Skitsofrenian keksijät olivat natseja

fdasa

Skitsofrenian isät Eugen Bleuer ja Emil Kraepelin olivat negatiivisen eugeniikan innokkaita harrastajia, jotka kannattivat potilaidensa surmaamista ja sterilointia aikansa natsiaatteen mukaisesti ensisijaisena hoitovaihtoehtona keksimiinsä mielikuvitussairauksiin, joiden biologista pohjaa ja alkuperää eivät innokkaista yrityksistään huolimatta kyenneet todistamaan. Nämä omahyväiset sadistiset kusipäät eivät osanneet erottaa post-enkefaliittista parkinsonismia post traumaattisesta stressireaktiosta, minkä vuoksi heidän kehittämänsä diagnoosit olivat sekavia ja epämääräisiä oirekuvaltaan ja ennusteeltaan. Heidän mielestään muun muassa psykiatrin vastustaminen ja seksin harrastaminen ruman tai samaa sukupuolta olevien ihmisten kanssa olivat mielisairauden oireita. Modernin psykiatrian edustajat ovat näiden natsien perinnöllisiä ja heitä erottaa nateista vain toimiva oikeusvaltio, joka estää massamurhaamasta satoja tuhansia ihmisiä oman aatteen nimissä. Kuten sopii, nämä nykyajan natsiaatteen edustajat puuhastelevaat tutkimuksissaan 0,1 % geneettisten riskien ja"skitsofreenikoiden" aivoista löydettyjen satunnaisten aivojen rakenteellisten poikkeamien parissa, vaikka pelkästään puhumisella ollaan Lapin avoimen dialogin mallissa saatu ns. "skitsofrenian" eli väkivaltaisesta hoidosta johtuneiden psykoottisten oireiden kroonistuminen laskemaan kymmenesosaan parissakymmenessä vuodessa. Skitsofrenia ei ole validi psykiatrinen häiriö eikä sairaus, mutta se on näiden natsien ansiosta peruste syrjiä ihmisiä työelämässä ja terveydenhuollossa.

27

636

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 83883838

      Skitsofrenia termi on äärimmäisen loukkaava termi kuvaamaan ketään ihmistä - se halventaa ihmisyyttä ja sillä oikeutetaan heitä kohtaan liittyvät ihmisoikeusloukkaukset ja kontrollointi ja kyseinen termi vain lisää stigmaa ja ennakkoluuloja ja voi olla raskaampi taakka kantajalleen kuin oireet mitä kokee. Ikäänkuin heidän ihmisyytensä olisi laitettu tämän teemin alle, jolla kuvataan heidän paranoidisuuttaan tai heikkoa toimintakykyään, outouttaan verrattuna normaaliina tai (muiden mielestä) puutteellisuuttaan. Kaikki skitsofrenia-termissä huutaa : tätä ihmistä tulee hoitaa (muuttaa),tässä ihmisessä on vikaa, jokaisella ihmisellä on käsitys kuinka skitsofreenikot tarvitsevat lääkkeitä (neurotoksisia neuroleptejä) mikä on iskostettu ihmisten tajuntaan ja tämä ihmiskasti tarvitsee kontrollointia ja lääkkeitä jopa vastoin tahtoaan. Termiin liittyy pelkoja aggressiivisuudesta.

      Kyseinen termi huonoine ennusteineen ja epämääräisine kuvauksineen pitäisi pudottaa sairausluokituksista. Se on loukkaus ihmisyyttä vastaan kuten homous aikanaan oli.

      • Siili69

        Japanissa on kuulemma muutettu skitsofrenian nimitystä neutraalimpaan suuntaan ja tuloksena on, että ihmiset tekevät vähemmän itsemurhia ja muutenkin heidän hyvinvointinsa oli parempi.


