Miten totuutta vääristellään

harriveijonen

MITÄ ASIASSA KÄÄNNETÄÄN PÄÄLAELLEEN?

Raamattua ei voi ymmärtää, jos tieten tahtoen kääntää kirjoitettua Sanaa vastakohdakseen! Esimerkkejä on elämäni varrella ollut paljonkin, mutta nyt muistan seuraavia:

1. Määräajoista ja hetkistä teidän ei ole tarvis tietää.
Harri Veijonen: Raamattu sanoo, että niistä ei ole tarvis teille kirjoittaa, sillä itse varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. Kun he sanovat nyt on rauha ja turvallisuus. 1 Tess 5:1-3.

2. Jos valvot niin et tiedä hetkeä milloin ylösotto tulee.
HV: Jos ET valvo niin et tiedä hetkeä: Ilmestyskirja: 3:3 Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen. Huom. Hetki tiedetään keskiyön yövartioksi, lyhyeksi ajanjaksoksi kun he sanovat: rauha ja turvallisuus.

3. Jeesus tulee yllätyksenä meille.
HV: Tulla nk. varas on tulla yllätyksenä. Tulla nk. varas yöllä kun he sanovat nyt on rauha ja turvallisuus ei yllätä meitä.

4. Seurakunta pidättää, estää antikristuksen tulemuksen.
HV: Juuri päinvastoin on kirjoitettu, 2 Tess 2: Se päivä ei tule ennenkuin laiton ilmestyy.

5. Jeesus ei tule lainkaan takaisin.
HV: Pilkkaajat täyttävät kirjoituksia sanomalla, ettei Jeesusta tule, 2 Piet 3:8. Me tiedämme, että tulo tapahtuu 2000 vuotta Kristuksen vaiheesta Jerusalemista sovittaessa.

6. Yksi päivä vastaa mitä tahansa.
HV: Meille ei saa olla salassa mitä merkitsee, että Herralle päivä on kuin tuhat vuotta, 2 Piet 3:8. Aikakausista ja määrähetkistä ei meille ole edes tarvis kirjoittaa, koska itse varsin hyvin tiedämme ne, 1 Tess 5:2.

7. Jeesus tulee vain näkyvällä tavalla.
HV: Jeesus tulee ensin omilleen pilviin, tempaa heidät yläilmoihin, 1 Tess 4:17, pelastaen tulevasta vihan ajasta, 1 Tess 5:9, ruumis muuttuu silmänräpäyksessä ylösnousemusruumiiksi, 1 Kor 15:51, ja viisaat lähtevät, Mt 25.

8. Ei ole meidän asiamme tutkia eikä tietää.
HV: Ensimmäisten opetuslasten asia ei ollut saarnata Jeesuksen paluusta. Monet sitä tutkivat ja ymmärrys lisääntyy, Dan 12:4. K.O. Syväntö: "monet matkustelevat edes takaisin ja tieto kasvaa". Veijonen: Kun KIRJAA "matkustellaan", tutkia ei ole väärä käännös! Sinetit avataan.

9. Se aika on salaisuus
HV: Älköön teille olko salassa (1 Tess 5:2) eli aika tiedetään: viimeisen pasuunan soitto, 1 Kor 15:52, ajan kellon keskiyön lyönti, Mt 25:6, jolloin ymmärtäväiset viisaat huutavat keskiyön huutoa: Katso, Ylkä tulee, lähtekää Häntä vastaan. Silloin tyhmät sanovat:nyt on rauha, 1 Tess 5:3. Joku asetetaan sanomaan: nyt on se aika, Mt 24:45. Aika tiedetään kutakuinkin niin kuin Nooan päivinä vedenpaisumuksen tulo, Mt 24:37, jne.

10. Ylösotto tapahtuu sen jälkeen kun evankeliumi on saarnattu todistukseksi kaikille kansoille.
HV: Pakanakristityt eivät ehdi tehdä julistustyötä loppuun ennenkuin Ihmisen Poika tulee pilviin, Mt 10:23, uskovat katoavat kun juutalaisten paatumus päättyy, Room 11:25, messiaanisilla juutalaisilla on päävastuu evankeliumin julistuksesta vihan aikana.

11. Jeesus voi tulla tänään, milloin tahansa.
HV: Kaikella on määräaika, Saarnaaja 3:3. Milloin tahansa-oppi on totuuden vastainen. Kuolemakaan ei tule milloin tahansa, mutta se voi tulla yllätyksenä. Siksi valvokaa! Aikakaudet ja määrähetket ovat.

12. Ylösotto tapahtuu seitsenvuotiskauden puolivälissä.
HV: Ei tapahdu. 1335 päivää on Karitsan häiden pituus, Dan 12:9-12. Ylösotto tapahtuu noin 45 päivää (1335-1290=45) ennen kuin antikristuksen todellinen vaikutusaika alkaa kolmeksi ja puoleksi vuodeksi hyökkäyksellä Jerusalemiin.

13. Vihan ajan päivien määrää vähennetään koska päiviä lyhennetään.
HV: Aika on ilmoitettu päivien määrä, vaikka päiviä lyhennetään, Mt 24:22, kolmanneksella, Ilm 8:12, kuusitoistatuntisiksi siten, että pyörimisliike akselin ympäri nopeutuu kun maa putoaa, Jes 24:20, esim. ennen vedenpaisumusta olleelle kiertoradalleen. Vuoret sortuvat, Ilm 16:20, tapahtuu vedenpaisumuksen vastakkaisreaktioita kuten jääkimpaleiden satamisia, Ilm 16:21.

14. Kukaan ei ole varma milloin uskovat katoavat.
HV: Ymmärtäväinen ja uskollinen palvelija on asetettu ( Mt 24:47). Hän tietää, että ylösotto tulee kohta Jerusalemista sopimisen jälkeen. Asiassa ei ole erehtymisen mahdollisuutta!

15. Isä yksin tietää milloin Jeesus tulee.
HV: Taivas ja maa katoavat, mutta sen maailmanlopun päivän tietää Isä yksin. Ei ole kysymys Jeesuksen tulemuksesta. Silti yhtä päivämäärää ylösotolle ihminen ei voi tietää varmaksi. Ylösoton aika tiedetään varmaksi noin viikon tarkkuudella. Viikko Jerusalemin valerauhan sopimisesta ei paljoa ole pielessä.

1

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ensin oli Vanha testamentti ja sitten tuli evankeliumi, mutta kehitys ei pysähtynyt siihen, vaan edellisten ongelmakohtia tuli vielä ratkaisemaan Koraani. Joka oli Profetioiden sinettinä. Sen jälkeen on tullut vielä tiedon sanoja eli veedaa eli tiedettä mm. Bhagavatamin muodossa.

      Evankeliumi ei kerro paljoa Jeesuksen Ilmestymisestä, vaan apokryfit ja kirkkoisät ja niiden lisäksi Koraani. Mielestäni Koraanin mukaan Kristuksen Ilmestymisiä kutsutaan nimellä TUOMIOPÄIVÄ ja noita tuomion hetkiä edeltää torven tai torvien soiminen. On parasta jos on vanhurskaassa asemassa kun Kristus ilmestyy, mutta jos ei ole niin hän vanhurskauttaa eli vie rahat ja omaisuuden.

      Eräs kuuluisimpia Kristuksen Ilmestymisiä on Yhdysvalloissa 1800-luvun alussa Joseph Smithille tapahtunut ilmestys ja silloin syntyi oppi, että Kristus on jatkuvasti USAN kanssa eli jatkuvan ilmestymisen oppi. Myöhemmin hän on ilmestynyt myös. 2012 ilmakehässä raikuivat torvet monin paikoin maapalloa. Suuri tuomiopäivä lähestyy siis.

      Lyhyesti: Ilmestymistä edeltää torvet. Ilmestymistä kutsutaan tuomiopäiväksi. Ilmestymisessä vanhurskautetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe