Gold rush & Yukon gold sarjoissa draamaa tehdään

oyuihjsuyauj

Noissa kullankaivuu ohjelmissa draamaa tehdään monella tapaa. huomaa että aloitusjaksossa keväällä (lehti tulossa puuhun) horsma kukkii kuitenkin joissakin otoksissa. Samoin loppu syksyn ohjelmissa on vihreitä kohtauksia esim punnituksissa, vaikka annetaan ymmärtää että talvi painaa päälle ja puut on lehdettömiä.
Telaa katkeaa kun juuri sitä kuvataan :D
Ihmetellä pitää maankäsittelyn logistiikkaakin noissa. jumalattoman korkeita pömpeleita noin huuhtomot ja sitten kaivuri pitää nostaa mielettömän kasan päälle että yltäisi edes jotenkin lastaamaan maata huuhtomoon.

Pikkuisen mennyt maku noista ohjelmista.

3

68

Vastaukset

  • Niin, viihde-doku,menttejahan ne ovat, mielenkiintoista sellaista. Eikä kukaan pakota katsomaan, jos ei kiinnosta. Tosin kyllästynyt olen itsekin, alussa katsoin joka jakson, nyt satunnaisesti...

    • Juuri näin. Itse en noita juuri katso, mutta yleisen hyvän nimissä on tietysti hienoa, että jonkinlaista asiaakin lähetetään eikä vain pelkkää hottikset pettämissaarella -tauhkaa. Vaikka formaatti olisikin viihteellinen, niin kyllä sisältö ratkaisee. Viihteellisetkin luonto- ja tiedeohjelmat ovat hyvä vaihtoehto niille, joille oppikirjat saati tutkimusartikkelit ovat liian puiseva tai käsittämätön lähestymistapa maailmaamme.


  • Jaa, että ameriikassa tehtäisiin draamaa? Mää ihmettelen miten jossain yhdellä joellakin riittää niitä tukkeja kerättäväksi, vaikka ovat kymmeniä vuosia niiltä jokiosuuksilta niitä tukkeja keräilleet. Käykö joku sinne kaatamassa uusia koko ajan? :)

    Sitten Ameriikan puunhakkaajat. Tällä viikolla palkataan joku. Annetaan kenkää, mutta eiköhän puu kaadu jonkun jalan päälle ja se on taas pakko ottaa takaisin töihin, ketä ei haluttu.

    Sitten tappavien puunkeräimien vaijerit katkeilevat ja oho kävi tuuri, kun ei kuoltu ja 500 kilon rautamötikkä osunutkaan päähän. Mutta ketään ei haittaa, ja sama meno jatkuu.

    Että draamaako??

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.