      • r6h97
        Siili69 kirjoitti:

        Japanissa on kuulemma muutettu skitsofrenian nimitystä neutraalimpaan suuntaan ja tuloksena on, että ihmiset tekevät vähemmän itsemurhia ja muutenkin heidän hyvinvointinsa oli parempi.

        Minkä takia skitsofrenian nimitystä pitäisi muuttaa? Miksi ei poistaa koko humpuukitermi kokonaan? Eihän tossa Japanin toiminnassa ole mitään järjen hiventäkään.


    • HoHhOiJjAA2323

      Niin, nykyäänhän mielensä pahoittaminen on kuuminta hottia.

    • Pärpärälämölömöö

      Ei yllätä yhtään, kun natsien pahuuden tietää.

      • veripalttujehova

        Natsit ovatki itse ihan alinta kastia. Humaani älymystö pitää heitä pilkkanaan.


      • veripalttujehova
        veripalttujehova kirjoitti:

        Natsit ovatki itse ihan alinta kastia. Humaani älymystö pitää heitä pilkkanaan.

        Mutta joos siis kyllä toi avaus tuskinpa pitää paikkaansa.
        Voi olla yksilöllistä toki.
        Osalla voi olla ns pahat intressit. Mene ja tiedä.


    • lääkkeeteivätoleratkaisu
    • dfsadsadfas

      Toisin sanoen nykyinen psykiatria käyttää natsien kehittämää diagnoosia ihmisten leimaamiseen. Se on vähän sama asia, jos Mein Kampfia keskeisenä oppikirjana maailmanpolitiikan tutkimuksessa. Esimerkiksi Hitlerin teoriaa juutalaisuuden ja bolsevismin aiheuttamasta uhasta arjalaiselle rodulle pidettäisiin ihan uskottavana tietellisenä oppina, eikä vihapuheena. On se kumma kun itseään edistyksellisenä pitävät liberaalit palvovat näitä karkeita, alkeelliselle rotuajattelulle perustuvia natsismista juontuvia stereotypioita, joita hyödynnetään psykiatrisessa diagnostiikassa. Voisi jopa kysyä, eikö poliittisten eliittien suuri ja väsymätön taistelu todellisia ja kuviteltuja natseja vastaan yletykään kulmabaarien rasistivitsejä kertovia alkoholisteja kauemmaksi? Miksi he eivät tee jotain tälle aivan kamalalle ja hirvittävälle sorrolle, josta miljoonat ihmiset joutuvat ympäri maailmaa kärsimään?

      • ÖKATOHEBOSÄ

        Paha snao onko avauksessa faktuaalista tietoa.
        Ei välttämättä, mutta mahdollista sekin , mutta voi riippua yksilöstä.
        Tuskinpoa nyt kaikki psykiatrit ois natsimielisiä.
        En usko.
        Saattoi olla toi avaus siis hieman kaukaahaettua.


      • dfsasadfa
        ÖKATOHEBOSÄ kirjoitti:

        Paha snao onko avauksessa faktuaalista tietoa.
        Ei välttämättä, mutta mahdollista sekin , mutta voi riippua yksilöstä.
        Tuskinpoa nyt kaikki psykiatrit ois natsimielisiä.
        En usko.
        Saattoi olla toi avaus siis hieman kaukaahaettua.

