Köyhäin vuosi

Joka vuosi se tulee, nimittäin n-kurkiaisen elintarvike ja köyhyyspoliittinen kokonaisarvio, sekä ennuste tulevalle vuodelle. Jokainen voi myös havaita sen, että yleensäkään se ei ole kovinkaan helppoa luettavaa kenellekään.
Tämän vuoden köyhyyden päätapahtumia ovat olleet ruokajonojen toimintaedellytysten vakiintumattomuus. Ja tulisikin miettiä sitä miten verotuksen sisäisin keinoin momenteilta toisille voidaan siirtää painopistettä siten, että e tarvikkeita on saatavilla niitä tarvitseville. Kovin vähän on tehty myös kansankeittiö ja kansalaisten työperäisen elintarvikeoikeudenmukaisuuden toteuttamisen eteen.
Ja tämä tulee epäilemättä heijastumaan myös ensivuoden tilanteeseen, jolloin varsinkin papereilla köyhyytensä rahoittamisen osaavat joutuvat tilanteeseen, jossa heidän on tehtävä kombinaatio, missä osa elämään tarvittavista elintarvikkeista joudutaan rahoittamaan työllä. Ja, kun kansalaistyö ja kansankeittiö toimintaa ei ole sen etsikkoajasta huolimatta tahdottu kehittää. On selvää, että kokonaisvaltainen köyhyyteen liittyvä ravintoepäoikeudenmukaisuuden määrä voi tulla lisääntymään.
Lihaan ja sen puutokseen liittyvät vitamiini ongelmat on ratkaistava jollain tavalla. B-vitamiiniryhmäänhän on jo nyt saatavilla eniten korvikkeita. Mutta esim. n-kurkiaisen köyhyysperäisen nälän aikaansaamat ongelmat elimistöön ovat aiheuttaneet sen, että korvike bertta ei kuitenkaan auta. Ja voi olla, että sitä on ehkä osalla suomalaisista jopa genetiikassa, että vain luontainen muoto imeytyy oikealla tavalla.
Jokainen ymmärtää myös sen, että kansalaistyöstä saatava ruoka, sen eri muodoissaan, joko elintarvikeoikeuksina tai kansankeittiöstä tarjottuna on paras tae sille, että ne ihmiset, jotka kokevat itsemääräämisoikeuntensa siihen oikeuttavan. Voivat saada ne elintarvikkeet tai niistä valmistettavan ravinnon, joka muutoin ehkä jää puuttumaan elämästä, koska osaamispohja ei ole riittävän laaja, että paperipohjaisella tavalla voisi koskaan olla mahdollista saada elintarvikkeita. Pullopatrol, keräys ja löytytalous, kun vaativat kuitenkin kaikkein huolellisimman ja suunnitelmallisimman ajankäytön. On osattava koijan laadinta, toimittava kosteutta, sääskiä yms. vastaan.
Kombinaatioita ja integraatioita on ehkä mahdollista suorittaa ruokajonojen, kansankeittiön ja kansalaistyön välillä siten, että kaikilla on mahdollisuus elintarvikeoikeudenmukaiseen elämään? Koska uutena ryhmänä nyt sitä vähäistä määrää köyhyystöitä, jota on, tulee tekemään myös ne, jotka ovat osanneet paperiköyhyyden.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katso_yllä_alla

      Ainaista sekotekstiä:

      "Ja tulisikin miettiä sitä miten verotuksen sisäisin keinoin momenteilta toisille voidaan siirtää painopistettä siten, että e tarvikkeita on saatavilla niitä tarvitseville. "

      "Lihaan ja sen puutokseen liittyvät vitamiini ongelmat on ratkaistava jollain tavalla. B-vitamiiniryhmäänhän on jo nyt saatavilla eniten korvikkeita. "

      Elintarvikkeita on saatavilla riittävästi niitä tarvitseville. Jos palkka- tai eläketulot eivät riitä, yhteiskunta kustantaa toimeentulotuen, joka riittää monipuoliseen ja terveelliseen ruokavalioon, jos tuen saaja ei käytä saamiaan rahoja johonkin muuhun. Ruokajonojen ihmiset ovat itse valinneet käyttää rahansa johonkin muuhun kuin ruokaan.

      "n-kurkiaisen köyhyysperäisen nälän aikaansaamat ongelmat elimistöön"

      Jos Nälkäkurkiainen näkee nälkää, johtuu se jostain muusta kuin köyhyydestä. Katso yllä.

    • mahakas__

      Onko n-kurkiainen joutunut työttömäksi?

      • ota.kertakäyttönikki

        Niin, ja vaihtanut nimimerkkiä?


    • Hoituri_suljetulta

      Teksti on paskakurjen tekstiä mutta aloittaja ei ole p-kurki itse.
      P-kurki on vielä suljetulla ja sieltä ei päästetä koneelle ja nettiin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1316
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      896
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      53
      890
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      77
      809
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      764
    7. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      756
    8. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      744
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      737
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe