natoa tarvitaan ja sairaita, mutta sen jälkeen voin taata työ tappaa ja jos ei sekään niin nälkä tai rutto, joten kun pääsemme itse pääasiaan eli itse kommunismiin jolloin valtiotkin katoaa ja vallitsee ikuinen rauha, vähänkin sairas, joku esimerkiksi tavalisessa pahemmassa flunssassa ja kuumeessa oleva tulee poistaa. Voimme myös poistaa ihmisiä jotka eivät kannata riittävän fanaattisesti Natoa ja myöhemmin kommunismia rutolla, jolloin siihen nähden mustasurmakin 1350-51 oli pieni yskä. Siinä omaan napaansa tuijottavat menee, meillä ei ole ilmastopäästöjen vuoksi varaa kuluttaa happea ihan kaikkien, mutta unohtakaa tämä, ei kansan tarvitse ymmärtää mitä silloinen Maailman keskuskomitea omassa neroudessa päättää, kansan tai pikemminkin entisten kansojen on mahdoton ymmärtää niin monimutkaisia ja vaikeasti ymmärrettäviä kuvioita. Pääasia on, että jos haluatte elää rauhassa kannatatte Natoa. Ne poistetaan jotka ei riittävän fanaattisesti kannata Natoa. Hokekaa siis sitä Natoa, että varmana muistatte ja hokekaa sitä silloin kun ette muuta uskalla puhuakaan ja veikkaan, että pian ette teekkään mitään muuta kuin huudatte "Suomi tarvitsee Natoa, Natoa, Nato kannatus on demokraattisen 100 prosenttinen." Jos ei huuda tarpeeksi tuomitaan Keskuskomitean korkeimman asteen vaarallisuusluokkaan kuulumisesta.

Kun liitymme Natoon tapahtuu ihania asioita.

NATO, Ikuinen rauha ja ikuinen hiljaisuus. Tavoitteena on vain yksi armeija joka takaa maailman rauhan ja 100prosentisen yksimielisyyden missä päin maailmaa tahansa, mistä asiasta tahansa. Ei ikinä enää sotia. Meillä on niin kauniita ajatuksia.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NiinVarmaanJOO

      siinä oikea paskiainen, Naton kannattajat on värikästä porukkaa. heh :))

    • HyiHyi

      Niillä heittelee noi kannatusprosentit hieman tämä on paras tänään 98 % prosenttia. "Länsimainen." Trotski kyllä sai jää hakulla päähänsä Meksikossa, joten lännessä se aika tavalla oli lopulta, sekin oli aivan sairas.

    • HyiHyi

      Niillä heittelee noi kannatusprosentit hieman tämä on paras tänään 98 % prosenttia. "Länsimainen." Trotski kyllä sai jää hakulla päähänsä Meksikossa, joten lännessä se aika tavalla oli lopulta, sekin oli aivan sairas.

    • Khjuyt

      Nato on kommunistinen ajatusmalli yhteisvastuullisuineen ja taakanjakoineen. Kommuuni, unioni, yhteisö, globalisaatio, internationaali, kaikki samaa kommarihapatusta. Eikö se mene jästipäiden kaaliin, että vapaus on kommareilla vain eliittiä koskevaa.

      • Näin on, mulle tuli sama mieleen. Kyllä tässä omassa eriskummallisuudessaan ja perverssiidyessän on oma sairas logiikkansa.


    • Voitu mikä typpi, kommunisti, Naton kannattaja, ja sitten vielä en viitsi sanoa etnistä taustaa, joko tää on vitsi, tai siten Nato on vielä mainettaan pahempi järjestö. Kaikki hullut kannattaa sitä, korjaan hullutkin. heh :D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on sinun ja rakkaasi ikäero?

      Kirjoita, jos rakkaasi on nuorempi/vanhempi 🥰
      Ikävä
      187
      3311
    2. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      266
      2404
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      138
      2350
    4. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      183
      2255
    5. Mies minkälaisista naisista yleensä

      Tykkäät? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
      Ikävä
      101
      1966
    6. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      103
      1792
    7. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      14
      1707
    8. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1542
    9. Voihan J-mies

      Olet ajatuksissani jatkuvasti, voisitko poistua sieltä kun en saa mitään tehdyksi. Seuraavaa kohtaamista odottaessa.. 🤭
      Ikävä
      91
      1412
    10. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      13
      1313
    Aihe