        Näin aloittajana voisin hieman sarkastisesti kysyä, että millä kriteereillä sitten avaus ei olisi ollut kaukaa haettu? Kuinka monta hullua sinun mielestäsi olisi pitänyt massamurhata ja sterilisoida eurooppalaisten psykiatrien piirissä suositun eugeniikan nimissä? Riittääkö 110 %? 200 % ehkäpä? Miksi 100 % kaikista natsi-Saksan hulluista ei riitä? Oliko esimerkiksi 40 000 psykiatrisen potilaan näännyttäminen nälkään Ranskan mielisairaaloissa liian vähän? Faktaa on, että negatiivinen eugeniikka oli natsiatteen kovinta ydintä ja sen nimissä toteutettiin ne kuuluista hirmuteot, mitä niin sanotusti "hyvät ihmiset" vielä nykyäänkin tykkäävät kauhistella. Sekä Bleuer että Kraepelin olivat eugenisteja (olisi ollut kaukaa haettua väittää, että eivät olisi olleet..eugeniikka oli tuolloin sääntö eikä poikkeus psykiatriassa). Faktaa on myös se, että negatiivisen eugeniikan nimissä massamurhattiin ja sterilisoitiin arviolta 73-100 % skitsofreniadiagnoosin saaneista ihmisistä Saksassa. Tämä oli juuri sitä, mitä Bleuer halusi eksplisiittisesti kirjoituksissaan. Tosin skitsofreenikkojen määrä ei laskenut vaan nousi Saksassa toisen maailmansodan jälkeen, mikä jo itsessään todistaa skitsofrenian perinnöllisyyshypoteesin vääräksi. Mutta se ei ole haitannut valtavirtapsykiatriaa, joka perverssillä tarmolla kunnostautuu geneettisten riskien seulomisessa ja aivovaurioita aiheuttavien lääkkeiden tyrkyttämisessä, vaikka ne todistetusti eivät paranna ns. skitsofreenikoiden toimintakykyä eikä poista psykoosioireita etenkään pitkällä aikavälillä. Psykiatrit eivät ole sataan vuoteen saaneet selville tämän mystisen "sairauden" etiologiaa eivätkä oppineet parantaman sitä, koska sellaista ei ole. Heidän ideologinen dogmaattisuutensa lähenteleekin nähdäkseni älyllistä kehitysvammaisuutta, mikä on vahingoksi myös heidän potilailleen, jotka kärsivät aidoista ongelmista ja aidoista traumoista elämässään.


      • dsfadas
        ÖKATOHEBOSÄ kirjoitti:

        Paha snao onko avauksessa faktuaalista tietoa.
        Ei välttämättä, mutta mahdollista sekin , mutta voi riippua yksilöstä.
        Tuskinpoa nyt kaikki psykiatrit ois natsimielisiä.
        En usko.
        Saattoi olla toi avaus siis hieman kaukaahaettua.

        Tietenkään kaikki psykiatrit eivät olleet natsimielisiä tai edes eugeniikan kannattajia. Mutta esimerkiksi saksalaisista psykiatreista yli puolet kuuluin natsipuolueeseen, eli he olivat yli seitsemän kertaa yliedustettuina verrattuna muihin ammattiryhmiin. He olivatkin lääkäreistäkin kaikkein aktiivisimpia natseja. Harva psykiatri vastusti aktiivisesti psykiatristen potilaiden massamurhia ja suurin osa kannatti niitä ja osallistui niiden toteuttamiseen. Yksikään näistä psykiatreista ei saanut minkäänlaista tuomiota teoistaan, joitakin siteerataan edelleen psykiatrian alan oppikirjoissa. Bleuer ja Kraepelin olivat tunnettuja psykiatreja ja aktiivisia eugenistisen liikkeen jäseniä. Psykiatrisen genetiikan isä Ernst Rudin oli päävastuussa Saksan sterilisaatiolakien kanssa, sattui myös olemaan Kansainvälisen eugenistien liiton puheenjohtaja, jonka Kraepelin palkkasi varta vasten Saksaan kehittämään nykyistä valtavirtapsykiatriaa hallitsevaa psykiatrisen genetiikan tutkimusta.


    • rahatukunvoimalla

      Kun vaan tarpeeksi isoa rahatukkua heilutellaan nenän edessä, niin voipi alkaa natsiaate kiinnostaa, jollei nyt aivan tyhmä yksilö satu olemaan. Ja lääkärithän eivät tyhmimmästä päästä taida olla, koska ovathan pääsykokeet läpäisseet, johon ei kykene ihan kaikki tavalliset tallaajat.

    • abduli
    • Benjamin.Rotanhaju

      "Skitsofrenian keksijät olivat natseja"

      Nykyään niin ei saa sanoa koska se on anti-semitismiä.

      • BauernkuittaaKaasulla

        Arvaapa Milläköhän tautinimikkeellä ensimmäiset juutalaiset lastattiin tuhottavaksi


    • buubatibaabaa
      • Anonyymi

        Tuohon kuluu rahaa noin 4% bkt:sta psykiatrian muodossa .Suomen bruttokansantuote vuonna 2017 224 miljardia.


      • Anonyymi

        Tutkimusten mukaan psykiatriassa "hoitojen kehittyminen" korreloi erityisesti vakavissa mielisairauksissa suhteellisen kuolleisuuden lisääntymiseen:

        "With respect to mortality, a substantial gap exists between the health of people with schizophrenia and the general community. This differential mortality gap has worsened in recent decades"
        https://jamanetwork.com/journals/jamapsychiatry/fullarticle/210034

        Eugenismin varjo on tosiaan pitkä ja määrittää jopa sitä, miten psykiatriassa määritellään "hoidon kehitys".


      • Anonyymi

        Tutkimusten mukaan psykiatriassa "hoitojen kehittyminen" korreloi erityisesti vakavissa mielisairauksissa suhteellisen kuolleisuuden lisääntymiseen:

        "With respect to mortality, a substantial gap exists between the health of people with schizophrenia and the general community. This differential mortality gap has worsened in recent decades"
        https://jamanetwork.com/journals/jamapsychiatry/fullarticle/210034

        Eugenismin varjo on tosiaan pitkä ja määrittää jopa sitä, miten psykiatriassa määritellään "hoidon kehitys".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkimusten mukaan psykiatriassa "hoitojen kehittyminen" korreloi erityisesti vakavissa mielisairauksissa suhteellisen kuolleisuuden lisääntymiseen:

        "With respect to mortality, a substantial gap exists between the health of people with schizophrenia and the general community. This differential mortality gap has worsened in recent decades"
        https://jamanetwork.com/journals/jamapsychiatry/fullarticle/210034

        Eugenismin varjo on tosiaan pitkä ja määrittää jopa sitä, miten psykiatriassa määritellään "hoidon kehitys".

        Aika rohkee ehdotus, että ensimmäisen sukupolven lääkkeet olisivatkin parempia kuin toisen sukupolven lääkkeet.


    • Valopäitä

      Nykypäivän eugenistit on enemmän taloususkonnon palvojia.

    • Anonyymi

      juu, yksi heidän ajatuksiaan toteuttava on Nina Lammi vähän kuin Eugenia Marphis (Eugenia Marphisin ohjelmaa se noudattaa joukkoineen, eikä tajua olevansa tosi kusessa, koska jengi teki KV-rikosilmoituksen, joka käsitellään aina, vaikka ilmoittaja haluaisikin sen vetää pois).

    • Anonyymi

      Otappa esille Google maps ja kirjoitappa sinne seuraava osoite: Psychiatry An Industry of Death Museum, 6616 Sunset Blvd Los Angeles California.

      Tämän löytyminen maailmankartalta Los Angelesista kertoo totuuden siitä, mitä psykiatria on. Nyt vaan kaikki tapahtuu lääkkeitä kirjoittamalla.

    • Anonyymi

      Mun edesmennyt pappa jota en koskaan ees tuntenut asa humaani:

      Te ette ymmär. Perttel oli rikas mesta. Toivose pölli lammiko. Miun poika menetti hermoistansa yli puolet. Te suomalaiset ette saa takas kunno yhteiselo enne ku kelaatte sen läpi - ootte henkisi rikollissi. Joku lisää: te sairaanhoitajat ette tee mitää oikein. Teille koittaa helvetti

    • Anonyymi

      Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että ratifioituja ominaisuuksia omaava vaihtoehto mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe