Hyvä isännöintiyritys Keravalta

Kokemuksia kaivataan isännöintiyrityksistä Keravalla.
Ilmoita

Sampolanaukiolla vastapäätä helluntaiseurakuntaa on paras tuntemani. Ainakin huima ero isännöitsijättäreen Ali-Keravalla, jonka LVI-tekniikan tuntemus ei yllä edes nollaan. Väitti lämmön talteenotolla saavan alennusta kaukolämmön perusmaksusta!
Ilmoita
Taloasema keski-uusimaa Oy ja sen yrittäjä-isännöitsijä Reijo Hyvärinen oli isännöitsijämme. Isännöitsijä oli pelottavan surkea toimessaan ja olen varma, että aiheuttaa toiminnallaan vielä suuret laskut osakkeenomistajille. Ammattitaidon osoituksena sanoi itse, ettei ole perillä laista, mutta mielipide löytyy ja sen mukaan toimitaan mitä isännöitsijä sanoo. Kysyin häneltä pätevyysvaatimuksista ko. ammatinharjoittajalle ja paiskasi luurin korvaan , eikä vastannut enää puheluihini tai viesteihini. Asianajajalle vastasi ja oli kertonut osaavansa lain sekä pykälät varmasti paremmin, vaikkei kyseistä asiasta omaakkaan tietoa, mutta hänellä on kirja, josta asia selviää , jos tarvetta olisi. Käytöstavat eivät toki ole vaatimus isännöitsijänvirkaan, mutta luulisi ymmärtävän palkanmaksajansa. Muutenkaan ei hoida mitään asiaa heti, vaan sitten myöhemmin, kun viitsii vaivautua. En voi ymmärtää miksi ko.firmaa käytetään, kun olisi olemassa päteviäkin isännöitsijöitä, joilla ei ole noussut tuo huippuvirka hattuun.
2 VASTAUSTA:
Kirjoitit että oli isännöitsijänne. Kuka teillä nyt on?
Kaikki isännöintiyritykset on hyviä. Vain osakas on väärä.
+Lisää kommentti
Kaikki isännöitsijät ovat huijareita, joku huijaa vain 2-3 tonnia vuodessa, mutta joku toinen huijaa jopa 10000€ vuosittain, aina kuitenkin huijataan.
1 VASTAUS:
Kannattaisi kertoa tästä LÄÄKÄRILLE!
+Lisää kommentti
A-luottoisännointi, ei voi suositella. Ei minkäänlaista asiakaspalvelua osaamista. Rahastuksen osaa. Sais painua huitsinnevadaan Keravalta. Maine on kylläkin levinyt minkälainen on ja se ei lupaa tulevaisuudessa hyvää
1
Ilmoita
Allekirjoitan edellisen, A-luottoisän. kannattaa unohtaa. Todella huonoa palvelua, ei ymmärrä kuka on palkanmaksaja. Luulee itsestään liikaa ja kannattaisi vaihtaa alaa. Lähtisi pois sekoittamasta taloyhtiöiden asioita
1
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hyvä isännöintiyritys Keravalta

Kokemuksia kaivataan isännöintiyrityksistä Keravalla.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta